15 legjobb közösségi WordPress-téma 2020

A legjobb közösségi WordPress témák a közösségi hálózatokhoz és fórumokhoz

A közösség, a fórumok és a közösségi oldalak sok forgalmat generálnak a felhasználói interakciók révén. Ez azt jelenti, hogy nagyszerű élményt kell kínálnia a felhasználók számára, és mi lehet jobb módszer erre, mint az egyik legjobb közösségi WordPress-témával?


Ebben a bejegyzésben felsoroljuk a 15 legjobb (véleményünk szerint) közösségi WordPress témát, amelyek alkalmasak a bbPress vagy a BuddyPress webhelyre. Olyan funkciókban gazdag és érzékeny témákat fedünk le, amelyek kiváló vásárlói véleményekkel járnak.

Az útból pedig fedezze fel, mit kínál a WordPress közösségi piac. Élvezze és ossza meg eredményeit a végén.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Összesen (bbPress)

Teljes WordPress téma és bbPress: A legjobb közösségi WordPress témák

Információ és letöltésView a Demo

Keresi a saját fórumának gyors és egyszerű módját? Meg kell említenünk a Total témát. A bbPress fórumok integrációs és stílusbeállítási lehetőségeivel ez a Total nagyszerű módja annak, hogy weboldalt készítsen a beszélgetés elindításához, a termék támogatási űrlapjának létrehozásához, a közösségi eseménytábla létrehozásához a környéken stb..

A témához a WPBakery oldalkészítő erőteljes, kibővített változata tartozik, több mint 50 különféle elem elemének drag and drop moduljaival, beleértve a gombokat, címeket, csúszkákat, képeket, lapokat, váltókat és természetesen a bbPress fórumokat, bejelentkezési adatokat és még sok más. Az élő WordPress testreszabási eszköz hozzáadott funkciói megkönnyítik az egyéni betűtípusok, színek, alapértelmezett elrendezések, fejlécek és láblécek kialakítását, valamint még egyszerűbbet.

Szeretne többet, mint egy bbPress témát? Nem probléma. Az Összes kompatibilis a legtöbb fő pluginnal, ideértve (de nem korlátozva ezekre) a WooCommerce, az Eseménynaptár, az Elementor, az Open Table, a WPML, a Polylang, a Yoast SEO, a JetPack stb. Plusz a téma prémium pluginekkel, például a Slider Revolution, a Visual Composer és a Sablon INGYEN. További kulcsfontosságú funkciók közé tartozik a 40+ gyors importálási mintademo, a széles körű online dokumentáció és a 6 hónapos prémium támogatás – így gyorsan elindulhat (vagy szükség esetén kérhet segítséget).

2. BuddyBoss

BuddyBoss

Ha sokkal több funkciókban gazdag közösséget szeretne felépíteni, akkor a BuddyBoss az Ön számára. A BuddyPress-rel teljes mértékben kompatibilis, a BuddyBoss platform segít online közösségének létrehozásában és testreszabásában. Használja a Gutenberg szerkesztőt és az Elementor oldal készítőjének erejét webhelyének megtervezéséhez. Engedélyezze a BuddyPress alkalmazást, valamint az összes alapvető beállítást a szerkeszthető tagprofilokhoz, közösségi csoportokhoz, privát üzenetküldéshez és még sok máshoz. Ezután ösztönözze a közösséget, hogy vegyen részt pontokkal, jutalmakkal, rangokkal és eredményekkel. A BuddyBoss használatával egyszerűen pénzt is kereshet webhelyén. Adjon hozzá prémium tagságot, előfizetéseket vagy egyszeri vásárlásokat.

De a BuddyBoss nem áll meg ezen. Számos hasznos integrációt kínál, hogy még több funkciót kínáljon a közösségnek. Adjon hozzá eseménynaptárat az Eseménynaptár Pro használatával. Hozzon létre egy álláshirdetési részt a WP Job Manager segítségével. Hozzon létre tanfolyamokat a LearnDash segítségével. Építsen egy WooCommerce üzletet áruk eladására. A BuddyBoss segítségével könnyedén létrehozhatja a kívánt webhelyet az online közösség számára.

