13 legjobb Fitness és tornaterem WordPress plugins

15 legjobb egészségügyi, fitnesz és tornaterem WordPress plugins

Az egészség és a fitnesz népszerű niche, tehát nem csoda, hogy rengeteg fitneszhez kapcsolódó WordPress téma és tornaterem WordPress plugin kínál nagy teljesítményű fitnesz webhelyet.


Azonban az interneten a legjobb bővítmények keresése időigényes lehet, ezért kerekítettük fel webhelyének a legjobb eszközöket és bővítményeket. Különféle fitneszkövetőket, BMI-számológépeket, recept-bővítményeket, valamint egyéb tornaterem WordPress plugin-okat talál, amelyek mindent megtesznek, a CrossFit dobozoktól a Jóga stúdiókig..

A listán szereplő bővítmények hasznos szolgáltatásokat nyújtanak a webhelyéhez, és extra értéket képviselnek az olvasók számára. Akár fitnesz blogot, akár edzőterem webhelyet működtet, mindenkinek van valami a listán.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Prémium BMI kalkulátor

Prémium BMI kalkulátor megfelelő téma

Szeretne egyedi színeket hozzáadni a BMI kalkulátorához? Ez a prémium BMI számológép beépített lehetőségeket kínál a színek, betűtípusok és stílusok megjelenítéséhez. Ráadásul a mobilra reagáló és könnyen beilleszthető webhelyére a kütyü segítségével.

hrA maga a számológép mezőket tartalmaz a magasságra (méterben vagy hüvelykben) és súlyra (kilóban vagy fontban), automatikus BMI pontszámmal és értelmezési eredményekkel (alsúlyos, normál, elhízott vagy túlsúlyos).

Szerezze be a BMI kalkulátort

2. Fogyáskövető Freemium WordPress beépülő modul

Súlyvesztés-követő

Ezzel a bővítménnyel az olvasók nyomon követhetik fogyásuk előrehaladását. A plugin lehetővé teszi számukra a testméretek és súlyuk megadását, valamint a célok és a célok mérésének és súlyának megadását. Láthatják az információkat diagramként vagy táblázatként, és rövid kódok és kütyükkel is megjeleníthetők.

A háttérben Ön vagy edzőtermi edzője kapcsolatba léphet ügyfeleivel és segíthet nekik céljaik elérésében. Az alap plugin ingyenes, de további szolgáltatásokért letölthet egy fizetett verziót. Megjegyzés: a plugin ingyenes, de egy fizetett verziót is kínál, melynek évi 40 fontja van.

Töltse le a Fogyás-követőt

3. Étkezés Planner Pro Receptek Ingyenes bővítmény

Meal Planner Pro

Ha rendszeresen tesz közzé egészséges recepteket a weboldalán, akkor ez a bővítmény lehetővé teszi, hogy megosszák azokat vizuálisan vonzó módon, valamint az olvasók számára táplálkozási értéket és nyomtatási képességet biztosítsanak az olvasók számára..

A plugin teljes mértékben reagál és beépített sémainformációkkal rendelkezik, így a recepteket a keresőmotorokhoz optimalizálják. A táplálkozási információkat az ESHA Research nyújtja, amely a táplálkozás világszerte vezető szerepe több mint 30 éve. Egyéb funkciók közé tartozik a linkek hozzáadása az összetevőkhöz, amelyeket meg lehet vásárolni társult oldalakból, megjegyzéseket és fényképeket illeszthet be az utasításokba, az összetevők automatikus kitöltése és még sok más.

Töltse le a Meal Planner Pro alkalmazást

4. Ingyenes Keto kalkulátor WordPress bővítmény

Keto kalkulátor

A keto diéta az egyik legnépszerűbb étrend, és ezzel a plugin-nal mérheti táplálkozási igényeit, és elérheti a kívánt fogyási és teljesítménycélokat. A plugin használata egyszerű – annyit kell tennie, hogy hozzá kell adnia a rövid kódot a webhely bármely hozzászólásához vagy oldalához.

Információit metrikus vagy birodalmi egységekbe írhatja be, az eredményeket diagramok és táblázatok segítségével jelenítheti meg, valamint ellátogathat a látogatókhoz mind a fogyás, mind a súlygyarapodás diétatervében. Készíthet egyedi PDF jelentéseket is, valamint testreszabhatja a diagramok és táblázatok megjelenítését.

