14 legjobb WordPress áruház-keresési bővítmény

A legjobb WordPress Store kereső plug-inek

Ha vállalkozása több helyszínen található, a WordPress áruház-kereső bővítmények hasznos kiegészítéseknek bizonyulhatnak az Ön webhelyén. Motelláncok, benzinkutak, üzletláncok, szépségszalonok mind részesülhetnek az üzlethelyiség-bővítők hozzáadásából. Segítségükkel a felhasználók könnyen megtalálhatják üzleti helyét. Ezek a beépülő modulok a helyek megjelenítéséhez a Google Maps szolgáltatásra támaszkodnak. Következésképpen kihasználhatja a Google Maps funkcióinak előnyeit is, mint például a különböző térképnézet, földrajzi elhelyezkedés és útmutatások a legközelebbi üzlet eléréséhez. Ezenkívül, ha bármilyen címtárszolgáltatást nyújt, ezek a WordPress áruház-kereső bővítmények elősegítik a felsorolt ​​szolgáltatások fizikai helyének megjelenítését..


Merüljünk egyenesen (kérjük, vegye figyelembe – ezek nincsenek külön sorrendben, csak a legjobb válogatásaink).

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. MapSVG Store kereső

MapSVG Store Locator és a World WordPress Map Plugin

Információ és letöltésView a Demo

Készítsen lenyűgöző és testreszabható áruház-térképot a MapSVG bővítmény segítségével. Ez a nagyteljesítményű és népszerű bővítmény több ezer térképstílust, testreszabható tárolókat (térképmenükhöz, szűrőkhöz és részletekhez) és egyszerű lehetőségeket kínál, amelyeket engedélyezhet a webhely látogatói számára. Szűrők hozzáadása, hogy a felhasználók rendezhessenek cím, város, üzlet típus vagy bármilyen más egyedi mező alapján. Vagy adjon meg egy lehetőséget a távolság alapján történő kereséshez, hogy láthassák, mely üzletek vannak a közelben!

Szeretne még többet hozzáadni a térképen szereplő helyekhez? A … val MapSVG Galéria add-on felvehet popover vagy részletek nézet galéria. Tartalmaz miniatűröket, képeket és csúszkákat, érintőbarát navigációval. Ez nagyszerű módja annak, hogy javítsa a helyadatokat!

És ha Ön fejlesztő, akkor bizonyos fokozatosan kibővítheti vagy testreszabhatja a beépülő modult a beépített sablon, a CSS és a JS szerkesztők segítségével. Egyéb figyelemre méltó plugin-funkciók közé tartozik az egyedi vektor térképek, kattintható formák, a listák könyvtára, az automatikus térképmarkerek és a böngésző kompatibilitása.

2. Mapify Pro

Mapify Pro

A Mapify segítségével készíthet érzékeny áruház-kereső térképeket (vagy bármilyen térképet valóban) a fejlett, mégis egyszerűen használható funkcióikkal. Ezek magukban foglalják a csipesz, a zoom és az ellop funkciót, a mobil készenlétet, a hely galériákat, a testreszabható térkép-tippeket, a testreszabható helyszűrőket, a korlátlan térképjelző ikonokat, az elsődleges felhasználók általi beküldéseket, az egyéni képtérképeket, a térképcsoportokat és a fordítási támogatást (WPML-en keresztül). És ezek még nem minden szolgáltatás!

Az üzlet elhelyezése szempontjából talán a két legfontosabb tulajdonság a sugár alapján történő keresés és a legközelebbi helyek keresése. Még a térképes helyeket is összekapcsolhatja bizonyos oldalakkal vagy harmadik felek webhelyeivel – ha linket szeretne kapni a helyének Yelp oldalához, akkor ezt is megteheti. Szeretné kipróbálni a Mapify-ot a saját webhelyén? Nos, kipróbálhatja ingyen – csak kapjon egy másolatot Mapify Lite az induláshoz (ne feledje, hogy nem lesz minden tulajdonsága a Pro verzióban).

3. WP Multi Store Locator Pro

WP Multi Store Locator Pro WordPress bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

A WP Multi Store Locator Pro egy erőteljes áruház-kereső bővítmény, amelyet felhasználhat a különböző áruházak helyszíneinek reklámozására és nyújtására. Adja hozzá a tartózkodási helyét, megadva a címet, a webhely linkjét és az útmutatásokat. Ezután a webhely látogatói megnézhetik a közelben található üzleteket, valamint kategóriát vagy címkét kereshetnek. A plugin tartalmaz további hasznos szolgáltatásokat az áruház statisztikákhoz, az üzletkezelő hozzáadását és az import / export lehetőségeket.

