14 legjobb csúszó plugin a WordPresshez

A WordPress legjobb csúszkás bővítményei

Mindannyian láttuk a minőségi csúszkát, amikor online vásárolnak, de mi az, ami vonzóvá teszi a csúszkákat? Először is egy nagyszerű csúszka érzékeny és szinte bármilyen táblagépen vagy okostelefonon jól működik. Egyéb kötelező funkciók a következők:


 • Sima animált effektusok
 • Parallax rétegek
 • Gyors képfeltöltés
 • Stílusos betűtípusok és gombok

Ezeknek a szolgáltatásoknak egy része segíti a webhelytulajdonosokat, míg mások vonzó vizuális élményt nyújtanak a webhely látogatói számára. Ezeknek a szolgáltatásoknak nem mindegyikére van szükség minden webhelyen, ám mindegyiket érdemes megfontolni.

Jelenleg egy csúszkát használ a webhelyén? Ha nem, akkor szerencséd van, mert összeállítottuk a WordPress legjobb csúszó pluginjainak listáját. Néhány prémium, és néhány ingyenes -, de ezek mindegyikében megteszi a szükséges lépéseket, hogy a webhely látogatói „wow” -ot mondjanak. Nézzük meg.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Nivo csúszka

Nivo csúszka példa, amelyen az egyik animált kép a másikba csúszik.

Információ és letöltésView a Demo

A Nivo Slider egy freemium plugin, amely szinte minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyre hihetetlen effektusok létrehozásához szüksége lehet. Ingyenes, de intuitív kezelőfelülete megkönnyíti a csúszkák létrehozását és rövid kódok segítségével történő felvételét a webhelyére.

Ennek a bővítménynek számos átmeneti hatása van a kezedben, hogy bemutassa képeit, lehetővé téve olyan lenyűgöző látvány megjelenítését, amely elbűvöli a látogatókat. Ezen felül a csúszka típusainak kihasználásával könnyedén szabályozhatja, hogy mely képeket jelenítse meg, és az automatikus képkivágás sok időt takarít meg a diák szerkesztésében..

Végül: a Nivo Slider szándékosan könnyű, ami minimális hatást gyakorol az oldal betöltési idejére. Kiváló lehetőség egy csúszka hozzáadására a webhelyére.

2. Csúszó forradalom

Revolution Slider Prémium WordPress bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

A Slider Revolution bővítmény a piacon az egyik legnépszerűbb csúszó plugin – és igazolhatóan (ez még a Total prémium kategóriájú prémium csúszó pluginjainak egyike). Elegáns, teljes szélességű csúszkákat kínál, amelyek rendkívül érzékenyek. A csúszkát bármilyen webhelyen megvalósíthatja, mivel bármilyen eszközön figyelemre méltó. A plugin előrecsomagolt, animációs hurkokkal is szállítva, ezzel biztosítva, hogy ügyfelei ne maradjanak megfagyasztott csúszkával, ha egy ideig elmaradnak az Ön honlapján.

A Slider Revolution parallaxis rétegei fantasztikusak, és az idővonal-nézet diaszerkesztője intuitív vázlatot mutat be arról, hogy a képei miként jelennek meg a csúszkán. Mindemellett a plugin egy drag-and-drop szerkesztőt is biztosít, amely lehetővé teszi a kezdő webmesterek számára, hogy professzionális médiacsúszkákat készítsenek. Ez egy csúszó plugin, amely finomságokkal teli, a többnyelvű támogatástól a teljes képernyős YouTube- és Vimeo-video-támogatásokig.

3. Átmeneti csúszka

Átmeneti csúszka

A webhelyére egyedi csúszkák létrehozása nem kell, hogy nehéz legyen. Valójában ehhez még kódolást sem kell. Az Átmeneti csúszka plugin egy nagy teljesítményű plugin, amely rengeteg funkcióval és opcióval bővíti a felhasználót, így létrehozhat saját lenyűgöző csúszkákat. Érdemes megjegyezni, hogy a Transition Slider az első ilyen típusú plugin – a WebGL speciális effektusokhoz történő felhasználása, amely nem lehetséges a CSS-sel.

