15 beépülő modul a WordPress hozzászólásainak feltöltéséhez

Túl töltse fel a WordPress megjegyzéseit ezekkel a 15 pluginnel

Az alapértelmezett WordPress megjegyzések funkció nagyon jól működik, főleg ha csak éppen indul. A kommentátorok azonban valószínűleg a legaktívabb olvasók, ezért érdemes teljes mértékben kihasználni a hozzájuk való hozzáférés lehetőségeit.


A WordPress beépülő modulok segítségével a kommentálási élményt erősebbé teheti az olvasók számára – gyorsabban és könnyebben használhatóvá teheti a blogodra vonatkozó megjegyzéseket, így még egyszerűbb számukra az, hogy kapcsolatba lépjen veled és a tartalmaddal..

Ez a cikk 15 nagyszerű kommentár-bővítményt mutat be, amelyek segítségével felveheti a megjegyzés-szakasz átvételét és a blog motorjává változtathatja. Nézzük megrepedni!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Jetpack (ingyenes)

Jetpack plugin
A listánkat olyan pluginnel kezdjük, amelyet sok webhely már használ (legkésőbb 1 000 000-nél több), még akkor is, ha nem a megjegyzés funkcióhoz.

Jetpack egy ingyenes plugin a WordPress.com-tól, amely hasznos szolgáltatásokkal rendelkezik. A Jetpack Comments helyettesíti az alapértelmezett kommentár űrlapot azzal, amely integrált közösségi média bejelentkezési lehetőségeket (WordPress.com, Twitter, Google+ vagy Facebook) és e-mail értesítéseket tartalmaz..

2. Disqus (ingyenes)

Disqus Comment System plugin
Több mint 200 000 telepítéssel, a Disqus megjegyzésrendszer továbbra is népszerű, bár kb. egy év alatt nem frissítették. A Disqus egyedivé teszi azt a vitaközösséget, amelyet létrehoz, azáltal, hogy a kommentárokat összekapcsolja a különböző webhelyek között.

Sajnos az ingyenes plugin megelégedettségi szintje 3,4-re esett a közelmúltbeli plugin és a téma összeférhetetlensége miatt, valamint a frissítések és támogatás hiánya miatt – tehát figyelmeztessen.

3. Facebook megjegyzések (ingyenes)

Facebook Comments plugin
Ha csak a közönség Facebook-megjegyzéseit érdekli, ingyenes Facebook hozzászólások plugin segíthet. Több mint 100 000 webhely telepítette a telepítést, ezzel segítve őket a Facebook megjegyzéseinek beállításában, testreszabásában és kezelésében.

Míg ez a bővítmény 4,2 csillagos elégedettségi osztályzatot élvez, néhány felhasználó észlel néhány sebességgel kapcsolatos problémát és böngésző kompatibilitási problémát, ezért először ellenőrizze.

4. Facebook megjegyzések a WordPress-hez (ingyenes)

A Facebook plugin megjegyzései
A következő pluginunk a Facebookra is összpontosít – a Facebook kommentárok egy ingyenes plugin, amelyet egy Facebook megjegyzés mező hozzáadásához használnak a WordPress webhelyekre. A plugin profi verziója egy webhelyen 10 dollárral kezdődik, és jelentős testreszabási és prémium támogatást nyújt.

Több mint 10 000 aktív telepítéssel ez a bővítmény meglehetősen népszerű, de csak néhány ötcsillagos véleményt tartalmaz, tehát próbáld ki először magadnak.

5. Megjegyzések + (49 USD havonta a WPMU DEV előfizetéshez)

A Comments Plus beépülő modul

A listánk első prémium bővítménye, a Comments + lehetővé teszi az olvasók számára, hogy kommentálják a bejegyzéseket a Facebook, Twitter, Google+ vagy WordPress.com fiókok segítségével, és megosszák a megjegyzéseket a Facebookon és a Twitterön. Ez egy tucat kiegészítőt tartalmaz a funkciókhoz, például a MailChimp integrációhoz, beleértve a Twitter kezelőelemeket az automatikus tweetekben és a Facebook-hozzászólások kiemelt képeit..

A Comments + elérhető egy WPMU DEV tagság részeként (havonta 49 USD), amely tartalmazza az összes bővítményt és témát.

6. Megjegyzések fejlődtek (ingyenes)

Megjegyzések Kidolgozott plugin
Az Evolved megjegyzések (korábban a WordPress Google+ megjegyzései) lapokat adtak hozzá a Google+, a Facebook, a Disqus, a WordPress.com és a Trackbacks megjegyzések szakaszához..

