15+ BuddyPress beépülő modul, amire szükség van

15+ legjobb BuddyPress beépülő modul, amire szüksége van

A BuddyPress a WordPress szociális hálóinak gerince. Ha közösségi hálózatot (vagy közösséget) szeretne létrehozni a meglévő WordPress platformon, BuddyPress a kívánt bővítmény.


A plugin „felszabadítja” a WordPress közösségi hálózati képességeit. Más szóval, a BuddyPress lehetővé teszi a felhasználók számára profilok regisztrálását és létrehozását, üzenetek küldését, kapcsolatok létesítését, csoportok létrehozását és általában társasági életbe léptetését.

A BuddyPress szerzője a WordPress.org-ban azt mondja, hogy a plugin „közösségi hálózatok egy dobozban”, és inkább egyetértek.

Ahhoz, hogy vonzó és erőteljes BuddyPress közösségi hálózatot hozzon létre, szüksége van egy gyilkos témára (vagy egy tervezőre), időre és néhány pluginre, amelyek a BuddyPress-t a képzelet határain túl nyújtják..

A mai bejegyzés bemutatja Önt a legjobb BuddyPress pluginoknak, amelyeket legalább kipróbálnia kell a BuddyPress telepítésén. Élvezze és ne felejtse el megosztani véleményét a megjegyzés szakaszban.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. A Youzer közösségi és felhasználói profiljai

Youzer közösségi és felhasználói profilok Prémium WordPress bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

Adjon új életet a BuddyPress hálózatának a Youzer új korszakának közösségével és felhasználói profiljaival. Az alapértelmezett BuddyPress plugin esztétikai szempontból nem kínál sokat. A Youzer egy WordPress felhasználói profil profilkezelő megoldás biztonságos tagsági rendszerrel, felhasználói fiókbeállításokkal, nagy teljesítményű részletes adminisztrációs panellel, sima effektusokkal, sok fejlett szerzői widgettel, teljes mértékben reagáló kialakítással és rendkívül sok lehetőséggel, testreszabható egy csomó „korlátlan” jellemzők.

A Youzer hajóinak széles skálája van, amely segít elképesztő BuddyPress hálózat létrehozásában hátrahajlás nélkül. Reményekre számíthat, például 16 színösszeállítás, 35+ kütyü, 14 fejlécstílus, közösségi fal, ellenőrzött kitűzők, hangulatjelek, megemlítések, kedvelések, közösségi bejelentkezés, privát profilok, korlátlan hirdetési helyek, több postai formátum és egy teljesen reagáló formatervezés . Több mint 700 további lehetőséggel a Youzer csak az az eszköz, amelyhez színt és pompát kell hozzáadnia a BuddyPress hálózatához.

Több pénzt is kereshet a Youzer használatával, ha a webhely felhasználói profiljain hirdet, és korlátlan hirdetéseket hoz létre mindkét típusú szalaghirdetéssel és Adsense kóddal. Így kihasználhatja a Youzer-t, hogy okos felhasználása esetén jövedelemforrássá váljon az Ön számára.

A fejlesztők a Youzer-t építették fel, hogy egyfajta WordPress-bővítményt készítsen. Tudják, hogy a megfelelő felhasználói profilok beépülő moduljának kiválasztása döntő jelentőségű vállalkozása számára, mivel a jobb platform nagyobb növekedési lehetőségeket jelent. Ez az, ami miatt a Youzer az egyik legjobb WordPress felhasználói profil-bővítmény.

2. USERPRO felhasználói profilok közösségi bejelentkezéshez

USERPRO felhasználói profilok közösségi bejelentkezéshez Prémium WordPress plugin

Információ és letöltésView a Demo

A UserPro lehetőséget kínál a felhasználók számára, hogy bejelentkezzenek a WordPress webhelyre (és a BuddyPress közösségbe) a szociális hálózati fiókjaikkal. Rengeteg nagyszerű lehetőség közül választhat, amelyeket aktiválhat, és ha a látogatók nem akarják használni valamelyik társadalmi fiókjukat, mindig régimódi módon jelentkezhetnek be az Ön webhelyére. A plugin 30 dollárba kerül, de megéri.

