15+ legjobb egyéni bejelentkezési oldal-bővítmény a WordPresshez

A WordPress egyéni bejelentkezési oldala a márkaépítés egyik leghatékonyabb módja. Ha azt akarja, hogy vállalkozása sikeres legyen, akkor a márkanévre kell törekednie. Ha jó elolvasást keres, akkor nézd meg a Forbes cikkét a a márkaépítés fontossága. Nézzük meg néhány példát a WordPress iparban.


  • StudioPress a „Genesis” vagy a „Genesis Framework” névvel van társítva. Mindenki tudja mit StudioPress képviseli – otthont a vezető iparágnak Genesis keretrendszer a WordPress számára. Gyönyörű, sziklaszilárd témák kulcsrakész tervezéssel és könyörtelen támogatással.
  • Amikor Ön Googlelegjobb ingyenes WordPress témák“, Azt találja, hogy a WPExplorer van a tetején.

Ez mind biztosan egy nap alatt nem történt meg. Tartott évek kemény munka ahhoz, hogy eljuthassanak ezekhez a vállalatokhoz és webhelyekhez ma. Ennek ellenére a márkanévnek a következőket kellett tennie: sok ezzel.

A WordPress bejelentkezési oldala általában azonos minden webhelyen. A legtöbb webhely csak a változatlan wp-login.php szkriptet fogja használni, amely ugyanazzal a formátummal rendelkezik. Az egyéni bejelentkezési oldal az első lépés a WordPress webhely márkajelzésében.

Lehet, hogy sok WordPress-felhasználó 50 dollárt költene a témáira és 100 órás munkaidőre, de csak néhányuk veszi igénybe az időt, hogy egyedi megjelenést nyújtson bejelentkezési oldalának (kivéve, ha egyike vagy azoknak a szerencsés embereknek, akik a Total-t vásárolták meg – amely magában foglalja a egyéni bejelentkezési oldal opciókkal létrehozhatja saját egyedi oldalt, mint például a jelen üzenet kiemelt képe). Módosíthatja a wp-login.php szkriptet, de ehhez kódolási ismeretekre és jelentős időidőre van szükség. Természetesen kivéve, ha olyan szolid szilárd fejlesztő vagy, mint AJ. �� Ebből a célból felsoroltuk a WordPress beépülő moduljainak néhányat, amelyek segítenek a kickass bejelentkezési oldal felépítésében – percek alatt.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Testreszabott bejelentkezés prémium WordPress bővítmény

ithemes Testreszabott bejelentkezés WordPress bővítmény

A testreszabott bejelentkezés segítségével könnyen létrehozhat testreszabott WordPress bejelentkezési oldalt. Telepítve van egy Stíluskezelővel, amellyel egyéni háttérképet és stílusokat tölthet fel a bejelentkezési űrlap különböző aspektusaira. Fejléc-képet is hozzáadhat a WordPress Media Library-ből. A testreszabott bejelentkezés kettőt hoz létre widget területek a WordPress bejelentkezési oldalán, ahol alapértelmezett vagy egyéni kütyüket helyezhet el. A Testreszabott Bejelentkezés az iThemes Plugin Suite programban érhető el.

2. Egyéni bejelentkezési téma oldal Prémium WordPress bővítmény

WordPress egyedi bejelentkezési téma oldal

Az azzaroco által kifejlesztett plugin saját bejelentkezési oldalsablonokkal rendelkezik! Igen ez így van. Amellett, hogy teljes mértékben érzékeny és lenyűgöző animációs effektusok, elindíthatja a tervezést egy előre elkészített sablonnal. A plugin kompatibilis a WordPress Multisite, a WooCommerce és a BuddyPress alkalmazásokkal.

3. Egyéni bejelentkezés és hozzáférés a Premium WordPress bővítményhez

Egyéni bejelentkezés - hozzáférés a WordPress bővítményhez

Az Elite Themeforest PressApps író által tervezett plugin nemcsak egyéni bejelentkezési oldalt tesz elő. Matematikai kérdések az alapvető anti-spam modulról. Blokkolhat bizonyos oldalakat, hozzászólásokat, postai típusokat és taxonómiákat, például kategóriákat és címkéket a nem bejelentkezett felhasználók számára.

Ez a plugin az összetevőket modulokra bontja – az Belépés, Regisztráció és Elfelejtett jelszó Az űrlapok (modulok) ugyanabban az oldalon helyezhetők el. Bár nem ajánljuk, mindenképpen örömmel tudjuk, hogy tudsz! Ezenkívül korlátozhatja a WordPress műszerfal hozzáférését az Előfizetők számára, és átirányíthatja a felhasználókat a bejelentkezéshez és a kijelentkezéshez.

