15 legjobb szállodafoglalási forma WordPress plugins

A legjobb szállodafoglalási forma WordPress plugins

Mindig ideje van nyaralni. Ki nem hajlandó néhány hétre pihenni, meglátogatni a családot, vagy csak kalandba menni? A szálloda- és vendéglátóipari vállalkozásainak készen kell állnia arra, hogy elfogadják a foglalásokat, függetlenül az évszakától. Ez azt jelenti, hogy a tökéletes idő a webhely új frissítésére.


A szálloda weboldalának meg kell könnyítenie a vendégeket az ingatlan megtekintésében, a szobák kifizetésében, a kényelmi szolgáltatások listájának megtekintésében, és ami a legfontosabb: szobát foglalni. A szálloda vagy vendégszeretettel foglalkozó vállalkozás számára weboldal létrehozásának lényege, hogy biztonságos foglalásokat végezzen, és ehhez szükség lesz egy könnyen használható foglalási űrlapra. Ha még nem használja az egyik legjobb szállodai WordPress témát, vagy ha szereti a jelenlegi WordPress témát, akkor könnyedén hozzáadhat egy foglalási űrlapot a WordPress webhelyéhez egy foglalási űrlap-bővítménnyel. Kialakítottuk az internetet, és az alábbiakban ajánljuk a legjobb ingyenes és prémium foglalási űrlap WordPress pluginjait. Élvezd!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. MotoPress szálloda foglalás és ingatlan bérlés

MotoPress szállodafoglalási plugin

Információ és letöltésView a Demo

A MotoPress Hotel Booking bővítmény a WordPress végső foglalási rendszere a bérleti ingatlantulajdonosok számára. Ha bármilyen szállást bérel, szállást nyújt szállodának, egy kis B & B-nek vagy egy nyaralókölcsönzőnek, akkor a plugin segítségével létrehozhat korlátlan tulajdonságok listáját, minden kényelemmel, szolgáltatással, fotóval stb. Ezen felül létrehozhat egy ingatlan- időkeresési elérhetőségi képernyő, amely automatikus készletkezelést fog futtatni. A plugin lehetővé teszi a foglalás megerősítését fizetéssel (PayPal, 2Checkout, Braintree, Stripe, Beanstream / Bambora stb.) Vagy manuálisan (e-mailben).

További nagyszerű lehetőség: automatikusan szinkronizálhatja a különböző OTA-ban felsorolt ​​bérleti díjakat a közvetlen webhelyfoglalásokkal, így könnyen elkerülheti a túlfoglalást. Ami igazán fontos az összes költség nyomon követése szempontjából, a plugin teljes adórendszerrel, díjakkal, minden foglalás fizetési előzményeivel stb. Rendelkezik. Az árképzési rendszer rugalmas is – kedvezmények, szezonális árazás, árak, különféle egyedi foglalási szabályok és így tovább. Megpróbálhat egy a ingyenes verzió, de kevesebb lehetőséggel jár.

2. A VikBooking Hotel Booking Engine és PMS

VikBooking Hotel Foglalási Motor

A VikBooking bővítménnyel egy idő alatt egy megbízható helyfoglalási rendszert állíthat fel a szálloda számára. A plugin ingyenes verziója beépített lehetőségeket kínál a szobatípusokhoz, egyedi tarifákhoz, elérhetőségi naptárhoz, foglaltsághoz, nyelvi és fordítási funkciókhoz, felhasználói szerepkörök engedélyéhez (így nem csak bárki férhet hozzá az Ön foglalási rendszeréhez) és 8 könnyen használható rövid kódhoz. És ha frissít VikBooking A Pro segítségével további korlátozásokkal (minimum tartózkodás, érkezési idő stb.), Szezonális tarifákkal, több mint 60 fizetési átjáróval, SMS-értesítésekkel és regisztrációs (be- és kijelentkezés) funkciókkal kezelheti foglalásait. A Pro hasznos grafikonokat, statisztikákat és PMS jelentéseket is kínál, hogy megnézze, hogyan működik vállalkozása.

3. Foglalási naptár és űrlap

Foglalási naptár plugin

A Foglalási naptár talán a WordPress.com webhelyen elérhető legnépszerűbb ingyenes foglalási naptár-bővítmény. Egy ingyenes pluginhez tele van nagyszerű szolgáltatásokkal, amelyekről biztosan hasznosnak találsz. Hozzon létre tetszőleges számú naptárt, amely tartalmazhat egyéni foglalási űrlapmezőket. Ilyen módon a vendégek kiválaszthatják tartózkodásukat a naptárban szereplő napok felhasználásával, kitölthetik az űrlap mezőket, és benyújthatják a foglalásukat. Az űrlap elküldése után a vendég és a webhely adminisztrátora visszaigazoló e-mailt kap, és a rendszergazda ezután elfogadhatja vagy visszautasíthatja a foglalást (és kezelheti az összes többi foglalási kérelmet) a könnyen kezelhető adminisztrátori foglalási panelen.