A UserPro őrült számú lehetőséget kínál, beleértve több regisztrációs űrlapot, Google betűkészleteket, PayPal integrációt, így fizetős tagságot, gyönyörű tagprofilokat, tagkeresést, hírlevél-integrációkat, egyedi ikonokat és még sok minden mást hozhat létre..

Nemcsak zökkenőmentesen integrálódik a BuddyPress-hez, hanem a bbPress, a WooCommerce, a MailChimp és a legtöbb WordPress témához is. Ezenkívül könnyen használható opciókat is tartalmaz a beállítás egyszerűbbé tételéhez. A drag and drop admin panelen kiküszöbölik a találgatásokat a testreszabásból, és 4 előre formázott színbőr megkönnyíti az indítást. Ráadásul a téma készen áll a fordításra, és magában foglalja az RTL támogatást, így kiválóan működik, függetlenül attól, hogy melyik országból származik a célközönség.

3. BuddyPress Activity Plus (ingyenes)

BuddyPress Activity Plus Ingyenes WordPress bővítmény

A BuddyPress Activity Plus az a plugin, amelyet akkor kíván használni, ha növeli a felhasználók részvételét és fokozzák a BuddyPress közösség társadalmi aktivitását. A plugin hozzáadja a Facebook-stílusú megosztási gombokat a BuddyPress tevékenységi hírcsatornához, így tagjai gyorsan megoszthatják a képeket, a hozzászólásokat és a videókat. Ha arra törekszik, hogy megkönnyítse a teljes internetes tartalom közzétételét és megosztását a BuddyPress hálózaton, akkor a BuddyPress Activity Plus a válasz.

A BuddyPress Activity Plus 3 gombbal rendelkezik, plusz hozzáadhatja saját egyedi stílusait. Ezenkívül a BuddyPress Activity plus automatikusan létrehoz tartalomrészleteket, ami boldogságot okoz a tartalom megosztásában.

Ezenkívül a bővítmény lehetővé teszi a tartalom előnézetét és szerkesztését, mielőtt a webhelyére közzéteszi, vagyis hozzáadhatja saját kommentárját, miközben automatikusan húzza a címeket, leírásokat és miniatűröket..

4. BuddyPress regisztrációs lehetőségek (ingyenes)

BuddyPressRegistration Options Ingyenes WordPress plugin

A közösségi oldalakkal minden felhasználó megtalálható. Van olyan polgári felhasználónk, aki hűséges népi, és ott vannak automatikus spam robotok és spamküldők, akik súlyos testi sértéstől függnek. Annak érdekében, hogy megőrizze a sóját meghaladó tisztességes közösségi hálózatot, el kell gyűjtenie a spamet, mielőtt az rontja az oldalakat. Itt jön be a BuddyPress regisztrációs lehetőségek bővítmény.

A fejlesztők szerint a BuddyPress regisztrációs lehetőségek „… lehetővé teszik a felhasználó moderálásának lehetővé tételét az új tagok számára, valamint segítenek a magánhálózat létrehozásában a felhasználók számára.” Más szavakkal: a beépülő modul segít megakadályozni a spam botok és az új felhasználók számára a BuddyPress platformon történő hozzáférést a jóváhagyás előtt. Ezenkívül az új felhasználók nem jelennek meg a Belépés a jóváhagyásig.

A nem átalakított felhasználók e-mailben visszaigazolást kaphatnak és hozzáférhetnek felhasználói profiljukhoz, de erről szól – nem tudják használni a közösségi hálózatot, vagy nem léphetnek kapcsolatba más felhasználókkal, amíg nem hagyja jóvá őket.