Az Átmeneti csúszkával könnyű elkészíteni fejlett és teljes mértékben reagáló csúszkákat a webhelyére az élő csúszka elrendezés-szerkesztő, HTML5 animációk (24 beleértve a roll, wrap, stretch, twirl and zoom), az automatikus lejátszás és a hurok, a tapintás és húzás funkciót, réteggombok és így tovább. 26 gyönyörűen stílusos, előre elkészített sablon is megtalálható, amelyeket használhat a csúszkákhoz (vagy csak kiindulási pontként használhatja azokat a további testreszabáshoz). Ezenkívül az Átmeneti csúszkát a helyszíni SEO-ra optimalizálták, csak akkor jelenítik meg, ha a csúszka látható, és lusta betölti a gyorsabb oldalsebességet..

4. Theia Post csúszka

Theia Post Slider a WordPresshez

Adjon hozzá diavetítéseket a többoldalas hozzászólásokhoz a Theia Post Slider segítségével. Ez a prémium csúszka megkönnyíti a csúszkák létrehozását többoldalú hozzászólásaiból, oldalairól és a WooCommerce termékekből. Válasszon a több mint 200 csúsztatható téma, 4 átmeneti effektus közül, fejléceket és címeket adjon a diákhoz, és a navigáció során akár engedélyezze a hirdetések frissítését. Még az admin élő előnézete is felhasználható a csúszkák megtekintésére a közzététel előtt.

Aggódik a SEO miatt? A Theia optimalizálva van az egyedi dia-url-ekkel, valamint a sebesség figyelembe vételével, az AJAX használatával és az előtöltéssel a csúszkák gyors tartása érdekében.

Körhintákat szeretne létrehozni? Nézze meg a körhinta kiegészítőt, amely a Theia azon funkciójára épül, hogy körhintákat adjon hozzá miniatűrökkel, 35+ vektor nyilakkal, érintéses navigációval és postai úton történő testreszabással..

5. Egyéni monokió

Soloquy Sliders Prémium WordPress bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

Ez határozottan prémium. A Soliloquy csúszkás plugin 19 dollárral kezdődik, de az ára egészen 249 dollárig mehet, attól függően, hogy hány webhelyen tervezi használni. Ha nem tudja elviselni a WordPress ingyenes csúszó pluginjaival való munkát zavaró felületük miatt, ez az opció visszakapcsolást biztosít. Reagáló, és lehetőséget ad arra, hogy gyorsan importáljon és exportáljon korábban létrehozott csúszkákat, csökkentve a más webhelyekre történő áthelyezésre fordított időt.

Az épület felületét is rendkívül könnyű használni, és úgy tűnik, hogy soha nem lassul le vagy lassul a fronton. Az egyik egyedi tulajdonság a független csúszka opció az egyes csúszkák eldobásához a webhely egész területén.

6. Slider Pro

Slider Pro Premium WordPress bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

A Slider Pro egy teljesen érzékeny és érintéssel kompatibilis csúszka prémium WordPress plugin. A képek, a hangok és más videók támogatásával ez a csúszka kiválóan kiegészíti minden témát.

Szeretne egy rugalmas csúsztatható bővítményt, amely rengeteg nagyszerű tulajdonsággal rendelkezik és könnyen használható, közvetlenül a dobozból? Akkor a Slider Pro-t szeretnéd. Ez a fantasztikus bővítmény megkönnyíti az egyedi csúszkák hozzáadását bármely WordPress-témához. Ez a tapintású és teljesen érzékeny csúszka pixelként néz ki tökéletesen bármilyen eszközön, telefonon és táblagépen. Plusz, galériák, tartalom, flickr, mély linkek és egyéb támogatással bármilyen csúszkát létrehozhat, amire szüksége van.

A Slider Pro rengeteg elrendezési és tervezési lehetőséget kínál. A beépülő modul támogatja a sima átmeneteket az animáción, animált rétegeket, karusszéleket, végtelen görgető csúszkákat, teljes képernyős csúszkákat, automatikus magasságokat, összeállított álló és tájképeket, lusta terhelést és még sok minden mást. Csak annyi remek lehetőség van!

Egyéb plugin-funkciók közé tartozik a retina támogatás, a lightbox, a billentyűzet navigációja, a töréspontok és a miniatűrök. De ez még nem minden, alább láthat további funkciókat. A Slider Pro egy nagyszerű WordPress plugin, amelyet nem akarsz továbbadni.