4. HBook szálloda foglalás

HBook Hotel foglalás plugin

Információ és letöltésView a Demo

A HBook fantasztikus lehetőség a vendéglátás vagy a szálloda weboldala számára. Ez a nagyteljesítményű bővítmény megkönnyíti a vendégek számára a szobafoglalást a WordPress webhelyéről. A HBook segítségével készített, teljes, reagáló foglalási naptár és foglalási űrlap. Csak telepítse a plugin-t, és kezdje el fejlett naptárak és űrlapok készítését a rendelkezésre álló szobákkal, feltételekkel, árszűrőkkel, szobaszűrőkkel, kényelmi kiegészítőkkel, kuponkódokkal, minimum / maximális tartózkodási követelményekkel, egyedi feltételekkel és szezonális díjakkal, foglalási letétekkel, takarítási díjjal , és még sok más.

5. Pontos foglalási rendszer

Pontos foglalási rendszer-bővítmény

Ha még nem biztos abban, hogy készen áll a Booking System PRO-ra, akkor mindig indíthatja az ingyenes verzióval. Annak ellenére, hogy nem tartalmaz sok olyan funkciót, mint a prémium verzió, a Booking System ingyenes WordPress plugin tartalmaz a végleges foglalási naptárt, ahol a vendégek kiválaszthatják a dátumokat, a kuponkódot vagy az árengedményt, és a PayPalon keresztül teljes fizetést végezhetnek. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy ma foglalási naptárt adjon a webhelyére, majd később frissítse a PRO verzióra.

6. Booki foglalási űrlap

booki-wordpress-plugin

Információ és letöltésView a Demo

A Booki egy szép prémium foglalási űrlap és naptár WordPress plugin. Ez a fejlett helyfoglalási rendszer alkalmazkodik a felhasználók időzónájához, így valós időben láthatják, mi elérhető. A vendég szemszögéből a Booki megkönnyíti az utazási dátum kiválasztását, a rendelkezésre álló listák megtekintését és a PayPalon keresztül történő fizetéseket a számla kézhezvétele után. A plugin 24 színes témát, fejlett adminisztrációs statisztikákat tartalmaz (összes foglalás, megszerzett összeg, megadott kedvezmények stb.). Ezenkívül a plugin fordításra kész, így a mellékelt .po fájl segítségével bármilyen nyelvre megváltoztathatja!

7. WP egyszerű foglalásnaptár

WP egyszerű foglalási naptár

A WP egyszerű foglalási naptára éppen így hangzik – egy szép és egyszerű foglalási naptár a WordPress telepítéséhez. Kezeli a szobabérleti díjakat és a foglalásokat annyi foglalási naptár létrehozásával, amennyire szüksége van. Még az egyes naptárakhoz is hozzárendelheti a felhasználókat, így ha csak azt akarja, hogy az egyes alkalmazottak hozzáférjenek az ügyfelek igényeihez, akkor ezt néhány kattintással beállíthatja. És ha bármilyen további szolgáltatásra van szüksége, van egy bővítmény prémium verziója, amelyre könnyen frissíthetsz.

8. WP foglalási naptár

wp-foglalás-calendar-wordpress-plugin

Információ és letöltésView a Demo

A prémium WP foglalási naptár megkönnyíti a foglalási naptárak elkészítését a szálloda többi vendéglátó típusú üzleti vállalkozása számára. Minden nap megjeleníti a nyitott szobák vagy időrészek számát, hogy a felhasználók egy pillantással láthassák, ha a kívánt dátumok elérhetők-e. Korlátlan naptár, korlátlan időrések, korlátlan foglalások, foglalási űrlap captcha és egyéb lehetőségekkel rendelkezik. A WP Foglalási naptár remek lehetőség a webhelyére.

9. WP foglalási rendszer

WP foglalási rendszer beépülő modul

A WP Booking System ingyenes WordPress bővítmény nagyszerű módja annak, hogy egyszerű foglalási naptárt vagy űrlapot adjon a vendéglátó-helyszínhez. A plugin lehetővé teszi a vendégek számára, hogy naponta foglaljanak helyet, és magában foglalja a könnyen érthető színkódot a rendelkezésre álló és a lefoglalt napokra. És amint a felhasználó kitöltötte a foglalási kérelmet, közvetlenül a WordPress irányítópultján megkap egy foglalási értesítést, ahol az összes foglalását gyorsan megszervezheti és kezelheti..

10. Bookly WordPress foglalás és ütemezés

Bookly Pro Foglalás-bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

A Bookly egy all-in-one foglalási megoldás, amely az ügyfeleknek egészen a fizetési folyamatig eljuttatja a foglalási folyamatot. A foglalási űrlapok egyszerűek és elegánsak, és a látogatók számára könnyen érthetőek. Korlátlan számú szolgáltatást és alkalmazottat foglalhat magában a látogató közül, beleértve egy szolgáltatáskategóriát is, amely segít megtalálni azt, amit keres. A látogatókat arra is felkérjük, hogy adjunk áttekintést rendelkezésre állásáról (időpontok, hétköznapok és dátumtartomány), amelyeket a plugin felhasznál a megfelelő időrészek listájának előhívására..