Az írás idején a BuddyPress regisztrációs lehetőségek három nyelvet támogatnak, nevezetesen katalán, angol és héber nyelvet. Azonban ha ilyen hajlandó vagy, WordPress közreműködővé válhat, és lefordíthatja a plugin-ot a saját nyelvére.

5. Speciális “mindent az egyben” kézbesítés

Speciális multifunkciós e-mail kézbesítés prémium WordPress bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

Más néven Minden egy e-mailben a WordPress számára, ez a bővítmény kibővíti a WordPress e-mail funkcióit az olyan szolgáltatások hozzáadásával, mint például:

 • Egyéni „Feladó” mezők a WordPress alapértelmezett értékeinek felváltására
 • SMTP támogatás, így küldeményt küldhet külső szerverekről
 • Tiszta HTML e-mailek és sablonok
 • A BuddyPress és a WP-eCommerce e-mailekkel működik együtt
 • A WordPress MU (Multisite) kompatibilitás
 • WYSIWYG szerkesztő és előnéző
 • És még sok más

De még ezekkel az izgalmas funkciókkal sem szabad összekeverni az Advanced WordPress e-mail kézbesítést egy e-mail klienssel; ez csak egy Tweaker amely meleget és személyiséget ad a kimenő e-mailekhez.

A plugin kompatibilis a WordPress, a BuddyPress legújabb verziójával, és minden böngészőben jól működik, kivéve az IE6-t, amely nem támogatja a plugin adminisztrációs paneljét. A fejlett WordPress e-mail kézbesítés 18 dollárral visszavált, de minden cent megéri.

6. rtMEDIA a BuddyPresshez és a bbPresshez (ingyenes)

rtMEDIA a BuddyPress és a bbPress Free WordPress plugin számára

Ha olyan funkciókban gazdag médiamegoldást keresett a BuddyPress, a bbPress vagy a WordPress webhelyéhez, akkor ne keressen tovább, az rtMedia az igazi üzlet.

rtMedia, amelyet az rtCamp és a 40 további fejlesztő, lehetővé teszi fénykép- / videóalbumok hozzáadását, a beállítások megosztását és az adatvédelmi beállításokat, az előtér-feltöltések végrehajtását, valamint audio- és videofájlok kódolását (konvertálását).

És ez csak a jéghegy csúcsa, mivel a pluginnek számos más funkciója is van, beleértve egy sablonrendszert, a folyamatos BuddyPress és a WordPress integrációt, egy rtMedia feltöltőt, amely támogatja a drag-and-drop feltöltést, a kiemelt média, valamint a média csatolási képessége az aktivitási patakokhoz..

Ez a plugin két verzióban érkezik. Kiválaszthatja az ingyenes verziót vagy az rtMedia prémium kiegészítőket, amelyek millióval járnak, és egy másik funkcióval, moderálással és prioritási támogatással. Az rtCamp azt javasolja, hogy vásárlás előtt próbálja ki az ingyenes verziót. Biztosak abban, hogy imádni fogja.

7. BuddyPress felhasználók csevegése (ingyenes)

Információ és letöltésView a Demo

Növelje a felhasználók elkötelezettségét a BuddyPress webhelyén egy csevegő plugin segítségével, mint senki más. Ha csevegési megoldást keres a közösség számára, a BPChat számos izgalmas funkciót kínál, például:

 • Facebook-stílusú csevegés az összes bejelentkezett felhasználó számára
 • Zökkenőmentes BuddyPress integráció
 • Könnyen testreszabható korlátlan szín, háttér és kép között
 • Hangjelző rendszer
 • Értesítések a böngésző címéről
 • Támogatás több nyelvhez
 • Online / offline jelző
 • 80 mosolygó ikon
 • Több felhasználói csevegés
 • Ismerősök keresése
 • Rugalmas tervezés és Ajax támogatás
 • És még sok más

A plugin lehetőséget nyújt arra, hogy teljesítő csevegési élményt biztosítson a felhasználók számára. A legjobb az, ha a plugin kompatibilis a BuddyPress, a WordPress és a WordPress MU programmal, vagyis szinte minden WordPress projektben használható. Röviden: meg kell próbálnia a BPChat-ot, hogy megkapja az izgalmat.

