15 legjobb találkozófoglalási WordPress plugins

A legjobb találkozófoglalási WordPress plugins az ütemezéshez és a foglaláshoz

Ha vállalkozása a megbeszélésekre támaszkodik, akkor van egy WordPress-webhely, és még nem telepítette a foglalási plugin-t, ezt meg kell tennie. Pontosabban az egyik ilyen találkozófoglalási WordPress-bővítmény.


Nincs ok a sok vállalkozás számára még mindig arra kényszerítse ügyfeleit, hogy hívják őket telefonon, e-mailen lépjenek kapcsolatba velük, és várják meg a választ, vagy ami a legrosszabb, fizikailag érkezik irodájukba, hogy ütemezzen egy találkozót. A könnyen használható foglalási plugin bevezetése növeli az eladások számát azoktól az emberektől, akik az óráik legnagyobb részében dolgoznak, vagy akik nem érzik úgy, hogy átváltják a várakozási időket és várják, hogy a recepciós telefonon foglaljon. És ez ahhoz vezethet, hogy további találkozók történnek impulzuson, főleg mivel bekapcsolhatja őket azzal a lehetőséggel, hogy azonnal foglaljon, miután webes példánya (remélhetőleg) elvégezte a munkáját.

Szerencsére a WordPress rengeteg lehetőséget kínál a feladat elvégzéséhez.

Korábban már foglaltuk el a foglalási bővítményeket, de csak mivel azok a szállodai rést érintik. Ma további 15 főt takarítunk meg, és kibővítjük véleményünket, hogy belefoglaljuk a találkozófoglalási WordPress bővítményeket, amelyek szinte bármilyen ütemezésére szolgálnak.!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Amelia vállalati szintű találkozófoglalás

Amelia vállalati szintű találkozó foglalás WordPress beépülő modul

Az Amelia az egyik legerőteljesebb találkozófoglalási plugin, amelyet vállalkozása számára választhat. Ez az automatikus foglalási megoldás 24 órán keresztül működik, így soha nem hagy ki új ügyfelet. Csak telepítse, konfigurálja a beállításait, és készen áll a roll-n-rollra!

Az Amelia foglalás plugin magában foglalja a könnyen használható funkciókat, amelyek segítségével elkészítheti saját időpontjait. A nagyteljesítményű lehetőségek között szerepel több munkavállaló támogatása (adott szolgáltatások hozzáadásának lehetőségével, szokásos munkaidővel és szabadidővel mindenki számára), helyi pénznem, szolgáltatási extrák, e-mail értesítések, képgalériák, kuponok, valamint szín- és betűkészlet-beállítások az előtérben tervezés.

Ha az űrlap készen áll, az ügyfelek az interaktív találkozók naptárát (havi, heti, napi, valamint lista / ütemterv nézeteket), valamint egyedi, lépésről lépésre történő varázslót használhatják fókuszos szűréssel, hogy megtalálják a találkozási időt egy adott szolgáltatáshoz a egy adott alkalmazott (vagy akár egy pontos helyen). Amikor ideje fizetni, az ügyfelek az Amelia beépített fizetési átjáróival felhasználhatják időnk lefoglalását vagy a helyszíni fizetés választását..

Amelia Foglalás Plugin Szolgáltatások Rövid kód

Az Amelia egy hasznos rövid kódot is tartalmaz a szolgáltatási oldal létrehozásához. Egyszerűen illessze be a rövid kódot egy új oldalra, hogy megjelenítse az aktuális szolgáltatásait egy adott szolgáltatás, egy teljes kategória vagy az összes kategória paramétereivel).

Még mindig nem adták el? Nézze meg a teljes Amelia találkozófoglalási plugin áttekintését, hogy megtekinthesse az összes funkciót és opciót!

2. Booknetic

Booknetic - WordPress kinevezési helyfoglalási és ütemezési rendszer

A Booknetic segítségével könnyedén elkészíthet jobb találkozókat és foglalási naptárat vállalkozása növekedéséhez. Ez a modern és reagáló kinevezési naptár számos funkcióval rendelkezik, amelyek időt és pénzt takarítanak meg, valamint hogy a foglalási folyamat zökkenőmentes legyen az ügyfelek számára. Az űrlap létrehozásától a fizetés feldolgozásáig a Booknetic mindent megtehet. Függetlenül attól, hogy szalonban, fitneszközpontban, jogi irodában vagy más professzionális üzleti vállalkozásban működik, a Booknetic biztosan megfelel az Ön (és az ügyfelek) igényeinek.

