15+ legjobb ingatlan-WordPress témák

Az évek során a WordPress egy egyszerű blogplatformtá vált egy teljes Tartalomkezelő Rendszerré (CMS), amely képes a legösszetettebb webhelyek akár néhány futtatására is. Rengeteg webhely használja a WordPress szolgáltatást, mivel könnyen kezelheti a tartalmat, a SEO előnyeit, és annak köszönhetően, hogy gyakorlatilag bárki számára lehetővé teszi egy lenyűgöző weboldal létrehozását anélkül, hogy rengeteg pénzt kellene fizetnie egy webfejlesztőnek.


Az egyik tendencia, amelyet az utóbbi időben észrevettem, az, hogy a WordPress segítségével az emberek létrehoznak egy Real Estate webhelyet, ahol megmutathatják az ingatlanok listáját. Az ingatlanipar virágzik, és sokan élnek azzal, hogy extra pénzt keresnek az ingatlanok hirdetéseinek hirdetésével. Az ingatlanügynökök pedig most saját webhelyeket hoznak létre, hogy sokkal profi módon mutassák be ingatlanjaikat ügyfeleiknek.

Az ügynökök számára egy weboldal létrehozása valóban segíthet üzleti növekedésében, valamint szélesebb közönség elérésében azáltal, hogy online tulajdonságokat mutat be, amelyeket az emberek a világ minden tájáról megnézhetnek / megtalálhatnak. És mi lenne jobb módszer egy weboldal létrehozására, mint a WordPress segítségével.

Az alábbiakban megtalálhatja a WordPress legjobb ingatlan-témáit, amelyek segítségével könnyen és gyorsan beállíthatja az ingatlan webhelyet. Felhívjuk figyelmét, hogy ezek többsége mind a prémium WordPress témák, tehát fizetnie kell értük, de a prémium téma ára, ha 1000 dollárt fizetnek egy webfejlesztőnek, valódi alku!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. HomePress

HomePress WordPress téma

A HomePress WordPress téma kiváló lehetőség az ingatlan webhely felépítéséhez. Tökéletes cégeknek és egyedülálló ügynököknek, a HomePress fejlett funkciókat kínál üzleti vállalkozása növekedéséhez. A beépített jelzálogszámológép, az összetett keresés (automatikus kiegészítés és a korlátlan keresési mezőkkel), az adatok mentésének és összehasonlításának lehetősége, valamint a 360 virtuális túra opció hasznos a potenciális háztulajdonosok számára. Az oldalstatisztika megmutatja, mely tulajdonságok generálják a legtöbb forgalmat.

A HomePress használatának megkezdése egyszerű. Válasszon a 10+ előre beállított demók közül, majd testreszabhatja webhelyének megjelenését a témabeállítás segítségével. Mivel a HomePress az Elementor oldalkészítőt használja, rendkívül könnyű testreszabni bármelyik fő oldalát a kezdőlap-készítő segítségével. A HomePress magában foglalja az uListing sablonkészítőt is, hogy egyedi tulajdonlapokat hozzon létre. Funkciók, hely, ár, virtuális túrák és még sok más hozzáadása. Az uListing használatával fizetéseket is elfogadhat (PayPal vagy Stripe-n keresztül) a beküldés listájáért, így más ügynökök hirdethetik tulajdonságaikat az Ön webhelyén. De ez még nem minden – a többi figyelemre méltó téma funkció többek között a többnyelvű támogatás, a földrajzi helymeghatározás, a mentett keresések, a térképek rajzolásának képessége, az IDX integráció és még sok más.

2. WP Pro Real Estate 7

WP Pro Real Estate 7

A Real Estate 7 egy érzékeny téma, amely tökéletes a hirdetések bemutatására és az eladások megszervezésére! Adja hozzá adatait az összes szükséges információval, és hagyja, hogy a felhasználók böngészhessenek a nagy teljesítményű speciális keresés segítségével. Ja, és bérleti tulajdonságokat is kínálhat (akárcsak az AirBnB), mivel a témához egy foglalási naptár tartozik, amely lehetővé teszi az egységek maximális jövedelem elérését. További fantasztikus funkciók közé tartozik a Visual Composer az drag and drop oldalépítéshez, a dsIDXpress plugins támogatása az IDX könnyű felsorolásához, az sub-listings támogatás (lakásokhoz vagy időben megosztott használati jogokhoz) és még sok más. További legfontosabb funkciókat felsoroltunk, de nézzük meg a Real Estate 7 bemutatóját, hogy megnézhessük.

