15+ legjobb hőtérképű WordPress plugins és szolgáltatások

A hőtérkép („hőtérképként” írva) a weboldal látható területének rögzített kattintásainak vizuális ábrázolása. Más szavakkal, a hőtérkép kiemeli egy weboldal azon régióit, amelyek a legtöbb kattintást kapják.


A hőtérképek megmutatják, hogy a felhasználók hol kattintanak

Mire jó a Heatmap??

 • A hőtérképek rendkívül előnyösek a tartalom marketing stratégiájában. Segítik meghatározni webhelyének azon területeit, amelyekre a legtöbb kattintás érkezik.
 • A kattintások száma vitathatatlanul egyenesen méri a felhasználó figyelmét. Így a hőtérképek megmutatják webhelye azon területeit, amelyekre a felhasználók ténylegesen figyelnek.
 • A nagyobb kattintásokkal rendelkező területeket pirossal, az alacsonyabb kattintásokkal rendelkező területeket pedig sárga, majd zöld és kék követi – a tényleges hő (infravörös) spektrumhoz hasonlóan..

Hogyan működik a hőtérkép??

Örülök, hogy megkérdezted – a hőtérképet általában egy JavaScript fájl betöltésével készítik a látogató böngészőjébe. A JavaScript fájl távolról csatlakozik a WordPress adatbázishoz, és rögzíti az egyes felhasználók „kattintási” adatait.

Most, hogy a sok felhasználóval rendelkező webhelyek hőtérképet futtatnak ugyanazon a kiszolgálón, ahova a WordPress telepítve van, lényegesen nagyobb erőforrásokat igényel. Ez indokolatlan nyomást gyakorolhat a szerverre, ami a teljesítmény romlásához vezethet. Végül lassú lesz a webhelye – és ezt senki sem akarja.

Éppen ezért okunk van hőtérkép-követő szolgáltatásokkal. Ugyanazt a munkát végzik, de töltsék le a számítási feladatot a szerverről. Mindegyik szolgáltatásnak van bizonyos alapvető nyomkövetése, míg néhányan nagyobb számú paramétert követ – például a mobil eszközök érintésének számát stb.

Az adatokat a szolgáltatás adatbázisában rögzítik – és nem a szerveren. Ez leterheli a szervert. Végül az adatokat összesítik és megjelenítik az Ön számára a szolgáltatás felhasználói adminisztrációjának irányítópultján. Ideális esetben egy külső hőtérkép-követő szolgáltatást kellene használnia, mivel az eredmények megbízhatóbb és pontosabbak lesznek. A mai bejegyzésben megnézzük a WordPress legjobb hőtérkép-bővítményeit és szolgáltatásait..

Ha tartalom-elemzéssel kezdi, akkor azt javaslom, hogy először használja ki a szolgáltatás próbaperiódusát – ismerje meg a bínját és bínját, majd lépjen tovább a fizetett előfizetésre..

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Egéráram

Mouseflow-hőtérkép-analitika-wordpress-plugin-szolgáltatás

Információ és letöltés

Az egérfolyamat nagy hangsúlyt fektet a lejátszásra, és rögzíti az összes egérmozgást – ideértve a kattintásokat, a görgetési eseményeket, a gombnyomásokat és az űrlapi interakciókat. Az egérfolyamat akár űrlapok kitöltésekor rögzítheti a látogatók billentyűleütéseit. Külön választási lehetősége van az e-kereskedelem nyomon követésére, és egy remek WordPress plugin. A tervek havi 10 USD-tól kezdődnek, és nekik is van egy kicsi, örökre ingyenes tervük.

2. userTrack

userTrack - WordPress Analytics

Információ és letöltésTekintse meg a bemutatót

A userTrack egy saját üzemeltetésű elemző plugin, amely rögzíti a látogatók tevékenységeit az Ön webhelyén (oldallátogatások, egérmozgások, kattintások, görgetések stb.), és automatikusan generál hőképeket és lejátszható rekordokat, amelyeket megnézhet és elemezhet a felhasználói viselkedés megértése érdekében. . A userTrack segítségével hozzáférést biztosít a látogatói statisztikákhoz, például a használt böngészőhöz, a látogatás hosszához, a felhasználói helyhez, a meglátogatott oldalakhoz. Ennél többet láthat a valós időben a webhelyet böngésző látogatók számáról, valamint néhány kiváló statisztikáról.

