12+ legjobb WordPress árazási táblázat-bővítmény

A legjobb WordPress árazási táblázat-bővítmények

Ha termékkínálatot vagy szolgáltatást kínál, akkor segíteni akar ügyfeleinek a megfelelő vásárlási döntés meghozatalában. Ennek egyik legjobb módja az, hogy minden, amit kínál, praktikus árazási táblázatokban kerül bemutatásra. A termékek / szolgáltatások egymás melletti bemutatásával megmutathatja a potenciális ügyfeleknek, hogy mi különbözteti meg az egyes opciókat, és megadhat összehasonlítási árat. Az árazási táblázatok ilyen módon történő felhasználása elősegítheti az ügyfeleket a magasabb árú termékek felé. Ez az emberi pszichológia: ha a középkategóriás opciót a „legkedvezőbb ajánlat” vagy a „legnépszerűbb” elemként határozza meg, ez befolyásolhatja az ügyfelet.


Ár- vagy termék-összehasonlító táblázat hozzáadása a webhelyhez megkönnyíti a látogatók döntésének meghozatalát. De hacsak nem fejlesztő vagy, akkor nem tudja, hogy miként jelenítheti meg ajánlatát vonzó árazási táblázatban.

Időt vettünk arra, hogy megtaláljuk a weben a legnépszerűbb és (véleményünk szerint) a legjobb WordPress árképzési táblákat. Gyűjteményünk ingyenes és prémium cikkek keverékét, valamint számos funkciót tartalmaz. Tehát biztosan van egy fantasztikus árazási táblázat-bővítmény a projektjéhez!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Egyszerű árképzési táblázatok Ingyenes WordPress plugin

Könnyű árképzési táblák

A Fatcat Apps egyszerű árképzési táblázata kiadás óta nagyon népszerűnek bizonyult. A táblázatok készítője nagyon könnyen érthető, mivel az összes oszlop ugyanazon az oldalon jelenik meg, így összehasonlíthatja őket, amikor hozzáadja az egyes termékek vagy terv jellemzőit. Az a lehetőség, hogy bármikor megnézhesse a táblázatot, praktikus, mivel lehetővé teszi, hogy jó képet kapjon arról, hogy hogyan fog kinézni anélkül, hogy felépülne, megszakítva a munkafolyamatot..

Emellett hozzáférést biztosít a táblázat egyes testreszabási lehetőségeihez. Ez kiterjed a betűméretekre, a szegély sugarara és a gombok színeire. És lehetősége van egy kiemelt oszlop beállítására. Ezeknek a lehetőségeknek a többsége azonban szürkén jelenik meg, és az Easy Pricing Tables prémium verziójának a felhasználók számára van fenntartva. Noha a színek és az ingyenes verzió sablonjai kissé hiányozhatnak, ez egy szilárd választás, amely jól működik és könnyen használható.

A plugin hátulján meglehetősen sok a eladás a prémium verzió számára, ami egyes felhasználókat elriaszthat. Az ingyenes verzió azonban a hirdetésben szereplő módon működik, és lehetővé teszi vonzó árazási táblázatok létrehozását a WordPress-ben könnyedén.

2. Egyszerű árképzési táblázatok Prémium WordPress bővítmény

Könnyű árú asztalok Premium

Ez a fent említett Easy Pricing Tables plugin prémium verziója. Az ingyenes verzió nagyszerű tulajdonságain túl a prémium plugin sokkal több testreszabási lehetőséget kínál a táblák megjelenésének finomhangolására, miközben további négy táblasablonhoz is hozzáférést biztosít..

Az Easy Pricing Tables prémium verziójának egy másik érdekes tulajdonsága, hogy váltót adhat az asztalához. Ez a váltás lehetővé teszi a potenciális ügyfél számára az asztal átváltását, hogy megtekinthesse a havi és az éves fizetési ajánlatokat. Ez megkönnyíti a kedvezményt hosszú távú ügyfelek számára, és növeli az értékesítést.

További prémium szolgáltatások között szerepel a 10 sablon, a kiemelt oszlopszalag, a kiemelt oszlop kibővítése (mindig vagy lebegve), az oszloptartó, a színopciók, a Google Analytics integrációja, az asztali tippek és az ikonok beillesztésének képessége. Az extra funkcióknak (összehasonlítva az ingyenes társaikkal) elősegíteniük kell, hogy több terméket értékesítsen, vagy több vevőt regisztráljon.

