12+ legjobb spam-ellenes plugins a WordPress 2020-hoz

12 legjobb anti-spam beépülő modul a WordPress 2019-hez

A WordPress kommentár spam elleni küzdelem egy folyamatos folyamat, és ezt megteheti (a) plug-inek segítségével vagy (b) a WordPress beszélgetési beállításainak apró módosítása révén. Ebben az oktatóanyagban mindkét módszerre összpontosítunk. A következő két tényezőt kell figyelembe vennie, amikor dönt a következő spam-elhárító pluginról:


  1. Forgalom mennyisége
  2. Megjegyzések száma

Ha mind a számok alsó részén vannak (például egy blog elindításakor), akkor léphet a (b) technikára, azaz módosíthatja a WordPress beállításait a spam kézi elkerülése érdekében. Nagyon érdekes látni, hogy mennyit kínál a WordPress.

Az (a) részben, azaz a spam megakadályozására a WordPress spamszűrő-beépülő modulokkal, először áttekintjük azokat a fontos szolgáltatásokat, amelyeknek egy spamszűrő-bővítménynek rendelkeznie kell. Ezután belemerülünk a plugin listába.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

A WordPress Spamszűrő-bővítmény alapvető jellemzői

Rengeteg olyan fájlt kereshet, amely egy spam ellenes WordPress plugin, de van néhány olyan kulcsfontosságú szolgáltatás, amelyet valóban figyelembe kell vennie. Lássuk!

Nulla ügyféloldali művelet

Ügyféloldali tevékenységek, nem a megjegyzés írása, a lehető legalacsonyabban kell tartani – ideális esetben nulla. A bővítménynek nem szabad megkérnie az eredeti kommentátort, hogy jelölje be / törölje egy jelölőnégyzetet, vagy írjon be egy érthetetlen captcha-képet. A captcha beírása a megjegyzésekhez jelentősen akadályozza a felhasználói élményt, ezért kerülendő.

A WordPress adatbázis minimális hatása

Fogd be a bimbóra

Egy jó anti-spam beépülő modul nem engedheti meg, hogy a spam megjegyzés bekerüljön a WordPress adatbázisba. Ennek eredményeként az SQL tranzakciók száma csökken, ami alacsonyabb szerverterhelést jelent, azaz jobb teljesítményt jelent – még csúcsforgalmi órákban is. Ugyanakkor ez a kockázat az, hogy ha a spam-ellenes algoritmus rosszul fordul elő, akkor egy valódi megjegyzés örökre elveszhet (oops).

Új felhasználói regisztrációs spam blokkolása

A WordPress regisztrációs oldal lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy regisztráljanak az Ön webhelyén. A regisztráció folyamata meglehetősen egyenes, és botok segítségével könnyen automatizálható.

Miért kell ezt leállítani?? A regisztráció után a felhasználó annyi megjegyzést tehet közzé, amennyit csak akar, szűrés nélkül. Ez normális Vita beállítás a WordPress új telepítésében. Ezért megváltoztathatja az alapértelmezett beállításokat, vagy használhat olyan bővítményt, mint a WP-SpamShield, amely blokkolja az új felhasználói regisztrációs spámokat..

Trackback érvényesítése

A trackback érvényesítése egy szűrőből áll, amely összehasonlítja a bejövő trackback kliens IP-címét a szerver IP-címével. Ha mindkettő nem egyezik, akkor spam.

Statisztika

A statisztikák segítenek az adatok nyomon követésében és elemzésében. A bővítménynek heti vagy havi statisztikákat kell szolgáltatnia az észlelt spamről.

Költség

Mint sok plugin esetében, néhányuk ingyenes, mások fizetnek. Néhány plugin, például az Antispam Bee, teljesen ingyenes. Más megoldások, például az Akismet és a CloudTalk, fizetős opciók a kereskedelmi és üzleti webhelyek számára.

1. Akismet

akismet spam elleni plugin

Az első számú WordPress anti-spam beépülő modul az adattárban, amelyet az Automattic csapata fejlesztett ki – az Akismet vállalati szintű spam védelmet hoz létre a WordPress webhelyén. Igaz, hogy a listánk nem lenne teljes, ha nem említenénk az Akismet, a WordPress defacto anti-spam pluginját. Több mint 5 millió aktív telepítéssel az Akismet kétségtelenül a legnépszerűbb WordPress anti-spam beépülő modul. Kiváló megoldás a spam, különösen a komment spam elleni küzdelemhez.

