15+ legjobb WordPress tagsági bővítmény

Van egy WordPress tagsági oldal, vagy tervei szerint hamarosan elindul? Remek lehetőség arra, hogy pénzt nyújtson olyan webhelyeknek, amelyek kizárólagos tartalmat, oktatóanyagokat, kedvezményeket és még sok másat osztanak meg a tagok számára. A tagsági oldalak mindenhol és minden iparágban megtalálhatók – ideértve az online újság tagságot, mint például a Wall Street Journal, a kedvezményes vásárlási webhelyeket, például a Shoedazzle, vagy a prémium WordPress Theme tagsági oldalakat, mint például az Elegáns Témák. Ha jól rendelkezik, vagy birtokolsz egyet, akkor ez a cikk nagy haszonnal jár.


A mai bejegyzésben a WordPress tagságának legfontosabb beépülő moduljait fedezzük fel a tagsági webhely beindításához. A beépülő modulok mindenféle funkciót és elemet hozzáadnak az Ön webhelyéhez, és minden szükséges energiát megadnak a felhasználói élvezethez, mint senki máshoz. Élvezze és folytassa a beszélgetést az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1.Szigorú Content Pro Premium tagsági bővítmény

Korlátozza a Content Pro WordPress tagsági bővítményt

Információ és letöltésView a Demo

A Limit Content Pro az egyik legjobb prémium tartalmi tagsági bővítmény. Ez nem csak azt jelenti, hogy felszámíthatja a felhasználókat az Ön webhelyének használatáért, de korlátlan számú tagsági szintet is létrehozhat, mindegyik eltérő tarifákkal, feltételekkel és / vagy előnyökkel. Egy másik nagyszerű lehetőség a webhely bizonyos részeinek korlátozása. Tehát továbbra is fenntarthat egy nyilvános blogot, hogy friss forgalmat generáljon, miközben csak tagoknak írt üzeneteket és oldalakat hozhat létre. A Restrictive Pro tartalmaz egy tagsági regisztrációs jelentést is, így láthatja, hogy hány felhasználó regisztrál, és hogy általában az Ön webhelye hogyan működik.

Egyéb plugin-funkciók: könnyű beállítás, nagyszerű támogatás, teljes tagságkezelés, korlátlan előfizetés / tagsági szint, PayPal fizetési támogatás, promóciós / kedvezménykód-támogatás, bevételi jelentések, adatok importálása / exportálása, beépített súgó fül a telepítés során. nagyszerű plugin-kiterjesztések (például Strip, PayPal Express, erős jelszavak, matematikai ellenőrzés és így tovább). Ez egy nagyszerű bővítmény, amelyet mindenképpen figyelembe kell vennie. Valójában itt használtunk a WPExplorernél a tagság feliratkozásához. A plugin gyorsan telepíthető és könnyen használható. Fejlesztői szempontból is könnyedén testreszabható az Ön igényeinek.

2. PrivateContent többszintű tartalom-bővítmény

privát-content-multilevel-tartalom-plugin-wordpress-tagság-plugin-wpexplorer

Információ és letöltésView a Demo

Korlátozni kívánja-e a hozzáférést a WordPress tagsági webhelyének különböző területein? Ha igen, akkor a PrivateContent bővítményre pontosan szüksége van. A plugin zseniális kialakításának köszönhetően eldöntheti, hogy ki lát bizonyos tartalmat, vagy elrejti webhelye teljes területét a felhasználók átirányításával. A PrivateContent lehetővé teszi többszintű bejelentkezési űrlapok, felhasználói kezelési szolgáltatások, felhasználói magánoldalak és privát területek hozzáadását a webhelyéhez. Ezenkívül korlátozhatja a hozzáférést minden típusú tartalomhoz, beleértve a hozzászólásokat, oldalakat, menüket és akár kategóriákat is.

Egyéb szolgáltatások közé tartozik az egyszerű telepítés, az időtakarékos rövid kódok, az 1-kattintásos weboldalzár az egész webhely elrejtéséhez, bővíthető, nyilvános API, többnyelvű támogatással kész fordítás és dedikált támogató személyzet.

