15+ A legjobb önéletrajz WordPress témák 2020

A legjobb folytatás WordPress témák

Olyan sok információval az interneten van értelme, ha személyes önéletrajzát online is látja. De hogyan lehet gyorsan elkészíteni egy önéletrajzot a holnapi nagy interjúra? Könnyű – ragadja meg az alábbiakban felsorolt ​​egyik legjobb folytatási WordPress témát és egy egyszerű hostolási tervet. Időnként elkészítheti önéletrajzát, online önéletrajzát vagy virtuális névjegykártya stílusú webhelyét.


Fontos önéletrajzi információk

A dolgok felgyorsítása érdekében érdemes megtenni a fontos önéletrajzi információkat, mielőtt elkezdené webhelyének felépítését. Győződjön meg arról, hogy a gépelt önéletrajza már kéznél van, vagy legalább egy kézzel írott vázlatot tartalmaz arról az információról, amelyet az online önéletrajzába felvenni szeretne. Ide tartozhat:

 • Gyors egy vagy két mondat összefoglalása a célkitűzéseiről és / vagy szakmai céljairól
 • Kiemelés a legfontosabb készségekkel és képességekkel
 • Oktatás, különösen diplomák vagy bizonyítványok (feltétlenül tartalmazzon dátumokat)
 • Munka tapasztalat a felelősségi körök és az elvégzések ismertetésével
 • Munkaminták, amelyek tartalmazhatnak projektleírásokat, fényképeket, videókat, audio klipeket, linkeket mutató linkeket vagy blogcikkeket, amelyekhez hozzájárultak, stb..
 • Bármely díj vagy elismerés (ha szerepelt a Forbes listáján vagy fontos támogatást kapott, ide foglalja ide)

Tervezze meg elérhetőségét is. Egyes iparágak esetében érdemes megadni a címét vagy telefonszámát, de általában a közösségi média hivatkozásai és a kapcsolatfelvételi űrlapban használt e-mail cím elegendő.

A tárhely kiválasztása

Ha az Ön adatai készen állnak, azt is javasoljuk, hogy vásároljon meg egy tárhely-tervet, mielőtt kiválasztaná a témáját. Korábban írtunk a legjobb WordPress-tárhelyről, de azért, hogy a dolgok gyorsak és rendkívül egyszerűek legyenek az online önéletrajzán, javasoljuk, hogy válasszon egy olyan gazdagépet, amely szintén domainnevet kínál a tervéhez. Ez gyorsabbá teszi a telepítést, mivel nem kell a domain nevét harmadik fél regisztrátorától átadnia.

Javasoljuk a Bluehost szolgáltatást vadonatúj bloggereknek vagy embereknek egy egyszerű webhely felépítéséhez, amely nem fog rengeteg forgalmat elérni. Mivel online önéletrajzot készít (valószínűleg a WordPress egyik legjobban folytatott témájával, amelyet alább kerekítettünk), a Bluehost megosztott tárhely-terve elegendő energiát és funkciókat kínál. A Bluehost egy kattintással elérhető WordPress telepítést, ingyenes domain nevet (az első évre), ingyenes SSL támogatást és egyebet kínál, mindössze 2,95 dolláronként havonta..

Szerezz Bluehost-ot havonta 2,95 dollárért

Miután kiválasztotta a tárhelyét, és készen áll az önéletrajz-információira, ideje kiválasztani webhelyének legjobb WordPress-témáját! Összegyűjtöttük a rendelkezésre álló legjobb WordPress-témák közül néhányat, hogy jó választást kaphasson. Az Ön igényeitől függően

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Graphix – Összes téma

A Graphix Online folytatja a WordPress tématervezését

Információ és letöltésView a Demo

A Graphix egy tiszta és professzionális prémium WordPress téma bemutató, amelyet a Total WordPress témával készítettünk. Ez a bemutató megmutatja, hogyan hozhat létre online önéletrajzot vagy önéletrajzot, amelyet megoszthat a munkáltatókkal a következő állása elhelyezéséhez!

A Total téma készen áll egy erőteljes front-end drag and drop oldalkészítővel, prémium csúszkákkal és egyéni üzenettípusokkal, hogy saját weboldalt készítsen. Csak vessen egy pillantást a Total theme Graphix bemutatójára, hogy megtudja, hogyan készítheti el saját online önéletrajzát (néhány kattintással importálhat Graphix-ot, vagy a többi 40++ demót). A Graphix-ban ikondobozakat, testreszabott gombokat, oktatási sávokat, parallaxis háttérrel, egyéni Google betűtípusokat, képgalériát és egy stílusos kapcsolatfelvételi űrlapot használtunk. Csak importálja a Graphix mintaadatait, töltse ki a saját munka előzményeit (és néhány képet magáról), és töltsön be egy letöltési linket önéletrajzának pdf vagy doc verziójához (tudod, ezeknek a régi iskolatípusoknak).