Ha a látogató elégedett az időrésével, elhagyhatja a releváns részleteket, és akár a Bookly segítségével fizethet is – a fizetés kiváló módja a megjelenés csökkentésének. A Bookly három fizetési processzorral integrálható: PayPal, Stripe és Authorize.net. Fizetés után a látogatók foglalását visszaigazolják, és visszaigazolást kapnak e-mailben.

A plugin azonban nemcsak a látogatók számára hasznos, hanem nagyon sok háttér-funkcióval is rendelkezik te lehet használni. Például integrálhatja a Bookly szolgáltatást a Google Naptárba, hogy vizuális naptár nézetet biztosítson az egyes alkalmazottak számára, hogy megtudja, mikor állítják be a kinevezéseket. A Bookly emellett teljes körű ellenőrzést nyújt a rendelkezésre álló alkalmazottak felett a zavar és a zavar elkerülése érdekében: a naptárba ütemezheti a műszakidőket, a szüneteket és az ünnepeket. Nagyszerű bővítmény, amely sok értéket hozzáadhat egy szolgáltatás-alapú üzleti vállalkozáshoz.

11. Gravitációs formák

gravitációs formák-wordpress-plugin

Információ és letöltésView a Demo

A Gravity Forms az egyik leginkább ajánlott WordPress bővítmény a piacon, és nem csoda, hogy miért. Nagyszerű lehetőségekkel a fejlett űrlapokhoz, feltételes logika, választógombok, legördülő menüpontok és még sok más számára egy finom sütemény lenne a saját foglalási igénylőlap létrehozása. És ha megkapja a prémium kiegészítőket a kuponokra, a Stripre és / vagy a PayPalra, akkor a vendégek akár a foglalási űrlapon keresztül is feldolgozhatják a kifizetéseket..

12. WooCommerce szállodafoglalás

WooCommerce szállodafoglalási plugin

Információ és letöltésView a Demo

A hangosnak tűnik a WooCommerce Hotel Booking plugin – a WooCommerce használatának módja a webhelyén lévő foglalások elfogadására és kezelésére. A plugin telepítésével a WooCommerce szolgáltatással szobákat, rendelkezésre állást, a be- és kijelentkezés folyamatát irányíthatja, eladási értékeket adhat hozzá (például reggeli, gyógykezelések vagy egyéb szolgáltatások), és elfogadhatja a kifizetéseket. Ez a plugin a WPML-kompatibilis az egyszerű fordítás érdekében, és működik minden olyan fizetési átjáróval, amelyet hozzáadott a WooCommerce áruházhoz..

13. Többszállítási foglalások

Többszállítós foglalási helyfoglalási rendszer

Információ és letöltésView a Demo

Hozzon létre saját online foglalási webhelyet, például a Hotels.com vagy a Booking.com a Webkul Multi-Vendor Booking bővítménnyel (megjegyzés: ehhez a bővítményhez a Webkul Marketplace bővítmény működéséhez szükség van). Ezzel a telepített WooCommerce bővítménnyel létrehozhat piacot más harmadik fél szállodáinak, Airbnbs-eknek, apartman-albérleteknek, kempingeknek és még sok másnak, hogy szobáikat hozzáadhassák. És tagsági plugin segítségével havi díjat vagy százalékot számíthat fel ezekre a harmadik felekre az Ön webhelyén keresztül tett foglalás alapján.

14. Kormány

quform-wordpress-plugin

Információ és letöltésView a Demo

A Quform egy népszerű prémium űrlapkészítő, amely foglalási űrlapsablont tartalmaz. Ez megkönnyíti a plugin egyszerű aktiválását, a sablon kiválasztását és az űrlap átalakítását az Ön igényei szerint. Természetesen saját kezűleg is kialakíthat egyedi űrlapot, hogy felvegye az esetleges információs mezőket.

15. Kapcsolatfelvételi űrlap 7

Vegye fel a kapcsolatot a 7. űrlap beépülő moduljával

Míg a bonyolultabb foglalási naptár hasznos lehet a szálloda- és vendéglátóipar egyes vállalkozásai számára, másoknak csak a foglalási igénylőlapot kell igényelniük. Ha szép és egyszerű, szabad formában történő építési lehetőséget keres, akkor az nem jobb, mint a 7. kapcsolatfelvételi űrlap. A dokumentáció kis segítségével hozzáadhat egyedi mezőket. Adjon lehetőségeket a vendégek számára a szoba típusának, az ingatlan helyének, az időszaknak és egyebeknek a kiválasztásához. A kitöltött űrlapot ezután közvetlenül el lehet küldeni a postaládájába (vagy valaki máshoz), hogy ellenőrizze és beírja a foglalási rendszerbe.


Felsoroltuk a WordPress legjobb foglalási űrlap-beépülő moduljainkat, de szeretnénk tudni, hogy mit gondol. Használ valamelyik említett plugint? Vagy ajánlana egy másik foglalási űrlapot a WordPress bővítményhez? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map