3. Az ARPrice Lite ingyenes árazási táblázat-bővítmény

ARPrice Lite Ingyenes árazási táblázat-bővítmény

Az ARPrice Lite egy nagyszerű, ingyenes lehetőség, amelyhez hozzáadhat árazási táblázatokat a webhelyére. Ez az érzékeny árazási táblázat rengeteg lehetőséget kínál a figyelemfelkeltő asztal létrehozására. Válasszon az előre beállított sablonok és színsémák, a korlátlan színopciók, a kiemelt oszlopok és az árnyékstílusok közül.

A táblázatok felépítése egyszerű. Csak használja a valós idejű szerkesztőt a csomagok hozzáadásához. Még az oszlopokat is áthúzhatja, hogy gyorsan átrendezzék őket. Más plugin-szolgáltatások közé tartozik a többoldalú kompatibilitás, a fordításra kész fájlok és a böngésző támogatása. Plusz, ha felfedezi, hogy többet szeretne a beépülő modulból, akkor mindig frissítheti az ARPrice Premium verzióra.

4. ARPrice Premium WordPress árképzési táblázat-bővítmény

ARPrice Premium WordPress árképzési táblázat-bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

Az ARPrice Premium egy lépés a hasonló elnevezésű Lite verzióval szemben. Még mindig ugyanazok az ARPrice szolgáltatások (könnyű élő szerkesztő, stílusbeállítások, kiemelt oszlopok stb.), Majd néhány.

A prémium verzióra való frissítéskor hozzáférhet egy óriási 300+ árazási táblázati sablonhoz, az integrációhoz a népszerű WordPress oldal-készítőkkel (ideértve a WPBakery-t, a Divi-t és a Gutenberg-t), valamint az egyedi havi / éves tervek váltásához. Az élő szerkesztővel egyedi szöveget, képeket, betűkészleteket, lebegő effektusokat, eszközleírásokat és az árakat válthat fel. Ezenkívül könnyen exportálhatja / importálhatja az ön által készített táblák újbóli felhasználására (különösen akkor hasznos, ha a plugint többhelyen használja).

Az ARPRrice beépített elemzéssel is rendelkezik. Ezzel megtekintheti az összes tábla nézetet és a linkre kattintásokat. Ez nagyszerű módja annak, hogy megnézhesse, mely táblák és termék- / szolgáltatási tervek teljesítik a legjobban.

5. Árképzési táblázat: Supsystic Free WordPress plugin

Árképzési táblázat: Supsystic Free WordPress plugin

Ez az ingyenes árképzési táblázat plugin egy újabb szilárd (és megfizethető) lehetőség. És tele van olyan nagyszerű funkciókkal, amelyekről azt gondolhatta, hogy csak prémium pluginnel szerezheti be.

A bővítmény tartalmaz egy egyszerű drag and drop táblázatszerkesztőt és könnyen használható sablonokat, amelyek segítenek a gyors indulásban. Adjon hozzá korlátlan oszlopokat és sorokat (csak ne szálljon el túl sokat), és testreszabhatja azokat a szín-, a lebegési és a gombstílusokkal..

Ezenkívül az Árazási táblázat plugin segítségével összeállíthatja a legfontosabb termékek összehasonlító táblázatait. Vagy szerezzen divatot, és használja az összehasonlító táblázatot a kapcsolt termékek megjelenítéséhez (csak adja hozzá a társult linket a gombhoz). Ez a speciális plugin tartalmaz opciókat az ár hozzáadásához a táblázat tetejére és aljára, alternatív háttérszínekre és különféle betűtípusok használatára a tábla elemekhez.

6. Menjen az árképzésre reagáló táblázatok prémium plug-inéhez

Menjen az árképzésre reagáló táblák prémium bővítménye

Információ és letöltésView a Demo

Az egyik legstílusosabb és vitatható legjobb WordPress árazási táblázat-bővítmény a Go Pricing. A Go segítségével gyönyörű, érzékeny árazási táblázatokat készíthet, akár 7 oszlopgal és korlátlan számú sorral. Még jobb – összeegyeztethető a felső oldal-építőkkel, köztük az Elementor, a WP Bakery és a Beaver szolgáltatókkal.

Ez a prémium plugin nagyszerűen néz ki, és sok vonzó funkcióval rendelkezik. Ez magában foglalja a 250+ táblázatsablonok széles választékát a terméktípusok széles skálájának népszerűsítéséhez és összehasonlításához. Számos testreszabási lehetőség mellett a táblák további személyre szabásához is. Választhat, hogy minden termék / szolgáltatás árát felsorolja, de lehetősége van az ár elrejtésére is, azaz a plugint más kreatív célokra is felhasználhatja. Jó példa erre az összehasonlító táblázatok, vagy a team táblázatok.

