15+ legjobb belsőépítészeti témák a WordPress számára

A legjobb belsőépítészeti WordPress-témák

A belsőépítészet az egyik szellemi szempontból legnagyobb kihívást jelentő és kreatív munkaterület, amely a II. Világháború után vonzóvá vált. Ez magában foglalja a nappali, a folyosó, a szálloda előcsarnokának, a konyháknak, a mosdónak, a hálószobáknak, az előcsarnokoknak, az éttermeknek és a kávézóknak a tervezését, sőt egy nyilvános könyvtár tervezését is..


Ha valaki belsőépítészeti irodában dolgozik, akkor a helyes választást választotta a CMS szoftveréhez. A WordPress az az válaszoljon minden igényére. Kezdjük egyszerűen.

 • Mivel ügynöksége összpontosít tervezés, nem engedheti meg magának, hogy egy átlagos kinézetű WordPress-webhely olyan ingyenes témával rendelkezzen, amelyet mindenki más webhelyére telepített.
 • A WordPress telepítése után elsőként a telepítés testreszabására van szüksége.
 • A következő lépés, amelyet meg kell tennie, egy új téma telepítése.
 • Mielőtt ezt megtenné, meg kell találnia a jobb a belsőépítészeti iroda témája. Egy véletlenszerű téma sem fog megtenni!

Segíthetünk benne. Ma néhány képet fogunk megnézni belsőépítészet WordPress témák. Ezek a témák kiválóan alkalmasak a belsőépítészeti projektek bemutatására, mint például a konyhai átalakítások, a mesterképzés átalakítása, a nappali szépítése és az ügynökség vállalkozásai által készített egyéb tervezési projektek. Kezdjük el.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Összes egyszerű tér

egyszerű-terek-total-wordpress-theme-demo

Információ és letöltésTekintse meg a bemutatót

A Total WordPress témát mi készítettük, tehát természetesen ajánljuk! Ez a mai napig legnépszerűbb és moduláris témánk. A Total segítségével alapvetően bármilyen webhelyet létrehozhat az összes mellékelt Customizer beállítás és a Visual Composer oldalkészítő modul segítségével. A Simply Spaces bemutató jó példa egy nagyon minimális és leegyszerűsített belsőépítészeti weboldalra, amelyet a mintaadatok segítségével importálhat, ha kezdőként szeretné használni, vagy pedig saját kezűleg “felépítheti” saját webhelyét a témával kiegészítve. saját tartalmat, ahogy szeretnéd, és fejlécét, láblécét, a webhely színeit..etc hozzáigazíthatod a saját ízlésedhez igazodva.

2. H&D

1. HD - belsőépítészeti WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Ez egy prémium téma, amelyet leginkább a nappali belsőépítészeti projektjeinek bemutatására használnak, többnyire prémium bútorokkal és régiségekkel – ez az ügyfelek azoknak a legmegfelelőbbek, akik vintage stílusú megjelenést akarnak adni a nappalihoz. A téma technikailag kiemelkedik, és a kezdőoldal elrendezésének hét változatát mutatja be, például – teljes szélességű elrendezés, parallax elrendezés, video csúszka elrendezése, szövegforgató, függőleges menü, áruházelrendezés és központosított logóelrendezés. A téma olyan hatékony témaopciókkal érkezik, mint például a teljes tipográfia-vezérlés, a retina kész ikonjai, a WooCommerce integrációja és mások. 9 különféle portfólió-elrendezéssel is rendelkezik, amelyek közül választhat.

3. Belső tér

Belsőépítészeti társaság érzékeny WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A TemplateMonster belsőépítészeti témája az Elementor oldal készítőjén épül fel, így könnyedén megtervezheti saját egyedi elrendezéseit, akárcsak otthoni belső tereket. A központi Cherry keretrendszer révén hozzáadott funkciók (például csapattagok, szolgáltatások, felbukkanó ablakok, portfólió stb.) Megkönnyítik a fontos oldalak felépítését, hogy bemutassák a tervezési munkájukat, felvegyék munkatársaikat és beépítsék a társadalmi linkeket. A téma a retina készen áll a kiváló minőségű képek készítésére is, az eszköz méretére érzékeny és jól dokumentált.