3. AgentPress

AgentPress WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az AgentPress egy szép és minimális prémium WordPress téma a StudioPress-től. Ez a téma a Genesis-keretrendszer gyermektémája, ami azt jelenti, hogy a AgentPress használatához meg kell vásárolnia a Genesist. De az összes könnyen használható funkcióval kiváló befektetés az ingatlan üzleti vállalkozás számára! A téma intelligens listákat tartalmaz, így egyszerűen hozzáfűzhet ingatlan képeket, térképeket, leírásokat, szolgáltatásokat és árakat. A továbbfejlesztett keresés mellett az ügyfelek gyorsan és egyszerűen böngészhetik az Ön adatait, és megtalálhatják a keresett otthont.

Ráadásul, mint korábban említettem, az AgentPress a Genesis egyik gyermektémája. Ez azt jelenti, hogy megkapja az összes fantasztikus funkciót, amelyek beépülnek a Genesis keretbe. Ez magában foglalja a widgetre kész oldalságokat és lábléceket, a színopciókat, a megjegyzések támogatását, a beépített hirdetési támogatást és az automatikus képméretet. Ez a fantasztikus ingatlan téma magában foglalja az egyedi kütyüket, 4 szép színes bőrt (kék, zöld, arany és piros) az induláshoz, könnyen használható oldalsablonok, egyedi fejlécképek és még sok más.

4. Igazi otthonok

realhomes-ingatlan-wordpress-téma

Szüksége van egy lefordítandó témára más országok ügyfelei számára? Nincs probléma – A Real Homes készen áll a fordításra, és támogatja a fantasztikus WPML WordPress bővítményt. Ezenkívül ez a téma készen áll a weboldalra fejlett témapanelen elérhető lehetőségekkel, rengeteg oldalsablonnal (listák, galériák, ügynökök és egyéb), egyedi widgetekkel és azzal a lehetőséggel, hogy a felhasználók feliratkozhassanak és fizethessenek az Ön webhelyén található ingatlanok listájáról (ez egy nagyszerű lehetőség a bevételszerzésre weboldal!).

5. CitiLights

CitiLights WordPress téma

A CitiLights egy modern prémium WordPress téma, amely kiválóan alkalmas az ügynökök és a kedves otthonok és apartmanok leltárának bemutatására. Ez a téma ugyanúgy működik a bérleti díjak esetén is, ha ezt meg szeretné osztani a világgal. A téma tartalmaz egy speciális keresési funkciót, így a látogatók megtalálhatják a keresett otthont, az ügynökök profiljainak támogatását, hogy bemutassák őket a jövőbeli ügyfelek számára, vizuálisan lenyűgöző ingatlan-oldalakat (lehetőleg képgalériák, ingatlanfunkciók, Google Maps és kurzus leírása) és az ID plugin integrációja.

Ezenkívül pénzt kereshet az ingatlan webhelyén az ügynökök tagsági vagy tőzsdei díjainak felszámításával. Ha időt és pénzt költe webhelyének népszerűsítésével és hirdetésével, ez egy nagyszerű lehetőség a költségek megosztására más ügynökökkel. Egy másik ügyes szolgáltatás a „Eladott” ingatlancímke, amelyet felvehet a listára, amikor azt piacról kivonják. A CitiLights további szolgáltatásai közé tartozik a dsIDXpress plugin-integráció, a WPML fordítási kompatibilitása, a korlátlan színopciók, a WordPress Live Customizer támogatása, a könnyen használható téma rövid kódok és az érzékeny elrendezés. Tekintse meg az alább felsorolt ​​további funkciókat.

6. Realtr

realtr-templatic-ingatlan-wordpress-téma

Információ és letöltésView a Demo

A Realtr remek lehetőség, ha olyan webhelyet szeretne létrehozni, ahol az ügynökök felsorolhatják tulajdonságaikat. Készítsen és kezeljen benyújtási csomagokat, és gyűjtsön össze kifizetéseket a fantasztikus ingatlan webhelyén. A Plus Realtr teljes MLS / IDX támogatást és egy lehetőséget biztosít Önnek (rendszergazdaként) a kiválasztott tulajdonságok bemutatására a honlapján.