3. USERPRO közösségi profilok, közösségi bejelentkezés

Userpro-user-profilok-with-szociális-login-wordpress-tagság-plugin-wpexplorer

Információ és letöltésView a Demo

A UserPro egy erőteljes WordPress közösség-bővítmény, amelyet az elit szerző DeluxeThemes készített. Ez a varratoknál tele van funkciókkal, és bejelentkezési és regisztrációs funkciókat, valamint gyönyörű felhasználói felületeket kínál, hogy némi benyomást keltsen a tagsági webhelyen. Ezen kívül a UserPro segít kereshető tagkönyvtárak, korlátlan egyedi profilok és több regisztrációs űrlap létrehozásában.

A bővítmény tovább támogatja a rövid kód funkciókat és a társadalmi kapcsolatok integrációját. A felhasználók bejelentkezhetnek és csatlakozhatnak kedvenc közösségi hálózatukkal, például a Facebook, a Twitter, a Google+, a Bkontakt stb. Használatával. A UserPro könnyen integrálható a WordPress, a bbPress, a WooCommerce és a MailChimp segítségével..

4. Felhasználói profilok Made Easy plugin

felhasználói profilok-made-easy-wordpress-tagság-plugin-wpexplorer

Információ és letöltésView a Demo

Ez a WordPress tagsági bővítmény segítséget nyújt a bejelentkezés, a regisztráció és a felhasználói profilok integrálásában a WordPress webhelyre. Többé nem kell alávetnie a felhasználókat a háttér fájdalmának (vagy összetettségének). Készíthet egyedi profilmezőket, és teljes mértékben testreszabhatja a regisztrációs űrlapokat (és profilokat), hogy azok megfeleljenek a webhely többi részének. Éppen annyit érhet el, amit a Made Profi Made Made Easy bővítménnyel érhet el!

A plugin népszerű a keresést lehetővé tevő tagkönyvtár, az egyszerű rövid kódok, a teljes mértékben reagáló kialakítás, a bejelentkezési lehetőségek (felhasználónév vagy e-mail használatával), a beépített FontAwesome ikon támogatása, a spam leállítása a ReCaptcha segítségével, nagyszerű támogatás, a WooCommerce automatikus szinkronizálása és még sok más miatt. Ez a plugin minden bizonnyal tele van nagyszerű szolgáltatásokkal.

5. Modális bejelentkezés Regisztrált Elfelejtett WordPress bővítmény

modális-login-regisztrálja elfeledett-wordpress-plugin-wordpress-tagság-plugin-wpexplorer

Információ és letöltésView a Demo

Ez a lenyűgöző plugin a PressApps-tól nagyszerű (és hasznos) funkciókat ad a WordPress tagsági webhelyéhez. Személy szerint úgy gondolom, hogy meg kellene változtatniuk a címet rövidebbre és édesebbre. Ne tévesszen be, a modális bejelentkezés regisztrációja Az Elfelejtett WordPress bővítmény nagyon jó ütést kínál, mint tagsági bővítmény..

Néhány egyedi funkciója magában foglalja a bejelentkezés és kijelentkezés átirányítását, a regisztrációs e-mail sablonokat, a rövid kód funkciókat, az érzékeny kialakítást, a részletes dokumentációt és a dedikált ügyfélszolgálatot..

6. A MemberPress tagsági bővítmény

MemberPress WordPress bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

Ez a plugin nem különbözik a kilenctől, amiket éppen fentebb tárgyaltunk. Míg a fenti pluginok csak további funkciókat adnak a tagsági webhelyhez, a MemberPress segítséget nyújt Önnek a tagsági webhely létrehozásában a semmiből, gyorsan. Ez a plugin ide került, mint a WordPress tagsági bővítmények második részének bemutatásának módja. A bejegyzés második része csak azokat a tagsági bővítményeket fogja leírni, amelyek segítenek a tagsági webhelyek beállításában a WordPress-en. Vissza a MemberPress oldalra.

A MemberPress egy professzionális WordPress tagsági bővítmény, amely a teljes funkcionalitású tagsági oldal futtatásához szükséges összes szolgáltatást biztosítja. A plugin olyan funkciók közül ismert, mint például a webhely teljes (vagy meghatározott) tartalmához való hozzáférés korlátozása, korlátlan felhasználók kezelése, több árképző oldal és csomag kínálása, korlátlan tartalomhozzáférési szabályok, korlátlan számú termék eladása, PayPal Express Checkout és Stripe fizetés átjáró támogatása. A MemberPress két árszabási tervet kínál: az üzleti és a fejlesztői, mindkettőt évente számlázják. Egyszeri fizetési lehetőséget kínálnak, amely kizárja a támogatást és a frissítéseket.