4. Domik

2. Domik - Kreatív, érzékeny építészet WP téma

Információ és letöltésView a Demo

A Domik témája a tiszta, elegáns és merész formatervezés, amely ideális a belsőépítészek és építészek számára – mindenkinek, akinek egyszerű, vonzó és hatékony módja van a munka megosztására az ügyfelekkel. A témához a Visual Composer drag and drop oldalkészítő pluginja és egy Futura PT nevű prémium betűtípus tartozik, amelynek értéke 20 USD. Úgy gondolom, hogy a második vonás, amely Domil-tól egyedi témát tesz a listánkban.

A témát a Bootstrap 3 keretrendszer hajtja, támogatja az AJAX oldalátmeneteket (azaz az egyik oldalról a másikra navigáláshoz nincs szükség oldalfrissítésre), és támogatja a többféle elrendezési lehetőséget, a korlátlan színváltozatokat, a retina készen álló ikonokat és még sok másat.

5. Innova

3. Innova - Belső és bútor WordPress CMS téma

Információ és letöltésView a Demo

Ezt a témát először 2009 decemberében adták ki – ez majdnem 6 évvel ezelőtt! Mégis, ez a téma ebben a kategóriában a leginkább letöltött (csaknem 600-szor)! A témához több honlap és portfólió elrendezés tartozik, amelyek mindegyike megismételhető a témához mellékelt demo XML adatokkal. Ez a téma tartalmazza a SiteOrigin Page Builder bővítményt, szoros WooCommerce integrációval, 10 egyedi widgettel, egyedi oldalsávokkal és több portfólió létrehozásának lehetőségével portfólió widget segítségével.

6. Archi

4. Archi - WordPress belsőépítészeti téma

Információ és letöltésView a Demo

Az Archi téma a legmenőbb új gyerek a blokkban. A teljes képernyős HTML5 videó háttérrel rendelkezik, a parallaxis görgetéssel, WooCommerce integráció és teljesen érzékeny retina kész kijelző. Az elrendezési lehetőségeknél a téma 8 kezdőlapot, 4 céloldalt és 4 „hamarosan megjelenő” oldalt támogat. A téma szintén a Visual Composer és Csúszka forradalom plugin, és készen áll a fordításra a WPML csatlakoztat.

7. Dysania

5. Dysania - Rugalmas, többcélú WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Dysania egy tiszta és modern téma, amely a félkövér betűtípus összpontosítva az olvashatóság és a tipográfia. A témák együtt szállnak Dysania Grid Galéria és Zeus Slider plugin a modularitás támogatására. A témának 20 különböző oldalsablonja van, 4 „egyetlen üzenet” oldalsablon, valamint az egyedi 404 oldalsablon, és több beépített rövid kóddal rendelkezik. A téma fordításra kész és a demo adatokkal együtt érkezik.

8. deKor

6. deKor - Belső WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A deKor téma egy elegánsan kialakított téma, amely számos mellékelt prémium kiegészítőt tartalmaz. A mindenütt jelen lévő Visual Composer és a Revolution csúszka mellett ez a téma integrálható a bbPress, a WooCommerce, a Google Fonts, a Font Félelmetes ikonok, a WMPL és a Mega Menübe..

A téma öt különféle weboldal-elrendezést is támogat (az összes a belsőépítészeti kategória alá tartozik), az RTL szöveg olvashatóságát és 5 különböző színsémát.

9. Vászon

7. Vászon belső és bútor portfólió WP téma

Információ és letöltésView a Demo

A vászon ragyogóan megtervezett témája, amely nagyvonalúan felhasználja a képernyő elrendezését a továbbfejlesztett tipográfia érdekében. Ez a téma a WooCommerce integrációjának köszönhetően nemcsak belsőépítészeti portfólióként, hanem bútor portfólióként vagy üzletként is felhasználható. Ezen felül a teljes képernyős csúszka és a Revolution Slider bővítményt kap, beleértve a falazott stílusú portfólió elrendezését és a galéria albumokat. A téma két különböző menüelrendezéssel rendelkezik – az alapértelmezett felső fejmenü és az oldalmenü. A további testreszabáshoz billentyűzet-navigációval, Google és Font félelmetes integrációval is rendelkezik.

10. ORIEL

8. ORIEL - Érzékeny belsőépítészeti WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az Oreil téma egy hatalmas adminisztrációs panellel érkezik, amely korlátlan szín- és oldalsáv-lehetőségeket, érzékeny karusszeleket, egyedi widget és egyszerűen használható rövid kódot kínál. A téma teljes mértékben kompatibilis a WPML-vel, a Contact Form 7, a DV Galéria-bővítménnyel (prémium plugin, amely ehhez a témához tartozik) és a SiteOrigin drag-and-drop oldalkészítő pluginnal.