Több mint 10 000 aktív telepítéssel és egy 4,5 csillagos elégedettségi osztályozással ez a plugin jó választás lehet. Egy év alatt azonban nem frissítették, nem tesztelték megfelelően a legújabb WordPress kiadásokkal, ezért óvatosan használja.

7. wpDiscuz (Freemium)

wpDiscuz plugin
Ha alternatívát keres a Jetpack és a Disqus számára, wpDiscuz Lehet, hogy több mint 10 000 telepítéssel és 4,5 csillagos besorolással rendelkezik.

Ez a freemium plugin az Ajax-et használja valósidejű megjegyzésrendszer létrehozásához, és hosszú szolgáltatáslistával rendelkezik, beleértve az új megjegyzések élő frissítéseit és a közösségi média bejelentkezési adatait. Számos prémium kiegészítő elérhető (25 dollártól), hogy még több funkcionalitást, például médiafeltöltést hozzanak létre.

8. Feliratkozás újratöltött megjegyzésekre (ingyenes)

Feliratkozás a Comments Reloaded plugin-re
A szabad Feliratkozás a megjegyzésekre A plugin lehetővé teszi, hogy a kommentátorok feliratkozzanak e-mail értesítésekre a későbbi megjegyzések céljából. Teljes funkcionalitású előfizetési kezelőt biztosít, és lehetővé teszi a kommentároknak, hogy leiratkozzanak az egyes hozzászólásokra vagy mindegyikre. Kettős opt-in funkció is elérhető a spamjelentések csökkentése érdekében.

Több mint 30 000 telepítéssel és 4,7 csillagos besorolással ez egy szilárd bővítmény.

9. CommentLuv (Freemium)

CommentLuv plugin
CommentLuv egyedülálló a megjegyzésterületen, mivel meglátogatja a megjegyzés írójának webhelyét, és lehetővé teszi számukra a hozzászólás alatt egy linket a legújabb blogbejegyzésükhöz. Több mint 30 000 aktív telepítéssel és 4,6 csillagos elégedettségi osztályozással ez a plugin sok webhelytulajdonos nagyon boldoggá teszi.

A prémium verzió (67 dollár egy webhelyért) olyan funkciókat kínál, mint a Twitter kezelő linkek, a spam megelőzése és a szolgáltatások társadalmi feloldása.

10. WP Ajaxify megjegyzések (ingyenes)

WP Ajaxify Comments plugin
Ha csak fel szeretné gyorsítani a WordPress megjegyzés űrlapjának használatát, WP Ajaxify hozzászólások fedezted? A megjegyzések érvényesítése, közzététele vagy frissítése után az oldal nem tölthető újra. Több mint 7000 webhelyen telepítve van ez a plugin, és 4,7 csillagos elégedettségi osztályzattal rendelkezik.

11. Tisztességes megjegyzések (ingyenes)

Tisztességes megjegyzések plugin
Tisztességes megjegyzések lehetővé teszi, hogy megjelenjen egy widget, amely nemcsak a legutóbbi megjegyzéseket tartalmazó ismerős bejegyzéseket tartalmazza, hanem a megjegyzés szerzőinek avatárjait és a tényleges megjegyzések kivonatait is. Megjegyzéseket jeleníthet meg egy adott hozzászóláshoz, meghatározott hozzászólástípusokhoz vagy egy adott taxonómiában (kategória vagy címke) szereplő hozzászólásokhoz.

A több mint 4000 telepítés és a 4,5 csillagos besorolás jó választást jelent a hozzászólások figyelmére.

12. WordPress SEO megjegyzések (ingyenes)

WordPress SEO Comments plugin
Alapértelmezés szerint a WordPress nem tesz semmit a megjegyzések Keresőoptimalizálása (SEO) számára. A WordPress SEO Comments javítja ezt azáltal, hogy megjegyzési oldalakat generál, amelyek tartalmazzák az egyes megjegyzések teljes tartalmát, és ugyanazon szerző által a Google által végzett indexálás céljából a legutóbbi megjegyzéseket.

Több mint 4000 telepítéssel és 4,3 csillagos besorolással érdemes megnézni.