7. Profilkészítő – felhasználói regisztráció, belépés és a profil szerkesztése

Profilkészítő

A Profile Builder plugin egy nagyon egyszerűen használható plugin, amely lehetővé teszi a front-end bejelentkezés, a regisztráció és a profil szerkesztési képernyők létrehozását rövid kódok használatával. Az alapértelmezett WordPress bejelentkezési forma tisztességes, de nem túl rugalmas, hacsak nem „szennyeződött” a kóddal, és ha tagszállítást üzemeltet, akkor valóban azt akarja, hogy az emberek regisztrálhassanak, bejelentkezhessenek és szerkeszthessék profiljaikat a a WP irányítópultjával szemben.

Van még egy fizetős „Pro” plugin verzió, amely nagyon drága. Nem személyesen használtam, így nem tudom megmondani, hogy jó vagy rossz. Bár úgy tűnik, hogy sokkal több funkcióval és támogatással rendelkezik.

8. Fizetett tag-előfizetések

Töltse le tagsági és tartalmi korlátozásokat - Fizetett tag-előfizetések

Szereted a profilkészítőt? Akkor izgatott. A Fizetett tag-előfizetésekkel létrehozhat tagsági szinteket, elfogadhat kifizetéseket, kezelheti tagjait, és akár exkluzív tagtartalmat is kínálhat. A beépülő modul tartalmaz könnyen használható rövid kódokat, amelyeket oldalsávokban, hozzászólásokban vagy egyéni oldalak létrehozására használhat feliratkozáshoz, bejelentkezéshez stb. A beépülő modul támogatja a többszintű (és ingyenes próbaverzió) előfizetési terveket, a tagok e-maileit és a beépített jelentéseket. Ráadásul nagyszerűen működik a PayPal és a WooCommerce használatával!

Többet akar? Fontolja meg a következőre történő frissítést: Fizetett tagság Pro. A frissítés során hozzáférést fog kapni a bbPress integrációhoz, kedvezménykódokhoz, reCAPTCHA-hoz, határozott időtartamú tagsághoz, ismétlődő fizetésekhez, Stripe-támogatáshoz és még sok máshoz.!

9. Wishlist Member WordPress bővítmény

Kívánságlista tag WordPress bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

A WishList Member egy nagyszerű WordPress tagsági bővítmény, amely világszerte több mint 47 000 webhelyet működtet. Valószínűleg azért van, mert a WishList Member egy könnyen használható megoldás, amely néhány perc alatt a WordPress platformját erőteljes tagsági oldalgá változtatja.

Ez a WordPress tagsági bővítmény számos nagyszerű funkcióval rendelkezik, mint például a korlátlan tagsági szintek, a könnyű WordPress-integráció, a tartalom megtekintőjének ellenőrzése, rugalmas tagsági lehetőségek, a szekvenciális tartalomszállítás, a szállítási költségek integrálása, az egyszerű tagkezelés, a többszintű tartalomhozzáférés és sokkal több.

Plusz a plugin bónuszokkal, például ingyenes professzionális témákkal, ikonokkal, támogatási útmutatókkal és ingyenes képzéssel együtt szállítják.

10. S2Member Ingyenes WordPress bővítmény

S2Member Ingyenes WordPress bővítmény

Professzionális WordPress tagsági bővítményt keres, amely zökkenőmentesen integrálható az e-mail hírlevelekkel, bevásárlókocsikkal és a tagsági oldal egyéb jellemző tulajdonságaival? Szűk költségvetéssel rendelkezik, és nem engedheti meg magának, hogy pénzt költessen a WordPress tagsági bővítményre?

