15 legjobb gravitációs forma kiegészítők és kiterjesztések

A legjobb gravitációs űrlapok kiegészítői és kiterjesztései

A Gravity Forms egy olyan név, amellyel számolni kell a WordPress űrlapkészítő résében. Függetlenül attól, hogy kezdő vagy tapasztalt tervező vagy fejlesztő, a Gravity Forms minden eszközt kínál Önnek, amelyre hatékony kapcsolatfelvételi űrlapok létrehozásához szüksége van. Ráadásul hihetetlenül egyszerűen használható és bővíthető, így sok WordPress-felhasználó számára híres űrlapkészítővé vált.


És egy ilyen hatalmas és népszerű forma beépülő plugin esetén rengeteg ingyenes és prémium kiegészítő várható el. De miért van még szükség a kiegészítőkre, mivel az űrlapkészítő máris hatékony megoldás?

Nos, a kezdők számára a kiegészítők mélyebb integrációt biztosítanak a WordPress-szel, mivel integrálódhatnak harmadik fél szolgáltatóival, például e-mail szoftverekkel, CRM-rel, helpdesk eszközökkel stb..

Másodszor, és ez kapcsolódik az előző okhoz, a kiegészítők általában olyan kiegészítő funkciókkal rendelkeznek, amelyek kezdetben nem képezik részét a Gravity Forms-nak.

Harmadszor, a kiegészítők sok pénzt és időt takarítanak meg, mivel nem kell bérelnie egy drága fejlesztőt minden szükséges szolgáltatás hozzáadására..

A mai bejegyzésben a Gravity Forms legjobb kiegészítőinek néhányát fedjük le, amelyek lehetővé teszik, hogy az űrlapjait a következő szintre vigye. Javasoljuk, hogy csak olyan kiegészítőkre keressen, amelyek megfelelnek a költségvetésnek és az igényeinek.

És ha kíváncsi, fedezzük fel mind a hivatalos, mind a harmadik fél kiegészítőit. Ez azt jelenti, hogy mielőtt a végére eljutunk, rendelkezésére állnak az összes szükséges eszköz, amellyel feltöltheti a kapcsolatfelvételi űrlapokat a következő benyújtás előtt..

Élvezze a végét, és kérjük, ne hagyja el anélkül, hogy megosztotta volna értékes tanácsait és gondolatait!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Gravitációs formák alapvető kiegészítői

Gravity Forms Basic kiegészítők

Közvetlenül a Gravity Forms istállójából elképesztő kiegészítő csomag található. Miután megvásárolta a Basic, a Pro vagy az Elite licencet, azonnali hozzáférést biztosít a Basic kiegészítőkhöz, amelyek segítenek a Gravity Forms egyesítésében néhány e-mail marketing szolgáltatóval..

a gravitáció alapvető kiegészítőket képez

Az ActiveCampaign, a MailChimp, a Mad Mimi, az AWeber, a Constant Contact és még nyolc másik e-mail marketing szolgáltatásról beszélek. Ezen e-mail marketing szolgáltatók kivételével a Gravity Forms nem kínál más kiegészítőt az Alaplicenchez, amely 59 dollárba kerül egy webhelyen, automatikus frissítésekkel és szabványos támogatással egy webhelyen.

2. Gravity Forms Pro kiegészítők

Gravity Forms Pro kiegészítők

Megértjük, hogy a hírleveleken kívül többet szeretne hozzáadni az űrlapokhoz, így a Gravity Forms munkatársai elhozták a Gravity Forms Pro kiegészítő csomagját, amely csak érvényes Pro vagy Elite licenccel érhető el..

Az alapkiegészítők mellett további 16 kiegészítőt kap, amelyek kétségtelenül forradalmasítják a Gravity Forms élményét.

a gravitáció addíciókat képez

Kezdetként most integrálhatja a Gravity Forms és a Zapier alkalmazásokat, vagyis egyetlen gombnyomással több mint 1000 egyéb integrációhoz (vagy webes alkalmazáshoz) férhet hozzá. Másodszor, van PayPal Payments Standard, ami jó dolog, ha fizetést szeretne hozzáadni az űrlapokhoz.