Töltse le a Keto kalkulátort

5. CF Whiteboard Free Crossfit plugin

CF tábla

A CF Whiteboard tökéletesen integrálódik a Crossfit webhelyén. A plugin hozzáadja a közösségi edzéskövetést az Ön webhelyéhez, és lehetővé teszi az Ön és az olvasói számára, hogy nyomon követhessék az edzéseket és az eredményeket, összehasonlítsák a PR-eket és a referenciaértékeket történelmi alapon, nyomon követhessék részvételüket, és azonnali áttekintést kaphassanak előrehaladásukról, amely mindig elérhető.

A plugin edzéseket és mozgásokat is tartalmaz, amelyek időt takarítanak meg a nulláról történő felépítésüknél. Korlátlan számú felhasználót követhet nyomon, és kereshet eredményekkel.

A plugin ingyenesen letölthető, de ne feledje, hogy a Crossfit egy fizetett szolgáltatás, amely a 30 napos próba után havonta 50 USD-tól kezdődik..

Töltse le a CF táblát

6. Nyitott tartalom: Ingyenes fitnesz-bővítmény

Tartalom nyitott fitnesz

Ha arra törekszik, hogy fitneszhelyének tartalmával álljon elő, ez a plugin segíthet. Könnyedén hozzáadhat recepteket, WOD-kat, fitnesz tippeket, jóga pózokat és még sok minden mást. A plugin lehetővé teszi, hogy professzionálisan írt és illusztrált tartalmakat keressen és válasszon, amelyek a fitnesz webhelyekhez igazodnak, és felveheti őket webhelyére.

A tartalom szabadon jeleníthető meg, és a legkelendőbb fitneszszerzők közül származik.

Töltse le a tartalmat nyitva: Fitness

7. WPGYM – Prémium WordPress tornaterem menedzsment rendszer

WPGYM - WordPress tornaterem menedzsment rendszer

Ha edzőterem-webhelyet működtet, akkor ez a bővítmény az összes szükséges eszközt megadja a tagok kezeléséhez. Nemcsak a tagok adatait tekintheti meg, például a személyes és a létfontosságú statisztikáikat, hanem fizetéseket is gyűjthet, számlákat küldhet és értékesítési jelentéseket készíthet..

A műszerfal integrált naptárral rendelkezik, így könnyen megtekintheti a fontos eseményeket, és nyomon tudja követni a tornatermi tevékenységeket és az edzésterveket. Ezen felül elkészítheti táplálkozási és étkezési terveit a tagjai számára, nyilvántarthatja a részvételüket és még sok minden mást.

Szerezze be a WordPress tornaterem-kezelő rendszert

8. Gym Studio ingyenes tagságkezelés

Gym Studio tagságkezelés

Ha nem kell annyi szolgáltatás, mint a fenti plugin, akkor fontolja meg a Gym Studio tagságkezelő pluginját. A bővítmény néhány extra gombot ad hozzá a hozzászólói szerkesztőhöz, így könnyen beágyazhatja az osztálynaptárt, az ütemezési bejelentkezési területet és a tagsági fizetési oldalt..

Az osztályokat, oktatókat, tagokat és tagságokat is kezelheti, és minden tag kap egy automatikusan létrehozott QR-kódot, amelyet okostelefonjain használhat a tag területéhez való hozzáféréshez és még sok máshoz.

Töltse le az edzőterem / stúdió tagságkezelőjét

9. MB Spirit a MINDBODY-hoz

MB Spirit a Mindbody számára

Ha olyan webhelyet működtet, amely a jógára összpontosít, ez a plugin hasznos lesz. Ez lehetővé teszi, hogy könnyen hozzáadja MINDBODY adatait webhelyéhez. Tetszőleges számú modult létrehozhat az információk megjelenítéséhez, ideértve az osztályterveket, eseményeket, műhelyeket, az alkalmazottak és az oktatók részleteit, az ülés típusait és egyebeket.

A létrehozott kütyü hozzáadható hozzászólásokhoz és oldalakhoz, vagy használhat rövid kódot az adatszűrők alkalmazására és az egyes oldalak elrendezésének módosítására..

