13 legjobb WordPress Push Notification Plugins 2020

A legjobb WordPress Push Notification beépülő modulok

Minden weboldaltulajdonos szeretne létrehozni egy olyan rajongói alkotást, akik rendszeresen visszatérnek a tartalom olvasásához, a közösséggel való kapcsolattartáshoz és a termékek vásárlásához. Sokféle módon ösztönözheti a látogatókat, hogy térjenek vissza a webhelyére. A vonzó e-mail kampány létrehozásától és a szociális média magas szintű jelenlétének fenntartásától a promóciók és versenyek futtatásáig, csak néhányat említve. A közelmúltban azonban növekedett a WordPress push értesítési beépülő modulok a közönséggel való kapcsolatfelvétel érdekében.


Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogy mi is pontosan a push értesítések, és hogy felhasználhatók-e a visszatérő látogatók számának növelésére a webhelyén. Meg fogjuk osztani a WordPress push-értesítési beépülő moduljainak néhányát és azt is, hogy mit kell keresnie az egyik kiválasztásakor.

Mik a WordPress Push Notification plugins?

WordPress Push Notification plugins

A push értesítés egy automatikus üzenet, amelyet a webhely korábbi látogatóinak (akik természetesen választottak) küldnek, amikor nincsenek az Ön webhelyén. Általában a felbukkanó ablak megkérdezi a látogatót, hogy örömmel kap-e értesítéseket a jövőben. Ha elfogadják, akkor a webhely értesítéseket küldhet ennek a személynek a böngészőjére vagy eszközére (számítógép, telefon stb.) Webhelyfrissítések, új cikkek, termékek, különleges ajánlatok és még sok más számára..

Nyilvánvaló előnyei vannak a push értesítések használatának, de vannak súlyos hátrányai is, ha nem megfelelően használják.

Előnyök:

 • A push értesítések növelik a forgalmat a webhelyén azáltal, hogy ösztönzik a látogatókat a visszatérésre.
 • Mivel az emberek úgy döntöttek, hogy megkapják őket, tudod, hogy máris érdeklődnek az Ön rése iránt.
 • Ez viszont segíthet webhelye átalakításában a céljaival szemben, függetlenül attól, hogy rajongói közösséget építenek-e vagy eladásokat generálnak.

Hátrányok:

 • Az embereknek úgy kell döntniük, hogy elfogadják az értesítéseket.
 • Az Ön által küldött push értesítések különbséget tehetnek a visszatérő látogatók elnyerése és a követői elvesztése között. Túl sok értesítés és kockáztathatja a közönség bosszantását. Túl kevés, és elfelejthetik az Ön webhelyét.

A plug-in kiválasztásakor a push értesítések hozzáadásához a WordPress-hez figyelembe kell vennie a támogatott eszközöket, az optin űrlapot és az értesítési testreszabásokat, az elküldendő push értesítések mennyiségét, az elküldött üzenetek irányítását és az elemzés biztosítását..

Ezt szem előtt tartva, vessünk egy pillantást a WordPress push értesítési beépülő moduljai közül néhányra.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. OneSignal

A OneSignal ingyenes webes push értesítések beépülő modulja

A OneSignal egy ingyenes WordPress plugin, amely korlátlan asztali push értesítéseket nyújthat. Jelenleg támogatja a Chrome, a Firefox és a Safari böngészőket. Ez a népszerű funkciókban gazdag plugin opt-in űrlap testreszabási beállításai, valamint az időzítés és a képernyő helyének beállításai. Ezenkívül lehetővé teszi, hogy A / B tesztelje az üzeneteit, hogy megnézze, melyiknél jobb az átváltási arány. Az automatikus push értesítések mellett, amelyeket minden új üzenet közzétételekor elküldünk, emlékeztetőket küldhet azoknak az embereknek, akik egy ideje nem jártak webhelyén. Az üzenetek ütemezése a jövőben történő kézbesítés, annak alapján, hogy az olvasók korábban miként látogatták meg az Ön webhelyét vagy az időzónáját.

2. Gravitec.net

Gravitec.net - Web push értesítések

Küldjön gyors és hatékony webes értesítéseket az olvasóknak a Gravitec.net segítségével. Ez az ingyenes bővítmény lehetővé teszi, hogy értesítse az olvasókat az új tartalomról vagy az ajánlatokról a Chrome, Firefox, Safari, Opera vagy Yandex használatával. Ezenkívül fejlett funkciókkal rendelkeznek az előfizetési promptokhoz, az RSS-hírcsatornán alapuló automatikus értesítés, csepegtető kampányok az új előfizetők bemutatására a webhelyen, valamint a népszerű hírek egyedülálló nyomtatási kivonata. Mivel a Gravitec.net nagyszerűen működik bármilyen asztali vagy mobil eszközön, biztos lehet benne, hogy az olvasók látják a push értesítéseket.

