13 legjobb WooCommerce fizetési átjáró plugin

Legjobb WooCommerce fizetési átjáró plugins

Bizonyára hallott már a WooCommerce-ről? Ez az egyik legegyszerűbb módja egy online áruház létrehozására a WordPress segítségével. A WooCommerce lehetővé teszi, hogy a webhelytulajdonosok termékeket, digitális termékeket és még előfizetéseket is hozzáadhassanak (a telepített WooCommerce bővítményektől függően). A WooCommerce által kínált összes fantasztikus szolgáltatáshoz azonban csak néhány beépített alapértelmezett fizetési lehetőség van. Szerencséd van rengeteg ingyenes és prémium WooCommerce fizetési átjáró-bővítmény, amelyet hozzáadhat, hogy új fizetési lehetőségeket kínáljon az ügyfeleknek.


Függetlenül attól, hogy hozzáadja-e a Stripe-t, az Amazon Pay-t vagy a kriptovalutákat, van egy plugin az Ön számára. Noha ez semmiképpen sem a WooCommerce fizetési átjárójának teljes listája, megpróbáltuk lefedni a legtöbb fő opciót. Remélhetőleg az alábbiakban megtalálja ügyfeleinek a megfelelő WooCommerce fizetési átjáró-bővítményt!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. WP SmartPay

WP SmartPay

Fogadja el a kifizetéseket a Paddle és a rendkívül egyszerű WP SmartPay integráció használatával. A WP SmartPay-vel a Padoo lehetőségei vannak a WooCommerce áruházában. Ez azt jelenti, hogy szinte bármilyen fizetési módot elfogadhat – Visa, Discover, Apple Pay, banki átutalások és így tovább! És ez megkönnyíti a bolti adók kezelését, mivel a Paddle összegyűjti és megfizeti az Ön forgalmi adóját. Nem kell saját számlákat elkészítenie – mindent a Paddle és a WP SmartPay kezeli!

A WP SmartPay lehetővé teszi az egyszeri és ismétlődő fizetések elfogadását, a zökkenőmentes fizetési folyamat megtervezését az átváltások fokozása érdekében (akár pénztár-felbukkanó ablakokat is létrehozhat), és egyedi kuponkódokat adhat hozzá az üzlet javításához. Ráadásul mobil eszközökre optimalizálva, több mint 20 valutát (és legalább 11 nyelvet) támogat, és automatikus frissítésekkel rendelkezik (mindaddig, amíg a plugin licence aktív).

2. Csík a WooCommerce által

Stripe by WooCommerce

Ez egy kiváló fizetési átjáró-bővítmény minden WordPress webhelytulajdonos számára, akiknek üzleti tevékenysége a világ különböző országaiban terjed. Segít a 26 ország ügyfeleitől a Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Diners Club, SEPA, Sofort, iDeal, Giropay, Alipay stb. Felhasználásával történő fizetések felvételében. A WooCommerce Stripe webes fizetéssel is rendelkezik. API támogatás, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a vállalati tulajdonosoknak fizetjenek mobil fizetési csatornákon keresztül.

3. FONDY fizetési platform

FONDY multifunkcionális fizetési átjáró

Az ingyenes FONDY gateway plugin megkönnyíti a fizetések elfogadását az EU 120 országában és azon túl. Egyszerűen telepítse a bővítményt, hogy a FONDY-t fizetési lehetőségként adja hozzá a WooCommerce áruházához (Megjegyzés: regisztrálnia kell egy FONDY számla hogy megkapja a kereskedői azonosítóját és a titkos kulcsát). Ezután az ügyfelek fizethetnek a Visa, a Mastercard, a Maestro, a PayPal, a Swift, a beszedési megbízás, a kézbesítés utáni és a több mint 100 pénznem több választásával. A FONDY-val együtt testreszabhatja és hozzáadhatja márkanevét a kereskedelmi portálhoz, hogy a pénztár folyamata zökkenőmentes legyen. Amit nem szeretni?

4. PayPal fizetés a WooCommerce által

PayPal pénztár a WooCommerce által

Bármely vállalkozó, aki a WooCommerce-t használja a WordPress-áruház üzemeltetéséhez, felhasználhatja ezt a szolgáltatásban gazdag kiegészítőt, hogy biztonságos környezetben értékesítse termékeit és szolgáltatásait. Ezenkívül a Paypal az egyik legszélesebb körben alkalmazott és legmegbízhatóbb fizetési feldolgozó, így az ügyfelek kényelmesek a használata. Ennek a kiegészítőnek van egy kontextus-ellenőrző funkciója, amely megfelel az e-kereskedelmi webhelyek összes szükséges biztonsági követelményének. Ezenkívül semmi esetre sem változtathatja meg webhelye témáját. Ne felejtse el, hogy a Context Checkout modális ablakot használ (a PayPal szerverein). De az ügyfelek a fizetés után visszakerülnek az Ön webhelyére.