Adjon jobb felhasználói élményt a felhasználók számára, és fokozza a BPChat iránti elkötelezettségét az Ön webhelyén. Csak 35 dollár áron értékesít.

8. BuddyPress alapértelmezett adatok (ingyenes)

BuddyPress alapértelmezett adatmentes WordPress bővítmény

Ha csak most kezdte el használni a BuddyPress szoftvert, akkor egy bizonyos ponton meg szeretné próbálni platformját a futtatás elõtt. A BuddyPress Default Data plugin lehetővé teszi, hogy automatikusan kitöltse a BuddyPress telepítését tesztelési célokból.

A BuddyPress alapértelmezett adatait könnyű beállítani. Csak telepítse és aktiválja a beépülő modult, majd nyissa meg a WordPress rendszergazda képernyőjén az „Eszközök” alatt. Miután a plugin elindult, csak annyit kell tennie, hogy bejelöl két jelölőnégyzetet, és kattintson az „A kiválasztott adatok importálása” elemre. Olyan egyszerű. Telepítését azonnal felteszik 25 felhasználó és 75 tevékenységi elem, amelyeket valójában híres személyiségek idéznek.

Ez nem minden. A plugin több adatot importál, például 100 privát üzenetet, 45 új csoportot, 440+ csoporttagot, 95+ barátkapcsolatot és 225 profilbejegyzést.

Minden felhasználónak ugyanaz a jelszava van, amelyet Önnek adtak fel, tehát ne aggódjon miatta. Ezen felül a próbabábu adatait egyszerre törölheti a Törölje a BuddyPress adatait gomb.

A BuddyPress alapértelmezett adatai félelmetesek tesztelési célokra, de ne használja őket élő webhelyen. Ezenkívül kapcsolja ki az e-mail értesítéseket a profilján, különben spammel fog kezdeni.

9. BuddyPress Analytics

BuddyPress Analytics WordPress bővítmény

A dolgok tetején tartása és a célzott kampányok futtatása érdekében jobban meg kell értenie a felhasználókat. A BuddyPress Analytics bővítmény éppen ezt ígéri.

Ezzel a bővítménnyel megnézheti a BuddyPress hálózatán felkereső felhasználók számát. Mi több? Konszolidálhatja a statisztikákat, hogy ráadjon arra az időre, amelyet minden felhasználó a webhelyén tölt.

Ezenkívül meg tudja mondani, mely kulcsszavakat használnak a felhasználók a legtöbbet a keresés során. Ezen kívül a BuddyPress Analytics megmutatja a látogatások számát felhasználónként, csoportonként és oldalonként.

Ezen felül láthatja az üres profilú felhasználók számát, és a teljes verzióval egész évben támogatást kaphat.

A pluginhez egy könnyen használható irányítópult tartozik, amely összefoglalja a profil statisztikáit, és megmutatja a felhasználói számot. Ön is kap néhány szép listát, és a szerző további funkciókat ígér a jövőben. A Lite plugin ingyenes, de a teljes verziót bármikor 55 dollárért választhatja.

10. iThemes Security for BuddyPress

iThemes Biztonság a BuddyPress Freemium WordPress bővítményhez

Amint a WordPress marketing megtérül, köteles vonzza a hackereket és a spamküldőket a vonóhálókban. Elkerülhetetlen, és semmit sem tehet annak megakadályozására, hogy ezek a nemkívánatos felhasználók hozzáférjenek az Ön webhelyére.