Ha a válaszaid valamelyik igennel válaszoltak, akkor az S2Member WordPress tagsági bővítményre van szüksége. Vegye figyelembe az S2Member néhány funkcióját, beleértve a sokoldalú és hatékony opciókat (bármilyen WordPress témához alkalmazkodik), a könnyű integrációt a PayPal és más fizetési átjárókkal, ismétlődő számlázást, társult tevékenység (azaz jutalékok) figyelését, egyéni regisztrációs űrlapokat, egyedi profilmezőket , plugin és widget kiterjesztések, levelezőlista funkciók és közösségi hálózati támogatás.

Ha úgy érzi, hogy az S2Member a WordPress tagsági bővítmény, amire szüksége van, akkor választhatja a 100% -ban ingyenes S2Member keretet, amely ingyenesen tartalmazza az összes szükséges szolgáltatást.!

11. A MagicMembers WordPress bővítmény

MagicMembers WordPress bővítmény

Az egyszeri, 97 dolláros, egyszeri áron elérhetővé válhat az egyik legjobb WordPress tagsági bővítmény, amely 24 órán keresztül működik az Ön számára. A MagicMembers egy nagyszerű WordPress tagsági bővítmény, különösen akkor, ha tanfolyamokat akar eladni vagy tartalmat csepegtetni az idő múlásával. A plugin a legjobban ismert a kiváló tartalomcsepegő képességeiről.

Egyéb funkciók közé tartozik az automatikus válaszadókkal, például az AWeber, a Constant contact és a Mailchimp, az olyan fizetési modulokkal való kompatibilitás, mint a PayPal Website Payments, az eWay, a WorldPay, a Skrill (különösen a MoneyBookers), valamint az iDeal, a tartalomhozzáférés-vezérlés, a letölthető digitális termékek letöltési kezelői (vagy amit szeretek DDP-knek hívni), többszintű tagsági támogatás (a felhasználók egynél több tagsági szintet is megvásárolhatnak), S3 Amazon támogatás, widget kiegészítő funkciókhoz, kupon támogatás, tartalom csepegtető rendszer (a legnépszerűbb szolgáltatás!), felhasználók importálása / exportálása igény szerint ingyenes támogatás, rendszeres frissítések és még néhány bónusz. Hozzon létre egy egyedi WordPress tagsági webhelyet, és könnyedén kezelje azt a MagicMembers plugin segítségével.

12. Tagsági WordPress bővítmény, amelyet a WPMUdev készített

https://premium.wpmudev.org/project/membership/

A WPMU DEV sok nagyszerű bővítménynek ad otthont. Az egyik ilyen nagyszerű bővítmény a népszerű tagsági bővítmény, amely lehetővé teszi a tagsági oldal egyszerű és gyors beállítását. A WPMU DEV tagsági bővítménye segít nagyszerű WordPress tagsági webhelyek létrehozásában, mint például a GigaOm, a The New York Times és a Mixergy. Egyéb tagsági szolgáltatások közé tartozik a rugalmas tagsági lehetőségek, az egyszerűen használható drag-and-drop interfész, az azonnali tartalom kézbesítés fizetéskor, a tartalom csöpögése, az egyedi tagsági szintek, a többszörös fizetési átjárók, a WordPress és a BuddyPress kompatibilitása, nagyszerű támogatás, eNewsletter plugin az Ön számára. e-mail kampányok, korlátlan frissítések és még sok minden más.

A WPMU DEV tagságának részeként felveheti a tagsági bővítményt. Ezzel hozzáférést biztosít a csodálatos pluginekhez, témákhoz, a WordPress szakértők széles köréhez és korlátlan támogatáshoz, többek között. Elég egy csomag, ugye? Valójában olyan, mintha saját WordPress fejlesztői csapatunk lenne.

13. Fizetett tagság Pro Free WordPress plugin

Fizetett tagság Pro Free WordPress plugin

Több ezer letöltéssel és rengeteg egyedi funkcióval a Fizetett tagság Pro a valódi üzlet. A Fizetett tagság Pro 100% -ban ingyenes, jól játszik a népszerű fizetési processzorokkal, és kiterjedt dokumentációval rendelkezik. A plugin több tagsági szinttel, rugalmas árazási lehetőségekkel, többszintű tartalomhozzáféréssel, tag-értesítésekkel, hirdetések elrejtésének lehetőségével a prémium tagoktól, és teljesen SEO készen áll.