Regisztrálnia kell a Gravitec.net a plugin használatát tervezik. De szerencséd a Gravitec.net egy nagylelkű, örökre ingyenes tervet kínál egy felhasználó számára, akár 30 000 előfizetővel (wow!). Ez magában foglalja a korlátlan értesítéseket és a Gravitec.net teljes szolgáltatási és integrációs csomagját. De korlátlan előfizetők és felhasználók számára a fehér címkézés, a fejlesztőbarát RESTful API és az elsőbbségi támogatás frissíthető üzleti tervre. Már csak 4 dollártól kezdve ez érdemes kiadás.

3. WonderPush

WonderPush - Web push értesítések

Egy másik nagyszerű lehetőség az Ön webhelyére WonderPush webes push értesítések. A beépülő modul telepítése után az előfizetők, akik csatlakoztak, tudják, mihelyt közzétesz egy új bejegyzést. Mivel a plugin kompatibilis a Chrome-mal, az Edge-rel, az Opera-val és a Firefox-szal, nem kell gondot okoznia a közönség nagy részének egyetlen kattintással történő elérésével..

A beépített funkciók miatt ez a plugin kiemelkedik. Szeretne elérni egy meghatározott demográfiai mutatót? A WonderPush segítségével lehetősége van korlátozni a leküldést nyelv, címkék vagy események alapján. A WonderPush programot az elhagyott kocsik helyreállításához is felhasználhatja. Csak küldjön egy push-et, hogy emlékeztesse az előfizetőket, hogy valami félelmeteset hagytak a kocsikban. És a WonderPush irányítópultjával kezelheti kampányait, szegmenseit, személyzetét hozzáféréssel és valós idejű elemzésekkel az értesítésekhez.

És végül, fontos megjegyezni, hogy a WonderPush prémium szolgáltatás (havonta 1E-től kezdve). De kínálnak egy 14 napos ingyenes próbaverziót, és megfelelnek a GDPR-nek (azaz az Ön adatait és az ügyfeleid adatait biztonságosan és megfelelően kezelik, hogy megfeleljenek ezeknek a szabályoknak). Akkor miért nem próbálja ki, és figyelje, hogy növekszik-e a forgalom (és esetleg a bevételek)!

4. Intelligens értesítések (prémium)

Intelligens értesítések Prémium WordPress bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

Az Intelligens értesítések egy push értesítés, hírlevél, a Facebook Messenger és az előfizetői elemzési plugin egybegyűjtve. Ez könnyebbé teszi a közönséggel való kommunikációt, mint valaha. Használjon intelligens értesítéseket minden előfizetővel és közönséggel kapcsolatban, beleértve (de nem korlátozva ezekre): értesítések küldése, közelgő események, BuddyPress társadalmi interakciók, bbPress témák, PeepSo tevékenység, WooCommerce értékesítés vagy megrendelések és még sok más.

Bár sok plugin csak egy módszert kínál a közönséggel való kommunikációra, az intelligens értesítések megkönnyítik a marketing erőfeszítéseinek összehangolását. Könnyen szinkronizálhat hírlevelet, push értesítéseket és a Facebook Messenger figyelmeztetést. Ily módon sokkal több előfizetőt érhet el, mintha egyetlen csatornát használna. Ez a plugin kompatibilis a WordPress többoldalú, WPML-fordításaival is, készen áll az RTL-re, és emoji támogatást tartalmaz.

5. SendPulse

SendPulse Free Web Push WordPress bővítmény

A SendPulse egy ingyenes push értesítések beépülő modul a WordPress számára. Ez a hasznos bővítmény lehetővé teszi azonnali értesítések (push értesítések) kiküldését előfizetők számára. Tájékoztassa az olvasókat, amikor új blogbejegyzés készül, ha üzletében áru eladó vagy ha élő chat kezdődik. A SendPulse remek lehetőség a megnövekedett elkötelezettség növelésére és a látogatók visszatérésének tartására.