13. Postai (Freemium)

Postai beépülő modul
Nem újdonság az, hogy az olvasók e-mailen feliratkozzanak a megjegyzésekre vagy hozzászólásokra Postmatic tovább megy, és lehetővé teszi a hozzászólások hozzáfűzését az üzenethez, az olvasóknak egyszerűen az e-mailre válaszolva. A Postmatic még mindig viszonylag új, több mint 2000 aktív telepítéssel, de egy 4,8 csillagos besorolás azt sugallja, hogy az olvasók elkötelezettségének eredményeit érdemes magadnak kipróbálni..

A plugin ingyenes, de a fejlesztők prémium verziót indítanak (az indulás előtti ára havonta 9 USD), amely moderálási, testreszabási és bevételszerzési lehetőségeket tartalmaz..

14. WP speciális megjegyzés (Freemium)

WP Advanced Comment beépülő modul
A WP Advanced Comment egy erőteljes és könnyen használható megjegyzésrendszert biztosít, amely lehetővé teszi egyedi megjegyzésűrlapok létrehozását a hozzászólásokon, az oldalakon és akár a termékeken is. Egyéb funkciók közé tartozik a megjelölt megjegyzések automatikus közzététele, a megjegyzések kedvelése és nem tetszése, valamint a megjegyzés-értesítések.

A prémium verzió (20 USD) olyan funkciókat kínál, mint a kép- és fájlfeltöltések, ragadós megjegyzések és a szűrők.

15. kommentátor (17 USD)

A kommentátor pluginja
A kommentátor egy másik prémium ajánlat. A Commentator egy teljes funkcionalitású Ajax-kompatibilis megjegyzésrendszer, amely közösségi bejelentkezést biztosít LinkedIn, Twitter, Facebook vagy Google+ segítségével, képfeltöltéseket, fel és le szavazást, szálak tetsziket és kommentálást. Csak néhány száz eladása van, de egy 4,49 csillagos besorolással és egy nagyon kedvező árú 18 USD-val érdemes megnézni.

16. Yoast Comment Hacks

yoast-comment-hack-plugin

A Yoast Comment Hacks plugin egy ingyenes plugin a WordPress.org repo-ban, amely néhány finomítást hozzáad a WordPress megjegyzésekhez, amelyeket a Yoast csapata valójában a saját webhelyén használ! Néhány ezek közül a következők:

 • Tisztább megjegyzés értesítési e-mailek.
 • Egy bizonyos hosszú alatti megjegyzések tiltásának lehetősége.
 • Az első átirányítás lehetősége a köszönőoldalra kezdődik.
 • Beviteli mező a megjegyzés szerkesztési képernyőjén a megjegyzés szülői azonosítójának megváltoztatásához.
 • Az admin megjegyzései szakaszban található linkek az egyes kommentátorok e-maileihez.
 • Egy gomb a WP eszköztáron az összes hozzászóló e-mailben való elküldéséhez.
 • Megjegyzés útválasztási lehetőséget ad hozzá. Ez hozzáad egy legördülő elemet a hozzászólás beszélgetési beállításainak, lehetővé téve a megjegyzés-e-mailek továbbítását egy másik felhasználó számára.

17. Love It Pro

Love It Pro a WordPress számára

Információ és letöltésView a Demo

A Love It Pro a Pippin által kifejlesztett WordPress plugin, mely a Mojo témákban eladó. Ez egy remek plugin, amely lehetővé teszi a látogatók számára, hogy „szeretik” az Ön üzeneteit és oldalait. A plugin úgy van felépítve, hogy a felhasználók csak egyszer szeretik az egyes elemeket, a látogatók pedig az elemeket szerethetik, függetlenül attól, hogy be vannak-e jelentkezve. Ez a plugin nagyszerű pozitív kijelentések és visszajelzések fogadására a látogatóitól, de értékes információkat is szolgáltat a webhelyét a közönség leginkább élvezi. A Love It Pro beépülő modult könnyedén beállíthatja a beépülő modul irányítópultján, és szerkesztheti, hogy mely típusú bejegyzés vagy oldal szerethető.


Noha az alapértelmezett WordPress megjegyzésekkel való funkcionalitás kezdetben jó lehet, a WordPress beépülő modulok erejét felhasználva átalakíthatja a megjegyzés szakaszát, és valóban kapcsolatba léphet az olvasókkal..

A listánknak képesnek kell lennie megtalálnia a tökéletes bővítményeket, amelyekkel feltöltheti blogja megjegyzéseit. Tehát olvassa át és válassza ki az igényeinek megfelelő elemet, és emelje fel ma az olvasók iránti elkötelezettség szintjét.

Hogyan töltötte túl a saját WordPress-webhelyein található megjegyzések részt? Ossza meg tippeit és trükköit az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map