3. ForumPress

ForumPress bbPress Fórum WordPress téma

Ha fórumot szeretne létrehozni, akkor a legjobb az, ha kifejezetten erre a célra hoztak létre és terveztek egy WordPress témát. Az egyik legjobb bbPress témája a ForumPress by HeroicThemes.

A kezdéshez a ForumPress könnyen telepíthető, a telepítő asszisztensnek köszönhetően. Csak kövesse a figyelmeztetéseket a téma aktiválásához és telepítéséhez. Még a mintaadatokat is telepítheti, ha segítségre van szüksége a fórum alapvető oldalainak konfigurálásában. Plusz a ForumPress testreszabható. Csak használja az élő téma testreszabási beállításait, hogy a fórumok megfeleljenek a márkájának. Szerkesztheti a színeket, a betűtípust, a weboldal logóját, a lábléc szerzői jogát és még sok más.

Ezenkívül a ForumPress használatával beépítették a bbPress fórum kiterjesztéséhez szükséges összes szolgáltatást. Hozzon létre több fórumot a felhasználók számára. Kezelje a témákat és a válaszokat egyszerűen. Engedélyezze a felhasználói profilokat, a felhasználói oldalakat (a profil adatainak, a felhasználó által létrehozott témák, a válaszok és a kedvenc hozzászólások megjelenítéséhez), és még a fórum élő keresésének hozzáadását is.

A ForumPress szintén érzékeny, kompatibilis a népszerű pluginekkel (például a Yoast SEO és a Contact Form 7), és egy évre szóló frissítést és támogatást tartalmaz..

4. Kleo Pro

kleo közösség wordpress témája

Információ és letöltésView a Demo

A Kleo BuddyPress témának köszönhetően nem kell professzionális fejlesztőnek vagy tervezőnek lennie, hogy kiváló webhelyeket készítsen. Ne hagyja, hogy a „BuddyPress” kifejezés eldobjon, a Kleo kiválóan alkalmas a bbPress és más közösségi WordPress webhelyekre..

A hetedik királynő, a Kleo mögött álló hatalmi elit szerző 27 demót kínál Önnek, amelyeket kattintással telepíthet. Alternatív megoldásként a sablont a semmiből is létrehozhatja, mivel a Kleo lenyűgöző tulajdonságokkal rendelkező hordával érkezik.

Olyan funkciókról beszélünk, mint az intuitív adminisztrációs panel, a korlátlan testreszabási lehetőségek, a több webhely elrendezése, a drag-and-drop oldalkészítő, a Sensei plugin, a Facebook bejelentkezés integrációja, a BuddyPress profil- és csoportborítók, az élő értesítések és még sok minden más..

5. Aardvark (BuddyPress)

aardvark buddypress közösségi wordpress téma

Információ és letöltésView a Demo

A BuddyPress témákra szakosodott GhostPool hatalmi elit szerző által kézműves Aardvark egy teljes és robusztus közösségi WordPress téma, amely alkalmas a BuddyPress hálózatokra..

Ez nem minden; Az Aardvark online üzletekhez, fizetett tagsági webhelyekhez, online tanfolyamokhoz, híroldalakhoz és általános blogokhoz is használható. Mindez azért, mert a téma jellemzői szempontjából nagyon lyukas.

15 előre beépített bemutató, amelyet egyetlen kattintással telepíthet, és ezzel elõsegíti a tervezést. De ha az oldal elrendezését az alulról építkezve szeretné létrehozni, akkor az Aardvark a WPBakery drag and drop építőjével jön.

A több mint 200 témaopció azt jelenti, hogy álmainak közösségi oldalát létrehozhatja anélkül, hogy meg kellene érintenie a kódsorot.

6. Szocializálódj

szocializálni a közösségi WordPress témát

Információ és letöltésView a Demo

A Socialhost by Ghostpool egy figyelemre méltó WordPress téma, amely tökéletes minden közösség-központú webhelyhez. Olyan színes, mint hasznos, mindezt a csodálatos funkciók gyorsítótárával.