A telepítés után felhasználhatja Booknetic saját automatizált találkozófoglalási rendszer létrehozására az Ön weboldalán. De minden az űrlapkészítővel kezdődik. A beépített lehetőségek használatával az élő űrlapkészítőben az átfogó tervezéshez, a színsémához, a foglalási lépésekhez, a többszintű szolgáltatáskategóriákhoz, a személyzethez, a helyszínekhez és egyéb célokhoz létrehozhat egy tökéletesen az Ön vállalkozására szabott űrlapot. Ezenkívül átfogó szolgáltatást kínálhat további kiegészítőkkel és személyzet rendelkezésre állásával.

A Booknetic lehetővé teszi a fizetések vagy betétek elfogadását a találkozó időpontja előtt is. Lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy válasszanak PayPal, Strip vagy on-site fizetés közül. Vagy használja a WooCommerce szolgáltatást a foglalási naptár zökkenőmentes integrálásához a hozzáadott fizetési lehetőségekkel. Egyéb figyelemre méltó funkciók közé tartozik a részletes műszerfal az Ön és munkatársai számára, az ügyfelek exportálásának lehetősége és / vagy a találkozók kiválóságaihoz (nagyszerű adatkezeléshez vagy a személyzet ütemezésének kezeléséhez), valamint a WPML-en keresztül kész fordítás.

Booknetic találkozófoglalási példa

De ez még nem minden. Az ügyfelek is szeretni fogják a Booknetic szolgáltatást. Az elegáns és modern UX vonzó és intuitív. Az ügyfelek képesek bármilyen eszközön könyvet foglalni, hogy az alkalmazottak, szolgáltatások vagy helyszín alapján könnyen kiszűrjék az igényeiknek megfelelő találkozási időt. És az engedélyezett lehetőségektől függően egyszerre, ismétlődő és akár csoportos találkozókat is foglalhatnak. Az SMS és az e-mail értesítések beépített támogatása, valamint a Google Naptár kétirányú szinkronizálása azt jelenti, hogy nem fogják hiányozni az általuk lefoglalt helyekről. Az ügyfelek boldogságának megőrzése és a vállalkozás fellendülése.

3. Vik Kinevezések

Vik Kinevezések

Készítsen komplett találkozókat és ütemezési rendszert vállalkozása számára a WordPress és a Vik Appointments segítségével. Ez a nagy teljesítményű WordPress-bővítmény tele van olyan szolgáltatásokkal, amelyek segítségével az idő kezelése gyors és egyszerű.

Ezek közül az első egy megbízható naptár, online foglalásokkal kiegészítve. A Vik segítségével lehetősége van szolgáltatásokat, időréseket, időtartamokat, eseménykapacitást és akár az alkalmazottak elérhetőségét (idő és hely alapján) hozzáadni. És ha vállalkozása a nappali, az ünnepi vagy az évszak alapján különleges árazást kínál, akkor ezt hozzáadhatja! Ilyen módon az ügyfelek könnyedén lefoglalhatják a találkozókat, függetlenül attól, hogy körömre vagy adókonzultációra kerül sor.

A Vik Appointments megkönnyíti a foglalás és az ügyfélszámlák kezelését. Még az automatikus e-mail és SMS értesítéseket is beállíthatja, hogy tudatosítsa az ügyfeleknek a foglalás megerősítését, vagy emlékeztetők nyomon követését. Mivel a Vik Appointments Pro támogatja a több fizetési átjárót, a fizetések online elfogadása egyszerű. A találkozófoglalási folyamat zökkenőmentesvé tétele az ügyfelek számára, az elejétől a végéig!

4. WooCommerce foglalások és találkozók

WooCommerce foglalások és találkozók

Bármi legyen is a vállalkozása, WooCommerce foglalások és találkozók a PluginHive által egy másik nagyszerű választás. Ez a rugalmas foglalási bővítmény megkönnyíti az űrlapok beállítását a webhelyén, hogy a hónap, nap, óra vagy akár perc alapján foglalhasson. Ezenkívül engedélyezheti az ügyfelek számára, hogy több foglalkozást válasszanak egy foglalás során – ez egy nagyszerű lehetőség, ha rendezvénytermet, szobákat bérelsz reggelivel, többnapos konferenciát vagy fesztivált bérelsz stb..

