12+ legjobb elem-kiegészítők a WordPress 2020-hoz

A WordPress webhelyek készítésének legjobb elem-kiegészítői

A 2016-os bevezetése óta, Elementor teljes mértékben átvette a WordPress ipart. 1 millió aktív felhasználó önmagáért beszél a hangerőért. Ha nem ismeri ezt, röviden adjuk neked.


Az Elementor a WordPress Page Builder bővítmény, amely a felhasználók számára egyedülálló webes tervezési élményt nyújt. Bárki egyszerűen elhúzhatja a hűvös elemeket, és néhány perc alatt létrehozhat egy csodálatos webhelyet. Nincs szükség kódolási ismeretekre!

Ezenkívül az Elementor Page Builder kész sablonokat biztosít a felhasználók számára, hogy azonnal alkalmazhassák a weboldalon, és kezdjék el. Szabadságot ad az összes szolgáltatás testreszabásához, stílusa révén. Ezért képes megmutatni a kreativitását, és saját egyedi ötleteivel áll elő.

Az Elementornak köszönhetően nem kell többé aggódnia a fejlesztők bérbeadása miatt, mivel előzetes programozási tapasztalat vagy ismeretek nélkül is megteheti..

Miért érdemes használni az Elementor kiegészítőket??

Soha nem könnyű teljesíteni mindenki igényeit. Tehát annak ellenére, hogy az Elementor 80+ fantasztikus elemeket kínál, nagyon valószínű, hogy még fejlettebb és egyedibb termékeket szeretne. Pontosan ez az oka annak, hogy a harmadik féltől származó fejlesztők úgy döntöttek, hogy kibővítik az Elementor funkcióit, és kidolgozzák saját Elementor kiegészítőket.

Jelenleg 131 Elementor bővítmény érhető el a piacon. Tehát határozottan van rengeteg lehetősége közül választhat, és elkezdi használni a webhelyéhez a megfelelő kiterjesztést.

Ezek a kiegészítők lehetőséget adnak arra, hogy weboldalának kialakítását csodálatos funkcióival és elrendezésével erősítse meg. Ezenkívül létrehozhat egy speciális hangulatot az Elementor kiterjesztések segítségével.

A cikk végéig nem lesz többé kétséges, hogy hol kezdje el az Elementor bővítményeket. Mivel megvitatjuk azokat a legfontosabb kiegészítőket, amelyekre szüksége van, hogy átvizsgálja az oldalépítési élmény könnyű javítását.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Elementor Pro

Elementor Pro

Mielőtt alternatív megoldást keresne, feltétlenül adjon meg egy képet az Elementor Pro-ról. Annak ellenére, hogy az ingyenes verzió 29 alapvető elemet kínál, a prémium változat még nagy méretekben gazdagítja a számokat. Például fejlettebb kütyüket kínál, mint például hozzászólások, WooCommerce, űrlapok, közösségi média és még sok más.

Az Elementor Pro a Theme Builder rugalmasságát kínálja, hogy segítsen a témák egyszerű megtervezésében is. Ez a kiemelkedő szolgáltatás lehetővé teszi a fejléc, a lábléc, a WooCommerce, a blogok és az összes többi dinamikus oldal módosítását, amelyek az alap verzión keresztül nem érhetők el..

Sőt, azonnal készíthet egy nyitóoldalt a kész sablonok hatalmas gyűjteményével. Ezután meglehetősen könnyedén személyre szabhatja. Amellett, hogy ha kódol, akkor akár egyedi CSS-t is hozzáadhat magának az Elementor műszerfalnak. Ennek eredményeként valós időben ellenőrizheti az összes módosítást.

Az időmegtakarítás érdekében az Elementor Pro a „Globális modul” funkcióval rendelkezik. Csak mentsen el egy sablont, és ezt a jövőbeni bármelyik oldalán felhasználhatja a „Drag and Drop” funkció segítségével..

Alapvetően az Elementor Page Builder abszolút legjobb értékének nagybetűs használatához a prémium verzióját kell használnia.

2. A Plusz kiegészítések

A Plus kiegészítők az Elementor számára

Az Elementor-kiegészítőkkel kapcsolatban valószínűleg nem fog olyan alternatívát találni, amely a The Plusnál több lehetőséget kínál. Több mint 8000 testreszabással, mindent egyben-kiterjesztéssel a népszerű oldalkészítő számára.

Ez a bővítmény egyszerű módszer az Elementor által üzemeltetett webhely gyors létrehozására és testreszabására. A plusz kiegészítések több mint 300 felhasználói felület blokkot tartalmaz a létrehozási folyamat valódi felgyorsításához. És valójában szinte mindenről szólnak. Az ikondobozok rácsai, árképzési táblázatok, hősszakaszok, szolgáltatások listái, térképrészek, űrlapok és még sok más gyorsan hozzáadhatók. Ezeket a blokkokat az Ön számára tervezték és stílusban alakították ki, így egyszerűen hozzáadhatják a tartalmat. Vagy nekünk a beépített lehetőségek a színek, háttér, ikonok és még sok más testreszabásához.

Kíváncsi, hogy mit tartalmaz még? 50+ egyedi kütyü (táblázatok, táblázatok, információs mező, visszaszámlálás, címsorok, animált szöveg, flipbox, idővonal, parallaxis, Google Maps, lapok, stb.), Nagy teljesítményű listák készítője, SEO és fordításra kész kód (a POT fájl használatához ) – és ez csak a jéghegy csúcsa. A bővítmény magában foglalja a legmagasabb szintű támogatást is, és meghosszabbított licencet is megvásárolhat, ha olyan fejlesztő vagy, aki a The Plus-t az összes ügyféloldaladon szeretné használni (és miért nem te?).

Bónuszként van egy a Plusz kiegészítések Lite ingyen megragadhat a WordPress.org webhelyről. Gondolj rá, mint prémium a prémium verzióra. 20+ kütyüvel és 4 egyedi postaládával kiválóan tesztelheti a Plusz kiegészítőket a frissítés előtt.

3. Mester kiegészítők az Elementor számára

Mester kiegészítők az Elementor számára

Az Elementor Master Addons segítségével modern elrendezéseket készíthet webhelye számára. Ez az ingyenes bővítmény több mint 30 új blokkot ad hozzá, amelyekkel építhet. És ha még többet szeretne, van egy prémium verzió további blokkokkal,

Használja a Master Addons animált címsorát, hírek tickerjét, képgalériáit és blogját saját trendi hír- vagy magazinstílusú webhelyének felépítéséhez. Kombinálja a csapattagok moduljait (beleértve a csúszkát), az előrehaladási sávokat és az ütemtervet, hogy megmutassa a személyzet képességeit vagy teljesítményeit. Vagy használja a képtartókat, hotspotokat, flip boxokat, eszköztippeket és kreatív linkeket egy online portfólió tervezéséhez a munkájához. Vannak blokkok a kettős címsorokhoz, a lapokhoz, az információs mezőhöz, a cselekvésre ösztönzéshez, a kreatív gombokhoz, a váltási naplóhoz, a munkaidőhöz, a tartalomjegyzékhez és az árazási táblákhoz..

A Plusz Mester-kiegészítések egyedi űrlapelemeket adnak hozzá a kompatibilis pluginokhoz, mint például a 7. kapcsolatfelvételi űrlap, a Ninja űrlapok, a WP űrlapok, a Caldera űrlapok és a weForms. A Master Addons részecske kiterjesztéseket, animált gradiens vagy csúszó hátteret ad hozzá az Elementor szakaszokhoz. Az összes Master Addons blokk testreszabható lehetőségekkel rendelkezik, így pontosan megtervezheti webhelyét, ahogyan szeretné. Bónuszként a fejlesztő még 11 témát is tartalmaz, amelyeket felhasználhat webhelyének stílusához!

4. Dinamikus tartalom az Elementor számára

Dinamikus tartalom az Elementor számára

Takarítson meg időt webhelyének az Elementor tervezésekor, és korszerűsítse a munkafolyamatot a dinamikus tartalommal. Hogyan? Az Elementor Dynamic Content kiegészítő 58 58 modult, 20 kiterjesztést, 4 oldalbeállítást és még sok másot tartalmaz. Ezekkel az új funkciókkal hozzáadhat egy ragacsos fejlécet, interaktív kurzorkövetőt, animációs webhely-szöveget vonzhat, formázási lépéseket (az Elementor Pro formákhoz), pdf-gombokra nyomtathat, és akár új oldalgörgetési effektusokat is tartalmazhat (beleértve az átváltást az szakaszra és a tehetetlenségi görgetést). Ez nagyszerű módszer egy interaktív webhely létrehozására, amely konvertálja. De ez csak egy apró darab, amit az Elementor dinamikus tartalma meg tud tenni!

Rengeteg új tervezési lehetőség van (mint például parallaxis, döntés és testreszabható átalakítások), SVG formák, gyors sablonrendszer az egyedi postai típusokhoz (saját sablonok létrehozása és tárolása), integráció az ACF-fel (plusz egyéni opciók a mezőkhez, ACF galériák és csúszkák, ismétlő mezők, térképek és kapcsolatok), helyszíni másolás és beillesztés, dinamikus láthatóság és még sok más. De még több kütyü is van a munkákban! A fejlesztők keményen dolgoznak a PayPal-integráció, az űrlap-aláírások, a vászon nélküli menü és más egyedi lehetőségek területén.

5. Az Elementor alapvető kiegészítői

Alapvető kiegészítők az Elementor számára

Ha bármilyen harmadik fél kiegészítéséről beszél az Elementor Pro után, akkor ellenőriznie kell a Alapvető kiegészítők az Elementor számára első. Nemrégiben elérte azt a mérföldkövet, hogy az első Elementor Addon eléri a 100K + aktív telepítést. Ezen túlmenően az Essential Addons a legtöbb aktív felhasználóval rendelkezik a piacon található összes gyártói bővítmény között.

Az Essential Addons ingyenes és prémium verziót is kínál, amelyet könnyedén vonzó webhelyek tervezésére használhat. Az ingyenes verzióból több mint 30 kiemelkedő elemet használhat, mint például a Form Stylers, a Post, a Social Media és még sok más. Teljesíti a felhasználók minden alapvető igényét, így elképesztő megjelenésű webhelyet húzhat.

Emellett az Elementor Essential Addons nagyon könnyű és nem lassítja le webhelyét, mivel a „Moduláris vezérlés” képes bármilyen elemet bármikor engedélyezni vagy letiltani..

A fejlettebb és rendkívüli funkciók megismerése érdekében kipróbálhatja az Essential Addons Pro alkalmazást is. Nagyszerű dolog az, hogy ezzel a bővítménnyel hozzáférhet az összesen 59+ fantasztikus elemhez. A prémium kütyü, például az Off-Canvas, a Lightbox és a Modális, a fejlett Post & Galéria kütyü, a Parallax effektusok, az űrlapstílusok és még sok más segítségével képes lesz kreativitására és webhelyének állkapcsolójára..

Ezen felül az Essential Addons prémium verziója 100+ kész blokkot kínál. Könnyen importálhatja ezeket a sablonokat az oldalain, és megkezdheti testreszabását, és azonnal elérheti a kívánt eredményt.

6. Crocoblock – JetPlugins Elementor kiterjesztés

Crocoblock Elementor kiterjesztés

A Crocoblock csomagként tartalmazza az összes JetPlugins programot, és nagyszerű előre gyártott sablonok gyűjteményét kínálja. Ezenkívül a Crocoblock csomag lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű mintákat adjon hozzá webhelyéhez. Testreszabhatja webhelyét olyan elemekkel, mint például a Post, a WooCommerce, a felbukkanó és egyéb.

Mivel azonban a Crocoblock külön beépülő modulként tartalmazza a JetWidgeteket, érdemes először kipróbálnia egy localhoston. Minél több plugint használ, annál nagyobb a esélye a konfliktusoknak – tehát csak ellenőrizze, mielőtt telepítené az élő webhelyet.

7. JetElements kiegészítő az Elementor számára

JetElements kiegészítő az Elementor számára

A JetElements egy prémium plugin, amely 40+ fantasztikus elemmel érkezik. Rugalmasságot ad az összes elem egyszerű használatához a testreszabási lehetőségekkel a webhelyén.

Kiváló minőségű blog- és képelrendezéseket készíthet kiváló minőségű Post & Gallery elemeinek felhasználásával. Ezenkívül a JetElements az előre elkészített sablonok szép gyűjteményét kínálja. Azonnal felhasználhatja őket webhelyein, hogy a weboldal legkiválóbb elrendezését kapja.

8. Az Elementor végső kiegészítői

Végső kiegészítések az Elementor számára

Az Elementor Ultimate Addons egy újabb, magas szintű Elementor bővítmény, amelyet nem szabad kihagyni. 21+ widgeteket kínál, amelyek fejlett és egyedi funkciókkal érkeznek.

Használhatja annak moduláris vezérlését, hogy webhelyét gyorsan megőrizze. Ezen felül az Ultimate Addons a WooCommerce & Post widgeteket kínálja, hogy szépen megjeleníthesse az összes terméket / tartalmat a webhelyén.

A lenyűgöző kütyü ellenére az Ultimate Addons által kínált kütyük száma korlátozott. Mivel nincs ingyenes verziója, amelyet kipróbálhat, meg kell vásárolnia a prémium verziót, hogy élvezze az élményt.

9. JetBlocks Addon for Elementor

JetBlocks Addon for Elementor

A JetBlocks nagyon szűk és specifikus. Ez a csomag olyan elemeket tartalmaz, amelyek elősegítik a gyönyörű fejlécek és láblécek létrehozását.

Felteheti azt a kérdést, hogy miért van szükség egy dedikált kiegészítésre, amely elemeket tartalmaz a fejléc és a lábléc szépítéséhez? Nos, az a szükség merül fel, hogy minden üzleti webhely nagyon konkrét ügyfeleket szolgál fel, és bizonyos réspiacokhoz tartozik.

De akkor is, mint üzleti vállalkozó, aggódva az online jelenléte iránt, fel kell tennie magának ezt a kérdést, ha vásárolok egy nagyon szűk használhatóságú kiegészítőt, vagy olyan kiegészítőt vásárolok, amely különféle típusú elemeket kombinál, így rugalmasságot adva számomra, hogy különféle célokra használjam fel. olyan célokat, amelyek ma már jelentéktelennek tűnhetnek?

10. Elem csomag

Elemcsomag az Elementor számára

Információ és letöltésView a Demo

Az Elementor Pack egy újabb hűvös addon könyvtár az Elementor számára, elegendő elem van a csomagban a csodálatos csúcsminőségű elemek felépítéséhez. A weboldal készítéséhez egyaránt tartozik a legkiválóbb és a leggyakrabban használt kütyü gyűjteménye. Bár az elemgyűjtemény tisztességes előnyt nyújt e kiegészítő számára, hátránya, hogy nincs ingyenes verziója.

11. Elementor PowerPack

Elementor PowerPack

A PowerPack egy csomó kreatív elemet tartalmaz. Ebben a csomagban összesen 42 elem található, ami nagyon mérsékelt ahhoz képest, amit más kötegek kínálnak. A PowerPack for Elementor csomagnak ugyanakkor nincs ingyenes verziója, amely nagy lehetőségeket jelenthet, ha ingyenes lehetőségeket keres..

12. JetTricks Addon az Elementor számára

JetTricks Addon az Elementor számára

A JetTricks név valós tippeket ad arra, hogy mit tartalmaz ez a csomag. A JetTricks kapott néhány olyan elemet, amelyek vonzóak és vonzóak az olvasók számára.

Kérdezd meg magadtól, csak az animációk növelhetik a forgalmat? Ha igen, akkor érdekli-e vásárolni egy kiegészítőt, amely csak az ilyen elemeket tartalmazza, vagy keresse meg azokat, amelyek sokoldalúak, és minden egyes igényt tartalmaznak? Ha az animáció fontosabb az Ön számára, akkor dönthet úgy, hogy ezt a kiegészítőt használja. Ennek ellenére nincs ingyenes verziója.

13. Envato Elements Free Template Kits

Envato Elements Ingyenes sablonkészletek

Információ és letöltésTekintse meg a bemutatót

Az Envato Elements számos sablonkészletet tartalmaz. A Sablonkészlet egy gyönyörű sablonok gyűjteménye, amelyeket kifejezetten arra terveztek, hogy segítsenek weboldal létrehozásában egy adott résipar számára egy oldalkészítő segítségével, amely ebben az esetben az Elementor.

Bár ennek a kiegészítőnek még nincs külön eleme a Gutenberg számára, az addon mögött álló csapat dolgozik rajta.

14. All in One kütyü az Elementor számára

All in One kütyü az Elementor számára

Információ és letöltésView a Demo

Az All in One kütyük hozzásegítik a Rendszer kibontása, Kép Hotspot eszköztippel, Flip Box, Card Slider, Előtte és után, iHover, Timeline, Float Block stb. Hozzáadását az Elementor Page Builder alkalmazáshoz. Összesen nyolc elem van a csomagban. A kiegészítés mögött dolgozó csapat reméli, hogy a jövőben további kütyüket fognak hozzáadni a csomaghoz. Sajnos ennek a kiegészítőnek nincs ingyenes verziója.

A legjobb elem-kiegészítők csomagolása

Szóval úgy döntött, hogy melyik kiegészítőt fogja használni a következő projekthez? Ne érzi magát rosszul, ha továbbra is zavarban van a választás közül. Természetesen elkötelezett vagy a munkája iránt, ezért olvasod ezt a blogot, mindezt azzal a céllal, hogy megtalálják az Ön igényeinek leginkább megfelelő Elementor kiegészítőt. De ne felejtsd el, hogy ott van néhány kiváló kiegészítő az Elementor számára. Szóval, melyiket válasszon?

Itt egy gyors trükk az Ön számára. A mai világban minden fogyasztó-központú. És ez igaz a WordPress bővítményekre is. Minden vásárlónak lehetősége van véleményt és értékelést közzétenni. Ha az Elementor kiegészítése nem nagyszerű, akkor az értékelés és az értékelés önmagáért beszél. Másrészt az aktív felhasználók száma megmutatja a termék hitelességét is. Ebben az esetben, Alapvető kiegészítők az Elementor számára a ranglistán.

Ez azonban csak egy szempont. Ossza meg velünk a vásárlást megelőzően, mely egyéb szempontból mérlegeli egymással az Elementor Addon-okat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map