4. Pathway Premium WordPress bővítmény

Útvonal egyéni bejelentkezési oldal WordPress bővítmény

A Pathway a legjobban értékesített prémium, egyedi WordPress bejelentkezési oldal-bővítmény a Themeforest-ben, több mint 500 eladással a cikk írásakor. A szolgáltatások közé tartozik a bejelentkezési képernyő és a háttér CSS testreszabása lebegő effektusokkal. Ebbe a pluginba egyéni emblémát és szerzői jogi szöveget is felvehet. Korlátlan tervezési lehetőségekkel rendelkezik, így játszhat, amíg el nem kapja a tökéletes dizájnt.

5. Márkás bejelentkezési képernyő nélküli WordPress bővítmény

Márkás bejelentkezési képernyő WordPress plugin

A Branded Login Screen egy ingyenes WordPress egyéni bejelentkezési oldal-bővítmény, amely teljes képernyős és érzékeny háttérkép-támogatással, egyéni logó feltöltéssel és sok más testreszabási lehetőséggel jár. A tényleges bejelentkezési űrlapot az oldal bal, jobb vagy közepére, összesen hat pozícióba helyezheti.

6. BM Custom Login Ingyenes WordPress bővítmény

Binary Moon Custom Login WordPress bővítmény

A Binary Moon által kifejlesztett BM Custom Login egy elég régi, mégis egyszerű, hatékony és könnyen beállítható egyéni bejelentkezési oldal-beépülő modul a WordPresshez. A fejlesztő fenntartja a Flickr csoport ahol a beépülő modul felhasználói megosztják az e beépülő modul segítségével készített kreatív bejelentkezési oldalakat (többek között).

7. A5 egyedi bejelentkezési oldal Ingyenes WordPress bővítmény

A5 egyedi bejelentkezési oldal WordPress bővítmény

A WordPress, az A5 Custom Login közismert egyedi bejelentkezési oldal-beépülő modulja lehetővé teszi egyéni logó hozzáadását, a háttér színének megváltoztatását és a bejelentkezési képernyő egyéb CSS hatásait. Ez egy egyszerű csont nélküli plugin, de elvégzi a munkát.

8. WP Custom Login Ingyenes WordPress bővítmény

WP Custom Login WordPress bővítmény

Ez egy egyszerű, halott plugin. Csak annyit tesz, hogy hozzáadja a blog fejlécét és láblécének szkriptet a bejelentkezési oldalhoz. Ez azoknak a felhasználóknak szól, akik nagyon kevés (vagy csak ezt) funkciót várnak el a plugin-től. Ennek ellenére a fejléc és a lábléc beépítése javítja webhelye belső összeköttetését, ami jó a SEO számára.

9. Egyedi bejelentkezés CSS Ingyenes WordPress bővítmény

egyedi bejelentkezési css

Ez a plugin szinte pontosan olyan funkcionalitással rendelkezik, mint a WP Custom Login – azaz összekapcsolja a fejlécet és a footer.php-t a bejelentkezési oldallal, az egyedi CSS-kód integrálásával együtt. Választhat a két plugin közül.

10. Szexi Bejelentkezés Ingyenes WordPress bővítmény

Szexi egyedi bejelentkezés WordPress bővítmény

Ez a plugin elviszi az unalmas bejelentkezési oldalt, és átalakítja azt AJAX és jQuery alapú bejelentkezési / regisztrációs diszkóvá. A szolgáltatások közé tartozik az SSL támogatás, az reCAPTCHA ellenőrzés, az elfelejtett jelszókérelmek ellenőrzése, avatár elrejtése, az egyéni átirányítási hivatkozások és még sok más. Ezen felül a beépülő modul által létrehozott bejelentkezési forma teljes mértékben reagál!

11. Memphis Custom Login Ingyenes WordPress bővítmény

Memphis Custom Login WordPress bővítmény

Ez a bővítmény a szokásos csomaggal érkezik – egyedi CSS lehetőségek, háttér testreszabás, egyedi logó stb. Egyedülálló értékesítési pontja a beépített SSL támogatás, a Google Analytics integrációja és a blog jelszóval történő védelme..

12. A White Label Branding prémium WordPress bővítmény

white-label-branding-for-wordpress-wpexplorer

Erről a pluginről korábban már beszéltünk, és jó okból. A White Label Branding egy hatékony és egyszerű módja az Ön (vagy ügyfelei) számára, hogy testreszabhassák az adminisztrátorok és a bejelentkezési oldalak megjelenését. Ezenkívül a plugin exkluzív színes nyersbőrökkel és bejelentkezési sablonokkal érkezik, amelyeket a licenckulccsal tölthet le, így nem lesz gondja az egyedi bejelentkezési képernyő gyors beállításával..

13. Saját WordPress bejelentkezési logó, ingyenes WordPress beépülő modul

Saját WordPress bejelentkezési logó beépülő modul

Ez a WordPress-lerakat legegyszerűbb egyedi bejelentkezési oldal-beépülő modulja. Ez egyszerűen hozzáad egy egyedi logót a WordPress bejelentkezési oldalához. A bejelentkezési oldalhoz egyedi üzeneteket és beépített effektusokat is felvehet.