Többet szeretne? A fejlesztő nagyon sokat készített fantasztikus kiegészítők. Funkciók hozzáadása a PayPal Express szolgáltatáshoz, automatikus megújítások, BuddyPress integráció, adományok, felhasználói import, tag jelvények és még sok más.

14. aMember Pro WordPress bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

Az aMember Pro egy nagyon rugalmas és felhasználóbarát WordPress tagsági bővítmény, amely segít előfizetési kifizetések elfogadásában, letöltések és digitális tartalom szállításában, hírlevelek küldésében, saját társult programjának futtatásában, online közösségének egyszerű integrálásában a WordPress használatával, és még a felhasználók / tagok. A plugin rengeteg más izgalmas funkcióval jár, mint például a web-alapú adminisztráció, a többnyelvű támogatás és az ingyenes telepítés, többek között. 179,95 dollárért az aMember Pro kissé drága.

15. A WP-tagok ingyenes WordPress pluginja

WP-tagsági bővítmény

A WP-Members egy népszerű, ingyenes WordPress tagsági bővítmény, amely rengeteg nagyszerű funkcióval rendelkezik. Nem működik, könnyen telepíthető és használatba vehető, csak tagok számára készíthet tartalmat, a regisztráció és a bejelentkezés összhangban van a tartalommal és a témával, az egyéni bejelentkezési widget, az egyéni regisztrációs mező opciói, az admin jóváhagyási lehetősége az új felhasználók számára, a CAPTCHA integráció, rengeteg horog az egyedi kiterjesztésekhez. Ez a bővítmény nagyszerű és megfizethető lehetőség az alapszintű tagsághoz a WordPress webhelyén.

16. OptimizePress WordPress tagsági bővítmény

OptimizePress WordPress tagsági bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

Webhelyükről az „Optimalizálás az új módszer a magas szintű konvertálási céloldal-értékesítési oldalak és tagsági portálok létrehozására”. Ebből az egyszerű bevezetésből azonnal levezetheti az OptimizePress előnyeit. Könnyen létrehozhat tagsági portálokat, hatósági blogokat, értékesítési oldalakat, teljes indító csatornákat és a céloldalak konvertálását.

Ez a WordPress tagsági bővítmény lenyűgöző funkciókkal, köztük egy mobilbarát kialakítással, hasznos webinarokkal, teljes naplózási rendszerrel, a LiveEditor rendszerrel valós időben történő szerkesztéshez és szerkesztéshez, teljes mértékben integrálva a WordPress-hez és több mint harminc (30+) sablonhoz. Az OptimizePress költségei 97 és 197 USD között vannak.

17. ARMember WordPress tagsági bővítmény

ARMember WordPress tagsági bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

A WordPress tagsági bővítményei rengeteg ott vannak, de nem mindegyik rendelkezik bizonyos funkciókkal, amelyekre szüksége lehet a tagsági webhely létrehozásához. Néhány közülük különálló tagsági szinteket és előfizetéskezelési funkciókat kínál, mások pedig csak azért teszik lehetővé az előfizetés egyetlen szinten történő értékesítését. Néhányuk kiterjedt fizetési átjárókkal, tartalomhozzáférés-vezérléssel, könnyű integrációval és más robusztus szolgáltatásokkal rendelkezik, amelyek gondtalan WordPress tagsági webhelyet hoznak létre..

Ha az összes az egyben csomagot szeretné hozzáadni, különféle kiegészítőkkel és említett funkciókkal, akkor a megfelelő helyen van. Az ARMember WordPress tagsági bővítmény az Ön vállalkozása a siker csúcsához vezet, mivel képes létrehozni a teljes tagsági rendszercsomagot.

Az ARMember egy WordPress tagsági plugin svájci kés. A legjobb WordPress tagsági bővítmény még sok más exkluzív funkcióval még jobb lett. Tehát térjünk röviden az egyes szolgáltatásokra egyenként, hogy alapos megértést és okokat kapjunk az ARMember WordPress tagsági bővítmény kipróbálásához..