Az Akismet anti-spam plugin előzetesen telepítve van minden létrehozott WordPress webhelyen. Csak annyit kell tennie, hogy aktiválnia kell a plugint és csatlakoznia kell az Akismet fiókjához egy API kulcson keresztül. Ez a folyamat olyan egyszerű, mint A, B, C. A csatlakozás után az Akismet azonnal elindul, segítve a spam leállítását összetett algoritmusok és szabályokat. A beépülő modul úgy működik, hogy feltölti az összes bejövő megjegyzést az Akismet szerverre. A megjegyzések ezután százszáz * anti-spam algoritmuson mennek keresztül (* valóban nem tudjuk a pontos számot). A helyes megjegyzéseket közzéteszik, míg a többi a spam sorba kerül. Még meg is tekintheti az összes megjegyzés állapotelőzményeit, hogy megnézze, melyeket a moderátor spamol, vagy automatikusan behelyezi a spam mappába.

A plugin CSAK személyes webhelyek és nonprofit szervezetek számára ingyenes (Tekintse meg a licencfeltételeket). Ha az Akismet kereskedelmi webhelyen szeretné használni, havonta legalább 5 dollárt kell fizetnie. A prémium tervek olyan extra funkciókkal rendelkeznek, mint a fejlett statisztikák és az elsőbbségi támogatás, ami megéri az árát.

2. Levélszemét-méh

antispam méh

Az Akismet után a következő legjobb választás az Anti-Spam Bee. Ez az ingyenes bővítmény tele van nagyszerű szolgáltatásokkal, és nem igényel regisztrációt, mint az Akismet. A Anti-Spam Bee ingyenes személyes és kereskedelmi használatra, így függetlenül a webhelyétől spammentes lehet. Az Antispam Bee az egyetlen megoldás, amelyre hatékonyan el kell távolítani a spam megjegyzéseket és a visszakereséseket.

A Antispam Bee egyszerűen használható. Gyorsan megállíthatja a spamküldő programokat, anélkül, hogy CAPTCHAS-t igényelne, és anélkül, hogy személyes adatokat küldne harmadik fél szolgáltatásainak. A plugin a GDPR-nek is megfelelő, és nagyon sok kiváló tulajdonsággal rendelkezik.

Várhat olyan lehetőségektől, mint például a jóváhagyott kommentátorok megbízhatósága, az IP-címek érvényesítése, az egyes országok felhasználói blokkolása, a spam-megjegyzések közvetlen törlése, az adminisztrátori értesítések beállítása, a spamkezelők naplózása a Fail2Ban használatával, a WordPress spam adatbázisának törlése egy megadott nap után ( spam törlés), és a lista folytatódik. Ezenkívül a bővítmény havi spam statisztikákat kínál az irányítópulton.

3. A WP elrejtése

Rejtett My WP

Információ és letöltés

A több mint 27 ezer boldog vásárlóval a Hide My WP a CodeCanyon első számú WordPress biztonsági bővítménye. De ne tévesszen meg a név – a Hide My WP teljes spamvédelmet kínál és még sok más. Ez egy prémium eszközkészlet, amely láthatatlanná és legyőzhetetlenné teszi webhelyét a hackerek, a témaérzékelők és a spamerek számára (nézze meg a fenti videót).

A WP elrejtése pontosan ezt teszi. Az egész webhelyet elrejti a szemtelen srácoktól. Védi a kívánt URL-t, beleértve a wp-login felhasználást, és átnevezi a wp-admin URL-jét, hogy még jobban megzavarja a rossz fiúkat. A biztonság érdekében a Hide My WP többek között felismeri és elrontja az SQL befecskendezés támadásait a rügyben.

A Hide My WP kiváló felhasználói minősítéssel rendelkezik, és kompatibilis a BuddyPress, a bbPress és még sok másnal. Ez a WordPress webhely végső biztonsági és spam-elhárító beépülő modulja.