5. Az Amazon Pay a WooCommerce által

Amazon Pay by WooCommerce

Emberek milliói használják az Amazonot, hogy szinte bármit megrendeljenek (hello Prime ingyenes, 2 napos kézbesítés). De tudta, hogy az Amazon Pay-t hozzáadhatja fizetési opcióként a WooCommerce áruházához? Ezzel a WooCommerce fizetési átjáró-bővítménnyel az Amazon-on keresztül fogadhat kifizetéseket az ügyfelektől. pénzügyeit. Az ügyfelek könnyen fizethetnek, ha bejelentkeznek Amazon-fiókjukba. A plugin ezután testreszabott „köszönöm” üzenetet jelenít meg az ügyfelek számára, amikor egy tranzakciót befejeznek.

6. A WooCommerce tér

Tér a WooCommerce által

A Square segítségével könnyedén és gyorsan veheti át az ügyfelek kifizetéseit. Ez a bővítmény kiváló lehetőség a WooCommerce üzlettulajdonosok számára, akik szintén fenntartják a fizikai üzlethelyiséget. Különösen mivel a plugin lehetővé teszi a készlet szinkronizálását az online WooCommerce áruház és a Square POS között. A tiszta és felhasználóbarát felületnek köszönhetően a telepítés és a használat egyszerű. Az összes ügyfél-fizetési adatot a Square kezeli, tehát nem kell aggódnia.

7. PayPal a WooCommerce számára

PayPal a WooCommerce számára

Mindannyian tudjuk, hogy a PayPal népszerű platform az üzleti szervezetek körében online tranzakciók elvégzésére. És ezzel az ingyenes bővítménnyel élvezheti a PayPal szolgáltatásait webhelyén. Ez a bővítmény lehetővé teszi, hogy havi díj nélkül az Egyesült Államokban és Kanadában befizetéseket gyűjtsön az ügyfelektől. Megkönnyíti a zökkenőmentes PayPal-integrációt, és a beépített csalási szűrők segítik az online áruház védelmét a csalókkal szemben. A plugin beépített tokenrendszert is tartalmaz, így az ügyfelek menthetik fizetési adataikat. Ezenkívül a bővítmény fejlesztői INGYENES PayPal Payment Pro számlát kínálnak minden olyan üzlet számára, amelynek havi eladása legalább 1000 dollár.

8. WorldPay for WooCommerce

WorldPay for WooCommerce

A Worldpay segítségével fogadjon el hitelkártyás fizetéseket a WooCommerce áruházán keresztül. Ezzel a prémium WooCommerce fizetési átjáró plugin-bővítménnyel az ügyfelek bármilyen nagyobb hitelkártyával fizethetnek, beleértve a Visa, Mastercard, Amex, JCB és még Diners vagy debit kártyákat..

A plugin használatához egy Worldpay-fiókra van szükség, mivel az összes befizetést a szervereiken keresztül kezelik és dolgozzák fel (ez az oka annak, hogy ezt a kiegészítőt szeretné). Amikor az ügyfelek fizetnek, a Worldpay-n keresztül biztonságosan adják meg a fizetési információkat, és miután megrendelésüket jóváhagyták, a webhely visszaigazolási oldalára irányítják. A telepítés és a telepítés egyszerű és gyors. A plugin használata közben könnyen eladhat prémium termékeket vagy letöltéseket (például zenét, videót, e-könyvet, PDF-t vagy bármilyen más digitális média fájlt) a webhelyén..

9. Mollie kifizetések a WooCommerceért

Mollie kifizetések a WooCommerceért

A WooCommerce Mollie Payments bővítmény sok fontosabb fizetési módot integrálhat a WooCommerce-hez. A Mollie támogatja a főbb hitelkártyákat, betéti kártyákat, a helyi és a nemzetközi fizetési módszereket, valamint a „fizetés a kézhezvétel után” opciókat (valójában ennek írásakor 23). Ez rendkívül rugalmas opcióvá teszi az ügyfelek számára, és hatékony eszközt az üzleti tulajdonosok számára.

