15+ legjobb eseménynaptár, WordPress plugins 2020

Eseménynaptár WordPress plugins

Ha szervezete rendezvényeket rendez – akár kis számot is -, fontos, hogy webhelyének látogatói könnyen megtalálja azokat. Ezenkívül, ha a közelgő események listáját nehéz megkeresni és hozzáférni, akkor ritka részvételi arányt láthat a nap.


Az egyik oka annak, hogy szeretjük a WordPress-t, a rendelkezésre álló pluginek száma – és rengeteg eseménynaptár-bővítmény létezik a piacon, amelyek lehetővé teszik az események gyors és egyszerű megjelenítését és kezelését..

Ebben a bejegyzésben kiválasztjuk a WordPress tíz legjobb eseménynaptár-bővítményét – mire készen állunk, pontosan tudni fogja, melyik felel meg az Ön igényeinek.

Nyilvánvalóan sok naptár-bővítmény érhető el, ezért a listát kezelhetőnek kellett tartanunk. A következő pluginok képviselik az első tízöt, nincs külön sorrendben.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Az eseménynaptár

Az eseménynaptár WordPress plugin

Az egyik legnépszerűbb eseménynaptár-bővítmény, a Modern Tribe eseménynaptára több mint 400 000 aktív telepítéssel és 4,7 csillagos elégedettségi osztályozással rendelkezik. Ez az ingyenes bővítmény elősegíti az események könnyű létrehozását és kezelését a WordPress használatával, plusz van egy csomag prémium kiegészítők további funkcionalitást kínálva. Ráadásul, amint a cím azt sugallja, teljes mértékben kompatibilis a Total WordPress témával (ellenőrizze a Fenntartható bemutató oldalon).

Az Eseménynaptár könnyen használható és nagymértékben testreszabható, és olyan funkciókkal rendelkezik, mint például a Google Maps integrációja, az események keresése és a „mikroformátumok”, hogy az eseménynaptár a következő szintre kerüljön..

2. WordPress Eseménynaptár regisztráció és foglalás

WP eseménynaptár

Információ és letöltésView a Demo

Ha egy eseményt reklámoz, akkor valószínűleg el szeretné mondani a világnak a webhelyén keresztül. Erre nagyon ajánlom a WordPress Eseménynaptár-bővítményt.

A plugin lehetővé teszi gyönyörű, stílusos eseménykártyák létrehozását. Adja hozzá ezeket a kártyákat minden hozzászóláshoz vagy oldalhoz rövid kód beillesztésével vagy egy dedikált widget használatával. Felvehet egy nagy kiemelt képet az eseménykártya tetejére, valamint megjelenítheti az esemény legfontosabb adatait, valamint az interaktív funkciókat, például a Google térképet és a visszaszámláló órát. Ezen kívül vannak lehetőségek a színséma testreszabására, korlátlan színválasztékkal.

WP Eseménynaptár Eseménykártya képernyőképe

Ezen túlmenően a WordPress Eseménynaptár hatékony eseménykezelő eszköz az eseményekhez. A látogatók regisztrálhatnak az eseményre, és konfigurálhatnak egy egyedi regisztrációs űrlapot, amelyben csak a szükséges információkat gyűjtik. Jegyeket is eladhat rendezvényeire, a vendégeknek a PayPal segítségével fizetni lehet. Különböző jegyárakat (például szokásos és VIP árakat) hozhat létre, valamint időérzékeny szelvénykódokat is létrehozhat..

Több esemény futtatása esetén a plugin támogatja a naptár nézetet, amely kényelmes, vizuális áttekintést nyújt az események helyéről és idejéről. Az ismétlődő eseményeket automatikusan hozzáadhatja a naptárhoz, és színezheti ugyanazon kategóriákba tartozó eseményeket. A látogatók segítése érdekében a naptár is szűrhető.

Ha azt szeretné, hogy a világ megismerje az eseményét, és sok jegyet akar eladni, nézd meg a WordPress eseménynaptárát.

3. Események menedzser

Események kezelő plugin

Az Events Manager plugin valójában egy teljes funkcionalitású esemény-regisztrációs plugin, de számos funkciója között egy erős eseménynaptárt is kínál..

A rugalmas és megbízható beépített ingyenes bővítmény lehetővé teszi az események kategorizálását, az egyedi attribútumok (például egy öltözködési kód) hozzáadását és az események megjelenítésének minden részletét a webhelyén. Az események regisztrációjának és a jegyvásárlásnak az ingyenes verzióba történő beépítésével ezt a bővítményt érdemes megfontolni, ha nem csak naptárra van szüksége.

