15+ legjobb WordPress menübővítmény

A legjobb WordPress menü plug-inek

Korábban már ismertettük, hogyan lehet menüt létrehozni a WordPress-ben a blogban. A menük minden weboldal kulcsfontosságú részét képezik, mivel megkönnyítik a webhely látogatói számára a hozzászólások és az oldalak navigálását. Míg az alapértelmezett menük általában a WordPress témája, a jobb és fejlettebb funkciókhoz inkább plugint adhatnak hozzá. Ma bemutatjuk a WordPress menü legjobb pluginjait, amelyek segítségével javíthatja webhelye navigációját.


A költségkeret kielégítése érdekében fedezzük az ingyenes és a fizetős WordPress menü plug-ineket is. Tehát kezdjük el azzal, amit véleményünk szerint a WordPress menü legjobb plug-ineknek tartanak!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Mega Main Menu Prémium WordPress Menu plugin

Mega Main Menu plugin

Információ és letöltésView a Demo

A WordPress webhelyének tökéletes, multifunkcionálisan reagáló WordPress menüt keres? Ne keressen tovább, mint a Mega Main Menu, a WordPress menü pluginja, amely támogatja a korlátlan színt + ikonokat, ragacsos funkciókat, legalább 10 legördülő menüt, több mint 600 Google betűtípust, 1600+ vektoros ikonokat, kütyüket, rövidkódokat és fantasztikus támogatást – többek között.

A Mega Főmenü egy fantasztikus megoldás, ha nem akarja kódolni a saját menüjét (vagy ha nem tudja, hogyan). A plugin megkönnyíti a különféle tartalmi idők hozzáadását a megamenü legördülő menüjéhez. Néhány példa: promóciók, hirdetések, több oszlop, a legutóbbi hozzászólások miniatűrjei, ikonrácsok és még a kütyü. A Plus Mega főmenü tartalmaz a beépített stílusbeállítási lehetőségeket, így megváltoztathatja a színt, az igazítást, a függőleges / vízszintes tájolást és akár logót is hozzáadhat anélkül, hogy saját maga kellene kódolnia. Csak állítsa be a lehetőségeket, és nyomja meg a Mentés gombot!

A Mega Main Menu szintén kompatibilis a WPML-vel, a BuddyPress, a WooCommerce, a Bootstrap, a WordPress jelenlegi verziója és a nagyobb böngészők.

Nézze meg az élő előnézetet, hogy megtudja, milyen kombókkal állhat elő a Mega főmenüjéhez. Olyan sok lehetőség van, hogy biztosan képes lesz létrehozni a kívánt menüt. Ráadásul a Mega főmenüje teljes mértékben reagál, így a kedves megamenü (k) teljesen működőképesek lesznek táblagépeken, telefonokon és más mobil eszközökön.

2. Responsive Menu Free WordPress bővítmény

Responsive Menu Free WordPress bővítmény

Az Responsive Menu egy speciális típusú WordPress menü plugin, amely segít 100% -ban reagáló menük létrehozásában a fő webhelyre, a táblagépre és az okostelefonokra.

Hihetetlenül nagyszerűnek tűnik, és a sokkal több funkcióval, mint amire valaha is szükséged lesz, semmi sem hátráltatja a WordPress-webhelyére a leghatékonyabb menü létrehozását. Az Responsive Menü szállítása több mint 70 testreszabható opcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik többek között a menücímek, a menüképek, a helyek, a menümélység, a menü betűtípusának és az animációk megváltoztatását. Ezen felül a Responsive Menu kompatibilis a WPML-vel, rendkívül gyorsan betöltődik, és támogatja a rövid kódokat.

3. UberMenu – WordPress Mega Menu Prémium WordPress bővítmény

UberMenu prémium WordPress bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

A megamenük szenzációt jelentenek a WordPress menüpiacon, az UberMenu pedig a sütemény. Jóval több mint 75 ezer eladással nem hibázhat az UberMenu, egy olyan trend WordPress mega menübővítmény mellett, amely több lépcsőfokon helyezkedik el a tipikus menübővítmény felett..

Ez a Codecanyon első számú megamenü pluginja, és rugalmas elrendezéssel, reagáló kialakítással, fejlett tartalommal (így a menükhöz térképeket és másokat adhat hozzá), továbbfejlesztett felhasználói felülettel és többek között a dinamikus elemgenerációval jár. Szállít egy nagy teljesítményű testreszabó eszközzel, amely több mint 50 stílusú kombóval, fülekkel ellátott almenükkel, több menüvel és nagyszerű átmenetekkel támogatja a néhányat. Mindezek (és több) a funkciók egy gyönyörű bővítménybe kerülnek, amelyet könnyű telepíteni, megtanulni és használni.