Töltse le a MindBody programot a WordPresshez

10. Egészség és fitnesz idézetek widget

Egészség és fitnesz idézetek widget

Szeretne hozzáadni egy kis motivációt webhelyéhez? Az Egészség és fitnesz idézetek widget véletlenszerűen jeleníti meg az 500+ idézet közül az egyiket, hogy fokozza az erkölcsöt, és ösztönözze a fitnesz ügyfélkörét, hogy folyamatosan nyomja. Csak telepítse és használja a widget-et az oldalsávban, a láblécben vagy a widget bármely más részére kész területén.

Töltse le Heath & Fitness Quotes

11. Prémium menetrend érzékeny ütemezési plugin

Menetrend reagáló ütemezési plugin

Az ütemezés döntő jelentőségű, akár fitnesz órákra, akár egy-egy edzésre. A Menetrend beépülő modul egy nagyszerű lehetőség, hogy könnyen olvasható osztályterveket adjon a webhelyéhez, egyedi étkezési terveket készítsen és jelenítsen meg, felvázolja a sportterápiás programot, tervezze a WOD-kat és még sok más. Rengeteg testreszabható szín, betűtípus, widget és esemény biztosítja az Ön igényeinek kielégítését. Ezenkívül a bővítmény tartalmaz rövid kódot és Visual Composer integrációt, így könnyen beillesztheti bármely oldalra vagy üzenetbe.

Get Menetrend

12. WooCommerce csoportok, előfizetések és foglalás

WooCommerce csoportok, előfizetések és foglalás

Végül a WooCommerce rendelkezik saját átfogó útmutatóval a testreszabható verem felállításához, speciálisan edzőtermekhez (vagy dojókhoz, amint azt mondják). Az egyedi kombináció használatával WooCommerce csoportok (ingyenes plugin segítségével), WooCommerce előfizetések és a WooCommerce Bookings (amelyekről a következőről fogunk beszélni) segítségével egyszerű módon létrehozhatja az ügyfelek számára a fitnesz létesítmény tagságát, megvásárolhatja és megújíthatja azokat. Ez a tényleges verem ára attól függ, hogyha a WooCommerce saját prémium lehetőségeit használja, vagy ha a WordPress.org ingyenes kiterjesztéseit használja (bár nem tudjuk garantálni, hogy az ingyenes opciók is működni fognak).

Tekintse meg a WooCommerce tornaterem útmutatóját

13. WooCommerce Bookings WordPress bővítmény

WooCommerce Foglalási kiegészítő

A WooCommerce Bookings egy kiterjesztés a WordPress ingyenes WooCommerce online áruházépítő beépülő moduljára. Miután a foglalási kiegészítőket telepítette az Ön webhelyére a WooCommerce mellett, felkínálhatja a látogatók számára a regisztrációt és a foglalható helyek foglalását a létrehozott foglalható tételeken. Ezek lehetnek fitnesz órák, edzések személyi edzővel, csoportos edzések vagy bármilyen más olyan tevékenység, amelyet kínál, ahol a résztvevők jelentkezhetnek a helyük lefoglalására..

Míg a WooCommerce bővítményt online termékek értékesítésére fejlesztették ki, konfigurálhatja webhelyét úgy, hogy ne kelljen pénzt cserélnie a tulajdonosok számára, hogy a látogatók foglaláshoz tudjon lépni. Az e-kereskedelem beépülő moduljának és a foglalási kiegészítőnek a használata hosszú távúnak tűnhet, ha csoportos regisztrációs űrlapot ad a WordPress oldalához, de úgy tűnik, hogy ez a jelenleg elérhető legjobb megoldás a polcon..

Get WooCommerce foglalások

Csomagolás fel

Akár teljes edzőtermet, akár a Muay thai webhelyet, akár egy egyszerű fitnesz blogot üzemeltet, a fenti listánk segítségével megtalálhatja az Ön webhelyét javító fitnesz és tornaterem WordPress pluginokat. Az olvasók számos előnyt élvezhetnek, valamint nyomon követhetik saját adataikat, kinyomtathatják azokat, és megoszthatják azokat barátaival.

Ha további hasznos bővítményeket és témákat szeretne, ellenőrizze a tornatermek WordPress témáinak körét. Vagy ha elmulasztottuk kedvenc (vagy az Ön által kifejlesztett) bővítményt, ossza meg a linket az alábbi megjegyzés szakaszban. Szeretnénk megnézni!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map