14 legjobb Gutenberg bővítmény, kiegészítő és bővítmény

10 legjobb Gutenberg plugins, kiegészítők és bővítmények

A Gutenberg erőteljes tartalomszerkesztő, mint ahogy van, de a kiegészítők kibővítik, amit a forradalmi blokk szerkesztő képes megtenni. A megfelelő Gutenberg-kiegészítőkkel, -kiterjesztésekkel és plug-inekkel bekapcsolhatja a szerkesztőt, és rendkívüli tartalmi elrendezéseket hozhat létre, amelyek vezetik az üzleti napirendet.


Először a Gutenberg-et fogom használni plugins, kiegészítői, és bővítmények felváltva a mai üzenetben. Miért? A WordPress kiegészítő vagy kiterjesztés egy olyan bővítmény, amely kiterjeszt egy másik bővítményt vagy a WordPress magot. Tehát a Gutenberg kiegészítő, bővítmény vagy plugin minden olyan WordPress plugin, amely kiterjeszti a Gutenberg szerkesztőt.

Másodszor, remélem, szereti ezt a Gutenberg-bővítmények gyűjteményét. Hívja őket Gutenberg-kiegészítőknek, bővítményeknek, plugineknek vagy bármi másnak; ezek az eszközök a fantáziádon túlmutatják a Gutenberg szerkesztőt! Más szavakkal: a jobb webtartalomba való utazása egyszerűbbé vált a ma bemutatott Gutenberg pluginokkal.

Ne feledje, hogy a legtöbb Gutenberg-kiegészítő hasonló blokkokat kínál. A valódi különbség az egyes bővítmények blokkonkénti alapon kínált lehetőségeiben rejlik. Ezért a legjobb Gutenberg-bővítmény, amely megadja az összes szükséges lehetőséget a tartalom létrehozásához és testreszabásához..

A következő szakaszban a legjobb WordPress bővítmény 14 felé mutatunk, amely teljesen megváltoztatja a Gutenberg szerkesztővel való kapcsolattartás módját. Akár éppen kezdődik, akár tapasztalt fejlesztő, a következő Gutenberg-bővítmények rengeteg lehetőséget kínálnak a kívánt tartalom létrehozásához..

További kétség nélkül javítsuk a Gutenberg szerkesztőjét néhány kiegészítővel, így olyan tartalmat is létrehozhatunk, mint amilyen a főnök vagy. Felejtsd el szinte minden üzenetben az Ön által kínált bögre kávét; Amúgy sem tartlak itt hosszú ideig. Csak ragadjon meg egy Gutenberg kiterjesztést a következő listából, futtassa vele, és érezd jól magad!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Getwid

getwid gutenberg blokkolja a WordPress plugint

Az első pozíció a Getwid számára, egy remek Gutenberg blokkolására szolgál, amely a Motopress, egy megbízható WordPress fejlesztő, több mint hat éves tapasztalattal. A beépülő modul egy fantasztikus gyűjtemény, amely több mint 30 tartalomblokkból áll, amelyek sokféle irányítást kínálnak a tartalom felett. Könnyű beállítani és használni azt, hogy Önnek legyen és futhasson gyorsan.

Getwid jelentősen kibővíti a Gutenberg szerkesztőt. Szállít egy gyönyörű tartalomblokk-készlettel, például média- és szövegcsúszkákkal, képcsúszkákkal, szakaszokkal, szalaghirdetésekkel, képi verem galériákkal, árdobozokkal, egyedi postai típusokkal, Instagram és MailChimp. Az alap plugin ingyenesen letölthető a WordPress.org webhelyről. Nézze meg a Getwid áttekintést és útmutatót, hogy többet megtudjon!

2. ZeGuten

ZeGuten blokkok Gutenberg számára

Információ és letöltésView a Demo

A ZeGuten-rel nem kell bajlódnia az oldalkészítőkkel, mivel csak használhatja a Gutenberg-et. Ez a blokk-kiegészítő jelenleg 11 funkcióban gazdag blokkot tartalmaz, amelyek segítségével a Gutenberg segítségével testreszabhatja a bejegyzés és az oldal elrendezését. Add hozzá interaktív térképeket, elmosódásokat, figyelmeztető feliratokat, körhintákat, informatív előrehaladási sávokat és köröket, kép-összehasonlítást (vagy előtte és utána), ikonokat tartalmazó listákat, egyedi szekciókat, hozzászólásokat és még visszaszámláló-időzítőket (az árazás lapokhoz és az ajánlásokhoz hamarosan sor kerül!) ).