Mi más? Hadd lássam. Ó, igen, más kiegészítőket is kap, mint például az Agile CRM, a Dropbox, a Slack, a Trello, a Help Scout, a Firefire, a Breeze, a Pipe Video Recording és a Highrise. A Pro licenc évi 159 dollárba kerül három weboldalra, automatikus frissítésekkel és szabványos támogatással.

3. Gravitációs formák elit kiegészítők

Gravity Forms Elite kiegészítők

A Gravity Forms energiafelhasználójának Elite Add-Ons van, a három legnagyobb és leghatékonyabb csomagja. Kezdetnek: a csomag korlátlan webhelyeket támogat, és a WordPress több webhelyre kész. Ezen felül prioritási támogatást és összesen 43 kiegészítőt kap.

Ha rendelkezik Pro licenccel, akkor az Elite licencre való frissítés további 14 kiegészítőt kínál, mint például a 2Checkout, az Authorize.net, a kuponok, a részleges bejegyzések, a felmérések, a közvélemény-kutatások, a felhasználói regisztráció és a webhookok, hogy bepillantást nyújtson az Önhöz. elvárni.

a gravitáció elit kiegészítőket képez

Az Elite licenc évente 259 dollárt fizet. Megkapja a részletes dokumentációt az összes licencről, tehát válassza ki, mi működik az Ön számára, és kezdje el.

4. Gravity Forms Styles Pro

Gravity Forms Styles Pro

Nézzük meg, már a negyedik helyen vagyunk, és a Gravity Forms hivatalos kiegészítői az első három pozíciót veszik fel. Mi a sietés? Szeretné felfedezni, hogyan formázhatja az űrlapjait profiként anélkül, hogy meg kellene érintenie a kódsorot? Ha ez hangos igen, akkor biztosan nem engedheti meg magának, hogy adja át a Gravity Forms Styles Pro kiegészítőt.

Ami az űrlapok stílusát illeti, a Gravity Forms Styles Pro kiegészítő tovább vezet a csomaghoz. A kiegészítő lehetővé teszi űrlap-elrendezések, mezők, gombok, rádiók, jelölőnégyzetek létrehozását, testreszabását és stílusát..

Ráadásul több mint 2000 Font félelmetes és Anyag ikont kap. Ezenkívül előre elkészített stílus témákkal is rendelkezik az induláshoz. És sokkal több lehetőségen, mint amire valaha is szüksége lenne, testreszabhatja az elemeket, például a szegélyek színeit és szélességét, a szegély sugarat, betűszínt, háttereket, a címke betűtípust, a méretet és a színt, és tovább folytathatom.

Az intuitív adminisztrációs felületnek köszönhetően nem kell belemennie a kódba, vagy küzdenie a! Fontos stílusok hozzáadásához. Ez az űrlaptervezési kiegészítő végtelen lehetőségeket kínál a gyönyörűen reagáló űrlapok létrehozására, amelyek növelik az átváltási arányokat.

5. A gravitációs formák egyenletes nyomon követése (ingyenes)

Még a gravitációs formák követése

Szeretne eseménykövetést hozzáadni a Gravity Forms űrlapokhoz? Természetesen Ön is, és imádni fogja a Gravity Forms eseménykövetését.

Ennek a Gravity Forms kiegészítőnek köszönhetően az események nyomon követését könnyedén hozzáadhatja a Gravity Forms alkalmazáshoz a Google Analytics, a Google Tag Manager és a Matomo (korábban Piwik) segítségével.

Ezen felül beállíthat feltételes logikát több eseményhez, nyomon követheti az űrlapok oldalát, létrehozhat egyedi eseménykategóriákat, műveleteket, címkéket és értékeket. Ezenkívül beállíthat dinamikus eseményértékeket a fizetési űrlapokon és így tovább.