A userTrack akkor a leghasznosabb, ha az újonnan létrehozott webhelyek látogatói nyomon követésére használják, amelyeket még frissítenek. A userTrack által szolgáltatott adatok elemzésével értelmes tervezést megváltoztató döntéseket hozhat, amelyek magasabb konverziós arányokat és alacsonyabb visszafordulási arányokat eredményeznek.

Egy másik jó szolgáltatás a címkéző rendszer. Könnyen létrehozhat kiváltókat a vámműveletekhez. Például: „ha ez a felhasználó rákattint a vásárlás gombra, add hozzá a [konvertált] címkét a munkamenetéhez.” Ez azt jelenti, hogy egy pillanat alatt látja, melyik látogató végezte el a webhelyén egy konkrét műveletet. A felhasználói felvételeket címkék alapján is szűrheti, így ha csak akarja, akkor csak azokat a felvételeket nézheti meg, amelyek a vásárlás gomb fölé mutattak, de nem kattintottak rá..

A userTrack WordPress plugin-verziója magában foglalja az önálló verzió összes funkcióját, valamint azt a lehetőséget, hogy kiválaszthassa, mely webhely oldalai automatikusan engedélyezik a követést. Ha önálló házigazda, akkor nem kell havi díjat fizetnie a userTrack használatáért. Nyugodtan használja, amennyit csak akar, vagy amennyire a szerver képes kezelni. A beépülő modul intelligens adattöltési rendszert használ a küldéskor, így az nem változtathatja meg webhelyének teljesítményét.

A userTrack több domaint is támogat. Telepítheti a userTrack-et egyetlen kiszolgálóra / WordPress-webhelyre, és nyomon követheti a kívánt tartományokat, ha a tracker.js szkriptet egyszerűen felveszi a rögzíteni kívánt oldalakra. Ehhez most már van egy panel, ahol például láthatja egyszerre, hogy hány látogató van online az egyes webhelyeinken.

3. Crazyegg

crazyegg-hőtérkép-analitika-wordpress-plugin-szolgáltatás

A Hiten Shah és Neil Patel által kifejlesztett Crazyegg kiváló eszköz az Ön weboldalán található egérkattintások nyomon követésére..

Jellemzők:

 1. Kattintson az adathőtérkép elemre
 2. Gördülő térkép követés
 3. Átfedés a meghatározott elemekre történő kattintások számához
 4. Képesség a kattintások megkülönböztetésére hivatkozási források alapján (organikus, közvetlen forgalom stb.)
 5. Kövesse nyomon több domaint egy fiókon belül

A Crazyegg azt állítja, hogy akár 88% -os követési pontossággal rendelkezik más szemkövetési tesztekhez viszonyítva. Ők is ingyenes WordPress plugin a blogba történő egyszerű integráció érdekében. Minden terv 30 napig ingyenes, és az árazás havonta 9 dollártól kezdődik.

4. Clicky

clicky-hőtérkép-analitika-wordpress-plugin-szolgáltatás

Információ és letöltés

A Clicky az egyik legnagyobb szereplő a hőtérkép-elemző szolgáltatók között, több mint 695 000 aktív előfizetővel. A Clicky hőtérkép-adatokat gyűjt oldalakonként, valamint az egyes felhasználói munkamenetekhez.

Egyéb jellemzők:

 • Célfigyelés változókkal az egyes felhasználói tevékenységekhez
 • API a videókövetés harmadik fél által nyújtott szolgáltatásának lehetővé tételéhez
 • Speciális visszapattanási arány kiszámítása (nézze meg ezt a bejegyzést a WordPress webhely visszapattanási arányának csökkentéséről)

A tervek havi 14,99 USD-tól indulnak a Pro Plus csomaghoz, a 21 napos próbafiókkal együtt, teljes hozzáféréssel az összes szolgáltatáshoz. Természetesen van egy ingyenes Clicky WordPress plugin a szolgáltatás gyors integrálására az Ön webhelyére.

5. SessionCam

sessioncam-hőtérkép-analitika-wordpress-plugin-szolgáltatás

A SessionCam segít nyomon követni egy felhasználó tevékenységeit a webhelyén, ideértve azt is, hogy hol mozgatták az egérmutatót, az űrlapokat, amelyeket kitöltöttek (még akkor is, ha nem nyújtották be őket), valamint az általuk generált hibákat..