Különösen könnyű egy önéletrajz vagy cv stílusú webhely felépítése, mivel a Total tartalmazza az oszlopokhoz, ikondobozokhoz, képessávokhoz, táblázatokhoz, portfóliókhoz, gombokhoz és kapcsolatfelvételi űrlaphoz tartozó modulokat. Ezenkívül a teljes szélességű vagy a teljes képernyős sorokhoz, háttérképekhez, parallaxishoz, videókhoz és a helyi görgetéshez funkciókat is használhat. És a Total sokkal többet tehet, mint amit a Graphix bemutatón lát. A téma magában foglalja a teljes portfóliót, a személyzet és a beszámolók egyedi postai típusait, valamint a testreszabható blogot (falazat elrendezésével, rácsos, kis és nagy képbeállításokkal), rengeteg kütyüt, egyedi oldalkészítő elemeket és még sok más. Folytathatom és tovább folytathatom, de sokkal gyorsabb lenne, ha rákattintana a fenti gombra, hogy többet megtudjon a témáról.

2. Én

Kreatív portfólió és a WordPress téma folytatása

A Me Creative Portfolio téma egy merész és modern folytatási stílusú WordPress téma, amely nagy benyomást kelt. Kiválóan kezdődik minden fotós, szabadúszó, művész vagy más alkotó számára, hogy elkészítse saját online önéletrajzát.

A Me témához tartozik még a Visual Composer oldal készítője, a lenyűgöző portfólió, a beépített blogoldalak (egyedi postai formátumokkal és widgetekkel kiegészítve), fejlett tipográfia és egyedi betűtípusok, folyamatosan reagáló elrendezés és még sok más. Az induláshoz egyszerűen használja a demonstrációs tartalom mintáját, vagy készítsen saját oldalakat a semmiből, hogy bemutassa a korábbi legjobb munkáit.

3. Jab (vCard)

Jab Advanced Personal Resume vCard WordPress téma

Ha a WordPress egyik legjobban újrainduló témáját kereste, hogy elkészítse saját egyoldalas vkártyáját vagy önéletrajzát, a Jab egy kiváló lehetőség. Ez a prémium téma könnyű kialakítású, kiváló lehetőségekkel és vonzó animációkkal, amelyek segítenek leszállni a fantasztikus új feladathoz. Csak annyit kell tennie, hogy hozzáadja az adatait.

A téma magában foglalja a görgetés vagy a csúsztatás szakaszátmeneteket, három egyedi navigációs típust (panel, függőleges vagy vízszintes), fejlett izotópszűrést, animált színátmeneteket, SVG mutatókat, az egyéni ütemezések támogatását, ajax esettanulmányokat, háttérbemutatókat, parallaxis effektusokat és még sok más. Használja a Jab által biztosított eszközöket, hogy kiemelje a legjobb tulajdonságait és sikereit, hogy kiemelkedjen a többi pályázóval szemben.

4. ShiftCV

ShiftCV Blog, Önéletrajz, Portfólió WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A ShiftCV retina, teljes mértékben reagál és RTL-készen áll, így könnyedén bemutathatja tehetségét és felépítheti online önéletrajzát még ma. A téma olyan egyszerű lehetőségeket tartalmaz, mint a világos és sötét színösszeállítás, az egyedi ügyességi modulok, a beépített QR-kód widget (az ön bio-linkjének gyors létrehozásához), valamint egy teljes blog támogatása, ahol megoszthatja tudását szakterületén..

A ShiftCV segítségével könnyedén hozzákapcsolhatja releváns tapasztalatait, készségeit, mintavételi munkáját és egyebet az online önéletrajzához. A téma tartalmaz egy fantasztikus oldalsablont az önéletrajz hozzáadásához, kiegészítve a foglalkoztatási előzményekkel, oktatással, készségekkel, a szűrhető fényképes portfólióval a munkájával, az ügyfelekkel kapcsolatos beszámolók és a kapcsolatfelvételi űrlap (mindazoknak az állásajánlatoknak, amelyeket kapni fog). Ezen felül van egy Oldal nyomtatása sablon, amely létrehozza online önéletrajzának nyomtatható formáját, amelyet a potenciális munkaadók kinyomtathatnak későbbi referencia céljából.