A figyelemreméltó funkciók között szerepel a böngészők közötti kompatibilitás, az offline értesítések, a testreszabható szegmensek, a személyre szabott üzenetküldés, a WordPress A / B megosztott tesztelése, a tömeges üzenetek és még sok más. A SendPulse valós idejű statisztikákat is tartalmaz. Ily módon számos tényező alapján láthatja, hogy mely push-értesítések konvertálódnak. A Plus SendPulse teljesen ingyenes. Ez magában foglalja akár 2500 előfizetőt és 15 000 üzenetet havonta. További előfizetők vagy korlátlan e-mailek esetén frissítenie kell.

6. A WordPress Lite push értesítései

Push Notifications a WordPress Lite számára

A Delite Studio által létrehozott push értesítések a WordPress (Lite) számára küld push értesítéseket iOS, Android és Fire OS eszközökre. Ezeket az értesítéseket egyenesen a webhelyről küldi valós időben, minden alkalommal, amikor új hozzászólást tesz közzé. Ez a meglehetősen alapvető WordPress-bővítmény kiváló ingyenes lehetőség a kis személyes blogok számára, vagy azok számára, akik csak most indulnak a push értesítések világában. Felhívjuk figyelmét, hogy ezeknek az üzeneteknek legfeljebb 1000 platformonkénti bejelentése van.

A Delite Push Notifications for WordPress prémium verziója korlátlan értesítéseket kínál, valamint támogatja a Safari, a Chrome és a Firefox böngésző értesítéseit. Mélyreható elemzést nyújt, így láthatja webhelye teljesítményét, és mely értesítések révén alakítják a felhasználókat visszatérő látogatókká. Egy másik lenyűgöző tulajdonság az, hogy a felhasználók maguk is kiválaszthatják, hogy milyen típusú értesítéseket kapnak, azáltal, hogy kiválasztják a bejegyzés kategóriáit. Ez segíthet megakadályozni, hogy a felhasználók elfáradjanak a túlzott értesítésekkel, csökkentve annak kockázatát, hogy elveszíti előfizetőit.

7. Tűzoltó (prémium)

Tűzoltó értesítő plugin

Információ és letöltésView a Demo

A prémium Fire Push bővítmény nagyszerű eszköz HTML5 webes push értesítések hozzáadására a WordPress webhelyére. Bejelentés, ha egy bejegyzés megjelenik vagy frissül egy gombnyomással! A bővítmény egyszerű lehetőségeket kínál az ikon, a cím, a webhely link és az értesítésekhez hozzáadott szöveg testreszabásához. Ezen felül lehetősége van push értesítéseket élőben (amikor a felhasználók az Ön webhelyén vannak) és a háttérben (amikor a felhasználók egyszerűen böngésznek az interneten). A Fire Push támogatja a WooCommerce szolgáltatást is, így értesítést küldhet új termékek megjelenésekor, az árak csökkenésekor, vagy akkor is, ha egy termék alacsony raktáron van.

8. PushAssist

PushAssist értesítési bővítmény

Az ingyenes PushAssist bővítmény nagyszerű módja annak, hogy a PushAssist értesítéseket hozzáadjuk a WordPress alapú webhelyhez. Regisztrálnia kell egy ingyenes fiókot, de ez után a beállítás nagyon szellő. A PushAssist emellett a HTTP / S, a GCM kulcsok, az ütemezett kampányok, az automatikus postai értesítések opcióit, valamint a saját logójának, címének, üzenetének és linkjének az értesítésekhez való hozzáadását is lehetővé teszi. UTM-paramétereket is hozzáadhat, hogy jobban nyomon tudja követni a push értesítés eredményeit a Google Analytics szolgáltatásban!

9. Beamer

Beamer Notification plugin

A Beamer egy ingyenes hírcsatorna és push értesítéssel ellátott WordPress plugin, amelynek segítségével a webhely bejelentéseit egyetlen helyről kezelheti. A Beamer segítségével összehangolhatja az ütemezett üzeneteket és az értesítéseket, engedélyezheti az új üzenetek automatikus bejelentését, szegmentálást adhat hozzá (viselkedés, hely vagy demográfia alapján), és létrehozhat egy Beamer hírcsatornát a webhelyére (egyedi szín-, hely- és értesítési típusokkal kiegészítve). A legjobb az egész – mindössze 5 percig tart, amíg Beamer telepítésre kerül a webhelyén.