A WooCommerce áruházban a Mollie plugin használatáért nem számítanak fel díjat (csak az alap tranzakciós díjak, ha az ügyfelek fizetnek). Csak telepítse és konfigurálja a beállításait a fizetések elfogadásának megkezdéséhez. A plugin még a multisite oldalon is működik, és WPML kompatibilis. Tehát ha elkészítette a WooCommerce áruházának lokalizált verzióit, akkor minden fordításnál használhatja a Mollie fizetési lehetőségeit.

10. Braintree a WooCommerce számára

Braintree a WooCommerce számára

Ez a plugin a Braintree & PayPal hivatalos partnersége. A telepítéshez lehetőségeket adhat az ügyfelek számára a hitelkártyával, a PayPal-val, a Google Pay-vel és még az ApplePay-vel történő fizetéshez. A legjobb az egészben – ez teljesen ingyenes Ön számára. Ez az egyedülálló WooCommerce fizetési átjáró-bővítmény szintén a SAQ A PCI-kompatibilis.

11. WooCommerce USAePay fizetési átjáró

WooCommerce USAePay fizetési átjáró

Információ és letöltésView a Demo

A WooCommerce USA ePay Gateway kiterjesztése teljesen integrált rendelési élményt nyújt a WooCommerce és az US EPay között. Az USA ePay-vel a világ bármely pontjáról elfogadhatja és feldolgozhatja a WooCommerce áruházának tranzakcióit. Ráadásul egy ECI tanúsítvánnyal rendelkező, valós idejű átjáró – tehát azonnal felszámíthatja az ügyfeleket, és azonnal megkaphatja a fizetést. Ez a prémium plugin hatékony szolgáltatásokkal rendelkezik a fizetésekhez, előfizetésekhez, mentett fizetési módokhoz, visszatérítésekhez és még sok máshoz. Az USA ePay több valutát is támogat, így az ügyfelek a helyi pénznemben vásárolhatnak termékeket.

12. Cryptoniq Crypto Gateway

Cryptoniq Crypto Gateway

Információ és letöltésView a Demo

A Cryptoniq egy egyedülálló és szolgáltatásban gazdag prémium WordPress fizetési átjáró plugin, amely lehetővé teszi a fizetési eszközök integrálását kriptovaluta segítségével. Tudnia kell, hogy ezt a WordPress bővítményt úgy hozták létre, hogy a lehető legkényelmesebb legyen a kifizetések az ügyfél és az eladó számára. Jelenleg 4 kriptovalutát támogat – beleértve a Bitcoin, az Etherum, LiteCoin és Doge. A legjobb az, hogy a Cryptoniq nem vonja maga után harmadik fél szolgáltatásait és tranzakciós díjait.

Ez a bővítmény nagyon hasznos azoknak a üzleti szervezeteknek, amelyek nagyobb összegekkel foglalkoznak üzletekkel és kriptovalutákban végeznek tranzakciókat. Ne feledje, hogy ez egy WooCommerce kiterjesztés. Ha nem akarja telepíteni és használni a WooCommerce alkalmazást, ne aggódjon. Még számos remek lehetőség van a Bitcoin elfogadására a WordPress segítségével, más kriptovalutákkal együtt.

13. WooCommerce Pesapal fizetési átjáró

WooCommerce Pesapal fizetési átjáró

Információ és letöltésView a Demo

A WooCommerce Pesapal fizetési átjáró egy újabb kiterjesztés a WooCommerce számára, amely több új fizetési lehetőséget kínál. Ezzel a WooCommerce kiterjesztéssel a telepített ügyfelek azonnali fizetést fizethetnek a Pesapal használatával. A legtöbb felhasználó azt állítja, hogy ez egy egyszerű WordPress bővítmény, amelyet nagyon könnyű beállítani. Kompatibilis az eWallettel: M-Pesa, Airtel Money, mVisa. Ez elérhetővé teszi a népszerű afrikai országok számára, például Kenya, Uganda, Zambia, Zimbabwe, Ruanda, Tanzánia és Malawi..

Végső gondolatok a WooCommerce fizetési átjáró beépülő moduljairól

A WooCommerce különféle fizetési átjáró-bővítményei lehetővé teszik az online tranzakciók feldolgozását a WordPress-webhelyen. Ez egy nagyszerű lehetőség, hogy fellebbezzen egy szélesebb ügyfélkörre, és növelje üzlete összes bevételét. A fenti listából bármilyen plugint választhat, és elkezdheti a kifizetések elfogadását.

Próbálta meg a fenti pluginek egyikét? Vagy vannak más ajánlott WooCommerce fizetési átjáró-bővítmények? Csak hagyjon megjegyzést az alábbiakba – szeretnénk tudni, hogyan kezeli a kifizetéseket a WooCommerce webhelyén.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map