A plugin lehetővé teszi több alkalmazott és egyéni árképzést. Ily módon a csapata a szakértelmének megfelelően számíthat fel, és a pluginnek a dinamikus teljes foglalási költség kiszámításának köszönhetően az ügyfelek a tarifa opciókkal láthatják el foglaláskor. Engedélyezheti a kiegészítők foglalását bármilyen extra szolgáltatáshoz vagy szolgáltatáshoz, például az aromaterápia kiegészítőjéhez, ha masszázst kap..

WooCommerce foglalási és kinevezési példák

A WooCommerce Bookings and Appointments beépülő modul e-mail értesítések és törlések (ha engedélyezi) opcióit is tartalmazza. A beépített Google Naptár-szinkronizálás révén Önnek és ügyfeleinek könnyű új találkozókat hozzáadni az ütemezéséhez. Egyéb plugin-funkciók között szerepel az ár neve, a fájl mellékletei, a változó árak (például magasabb árak hétvégén vagy ünnepnapokon), WPML kompatibilitás, többnyelvű támogatás, az eszközök globális szinkronizálása a foglalási naptár és az áruház között, plusz tonna további. További információkért nézze meg a fő plugin-webhelyet.

5. Foglaljon online találkozót

Foglaljon online találkozót a PRO WordPress beépülő modulra

Információ és letöltésView a Demo

Könnyítse meg ügyfelei számára a találkozók lefoglalását a Foglalási találkozó online PRO segítségével. Ez a beépülő modul lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a csoport tagjainak (vagy preferencia nélkül átugorhassanak előre) vagy szolgáltatásainak alapján foglalhassanak, majd válasszák ki a dátumot és az időt. Mivel a plugin naptárai és választási lehetőségei reagálnak – bármilyen eszközön a foglalás gyors és egyszerű. Meglátogatni a Foglaljon online találkozót bemutató, hogy megnézze magát!

Foglaljon online találkozót a PRO WordPress beépülő modulra

Amellett, hogy egyszerű az ügyfelek számára, a Foglaljon egy online találkozót PRO könnyű beállítani a WordPress webhelyen. Csak használja a plugin gyorsindítási szolgáltatásait, hogy felvegye csapata és ajánlatát. Adjon hozzá annyi munkatársat, amennyit csak szeretne, válasszon a 2 különböző munkaidő (óra vagy műszak), a beállítási foglalási idő formátum, a PayPal pénztár és még sok más közül. Ezen felül engedélyezheti az SMS-emlékeztetők alkalmazását – így ügyfelei soha nem hagynak ki egy találkozót! Egyéb plugin-beállítások közé tartozik a munkahelyek, a fényképek, a nyaralás napjai, a szolgáltatási kategóriák, valamint a WPML, Twilio, PayPal, SMSC és Firebase integrációja..

6. Kinevezési helyfoglalás és online ütemezés (ingyenes)

Találkozófoglalás és online ütemezés Ingyenes WordPress bővítmény

A vCita által a Kinevezés foglalás és online ütemezés beépülő modul egy nagyszerű lehetőség, hogy találkozási űrlapot adjunk a WordPress oldalához. A plugin kiválóan alkalmas rendezvények, osztályok, egy-egy szolgáltatás és egyebek foglalására.

A vCita beépülő modulja az online ütemezés lehetőségeit kínálja, például szolgáltatási megbeszéléseket egy adott alkalmazottnál, foglalási visszaigazolásokat és fizetési támogatást. Ami viszont valóban megkülönbözteti a vCita-t, a beépített üzenetküldési és visszahívási funkció. A plugin szinkronizálódik a vCita Mobile App-rel, hogy azonnal értesítse az új foglalási kérelmekről, vagy hogy emlékeztetőket küldjön a találkozóra. Ezenkívül üzeneteket és fájlokat küldhet az ügyfelének, mielőtt találkozna. Lehetővé teszi, hogy kapcsolatba lépjen az ügyfelekkel és felépítse a kapcsolatot.

