15 legjobb Helpdesk WordPress téma az Ön vállalkozásához

Minden üzlet az ügyfelektől függ, kivétel nélkül. Tehát az a kérdés válik, hogy milyen típusú ügyfelek segítik a vállalkozásának virágzását? A válasz elég egyszerű. Ügyfeleit két nagy kategóriára lehet felosztani.


 • Azok, akik meg fogják vásárolni a terméket csak egyszer promóció alatt
 • Azok, akik feliratkoznak és továbbra is a szokásos ügyfeleik lesznek

A legtöbb marketing erőfeszítés (például a WordPress témaboltok) hajlamos arra, hogy az ügyfelek egy témát vagy regisztrációt vásároljanak a tagsági csomaghoz – általában vonzó örökzöld „egyszeri csak” értékesítési helyek segítségével. És biztosan elvégzik a munkát. A megfelelő marketing hangmagasság mellett a marketingszakemberek kiváló konverziós arányokat érhetnek el.

A marketing erőfeszítéseinek ugyanúgy arra kell irányulniuk, hogy rendszeresen boldogok legyenek.

Miért? Mert ha az ügyfelek boldogok veled üzletelni, akkor biztosan visszatérnek, hogy még többet vásároljanak termékéből. A nap végén minél elégedettebb vagy vevője, annál valószínűbb, hogy továbbra is megvásárolja a terméket, és utal téged a köreire..

Megkapja a klasszikus „szájról szájra” áttételt, amely kiszélesíti a fogyasztói bázist, és megmozdítja vállalkozását a következő szintre.

Ez a fajta kapcsolat, amelyet az ügyfelekkel szeretne létrehozni.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

Miért van szükségünk ügyfélszolgálatra??

Depositphotos_32817757

A sikeres online üzlet titka az, hogy a közönség igényeinek megfelelõen szállítson. Termékének önmagáért kell beszélnie, és nagy értéket kell képviselnie az ügyfelek számára. De még akkor is, ha termékét a lehető leginkább emberbarát módon tervezték meg, léteznek olyan emberek, akik segítségre keresnek. És te, mint a szolgáltató, támogatást kell nyújtania.

Vessen egy pillantást egy ismerős példára. Tegyük fel, hogy kifinomult WordPress témát tervez rengeteg hasznos funkcióval. Még ha fantasztikus dokumentációval is rendelkezik video oktatóanyagokkal, akkor időben ügyfél-támogatást kell nyújtania.

Az emberek válaszokat várnak, amikor fizetnek egy termékért. Ha nem tudják futtatni az éppen megvásárolt 60 dolláros témát (még akkor is, ha a hiba a saját oka), negatív értékeléseket fognak hagyni.

Vegyünk fontolóra egy alternatívát. Ha képes megbirkózni ezzel a zavaros ügyféllel, akkor valószínű, hogy boldogan ajánlja téged a köreihez..

Termékük nagyon jó, de vevőszolgálatuk még jobb!

Ez az arany vonal, amelyet meg kell törekedned.

Ügyfélszolgálati csatornák

mosoly hangulatjel

Mivel az ügyfélszolgálat kérdésével foglalkozunk, megragadtam a szabadságomat, hogy összefoglalom az ügyfélszolgálat egyik legnépszerűbb formáját, amelyet ma az interneten látsz. Ha valaha is vásárolt egy online terméket vagy szolgáltatást (például egy domaint vagy egy tárhelyszolgáltatást), akkor biztosan megismerkedett ezek egyikével. Ha ki szeretné hagyni ezt a részt, kérjük, ugorjon a Témalista.