4. A Max Mega Menü Ingyenes WordPress bővítmény

Max. Mega Menü Ingyenes WordPress bővítmény

Hiszen nekem, ha azt mondanám neked, hogy kifogástalan megamenüket készíthet egyszerűen a menüelemek húzásával és dobásával? Mindannyian az ismerős WordPress menükezelőnél dolgozik? Ön valószínűleg azt gondolja, hogy meghúzza a lábát, hacsak természetesen nem próbálta meg a Max Mega Menu bővítményt.

Ez érzékeny és támogatja azokat a kedves funkciókat, amelyekért megöltél. Például felveheti kütyüket és ikonokat a menükbe, hozzáadhatja a lebegési szándékot vagy kattinthat az eseményre, és elegáns átmeneti effektusokat is tartalmazhat, hogy említsen néhányat.

Ezen kívül a Max Mega Menu 100 további testreszabási opcióval, érvényes CSS3-tal és tiszta kóddal érkezik, amelyek fantasztikus élményt nyújtanak.

5. A QuadMenu Free WordPress Mega Menu plugin

A QuadMenu Free WordPress Mega Menu plugin

(sőt egyéni ajánlatot is kínálnak Teljes téma a QuadMenu integrációs plugin).

Az ingyenes QuadMenu plugin egy egyszerű módszer a megamenük hozzáadására a WordPress webhelyéhez. A plugin mobilkészülékre reagál, és függőleges, oldalsáv vagy vászonmenü menükre is tartalmaz lehetőségeket. Egyéb menüopciók a Googel betűtípusok, a FontAwesome ikonok, a keresés és az autó ón menüje, lebegő legördülő menü és a menü méretének megjelenítése / elrejtése a képernyő mérete alapján.

Szeretné testreszabni a menük megjelenését és hangulatát? Csak a beépített menü adminisztrációs paneljével és a testreszabási beállításokkal változtathatja meg a színeket, elrendezéseket, betűtípusokat és így tovább.

6. A QuadMenu Premium Mega Menu WordPress bővítmény

QuadMenu Premium WordPress Mega menü plugin

Információ és letöltésView a Demo

Szereted a QuadMenu ingyenes pluginját, de szeretnél még többet? Szerencséd – a QuadMenu a mega menü plugin prémium verzióját kínálja, amely még fantasztikusabb menüopciókat kínál. Kínálja az ingyenes plugin összes funkcióját, valamint azt, hogy még többet keresett.

Készítse el saját füles, körhinta, bejelentkezési, regisztrációs és szociális típusú menüit. Ezenkívül korlátlan számú mega menüt építhet fel, egyedi menübőrkészítést készíthet, kiválaszthatja a legördülő animációkat, hozzáadhat egy ragacsos menüt a görgetéshez és így tovább. Prémium plugin licenc mellett prémium támogatást is kap a plugin fejlesztőjétől.

7. WP Responsive Menu Free WordPress bővítmény

WP Responsive Menu Free WordPress bővítmény

A reagáló menük létrehozása egyszerűbbé és szórakoztatóbbá vált a WP Responsive Menu segítségével – ez egy hűvös kis eszköz, amely a WordPress menüit elegáns csúszómenükké alakítja, amelyek kivételesen jól teljesítenek minden eszközön.

Teljes mértékben reagál, intuitív adminisztrációs felülettel rendelkezik, és zökkenőmentesen integrálódik az alapértelmezett WordPress menürendszerbe. Adjon hozzá egyéni keresési űrlapokat, egyedi színeket és logókat a menüjéhez, és könnyen elrejti a nem kívánt elemeket a mobil eszközökön. A WP Responsive menü egyszerűen gyönyörű.

8. Superfly reagáló prémium WordPress menü beépülő modul

Superfly - Responsive WordPress menü beépülő modul

Információ és letöltésView a Demo

A Superfly egy függőleges csúszó / statikus / push navigációs menü, amely hasznosságot és stílust ad hozzá webhelyéhez. A teljes menü megjelenítéséhez mind a mobileszközökön, mind az asztali számítógépeken az internetes látogatónak csak egérrel kell a képernyő szélén tartania.

A Superfly lehetővé teszi egy statikus főmenü rögzítését a képernyő balra vagy jobbra, vagy rejtett lehetőséget is slide-in menü, amely akkor jelenik meg, amikor egy látogató a menüterületre kattint / rákattint. A függőleges menük ideálisak a mobil látogatók számára, szépen néznek ki, és számos animációval és effektusmal rendelkeznek.