7. LayerSlider

Rétegcsúszka Prémium csúszka plugin

Információ és letöltésView a Demo

Milyen az első benyomásod a webhelyedről? A jó első benyomás ösztönzi a látogatókat maradni, de a rossz azt jelenti, hogy elveszítheti a látogatókat, potenciálisan örökre. Ez az oka annak, hogy sok weboldal úgy dönt, hogy egy nagyon vizuális képcsúszkát használ a kezdőlapján a hajtás felett, ami szintén kiválóan alkalmas arra, hogy a látogatókat a legjobb vagy legfrissebb tartalmak felé irányítsa – színt és képeket adnak hozzá, és megkönnyítik a webhely navigálását. A prémium LayerSlider plugin (amely a teljes prémium csúszka a Total csomagolásával) nemcsak csúszkákat kínál. Képes galériákat és diavetítéseket is felvehet, ideális multimédiás élményt nyújtva.

A LayerSlider több mint 200+ 2D és 3D átmenetet biztosít, és a diaszerkesztővel elkészítheti saját egyéni átmeneteit. A nagyteljesítményű drag-and-drop szerkesztő a pluginnel valós idejű előnézetek megtekintéséhez, valamint az összetevők importálásához, exportálásához és mozgatásához az idővonal nézetben. A LayerSlider lehetővé teszi gyönyörű, érzékeny képgalériák és tartalomcsúszkák készítését – audió vagy videó beágyazására is alkalmas a YouTube vagy a Vimeo. Ez nem új, de a LayerSlider legfontosabb értékesítési pontja a rendelkezésre álló átmeneti effektusok és nyersanyagok óriási száma, ami rengeteg rugalmasságot biztosít Önnek a kívánt csúszka típusának felépítésekor..

Még dinamikus csúszkákat is létrehozhat, amelyek kapcsolódnak a WordPress hozzászólásaihoz és oldalaihoz. Ez lehetővé teszi, hogy elküldhesse az embereket a legizgalmasabb tartalmakhoz anélkül, hogy a végén sok munkát végezne. Több mint 13 skála közül választhat, amelyek végtelenné teszik webhelyének márkázását és annak különbségtételét, mint a többi embertől, aki ezt a bővítményt vásárolja.

A LayerSlider támogatja a lusta betöltést is; később a diákat csak akkor tölti be, amikor szükség van rá, ahelyett, hogy előzetesen betöltenék őket. Ó, és megemlítettem, hogy a csúszka SEO-barát? Ez előrelépést jelent a verseny előtt, mivel nem túl sok ember tudja, hogyan lehet optimalizálni csúszkáikat.

8. Sima csúszka

Sima csúszkamentes WordPress plugin

A Smooth Slider fejlesztői azt állítják, hogy mindössze 50 másodpercen belül megvalósíthat egy lenyűgöző csúszkát, a legutóbbi vagy a kiemelt hozzászólásokra mutató hivatkozásokkal. Ez egy magas feladat, de úgy tűnik, hogy teljesen igaz. Az interfész meglehetősen egyszerűen használható, és valójában nincs sok gomb vagy beállítás a fejed körbefuttatásához. Ez az ingyenes csúsztatható bővítmény egyike, és teljes mértékben reagál.

A létrehozott diavetítések olyan keresőmotorra vannak optimalizálva, amely új embereket hoz a webhelyére, és a Beállítások A panel teljes mértékben irányíthatja a csúszkák elülső oldalán való megjelenését. Különösen azt szeretem, hogy az ingyenes plugin hat átmeneti effektet tartalmaz, ami több, mint a kevésbé vonzó prémium csúszó pluginok (nem soroltunk bele ebbe a listába).

Ennek a pluginnak az a kulcsa, hogy nincs szüksége kódolási ismeretekre, hogy valami profi legyen. A diákat egyetlen kattintással el lehet helyezni vagy eltávolítani – csak lépjen a Sliders Adminisztrációs Panel. Ez egy ügyes lehetőség, amelyet érdemes megnézni.