Megállíthatja azonban az iThemes Security regisztrációját és pusztítását. Az olyan lenyűgöző funkciókkal, mint a biztonsági ellenőrzések, a felhasználói tilalom, a fájlváltozás észlelése, az adatbázis biztonsági mentései, a brute force támadások védelme és még sok minden más, az iThemes Security üzleti tevékenységet jelent.

A plugin ingyenesen használható, de szükség van a prémium verzióra, ha olyan kiegészítő szolgáltatásokra van szüksége, mint például kétfaktoros hitelesítés, újra CAPTCHA, jelszó lejárta, rosszindulatú programok beütemezése és mágikus hivatkozások..

Mindazonáltal, ha megnézi, ez nagyszerű lopás, mivel az iTheme Security pro évi 80–197 dollárba kerül. Valójában ez egy kis ár, amelyet fizetni kell a világszínvonalú biztonságért.

11. Végső tagság Pro

Végső tagság Pro Prémium WordPress bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

Az első számú, az Envato tagságot bővítő bővítője, az Ultimate Membership Pro segít a BuddyPress hálózat bevételszerzésében, akárcsak rengeteg tartalomzárási funkcióval..

Lezárhatja legértékesebb tartalmát, legyen az oldal, post, egyedi URL-ek, termékek, tartalomrészek, menük, kategóriák és így tovább, és beállíthatja az átirányításokat vagy a tartalom helyettesítését.

A plugin néhány vonzó funkcióval rendelkezik, többek között:

 • Közösségi bejelentkezés, amely támogatja a 7 közösségi hálózatot
 • Több fizetési átjáró támogatása
 • Ingyenes / fizetett / próba fizetési modellek
 • Csepp tartalom, így rendszeres időközönként kiadhatja a tartalmat
 • Tartalom szekrény az oldal tartalmának korlátozására
 • Egyéni mezők a felhasználói profilokhoz és a regisztrációs űrlapokhoz
 • Integráció 9 e-mail marketing platformmal
 • Woocommerce kompatibilitás
 • Visual Composer
 • Kupon kódok
 • És még sok más!

Nem feltétlenül sorolhatjuk fel az Ultimate Membership Pro összes szolgáltatását, ezért érdemes megfontolni magát.

12. Sárga ceruza Visual CSS szerkesztő

Sárga ceruza Visual CSS szerkesztő Prémium WordPress bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

A jó tervezés együtt jár a jobb felhasználói elkötelezettséggel és a konverziókkal. Nyilvánvaló, hogy utoljára szeretne egy BuddyPress webhelyet, amely úgy néz ki, mint egy 1960-as évek hirdetése, mert legyünk őszinték, nem rendelkezik hatalmas gyűjteménye vizuálisan vonzó BuddyPress témákkal.

Mit kell tenni? A legtöbb forgatókönyvben egy átlagos megjelenésű témával és néhány testreszabással foglalkoznak. Nos, ha van kódolási ismerete vagy tervezési ismerete a téma testreszabásához. Elegendő mondani, hogy ezen az útvonalon a legtöbb BuddyPress-felhasználó nem választhatja meg.

Belép a YellowPencil vizuális CSS stílusszerkesztőbe, és a nap mentésre kerül. Nem számít a kódolási tapasztalatoknak, a YellowPencil használatával bármilyen témában széles körű változtatásokat hajthat végre. Igen, a weboldal kialakítását valós időben és a felületen szerkesztheti anélkül, hogy meg kellene érintenie a kódsorot.

A rendelkezésre álló szolgáltatások között több mint 600 betűtípus, 300+ háttérrel, vizuális átméretezés, húzás és dobás, 50+ animációk, élő kódszerkesztő, színválasztó, párhuzamos hátterek, CSS3 szűrők, 50+ CSS tulajdonságok, reagáló kialakítás és tovább is működhetünk , de ez csak halálra fáraszt téged.