Érdekes funkcióval rendelkezik, az úgynevezett Session Replay, amelynek segítségével kiválaszthat egy felhasználót a nyomkövetési jelentésekből, és megnézheti az utazásuk lejátszását az Ön webhelyén. Ezenkívül van egy WordPress plugin is.

A legjobb rész – a SessionCam ingyenes csomagot kínál, amely minden jellemzőjét tartalmazza és havonta akár 500 oldalt rögzít. A regisztrációhoz szintén nincs szükség hitelkártyára. Kiváló lehetőség az új webhelyek számára.

6. Clicktale

ClickTale-hőtérkép-analitika-wordpress-plugin-szolgáltatás

kettyenéstale egy vállalati szintű egérkövető szoftver, amelyet nagyobb márkák használnak, olyan funkciókkal, mint a munkamenet lejátszás, az adatokban gazdag hőtérképek, a konverziós tölcsérek és az űrlap elemzése. A Clicktale termékskálát kínál, beleértve:

 1. Egérkövető lakosztály
 2. Heatmap Suite
 3. Konverziós lakosztály
 4. ClickTale Touch

Ingyenes tervvel rendelkezik, amely akár 400 oldalmegtekintést is képes kiszolgálni havonta. A hátránya, hogy magasabb tervekhez árajánlatot kell kérnie. A világos oldalról a Clicktale kiváló eszközként használhatja az új termék vagy blog felhasználói interakcióinak figyelését. Ugyanakkor frissítenie kell, ha eléri a 400 oldalmegtekintési korlátot.

7. Heatmap.me

heatmap.me-hőtérkép-analitika-wordpress-plugin-szolgáltatás

Ez egy viszonylag új szolgáltatás, olyan szokásos szolgáltatásokkal, mint például:

 1. Valós idejű elemzés
 2. Aszinkron betöltés – ez nem befolyásolja webhelye betöltési idejét.

Egyes szolgáltatásoktól eltérően azonban nem lesz képes külön-külön nyomon követni a felhasználót. Az összes generált hőtérkép névtelen, ezáltal megóvja a látogatók magánéletét. A tervek havonta 100 USD-tól kezdődnek, egy egy hónapos ingyenes előfizetéssel, amely 1 millió oldalmegtekintést, egy weboldalt és legfeljebb 5 oldal követését foglalja magában..

8. Ptengine

ptengine-hőtérkép-analitika-wordpress-plugin-szolgáltatás

A Ptengine egy funkciócsomaggal ellátott webes elemző és hőtérkép-szoftver, 8 különálló nyomkövető komponenssel. A hőtérkép-összetevő 6 funkciót támogat:

 • Több eszköz figyelése
 • Kattintson a Heatmap elemre
 • Figyelem hőtérkép
 • Oldal elemzés
 • Scroll Reach Map
 • Hőtérképek összehasonlítása és szegmensek

A hőtérképeken kívül a Ptengine a következőket kínálja:

 • Eseményfigyelés
 • Csoportos elemzés
 • Kampányfigyelés
 • Konverziókövetés
 • Valós idejű elemzés
 • Több eszköz és több domain figyelése
 • Erőteljes szűrés

Van egy ingyenes terv, amely havonta 20 000 oldalmegtekintést követ fel 1 domainben, a tervek 39 dollárral kezdődnek, ha 50 000 oldalmegtekintést követnek 20 domainben. Remek WordPress-bővítménye is van az egyszerű integrációhoz.

9. Heat Maps a SumoMe által

sumo-me-hőtérképeket-hőtérkép-analitika-wordpress-plugin-szolgáltatás

A Noumo Kagan által alapított SumoMe egyike azon kevés induló vállalkozásoknak, amelyek fantasztikusak ingyenes marketing eszközök (igen, ez többes szám) – ez valójában dolgozni. A Heat Map eszköz minden webhelyen működik és zökkenőmentesen integrálódik a WordPress-hez ingyen sokoldalú bővítmény. A plugin a SumoMe termékek teljes készletét tartalmazza, amely a tartalom marketingjét a következő szintre viheti.

10. ExtraWatch

extrawatch-hőtérkép-analitika-wordpress-plugin-szolgáltatás

A plugin ingyenes verziója támogatja a hőtérképet, a kattintások követését, a monitor letöltését és az élő látogatások statisztikáit. A fejlesztő azonban nem támogatja a plugin ingyenes verzióját. A fizetett verziónak néhány érdekes tulajdonsága van, azonban súlyos korlátozó tényezője az, hogy a webhelyének adatbázisán támaszkodik az összegyűjtött adatok tárolására.