Az ARMember egyedülálló és legegyszerűbb módszerrel rendelkezik a tagsági varázsló számára, amely létrehozza az egyetlen rövid kódot, hogy a teljes részvételi folyamat kezelése egyszerű és előnyös legyen. Emellett a beépített űrlapkészítővel hozza létre a csábító bejelentkezést és a WordPress regisztrációs űrlapokat sok más tervezési testreszabással. Válasszon a számos tagsági modell közül. A közösségi bejelentkezések hozzáadása mellett a fizetési ciklus beállítása, a többszintű tagság engedélyezése, az ingyenes próbaverzió hozzáadása és a WooCommerce használatával történő szinkronizálás. Plusz az ARMember egyedi lehetőségeket kínál a tagok meghívására, a fiók zárolására és a kétlépcsős regisztrációkra.

A többi tagsági bővítménnyel ellentétben az ARMember beépített integrációkkal is rendelkezik, amelyeket más pluginek fizetős kiegészítőként kínálnak. Ezenkívül egy komplett csomag a tagsági rendszer létrehozásához anélkül, hogy egyenletes alapvető programozási háttérrel rendelkezne.

18. A WooCommerce tagsági bővítmény

WooCommerce tagsági bővítmény

Ha tagságot szeretne létrehozni a boltjához, akkor az egyik legjobb lehetőség a WooCommerce tagság. Ezzel tagságokat hozhat létre és értékesíthet, amelyek viszont hozzáférést biztosítanak a felhasználók számára a WooCommerce áruházában található termékek kiválasztásához. Azt is beállíthatja, hogy a tagsághoz hozzáférést biztosítson egy termék megvásárlása után, éves vagy havi előfizetés után, vagy manuálisan rendeljen tagságot a „csak meghívó” tagokhoz..

Egy másik egyedülálló szolgáltatás a csepp tartalom elérése. A WooCommerce tagsággal hozzáférést biztosíthat különböző tartalmakhoz vagy termékekhez a tagsági idő (1 hét, 1 hónap, 1 év stb.) Alapján. A tagok számára exkluzív szállítást vagy kedvezményeket is kínálhat.

19. Végső tagság

ulltimate tagság pro wordpress plugin

Információ és letöltésView a Demo

Az Ultimate Membership Pro egy tagság és előfizetés-kezelő WordPress-bővítmény, amelyet felhasználva kizárólag tagok számára hozhat létre tartalmat a WordPress-webhelyen. Ezzel a bővítménnyel hamarosan pénzt kereshet pénzéből!

A kizárólag tagok számára létrehozott tartalom nagyszerű módja annak, hogy extra jövedelmet szerezzen a blogjából, és az Ultimate Membership Pro segítségével rengeteg lehetőséget kínál arra, hogy speciális tartalmat állítson be csak a tagjai számára. Az egyik lehetőség az, hogy oldalakat hozzon létre csak a tagok számára, de lehetősége van arra is, hogy az oldal teljes tartalmát csak a teljes URL helyett korlátozza..

Az Ultimate Membership Pro másik nagyszerű tulajdonsága az előfizetési szintek létrehozásának lehetősége. Ily módon extra tartalmat vagy kedvezményeket hozhat létre (például ingyenes könyveket vagy akár speciális kuponkódokat) azok számára, akik prémium tagsággal rendelkeznek. És ne aggódjon a fizetések gyűjtése miatt, mivel az Ultimate Membership Pro támogatja a több fizetési átjárót (PayPal, Scribe stb.), Valamint az egyszeri és ismétlődő fizetéseket..

További fantasztikus plugin-funkciók közé tartozik az e-mail marketing integrációja 9 népszerű platformmal, fordítási támogatás, közösségi bejelentkezések, egyedi átirányítások, tervezési lehetőségek és sablonok, valamint még sok más. További funkciókat az alábbiakban felsorolunk, vagy megnézheti az előnézetet, hogy még többet megtudjon az Ultimate Membership Pro programról.

Záró gondolatok a legjobb WordPress tagsági bővítményekről

A WordPress tagsági oldal egy nagyszerű üzleti modell, amelynek annyi növekedési potenciálja van. Ha arra gondolsz, hogy elindít egy WordPress tagsági webhelyet, akkor most már több mint 15+ legjobb WordPress tagsági bővítmény rendelkezik a nehéz emeléssel az Ön számára.

Szánjon rá időt, hogy kiválassza az Ön számára megfelelőt. A legjobban, amikor elképesztő WordPress tagsági webhelyet hoz létre!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map