4. Időszerű All-in-One eseménynaptár

Időszerű All-in-One eseménynaptár

Következő lépésként a Timely által készített, sokoldalú eseménynaptár-bővítményt találja. Ott van a múltban néhány kérdés volt az import funkciójával kapcsolatban, ám a gyönyörű kialakítás miatt érdemes megnézni magát.

Színkódolt eseménykategóriák, naptári nézetek, például a menetrend és a plakát-tábla, valamint a beépített naptár-témaszerkesztő csak néhány olyan szolgáltatás, amelyet ez a plugin nyújt az eseménynaptár kiemeléséhez..

5. Saját naptár

Saját naptár Ingyenes WordPress bővítmény

A hozzáférhető és nagymértékben testreszabható Saját naptár beépülő modul több mint 30.000 aktív telepítéssel rendelkezik. Ez az ingyenes plugin könnyen használható, de elég rugalmas ahhoz, hogy a tervezők és a fejlesztők számára szükségük legyen egyéni naptárra.

A Saját naptár ezen felül megosztja az események megosztását a webhelyek hálózatán, az engedélyeket és a hozzáférési vezérlőket, valamint a testreszabott nézetekhez rövid kódkód-generátort. A szerkeszthető CSS és JavaScript viselkedés elősegíti, hogy ez a bővítmény szilárd opció legyen a rugalmas naptármegoldáshoz.

6. EventOn

EventOn naptár plugin

A gyönyörű funkcionális kialakítás az EventOn naptár-bővítmény egyik jellemzője.

Információ és letöltésView a Demo

Az EventOn egy reagáló eseménynaptár, a WordPress bővítmény, amely elérhető a CodeCanyon webhelyen. Adjon hozzá egyedi naptárakat minden hozzászólásra, oldalra vagy widgetre kész területre. Ez a plugin a szolgáltatások széles skálájával és gyönyörű kivitelével rendelkezik.

Sok szervezet számára az események fontos eszközei a vállalkozásának népszerűsítésének és növekedésének. Az események reklámozásának nagyszerű módja az, ha a weboldalon teljes eseménynaptárt tesz közzé. Az EventOn segítségével egyszerűen létrehozhat és hozzáadhat eseményeket egyszerű vagy bonyolult naptárakhoz. Az EventOn-nak annyi lehetősége van, hogy szinte bármilyen naptárt létrehozhat, amelyet el tud képzelni.

Maguk az események magukban foglalják az egy vagy több napos támogatást, a kiemelt képeket és az esemény megismétlődési lehetőségeit. Rendezvényeket is létrehozhat, amelyeknek nincs befejezési dátuma és időpontja – ami nagyszerű folyamatos napi program vagy adománygyűjtő futtatásakor. Miután hozzáadott eseményeket a naptárához, az olvasók az ICS-fájlon keresztül azonnal letölthetik azokat a Google Naptárukba vagy az iCalendar-ba, hogy ne felejtsék el!

További nagyszerű szolgáltatások közé tartozik az Eventbrite és a Paypal támogatása (ha jegyet akar eladni, eseményekért díjat fizet vagy adományokat gyűjthet), egyedi eseményszínek, egyedi taxonómiák és egyszerű beillesztési lehetőségek. Egyszerűen használja a naptár modult, vagy használja ki a beépített naptár rövid kód generátort. Az eseménynaptárak létrehozása és hozzáadása a webhelyhez még soha nem volt ilyen egyszerű. Vessen egy pillantást az alábbiakban található további plugin-szolgáltatásokra.

7. A WordPress Pro eseménynaptára

WordPress Pro eseménynaptár

Információ és letöltésView a Demo

A WordPress Pro Eseménynaptár egy újabb teljes funkcionalitású prémium plugin, amely gyönyörű megjelenést kínál. Rengeteg egyszerű opcióval ez a bővítmény jó választás a prémium eseménynaptár-bővítmények között.

Ez a plugin az egyszerűen használható beállítások révén teljesen testreszabható, így egyedi igényeknek megfelelő naptárt készíthet. A felhasználó által beküldött események, a Google Maps integrációja és a rövid kód generátor néhány további szolgáltatás, amelyek segítségével egyedi eseménynaptárt készíthet..

8. Naptárba helyezzük!

Naptárba helyezzük! csatlakoztat

Információ és letöltésView a Demo

A naptár A plugin célja, hogy rugalmas és szolgáltatásokban gazdag megoldást kínáljon az eseménynaptár létrehozására. Ez a fantasztikus naptár tele van hatalmas képességekkel, amelyek megkönnyítik az ütemezés kezelését és megosztását az összes olvasóval.