6. WP kapcsolatcsúszka (ingyenes)

WP kapcsolatcsúszka

Ha igazán jól ismeri a sajátját, akkor tudja, hogy van valami egyszerű eszközökhöz, amelyek megkönnyítik a munkáját. Az egyik ilyen eszköz a WP Contact Slider. Ahelyett, hogy az űrlapot saját oldalán közzétenné, a kapcsolatfelvételi űrlapokat a teljes webhelyen megjelenítheti egy kapcsolattartó gomb használatával.

Amikor a látogató rákattint a kapcsolatfelvétel gombra, az űrlap a képernyőre csúszik, pontosan ezt teszi a WP Contact Slider kiegészítő..

Emlékszel a WP Optin Wheel felülvizsgálatára, amelyet néhány héttel ezelőtt készítettünk? Ahol a bepattintható felbukkanó szerencsekerék hordozta az átváltásokat? Nos, a WP Contact Slider csinál valami hasonlót, de a szerencsekerék helyett a Gravity Forms űrlapod középpontjába kerül.

Létrehozhat több csúszkát, hogy megjelenjenek bizonyos hozzászólásokon vagy oldalakon. Ezen felül különféle pozíciókat választhat ki az érintkező gomb megjelenítéséhez, ideértve a webhely bal vagy jobb oldalát is. Ezenkívül testreszabhatja az elérhetőségi gomb megjelenését és a beillesztési űrlapokat a márkájához igazítva.

A WP Contact Slider könnyű beállítani és használni. Ráadásul egy Ultimate Add-on csomaggal rendelkezik, amely még lenyűgözőbb tulajdonságokkal rendelkezik.

7. Surbma Divi és gravitációs formák (ingyenes)

Surbma Divi & Gravity Forms

Használja az Elegáns témák Divi témáját? Ha igen, akkor valószínűleg már ismeri a téma-szállítmányokat fantasztikus stílusokkal az összes elemhez, beleértve a kapcsolatfelvételi űrlapokat.

Ha azt szeretné, hogy a Gravity Forms stílusokat hozzáigazítsa ahhoz, amire a Divi téma formákat kínál, akkor imádni fogja a Surbma Divi & Gravity Forms kiegészítőt.

Az űrlapstílus feleségül vétele mellett a kiegészítő reagáló stílusokat ad a Gravitációs űrlapokhoz, ami akkor hasznos, ha összetett űrlapokkal rendelkezik.

A kiegészítő könnyű és hihetetlenül egyszerűen használható, de a Gravity Forms kiegészítő használatához rendelkeznie kell a Divi témával. A legjobb az, hogy a kiegészítő ingyenes.

8. Gravitációs PDF (ingyenes)

Gravitációs PDF

Gondolkozott már azon, hogyan lehet automatikusan generálni PDF-dokumentumokat az űrlap benyújtásából?

Lehet, hogy szolgáltatás-alapú műveletet hajt végre, és szeretne PDF-megrendelőlapokat létrehozni az adatokból, amelyeket a felhasználók az űrlapokon benyújtanak. Vagy szeretne nyomtatott találkozólapokat létrehozni.

Nem számít, mit akarsz elérni; Ha PDF-dokumentumokat kell létrehoznia az űrlap benyújtásából, akkor a Gravity PDF kiegészítőt szeretné.

Hölgyeim és uraim, a Gravity PDF egy egyszerű, de nagyon hasznos Gravity Forms kiegészítő. A kiegészítő egy sor fantasztikus PDF-előállító szolgáltatással rendelkezik, amelyekkel kezdődően kíváncsi lehet, hogy miért ingyenes. A PDF-dokumentumok felhasználói adatokból történő létrehozását a negyedik osztályosok készítik.

Milyen funkciókról beszélünk??