Az egyszerű bbPress / BuddyPress integrációról, négy honlapváltozatról, hat post-elrendezésről, kilenc kategóriastílusról, az Ajax oldal betöltéséről, a WPBakery oldal készítőjéről, nagyszerű menükről és korlátlan testreszabási lehetőségekről beszélünk..

A szocializációhoz gyermekek témája és egy kattintással elérhető demo-webhely tartozik, amelyek mindkettő megkönnyíti a közösségi webhely létrehozását.

7. haver

Buddy többcélú WordPress / BuddyPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Készítsen olyan közösségi webhelyeket, mint egy főnök egy BuddyPress témával, mint senki más. A Buddy egy teljes körű közösségi téma, amely sok tervezési szabadságot hagy a kezedbe. Egyedülálló visszatérő fórum-kialakítással rendelkezik, amely segít a közösségi webhelynek, hogy kitűnjön a tömegből.

Ezenkívül a Buddy hajók nagy teljesítményű rövid kódokkal, többnyelvű támogatással, front-end regisztrációval, retina kép támogatással, betűtípus-ikonokkal, teljes helyszíni kereséssel és többoldalú kompatibilitással rendelkeznek.

A Buddy jól játszik olyan pluginekkel, mint a BuddyPress (természetesen), WooCommerce, bbPress, BuddyPress Activity Plus, Yoast SEO és még sok más. A téma testreszabható és bővíthető.

8. Édes dátum

sweedate-társkereső-wordpress-téma

Információ és letöltésView a Demo

A randevú-portál csak egy példa a sok közösségi oldalra, amelyet a WordPress-en létrehozhat olyan pluginekkel, mint a BuddyPress és a bbPress. A randevúk és a kapcsolatok területén nem engedheti meg magának, hogy a rajzolatát elmulasztja.

A Sweet Date mindent egyben témát kínál, amely megígéri fokozni a felhasználói interakciót az Ön társkereső webhelyén. Nos, a Sweet Date felhasználható más webhelyekre is, nem csak a randevúkhoz. Mindez azért, mert a témát könnyű beállítani és testreszabni.

Várhat olyan funkciókról, mint a tagsági szint, a Facebook bejelentkezés integrációja, a partneri egyeztetési rendszer, az intelligens értesítések, az egyedi profilok, az online állapot, az Ajax azonnali keresése, a rövid kódok és a hatékony adminisztrációs panel..

9. Virágozni (intranet és közösség)

virágzik a közösségi WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A BuddyPress fülkében kevés WordPress téma versenyezhet a Thrive-szel, egy olyan erőteljes közösségi témával, amelyhez a szolgáltatások széles listája tartozik, majd ezekkel együtt. Első benyomásunk szerint a formatervezés sem csalódást okoz, ami azt jelenti, hogy van egy témája, amelyre a Thrive-ban támaszkodhat.

Mi van a boltban? Nos, minden olyan funkció, amelyre szükség van egy félelmetes közösségi webhely létrehozásához. A Thrive olyan funkciókkal büszkélkedhet, mint a Thrive Set-up varázsló, a WPBakery oldalkészítő, személyre szabott bejelentkezési oldalak, élő üzenetek, egy projektmenedzser, fájlmegosztás, együttműködési dokumentumok, közösségi fórumok és rengeteg csomagban lévő prémium plugin, többek között.

A Thrive minden erőt felvesz a közösségi oldalak, az alkalmazottak intranetjének, a tanulási platformok, a fórumok, a privát webhelyek és bármely más közösségi webhely létrehozásához, amire gondol. Számos funkcióval, beleértve a korlátlan testreszabási lehetőségeket is, semmi sem akadályozhatja meg álmai közösségi oldalának létrehozását.

10. BuddyApp

buddyapp közösségi wordpress téma

Információ és letöltésView a Demo

A hetedik királynő újabb megjelenést mutat, ezúttal a BuddyApp segítségével, amely egy mobil-első és minimalista közösségi téma, amely tökéletes a közösségi oldalához. Kreatív, mobilbarát kialakításával és ebből a világból származó funkciókkal útközben futtathatja hálózati webhelyét.