Nagyszerű, ha van egy teljes naptár, de az eseménynaptár létrehozása nem tarthat órákat. A Calendarize It segítségével gyorsan létrehozhat és kezelhet yoru eseményeket egy könnyen használható point and click felülettel. Az események hozzáadása mellett választhat lehetőségeket ismétlődő események létrehozására (napi, heti, kéthetente, havonta, évente stb.), Valamint hozzáadhatja a kezdő / záró dátumokat és az időket.

A bővítmény testreszabása gyors és egyszerű. A CSS Szerkesztő segítségével lehetősége van a színek, betűtípusok és margók megváltoztatására. A beállításokban testreszabhatja az idő és a dátum beállításait a lakóhelye alapján. Plusz Calendarize Ez fordításra kész, így megkönnyítheti az olvasást az összes látogató számára.

A pluginben további lehetőségek vannak. Vannak egyedi minialkalmazások a mini naptárakhoz és a közelgő eseménynaptárokhoz, amelyeket felvehet bármelyik widgetkészülethez. Támogatást nyújt az egyéni üzenettípusok (attól függően, hogy mi a témája elérhető), a speciális naptárszűrők, az egyedi taxonómiák és akár a felhasználói naptárak. Chackout hte hatalmas szolgáltatások listája az alábbiakban. És ha ez nem elég számodra, akkor van még 6 ingyenes kiegészítő (Visual CSS szerkesztő, Lapos felhasználói felület naptár-widget, Angol súgó, Események a Blogroll-ban, Egyéni gombok, Nincs függőleges görgetősáv) és 11 prémium kiegészítő még több eseménynaptár funkciói.

Ez a plugin teljes mértékben kompatibilis a népszerű WP Bakery oldalkészítő pluginnal, és egy ingyenes vizuális CSS-kiegészítő lehetővé teszi az eseménynaptár színeinek, stílusainak és betűtípusainak testreszabását. Az események és a helyszínek elrendezését testreszabhatja a beépített szerkesztő segítségével.

9. Cukor eseménynaptár

Cukor eseménynaptár

Információ és letöltésView a Demo

A listánk utolsó prémium opciója a Pippin plugins-éből származik. A Sugar Event Calendar egy egyszerű és könnyű naptár-bővítmény, amelynek olcsó ára 18 USD egy webhelyen. A beépülő modult úgy tervezték, hogy elkerülje a bonyolultságot, mivel csak azt biztosítja, amire a felhasználónak szüksége van az események és naptáraik létrehozásához.

Egy ésszerű megközelítés mellett ez a plugin nem olyan teljes funkcionalitású, mint a lista többi opciója. Ha azonban tiszta és megbízható naptárt szeretne, amely csak működik, akkor érdemes megnézni ezt a plugin-ot.

10. A WD naptára

WD eseménynaptár Ingyenes WordPress bővítmény

A WD által készített Naptár (korábban Spider Eseménynaptár) egy szilárd, ingyenes naptár, amelynek célja egy jól konfigurálható és könnyen használható eseménynaptár biztosítása..

A színkódú kategóriák és az egyedi leírásban szereplő HTML az eseményleírásokban csak a plugin hosszú szolgáltatáslistájának kezdete. Az eseménynaptár megjelenésének részletesebb testreszabása a Pro verzióra van fenntartva. De az ingyenes bővítmény számos olyan funkciót kínál, amely megfelel az Ön igényeinek.

11. Eseménynaptár WD

Eseménynaptár WD Free WordPress plugin

Utoljára szerepel a listán az Event Calendar WD, amelynek több mint 30.000 aktív telepítése van. Az ingyenes bővítmény középpontjában az egyszerű elegancia áll, nem pedig a teljes funkcionalitás.

Az esemény alapvető funkciói mellett az Event Calendar WD ingyenes verziója biztosítja a Google Maps integrációját és az események keresését a felhasználók számára. Van egy prémium verzió, de egyszerű követelmények esetén az ingyenes verzió ideális lehet.

12. Esemény Espresso WordPress Event Manager

EventEspresso

Információ és letöltésView a Demo

Event Espresso egy prémium WordPress plugin, amelyet arra fejlesztettek ki, hogy elősegítse az események létrehozását és kezelését a wp admin panelen keresztül, megkönnyítve az események, konferenciák, osztályok, műhelyek, tréningek, esküvők és még sok más szervezését..

Manapság az emberek sokkal inkább az internetet használják rendezvényeik megtervezéséhez és kezeléséhez, mivel ez lehetővé teszi az embereknek, hogy regisztráljanak az eseményre, és sokkal könnyebben nyomon követhessék a legfontosabb híreket. Az online eseménykezelő létrehozása azonban trükkös lehet, különösen azok számára, akiknek nincs webfejlesztési tapasztalata.