1. Telefonos ügyfélszolgálat

 • A telefonos ügyfélszolgálat valós idejű személyes segítséget nyújt, amely kiváló ügyfélkapcsolatot épít fel
 • A legfontosabb oldalról viszont meglehetősen drága lehet, mivel 24 × 7 dedikált támogató személyzetre van szüksége a nemzetközi üzleti életben, különböző időzónákban elosztva
 • Példa: A legtöbb fogadó cég, például a HostGator és a BlueHost ingyenes telefonos támogatást kínál

2. Élő csevegés

 • A telefonos ügyfélszolgálat második legjobb eleme az élő csevegés, amely valós időben hasonló személyes segítséget nyújt ügyfeleinek.
 • Ugyanakkor könnyebb karbantartani és széles körben elérhető.
 • A kevesebb költségvetéssel rendelkező vállalkozások alkalmazhatják ezt a modellt.

3. E-mail támogatás

 • Az ügyfélszolgálat fő előnye az e-mailekhez képest az, hogy az ügyfélnek nincs semmilyen feleslege, hogy ügyfélszolgálati szoftverrel kell foglalkoznia. Egyszerűen válaszolhat e-mail alkalmazásából anélkül, hogy be kellene jelentkeznie egy speciális ügyfélszolgálati szoftverbe.
 • A fordító oldalról azonban ez meglehetősen szervezetlen, mivel a beérkező levelek magukban foglalják a különböző forrásokból származó üzeneteket.

4. Jegy-támogatási rendszer

 • A jegyszolgáltatási rendszer a legszélesebb körben elérhető és leggyakrabban használt ügyfélszolgálati rendszer. Szinte az összes hosting cég erre támaszkodik.
 • Minden támogatási igényhez egyedi jegyszám van hozzárendelve, amely a sürgősség szerint prioritást élvezhet, és a szükséges támogatási osztály szerint osztályozható..

4 módszer az ügyfél oktatásához

Ebben a gyors információs korban a legígéretesebb módja annak, hogy hűségüket vonzzák a vevőnek a termékről.

Rendszeresen forgalmazza a terméket

1. Jellemzők oldal

Ez egy tipikus oldal, amely szinte minden terméknél megjelenik. Feladata, hogy mérsékelten részletezze a termék lényeges és kiemelkedő tulajdonságait. A Szolgáltatások oldalának a lehető legkevesebb példányban kell lennie. Ideális esetben listának kell lennie, amely kiemeli a termék / szolgáltatás legjobb tulajdonságait.

2. Bevezető videó

Az eladott termék típusától függően létrehozhat egy videót, amely bemutatja a termék tulajdonságait és használhatóságát. Ez elősegíti, hogy az ügyfelek megértsék a terméket nagy mélységben, és útmutatóként szolgálnak, amikor és mikor használják. A vizuális interakció szempontjából személyesen az ügyfél felé fordul, ami viszont segíti az ügyét.

4. Tudásbázis

A Tudásbázis a termékével kapcsolatos cikkek és útmutatók katalógusa. Az ügyfelek számára pontos információkat szolgáltat az Ön termékéről (termékeiről). Ez nagyon hasznos lesz, ha nagy raktárkészlettel rendelkezik hasonló típusú termékekkel.

5. GYIK szakasz

A gyakran ismételt kérdések szakaszát, ahogy a neve is sugallja, a kezdeti tesztelők visszajelzése alapján állítják elő, majd a későbbi ügyfelek követik. Ez egy nagyon hatékony támogatási módszer, mivel a GYIK-ket a feltett kérdések gyakorisága szerint helyezzük el.

Folyamat:

 • A GYIK szakasz fejlesztése a kezdeti tesztelők visszajelzéseivel kezdődik. Ez alkotja a tesztelési folyamat alfa szakaszát.
 • Ezután a terméket zárt embercsoportra szállítják, akik ugyanazt a munkát végzik, mint a kezdeti tesztelők, de nincsenek ismereteik a termékről. Ez alkotja a tesztelési folyamat béta szakaszát.
 • Ezeket kombinálva a terméket végül eljuttatják a nagyközönség elé.