Ez a téma egy olyan kedves blogot is tartalmaz, amelyet felhasználhat a terület legfrissebb híreiről, a jelenlegi projektekről vagy bármilyen egyéb gondolatáról. A szabványos galéria, a link, a videó, az idézet és a hang postázásának formátuma megkönnyíti a tartalom hozzáadását, bármivel, amit írsz. A téma világos és sötét színű bőrrel, reagáló elrendezéssel, egyedi widgetekkel, RTL-támogatással és akár psd fájlokkal is rendelkezik, így megtervezheti az elrendezést, mielőtt.

5. Lásd az önéletrajzomat

Lásd: Én önéletrajzom és vCard WordPress téma

Készítse el saját kreatív online önéletrajzát a Lásd a én CV WordPress témát. Ez egy hatalmas téma, amelynek egyszerű lehetőségei vannak az önéletrajz-információk – például a munka története, a készségek és a társadalmi kapcsolatok – megtervezésére és rendezésére.

A See My CV önmagában nem csupán folytatódó téma, hanem lenyűgöző portfólióval rendelkezik testreszabható portfólióépítő eszközzel. A portfólió puzzle felhasználásával tervezhet egy egyedi rácsot hasznos lebegőpontokkal vagy címkékkel, adhat hozzá lenyűgöző animált csúszkákat a mellékelt prémium pluginekkel (Revolution és Layer csúszkák), megtervezheti saját egyedi kapcsolatfelvételi űrlapját és még sok más. Van olyan sok lehetőség, amelyet a Lásd az önéletrajzomat megtehet.

6. Szakma

Az egyik professzionális önéletrajz folytatása a WordPress téma használatával

Információ és letöltés

A önéletrajz online elkészítése nem kell, hogy nehéz legyen, különösen akkor, ha a rendelkezésre álló legjobb elérhető WordPress-témák egyikét, például a Profession One Page CV témát használja. Mivel ez a Themeforest egyik legnépszerűbb prémium önéletrajzi témája, természetes, hogy természetesen szerepel a listánkban.

A téma könnyen használható opciókkal rendelkezik a színes presetekhez, a blog kialakításához, a vízszintes elrendezéshez, amely függőlegesvé válik a mobiltelefonon, idézetek (tökéletes az ajánlások bemutatására), beépített video- és audioeszközökkel, valamint professzionális portfólióval. Noha egyetlen oldal folytatására szánták, akkor mindenképpen több oldalt is hozzáadhat, ha a téma funkcióival szeretné használni portfólióját vagy szolgáltatási oldalakat..

7. RScard

RSCard önéletrajz, CV és vCard WordPress téma

Az RScard egy lenyűgöző anyagstílus-folytatási téma a WordPress számára. A vastag színek és a tiszta elrendezés megkönnyíti a professzionális weboldal létrehozását, amely bemutatja munkáját a potenciális munkaadók számára.

A témát az ACF Pro oldal készítőjével hozták létre, hogy gyorsan és egyszerűen elkészítsék az egyedi elrendezések elkészítését olyan elemekkel, mint egyéni logó, érdeklődési körök, közösségi linkek, idővonal, Instagram feed, képességek százalékos arányban, referencia szakasz, statisztikák, ügyfél körhinta, elérhetőségi naptár és így tovább. A téma tartalmaz egy portfóliót a korábbi munkák megjelenítéséhez, valamint a WooCommerce teljes támogatását. Tehát ha jelenleg elérhető termékeivel vagy szolgáltatásaival rendelkezik, hozzáadhatja azokat a webhelyéhez eladóhoz.

8. ÚJ

ÚJ Retina kész WordPress Vcard WordPress téma

Az ÚJ WordPress Vcard téma célja, hogy fájdalommentessé tegye az online összeállítást. Az egyszerű beépített önéletrajzi funkciókkal és a tiszta kialakításnak köszönhetően ez a téma remek lehetőség, ha nem biztos abban, hol kezdje.

Mutassa meg magát a félelmetes ÚJ vCard újraindító téma használatával. Ez a kedves egyoldalas téma a tökéletes módja annak, hogy önéletrajzát és portfólióját felvegye az interneten, ahol az ügyfelek és a munkaadók megtalálhatják. Az ÚJ WordPress Vcard téma telepítésekor egy egyoldalas, egyoldalas kialakítást talál, egyoldalú navigációval, korlátlan színválasztékkal és nekem külön dedikált részekkel, elérhetőségi adatokkal, foglalkoztatási előzményekkel, készségekkel, portfólióval stb. A téma is érzékeny, retina és RTL kész.