9. Intelligens csúszka 3

Intelligens csúszka 3

A Smart Slider 3 egy intuitív plugin, amely lehetővé teszi az érzékeny diavetítések gyors elkészítését, valamint a YouTube és a Vimeo videóinak felvételeit. Könnyen használható szerkesztője lehetővé teszi több réteggel való munkát, diák készítését a drag-and-drop felületen keresztül, és a tartalom élő előzetes megtekintését, mielőtt közzéteszi..

Könnyen változtasson meg minden olyan részletet, amely igazán fontos a tipográfia és a stílus szempontjából. Választhat betűkészleteket és stílusokat a rétegekhez, navigációkhoz és egyéb elemekhez, és változtathat több dián és rétegen. Kezdjen egy üres WordPress csúszkával, vagy válasszon a sok gyönyörű minta közül. 100+ előre elkészített diák rendkívül egyszerű, egy kattintással történő telepítéssel. Minden típusú csúszka egyszerű kialakításának módja. A Smart Slider 3 egy erőteljes réteg animációs rendszert használ a rétegek mozgásának és átmeneteinek biztosításához. Amit építeni lehet, végtelen. 40+ beépített réteg animációval jön, 3 animációs típusban: be, ki, hurok.

Ez a bővítmény érintésbarát kialakítást, automatikus lejátszási konfigurációkat és több csúszkavezérlőt is tartalmaz a stílusok és a pozíció megváltoztatásához. Külső forrásokból is létrehozhat csúszkákat. Adjon hozzá dinamikus tartalmat minden diához, például: WordPress hozzászólások és cikkek, Flickr, Instagram, YouTube, Vimeo, WooCommerce és 32 további. Határozottan javasoljuk, hogy olvassa el a fejlesztők dokumentációját, hogy többet megtudjon arról, hogy ez a plugin mit tud tenni.

10. RoyalSlider

RoyalSlider Premium

Információ és letöltésView a Demo

A RoyalSlider egy prémium képgaléria és tartalomcsúsztató eszköz, amely több formátumban kapható. A WordPress beépülő modul gyors, reagáló és érintőképernyős mobil eszközök számára. Használhatja gyorsan kiváló minőségű galéria létrehozásához Instagram, Flickr vagy 500px fiókjából.

Ez a csúszka nagy dimenzióval bővíti minden WordPress témát. Olyan sok csúszka lehet választani, biztos, hogy különféle projektekben is felhasználhatja. És mivel a csúszkák automatikusan tárolódnak a böngészőben, a Royal Slider nem lassítja le a WordPress egyik webhelyét sem (hooray!).

A Royal Slider nagyon felhasználóbarát és könnyen használható. Számos olyan háttérfunkció létezik, amelyek könnyebbé teszik az adminisztrátorok munkáját. Először is, nagyszerűen működik a WordPress legújabb verziójával, és rendelkezik saját adminisztrációs területtel. Ráadásul kihasználja a WP 3.5 tömeges feltöltését a médiakezelőn keresztül, vagy közvetlenül kapcsolódhat a Flickr vagy az 500px fiókjához. Ez rendkívül gyorsan lehetővé teszi a képekkel teli csúszkák létrehozását. Ezután címeket, dátumokat stb. Adhat hozzá a Dia Markup Editor segítségével, és hozzáadhat egyéni átmeneti effektusokat (amelyek mindegyikét élőben láthatja az adminisztrációs panelen a Live Slider előnézeti területén). A csúszkák beillesztése olyan egyszerű, mint egy rövid kód, widget vagy PHP funkció használata (amelyik az Ön számára legmegfelelőbb).

11. Responsive Slider by MotoPress

Responsive Slider by MotoPress

A MotoPress Responsive Slider segítségével felhasználóbarát módon készíthet csodálatos diákat és hozhat létre animált effektusokat. A drag and drop felülettel rendelkezik, így soha nem kell megérintenie semmilyen kódot. Ehelyett felhasználhatja a keresőmotorra optimalizált diavetítések gyors elkészítésére, amelyek bármely eszközön működnek.

Ez a bővítmény a csúszkák három fő típusát kínálja: Egyéni csúszkák, Posts csúszkák és WooCommerce csúszkák (e-kereskedelmi webhelyek számára). Ha többet szeretne megtudni a szolgáltatások széles választékáról, átnézheti a fejlesztők dokumentációját, vagy bemutatója lehet saját magának. És feltétlenül nézd meg a prémium MotoPress Slideshow plugin-t további szolgáltatásokért.

