12+ legjobb WordPress Job Board-bővítmény 2020-ra

10 legjobb WordPress Job Board plugin

Ha munkalapot szeretne hozzáadni a WordPress webhelyhez, vagy saját munkahelyet létrehozó webhelyet szeretne létrehozni, akkor hatékony munkalap WordPress bővítményt kell használnia. Számos lehetőség közül választhat, azonban nehéz lehet megtudni, mely bővítmény lenne a legmegfelelőbb az Ön webhelyéhez.


Ebben a cikkben megvizsgáljuk a 2020-ban jelenleg elérhető legjobb WordPress munkafórum-bővítményeket. Bár az összes említett plugin jó lehetőség, a plugin kiválasztásakor a döntést mindig a saját webhelyének igényeire kell alapoznia, nem pedig mások tanácsára. . Annak érdekében, hogy megtaláljuk a legjobb WordPress munkafórum-bővítményt, áttekintjük az egyes opciók néhány funkcióját és funkcionalitását, hogy megtalálja a projekthez legjobban megfelelőt..

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. WP Job Manager

WP Job Manager

Információ és letöltésView a Demo

WP Job Manager a Automattic egy nagyszerű freemium job board plugin. Azok számára, akik először adnak hozzá munkalapot a WordPress webhelyhez, vagy azok számára, akik nem keresnek továbbfejlesztett funkciókkal rendelkező bővítményt, a WP Job Manager által biztosított ingyenes központi modulnak könnyen kiszolgálnia kell az Ön igényeit. Ha azonban további funkciókat keres, prémium kiegészítőket vásárolhat az ingyenes alapmodul támogatására.

Rövid kódon alapuló WP Job Manager bármilyen témával működhet, és nagyon egyszerű felállítani és futtatni (csak nézze meg a WP Job Manager teljes útmutatóját). Felsorolhatja azokat a feladatokat, amelyek megjelenítik a vállalati információkat, a lejárat dátumait és egyebeket. Hozzon létre egy előre benyújtott állásfoglalási űrlapot, ahol a munkaadók maguk is felsorolhatják a munkahelyeket, és előzetesen megtekinthetik a listát, még mielőtt az életbe lép. Vagy használja a munkáltató irányítópultját, ahol a bejelentkezett felhasználók kezelhetik a saját állásaikat.

A népszerű kiegészítőket tartalmazza Alkalmazások, ahol felveheti jelentkezési űrlapokat a munkákhoz. És WC fizetett listák, amely lehetővé teszi webhelyének pénzbevételét. Mint láthatja, a WP Job Manager egy sokoldalú bővítmény, amely minden igényt kielégít.

2. Jelentkezzen online

Alkalmazza az online bővítményt

Az Apply Online egy ingyenes és hatékony WordPress job Board bővítmény. Gyorsan telepíthető és egyszerűen használható, az Online alkalmazás csak a megoldás az Ön számára, ha munkahelyeket szeretne hozzáadni a WordPress webhelyéhez. Ez a plugin fel lehet használni egy hirdetési tábla vagy regisztrációs oldal hozzáadásához egy tanfolyamhoz vagy osztályhoz. A közzététel után azonnal megkezdheti munka- vagy regisztrációs jelentkezését a webhelyéről.

Az Online Online alkalmazás intuitív kezelőfelülete lehetővé teszi, hogy a WordPress irányítópultján álláshirdetéseket adjon hozzá, kategorizáljon és kezeljen. Ezután leírásokat és egyéb, a munkával kapcsolatos funkciókat adhat hozzá a hirdetésekhez, majd e-mailt kaphat, amikor egy pályázat érkezik.

Egy nagyon rugalmas és egyértelmű bővítmény, az Apply Online kiváló lehetőség, ha olyan ingyenes munkalap-bővítményt keres, amely egyenesen a dobozból működik..

3. Egyszerű Munkalap

Egyszerű Munkalap

A Simply Job Board egy könnyű plugin, amelyet ingyenesen letölthet a WordPress tárházból. Ez a felhasználóbarát WordPress beépülő modul lehetővé teszi, hogy gyorsan hozzáadjon egy munkalapot webhelyéhez vagy blogjához.

Adjon hozzá több feladatlistát, és jelenítse meg őket jelentkezési űrlapokkal a webhely bármelyik oldalán, egyszerű egyszerű kódok segítségével. Kiegészítők is megvásárolhatók, amelyek segítenek a plugins-funkciók frissítésében, ha szükséges. Az Simply Job Board hatékony alacsony kulcsú bővítmény, amelyet webhelyének növekedésével meg lehet hosszabbítani, és kiváló választás a költségvetésben részesülők számára..