Esemény Espresso egy online rendezvény-regisztrációs és -kezelő rendszer, amely segíti a szervezet / munkaidő adminisztrációs idejének megmentését és a költségek csökkentését. Keresse meg a „papír nélküli” szolgáltatást, és a nap minden napján vegye igénybe a regisztrációt közvetlenül a webhelyén! Mivel pedig az egyéni visszaigazolástól és emlékeztető e-mailektől kezdve a fizetéskezelő rendszerig, ez a bővítmény kezeli és nyomon követi mindent az Ön számára.

13. Események ütemezése

Események ütemezése Plugin

Információ és letöltésView a Demo

Események ütemezése egy könnyen használható ütemezés és eseménynaptár prémium WordPress plugin. Ez egy gyors és egyszerű módszer az ütemezések hozzáadására a WordPress-alapú webhelyére.

Akár egy edzőtermet üzemeltet napi fitnesz órákkal, akár egy iskolát vagy egy oktatási szervezetet heti osztálytervekkel, egy közösségi csoportot havi rendezvényekkel vagy bármilyen más üzletet, az eseménynaptár hasznos funkció, amelyet fel kell venni a webhelyére. Az események ütemezésével rendkívül könnyű testreszabható heti ütemezést készíteni!

Beépített lehetőségek vannak a színekhez, 5 ütemezési stílushoz, lapokhoz, listákhoz és még sok máshoz. Az események ütemezése retina készen áll, korlátlan osztályokat és fejlett szűrési lehetőségeket tartalmaz. És természetesen a Visual Composer kompatibilis, tehát ha egy olyan témát használ, mint például a Total, amely magában foglalja a Visual Composer programot (vagy ha saját maga rendelkezik a plugin másolatával), az Események ütemezése hozzáadja a saját szuperkönnyen használható ütemezési modulját, amelyet beilleszthet. bármely oldalra.

További fantasztikus plugin-funkciók közé tartozik a SEO optimalizálás, a fordítási támogatás, a böngészők közötti kompatibilitás és rengeteg online dokumentáció, GYIK és egyebek. Csak vessen egy pillantást a bemutatóra, hogy megtudja, mi mást tud tenni az események ütemezése az Ön számára!

14. ConnectDaily

WordPress Eseménynaptár-bővítmény - connectDaily

A connectDaily egy eseménynaptár-rendszer, amely kompatibilis a WordPress és a Joomla! Reagáló teljes méretű naptárt, mini-naptárat, egyszerű eseménylistát, események részletes listáját, iCalendar exportálását és nyilvános események létrehozását biztosítja..

Az, ami valóban megkülönbözteti a connectDaily-t, az, hogy az események közzététele mellett erőforrás-kezelést is biztosít. A connectDaily használatával erőforrásokat, például szobákat, járműveket, személyzetet és felszereléseket rendelhet hozzá az eseményhez. Ez lehetővé teszi annak biztosítását, hogy az erőforrás ne legyen kétszer lefoglalva. Minden forrásnak megvan a saját egyedi jóváhagyója. Például egy iskolában az atlétika vezetője jóváhagyhatja a gimnázium bármely felhasználását.

A connectDaily értesítést nyújt az új eseményekről és emlékeztetőket az ütemezett eseményekről. Eseményemlékeztetőket kaphat e-mailben vagy SMS-ben. Az eseményekhez annyi emlékeztetőt hozhat létre, amennyi szükséges.

Ezenkívül integrációt kínál a Facebook és a Twitter segítségével. A connectDaily használatával létrehozhat egy kampányt a közelgő eseményről, és automatikusan kiszoríthatja azokat a Facebook oldalára vagy fiókjába..

A connectDaily teljes biztonsági rendszert is biztosít. Ez lehetővé teszi a különböző naptárak meghatározását, valamint annak ellenőrzését, hogy ki tehet eseményeket minden naptárba, ki láthatja az egyes naptárakat és ki hagyhatja jóvá az egyes naptárak eseményeit..

Az osztályunk legjobb exportálása lehetővé teszi az adatok kinyerését iCalendar, JSON, CSV és RSS formátumban. Importálhat eseményeket iCalendar, JSON és RSS formátumban is. Azt is beállíthatja, hogy időszakosan újból importáljon adatokat távoli forrásokból.