12. MetaSlider

MetaSlider

A MetaSlider egy egyszerű felületet kínál, amely lehetővé teszi SEO-hoz optimalizált diavetítés létrehozását másodpercek alatt. Könnyedén húzza át és dobhatja le képeit a WordPress médiakönyvtárából, hogy galériát hozzon létre, majd feliratokat, linkeket és SEO-adatokat adjon hozzá – mindezt ugyanazon az oldalon.

Amellett, hogy érzékeny és könnyen használható, a MetaSlider többféle konfigurációs lehetőséget kínál a sebesség és az animációs effektusokhoz. Ha fejlesztő vagy, akkor különösen érdekli tudnia, hogy ez a plugin kompatibilis a Multisite-lal, és olyan széles körű API-t kínál, amellyel együtt dolgozhat.

13. Mester csúszka

Mester csúszka

A Master Slider ingyenes plugin a szolgáltatások széles körét kínálja. Amellett, hogy SEO-barát, egyszerűen használható felülettel rendelkezik, bármilyen eszközön érzékeny, és lehetővé teszi, hogy csodálatos diavetítéseket készítsen a drag-and-drop csúszka készítőjével. Ez az egyik leghatékonyabb csúszó plugin, amelyet ingyen megtalálhat.

Sőt, a prémium verzió tartalmazza az összes ingyenes szolgáltatást (amelyek számos) és néhány extrát, mint például a WooCommerce termékcsúszka fejlett szűrési lehetőségekkel, HD videó háttérképek a diákhoz és a mély linkek, amelyek segítik a SEO-t. Ez magában foglalja a valós idejű előnézeteket is, így azonnal közzéteszi, hogy működik-e a tartalommal a közzététel előtt.

14. Master Slider Pro

Mester csúszka - Érintéses réteg csúszka WordPress beépülő modul

Információ és letöltésView a Demo

A Master Slider Pro egy teljes mértékben reagáló érintéscsúsztatható WordPress plugin. Ez a nagyteljesítményű bővítmény az érintőképernyős navigáció, a tartalomban gazdag rétegek, a hasznos hotspotok, rengeteg effektus és még sok más lehetőségeit kínálja.

A Master Slider Pro a következő nagyszerű csúszka WordPress bővítmény, amely megjelenik a CodeCanyonból. Tele van az összes nagyszerű tulajdonsággal, amelyet elvárhat egy minőségi WordPress csúszkától, beleértve az érzékeny támogatást, a tartalmi és képrétegeket, a videotámogatást, a rétegek animációit, a diák átmeneteit és egyebeket. Mindemellett egyedülálló lehetőségek vannak a diapozíciós pontokhoz, amelyek eszköztippekkel vannak felszerelve, igazításra készen állnak, és még az intelligens kép előtöltést.

Ez a bővítmény támogatja és integrálja a piacon található sok más népszerű WordPress plugint is. A Master Slider Pro integrálódik a Visual Composer pluginhez, a Flickr pluginhez, a Members pluginhez és még sok máshoz. A plugin többnyelvűen készen áll, így függetlenül attól, hogy milyen nyelvet használ az Ön weboldala, a Mester Slidereket mind az olvasók könnyen megérthetik.

A Master Slider Pro 25 mintacsúszkával is szállít, amelyek segítenek webhelyének gyors elkészítésében. Ezenkívül a böngészők között is tesztelték annak biztosítása érdekében, hogy a csúszkáik tökéletes megjelenésűek legyenek minden nagyobb böngészőben.

Következtetés

Az ideális csúszka megmutatja, hogy mit csinál a vállalkozása, és felhívja a felhasználói figyelmet arra, hogy a legfontosabb tartalom felé tolja őket. Hivatkozhat a legfontosabb blogbejegyzéseire, vagy akár az online áruház szezonális akcióira is küldheti az embereket.

Bármire is használja a csúszkát, vessen egy pillantást a WordPress legjobb csúszkáira, amelyeket már említettünk, és fontolja meg a saját webhelyén történő megvalósítást. Az egyik ilyen plugin a személyes kedvence? Hiányzott a kedvenc pluginod? Szeretnék hallani rólad a megjegyzésekben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map