15 legjobb falazott stílusú WordPress téma az Ön webhelyéhez

15 legjobb kőműves stílusú WordPress téma, mely szépíti webhelyét

A tartalomvédő és az aggregálási stílusú webhelyek növekvő népszerűségével a kőműves elrendezések népszerű tervezési trendgé válnak. Ezek a hálózati elrendezések olyan előnyökkel járnak, mint például több tartalom egyszerre történő bemutatása és tiszta, szervezett megjelenés megteremtése. Ugyanakkor nem minden falazótéma alkalmas minden alkalmazáshoz.


Szerencsére rengeteg falazatú WordPress-téma közül lehet választani. Függetlenül attól, hogy online portfóliót, e-kereskedelmi weboldalt vagy blogot készít, van egy témája, amely megfelel az Ön igényeinek.

Ebben a részben áttekintjük a piacon található legjobb téglalapú WordPress témák tizenötét, és a végén tudni fogod, melyik a legmegfelelőbb. Kezdjük el!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Fashionista

Fashionista WordPress téma

A Fashionista megígéri, hogy tiszta kőműves elrendezésével segít kiemelkedni a tömegből. Ez a vonzó minimalista téma ideális a divathoz és a fotózáshoz, de hír- és magazinstílusú oldalakon is működhet. Az egyedi webhelyszélesség és a végtelen görgetés, valamint sok más testreszabási lehetőség mellett, ez a téma kiváló választás azok számára, akik rugalmas elrendezést keresnek. Vagy a Fashionista segítségével pénzt kereshet a webhelyén, és felépítheti saját e-kereskedelmi áruházát a téma teljes WooCommerce támogatásával – ez rajtad múlik!

2. PinThis

A pinThis téma.

A Pinterest által inspirált PinThis rendkívül elegáns pörgetést tesz a szokásos téglalapra. Ez a leegyszerűsített modern téma stílust ad az egyébként lapos megjelenéshez. Az olyan funkciók, mint például öt beépített bőrbeállítás, egyedi postázási formátum és társadalmi megosztás gombok azt jelentik, hogy ez a többcélú téma alkalmazások sokaságához alkalmazkodik. Nagyon támogatja a beágyazható médiumokat, és AdSense-készen áll.

3. Verem

A verem témája.

A Stackot a Windows 8 ihlette, és könnyű belátni a hasonlóságokat. Ez a téma úgy lett kialakítva, hogy működjön együtt a Csempe-kiegészítővel, amely a témacsomagban található. Az olyan szolgáltatások, mint a végtelen görgetés és a WooCommerce támogatás, ideális témát jelentenek portfóliók, e-kereskedelmi webhelyek vagy általános vállalati webhelyek számára..

4. Baskerville (ingyenes)

A Baskerville téma.

Az ügyfelek számára ingyenes témája Baskerville a téma nem okoz csalódást. Elegáns rács képes magazinstílusú webhelyekre, portfóliókra és tartalomban gazdag blogokra. A szolgáltatások közé tartozik a közreműködők sablonja és a kilenc post formátum támogatása. A Baskerville mérsékelt szintű testreszabásával rendelkezik, beleértve a fejléc-képet és a két widget-területet.

5. Tisztítható

A tisztítható téma.

Pinable egy másik Pinterest ihlette téma, tiszta minimalista megjelenéssel. Ez a téma büszke arra, hogy nagymértékben testreszabható – és minden bizonnyal sokféle szín-, elrendezési és tipográfiai lehetőség közül választhat. Szállításra kerül egy rövid kódok könyvtárával is, hogy további stílus és funkcionalitás jöjjön létre webhelyén.

6. A Múzeum

A Múzeum témája.

A Múzeum nagyon minimalista, de olyan megjelenést kínál, amely mélyebb, mint sok lapos rácsos elrendezésnél. Az egy kattintással elérhető demo telepítés megkönnyíti és gyorsan elindítja ezt a nagyon testreszabható témát, a The Muse tartalmaz egy erős kapcsolatfelvételi űrlapot és szinte korlátlan testreszabást az oldalsávon..

7. Ibuki

Az Ibuki témája.

Az Ibuki egy szép és rugalmas, többcélú téma, amely kreatív szakemberek és ügynökségek felé irányul. Bár ez egy többcélú téma, a rács- és kőműves elrendezésekre specializálódik, és mindegyikhez rengeteg demót kínál. Ez a téma 12 különféle fejléc-beállítást tartalmaz, és a Visual Composer és a Slider Revolution bővítményeket is tartalmazza.

8. Tetris (ingyenes)

A Tetris téma.