A GYIK szekciót rendszeres időközönként frissítik az ügyfelek megjegyzései és visszajelzései alapján. Ez egyre inkább a leghasznosabb és legígéretesebb módja annak, hogy ügyfelei számára nagyon nagy mértékben gyors, gyors értékes támogatást nyújtsanak.

A témalista (végül)

Annak érdekében, hogy egy kicsit még jobban segítsünk a törekvésében, a következő 15 modern, professzionális és hatékony listát választottuk ki Ügyfélszolgálat, Tudásbázis (KB), GYIK és Támogatás WordPress témák. Ezeknek a témáknak a használatával elkerülheti a drága ügyfélszolgálati szoftver vásárlásának költségeit.

1. Élő támogatás

Élő támogatás - Az ügyfélszolgálat reagáló WordPress-témája

Az Élő Támogatás egy élő csevegő ügyfélszolgálat, amely támogatja a WordPress témát. A BuddyPress támogatással, a WPML kompatibilitással, az adaptív tervezéssel, a 4 weboldal elrendezéssel és még sok más használatával ez a téma kiváló lehetőség az online támogatás nyújtására az ügyfelek számára.

2. DeskPress

DeskPress - Erőfeszítés nélküli ügyfélszolgálat támogatja a WordPress szoftvert

Könnyen támogathatja a WooCommerce, az Easy Digital Downloads vagy az Envato ügyfeleit a DeskPress témával. Használja a beépített GYIK-t, a tudásbázist és a bbPress fórumokat a legmagasabb szintű támogatás biztosításához.

3. Ticketrama

Ticketrama - WordPress Helpdesk | Jegy | Támogatás

A Ticketrama tartalmaz egy teljesen működő jegyrendszert, amely elősegíti az ügyfélszolgálat egyszerűsítését. A felhasználók bejelentkezhetnek a Facebook vagy a Twitter segítségével, majd jegyeket küldhetnek, kereshetnek a tudásbázisban és a GYIK-ot a felhasználói irányítópulton tekinthetik meg..

4. Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat - Responsive Helpdesk téma

A Support Desk egy másik nagyszerű lehetőség egy támogatási webhely felépítéséhez. Ez az érzékeny ügyfélszolgálat-típusú téma a bbPress támogatást nyújtja az ügyfelek egyszerű fórumainak, az ajax élő keresésnek, így a felhasználók gyorsan megtalálhatják a válaszokat, és egy GYIK oldalsablont a leggyakrabban feltett kérdésekre és válaszokra..

5. KnowHow

KnowHow - egy tudásbázis WordPress téma

Az egyik legnépszerűbb WordPress tudásbázis-téma az interneten, a KnowHow kiváló lehetőség egy helpdesk-webhely létrehozására percek alatt. A téma megkönnyíti a felhasználók számára az azonnali válaszok megtalálását a GYIK-en és az élő keresésen keresztül. A téma készen áll a fordításra is, így dokumentumokat adhat hozzá minden ügyfelének.

6. NowKnow

QAEngine-tudásbázis-WordPress-téma

Ha hatalmas kérdések és válaszok tábláját szeretne létrehozni, ahol segíthet az ügyfeleknek (és ők is segíthetnek egymásnak), a Q&A Engine fantasztikus lehetőség. A felhasználók kérdéseket tesznek fel, kereshetnek a korábbi hozzászólásokban és áttekintik a válaszokat, hogy segítséget kapjanak.

7. Segéd

Segítő - Tudásbázis / A WordPress téma támogatása

A Helper egy reagáló tudásbázis és támogatási stílusú WordPress téma, amely teljes mértékben reagál, összeegyeztethető a bbPress fórumokkal, és egyedi postai típusokat és oldalsablonokat tartalmaz, amelyek megkönnyítik a támogatási webhely felépítését..