De ez még nem minden. A blokkok testreszabható beállításokat tartalmaznak a gradiens átfedésekhez, az alakválasztókhoz, a parallaxi effektushoz, animációkhoz, reagáló elrendezésekhez, az egyedi párnákhoz / margókhoz (és az oszloprésekhez is) és még sok máshoz. A ZeGuten szintén SEO-optimalizált, bármilyen naprakész WordPress telepítéssel működik, és rendkívül egyszerűen használható. Csak telepítse ZeGuten az egyedi tervezés elkezdéséhez!

3. Guteblock

Guteblock - Végső Gutenberg Blocks plugin

A Gutenberg nagyszerű – de hiányzik sok olyan alapvető blokk, amelyet a bloggerek és a vállalkozások szeretnének. A Guteblock jön ide. Ez az ingyenes bővítmény kitölti a hiányt azon webhelytulajdonosok számára, akik professzionális és testreszabható blokkokat szeretnének hozzáadni a webhelyükhöz..

A Guteblock 12 kreatív blokkot tartalmaz, mindegyik beépített stílusokkal, hogy megkönnyítse a webes tervezést. Például a Author Profile, a Drop Cap és a Post Grid blokkok kiválóan alkalmasak saját egyedi blogoldalak tervezésére. Vagy felhasználhatja a Csapat tagjai, az ajánlások és a CTA (cselekvésre ösztönzés) blokkokat, hogy elképesztő céloldalt hozzon létre vállalkozása számára. Egyéb elérhető blokkok: konténer, elválasztó, távtartó / elválasztó, számdoboz, értesítés, megosztási ikonok.

De ez még nem minden – a Guteblock fejlesztőnek több mint 15 új blokkja van hamarosan! Tehát harmonikákat, gombokat, Google térképeket, ikonlistákat, árazási táblázatokat és még sok másat is hozzáadhat. Itt van még az Guteblog téma (ugyanazon fejlesztők által), amelynek célja a Guteblock zökkenőmentes működése – tehát minden szolgáltatás és stílus jól néz ki.

4. Atomenergia blokkok

gutenberg plugins - atomtömbök

Kétségkívül a Gutenberg szerkesztője teljesen megváltoztatta a tartalom készítésének módját. A múltban ellentétben, most hihetetlen webhelyeket hozhat létre percek alatt. A Gutenberg kiegészítőknek, például az Atomic Blocksnek köszönhetően, a figyelemre méltó webhelyek felépítése még soha nem volt ilyen egyszerű.

Az Atomic Blocks bővítmény számos lenyűgöző oldalépítő blokkot kínál Önnek, amelyek lehetővé teszik a kívánt webhely létrehozását. A plugin Gutenberg-blokkokat, például hírleveleket, szakasz- és elrendezési blokkokat, tárolókat, megosztási ikonokat, cselekvésre ösztönzést (CTA), inline értesítéseket és speciális oszlopokat kínál Önnek.

5. CoBlocks

coblocks gutenberg blokkolja a plugint

Gutenberg hógolyózik, és a növekedés nagy részét olyan kiegészítők képezik, amelyek kiterjesztik a blokk szerkesztőt. Olyan kiterjesztés, mint például a CoBlocks hajók, lenyűgöző funkciókkal. Ez lehetővé teszi, hogy a legtöbbet hozza ki a Gutenberg szerkesztőből, anélkül, hogy az Ön részéről erőfeszítéseket tenne.

A GoDaddy által neked hozott Coblocks olyan blokkokat kínál, mint riasztások, harmonikák, szerző profilok, kattintással a tweethez, hősszakaszok, logók és jelvények, térképek, médiakártyák, szolgáltatások és elválasztók. A plugin hihetetlenül nagy teljesítményű, mégis könnyű, azaz elkészíthet egy gyönyörű és szupergyors webhelyet.

6. Végső kiegészítések Gutenberg számára

a gutenberg legfontosabb kiegészítői

Webhely létrehozásakor szüksége van minden testreszabási erőre, amellyel kezét tudhatja. És ha olyan gutenbergi bővítményeket keres, amelyek ilyen képességeket kínálnak, akkor imádni fogja az Ultimate Addons szoftvereket. A plugin mögött álló Brainstorm Force csapata felülmúlta magát, és ez nyilvánvaló.