Először is, nincs szüksége harmadik fél API-jára, ami azt jelenti, hogy teljes ellenőrzést gyakorolhat az űrlapok és a PDF-dokumentumok felett. Másodszor, automatikusan elküldheti a PDF-dokumentumokat e-mailben, és feltételes logikával használhatja még nagyobb energiát.

Harmadszor, integrálhatja a Gravity PDF-t a Gravity Forms hivatalos fizetési kiegészítőivel, hogy korlátozza a PDF-dokumentumokhoz való hozzáférést, amíg a kifizetést el nem érik.

Negyedszer, megcímkézheti és testreszabhatja a PDF dokumentumot logója, betűtípusa, színe és akár papírméret alapján is. Ne felejtse el, hogy a kiegészítő négy előre elkészített sablonnal érkezik, hogy azonnal elinduljon.

Egyéb szolgáltatások közé tartozik a betűkészlet-kezelő, így telepítheti a betűkészleteket és a biztonsági beállításokat annak ellenőrzésére, hogy ki férhet hozzá a létrehozott PDF-ekhez. Ezenkívül a Gravity PDF kiegészítő prémium bővítményeket is tartalmaz, vagyis sokkal többet érhet el, miközben sok időt takaríthat meg.

9. Gravitációs hegyeken

gravitációs hegyeket

Mivel a Gravity Forms hivatalos kiegészítő csomagjai dominálnak a bejegyzés első részében, akkor azt gondolja, hogy elegendő volt a kötegek, de tévedsz. Bemutatjuk a Gravity Perks-et, a Gravity Wiz csapat erőteljes Gravity Forms kiegészítő csomagját.

A Gravity Perks több mint 30 kiegészítő gyűjteménye a Gravity Forms számára. Vagy amint azt a fejlesztő mondja:

A Gravity Perks egy platform és szállítási rendszer a “hegyeken”. Telepítse a Gravity Perks szolgáltatást, majd aktiválja azt, amelyik megkönnyíti a Gravity Forms fantasztikusabb számodra. Olyan, mint a Jetpack, de kifejezetten a Gravity Forms számára.

Kell ennél többet mondanom? Ó, várjon, olyan kiegészítőket várhat, mint például:

 • Beágyazott űrlapok komplex formákhoz
 • Kiegészítő az űrlapmezők automatikus kitöltéséhez
 • Feltételes logikai árképzés
 • A beküldés előnézete, így a felhasználók az űrlap benyújtása előtt megerősíthetik az információkat
 • Szavak száma
 • Automatikus bejelentkezés
 • És még sok más

A Gravity Wiz három árat kínál, nevezetesen Basic (évi 49 dollár), Advanced (évi 129 dollár) és Pro (évi 259 dollár) áron. Válassza ki az Ön számára megfelelő tervet.

10. Gravitációs űrlapok bejegyzései Excelben

Gravitációs űrlapok bejegyzései Excelben

Rejtett a Gravity Forms kiegészítőkben egy olyan drágakő, amelyet hosszú ideje talán megpróbált megtalálni. Srácok, mondj nagy köszönetét a Gravity Forms Entries-hez az Excel programban. Anélkül, hogy a részéről keményen dolgozna, most exportálhat minden bejegyzést a Gravity Forms-ból közvetlenül az Excelbe.

A kiegészítő behelyezi az adatokat .CSV fájlba, majd létrehoz egy egyedi és biztonságos letöltési URL-t. Ezután letöltheti az adatokat, vagy elküldheti az URL-t bárki számára, aki új felhasználói fiókok létrehozása nélkül fér hozzá az Excel fájlhoz.

A kiegészítő gazdag horoggal rendelkezik, amely lehetővé teszi az Excel kimenet testreszabását. Ezenkívül van egy nagyszerű dokumentációs webhely, amely az Ön kezdeti lépéseit szolgálja, és sok felhasználó bátorítja a fejlesztőt a csillagok támogatására, még akkor is, ha a kiegészítő ingyenes.