11. Geometria

9. Geometriai belsőépítészeti és bútorüzlet

Információ és letöltésView a Demo

A geometria ebben a listában az egyik ragyogóan tervezett plugin. Ezt a témát belsőépítészeti társaság, általános tervezőiroda és bútoráruház számára is felhasználhatja. Ezeknek a kategóriáknak mindegyike rendelkezik speciális alkatrészekkel – például a belsőépítészeti sablon ajánlatcsomagjával -, amelyek elősegítik az átalakulást. A plugin tartalmazza a Visual Composer, a Revolution Slider és a Swiper Slider plug-ineket. 4 kezdőlap-elrendezéssel, 2 blog-elrendezéssel, több kütyü és rövid kóddal rendelkezik, valamint készen áll a fordításra is!

12. Lenyűgöző

10. Lenyűgöző - Belső alkalmazkodású WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A nevére igaz, hogy ez a téma számos funkcióval rendelkezik, beleértve 2 portfóliótípust, 3 egyedi posta formátumot és típust, korlátlan oldalsávot és színt, valamint több mint 35 rövid kódot. A téma magában foglalja a híres Visual Composer, a Slider Revolution és a DVHC Forms bővítményt is. A téma megvásárlásával a PSD fájlokat és a témák bemutató adatait is megkapja.

13. Interia

11. Interia - Érzékeny WordPress CMS téma

Információ és letöltésView a Demo

Az Interia témát a könnyű SiteOrigin Page builder bővítmény hajtja végre, amely lehetővé teszi, hogy perceken belül lenyűgöző oldalakat készítsen. A fejlesztő feltétlenül tartalmaz egy „Kaya Interia Page Widget” nevű, hűvös beépülő modult, amely tartalmazza a téma által létrehozott összes egyedi modult, így könnyen átválthat más témákra, miközben megőrzi a jelenlegi témájának adatait. A téma egyedi háttérképet és több csúszó plugint, egyedi oldalsáv-generátort és teljesen integrált Google Fonts támogatást is biztosít.

14. Modern belső terek

12. A modern belső térrel reagáló WordPress 2. téma

Információ és letöltésView a Demo

A Modern Interior elegánsan kialakított téma retina-kész grafikával és fejlett stílus-lehetőségekkel a teljes képernyős Flex csúszkával. A G3 Page Builder (a témával együtt) könnyedén segít az egyedi oldalak létrehozásában, és a téma adminisztrációs panelje egyetlen kattintással hozzáférést biztosít a téma főbb tervezési beállításainak, például a szín- és betűkészlet-kezeléshez..

15. Allston

Allston kortárs belsőépítészeti WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az Allston WordPress témát belsőépítészeti és építészeti cégek számára hozták létre. A tiszta és modern esztétika megkönnyíti a munka kitűnését. Használjon beépített funkciókat, például az oldalkészítőt, a kirakat projektet, az interaktív dobozokat, az infographic elemeket, a fejléktípusokat, az egyedi rövidkódot és még sok másat, hogy saját tervezési blogot, portfóliót vagy akár online boltot készítsen. A témához a Sider Revolution is tartozik, amely kiváló minőségű, lenyűgöző, animált csúszkákat kínál bármely oldalon vagy üzenetben.

16. Coca

Coca - belsőépítészet és építészet WordPress

Információ és letöltésView a Demo

A Coca a WordPress belsőépítészeti témája, több mint 18 weblap-elrendezéssel, erőteljes plug-inekkel (Visual Composer oldal készítő, Slider Revolution, Real 3D FlipBook, Image Map Pro, UpQode Google Maps), teljes támogatással a WooCommerce e-kereskedelem bővítményhez, és testreszabható témabeállítások. Mindez és még sok más teszi a Cocát kiváló kezdetként a saját önéletrajzának, online ügynökségi portfóliójának elkészítéséhez, vagy akár olyan tervezőpiac indításához, ahol eladja az ajánlott dekorációt. A lehetőségek végtelenek!

Reméljük, hogy sikerült bemutatnunk Önnek kielégítő gyűjteményt, amely véleményünk szerint a WordPress legjobb belsőépítészeti témája. Ha tud egy témát, amelynek bele kell tartoznia ebbe a listába, kérjük, ossza meg velünk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map