Az Ultimate Addons számos kreatív Gutenberg-blokkot kínál Önnek, így kifogástalan webhelyeket hozhat létre kódírás nélkül. Blokkokról, például kivételes címsorokról, speciális oszlopokról, blokkjegyekről, CTA-ról, a 7. űrlap formájáról, a tartalom idővonaláról és a Google Mapsről beszélünk.

BTW, ha érdekli, a Brainstorm Force 20+ előre beépített ingyenes indítóhelyet kínál Önnek, amelyek a Gutenberg, a Gutenberg legújabb kiegészítői és az Astra téma alapján készültek. Az Ultimate Addons mellett szükség van a Az Astra Starter Sites plugin hogy megszerezze az ingyenes webhelyeket.

7. Kadence blokkok

A kadence blokkolja a gutenberg bővítményt

A múltban vagy istenszintű kódolási ismeretekre vagy robusztus oldalkészítő beépülő modulra volt szüksége a gyönyörű elrendezések létrehozásához. A dolgok jelentősen megváltoztak a Gutenberg bejáratával. Igen, a szerkesztő nagy teljesítményű, de kapcsolja össze a Kadence Blocks bővítménnyel, és kapsz egy szupernót.

Az egyedi Kadence-blokkok többek között sorok elrendezését, speciális galériákat, címsorokat, gombokat, ikonokat, távtartókat, ajánlásokat, harmonikákat, információs dobozokat, lapokat és ikonokat tartalmaznak. Mindegyik blokk széles opciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik kivételes tartalom vizuális létrehozását.

8. Vidra blokkok

vidra blokkolja a gutenberg kiegészítőket

A Otter Blocks a Themeisle, az egyik leghíresebb WordPress fejlesztő az interneten. A plugin egy gyönyörű gyűjtemény a kreatív Gutenberg blokkokból és az importra kész sablonokból. A legjobb eredmények elérése érdekében az egyes blokkokat vagy sablonokat széles körben testreszabhatja.

A Otter Blocks Gutenberg plugin különféle blokkokat kínál, többek között szekciókat, szolgáltatásokat, árlistákat, postai rácsokat, Google Maps, ajánlásokat, fantasztikus betűtípus ikonokat és megosztó gombokat. Ez egy nagyszerű eszköz kiváló tartalom létrehozására izzadás nélkül.

9. egymásra rakható

egymásra rakható gutenberg plugin

És ha úgy gondolja, hogy ezt már látta, a Gutenberg plugins folyamatosan jönnek. A színpadon van Stackable, a Gambit Technologies remek Gutenberg pluginja. A beépülő modul olyan funkciókban gazdag blokkokat kínál, amelyek kattintással elkészíthetik álmai webhelyét.

Az egymásra rakható multifunkciós blokkok közé tartoznak a konténerek, elválasztók, postalácsok, funkciórácsok, harmonikák, képdobozok, funkcióblokkok, ikonlista, CTA, fejlécek, kártyák, videó előugró ablakok, számlálók, ajánlások, ár táblázatok, csapattagok és így tovább.

10. Haladó Gutenberg

fejlett gutenberg plugin

Míg a legtöbb Gutenberg-bővítmény majdnem ugyanazokat a funkciókat kínálja, de az Advanced Gutenberg-bővítmény egy lépéssel tovább halad. A több mint 20 tartalomblokk mellett a bővítmény több irányítást biztosít a Gutenberg szerkesztő felett. Most már aktiválhatja a tartalomblokkokat felhasználói alapon. Ez azt jelenti, hogy csak egyes felhasználók szerkeszthetnek bizonyos tartalmi blokkokat.

Az Advanced Gutenberg aranyos és könnyen használható blokkok széles választékát kínálja. Kap egy oszlopkezelőt, postacsúsztatókat, WooCommerce termékcsúszkakat, fejlett gombblokkot, kapcsolatfelvételi űrlapokat, speciális listablokkot, harmonikákat, ajánlásokat, lapokat, kiváló kép- és videóblokkokat stb..