7. Érzékeny ingatlan

reagáló valós esate-premiumpress-ingatlan-wordpress-téma

Információ és letöltésView a Demo

A PremiumPress által kidolgozott Responsive Real Estate téma tökéletes ingatlanügynökök, ingatlankezelő társaságok, bérleti ügynökségek és más számára. Ráadásul a téma teljesen érzékeny, így a vásárlók bármikor megtekinthetik az Ön adatait, bárhol is vannak. Ez az ingatlan téma a teljes ingatlanok listáját, a Google Maps integrációját és még a beépített kapcsolattartási űrlapokat is tartalmazza. A kezdőlapot úgy optimalizálták, hogy a felhasználók összpontosítsanak a kiemelt tulajdonságaira, és az interaktív csúszka (térképpel) fantasztikus módszer a legforróbb hirdetések bemutatására. Ennek a témanek egy másik nagyszerű tulajdonsága a 15 gyermek téma, amelyek közül választhat. Választhat egy olyan gyermek témát, amely megfelel a vállalkozása számára. Ezután az adminisztrációs panelen egy gombnyomással módosíthatja a színeket, az egyedi logót és a képeket. Ez egy nagyszerű módszer a téma személyre szabására.

8. Haza

haza-ingatlan-wordpress-téma

Ez a modern és minimális WordPress téma nagyszerű módja annak, hogy reklámozza hirdetéseit vagy bérleti díjait. 2 témaelrendezés és 6 honlapsablon található, amelyek segítségével elindulhat, és onnan az erőteljes témalap segítségével beállíthatja az opciókat. A Homeland magában foglalja a dsIDXPress támogatást is, hogy azonnal felvegye a listákat az MLS-fiókokból, és az egyedi rövid kódok megkönnyítik a hozzászólások és az oldalak személyre szabását..

9. WP Estate

WP Estate WordPress téma

Haladó, érzékeny ingatlan-webhely létrehozása nem lehet egyszerűbb. Csak telepítse a WP Estate-t, és kezdje hozzá az ügynökeit és tulajdonságait. Ez a téma csaknem mindent tartalmaz, amire szüksége lehet, hogy új vállalkozásokat működésbe hozzon – hiányzik az ingatlanod engedélyéből. A téma olyan funkciókkal rendelkezik, mint például a részletes ingatlanlisták (rengeteg kényelmi, hely, ár és egyéb lehetőségekkel együtt), ügynöki oldalak elérhetőségi adatokkal és egy praktikus, dandy jelzálogkalkulátor-widget. Van egy csodálatos kezdőlap a Google Map az Ön adataival (aranyos ingatlan-specifikus térképcsapok segítségével), amelyet a vásárlók használhatnak a keresés szűkítésére. És az ingatlan-összehasonlító oldalsablon, amely megkönnyíti a vásárlók számára az információk egymás mellett történő megtekintését. Mindez, valamint az egyedi kütyü, rövid kódok, oldalsablonok és még sok más teszi a WP Estate otthoni futását az ingatlan webhelyen.!

10. DreamVilla

DreamVilla WordPress téma

A DreamVilla egy klasszikus, egyszemélyes ingatlanból származó prémium WordPress téma, amely felhasználásával kiemelheti a premier listáját, vagy az eladásra szánt személyes otthonát. Ez a téma tele van olyan szolgáltatásokkal, amelyek kiemelik az ingatlan legjobb tulajdonságait. Függetlenül attól, hogy egy szigetet vagy egy belvárosi lakást ad el, a DreamVilla alkalmas arra, hogy megmutassa, mi nagyszerű az ön ingatlanában. A témához 3 különféle választható weboldal-elrendezés tartozik, valamint egyoldalas parallaxis elrendezés és többoldalas elrendezés. Sőt, függetlenül attól, hogy melyik elrendezést választja, a téma teljes mértékben reagál, így a potenciális vásárlók megnézhetik az ingatlanát, függetlenül attól, hogy hol vannak.

A DreamVilla rengeteg más beépített funkciót tartalmaz, például egy egyéni Google melletti térképet, amely megmutatja, milyen kényelmi szolgáltatások vannak az Ön közelében. Ráadásul a válogatható galériák megkönnyítik a fantasztikus képek hozzáadását az ingatlan szobáiból, kertjéből, meghajtójáról vagy akár helikopterpadról. Sokkal több szeretni lehet, például a Google Fonts, a Twitter élő hírcsatorna, a speciális témaopciók, az 1 kattintással történő telepítés és még sok más. Még PSD fájlokat is tartalmaz, amelyekkel játszhatsz, még mielőtt elkészíted álmai webhelyet a DreamVilla segítségével.