A menük teljesen testreszabhatók, korlátlan színválasztékkal, rengeteg ikonnal, valamint betűkészlettel és mérettel. Ha fel szeretné venni a közösségi média gombjait a menübe, akkor a Superfly támogatja a Twitter, a Facebook és a Google+ szolgáltatást. A Superfly segítségével mély, többszintű menüket is készíthet, és minden réteg továbbcsúszhat a képernyőre. Mivel a bővítményt a mobil felhasználók számára szem előtt tartva fejlesztették ki, meglepően teljesen reagál, és natív stílusú elcsór funkció érintőképernyős eszközökhöz.

Ezenkívül létrehozhat többszintű menüket, hozzáadhat közösségi linkeket és még sok minden mást egy könnyen használható adminisztrációs panelen. A rendszerindításhoz a Superfly jól játszik a WordPress menürendszerrel.

9. WP Mobile Menu Free WordPress bővítmény

WP mobil menü Ingyenes WordPress bővítmény

Adjon hozzá egy egyéni mobil menüt a WordPress webhelyéhez az ingyenes WP Mobile Menu plugin segítségével. Ez nagyszerű módja annak, hogy könnyebben navigáljon webhelyén a kis képernyőn. Ezzel a bővítménnyel összeállíthat egy tömör menüt mobil látogatói számára legfeljebb 3 menüszintű legördülő menü segítségével (valójában nem mást kell tennie, mint egy kis eszközön). Ezen felül hozzáadhat egy fedvénymaszkot a fő oldalához, hogy a mobil menü valóban kiemelkedjen. Választhat egyéni Google betűkészleteket is, hozzáadhatja a logót és a háttérmenü képét.

10. Hero menü érzékeny prémium WordPress Mega menü plug-in

Hősmenü reagáló prémium WordPress Mega menübővítmény

Információ és letöltésView a Demo

A Hero Menu egy prémium drag and drop mega menükészítő a WordPress számára. Ennek a beépülő modulnak köszönhetően gyorsan és egyszerűen felépíthet egy reagáló mega menüt webhelyére. Az építő segítségével menüelemeket adhat hozzá, szerkesztheti az igazítást, beilleszthet egy kosár hivatkozást vagy kereshet, és még közösségi linkeket is hozzáadhat. Ezenkívül rengeteg szín-, ikon- és betűtípus-opció van, a 60 előre beállított preferencia mellett. Ráadásul a WooCommerce kompatibilis, így termékeket adhat a menükhöz.

11. Nextend Accordion Menu Free WordPress bővítmény

Nextend harmonika menü Ingyenes WordPress plugin

Ha szereti a harmonikát, akkor imádni fogja a Nextend harmonikamenüt. Még ha még soha sem hallottál a harmonikáról, akkor szeretnie kell ezt a WordPress menübővítményt. Miért? Kérdezed.

A kezdőknek ez a plugin abszolút ellenőrzést ad a „… menüszintek, színek, animációs effektusok és így tovább” felett. Programozási ismeretek nélkül könnyen testreszabhatja, hogyan néz ki a harmonikamenü. Ez a menü legjobban az oldalsávokhoz használható, különösen, ha helyet akar megtakarítani. Ugyanakkor nyugodtan helyezze el a menüjét bárhová, rövid kódok és kütyü használatával.

Az egyetlen hátsó rész az ingyenes (Lite) verzió, amely csak egy témával rendelkezik. További témák eléréséhez frissítenie kell a Nextend Accordion Menu PRO verziót.

12. WP Floating Menu Pro Premium WordPress bővítmény

WP Floating Menu Pro Prémium WordPress bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

A WP Floating Menu Pro plugin segítségével stílusos lebegő vagy ragadós navigációt hozhat létre az egyoldalas webhelyen. A plugin 13 lebegő menüsablont, modális felbukkanást és különféle menük felvételének lehetőségét tartalmazza a mobil képernyőkhöz. Ez magában foglalja a FontAwesome ikonok támogatását, a görgetés megjelenítését / elrejtését, a menü eszköztippeit, valamint a lehetőséget, hogy saját egyedi menüsablont készítsen..

13. WP Mega Menu Free WordPress bővítmény

WP Mega Menü Ingyenes WordPress bővítmény

A Themeum által készített WP Mega menü egy szép ingyenes bővítmény, amely megalapozott navigációhoz használható. A beépülő modul egy drag and drop panelt és egyéni kütyüket használ, amelyek segítségével felépítheti a menüket, valamint a téma- és stílusbőröket. Ezekkel megtervezheti az elrendezést, a színeket, a betűtípusokat, kinyújthatja a menüt, hozzáadhat logót, beilleszthet társadalmi linkeket és így tovább.