cVita Business Management App

De ez nem minden, amit a cVita tehet a vállalkozása számára. További funkciókhoz frissítsen a vCita üzleti menedzsment prémium terv. A választott tervetől függően ez felszabadíthatja az elemzés, a kuponok, az ügyfelek sms-jének, az e-mail marketing, a személyzet jogosultságainak és még az elsőbbségi támogatásnak a funkcióit. A tervek 15 dollár / hónap kezdődik az alapvető online ütemezésnél vagy 29 dollár / hónap az Essentials esetében – személyre szabott ügyfélportál, online üzleti naptár, valamint a számlázás és a számlázás támogatása. Annak ellenére, hogy a teljes üzleti menedzsment eszközcsomagot ki tudja használni, szüksége van egy Platinum tervre. De figyelembe véve, hogy a vCita olyan, mint több üzleti szolgáltatás egyben, ez több mint ésszerű befektetés.

7. Könyves találkozófoglalás és ütemezés

Könyves találkozófoglalás és ütemezés a WordPress beépülő modulhoz

Információ és letöltésView a Demo

Ha a hatékony találkozófoglalási WordPress-bővítményeket vizsgálta, akkor valószínűleg már korábban is találkozott a Bookly-val. Ez a népszerű online foglalás A plugin úgy van optimalizálva, hogy elősegítse a további találkozók lefoglalását, függetlenül attól, hogy mikor és miként férnek hozzá az ügyfelek az Ön webhelyéhez.

A Bookly mobil és fordításra kész, így az űrlapjai bármilyen eszközön bármilyen nyelven jól néznek ki. Plusz, az e-mail és SMS értesítések beépített támogatása, valamint a Google Naptár integrációja biztosítja, hogy ügyfelei soha ne hagyjanak ki egy találkozót. Fel akarja számolni a foglaláskor? Nincs probléma – a Bookly fizetési portáljának integrációja, beleértve a PayPal, Stripe, Authorize.net, Mollie, Payson, PayU Latam, 2checkout, PayUbiz és WooCommerce szolgáltatásokat. Egyéb funkciók közé tartoznak a színséma opciók, a rugalmas ütemezés, az ünnepek, a foglalási folyamat lépései, legalább 50 valuta és így tovább.

Szeretne kipróbálni a Bookly-t vásárlás előtt? Szerezd meg a ingyenes Bookly plugin a WordPress.org webhelyen, hogy megnézze, milyen fantasztikus lehet a találkozófoglalás.

8. Kinevezési foglalási naptár (ingyenes)

Kinevezés Foglalási naptár Ingyenes WordPress plugin

Ha egyszerűbb találkozófoglalási igénye van (talán olyan igényekre, amelyek teljesítéséhez nem érdemes pénzt fizetni), akkor az ingyenes kinevezési foglalási naptár lehet a legjobb ajánlat. Nagyobb funkcionalitást kínál, mint az összehasonlítható pluginek sok ingyenes verziója. A beépülő modulhoz tartozó szolgáltatások közé tartozik a foglalható időrések, e-mail értesítések, a Google Drive-ba történő exportálás lehetősége, nyomtatható foglalási listák, a rendelkezésre állás testreszabása és a felhasználó lefoglalásának száma, captchas és még sok más.

Annak érdekében azonban, hogy elérje a legtöbb legjobb szolgáltatást, el kell végeznie a prémium verziót. Például, ha felszólítja az ügyfeleket, hogy egyeztessenek egyeztetést, akkor ez a plugin nem a legjobb ötlet, mivel az ingyenes verzió csak a PayPal használatával működik. Bármely más fizetési átjáró használatához villát kell fizetnie valamilyen készpénz felett.

9. Templáns kinevezés foglalása

Templatic kinevezés Foglalási prémium WordPress bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

A Templatic ajánlata a foglalási világnak kissé különbözik, mint a legtöbb. Ez nem csupán a naptár bemutatja a felhasználót; közvetlenül az űrlaphoz veszi őket. A naptár akkor jelenik meg, amikor a felhasználó rákattint a dátum szakaszra. Tehát ez inkább olyan, ahogyan az ügyfelek megszokják, ha sok járatokat vagy szállodai szobákat foglalnak el. Ez a megismerés erő.