11. Lakóhely

lakóhely-gorillathemes-ingatlan-wordpress-téma

Információ és letöltésView a Demo

Bármely jó ingatlan témához hatékony keresési funkció szükséges, és a Residence biztosítja. Keressen a listákon a megadott oldalak bármelyikének felhasználásával – város, szomszédság, ár, típus, építés éve, hálószoba és fürdőszoba. Ráadásul a téma zökkenőmentesen integrálódik a dsIDXPress bővítménnyel, így az ügyfelek kereshetik az MLS-IDX-et a helyi adatokon. Minden egyes tételhez hozzáadhat Google Maps-t, fotógalériákat és video-túrákat a YouTube-ról vagy a Vimeo-tól. A téma egy másik lehetősége a finanszírozási oldal. A felhasználók bevihetik a ház árát, az előlegét, a kamatlábat és a kölcsön futamidejét a havi kifizetések kiszámításához. Ez egy nagyszerű mód az ügyfelek számára, hogy azonnal megmérjék, megengedhetnek-e maguknak otthont, mielőtt ütemeznének egy időt veled, hogy megnézhessék, vagy ajánlatot tegyenek..

A tartózkodás nagyszerű ingatlan témája, de gyorsan megváltoztatható, hogy bármilyen üzleti igényt kielégítsen (autókereskedések, kikötők, kisállat-boltok stb.). A téma lehetővé teszi saját címkék, értékek, pénznemek és nyelvek felvételét, ezáltal nagyon sokoldalúvá téve. Egyéb szolgáltatások közé tartozik a kiemelt csúszka, a szűrhető keresési eredmények és még sok más, az alábbiakban felsorolt!

12. EstateEngine

EstateEngine WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A EstateEngine egy gyönyörű, a WordPress prémium kategóriájú ingatlankönyvtár, amelynek segítségével bemutathatja saját adatait, vagy megjelenítheti a felhasználók által hozzáadott információkat. A szép ingatlanoldalak, a testreszabható listák, az egyszerű oldalépítési lehetőségek és még sok minden másról kiváló témát jelentenek minden ingatlan-weboldal számára. Egy oldal létrehozásához csak az intuitív kezelőfelület Visual Composer szerkesztőjét használhatja, és a helyére húzza a különböző elem elemeit. Adja hozzá a Google Maps tulajdonságcímkékkel, speciális ingatlankereséssel és még sok minden mással. Használja a beállításokat a négyzet felvételeinek, a szobák, a fürdők, a garázsok vagy a saját elemek hozzáadásához!

A téma készen áll a bevételszerzésre is! Ahelyett, hogy saját adatait hozzáadná, felszámíthatja a felhasználókat a saját adataik benyújtására! Még előfizetéseket is felvehet, így webhelye pénzt fog keresni, még akkor is, ha nem adsz házat ebben a hónapban. Az Ön által szeretett egyéb témakörök között szerepel a társadalmi integráció, így a vásárlók kedvelik vagy megoszthatják a hirdetéseket barátaival, ajax betöltése, hogy a felhasználóknak ne kelljen várniuk, vagy frissíteniük kell a keresési eredmények betöltését, és adjon meg egy egyedi beépített fordítót, így Ön elkészítheti webhelyét többnyelvűen! Vessen egy pillantást – az EstateEngine valószínűleg tökéletes téma az ingatlanüzlet számára!

13. HomeQuest

homequest-themefuse-ingatlan-wordpress-téma

Ingatlanközvetítőknek, könyvtáraknak és brókereknek készült. A HomeQuest számos nagyszerű ingatlanjellemzővel rendelkezik, amelyekkel kiemelheti hirdetéseit. A grafikus keresési formatervezés, az ingatlan jellemzői, a stílusos galéria és a „link” nyomtatáshoz vagy e-mailben elküldhető gyorshivatkozások csak néhány a fantasztikus funkciók közül. A hatékony előzetes keresési és szűrési lehetőségek mellett a felhasználók számára szuper könnyű böngészni az Ön adatai között, és ajánlatot tehet.

14. Freehold

birtok-ingatlan-wordpress-téma

A Freehold könnyen kezelhető és testreszabható, amelyek több időt hagynak Önnek eladni, eladni, eladni! A teljes mértékben reagáló elrendezés, az egyéni Google térképek, a korlátlan színű, a speciális keresés, a beépített közösségi megosztás, a több ügynök támogatása és az ingatlanrendezés funkciói csak néhányat tartalmaz. A Freehold videodokumentációval és PSD fájlokkal is szállít, így gyorsan beállíthatja és testreszabhatja témáját.