Használja a téma beépített lehetőségeit az önéletrajz feltöltéséhez, a tapasztalatok felvételéhez, a legjobb készségek felsorolásához és még sok más. Ezenkívül a szűrhető portfólióval hozzáadhatja a befejezett munka mintáit, hogy az emberek láthassák, mennyire jól csinálja, amit csinál. A NEW egy szép, egyoldalas blogot is tartalmaz, ahol felveheti gondolatait a médiáról, a hírekről, a témákról vagy az életről általában. Ne felejtsd el, hogy a munkaadók látják a blogot – tehát valószínűleg azt akarja tartani, hogy kissé releváns legyen az iparágában.

9. Kerge

Kerge Resume vCard & Portfolio WordPress téma

A Kerge téma tökéletes minden típusú önéletrajzhoz, önéletrajzhoz és online portfólióhoz. A témában 2 különféle demó található, amelyek felhasználhatók az induláshoz, akár egy modernabb, fényképpel ellátott honlapon, vagy egy tradicionálisabban folytatott szöveges stílusú kialakítással. Vagy akár a saját kezéből is építheti a webhelyet!

Nem számít az induláshoz, a Kerge témája az oldal húzását és leejtését is lehetővé teszi, egyedi betűkészleteket, korlátlan színsémákat, egyedi ütemterveket, elérhetőségi naptárat, linkek megosztását, árazást, videókat, Instagramot és még sok minden mást. Nézze meg az élő bemutatót, hogy többet lássa.

10. Mari

Mari reagáló önéletrajz CV WordPress téma

A Mari egy szuper tiszta és modern, folytatódó WordPress téma, egyedülálló fehér képernyő szegéllyel, amely az önéletrajz-webhelyünknek inkább prezentációnak érzi magát. A divatos kicsúsztatható menüvel párosítva a Mari téma nagyon lenyűgöző.

A téma teljes mértékben reagál, így nem kell aggódnia, hogy a potenciális munkáltató milyen eszközt használ az Ön adatainak megkereséséhez. Az oldal elemeivel egy rólam szóló oldal létrehozásához, önéletrajzának feltöltéséhez, a munka vagy oktatási tapasztalatok ütemtervének felépítéséhez, valamint a portfólió készítésének lehetőségéhez sokféle módon be lehet mutatni képességeit.

11. Profil

Személyes portfólió WordPress téma

Információ és letöltés

A Profil egy organikus témák által létrehozott személyes blog és portfólió-WordPress téma. Ez az elegáns portfólió-téma nagyszerű módja annak, hogy megjelenítse a személyes munkád.

A Profil téma gyönyörű honlaplap-elrendezéssel rendelkezik, egyedülálló, lekerekített kiemelt képe rólad – elöl és középen. A téma középpontjában az olvasók figyelmének középpontjában tartása van. A Twitter-hírcsatornád, a szociális linkek, egy rövid rész rólad és egy pillantás a portfóliójára – mind bemutatásra kerülnek, amint a weboldalra érkezik..

A portfólió rész ugyanolyan gondosan megfogalmazódik, mint a honlap. Adjon hozzá portfólió elemeket, és hozzon létre egy szép rács munkáját. Ezenkívül hozzáadhat kiemelt képeket és videókat, ami nagyszerű, ha néhány projekted jobb megértésű a filmen keresztül. És mindig használhat rövidkódokat a portfólió hozzászólásainak további testreszabásához gombokkal, riasztásokkal, könnyűdoboz-galériákkal és így tovább.

12. Flatoo

Flatoo vCard, Önéletrajz, Személyes WordPress téma

A Flatoo egy prémium vCard és CV stílusú téma, merész, lapos kivitelű, tökéletesen kreatív és színes online önéletrajz létrehozásához. Ez az érzékeny téma tartalmaz egy hasznos építőt, amely megszervezi önéletrajzát a tehetségek legjobb megjelenítéséhez.

A Flatoo segítségével animált képrácsot, teljes szélességű diavetítéseket, animált készségi táblázatokat, munkahelyi idővonalat, ajax-szűrt portfóliót, helytérképet tartalmazó Google térképet és kapcsolatfelvételi űrlapot hozhat létre a kapcsolatfelvételhez.

13. Mefolio

Mefolio Legjobb folytatás WordPress témák

A Mefolio téma lenyűgöző Cv téma, és minden bizonnyal az egyik legjobb folytatott WordPress téma, mivel a nap Awwwards webhelyének nevezték ki. Az egyedülálló, szögletes csempe honlapjának elrendezése, vastag színek, színátmenetek, forgó szöveg, video háttér és több menü elrendezési lehetősége.

Ez a téma a King Composer oldal készítőjével érhető el, amely egyszerűen elkészítheti az egyedi oldalakat, egy kattintással a bemutató telepítését, így elősegítheti az önéletrajz létrehozását, az RTL támogatást és a WPML fordítási bővítménnyel való kompatibilitást, ha más piacokon kíván alkalmazni..