4. A Cleantalk Spam védelme

Cleantalk spam védelem

A Cleantalk Spam Protection egy egyszerű, de hatékony felhőalapú WordPress anti-spam plugin, amely kezdőknek és tapasztalt felhasználóknak is megfelelő. Nem teszi elegendővé a funkciók felpörülését, és csak azt kínálja, amire szüksége van a spamküldők megakadályozásához anélkül, hogy webhelyét elbomolná. Miközben 14 napos ingyenes próbaverziót kínálnak, amíg lejár, a Cleantalk szolgáltatást évente nagyon szerény 8 dollárért kell megvásárolnia..

A beépülő modul segít megakadályozni a spam regisztrációját, a megjegyzéseket, a kapcsolattartási e-maileket, a megrendeléseket, a foglalásokat, az előfizetéseket, a felméréseket, valamint a widgeiben, a keresési űrlapokban és a WooCommerceban szereplő spamot. A megjegyzéseket először feltöltik a CleanTalks felhőkiszolgálóira, ahol többféle ellenőrzési ellenőrzésen esnek át. Ezek az ellenőrzések magukban foglalják – a komment gyorsan küldését, a JavaScript letiltását, a feketelistán szereplő HTTP hivatkozásokat és még sok másat. Az érvényes megjegyzések megengedettek, míg a többieket a spam sorba küldik. Ráadásul a Cleantalk ellenőrzi és eltávolítja a meglévő spam-megjegyzéseket és a felhasználókat.

A Cleantalk Spam Protection kompatibilis a kedvenc eszközeivel, köztük a Contact Form 7, Ninja Forms, WPForms, MailChimp, Jetpack hozzászólások, BuddyPress, S2Member, Mailpoet és még sok mindennel. Könnyen kezelhető, mivel nem tartozik a CAPTCHA, rejtvények, kérdések, matematikai rejtvények stb..

5. Titan spam és biztonság

titán antispam és a biztonsági WordPress plugin

A Titan Antispam & Security nem csupán egy WordPress spam elleni plugin; ez egy teljes biztonsági elemcsomag. A bővítmény biztonsági szkennert, tűzfalakat, biztonsági ellenőrzéseket, valós idejű IP-feketelistákat, rosszindulatú programok szkennert és a sérült fájlok helyrehozását kínálja..

De még ezekkel a funkciókkal is, a Titan Antispam & Security könnyen kezelhető és intuitív felületet kínál, amely a szellemet gátolja. A plugin eredetileg egy egyszerű spam-blokkoló volt. A legutóbbi megafrissítésnek köszönhetően a plugin átfogó WordPress biztonsági megoldássá alakult az összes típusú webhely számára.

Nincsenek idegesítő CAPTCHA fájlok, és ha további szolgáltatásokra van szüksége, a Titan Antispam & Security mesés prémium kiegészítőket kínál Önnek. Az írás idején több mint 200 ezer aktív telepítéssel rendelkezik, azaz biztonságban van.

6. WP Bruiser

wp bruiser wordpress spam elleni plugin

A korábban Goodbye Captcha néven ismert WPBruiser egy fantasztikus WordPress anti-spam plugin. A plugin a spam elleni intézkedéseket alkalmaz a regisztrációs oldalakon, valamint a bejelentkezési és jelszó-visszaállítási oldalakon a spam megakadályozása előtt. Meglehetősen nagy teljesítményű, mivel ingyenes, és a tiszta adminisztrációs felületnek köszönhetően könnyen beállíthatja a beállításait.

A WPBruiser egy kiváló WordPress anti-spam plugin, amely segít megvédeni a kapcsolattartási űrlapokat, az elveszett jelszó űrlapokat, a bejelentkezési űrlapokat, a regisztrációs űrlapokat és a megjegyzéseket. Biztonsági funkciókkal is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az IP-címek blokkolását és megakadályozzák, hogy a robotok felsorolják a felhasználókat a ‘/? Author = N’ szkennelésen keresztül.