15. Realia

reália-ingatlan-wordpress-téma

Ez a legnépszerűbb Themeforest téma ideális az ingatlan bemutatására az otthoni városban, a kontinensen vagy akár a világon. Kifejezetten az ingatlanok és a bérleti ingatlanok webhelyei számára készített Realia érzékeny és retina-kész kialakítással, rengeteg színopcióval, dsIDXPress támogatással és rendkívül egyszerű ingatlankezelési képességekkel rendelkezik..

16. HomeQuest (Directory Child)

HomeQuest Real Estate Directory gyermek téma

Információ és letöltésView a Demo

A HomeQuest egy erőteljes ingatlan gyerek téma a Templatic mega népszerű Directory WordPress témájához. Ez a gyermektéma nagyszerű lehetőségeket kínál, mint például a speciális ingatlankeresés, az IDX / MLS kompatibilitás, a fantasztikus stílus és még sok más. Felhívjuk figyelmét, hogy a HomeQuest gyerek téma, és ahhoz, hogy működjön, meg kell vásárolnia a Templatic által létrehozott Directory témát. A téma megkönnyíti az információk megjelenítését, és az ügyfelek kapcsolatba léphetnek Önnel. A népszerű Directory témakör a téma összes alapvető tulajdonságát biztosítja, mint például egy teljes blog, szép oldalsablonok, rövid kódok, kütyü és egyebek. De amikor hozzáadja a HomeQuest a Directory témához, megkapja az összes ingatlanjellemzőjét.

A HomeQuest a Templatic által létrehozott ingatlan-kiegészítőt is tartalmazza. Ez a kiegészítő olyan funkciókat tartalmaz, mint például a tulajdonság egyedi postájának típusa, a speciális ingatlankeresés, az AJAX tulajdonságszűrők, az ingatlankeresési widget, a dsIDXpress plugin kompatibilitása és még sok más. Ez megkönnyíti az adatok hozzáadását és kezelését. És mivel a Directory címtár már tartalmaz egy Contact page sablont, a vásárlóknak könnyű elérni Önnel.

Milyen funkciókat szeretne egy ingatlan témában:

A fent felsorolt ​​témák közötti böngészés során érdemes megkeresnie a következő funkciókat, amelyek nagy előnye lehetnek az ingatlan webhelyének.

 • Kiemelt tulajdonságok: A kiemelt ingatlanok szakasz nagyszerű módja annak, hogy bemutassuk a legnépszerűbb ingatlanokat, azokat a tulajdonságokat, amelyeket most tényleg el kell eladni, vagy pedig eladhatja ezeket a kiemelt helyeket ingatlanügynökök számára, akik egy adott ingatlan / ház / bérlés hirdetését szeretnék bemutatni..
 • Ingatlan kereső: Győződjön meg arról, hogy a témának van egy hatékony ingatlankeresője, amely lehetővé teszi a különböző kritériumok alapján történő keresést, például hálószobák száma, hely, ár..etc. Ez megkönnyíti webhelyét a felhasználók számára, és elősegítheti eladásainak növekedését.
 • Google térkép: A Google Maps integrációja valóban nagyszerű módja annak, hogy segítsen a látogatóknak pontosan tudni, hogy hol található egy adott ingatlan, vagy akár megtekintse a listát az utcaképben.
 • Agent profilok: A fenti témák némelyike ​​Agent Agent profilok készítésének képességével érhető el, ez egy nagyszerű szolgáltatás, ha olyan ingatlan oldalt szeretne létrehozni, ahol az ügynökök fizethetnek az ingatlanok bemutatása érdekében..
 • Kapcsolattartó: Az a lehetőség, hogy kapcsolatba lépjen az ügynökkel a felsorolások oldalán, megkönnyíti az emberek kapcsolatot az ügynökkel, anélkül, hogy számot vagy e-mail címet kellene nagyon keresnie..
 • Több kép listánként: Győződjön meg arról, hogy a WordPress téma feljegyzésenként több képet támogat, így megjelenítheti a ház vagy az ingatlan különféle részeit. Ez jobb képet ad a felhasználóinak arról, hogy a hely hogyan néz ki anélkül, hogy meg kellene látogatnia, vagy más webhelyre kellene látogatnia.

De tudassa velünk, mit gondol! Ha a fenti témák valamelyikét használta, vagy van még valami, amit hozzá szeretne adni, hagyjon megjegyzést gondolataival.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map