A legjobb, hogy a WP Multi Store Locator Pro teljes mértékben integrálódik a népszerű oldalkészítőkhöz. Csak használja a saját blokkját a Visual Composer, a Divi, az Elementor és a Beaver Builder számára (ha újabb oldalépítők vannak úton). Szeretne közelebbről megnézni? Nézze meg az 5 élő nézetét WP Multi Store Locator Pro elrendezések.

4. WP Store kereső (ingyenes)

WP Store Locator Ingyenes WordPress plugin

A WP Store Locator egy ingyenes bővítmény, amely hozzáadja az összes helyét egy térképen, amelyet teljesen testreszabhat. A térkép és a vezetési utasítások a kívánt nyelven készülhetnek. Az egyes helyekhez egyedi címkéket adhat hozzá, és több szűrő, például sugár vagy kategória segítségével segít a felhasználóknak a helyek megtalálásában.

A WP Store Locator segítségével bármilyen számú üzlet megjeleníthető, és lehetővé teszi a nyelv megváltoztatását az admin panelen. Rövid kódokkal dolgozva felvehet olyan részleteket, mint például nyitvatartási idő, címek, tájékozódási pontok vagy telefonszámok. Kilenc retina-kész marker ikon elérhető, és ezek közül bármelyiket a szerkesztőben a térkép pontos helyére húzhatja. Ha bármilyen területen van üzletkoncentráció, akkor a marker csoportosítási funkció hasznosnak bizonyul. Sőt, a prémium kiegészítők nagy mennyiségben importálhatók, statisztikákat gyűjthetnek vagy keresési modult adhatnak hozzá.

5. Store Locator Plus (ingyenes)

Store Locator Plus Ingyenes WordPress bővítmény

Nem számít, van két vagy több ezer üzlet, a WordPress Store Locator Plus bővítmény létrehozhat helymeghatározót az Ön webhelyén. Túl sok telepítés nélkül létrehozhat egy oldalt, megadhatja a tartózkodási helyét és hozzáadhat rövid kódot. Számos nemzetközi márka, például a Bosche használja ezt a bővítményt, hogy segítse a felhasználót a boltok megtalálásában.

A Rendszergazda panelen dolgozva, és kiegészítők segítségével testreszabhatja a CSS és a HTML használatával. A kiegészítők lehetővé teszik a felhasználói élmény testreszabásához még sok más szolgáltatás hozzáadását, például a keresési opció be- vagy kikapcsolását, a helyek kategorizálását, a SEO-barátságos helyoldalonkénti létrehozást és így tovább. Harmadik fél kiegészítőivel működik, hogy közösségi médiahivatkozásokat adjon az összes helyéhez, egyedi mezőket adjon hozzá a helyekhez, vagy lehetővé tegye a felhasználók számára a helyek kezelését. Ezenkívül a Gravity Forms csoportokkal is foglalkozik, hogy űrlapokat készítsen, és az Event Location Manager segítségével összekapcsolja az eseményeket az Ön tartózkodási helyével. Az ingyenes bővítmény több országot és nyelvet támogat.

6. Agilis WordPress Store kereső

Agilis áruház kereső

Információ és letöltésView a Demo

A szolgáltatásokkal gazdag, teljes helykezelő rendszer eléréséhez keresse meg az Agile Store Locator oldalt. Komplett háttér-kezelő rendszerrel érkezik a témák, stílusok és jelölők kezelésére. Ez lehetővé teszi az áruházak helyének importálását / exportálását, kategóriák kezelését és a helyek megjelenítését a testreszabott térképeken. Nemcsak a képernyőt testreszabhatja, hanem számos kész sablon is elérhető.