8. HelpGuru

HelpGuru - egy önkiszolgáló tudásbázis WordPress téma

Az ügyfelek online kérdéseket szeretnének gyors válaszokat találni kérdéseikre, ezért fontos az Ön számára online tudásbázis és súgó létrehozása. A HelpGuru segítségével csak telepítse a témát, adjon hozzá cikkeket, és hagyja, hogy az ügyfelek értékelje a cikkeket a hasznosságért. Ezenkívül a bbPress témátámogatás is a fórum támogatásához.

9. Altera

Altera - Tudásbázis WordPress téma

Ha az Alterát próbálja ki a támogatási webhelyére, nagyszerű lehetőségeket talál, mint például korlátlan elrendezés, egyedi widgetek, élő keresés, RTL támogatás, társadalmi megosztás-integráció, teljes mértékben reagáló kialakítás és még sok más.

10. Tudás sajtó

Tudás Sajtó | Wiki | GYIK WordPress téma

A KnowledgePress egy önkiszolgáló tudásbázis a bbPress fórum-integrációval, ahol az ügyfelek maguknak segíthetnek. Adja hozzá termékdokumentációját, készítse el a GYIK-ot, és válaszoljon a fórumbejegyzésekre a jobb támogatás és az ügyfelek boldogságának biztosítása érdekében.

11. TechDesk

TechDesk - Érzékeny tudásbázis / GYIK téma

A TechDesk egy színes ügyfélszolgálati megoldás, élő kereséssel, GYIK-rendszerrel, egyedi widget-ekkel és rövid kódokkal és még sok másral, amelyek segítenek a vásárlóknak. Ezen felül rengeteg lehetőség van a stílus kialakítására, így testreszabhatja webhelyének megjelenését.

12. iKnowledge

iKnowledge - Tudásbázis / Wiki WordPress téma

Az iKnowldege egy tiszta és modern WordPress tudásbázis-téma. Adjon hozzá hasznos cikkeket, dokumentációt és GYIK-ot, amelyek útmutatást nyújtanak a felhasználóknak a termék használatához vagy a hibaelhárításhoz történő áttekintéshez.

13. Sentric

Sentric - Fórum és tudásbázis

A Sentric egy fantasztikus támogatási és tudásbázis-téma, teljes mértékben támogatva a bbPress fórumok pluginját (plusz egyéni moderátorcímkék a függőben lévő, feloldott stb.), Valamint a beépített lehetőségek a tudásbázis és a GYIK szakaszok hozzáadásához..

14. Flatbase

Flatbase - reagáló tudásbázis / Wiki téma

A Flatbase vonzóan minimális tudásbázis vagy wiki téma. Ezzel elkészítheti saját online tudásbázisát az ügyfelek számára, valamint hozzáadhat egy gyors referencia-oldalt a gyakori kérdésekhez és egy fórumot az aktívabb támogatásokhoz..

15. Alap

Alap - Prémium tudásbázis / Wiki / GYIK téma

Az alap WordPress téma egy könnyen használható online ügyfélszolgálati központ, ahol súgódokumentumokat, termék használati útmutatót, GYIK-ot, wiki cikkeket és még sok másot adhat hozzá. A tiszta elrendezés megkönnyíti az ügyfelek számára a használatot és a megértést.

Következtetés

Most, hogy megbizonyosodott arról, hogy az ügyfelek elégedettek lesznek a termékével, valamint az ügyfélszolgálattal, végre leülhet és pihenhet, ahogy most létrehozott egy hűséges ügyfelet.

Tartsa ügyfélszolgálatának legmagasabb fokát, és soha nem kell aggódnia az elégedetlen ügyfelek miatt.

Ez a virágzó üzlet felépítésének egyik alapvető módja. Reméljük, hogy tudtunk segítséget nyújtani a keresésében az Ön kedvelt témájának megtalálásában, amely segít személyre szabott és vonzó ügyfélszolgálat létrehozásában. Tudassa velünk gondolatait. Boldog eladást!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map