13. ADS PRO Reklámkezelés

ADS PRO Reklámkezelési prémium WordPress bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

A hirdetések eladása az egyik legjobb módja a weboldal pénzszerzésének, mivel a hirdetők évente több mint 150 milliárd dollárt költenek a digitális reklámra..

Bár fizetett tagságot hozhat létre a BuddyPress webhelyen, semmi sem akadályozza meg abban, hogy jövedelmét néhány hirdetéssel kiegészítse..

Ugyanakkor a hirdetések kezelése nem egyszerű feladat, így a tökéletes kezdő számára. Ha nem tudja, mit kell tennie, vagy hol kezdje el, amennyire eljut a webhelyén a hirdetési terület eladása, akkor a Ads Pro pluginra mutatunk.

A Ads Pro Plugin olyan funkciókkal érkezik, mint 20+ hirdetésmegjelenítési hely, 30+ hirdetési lehetőség, 3 fizetési módszer, 3 számlázási módszer (CPC, CPM és CPD), hirdetésütemezés, A / B tesztek, 25+ hirdetési sablonok, speciális háttér admin adminisztrációs panel, teljes statisztika, WooCommerce támogatás és földrajzi célzás többek között.

14. WPAchievements közösségi jutalmak

A WPAchievements közösségi jutalmak a prémium WordPress bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

Mint emberek, a versenyünkben élünk, és annál is inkább az elégedettség, ha a tetején lépünk fel. Veleszületett nyerési vágyunk pontosan az oka annak, hogy a WPAchievements csodákat készít a BuddyPress webhelyén.

A beépülő modul segíti a felhasználói interakció fokozását, köszönhetően annak a lehetőségnek, hogy korlátlan eredményeket és küldetéseket hozzon létre, amelyek tartják a webhely felhasználói az új eredmények után üldözőbe. Ezen felül létrehozhat egy milliót és egy rangot, hogy a felhasználó magasabb rangúról álmodjon.

Beállíthat triggereket az eredményekhez és a küldetésekhez a maximális autonómia érdekében. Mi több? A WPAchievemens segítségével jutalmazhatja azokat a felhasználókat, akik offline állapotban vesznek részt, még a speciális tevékenységi kódoknak köszönhetően is, amelyeket a felhasználók fel tudnak használni az eredmények eléréséhez.

A tervezési osztályon a WPAchievements bővítmény több mint 60 egyedi ikonnal és interaktív haladási térképpel indul, amelyek motiválják a felhasználókat a küldetések teljesítéséhez. Ezenkívül a plugin mellékel egy rövid kódkód-szerkesztőt, amely segít a WPAchievements rövid kódok kezelésében, így bárhol elhagyhatja eredményeit és küldetéseit. Ezenkívül a WPAchievements felbukkanó értesítésekkel jár, amelyek azonnal értesítik a felhasználót, amikor új eredményt nyitnak meg.

Ne felejtsük el, hogy ez a plugin egy speciális Eredmények és Küldetések oldallal érkezik, ahol a felhasználók összehasonlíthatják azt, amit felszabadítottak, és felfedhetik azt, amit meg kell szerezni. Ha ez a bővítmény érdekesnek tűnik, örömmel veszi tudomásul, hogy automatikusan közzéteszi a kitöltött eredményeket és küldetéseket a felhasználói tevékenységi patakban, ami növeli az interaktivitást.

Ezenkívül a WPAchievements tartalomszekrénygel, részletes jelentésekkel, felhasználói és pontkezeléssel, több webhely / hálózat támogatással, közösségi megosztásgal érkezik, így a felhasználók megoszthatják eredményeiket, egyéni kütyüket és egy speciális beállító panelt többek között.

15. A BuddyPress tevékenységreakciói (ingyenes)

Tevékenységi reakciók a BuddyPress Free WordPress beépülő modulra

Tartózkodnia kell az időktől, ha a felhasználókat izgatja, és versenyez a tagjait figyelő srácokkal. Csak a másnap a Facebook kiadta „Reactions” a hírhedt „Like” gomb kiterjesztéseként.