4. Munkahelyek és szakértők a WPMU DEV-től

wpmu Dev Jobs & Experts plugin

Információ és letöltésView a Demo

Munkák és szakértők a WPMU DEV-ből tartják maguknak a legfontosabb feladatot nyújtó WordPress bővítményekben. Ez a csúcskategóriás, fejlett bővítmény lehetővé teszi, hogy munkalapját hozzon létre a webhelyén, hogy megfeleljen a pontos előírásoknak. Eredetileg a WPMU DEV hozta létre, hogy saját webhelyükön használhassa. Ez a bővítmény célja, hogy a munkavállalókat összekapcsolja a munkáltatókkal, a webhelytulajdonosok pedig jobban átadják a gyakorlatot..

A feladatokat a WordPress webhely felületén teheti közzé. Leírhatja a helyzetét, megoszthatja költségvetését, csatolhatja a szükséges fájlokat és így tovább. Az elülső oldalon profilok is létrehozhatók. Itt az embereknek lehetősége van hozzáadni egy grafikát, életrajzi, társadalmi linkeket, elérhetőségeket és példákat a munkára. A privát üzenetküldő rendszer ezután lehetővé teszi a szakemberek és a munkaadók számára a kapcsolatot.

Ez a szolgáltatásban gazdag bővítmény lehetővé teszi egy modern és sikeres munkalehetőségi oldal létrehozását a webhelyén, vagy egy teljes funkcionalitású foglalkoztatási webhely létrehozását a WordPress segítségével. Érdemes megnézni a munkákat és a szakértőket a WPMU DEV tagságának részeként.

5. WP Job Board

WP Job Board

A WP Job Boardnak köszönhetően a WordPressen belül még soha nem volt ilyen egyszerű futtatni. Egy másik prémium plugin, a WP Job Board ideális megoldás munkaerő-közvetítő ügynökségek, vállalkozók, webfejlesztők és bloggerek számára egyaránt.

Bármely WordPress témához használható, a WP Job Board rendelkezik egy drag and drop szerkesztővel, amely segít gyorsan és egyszerűen beállítani a munkadeszkát. Ez a plugin a kiegészítő bővítményekkel bővíti a funkcionalitást, és integrálható harmadik fél szolgáltatásaihoz, mint például a Paypal és a Stripe, hogy webhelyén pénzt szerezzen..

6. JS Jobs Pro

JS Jobs Pro

A JS Jobs egy másik WordPress-bővítmény, amely lehetővé teszi egy teljes munkahely-oldal létrehozását. Hozzon létre tagsági oldalt, amely lehetővé teszi a munkavállalók és a munkáltatók számára, hogy vállalják a saját alkalmazásukat és listáikat. A felhasználók regisztrálhatnak és bejelentkezhetnek tartalmaik eléréséhez, vagy bejelentkezhetnek a Facebookon vagy a LinkedIn keresztül. Fontos szempont, hogy a JS Jobs Pro támogatja a Paypal integrációját, lehetővé téve, hogy díjat számoljon fel az állásajánlatok vagy a tagságért.

7. JobSearch WP Job Board

JobSearch WP Munkaügyi Tanács

Információ és letöltésView a Demo

Azok számára, akik professzionális munkaügyi fórumot szeretnének felépíteni, a JobSearch WP Job Board bővítmény nagyszerű választás. Dekorálva prémium funkciókkal: társadalmi bejelentkezés, e-mail értesítések, egyedi csomagok, kedvencek, önéletrajz-kezelő, új munkahely-figyelmeztetések, egyedi mezők (munkaadók számára), biztonságos feliratkozás és még sok más. Ez a legfontosabb lehetőség a saját munkahelyi webhely elindításához..

Egyszerűen telepítse a beépülő modult, és kezdje el használni a beépülő modul beállításait az Ön webhelyén. Egyéni munkalehetőséget szeretne létrehozni? Próbálja ki a JobSearch WPBakery oldalkészítő kiegészítőt – amely ötvözi a JobSearch szolgáltatásai mindkét világának legjobbjait és az egyszerű drag and drop oldalépítést.

8. Munkaügyi Igazgató

Munkaügyi Igazgató

A Job Board Manager egy másik ingyenes lehetőség, amellyel gyorsan és egyszerűen létrehozhatja saját munkahelyét. Ez a bővítmény egyszerű lehetőségeket és rövid kódokat tartalmaz a munka archívumának beillesztéséhez, a jelentkezési űrlap hozzáadásához, a felhasználói fiókokhoz és még sok máshoz. A plugin SEO-készen áll, és érvényes kóddal, kampókkal és műveletekkel építhető fel, így a fejlesztők szükség szerint kibővíthetik a plugin-t.