A BuddyApp olyan funkciókkal rendelkezik, mint a bónusz HTML5 céloldal, élő értesítések, Ajax keresés, teljes élő testreszabási támogatás, élő csevegés, tudásbázis, fejlett fájlkezelés, három menüpont, bbPress fórumok, Facebook bejelentkezés, profil / csoport borító képei és a lista folytatódik.

Ráadásul a BuddyApp olyan csúcsminőségű pluginekkel szállít, mint például a WPBakery oldalkészítő, WP-Polls, BuddyPress Like, Cleverness To-Do List, Visualizer: Charts and Graphs és még sok más. Ne vegye figyelembe a szót, tegye próbaként a demót, és gyere vissza az eredményeivel.

11. Nyájok

állományok közösségi wordpress téma

Információ és letöltésView a Demo

Szóval, mit csinálsz, hogy a felhasználók összekapcsolódjanak a közösségi oldalakon? Gyors válasz: létrehoz egy vonzó és felhasználóbarát weboldalt olyan félelmetes WordPress témával, mint például a Flocks.

Noha nem sok ilyen értékesítéssel rendelkezik, a Flocks csodálatos vásárlói értékelést, egyszerűsített dizájnt és funkciókat talál, amelyek lefújják a parókát. Azonban a Flocks egy olyan szociális hálózatokra kész téma, amely bármely közösségi weboldal felépítését olyan egyszerűvé teszi, mint a pite.

Bármely képességének köszönhetően, például nyolc gyönyörű demó, közösségi bejelentkezés, WPBakery oldal készítő, négy egyedi fejléc- és láblécstílus, személyre szabott borítóképek, és még sok minden más, félelmetesen tekercselhető a flocks az ügyességi szintjétől függetlenül..

12. Besocial

besocial buddypress téma

Információ és letöltésView a Demo

Egy nagyszerű weboldal karért és lábért fizet, ugye? Rossz, különösen, ha a sarokban van Egemenerd, a Besocial WordPress téma mögött álló elit szerző..

Csak azt kell mondanom, hogy a Besocial a listánk második legjobban értékelt témája, és úgy érzem, hogy a besorolásnak minden köze van a lenyűgöző kialakításhoz és a szolgáltatások végtelen listájához..

Mindemellett mit kínálunk? A Besocial izgalmas lehetőségeket kínál, például társadalmi bejelentkezést, élő értesítéseket, eseménynaptárt, előzetes postai jelentkezést, kölcsönös barátokat, GYIK-rendszert, bbPress fórumokat, több postai formátumot, Facebook megjegyzéseket és egy kattintással bemutató demót..

13. Eonet

Eonet közösségi WordPress témák

Információ és letöltésView a Demo

Az emberek kíváncsi, melyik téma forró, és ez a beszélgetés itt ér véget. Az Eonet az egyedülállóbb közösségi WordPress témák, amelyeket a közösség interakcióinak szem előtt tartásával készítettek. Teljes mértékben testreszabható és méretezhető, de továbbra is elég egyszerű ahhoz, hogy briliáns weboldalt hozzon létre anélkül, hogy egyetlen vonalkódot írna.

Ha arra törekszik, hogy ösztönözze a felhasználói interakciót (és aki nem ilyen) a közösségi webhelyen, akkor érdemes megismerkednie az Eonet hálózati WordPress témával. A téma tele van szélén olyan funkciókkal, amelyek elősegítik az interakció elősegítését a közösségi webhelyen.

Ha kíváncsi, az Eonet olyan funkciókkal rendelkezik, mint az élő csevegés, a kapcsolatok könyvtára, a dinamikus blog, a tagok térképe, a WPBakery oldal készítője, a magán oldalak, a közösségi bejelentkezés, a demo tartalom és a robusztus adminisztrációs panel. A téma segít a közösségi hálózat széles körű testreszabásában.

14. Üdvözlet

üdvözlet közösségi wordpress téma

Információ és letöltésView a Demo

Függetlenül attól, hogy Boca Ratonban kortyolgat valamit a Roca Patronról, vagy utazik a világ minden tájáról, és csinál egy dolgot, megbízható WordPress témára van szüksége, amely biztosítja a felhasználók számára a jó időt. Belép a üdvözletbe, és a nap megment.