Most már nem kell mást hátrahagynia, ha bekapcsolja a Tevékenység-reakciók BuddyPress-bővítményt. Egy egyszerű sorban ez a bővítmény lehetővé teszi a Facebook-szerű reakciók hozzáadását a BuddyPress tevékenységi patakhoz.

A legjobb az, ha a plugin extra reakcióval jár, a Hálás a Facebook reakciója, mert csak az Anyák Napja számára készült.

A BuddyPress tevékenységreakciói egyszerűen telepíthetők és használhatók. Nem kell konfigurálnia semmit, mert a plugin úgy működik, ahogy hirdetik, közvetlenül a dobozból.

16. GEO My WordPress (ingyenes)

GEO My WordPress Ingyenes WordPress bővítmény

Az internet valóban globális faluvá tette a világot, miért nem hozza még közelebb a BuddyPress hálózat felhasználóit egy plugin segítségével, mint senki máshoz? Ha elhalad a helyalapú szolgáltatások felett, vagy szeretne segíteni a BuddyPress felhasználóit más felhasználók megtalálásában a közelben, akkor a GEO my WordPress kell a beépülő modul, amelyre szüksége van.

Az Eyal Fitoussi, a fejlesztő szavai szerint a GEO my WordPress a „… legjobb helymeghatározási, térképezési és közelségi keresési megoldás a WordPress számára”. Igen, ez magában foglalja a BuddyPress-t is, szóval ne aggódjon. Ez a plugin olyan funkciókkal büszkélkedhet, mint például:

 • Képesség bármely hozzászólás vagy oldal geo-címkézéséhez
 • Korlátlan közelségi keresési űrlapok
 • BuddyPress tagok keresője
 • Modulok és rövid kódok
 • Fut a Google Maps API-n

De amennyire a BuddyPress megy, a beépülő modul segíti a felhasználókat abban, hogy „… kereshessenek és megtalálhassanak más tagokat a közelükben vagy bármelyik cím közelében egy speciális közelségi keresési űrlap segítségével”.

17. SimplyChat

SimplyChat

Információ és letöltésView a Demo

A SimplyChat kifejezetten a BuddyPress számára fejlesztették ki. Ez egy önálló plugin, amely a saját szerveren fut, és nem igényel külső szolgáltatás használatát. Teljes mértékben integrálódik a BuddyPress-hez azáltal, hogy információkat gyűjt a felhasználókról és a csoportokról, profilképekről, fiókokról, barátokról, tagokról és egyebekről. Ez magában foglalja azt is, hogy a csevegő plugin automatikusan létrehoz egy csoportos csevegést, amikor egy BuddyPress csoportot létrehoznak. Ezen felül hozzáadja / eltávolítja a felhasználókat a csoportos csevegésből, ha a BP csoport tagjait szerkesztik.

Privát és nyilvános csoportokat, széles körű közösségi menedzsment eszközöket és beállításokat kínálva a webhely rendszergazdáinak, a fejlesztők büszkén hívják azt a premier BuddyPress Livechat bővítményhez..

A SimplyChat-t úgy alakították ki, hogy érzékenyen reagáljon, így a csevegőfelhasználók a lehető legjobb felhasználói élményt élvezhetik még mobiltelefonjukon is. Az a képesség, hogy megtiltsuk a felhasználókat, szűrjük az ostobaságot és így tovább töltsük fel ezt a teljes livechat plugint.

Kompatibilis a WordPress és a BuddyPress legújabb verziójával, és folyamatosan frissül. Útitervünk sok lenyűgöző új funkciót tartalmaz, amelyek hamarosan elindulnak, beleértve a teljes titkosítást, több közösségkezelő eszközt és még sok minden mást..