11. Gravitációs formák képválasztása

Gravitációs formák képválasztása

Ahelyett, hogy ezer szót adna hozzá a választógombhoz vagy a jelölőnégyzet címkéjéhez, csak illesszen be egy képet. A Gravity Forms Image Choice bővítmény lehetővé teszi a kép egyszerű kiválasztását az összes rádió, jelölőnégyzet, felmérés, szavazás, kvíz és termék mező számára..

Nincs szükség HTML hozzáadására az űrlapcímkékbe. A Gravity Forms Image Choices segítségével megismerheti a WordPress felhasználói felületet és a médiakönyvtár böngészését a kép kiválasztásához és beillesztéséhez. És külön van tartva a címke szövegétől.

A Gravity Forms Image Choices közvetlenül a dobozból működik a meglévő kiegészítőkkel, mint például a Rádiógombok, Jelölőnégyzetek, Polls add on, Survey add on, Quiz add on, sőt a Product and Product opciómezők..

Képzelje el a Gravitációs űrlapok mezőit és hagyja abba a jelölések hozzáadását az űrlapcímkékhez egyszer és mindenkorra. Míg a Gravity Forms Image Choiceshez tartozik néhány alapértelmezett stílus, a saját stílusainak alkalmazása egyszerű, hogy a mezők teljesen más megjelenést kapjanak.

12. Tömeges műveletek a gravitációs formákhoz

Tömeges műveletek a gravitációs formákhoz

A gravitációs formák tömeges műveletei megkönnyítik a nagy Gravity Forms hosszú szerkesztési folyamatát. Szó szerint órákig csökkentheti az űrlap-mező szerkesztését és a hosszú űrlapok általános szerkesztését egy óráról néhány percre. A Gravity űrlapok tömeges műveletei egy ismerős és ésszerű felhasználói felületet használnak az űrlapok gyors és egyszerű szerkesztéséhez.

Nagyon sok mezőt kell gyorsan törölnie a Gravitációs űrlapokból? A Gravitációs űrlapok tömeges műveletei lehetővé teszik az összes eltávolítandó mező kiválasztását, és egy gombnyomással törli az űrlap összes nem kívánt mezőjét. Csodálatos, ha 20 + mező van az űrlapon.

Szeretne másolni a mezőket? Egyszerűen válassza ki a tetszőleges számú űrlapmezőt, kattintson a klónozás vagy másolat gombra, és másodpercek alatt azonnal megkettőzi az űrlapon belüli tetszőleges számú űrlapmezőt. A másolás ugyanolyan egyszerű. Egyszerűen válassza ki a másolás az űrlapot gombot, és ezeket a mezőket egy másik űrlapba klónozza. Nagyszerű az új űrlapok gyors létrehozásához azonos vagy hasonló űrlapmezőkkel.

A tömeges műveletek a gravitációs űrlapok átrendezése mellett az egyedi vagy több űrlapmező szupergyors húzását is megkönnyíti. Szerezze másodpercek alatt az űrlapmezőket a kívánt sorrendbe. Válasszon egyet vagy az összes mezőt, és rendezze át egyszerűen a mezőket.

13. Gravitációs formák Word-hez

Gravitációs formák Word-hez

Gravitációs űrlapok a Word dokumentum automatikus kitöltési pluginjéhez a WordPress teljes dokumentum-automatizálási megoldása. Többé nem vesztegeti az időt az e-mailek manuális küldésével az ügyfeleknek. A Word Document automatikus kitöltő plugin segítségével minden automatikusan működik.

Az űrlapokból összegyűjtött adatok Word dokumentumokká alakulnak, amelyek bárki számára könnyen letölthetők vagy e-mailesek. Az adatok rögzítése az űrlapból ugyanolyan egyszerű, mint egy új Word dokumentum létrehozása, az űrlapmezőkhöz való hozzárendelése és a dokumentum előállítása. Tetszőleges számú dokumentumsablont tölthet fel, és leképezheti őket mezők létrehozására.