Az egyéni mezők funkció lehetővé teszi az eseményekre vonatkozó egyedi mezők meghatározását további információk rögzítéséhez. A vendéglátási igényekkel, a konfigurációval és a marketinggel kapcsolatos információk rögzíthetők!

15. Stachethemes eseménynaptár

Stachethemes eseménynaptár

Információ és letöltésView a Demo

A Stachethemes eseménynaptár egy prémium WordPress-bővítmény, amely lehetővé teszi részletes események létrehozását a WordPress-alapú webhelyén. Könnyen hozzáadhatja és kezelheti eseményeit a WordPress segítségével, és megjelenítheti azokat felhasználói felületén a felhasználók számára.

Ezzel a naptár-bővítménnyel bármilyen információt tartalmazhat az eseményedről, például a bevezető részt, amely részletes információkat tartalmaz, beleértve a fotógalériát, az események ütemtervét, a vendéglistát, a térképet és az útmutatásokat, az időjárás-előrejelzést, az árucikkeket és a megjegyzéseket. Emellett létrehozhat egy- vagy többnapos eseményeket is, és ismételheti meg azokat naponta, hetente, havonta vagy évente, valamint beállíthatja azt a különbséget, hogy hányszor ismétlődik az ismétlés az idő múlásával. Ez a szolgáltatás nem mindig érhető el más eseménybővítményekben.

A Stachethemes eseménynaptár-bővítmény sokkal több hasznos funkcióval rendelkezik, például a WooCommerce integrációval, amely lehetővé teszi az áruk közvetlen értékesítését a naptári eseményből, vagy .ics fájlok importálását a Google-ból, valamint az exportálást..

A bővítmény egyik új hasznos funkciója az, hogy lehetővé teszi minden látogató számára, még a regisztráció nélküli látogatók számára, hogy eseményekkel egészítsék ki naptárát a kezelőfelületről, vagy korlátozhatják hozzáférésüket kategóriák, például regisztrált felhasználók, moderátorok, szerzők stb. Alapján. Ez lehetővé teszi a felhasználó által benyújtott eseménynaptárak létrehozására a webhelyen. Valami hasznos iskolák, csapatok és más csoportok számára.

16. Reszponzív esemény-ütemező a WordPress-hez

Érzékeny eseménytervező a WordPresshez

Információ és letöltésView a Demo

Offline eseményt rendez? Azt hiszem, azt akarja, hogy a dolgok a lehető legszükségesebben működjenek, igaz? Ennek egyik legjobb módja a résztvevők elvárásainak összekapcsolása a kínált tapasztalatokkal. Készítsen részletes ütemtervet, és a látogatók tudni fogják, hogy mi történik, hol és mikor.

A Responsive Event Scheduler bővítmény létrehozza a legstílusosabb rendezvényeket, amelyeket talál – és amint a plugin neve jelzi, ők is teljes mértékben reagálnak, így mindenféle méretű eszközön pompás megjelenésűek.

Reagáló esemény-ütemező a WordPress-re

A plugin lehetővé teszi az események ütemezésének teljes színű koordinálását. Ez nem csak biztosítja a csúcsminőségű megjelenést, hanem megkönnyíti a navigációt is. Minden ütemterv lehet a részletesebb, amennyit csak akar, beleértve a több helyre és a több napos eseményekre vonatkozó támogatást. Hely van az összes fontos információval az egyes időréseknél, ideértve: Idő, Dátum, Hangszóró, Hangszóró kép (választható kör és négyzet alakú képekkel), Leírás, Linkek és Közösségi Média profilok.

Minden bejegyzés bővíthető, így a látogatók annyi vagy kevés információt láthatnak, amennyit csak akarnak. A plugin különféle iparágakban használható, ideértve a zenei fesztiválokat, konferenciákat, találkozókat és osztályokat.

Záró gondolatok a legjobb eseménynaptár WordPress beépülő moduljairól

Eseményei résztvevőket igényelnek, és egy szép és működőképes eseménynaptárral rendelkezik valamilyen módon annak biztosítása érdekében, hogy rendezvényei eladásra kerüljenek.

Ebben a bejegyzésben bemutattuk az első tíz választásunkat. Önnek képesnek kell lennie megtalálni a tökéletes eseménynaptár-bővítményt köztük. Akár egyszerű igényei vannak, akár fejlettebb megoldást igényel. A rendelkezésre álló pluginek sokaságával rengeteg lehetőség van arra, hogy egyet forgastasson. Remélhetőleg képes lesz kiválasztani azt, amelyik megfelel az Ön igényeinek.

Van kedvenc eseménynaptár-beépülő modulja, amely nem szerepel a fentiekben, vagy vannak tippek és trükkök a velük való munkához? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map