14. Erident Custom Login és Dashboard Free WordPress bővítmény

Erident Custom Login és Dashboard WP plugin

Ez a bővítmény olyan testreszabási funkciókkal rendelkezik, amelyek elegendőek a márka bejelentkezési oldalának megtervezéséhez. A szokásos beállítások közé tartozik a CSS lehetősége a háttér megváltoztatására, az egyéni logó feltöltésére és az űrlap megtervezésére. Két egyedi funkció közé tartozik a jQuery Color Picker, amely megváltoztatja a lábléc szövegét az admin irányítópultján.

15. Közösségi bejelentkezés Ingyenes WordPress bővítmény

Közösségi bejelentkezés WordPress bővítmény

Ez az egyik kedvenc pluginom. Hozzáteszi azt a lehetőséget, hogy regisztráljon a WordPress webhelyén 25+ közösségi hálózaton keresztül, ideértve a LinkedIn, GitHub, PayPal, YouTube és Reddit szolgáltatásokat. A bejelentkezési opciót a regisztrációs oldalra, a bejelentkezési oldalra és minden megjegyzés űrlapra helyezi. A vállalati logóval együtt ez a bővítmény komoly ütést jelent az online márkaépítési erőfeszítéseihez.

16. Számjegy mobilszám regisztráció és bejelentkezés

Számjegyek a WordPress mobilszám regisztrációhoz és bejelentkezéshez

A Digits egy plugin, amely kibővíti a WordPress funkcióit azáltal, hogy hozzáadja a mobilszám regisztrációját és a bejelentkezés funkcióit a webhelyéhez. A modern technológia korszakában a legtöbb felhasználó elmenekül az e-mailektől a mobil- és üzenetküldő alkalmazásokig, sőt, még e-maileikre és jelszavaikra sem szükségük van. Ennek legnagyobb hátránya azonban akkor jelentkezik, amikor a felhasználónak regisztrálnia kell egy webhelyet (például a WordPress által létrehozott webhelyre), és e-mail fiókot kér fel. Mivel nem emlékszik az e-mail információikra, csak akkor döntenek, hogy elhagyják a regisztrációt, és ez hátrányosan érinti a webhely tulajdonosát, mivel e probléma miatt elveszítik az ügyfeleket..

Ha bizonyos esetekben a felhasználó úgy érzi, hogy be kell fejeznie a regisztrációt, akkor a felhasználónak be kell jelentkeznie e-mail fiókjába – nyitnia kell egy e-mailt – kattintson az ellenőrző linkre, majd hozzáférést kap a fiókjához a weboldalon. És akkor jönnek a jelszavak, még akkor is, ha a felhasználó mindezt megteszi, a legfontosabb dolog, amit emlékezni kell, új fiókja fiókja jelszava. És ebben a korban nagyon nehéz megjegyezni a különböző fiókokhoz tartozó különféle jelszavakat és kezelni őket.

A Digits beépülő modul mindezen problémákkal foglalkozik. A felhasználóknak nem kell megjegyezniük vagy megjegyezniük a hosszú „biztonságos” értelmetlen jelszavakat. A felhasználók egyszerűen használhatják mobilszámát és OTP-jét a regisztrációhoz és a bejelentkezéshez. Ez a webhelytulajdonosoknak is segít, mivel a webhelyükön folytatott beszélgetések száma növekszik.

A Digits a Facebook fiókkészletét használja az OTP küldéshez, tehát az SMS vásárlásáért nincs külön költség. Csak egyszer kell beszereznie a plugin-t, és korlátlan OTP SMS-ben élveznie kell az ingyenes frissítések élettartamát.

Következtetés

Egyéni bejelentkezési oldal készítése, az admin irányítópultjának fehér címkézése és a 404 hibalap testreszabása – mind a márkaépítés része. A közösségi média elkötelezettsége és az e-mail marketing ebben óriási szerepet játszik, ám ebben a cikkben csak a bejelentkezési oldalra koncentrálunk. Vessen egy pillantást ezekre a ragyogó egyedi bejelentkezési oldalakra, amelyek inspirációt nyújtanak:

1. CopyBlogger adathordozó

copyblogger media bejelentkezési oldal

2. StudioPress

studiopress bejelentkezés

3. WPExplorer

wpexplorer bejelentkezési oldal

Nyilvánvaló, hogy sokkal több munkát fog igénybe venni, hogy a CopyBlogger céloldalához hasonló kialakítást kapjon. De a WPExplorernél itt használt egyszerűvé teszi, és pontosan illeszkedik a számlához.

Neked – mi a véleményed az egyedi bejelentkezési oldalon? Ön már használ egyet? Tudasd velünk!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map