Egy üzlet több kategóriában is megjelenhet. Emellett bármikor, az egyedül nyitott üzletek is megjelenhetnek a be- és kikapcsolás időkapcsolójának váltásával. A plugin számos sablont tartalmaz, köztük egy harmonika sablont, amely az országok, államok, városok és üzletek hierarchiájával rendelkezik. Ha hatalmas a helyek száma, akkor a jelölők csoportosítása, az egyedi szűrők és a kategóriajelölők segíthetnek a keresés szűkítésében. Az információs ablak tartalma testreszabható, és bármelyik létrehozott üzlethelyet egyetlen kattintással meg lehet másolni. Az Analytics sávdiagram segítségével nyomon követheti a kereséseket, a legnépszerűbb üzleteket és a legnépszerűbb helyeket. Az Rendszergazda irányítópulton hozzáférhet az üzletekkel, keresésekkel, kategóriákkal és jelölőkkel kapcsolatos összes statisztikához.

7. Super Store Finder

Super Store Finder

Információ és letöltésView a Demo

A WordPress Super Store Finder intuitív reagálású kialakításával és egy erőteljes WordPress áruház-kereső adminisztrátori részrel érkezik. Ezen az adminisztrátori képernyőn kezelheti a térképbeállításokat, kategóriákat, címkéket és értesítéseket, valamint testreszabhatja a stílusokat, a színeket és a címkéket. Sok nyelvet támogat, valamint a teljes szélességű Google Map képernyőt.

A Super Store Finder tartalmaz egy lapos témabolt-keresőt és egy ügyes üzlet szűrőt, összecsukható panelen. A beépített földrajzi helymeghatározási funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megtalálják áruházának pontos helyét és a legrövidebb utat annak eléréséhez. A nagyítható utcakép segítségével a felhasználó közvetlenül az üzlet küszöbéhez vezethet. Feltölthet gyönyörű képeket vagy videókat, hogy a nézők bepillanthassanak az üzletbe. A beépülő modul lehetővé teszi az egyéni jelölők és keresési áruházak használatát régiónként vagy más szűrők szerint. A CSV-fájlok használatával az áruház címek tömeges importálása lehetséges. A pontos helyek pontos meghatározásához egyszerűen húzza a markereket. Kiegészítők, amelyek kiterjesztik a szolgáltatások körét, szintén elérhetők.

8. Advanced Store Locator

Advanced Store Locator

Információ és letöltésView a Demo

Az Advanced Store Locator segítségével az áruházak helyét három módon jelenítheti meg – a Google térképen, a listán vagy mindkettőn. Nemcsak, hogy bármilyen helyről megjegyzést írhat a WordPress blogján, majd rövid kódok segítségével összekapcsolhatja a helyet ehhez a hozzászóláshoz. Az ügyes módszer az olvasók vonzására az üzenethez, valamint információt kínál a felhasználók számára az adott helyről. Az áruházak adatait kapcsolódó bejegyzésekben is fel lehet ajánlani. A felhasználók egy címet is kereshetnek cím alapján, egy utcakép segítségével megtalálhatják a tartózkodási helyét, és útmutatást kaphatnak ehhez.

A beépített felület kikapcsolásával gyorsan hozzáadhat, szerkeszthet vagy törölhet tárolókat, és automatikusan geokódolhatja a címeket. A címekre vagy irányítószámokra támaszkodva a felhasználók kereshetik a hozzájuk legközelebb eső üzletet. Egy biztonságos https URL-en a bővítmény felismeri a felhasználó tartózkodási helyét, és megjeleníti a legközelebbi üzletet.

9. WordPress Store kereső

WordPress Store kereső

Információ és letöltésView a Demo

A WordPress Store Locator bővítmény lehetővé teszi, hogy annyi szűrőt adjon hozzá, amennyit csak akar. Támogatja az élő szűrést és a rövid kódokat bármely oldalon. Ha összekapcsolja a termékkategóriákat az üzletkategóriákkal, engedélyezheti az automatikus szűrést a termékoldalakon. A keresés során megjelenő eredmények száma, a megjelenítendő információk és a kapcsolódó cselekvésre ösztönző gombok mind testreszabhatók. Beállíthat alapértelmezett értékeket az új üzletekhez is, hogy könnyebben hozzáadhassák azokat.

E beépülő modul segítségével hozzáadhat egy áruház-keresőgombot a WooCommerce termék oldalához. A helymeghatározó ezután egy módban felugrik. Az információs ablakot beállíthatja úgy, hogy megjelenítse a kapcsolattartási információkat, a cselekvésre ösztönzést, a kép tárolását vagy a nyitvatartási időket. A tíz lehetséges elrendezéssel és a 90 és több opcióval keveset tehetünk azért, hogy segítsünk a felhasználóknak megtalálni az áruházat.