A plugin értesítéseket küld, ha brute force támadásokat észlelnek. Ezen felül részletes spamjelentéseket kap, így a dolgok tetején maradhat. Ezen kívül a WPBruiser számos kiterjesztést kínál Önnek, mint például a Contact Form 7, WooCommerce, Gravity Forms, Ninja Forms, AffiliateWP, Easy Digital Downloads és még sok minden mást..

7. Spam megsemmisítő

spam romboló WordPress anti-spam plugin

A Spam Destroyer-t úgy tervezték, hogy az lehető leginkább zavaró legyen az olvasók számára. Ez a könnyű bővítmény megállítja az automatikus spamszolgáltatást anélkül, hogy megkísérelné a kommentárokat, és erre gondolhat egy kis blog vagy alacsony forgalmú webhely esetében.

A legjobb része a Spam Destroyernek valószínűleg annak teljes egyszerűsége. Úgy értem, a plugin egyenesen a dobozból működik. Egyszerűen telepítse a Spam Destroyer alkalmazást, és állítsa le az automatikus spam szolgáltatást egyetlen beállítás megérintése nélkül. A bővítmény az aktiválás után nem ad elemet a WordPress rendszergazda irányítópultjának. A színfalak mögött működik.

8. Cerber Security, Anti-Spam és Malware Scan

cerber biztonság és anti-spam plugin

Egy másik WordPress biztonsági csomag, a Cerber Security bővítmény az összes szükséges eszközt felkínálja a spam elkerülésére, miközben a WordPress webhelyét megszilárdítja. Úgy van; a spam blokkolása csak egy a Cerber Security bővítmény által kínált szolgáltatások közül. Ez lehetővé teszi a spam kiküszöbölését a regisztráció, a kapcsolatfelvétel és a megjegyzések formájában.

Egyéb figyelemre méltó funkciók közé tartozik a brutális erő megakadályozása, az IP blokkolása, az egyéni bejelentkezési URL-ek, a naplózás, a felhasználói munkamenedzser, a wp-admin elrejtése a látogatók részéről, a WP REST API elérésének blokkolása, láthatatlan reCAPTCHA, integritás-ellenőrző, malware szkenner, ütemezett biztonsági ellenőrzések, két- faktor hitelesítés és így tovább.

9. WordPress Zero Spam

WordPress nulla spam

Szeretem a nem-CAPTCHA megközelítést, amelyet manapság sok anti-spam plugin fejlesztő követ. Ez megtakarítja az olvasóinak a kérdések megválaszolásának, a CAPTCHA-k kitöltésének és a találós kérdések megoldásának a fájdalmát, ami egyszerűsíti a felhasználói élményt. Ugyanakkor megtakarítja a spam-megjegyzések moderálásával járó problémákat, ami időt vesz igénybe.

A WordPress Zero Spam megtestesítette ezt a megközelítést, és stresszmentes módot kínál Önnek a spam megsemmisítésére az Ön webhelyén. Csak annyit kell tennie, hogy telepítenie és aktiválnia kell a WordPress Zero Spam beépülő modult, és ennyi is. A bővítmény átveszi és elkezdi a webhelyén található spam 99,9% -ának blokkolását a szerver és az ügyféloldali JavaScript kulcs érvényesítésével a botok spammelésének megakadályozása érdekében. Alapvetően a felhasználók nem kommentálhatják, ha a JavaScript nincs engedélyezve.

A WordPress Zero Spam zökkenőmentesen integrálódik a szokásos gyanúsítottakkal, ideértve többek között a 7. kapcsolatfelvételi űrlapot, a Gravity Forms, a Ninja Forms, a BuddyPress és a WPForms fájlokat. Mi több? Megakadályozhatja a spam jellegű IP-címek megjelenését a webhelyén.

10. Állítsa le a spamküldőket

állítsa le a spamküldőket

Ami a WordPress anti-spam beépülő moduljait illeti, a Stop Spammers egy híres spam-gyilkos. Nevetségesen könnyen konfigurálható és használható, a Stop Spammers sok energiát kínál Önnek, hogy megvédje magát a spam-démontól. Rögtön a dobozból működik, azaz nem kell semmire megérintetnie a spamküldők megsemmisítésére.