Az üdvözlet egy egyszerűsített WordPress téma, amely a versenyt a bal, jobb és középső pénzért fizeti. Egyszerű kialakítású, de nem hibázik; ez a rossz fiú egy ütést csomagol a funkciók szempontjából. Igen, mégis visszatartott, de ez félelmetes téma mindenképpen.

A szolgáltatások listája felöleli a szokásos lehetőségeket, mint például a Slider Revolution, a drag-and-drop elrendezéskezelő, a kapcsolattartó űrlapkészítő, az oldalsáv-generátor, a korlátlan színű, a többnyelvű támogatás, a felbukkanó bejelentkezési képernyő és a hatékony adminisztrátori lehetőségek..

15. Gwangi

Gwangi társkereső és társkereső közösségi WordPress témák

Információ és letöltésView a Demo

Végül, de nem utolsósorban a Gwangi, a WordPress téma, amely tökéletes minden típusú társkereső és hálózati webhelyhez. A téma viszonylag új a piacon (az írás idején három hónapos), de méltó pályázó a WordPress közösségi témák e gyűjteményéhez.

Miért? Kérdezed. Nos, kezdõként, Gwangi az Ön tartalmára összpontosít a legkorszerûbb dizájnnal. Emellett testreszabhatja minden elemét a szíve tartalma szerint. Nincs olyan sok BuddyPress téma, tehát amikor észrevesz egyet, amely szétkapcsol, érdemes megtartani. A Gwangi az egyik ilyen téma.

A szolgáltatások osztálya le fogja koptatni a zoknit. Várhat olyan funkcióktól, mint a matchmaking rendszer, a tagcsere-Tinder-stílus, az Ajax globális keresése, a kölcsönös barátok, a korlátlan tagok listája, a kiváló üzenetküldési funkciók, a többi felhasználó követésének képessége és még sok más.

16. Lynk

Lynk közösségi hálózati és közösségi WordPress téma

A Lynk egy BuddyPress és bbPress kompatibilis téma, amelyet közösségi oldal vagy online fórum felépítéséhez használhat. De ez még nem minden – a Lynk rengeteg más funkciót kínál üzleti könyvtárakhoz, magazinokhoz vagy új webhelyekhez, eseményekhez és online áruházakhoz.

A Lynk mindent kínál, amit elvárhat egy közösségi témától, de van néhány meglepetés is. Mint például a megamenük, az ajax globális keresése, a testreszabható felhasználói menü, az előlapi űrlapok, a felhasználói értesítések (üzenetek, barátkérések, új hozzászólások stb.), A MailChimp integrációja és még sok más.

Záró szavak a legjobb közösségi WordPress témákról

A kiváló közösségi WordPress-téma kiválasztásának titka abban rejlik, hogy megértsük az Ön webhelyének speciális igényeit. Ezen felül azt javasoljuk, hogy válasszon egy érzékeny és funkciókban gazdag témát. Például a Total WordPress téma – ez valóban egy többcélú téma.

Először döntsön a BuddyPress vagy a bbPress között (alapvetően közösségi hálózat vagy fórum), majd válassza ki a fenti fantasztikus témák egyikét (csak győződjön meg arról, hogy támogatja-e az első lépésben kiválasztott közösségi lehetőséget), és adjon hozzá további bővítményeket, ha további szolgáltatásokra van szüksége (például ezek a BuddyPress kiterjesztések), és végül terjesztették a webhelyről a szót a hálózatra. Nemsokára virágzó közössége lesz.

Összességében törekedjen arra, hogy nagyszerű felhasználói élményt nyújtson, és a közösségi webhely valószínűleg sikeres lesz, függetlenül a választott témától. A legjobb WordPress téma megszervezése azt jelenti, hogy jack, ha nem tudsz nagyszerű időt kínálni a felhasználóknak webhelyén.

Egyetért a WordPress 15 közösségi témájának listájával? Kihagytuk a kedvenc témáját? Ha igen, kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map