18. Könnyű felhasználói profilok

Könnyű felhasználói profilok

Információ és letöltésView a Demo

A Made Easy felhasználói profilok egy olyan felhasználói profilkezelő bővítmény, amely fantasztikus felhasználói profilokat, valamint az egyéni regisztrációs és bejelentkezési űrlapokat ad hozzá.

A Made Easy (vagy röviden az UPME) felhasználói profilok egy egyszerűen használható plugin, amely kiváló felhasználói funkcionalitást biztosít minden WordPress témához. A plugin lehetőséget nyújt az egyéni regisztrációs űrlapokhoz, az egyéni bejelentkezési űrlapokhoz, a korlátlan egyedi mezőkhöz, a privát mezőbeállításokhoz, az egyedi mezőbeállításokhoz, az egyéni bejelentkezési widgethez és még sok máshoz. Könnyű tag-regisztrációt hozhat létre az Ön webhelyére jellemző űrlap segítségével (ha főzési weboldala van, kérdezzen meg az emberek kedvenc ételeiről, ha van egy zenei oldala, a tagok felvehetik kedvenc zenéjukat stb.).

A beépülő modult integráltuk a Gravatar-hoz, tehát amikor a felhasználók ugyanazzal az e-mail címre jelentkeznek, a Gravatar-kép automatikusan megjelenik. Az UPME beépülő modult a WooCommerce felhasználói integrációjával is építették. Ilyen módon, ha webhelyén van WooCommerce áruház, a felhasználók hozzáférhetnek fiókjaikhoz és rendelési adataikhoz anélkül, hogy kétszer be kellene jelentkezniük. További nagyszerű funkciók közé tartozik az érzékeny elrendezések, a lefordítható fájlok, a rengeteg ikon és néhány igazán fantasztikus rövid kód, amelyek megkönnyítik az űrlapok hozzáadását a webhelyére.

19. Profile Builder Pro

Profilkészítő

Információ és letöltés

A Profile Builder Pro egy hasznos bővítmény, amely feljogosítja a WordPress regisztrációjának testreszabására az Ön webhelyén. Készítse el saját egyedi regisztrációs, profil- és bejelentkezési űrlapjait a Profile Builder Pro csodálatos lehetőségeinek felhasználásával.

A Profile Builder Pro egyik legjobb tulajdonsága az, hogy a rövid kódok használatával hozzáadhatja az egyéni űrlapokat. Csak annyit kell tennie, hogy hozzon létre egy új standard oldalt, adja meg az űrlap nevét, adja hozzá a rövid kódot és tegye közzé. Ez az. Csak néhány kattintásnyira van az egyéni regisztrációs űrlaptól, a bejelentkezési űrlaptól, a profilfrissítési űrlaptól stb.

Egy másik nagyszerű lehetőség a haladó felhasználói listák kezelője. Ezzel gyorsan szerkesztheti az összes felhasználó felsorolására szolgáló sablonokat, bejelentkezett felhasználókat, meghatározott felhasználói szerepeket, egy adott meta_értékkel rendelkező felhasználókat és így tovább. Ez nagyszerűen segíti a felhasználók, a szerzők és egyebek nyomon követését.

A Profile Builder Pro támogatja az egyéni CSS-t is, így stílusolhatja azt a többi témához, az egyéni avatárokhoz (így a felhasználók feltölthetik saját képeiket, hogy azok megjelenjenek profil profilukban megjegyzésben, fórumokon és így tovább), az egyedi űrlap kitöltésének átirányítása és sokkal több. Látogassa meg a plugin oldalt, ahol többet megtudhat, és megnézheti a Profile Builder Pro összes fantasztikus funkcióját.

Rajtad a sor…

Melyik bővítményt használja a BuddyPress webhelyén? Hogyan segíthetnek, és szeretné megosztani tapasztalatait? Kérjük, bátran ossza meg szíve tartalmát az alábbi megjegyzés szakaszban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map