A Spammers leállítása A Spam Prevention megakadályozza a spam megjegyzését, és korlátozza a bejelentkezési kísérleteket is. A beépülő modul több mint 50 konfigurációs beállítással érkezik, és több mint 20 különféle spam és rosszindulatú esemény ellenőrzését használja fel a spam észlelésére. Amikor a beépülő modul megjegyzésként vagy bejelentkezési kísérletként jelöli meg, a felhasználók második kísérletet engedélyezhetnek egy elutasított kérés oldalon. Itt a felhasználók captcha-képernyővel jelennek meg, hogy megakadályozzák őket. A Captcha az OpenCaptcha, a Google reCaptcha vagy a SolveMedia Captcha kínálatából terjedhet.

Most egy új, továbbfejlesztett felhasználói felülettel könnyedén leküzdheti a spamkel kapcsolatos megjegyzéseket, e-maileket, regisztrációkat, spamropokat és spamkezelőket. Ha szükséges, diagnosztikai teszteket futtathat, és egy kattintással megnézheti a spamtevékenységet.

A Stop Spammers mögött álló csapat kihúzta magát. Élvezni fogja a sok ingyenes szolgáltatást, még akkor is, ha elindul a prémium csomaghoz, amely robusztusabb és dinamikusabb biztonságot nyújt Önnek a WordPress webhelyén. Egy szót sem.

11. NoSpamNX

nospamx wordpress spam elleni plugin

A NoSpamNX az utolsó (de nem utolsósorban) a WordPress anti-spam az ingyenes kategóriában. Véletlenül szereztem rá, és érdekelte a Sci-Fi hangos címe. Tehát telepítettem a NoSpamNX-et a vizek tesztelésére. A NoSpamNX hozzáad egy elemet a Beállítások> NoSpamNX aktiválás után.

Ezután megtalál egy egyszerű és tiszta adminisztrátori irányítópultot, néhány lehetőséggel. Nagyon könnyű konfigurálni és használni. Egy kattintással megtekintheti a statisztikákat, blokkolhatja a teljes spamot, vagy áthelyezheti a spam mappába, és létrehozhat feketelistákat, amelyeket több WordPress webhelyen is használhat..

Nincs pelyhesítés, nincs felfúvódás, csak egy egyszerű WordPress anti-spam beépülő modul, amely erre összpontosít – megakadályozza a spamkezelőket, akik meghalnak a pályájukon.

12. Captcha Plus

Captcha Plus

Információ és letöltés

A Captcha Plus egy egyszerű prémium anti-spam plugin minden típusú WordPress webhelyhez. Különösen akkor hasznos, ha blokkolni szeretné a spam a bejelentkezési, regisztrációs, jelszó-helyreállítási és megjegyzési űrlapokat.

Az új frissítéseknek és integrációknak köszönhetően a Captcha Plus segítségével megállíthatja a spam más típusú űrlapokat is, nem csak a fent említetteket. A bővítmény lehetővé teszi az egyszerű matematikai számítások, a láthatatlan captcha, a karakterfelismerés és a captchas csúsztatását különböző formákba anélkül, hogy izzadságtörés lenne..

13. Állítsa le a WP Comment Spam szolgáltatást

A WP komment spam leállítása

Tisztítsa meg a megjegyzések szakaszát a Stop WP Comment Spam beépülő modul segítségével. Ez egy gyors, egyszerű és ingyenes módja annak, hogy megakadályozzák a spam a hozzászólások átvételét. A beépített beépülő modul segítségével automatikusan megakadályozhatja a spam megjelenését, és megtarthatja a megjelölt megjegyzéseket felülvizsgálat céljából a „spam” lapon (ahol manuálisan áttekintheti és jóváhagyhatja, illetve törölheti a megjegyzéseket). Vagy engedélyezheti a beállítást az összes spam automatikus törléséhez – akár azonnal, akár egy meghatározott számú napig történő tárolás után.

A figyelemre méltó funkciók között szerepel az automatikus spamszűrők, az áttekintések törlésének vagy megtartásának lehetősége, valamint a más WordPress biztonsági bővítményekkel való kompatibilitás. Frissítheti a Stop Spam Pro verzióra olyan hozzáadott szolgáltatásokkal, mint például: emberi spam felismerés és gépi tanulás, űrlapvédelem, hamis WordPress és WooCommerce felhasználói regisztrációs megelőzés, spam statisztikák és még sok más.