10. LetsPush (prémium)

LetsPush Notification plugin

Információ és letöltésView a Demo

Ha üzletet vagy közösségi oldalt működtet a WordPress segítségével, akkor érdemes megnéznie a LetsPush alkalmazást. Ez a bővítmény nem csak a WordPress-hozzászólásokhoz, hanem a WooCommerce termékekhez és a BuddyPress-riasztásokhoz ad további értesítéseket. Ily módon kiküldheti az értesítéseket új bejegyzésekről, szezonális eladásokról, elhagyott kocsikról, új baráti kérelmekről, privát üzenetekről és egyebekről. A legjobb az egészben, mivel ez egy prémium önálló plugin, nincs kiegészítő fiók, előfizetés, harmadik fél SDK vagy bármi más a LetsPush használatához. Csak telepítse a plugin-t, és kezdje el!

11. iZooto Web Push Notification

iZooto Push Notification plugin

Az iZooto segítségével növekedhet és bevonhatja közönségét a Push Notifications segítségével. Egyszerűen telepítse a bővítményt, és csatlakozzon az iZooto fiókjához. Akkor elkezdheti a push értesítések létrehozását közvetlenül a WordPress irányítópultján. Készítsen automatizált értesítéseket az iZooto Zapier integrációjával, adjon hozzá ikonokat és hangulatjeleket, ütemezze az értesítéseket, vagy tolja ki őket az időzóna szerint, adjon hozzá közönségszegmentálást és így tovább. Plusz az iZooto még olyan lehetőségeket is tartalmaz, amelyek a hely vagy az eszköz szerint céloznak, és ez rendkívül hasznos lehet a helyi vállalkozások számára.

12. Előfizetők

Előfizetők Push Notification beépülő modul

Az előfizetők egy egyszerű és ingyenes push értesítési WordPress-bővítmény. A listán szereplő egyéb ingyenes lehetőségekhez hasonlóan a plugin használatához ingyenes Subscribers.com fiókra is szükség van, de a telepítés után a Chrome, Firefox, Opera, IE (csak asztali) és Safari (csak asztali) webes értesítéseket küldhet. a webhely látogatói számára. Tájékoztassa közönségét arról, hogy egy új üzenet már létrejött, amikor flash-eladás zajlik, ha rendezvénye van és még sok más. Az élő közvetítések támogatottak, és az előfizetők még GDPR-re készen állnak.

13. Roost Web Push Free WordPress bővítmény

Roost Web Push Free WordPress bővítmény

A Roost egy prémium szolgáltatás, amely támogatja a Chrome-ot asztali és android, Firefox és Safari számára. Gyorsan és könnyen telepíthető, a push értesítések néhány perc alatt elküldhetők a plugin telepítésétől. Az üzeneteket minden egyes üzenet közzétételekor el lehet küldeni a kiválasztott csoportoknak vagy egy-egynek.

Az értesítéseket küldhetünk egy cikk címével, egyedi címsorral vagy egy képpel együtt. Ezek a szolgáltatások lehetővé teszik, hogy ellenőrizze, amit az egyes követők látnak, és lehetővé teszi, hogy testreszabhassák tapasztalataikat. Ily módon minden előfizető releváns és érdekes üzeneteket kap.

Roost fő húzása: A csengő funkció. Ez egy értesítési központ, amely minden előfizető számára elérhető, és lehetővé teszi számukra a legfrissebb értesítések és a webhely tartalmának megtekintését. A látogatók megoszthatják az értesítéseket a közösségi médiában, és ellenőrizhetik a kapott üzenetek számát és típusát. A közönség autonómiájának megadása a push-értesítéseik révén növelheti a webhelyek és a közösségi média elkötelezettségét, ugyanakkor ösztönözheti a visszatérő látogatókat.

Végső gondolatok

A legjobb WordPress push értesítési beépülő modulok megtekintésekor a megfelelő megoldás az Ön webhelyének igényeitől függ. Mindegyik méltó és izgalmas kilátás, bár ha első alkalommal próbál meg push értesítéseket, bölcs okos lehet kezdeni az egyik ingyenes bővítménnyel. Egy nagyobb vállalkozás, amelynek nagy követése valószínűleg az elején választja az egyik prémium lehetőséget. Ezek az opciók általában több funkciót és rugalmasságot, valamint egy-egy támogatást kínálnak.

Bármelyik bővítményt választja, figyelje figyelemmel a push értesítéseket, és kövesse nyomon a konverziókat. Győződjön meg arról, hogy az értesítések pozitív különbséget mutatnak, és ami a legfontosabb: ne veszítse el követőit.

Használ push értesítéseket a WordPress webhelyén? Milyen megoldást használ, és észrevetted-e a visszatérő forgalom növekedését? Kérjük, ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map