10. Helyi SEO Yoast által

Yoast Store Locator

A Yoast helyi WordPress-bővítményéhez tartozik egy WordPress Store-kereső funkció. Ennek használatához éves licencet kell vásárolnia helymeghatározó funkció azonban.

A beépülő modul lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy áruházakat vagy bármely más helyet szűrjenek sugár, állapot vagy irányítószám alapján. A gombra kattintással és az opciók bejelölésével hozzáadhatja áruházának címét az oldalhoz. Munkaidőjét ugyanabban a rovatban lehet megadni, mint a címet. Vagy rövid kódok használatával külön beillesztheti őket. A rövid kódok hozzáadhatók bármely oldalhoz vagy hozzászóláshoz, vagy maga a helyoldalhoz. Arra is lehetősége van, hogy hozzáadjon egy WordPress áruház-kereső widget webhelyének bármely widgetizált területéhez.

11. Speciális Google Maps

Speciális Google Maps

Információ és letöltésView a Demo

Ha csak korlátozott számú helyet üzemeltet, akkor egyszerűen megbízhat egy Google térkép-bővítményen, például az Advanced Google Maps plugin-nél a WordPress-hez. Megjelölheti ezeket a helyeket a térképen, és segíthet az útmutatásokban is. Ez a legnépszerűbb térképészeti plugin kifejezetten a GDPR-nek megfelelő, több térképszűrő támogatását is magában foglalja, több útvonalat kínál (kiváló szolgáltatás az emberek számára, hogy gyorsan megtalálják és elérjék az áruházak helyét), valamint a szuper hasznos „keresés a közelben” funkció, hogy meghatározzák a legközelebbi helyet.

12. VO Store kereső (ingyenes)

VO Store Locator plugin

A VO Store Locator egy ingyenes plugin, amely eszközöket tartalmaz a marketingszakemberek, franchise és disztribútorok számára. Ez lehetővé teszi a csapok színeinek címkénkénti testreszabását a helyek megkülönböztetésére. A beépített funkciók, például az automatikus helymeghatározás az aktuális lokálhoz legközelebbi áruház megtalálásához, valamint a turn-by-turn útmutatások megkönnyítik az áruházak megtalálását. Ezenkívül a közelmúltban frissített plugin működik a Visual Composer drag and drop oldalkészítővel, így az egyedi térképeket bármilyen bejegyzéshez vagy oldal elrendezéséhez belefoglalhatja..

13. SimpleMap áruház kereső (ingyenes)

Az SimpleMap Store Locator bővítmény

Az SimpleMap Store Locator egy könnyen használható, nemzetközi áruház-lokátor plugin, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy irányítószámokkal keressenek az adatbázisban. Segít abban, hogy testreszabható címkékkel kitűnjön a tartózkodási helye. További nagyszerű szolgáltatások a korlátlan helyek, a testreszabható térképkeresési eredmények, az egyszerű beállítási lehetőségek (nincs szükség kódra), valamint a valósidejű térkép- és adatbázis-frissítések gyorsszerkesztési funkciója.

14. Locatoraid (ingyenes)

Locatoraid Store Locator plugin

A Locatoraid egy újabb WordPress áruház-kereső bővítmény, amely könnyű, érzékeny és számos konfigurálható térképstílust tartalmaz. Pontosabban, a plugin automatikus geokód-funkcióval rendelkezik, így a helyek hozzáadásával az ügyfelek azonnal megtalálhatják őket. A könnyen beváltható rövid kód megkönnyíti a térkép beillesztését (a megadott keresési szöveg helyőrzővel, sugarakkal, elrendezéssel stb.) – csak módosítsa a paramétereket, ha a rövid kódot hozzáteszi bármelyik üzenethez, oldalhoz vagy widget szövegterületéhez. Ezen felül testreszabható térképstílusok vannak, amelyek biztosítják, hogy áruház-keresője megfeleljen webhelye többi részének.

A legjobb WordPress áruház-keresési bővítmények csomagolása

Valójában számos lehetősége van arra, hogy üzleteit térképre tegye, hogy segítse ügyfeleit. Próbáltál valamelyiket? Mondja meg nekünk, melyik működött érted. Ha szeretné, akkor is nagyon fantáziadúsulhat, miközben helyét térképen jeleníti meg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map