Bónusz: A WordPress vitabeállításai a spam megelőzéséhez

A WordPress megjegyzésének ellenőrzésére szolgáló beállítások a következő alatt találhatók: Beállítások> Vita. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a kéretlen módszer a spam megelőzésére / leküzdésére, és általában a leghatékonyabb, ha napi néhány megjegyzésed van. Ha azonban naponta több mint 1000 hozzászólása van, akkor sokkal inkább lehetséges egy spam-ellenes plugin használata.

Beszéljük meg a WordPress alapértelmezett beállításainak bizonyos módjait a spam elkerülése érdekében. Egy részről megbeszéljük egyszerre.

Alapértelmezett cikkbeállítások

kézi-anitspam-01-alapértelmezett cikkbeállítások

Egyszerűen tiltsa le a trackbacks és pingbacks fájlokat, hogy megmentse magát a spam forgalom felétől. Kizárólag engedje meg az embereknek, hogy új cikkekre kommentáljanak.

Egyéb megjegyzésbeállítások

egyéb megjegyzésbeállítások

Szinte mindig a megjegyzés írójának meg kell adnia a nevét / e-mailjét, mielőtt kommentálná. A WordPress ezt alapértelmezés szerint engedélyezi. Ha azt igényli, hogy a felhasználók jelentkezzenek be, mielőtt megjegyzésüket hagyják, akkor ez jelentős mennyiségű spamot fog csökkenteni. Ez a lépés kikapcsolhat néhány legitim olvasó számára, akik meg akarnak hagyni egy megjegyzést, de nem akarnak bejelentkezni. Ezért gondosan elemezze, mielőtt engedélyezné ezt a funkciót.

Egy meglehetősen aktív blogban le kell tiltania a 90 napnál régebbi bejegyzések megjegyzését. Ha azonban folyamatosan frissíti a cikkeket, feltétlenül módosítsa a közzétett dátumot úgy, hogy a 90 napos határ ne legyen átfedésben. Tartsa a menetes megjegyzéseket az alapértelmezett értéknél, vagy növelje meg, ha szükséges.

Küldjön e-mailt bármikor

küldjön e-mailt, amikor

Ezt a funkciót akkor használhatja, ha nem kap több ezer megjegyzést a hozzászólásodhoz. Minden megjelenő megjegyzéshez e-mail értesítést kap, és azonnal spamként megjelölheti a levélszemét-megjegyzések egy részének csökkentését..

Megjegyzés megjelenése előtt

mielőtt megjegyzés jelenik meg

Ha lehetővé teszi, hogy az olvasók, akik korábban kommentáltak, hagyjanak újra megjegyzéseket jóváhagyás nélkül, elősegítik a legitim megjegyzések csökkentését a moderációs sorban. Csak a többi felhasználóra kell összpontosítania, amelyek többsége spam.

Megjegyzés moderálása

megjegyzés moderálása

Javaslom, hogy használjon 2 értéket. Ez ideális esetben lehetővé teszi a vendég bloggerek számára, hogy kommentárjukban legfeljebb egy kimenő linket (link csalit) hagyjanak. A hatékony megjegyzés moderálás feketelistának felépítése nagyon időigényes folyamat, ugyanolyan előnyös kifizetésekkel. Ezt a beállítást azonban hatékonyan felhasználhatja hatékony rágalmazási szűrőként. Egyszerűen add hozzá az ártatlan szavakat a listához, és az összes ilyen megjegyzés hozzáadódik a moderálási sorhoz.

Hozzászólás Feketelista

megjegyzés feketelista

A Comment Blacklist a Comment moderálás feketelistájának szigorúbb változata, ahol ha a megjegyzés feketelistában szereplő szót tartalmaz, akkor a moderálási sor helyett a spam sorba küldi. Az előny – időt takarít meg.


Sokat beszéltünk ebben a bejegyzésben, és remélhetőleg néhányat hasznosnak talál a spam blokkolása során. Mi a kedvenc módja a spam elleni küzdelemnek? Ismersz egy fantasztikus spam-ellenes plugint, amelyet még nem soroltunk fel? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map