Ez a szuper egyszerű téma lehetővé teszi bárki számára, hogy gyorsan és egyszerűen beállítson egy blogot vagy portfóliót – noha nincs sok csengő és síp, mégis tiszta, modern megjelenést kínál és elegendő testreszabási lehetőséget kínál a legtöbb számára.

A Tetris nagyszerű lehetőség lehet azoknak a kezdőknek, akiket elárasztják a más témákban tapasztalható magas szintű testreszabhatóság.

9. Tégla + kőműves

A Brick + Mason téma.

A Brick + Mason témát kifejezetten fotósok és formatervező stúdiók számára forgalmazzák, és világos, hogy miért. A Brick + Mason sok képet hoz létre az oldalra anélkül, hogy túlzsúfoltságának érezné magát. A kis betűméret és a minimális rendetlenség biztosítja, hogy képei a show csillagai legyenek.

10. KON / CEPT

A KON / CEPT téma.

A KON / CEPT téma elegáns és egyszerű. A KON / CEPT moduláris felépítésen alapszik, és rengeteg testreszabási lehetőséget kínál, mint például rugalmas oszloprácsok és négy navigációs elrendezés. Ez a téma a WooCommerce támogatással is rendelkezik, így felhasználható lenyűgöző online üzletek és portfóliók létrehozására.

11. Pinboard

A Pinboard téma.

A rendelkezésre álló Pinterest-inspirált témák közül valószínűleg ez a legismerőbb. Ez jó vagy rossz dolog lehet, az Ön igényeitől függően. A többféle formátumot támogató Pinboard téma automatikus szerkesztési elrendezéssel rendelkezik, és végtelenül görget. Ha te csinál szeretné, hogy kissé kevésbé hasonlítson a Pinterest-re, vannak lehetőségek a csempék méretének és a megfelelő oszlopok számának megváltoztatására.

12. Plútó

A Plútó témája.

Ez a tiszta falazat témája nagyon nagy a bloggerek felé irányítva, és rengeteg nagyszerű tulajdonsággal bír, hogy kielégítse az írót benned. A Plútóval a fejlécen belül, a widget területeken és a hozzászólások között van egy kijelölt hely a hirdetések számára.

Másrészt, ha az olvasók számára zavartalan élményt kíván nyújtani az olvasóknak, a Plútó egyedi olvasási módja széthúzza a képernyőt, és csak a tartalom és a megosztás gombjai maradnak hátra.

13. A stílus

A stílus témája.

A stílus éles, modern dizájnt kínál, amely tökéletesen elérhető a hír- és magazin-webhelyek számára. Ez a téma az Elegáns Témák csomag része, azaz rengeteg funkcióval és fantasztikus támogatással jár. A funkcionalitás magában foglalja a könnyen irányítható témaopciókat, a rövid kódok nagy gyűjteményét és a rengeteg előre elkészített elrendezést.

14. Notio

A Notio téma.

Ez a kifinomult és elegáns téma, a Notio, ideális portfóliókhoz és e-kereskedelmi webhelyekhez. A Notio tiszta és minimalista, tartalmának stílusos bemutatására szolgál.

A Visual Composer bővítménnyel is rendelkezik, így az elemeket könnyen elhúzhatja a tervezési folyamat során. A WooCommerce integrációját szem előtt tartva tervezték, amely lehetővé teszi az online áruház könnyű létrehozását.

15. inspirálja

Az Inspire téma.

Az Inspire végül egy élvonalbeli téma, amely dinamikus és művészi személyiséget idéz elő. Akár szürkeárnyalatos képet szeretne használni a hangulat elsötétítéséhez, akár a dolgok színesebbé tételéhez, az Inspire rengeteg testreszabási lehetőséget kínál a megjelenés és érzés megszerzéséhez, amire szüksége van.

A téma öt különféle elrendezéssel és sok csúszka beállítással érkezik, amelyek elősegítik a tökéletes formatervezést.


A kőműves elrendezések népszerűvé váltak a tartalommeghatározó és összesítő webhelyek megjelenésével. Tiszta és szervezett megjelenést kínálnak, miközben egyszerre sok képet és tartalmat mutatnak be. Tekintettel a rendelkezésre álló témák sokaságára, nehéz lehet nehéz kiválasztani az igényeinek megfelelőt.

Ebben a darabban a rendelkezésre álló legjobb tizenöt darabot nyújtottuk, amelyek mindenféle különféle felhasználásra kiterjednek – ideális témája is lehet közöttük, tehát válasszon egyet, amelyik megfelelőnek tűnik, és vigye el próbavezetésre!

Valamelyik ezek a falazott stílusú témák izgatnak téged? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map