A Go plugin támogatja a képek, videók és audiolejátszók beillesztését az oszlopokba, hogy az olvasó számára egyértelművé váljon, hogy mely termékeket hasonlítják össze. Egyéb funkciók közé tartozik a színválasztó, az eszköztippek a látogatók további információinak biztosításához és az opcionálisan reagáló elrendezések. Valószínűleg annak a ténynek köszönhetően, hogy ennek a tábla-készítőnek olyan sok funkciója van, az asztalok felépítése a legkevésbé volt intuitív az itt bemutatott lehetőségek közül. Ha azonban továbbra is kitart, akkor vonzó, médiagazdag összehasonlító táblázatokat készíthet.

7. Árképzési táblázat – Ingyenes árlista / asztali plugin

Árképzési táblázat - Ingyenes árlista / asztali plugin

Az árlisták / táblázatok ingyenes árazási táblázata gyors és egyszerű lehetőség az árazási táblázatok hozzáadására az Ön webhelyére. Jelenleg 4 beépített táblázatsablon található – csak válasszon egyet, és adja hozzá a tervinformációkat. A táblák érzékenyek és tartalmazzák az egyszerű oszlopbeállításokat, a fejlécek színeit, a gombok színeit, a kiemelt oszlopokat.

És az asztalok használata egyszerű. A plugin tartalmaz néhány lehetőséget, hogy a táblázatokat hozzá lehessen adni az üzenetekhez és az oldalakhoz. Az első az, hogy postai azonosítóval jelenik meg, a második pedig rövid kóddal.

8. WordPress Pricing Table Premium bővítmény

WordPress Pricing Table Premium bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

A WordPress árképzés nagyszerű elrendezéseket tartalmaz az érzékeny oszlopok, rácsok és táblák számára. Adjon hozzá egyedi terveket, ikonok / képek, fejlécek (és alfejezetek), árképzés, gombok, közzététel (például „pénz-visszatérítési garancia”), és kulcsfontosságú pontok eszköztippekkel (nagyszerű a GYIK-hez).

Ezenkívül nagyjából testreszabhatja a táblázatokat vagy rácsokat, ahogy szeretné. Válasszon színeket, szegélyeket, betűméreteket, sarokszegély sugarat és még sok minden mást. Vagy könnyebbé teheti a dolgokat magad számára, és kihasználhatja az előre definiált bőrt és a jellemzőket.

9. WPDarko ingyenes, reagáló árazási táblázat-bővítmény

WPDarko ingyenes, reagáló árazási táblázat-bővítmény

Ki nem szereti az ingyenes plugint? Az adaptív árképzési táblázat egy ingyenes lehetőség az adaptív árazási táblázatok elkészítéséhez a WordPress számára (sokkoló, tudom). Ez egy gyors és egyszerű bővítmény, amelynek segítségével percek alatt elkészítheti az árazási táblázatokat. A terv tartalmának, színének, ikonjának, gombjainak és egyéni CSS-jének egyértelmű lehetőségei azt jelentették, hogy nem fog órákat tölteni a mese tervezésének megjavításával. Csak válasszon néhány beállítást, és máris jó is lehet. Érdemes megjegyezni, hogy van egy PRO verzió (hozzáadott bőrrel, eszköztippel és magasságkiegyenlítővel), de teljes mértékben rajtad múlik, ha frissíteni akarja.

10. Húzza és dobja el az árképzési táblázat nélküli WordPress bővítményt

Húzza és dobja el az árképzési táblázat ingyenes WordPress pluginját

Készítsen egy kedves kis árazási táblát a Drag & Drop Pricing plugin segítségével. Adjon hozzá korlátlan oszlopokat és sorokat, húzza át és dobja át az átrendezéshez, válasszon bármilyen Google betűtípust, adjon hozzá egyéni szélességet és akár egyedi háttérképeket is használjon. De egyedülálló tulajdonság az a lehetőség, amellyel Youtube videókat (vagy képeket) adhat hozzá a terveihez, valamint okos oszlopszalagokkal, hogy felhívja a figyelmet az akciókra vagy a „népszerű” opciókra..