A legtöbb előzetes foglalási WordPress-bővítményhez hasonlóan a Templatic Booking WordPress-bővítmény lehetővé teszi a speciális foglalási funkciókat a témájában, amely tökéletes a bérleti díjakhoz. És miután megvásárolta a plugin-t, mindent megtesz Önért, havi vagy egyéb tranzakciós díjak nélkül. Ez egyike azon kevés plugineknek is, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy közvetlen banki átutalással fizetjenek. (Ha azonban hitelkártyákkal szeretne ragaszkodni, bármikor aktiválhat más átjárókat, mint bármely más plugin esetén.)

Egyéb funkciók közé tartozik a változó foglalási űrlap, a szezonális árak és a képesség, hogy más szolgáltatásokat kínálhassunk az ügyfeleknek a foglalással. Mellékként, a plugin nagyszerűen működik a Templatic számos WordPress témájával – különösképpen a Service Biz-val, amely már tartalmazza a plugin-t.

10. Kinevezések (ingyenes)

Találkozók Ingyenes WordPress plugin a WPMUdev által

Az Appointments a WordPress webhelyek számára elérhető átfogóbb ingyenes foglalási plugin. A plugin szolgáltatáslistájával nincs okom vitatni ezt az állítást. Egyedülálló tulajdonság: ha több alkalmazottja foglalkozik a találkozókkal, akkor mindenkinek megadhatja saját naptárát – mellékelve egy önéletrajzot és képet -, hogy az ügyfelek kiválaszthassák, melyik alkalmazottaik számára szeretnének foglalni..

Emellett fordítva is működik: az ügyfél kiválaszthatja a vállalat által kínált szolgáltatások listáját, és ha mindegyiket egy másik alkalmazotthoz rendelik, akkor automatikusan könyvelni fognak az adott alkalmazottal. Nem csak, hogy könnyen integrálható a Google Naptárakkal – mind Önnek, mind az ügyfélnek – kódolás nélkül. Végül mindössze három kattintással elegendő egy ügyfél egy találkozó lefoglalására: az egyik kiválasztja az időt, az egyik a megerősítési képernyőre történő továbblépéshez, a másik pedig a megerősítéshez. Ez a kényelem jól tükröződik az értékesítésben.

A több mint 30 további szolgáltatás listájával, beleértve az egyedi színcímkéket, az automatikus kitöltést az ismételt ügyfelek számára, a Google Maps integrációját és a közösségi médián keresztüli bejelentkezés lehetőségét, azt kell mondanom, hogy ez a legjobb kinevezés-foglalási plugin odakint pillanatnyilag. Az árat sem lehet legyőzni.

11. Foglalott találkozó foglalás

Foglalva - Kinevezés Foglalási prémium WordPress bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

A Booked egy prémium találkozókezelő, sok funkcióval és opcióval, amelyekkel megbeszélésekre foglalási űrlapot készíthet vállalkozása számára. Fogadja el a vendégfoglalásokat vagy megköveteli a felhasználóktól, hogy regisztráljanak magukat egy fiókkal, lehetővé tegyék a felhasználók számára a függőben lévő és jóváhagyott találkozók kezelését, az egyedi mezők és időrészek hozzáadását, több naptár létrehozását, a fizetett foglalások elfogadását a Booked’s WooCommerce integrációjával és egyebeket.

A könyvet szintén könnyű testreszabni. Korlátlan szín közül választhat a kiválasztott lehetőségek közül, reagáló elrendezést, bejelentkezési és regisztrációs űrlapot, testreszabható e-maileket, stb. Plusz a beépített rövid kódok megkönnyítik a naptárak és bejelentkezési űrlapok beillesztését bármilyen üzenetre vagy oldalra. Még egy „Hozzáadás a Google Naptárhoz” opció is hozzáadható, amely segít az ügyfeleknek megjegyezni a találkozóikat.

12. Könnyű találkozók (ingyenes)

Könnyű találkozók Ingyenes WordPress plugin

Az Easy Appointments plugin éppen ilyen – egyszerű. Ez egy gyors és egyszerű módja annak, hogy egy találkozói rendszert felvegyen a WordPress webhelyére. A plugin támogatja a több szolgáltatást, a dolgozókat, a helyszíneket és a rugalmas ütemtervet, így elkészítheti a találkozási lehetőségek speciális ütemtervét. Az Easy Appointments plugin beállításakor lehetősége van arra is, hogy engedélyezze a hirdetések testreszabási e-mail értesítéseit a foglalás visszaigazolására, az találkozó állapotára és a megerősítésre. /megszünteti.