9. WP Job Hunter

WP Job Hunter

Információ és letöltésTekintse meg a bemutatót

Építsd meg saját fejvadász üzletüket a prémium WP Job Hunter plugin segítségével. A WP Job Hunter segítségével összekapcsolhat olyan nagyobb munkaportálokkal, mint a CareerJet, a SimplyHired és még sok más, amelyek jutalékokat készítenek, amikor a webhely látogatói jelentkeznek. Csak indítsa el a plugint az induláshoz.

Egyszerű lehetőségek, például egy munkalehetőségek widget, integrált Facebook és G + like / share, egyéni keresőmező, intelligens címke porlasztás, beépített látogatói statisztikák és szuper egyszerű beállítás, ez a plugin nagyszerű kiegészítést jelent minden munkahelyhez.

10. Munkalap: BestWebSoft

Job Board by BestWebSoft

A BestWebSoft Job Board egy alapvető, de hasznos job board plugin. Bár a szolgáltatások nem széles körűek, ez a plugin megteszi, amit mond az ónban, miközben jó felhasználói élményt nyújt webhely látogatói számára.

A Job Board bővítmény lehetővé teszi az oldalak létrehozását a munkák felsorolására és az alkalmazások fogadására. Adjon hozzá korlátlan feladatokat, használja a rövidkódokat a regisztrációs űrlap vagy a munkalap beillesztéséhez, a személyre szabáshoz, a foglalkoztatási típusok engedélyezéséhez (szabadúszó, teljes munkaidő, részmunkaidő, idő stb.), A pénznemek kiválasztásához és még sok máshoz.

11. Posts Table Pro

Posts Table Pro

Információ és letöltésView a Demo

A Post Table Pro segítségével nem csupán táblákat építhet – ideértve a munkalehetőségek oldalt is. A plugin tartalmazza az összes fontos funkciót, például a listát, a keresést, az speciális rendezést és a szűrést. Csak válassza ki az asztalához használni kívánt egyéni üzenet típusát, és kezdje el dolgozni a lehetőségek testreszabásával. Ráadásul kompatibilis a népszerű űrlap-bővítményekkel, például a 7. kapcsolatfelvételi űrlappal és a Gravitációs űrlapokkal, így közvetlenül a webhelyén elfogadhatja a pályázatokat..

12. WP Munkalehetőségek

WP Munkalehetőségek

A WP Job Openings segítségével állítson be egy gyors és egyszerű munkalista-oldalt. Ez az egyszerű plugin támogatja a korlátlan feladat-specifikációkat, a lejárati dátum felsorolását, a legutóbbi feladatok widget-et, az Ajax keresést és szűrőket, az egyéni e-mail értesítéseket, valamint rács- vagy lista nézetet kínál. Ezen felül tartalmaz egy előzetes jelentkezési űrlapot és egyéni HR felhasználói szerepet, hogy megkönnyítse a munkakezelést.

13. Munkamenedzser és karrier

Munkamenedzser és karrier

A Job Manager & Career bővítményt úgy fejlesztették ki, hogy segítsen a munkák felsorolásában és az alkalmazáskezelésben közvetlenül a WordPress irányítópultján. A plugin a legtöbb témával kiválóan működik, és örökli a téma színeit, szegélyeit és stílusait. Ezenkívül olyan lehetőségeket is tartalmaz, mint például a könnyen használható rövid kódok, álláskeresés, jelentkezési űrlap, a feltöltés folytatása, kiemelt feladatok hozzáadása jelvényekkel, a munka láthatósága az állapot alapján, az adatok biztonsági mentése és még sok más.

Végső gondolatok a Munkalap-bővítményekről

Ha egy egész webhelyet szeretne létrehozni, amely a munkahelyek hirdetésére és a jelölteknek a potenciális munkáltatókhoz való illesztésére épül, jobb lehet, ha a munkaügyi fórum témáját választja..

A Jobify egy népszerű WordPress munkafórum-téma, amely a Themeforest oldalról érhető el. Rengeteg sablonnal és az összes szükséges munkalehetőség-eszközzel a Jobify WordPress téma kiváló lehetőség, ha webhelyét gyorsan és hatékonyan szeretné működtetni..

A WordPress munkafórumának beépülő modulja közül melyiket választja, hogy segítsen a munkafolyamat-oldal vagy webhely létrehozásában? Kérjük, ossza meg velünk gondolatait az alábbi megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map