11. JetElements Premium kiegészítő az Elementor számára

JetElements prémium kiegészítő az Elementor számára

Információ és letöltésView a Demo

Ez a bővítmény sokkal több, mint egy egyszerű árazási táblázat, de ha az Elementor oldal készítőjét használja, akkor érdemes megvizsgálni. A JetElements tartalmaz 50 kütyüt, amelyek további funkciókat kínálnak a népszerű építőnek. Amelyen egy szolgáltatásban gazdag árazási táblázat található.

Testreszabhatja a táblázatait a kezelőfelület Elementor oldalkészítőjével. Adja hozzá árazási terveit ikonok, képek, egyedi betűtípusok és színek, hátterek, szalagok, gombok, szegélyek, árnyékok és így tovább. Minden teljesen érzékeny és könnyen megváltoztatható az intuitív Elementor gyártónak köszönhetően.

12. Árlapok a WPBakery Page Builder Premium kiegészítéshez

Árképzési táblázatok a WPBakery Page Builder Premium kiegészítő számára

Információ és letöltésView a Demo

Használja a WPBakery oldalkészítőt? Nem probléma – az árképzési táblák kiegészítése tökéletesen illeszkedik. Ez a kiegészítő 21 előre definiált és testreszabható árazási táblát tartalmaz, amelyeket az oldalkészítővel együtt használhat. Válasszon színeket, ikonokat, lebegő hatást, szegélyeket, árnyékokat, színátmeneteket és még sok minden mást. Ez a kiegészítő nagyszerű lehetőség, ha a webhely nagy részét már elkészítette, és csak egy kis extra kiegészítőre van szüksége az árazási oldalhoz..

13. uPricing – A WordPress árazási táblázata

uPricing - A WordPress árazási táblázata

Információ és letöltésView a Demo

Az uPricing egy prémium WordPress plugin, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén hozzáadjon egy elegáns árazási táblázatot webhelyéhez. Ez a plugin tökéletes üzleti webhelyek számára, amelyek meg akarják mutatni termékeik vagy szolgáltatásaik árait. Nem csak jól néz ki és szuper felhasználóbarát, de az árazási táblázat hozzáadása a webhelyére szintén hozzájárulhat a konverziók számához.

Egyéb funkciók közé tartozik a karcsú csúszó előlap és az admin, a több téma és a gyors beállítás. Ezenkívül dokumentációt tartalmaz, és könnyen integrálható a népszerű pluginekkel.

14. CSS3 érzékeny WordPress összehasonlítani az árazási táblázatokat

CSS3 Responsive WordPress összehasonlítsa az árazási táblázatokat

Információ és letöltésView a Demo

A CSS3 webes árazási táblázatok rácsai a WordPress számára, amelyeket a Themeforest készített, nagyszerűen kínálnak árazási táblázatokat bármilyen WordPress témához. A plugin képes választani 2 asztalstílus és 20 szín között, változó lebegési állapotokkal. Ez a nagyteljesítményű plugin árképzési táblázatokkal van ellátva, beleértve az oszlopmagasságot, szélességet, párnázatot, igazítást, szalagokat, eszköztippeket és még sok minden mást. Az árazási táblázatok összes funkcióját és beállítását könnyen kezelheti az adminisztrációs panelen.

A beépülő modul további szolgáltatásai között szerepel: több táblázatstílus, több mint 20 színes változat, lebegőpontok, CSS3-tipptípusok / tippek, oszlop- és sorrendezés, oszlopszalagok és mintakonfigurációk. Ráadásul a táblázatok összeállításakor korlátlan számú táblát, oszlopot és sort adhat hozzá testreszabható szélességgel, magassággal és igazítással. A bővítmény szintén több helyszínen kompatibilis, és tartalmaz egy egyszerű rövid kódot, amellyel táblázatait bármilyen üzenethez vagy oldalhoz hirdetheti.

Következtetés

Akár saját termékeit, akár szolgáltatásait értékesíti (vagy társult termékeket reklámoz), még soha nem volt ilyen egyszerű az árazási táblázat hozzáadása a WordPress-hez. Csak ragadja meg a fent említett legjobb WordPress árazási táblázati plugineket! Azáltal, hogy megkönnyíti a látogatók számára a tervek vagy a termékopciók összehasonlítását, növeli a regisztráció esélyét, ezzel növelve az internetes vállalkozás jövedelmezőségét.

Van kérdése az említett pluginekkel kapcsolatban? Vagy egy másik lehetőség, amelyet Ön szerint a legjobb WordPress árazási táblázati pluginek listáján kell szerepelnie? Hagyj nekünk egy megjegyzést alább!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map