11. Végső blokkok

gutenberg plugins végső blokkok

Még mindig rajta vagyunk. A kilencedik helyen van az Ultimate Blocks Gutenberg plugin. Ez egy apró kis motor, amely garantáltan feltölti a Gutenberg szerkesztőjét. Ez a legjobb Gutenberg kiterjesztés a bloggerek és a marketingszakemberek számára, a rengeteg lenyűgöző szolgáltatás révén.

A 18 vagy több tartalomblokkokkal az Ultimate Blocks rengeteg lőszert kínál Önnek, hogy kiemelkedő webhelyeket hozzon létre, amelyek kívül esnek e galaxisból. A figyelemre méltó blokkok közé tartozik a tartalomszűrő, áttekintés, lapok, tartalomjegyzék, CTA, tartalom váltás, stílusos dobozok és listák, kibontható tartalom és még sok minden más.

12. Qodeblock

qodeblock gutenberg plugin

Végül, de nem utolsósorban, megvan a Qodeblock által készített Gutenberg Blocks Gyűjtemény. Ez egy fantasztikus Gutenberg-kiegészítő, amelyhez több mint 20 tartalomblokk tartozik. A plugin nagyszerű listát kínál a blokkokról, amelyek nagyobb ellenőrzést biztosítanak a kívánt webhelyek gyors létrehozása és elindítása érdekében.

A rendelkezésre álló órák közé tartoznak a fejlett oszlopok, harmonikák, szerzői profilok, gombok, CTA-k, konténerblokk, e-mail hírlevelek, inline értesítések, árazási táblázatok, postai / oldal rácsok, közösségi média ikonok, és a lista folytatódik. A Gutenberg tömbök ez a gyűjtemény sokféle rugalmasságot kínál webhelye felépítéséhez, ahogy azt elképzelte.

13. SzerkesztőkKit

Gutenberg Page Building Toolkit - SzerkesztőKit

Az EditorsKit blokkbeállítási lehetőségeket tartalmaz a szöveges formátumokhoz (beleértve a nofollow / szponzorált linkeket, a kiemelt szöveget, a szöveg átalakítását, a behúzásokat stb.), A jelölő támogatást, a láthatósági lehetőségeket (blokkok megjelenítése / elrejtése eszköz alapján, bejelentkezett felhasználók, ACF vagy feltételes logika) , becsült olvasási idő, ellenőrzött listák, érzékeny szöveg igazítás és így tovább. De talán az egyik leghasznosabb szolgáltatás a blokk import és export opció. Ezzel könnyedén exportálhatja és újra felhasználhatja a blokkokat közvetlenül a szerkesztőből.

És azok számára, akik jól ismerik a kódot, az EditorsKit további CSS osztályokat is hozzáadott kódszerkesztő módként (szintaxis kiemelővel kiegészítve).

14. Gridbuilder WP

Gridbuilder WP

Jobb rácsot és szűrőt keres az oldalain? Adj Gridbuildernek WP próba. Ez a prémium plugin egyszerű lehetőségeket kínál saját egyéni rácsok felépítésére (választhat falazott, indított, metró vagy körhinta közül), komplett a sokoldalú keresés beállításaival. És a plugin természetesen kompatibilis a Gutenberggel, valamint az ACF-lel az egyedi mezőkhöz, a Polylang vagy WPML fordításokhoz, a WooCommerce termékekhez és még sok máshoz.


A Gutenberg fényes jövővel rendelkező erőteljes tartalomszerkesztő. Ez lehetővé teszi fantasztikus webhelyek létrehozását kattintással. A Gutenberg kiegészítők / beépülő modulok / bővítmények az alapértelmezett Gutenberg szerkesztőre épülnek, és még több energiát kínálnak a Gutenberg hajlításához, ahogy kívánja.

Az Ön igényeinek leginkább megfelelő Gutenberg-bővítmény kiválasztásához hajlandónak kell lennie néhány lehetőség kipróbálására. A legtöbb Gutenberg-bővítmény ugyanazt a tartalomblokkot kínálja. Minden egyes Gutenberg-bővítménynek különféle lehetősége van az egyes blokkok testreszabásához, azaz ami számomra működik, valószínűleg nem működik az Ön számára.

Reméljük, hogy talál egy fantasztikus Gutenberg-bővítményt, amely feltölti a WordPress webhelyet. Eddig a kedvencem a MotoPress által készített Getwid Gutenberg plugin. De melyik a kedvenc Gutenberg-bővítmény? Kérjük, ossza meg legjobb választását a megjegyzésekben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map