14. Horizon menüsor Prémium plugin a WordPresshez

Horizon menüsor Prémium plugin a WordPresshez

Információ és letöltésView a Demo

A Bonfire Themes, a szerző szerint a Horizon egy olyan módszer, amely hozzátehet egy kis „életet a webhely fejlécéhez vagy láblécéhez”. Nem helyettesíti vagy befolyásolja a WordPress menü (ke) t. De rögzített marad, hogy mindig látható legyen. Mint ilyen, a Horizon egy nagyszerű menübővítmény olyan linkek megvalósításához, mint például az e-mail, telefonszám vagy társadalmi hivatkozások.

Egy millió és egy ikonnal szállítva, amely lehetővé teszi a menü testreszabását. Gyönyörű, nagyszerű átmeneti hatásokat mutat, és alaposan serkenti. A támogatás nagyszerű, és úgy tűnik, hogy az ügyfeleknek nagyon jó ideje van.

15. Érintse meg a TapTap testreszabható WordPress mobilmenü bővítményt

TapTap: Szuper testreszabható WordPress mobilmenü

Információ és letöltésView a Demo

A TapTap egy teljes mobil menümegoldás a WordPress számára. Funkcióban gazdag, nagymértékben testreszabható és a felhasználók által dicsért, mint a WordPresshez elérhető legjobb mobil-első menü megoldás, bárhol elérhető.

Komplett logóval, kereséssel és akár a widget helyével is messze túljuthat az egyszerű menü felett, és teljes fejlécként és navigációs pótlásként használható webhelye számára. A TapTap azzal a képességgel, hogy aktív aktív témájának elrejtését, csak bizonyos felbontásokon való megjelenítését és a téma betűtípusainak használatát is lehetővé tegye, a TapTap a WordPress webhelyének zökkenőmentes részévé válhat, amelyet csak a mobil nézők láthatnak. Használhatja teljes körű asztali menüként is. A teljesen testreszabható stílusú görgetősáv (amely természetesen teljesen opcionális) beépítése mindezt még vonzóbbá teszi..

Válasszon a menügombok és animációk széles választéka közül, adjon hozzá egyéni címkéket a menühez és a keresőgombokhoz, töltsön fel logóképet, és helyezze el őket, ahogy szeretné. Készítsen többszintű menüt (600+ ikonnal együtt), illessze be a fejléc- és alcímszövegeket, valamint a fejléc- és háttérképeket, adjon hozzá egy háttérszínt, és játsszon körül fedettséggel, igazításokkal, animációs sebességgel … Ez csak megkarcolja a felületét, ami lehet a TapTap segítségével. Összességében a plugin 200 egyedi beállítást és végtelen lehetőségeket kínál.

És a valós idejű testreszabási integrációval a szerkesztés rendkívül gyors és kényelmes; az Ön által végrehajtott változtatások azonnal megnézhetők, mielőtt azokat a webhelyén élővé teszik, hogy a világ láthassa.

16. Elementor Pro oldalkészítő: A Nav Menu Widget

Az Elementor Pro Nav menü widget

Információ és letöltésTekintse meg a bemutatót

Már használja az Elementor oldalkészítőt? Nos, tudta, hogy az Elementor Pro tartalmaz egy beépített Nav Menu widget-et, amelyet felhasználhat egyedi menük létrehozására a WordPress webhelyére?

A Nave menü widget (csak az Elementor Pro verziókban érhető el) a menüelrendezés (vízszintes, függőleges és legördülő), animációk (aláhúzások, keretek, háttér, szövegmozgatás), egyéni párnák, színek, tipográfia és egyéb lehetőségeket tartalmaz. Felvehet és stílusos almenüket is hozzáadhat. Nem kell aggódnia, hogy a menü hogyan fog működni a telefonokon – a Nav Menü Widget segítségével létrehozott összes menü reagál, és beállíthat egyedi mérési pontokat a mobil / táblagép méretéhez.

A legjobb menü WordPress plugins csomagolása

A navigációs menük fontosak. És remélhetőleg a fenti Menu WordPress pluginek egyike megfelel a webhely számlájának. Akár fejlett mega menüt, akár egy egyszerű lebegő menüt keresett a céloldalhoz, a legjobb lehetőségek közül néhányat felvetettünk. Szeretnénk tudni, hogy próbál-e valamelyiküknek valamit. Vagy ha van bővítménye, amelyet hozzá szeretne adni, írjon nekünk egy megjegyzést az alábbi megjegyzés szakaszban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map