A plugin rengeteg lehetőséget kínál a korlátlan Word dokumentumsablonok feltöltésére, a sablonok űrlapokra történő leképezésére (így minden egyes gravitációs űrlap kitöltésekor a kapcsolódó dokumentumok generálódnak), menet közben dokumentumokat készíthet a Gravity Form benyújtásakor, majd letöltheti, e-mailben vagy regenerálja a dokumentumokat, ha szükséges.

14. Gravitációs formák a PDF automatikus kitöltési megoldáshoz

Gravitációs formák a PDF automatikus kitöltési megoldáshoz

Információ és letöltésView a Demo

Állítsa be az automatikus válaszadókat a gravitációs formákkal a PDF automatikus kitöltési megoldáshoz! A meglévő és potenciális ügyfelekkel való hidak építésének egyik legjobb módja az, hogy azokat mindig az információs hurokban tartsák. Szinte lehetetlen az e-mailek manuális küldése, minden alkalommal, amikor kitöltenek egy űrlapot az Ön webhelyén.

A jobb alternatíva az, hogy előre definiálnak automatikus válaszleveleket, amelyeket elküldhetnek előfizetőiknek, bármilyen űrlap kitöltésekor. A Gravity Forms to PDF Auto-Fill plugin az egyik ilyen megoldás, amely létrehozza a felhasználók által megadott információk PDF fájljait, és automatikusan elküldi azokat az űrlap benyújtása után.

Először létre kell hoznia egy Gravitációs űrlapot. Ezután tervezzen egy PDF sablont pontosan ugyanolyan űrlapmezőkkel, és állítsa be a Gravitációs űrlap nevét a PDF sablonjának neveként. Ezután töltse fel és tegye közzé az automatikus kitöltés beállításaiból. Használhatja az E-mail sablont is – csak adjon hozzá címzett e-mail azonosítókat, és adjon hozzá testreszabott üzenetet az automatikus válaszadóhoz. Amint ezek a beállítások a helyükön vannak, a bővítmény automatikusan elküldi az automatikus PDF fájlokat az e-mailek mellékleteként, amikor a felhasználó kitölti az űrlapot az Ön webhelyén.

Vegye figyelembe, hogy a plugin hozzáadja a PDFTK fájlokat a szerver gyökérmappájához. Ezért előfordulhat, hogy ehhez kapcsolatba kell lépnie a szerver rendszergazdájával, abban az esetben, ha webhelyének megosztott tárhelyterve van. De wAz összes előfeltétel és beállítás helyett a Gravity Forms to PDF Auto-Fill plugin a szellőzést teszi az automatikus válaszadók küldésével az ügyfelek számára!

15. MailPoet 3

Kiegészítő gravitációs űrlapok - MailPoet 3

Ha szereted használni MailPoet a hírlevelekhez és a gravitációs űrlapokhoz a feliratkozáshoz szerencséd van. Ez az ingyenes kiegészítő zökkenőmentesen integrálja a Gravity Forms egyikét a MailPoet listával. Így az új látogatók könnyen feliratkozhatnak hírlevelére.

A kiegészítő támogatja a név (első, utoljára) és az e-mail mezőket, valamint a több listát, az opt-in (vagy opt-out) űrlapokat és a MailPoet egyéni mezőket. Ezzel az ingyenes bővítménnyel az egyedi Gravity Forms-ot szinkronizálhatja a MailPoet-rel!


A legjobb Gravity Forms kiegészítők kiválasztása számos területen érint, beleértve a fizetés feldolgozását, az űrlap formázását, az ügyfélkapcsolat-kezelést, a biztonságot és így tovább, azaz a gravitációs űrlapokat kibővítheti a legvadabb képzeletein..

Melyek a kedvenc Gravity Forms kiegészítői? Ossza meg velünk a megjegyzésekben, hogy tovább bővítse ezt a listát. Köszönöm!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map