14. ResumeX

ResumeX - Többcélú önéletrajz és egyoldalas portfólió

Információ és letöltésView a Demo

A ResumeX egy egyoldalas újraindító prémium WordPress téma a Themeforestből. Ez a téma nagyszerű módja annak, hogy bemutassuk a munkahelyi tapasztalatokat, a befejezett projekteket és bármi mást rólad vagy vállalkozásáról, amelyet esetleg meg szeretne osztani a potenciális munkaadókkal vagy ügyfelekkel..

A nagyszerű önéletrajz kulcsfontosságú az interjú első fordulóján való eljutáshoz, és egy lenyűgöző portfólió segíthet egy nagy munka (vagy egy nagy ügyfél) megszerzésében. A ResumeX megkönnyíti a megmutatást, nos. A téma nagyszerű beépített funkciókkal rendelkezik, amelyek biztosan tetszik. Lenyűgöző egyoldalas kialakítású, amely a tökéletes módja annak, hogy az ügyfelek és a főnökök gyorsan áttekinthessék szakmai előzményeiket. A könnyen használható témaopciók megkönnyítik a tartalomszakaszok húzását és dobását a kívánt sorrendbe.

A ResumeX legjobb része a fantasztikus tartalomrészek. Adjon hozzá egy részletet, pdf-letöltéseket (önéletrajzokhoz, brosúrákhoz vagy valamihez hasonlóan), ügyességi bárokat, tapasztalati vagy projektidőt, számlálókat, oktatást vagy tanúsítványokat (vagy bármilyen kapott díjat), egy szűrhető portfóliót, ügyfél-ajánlásokat, egy blogot , társadalmi kapcsolatok és egy édes csúsztatható kapcsolatfelvételi űrlap. Ez a téma mindent tartalmaz, amire szüksége van, hogy lenyűgözzön, majd néhányat!

A további téma funkciók között szerepel egy érzékeny elrendezés, így az emberek megnézhetik profilját bármilyen kényelmes eszközön, teljes képernyős diavetítés a nagyteljesítményű Revolution Slider beépülő modulnak, a kreatív CSS3 animációknak és még sok másnak köszönhetően..

15. Önzetlen

Önzetlen Egyoldalas WordPress VCard téma

Információ és letöltésView a Demo

Az Önzetlen téma ellentéte annak, amilyen a név, mivel rólad szól! Készítsen lenyűgöző weboldalt, hogy megmutassa képességeit, és indokolja a munkáltatókat, hogy felvegyen Önt a verseny helyett. Használja a portfóliót munkapéldák feltöltésére, indítson el és készítsen saját tippeket tartalmazó blogot, adjon hozzá egy elérhetőségi űrlapot, amely könnyen elérhető, és még sok más.

A téma egyszerű lehetőségeket kínál a letöltőgombok, a háttérképes diavetítések, a különféle műszaki ismeretek, az árcsomagok, a listák és egyebek hozzáadására. A téma támogatja az egyedi CSS-t a további stílus kialakításához.

16. unRovr (animált)

unRovr Animált vCard és a WordPress téma folytatása

Az unRovr téma egy lenyűgöző folytatódó WordPress téma, amely rengeteg mintademoszt tartalmaz, amelyek közül választhat az induláshoz. Akár egy egyszerű oldalt szeretne létrehozni a nevével, a címkével és a fájl letöltésének folytatásával, vagy egy funkciókban gazdag portfólióoldallal, az unRovr téma nagyszerű választás.

A téma az erőteljes Elementor drag and drop készítőt használja, hogy megkönnyítse a közösségi hivatkozások, fénydobozok, ajax portfólió rácsok, egyéni betűtípusok és még sok más hozzáadását..

Több a legjobb folytatás WordPress témák

Itt van – megosztottuk egy gyors vázlatot a fontos információkról, amelyeket be kell tartania önéletrajzába, egy szilárd hostolási tervet, amelyet használhat, és legalább 15 témát közül választhat. Remélhetőleg megtalálta a témát az önéletrajz elindításához. Jó témával és egyszerű hostolási tervvel biztosan készíthet online önéletrajzot a holnap interjújára.

Természetesen ez csak egy rövid lista azoknak, amelyek véleményünk szerint a WordPress legjobban újrainduló témái, de szeretnénk tudni, hogy mit használtál online önéletrajzod készítéséhez. Ha talált egy fantasztikus WordPress témát, azt javasolja, hogy hagyjon megjegyzést az alábbiakba, hogy megnézhessük!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map