Függetlenül attól, hogy a tárolómechanizmus mennyire optimalizált, az adatbázis végül felfúvódik. Azt javaslom, hogy ezt a plugin-t használja, ha egyáltalán, csak kísérletezésre.

11. Hőtérképek és elemzés

seecolution-hőtérkép-analitika-wordpress-plugin-szolgáltatás

Ez a beépülő modul integrálja a SeeVolution követőkódot webhelye összes oldalán. A tényleges követést maga a szolgáltatás végzi.

Jellemzők:

 • Kattintson a hőtérképek elemre
 • Egérmozgás hőképe
 • Gördülő hőtérképek
 • Valós idejű elemzés

A tervek havi 29 dollárról indulnak, éves előfizetésenként, támogatják a 300 havi látogatást, 4 típusú hőtérképet generálnak és 30 napig megőrzik a látogatói rekordokat..

12. Vizsgálat

inspectlet-hőtérkép-analitika-wordpress-plugin-szolgáltatás

Az Inspectlet bővítmény integrálja az Inspectlet Analytics szolgáltatást a WordPress webhelyre. A szolgáltatás nyomon követi az egér mozgását, a görgetést, a kattintásokat és a gépelt információkat az Ön webhelyén. Az Inspectlet Analytics három fő kínálata a következő: – Munkamenet-felvétel, Heatmaps és Form Analytics.

Több mint 25 000 magas rangú cég bízza benne, beleértve a New York Times, a WordPress, a Cisco, az eBay és a SalesForece. Ingyenes tervük van, amely 100 munkamenetet rögzít egyetlen weboldalon. A fizetett tervek havi 39 dollártól kezdődnek, 5000 webhely-nyilvántartással egyetlen webhelyen.

13. Szerencsés narancs

luckyorange-hőtérkép-analitika-wordpress-plugin-szolgáltatás

Információ és letöltésTekintse meg a bemutatót

Még egy hőtérkép-elemző szolgáltatás – a Lucky Orange élő látogatói megfigyelést és felvételt, hőtérképeket, közvélemény-kutatást, űrlap-elemzést és értékesítési / támogatási csevegést biztosít. A Lucky Orange sport egyedülálló szolgáltatás, ahol kiválaszthat egy bizonyos látogatót, akivel csevegni szeretne az adminisztrátori irányítópulton.

a WordPress csatlakoztat gyorsan integrálja a szolgáltatást a WordPress webhelyén. A tervek havi 10 USD-tól kezdődnek, és három webhelyet támogatnak, összesen 50 000 havi oldalmegtekintéssel. Az újrakódolt hőtérkép-adatokat 30 napig megőrzik. 7 napos próbaidőszakot is kap, a regisztráció során nincs szükség hitelkártyára.

További hőtérkép-bővítmények

Az alább felsorolt ​​beépülő modulokat nem frissítették a WordPress legújabb verziójára, ezért a legjobb, ha elkerüljük őket. Mégis felsorolom őket abban a reményben, hogy egyik nap frissülnek.

14. Clickheat: A Clickheat egy nyílt forráskódú alternatíva, amelyet a Labs Media fejlesztett ki, amely lehetővé teszi hőtérkép készítését a webhelyén található egérkattintások alapján. Ha fejlesztő vagy, akkor gyorsan integrálhatja a szolgáltatást a WordPress webhelyén néhány sornyi kóddal.

15. Heatmap Tracker: Ez egy nagyon egyszerű bővítmény, amely nyomon követi a látogatók egérkattintásait.

16. Hotspot Analytics: Ez a bővítmény támogatja a hőképeket, a felhasználói tevékenységeket és az egyedi eseménykövetést.


A hőtérkép-elemzés az egyik „tudnod kell” dolog minden tartalommarketing és a törekvő vállalkozók számára. Egyszerűen fogalmazva segít jobban megismerni az ügyfelet. Csakúgy, mint a kulcsszó-kutatás – ahol behelyezi magát az ügyfelek cipőjébe, a hőtérkép-elemzés tényleges bizonyítékokkal szolgál arra vonatkozóan, hogy az ügyfelek hol kattintanak.

Ezen új információkkal optimalizálhatja céloldalát, növelheti konverzióit, és végül jobb élményt teremthet a látogatók számára. Ismeri a hűvös hőtérkép-elemző szolgáltatást, amelyet még nem sorolunk fel itt? Tudasd velünk!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map