A formaformázásnál az Easy Appointments könnyűvé teszi azt is! Válasszon 1–2 oszlopos elrendezést, húzza és dobja el az űrlapmezőket (és akár saját is készítsen), adjon hozzá árakat vagy címkéket, lokalizálja a dátumválasztót és így tovább. Ráadásul a beépített jelentések segítik az űrlapkonverziók és statisztikák nyomon követését.

13.g Gravitációs formák megválasztása

gAppointments Gravity Forms kinevezések Prémium WordPress plugin

Információ és letöltésView a Demo

Eddig az önálló találkozófoglalási pluginokat fedeztük, de mi van, ha egy erősebb űrlaprendszert szeretne? Mint a Gravity Forms? Itt jön be a gAppointments. Ez a prémium plugin a találkozófoglalási funkciókat hozzáadja a népszerű Gravity Forms pluginhoz..

A gAppointments és a Gravity Forms kombinációjával támogatást nyújt a fizetett foglalásokhoz, szinte korlátlan fizetési átjárókhoz, több dátumra történő foglaláshoz, szolgáltatási időközökhöz, egyedi szolgáltatásokhoz, ismétlődő találkozókhoz, Google és Yahoo naptárhivatkozásokhoz, e-mail értesítésekhez, automatikus megerősítéshez / teljes találkozókhoz és több. Ez a könnyű stílusbeállítás, a fordítási lehetőségek és az egyszerű front-end űrlapkezelés nagyszerű választást jelent a gAppointments számára.

14. Ultra Pro találkozói naptár foglalás (ingyenes)

Foglalási Ultra Pro találkozók naptár Ingyenes WordPress plugin

A Booking Ultra Pro plugin nagyszerű lehetőségeket kínál a foglalási naptár készítésére és a találkozók kezelésére a WordPress webhelyén. A látogatók az idő biztosítása érdekében egy egyszerű, négylépcsős foglalási eljárás segítségével foglalhatnak időpontot, majd a plugin hozzáteszi a foglalást az ön személyzetének műszerfalához, így saját jövőbeli találkozóikat kezelheti..

További funkciókat szeretne? Az ingyenes Ultra Pro plugin prémium frissítést kínál a mobil fizetésekhez, csoportos foglalásokhoz, privát jegyzetekhez, a Google naptár-integrációhoz, rugalmas árképzéshez, több helyre és még sok minden máshoz.

15. WooCommerce foglalások

WooCommerce kinevezés foglalás WordPress plugins

Készítsen saját találkozókat a WooCommerce segítségével! Csak telepítse a WooCommerce találkozófoglalási kiegészítőt, hogy elkezdessen foglalni, jegyet adjon el, találkozókat foglaljon le és így tovább. Csak adja hozzá termékeit vagy szolgáltatásait, és a bővítmény segítségével adja meg a foglalható időpontokat, majd várja meg, amíg az ügyfelek lefoglalják az időket.

Ez nem minden. Ezzel a WooCommerce kiegészítővel egy- vagy többszemélyes foglalható eseményeket vehet igénybe, különleges árakat kínálhat, megjelenítheti az időzónánkénti rendelkezésre állást, beállíthatja a foglalási megerősítéseket és emlékeztetőket, lemondási lehetőségeket kínálhat, szinkronizálhat a Google naptáraival és így tovább. Összerakhat további WooCommerce hivatalos kiegészítőkkel, hogy elfogadja a befizetéseket, lehetővé tegye a harmadik fél gyártóinak, hogy találkozókat fogadjanak el, foglalási kiegészítőket kínálhassanak stb..

Összeállítja a legjobb találkozófoglalási WordPress-bővítményeket

Nem hiányzik a találkozófoglalással foglalkozó WordPress-bővítmények, amelyek lehetővé teszik a találkozó lefoglalását a WordPress-en keresztül. Valójában olyan sok van, hogy a választás könnyen lenyűgöző lehet. De remélhetőleg egy ilyen útmutatóval ez megakadályozható. Bármilyen más pluginről tudnom kell? Bármit is szeretne mondani nekem a fentebb felsoroltakról, például a személyes tapasztalatai? Hagy egy megjegyzést az alábbiakhoz!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector