12 legjobb affiliate marketing WordPress téma 2020-ra

10+ legjobb affiliate marketing WordPress témák

Online keresés az affiliate marketing segítségével az egyik legegyszerűbb módszer a jövedelmének növelésére. Manapság az affiliate marketing szinte minden internetes marketing szereplővé vált. Leányvállalati marketingként hirdethet úgy, hogy kapcsolódik a társult szolgáltatásokhoz vagy termékekhez. Ezután minden egyes értékesítésért vagy ön által generált kapcsolt jutalékot keres. Ennek megvalósításához mindenekelőtt jól kidolgozott weboldal-kialakítással kell rendelkeznie, hogy vonzza a látogatókat. Ezért javasoljuk az egyik legjobb affiliate marketing WordPress téma használatát. A jobb tervezés növeli a konverziót, tehát ugyanaznak kell lennie a társult témáknak, igaz?


A piacon láttam, hogy olyan sok minőségi téma van, amelyek másodlagos prioritást élveznek az affiliate marketing területén. Nehéz lehet bemutatni a kapcsolt termékeket, ha a témáját nem úgy tervezték, hogy társult marketingként működjön. Figyelembe véve ezt a tényt, ebben a cikkben megosztom a véleményem szerint a legjobb affiliate marketing WordPress témákat, hogy kiemelkedje a sikerét.

Megfelelő számú minőségi téma van, amelyeket kizárólag társult marketing céljára fejlesztettek ki és fejlesztettek ki. Remélhetőleg ez a cikk segíthet kiválasztani a minőségi társult témát azáltal, hogy kiküszöböli az esetleges zavarokat. Azok a témák, amelyeket itt említettem, remek és fenntartják a sokféleséget, ami megkönnyítheti a különféle rések követelményeit. Tehát kezdjük el!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Genesis témakeret

Genesis WordPress témakeret

Információ és letöltésView a Demo

A StudioPress által kifejlesztett Genesis keretrendszer az egyik legnépszerűbb „téma” a piacon. Ez valójában egy WordPress keret, nem pedig a téma. Ez egy intuitív és leginkább elérhető WordPress téma, amely lehetővé teszi a kezdőtől a szakértővé történő átalakulást. Ezzel a témával könnyedén létrehozhat egy professzionális weboldalt az affiliate marketing számára a lehető legrövidebb időn belül.

A rengeteg témájú opcióval a Genesis alkalmazásban szabadon kezelheti webhelye bármely elemét egy oszlopról három oszlop tartalom elrendezésre. Ezen felül megszerezhet egy józan, elegáns színsémát, beépített SEO eszközöket, teljesen testreszabható oldalsávot, testreszabható menüket, kétoldalú oldalsávokat. Még a keresőmotorok indexelési technikáival is javíthatja webhelye rangsorolását a keresési eredmények között.

2. Kupon (napi ajánlatok és kuponok)

Információ és letöltésView a Demo

Ez egy kupon alapú téma az affiliate marketingszakembereknek és a bloggereknek. A témát kifejezetten a napi ajánlatokra és a kupon-webhelyekre építették. A Kupon felhasználóbarát felületet tartalmaz, amely megkönnyíti a felhasználót a téma könnyű kezeléséhez. A téma használatakor nem kell telepítenie harmadik fél beépülő modulját. Sőt, mélyreható testreszabási lehetősége könnyű, gyors és könnyű élményt nyújt.

A kapcsolt marketingszakemberek a Kupont nagy számú funkcióval használhatják. Könnyedén testreszabhatja a fejléceket, a lábléceket és az oldalsávokat. Integrálhatja a témát több platformon. Integrálhatja például a témát a WooCommerce és a WC gyártókkal. Ezen kívül, ha egy kapcsolt marketingszakembereknek szilárd keretrendszerre van szükségük a sokoldalú és változatos katalógusok bemutatására az összes kapcsolt partner számára, a Kupon lehet a legjobb választás. A téma magában foglalja a WooCommerce PDF utalványok integrációját egy dinamikus keresési és szűrési lehetőséggel.

3. Simpli Pro (WooCommerce / Shop)

Simpli Pro WordPress téma

A Simpli Pro egy prémium WooCommerce és blog témája a női vállalkozók számára. Noha a témát nőies érintéssel tervezték és építették, szinte bármilyen weboldalon használható. Csak módosítsa a színeket és a betűkészleteket. A témát blogolással és e-kereskedelemmel kapcsolatos webhelyekre is használja. Leányvállalati marketingszakemberekként blogoldalakat hozhat létre a termékek népszerűsítésére, vagy létrehozhat WooCommerce-t, hogy más termékeket is értékesítsen a webhelyén. A használat egyik legfontosabb szempontja Simpli Pro a sokoldalú felhasználása az összes területen. A téma felhasználhatja a női vállalkozókat, a bloggereket, az egészségügyi edzőt, a politikusokat és még a motivációs beszélőket is.

A téma sok funkciója és funkciója létezik. A praktikus testreszabási lehetőségei sokkal felhasználóbarátabbá teszik a dolgokat. Ennek a témának a legfontosabb szempontja a King Composer oldal készítőjének és a WP folyékony forma plugin, amely lehetővé teszi minden felhasználó számára a teljes weboldal irányítását minimális kód beírása nélkül. Lehet, hogy a legtöbb célközönség meglátogatja az Ön webhelyét, és azt gondolja, hogy az Ön webhelye minden eszközön azonos lenne, és a Simpli Pro téma ezt az Ön számára megteheti azáltal, hogy webhelyét mobilbaráttá teszi.

4. Összesen

Teljes reagáló többcélú WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Total egy intelligens, rugalmas és érzékeny prémium többcélú téma. A téma webmesterének könnyű weboldal-készítési élményt nyújt, könnyen kezelhető felülettel. A téma a legmegfelelőbb sokféle weboldalhoz és célhoz. Például használhatja ezt a témát vállalati blogokhoz, üzleti webhelyekhez, professzionális portfólióhoz és kereskedelmi online áruházakhoz.

A Total használatával integrálhatja a WooCommerce webhelyét, amely lehetővé teszi bármilyen piac-alapú webhely létrehozását, ahol online üzleti vállalkozást indíthat, és szinte mindent eladhat rajta. A WooCommerce integráción kívül a téma beépített forradalmi csúszó plugint kínál a diavetítésekhez. Ezenkívül a Total tucatnyi elemmel, rövid kóddal és egy csomó funkcióval látja el a felhasználókat. 40 különféle elem animáció található a témával, amely interaktívabbá teszi. Emellett több oldalmeghatározási és több fejléc-beállítást is kap.

5. MagPlus

MagPlus Blog és magazin WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A MagPlus egy modern, dinamikus és GDPR-kompatibilis magazin WordPress témája. A témát egy elite webfejlesztői csapat fejlesztette ki, melynek címe: „Buborék buborék”. Azt mondják, hogy a téma létrehozása előtt több mint másfél évet töltöttek a piac megértésével és a témával kapcsolatos egyéb releváns kérdésekkel. A MagPlus több mint 40 beépített egyedi sablonnal érkezik a felhasználók számára.

A MagPlus Theme használatával bármilyen weboldalt létrehozhat, függetlenül a választott réstől. Leányvállalati marketingszakemberek számára ez nagyszerű lehetőség lehet a téma kezelésére. A felhasználói szempontra gondolva a téma 25+ feletti egyedi elrendezést kínál a felhasználók számára. Több tucat egyedi stílus található a tartalomhoz. A MagPlus emellett 20+, kizárólag beépített egyedi eszközprimitívekkel érkezik, amelyekkel webhelyét a következő szintre állítja.

6. Marketing

Marketing Pro SEO WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Marketing Pro egy intelligens WordPress téma az affiliate marketing, a digitális marketing és az online értékesítési vállalkozások számára. Ez a téma 7 beépített demót kínál, kiemelkedő speciális funkciókkal. Ezenkívül 9 előre elkészített sablont is bemutat, egy kattintással történő importálási lehetőséggel. Minden, amit kódolási ismeretek nélkül megszerezhet. Használjon különféle demo verziót, ahogyan a hivatalos telepítésből megtalálja.

Ezenkívül a téma a Visual Composer alkalmazást használja oldalkészítőként. Ezenkívül a népszerű Slider Revolution bővítményt is tartalmazza a rendszerindításhoz. Ezenkívül a téma támogatja a WPML-et fordításhoz és a Google betűkészlet-stílusokat a tipográfiahoz. Ezenkívül az üzletek és minden pénzhez kapcsolódó csere a WooCommerce modulon keresztül történik. A téma sokszínű kialakításával lehetősége nyílik a játékra hat különálló fejléccel, határok nélküli oldalsávokkal és legalább 30 belső oldallal. A Marketing Pro hihetetlen az affiliate marketingszakemberek számára, akik szívesen kezdik a különféle réseket.

7. Themify Ultra

Themify Ultra WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az Ultra a Themify által létrehozott egyik legnépszerűbb többcélú téma a földön. Ez a téma 60 előre megtervezett elrendezéssel érkezik. Ez a fantasztikus téma beépített drag and drop oldalkészítővel rendelkezik. A tucat beépített formatervezés, elrendezés és sablon segítségével dinamikusabbá teheti webhelye típusát. A társult marketingszakemberek számára, akik el akarnak indítani egy blogot, ez a téma lehet a legjobb megoldás számukra.

Az Ultra használatával rengeteg fantasztikus funkciót kaphat, mint például a parallax görgetés, animációk, számlálók, Slider, Google maps és még sok más. Ez lehetővé teszi a webhely testreszabását többféle módon. Megváltoztathatja a logót, a színeket, a hátteret stb. A könnyen használható opciók panelen. A beépített oldalkészítő lehetővé teszi gyönyörű oldal-elrendezések létrehozását is, amikor csak igény van.

8. Rehub (ár-összehasonlítás)

Rehub ár-összehasonlítás és társult marketing téma

Információ és letöltésView a Demo

A Rehub egy prémium téma, tele számos funkcióval az affiliate marketing vállalkozások számára. A Rehub-ban nagyon sokféle lehetőség van, mint például a kapcsolódó termékmegjelenítési szolgáltatás, vélemények, összehasonlítások, termékbemutatók és még sok más hozzáadása a webhelyhez. Ha más termékekkel áll kapcsolatban, vagy saját termékeit értékesíti, ez lehet a legjobb választás az Ön számára. A fantasztikus téma feltöltésekor a WooCommerce és az Easy Digital Downloads nevű két vezető nagyteljesítményű plugin teljes mértékben támogatható..

Kapsz néhány beépített kapcsolt plugint is, az egyik összehasonlító táblázatok létrehozására szolgál, a másik pedig a kimenő kapcsolt linkek kezelésére. A második plugin annak a funkciónak a célja, hogy nyomon tudja követni a linkeken kapott kattintásokat, és mindent, amit az egyetlen irányítópulton kezelhet.

A téma testreszabási lehetősége fantasztikus, mivel sok rugalmasságot fog elérni a téma különböző formátumokban történő konfigurálásakor. Különböző elrendezési rendszereket, online áruház-formátumot vagy magazin-elrendezési formátumot tartalmaz.

Egyszóval, ezt a témát használva teljes értékű modern dizájnt kap, sok-sok kapcsolt funkcióval.

9. SteadyIncome

SteadyIncome WordPress téma

A SteadyIncome kifejezetten a WordPress társult programjaira lett kifejlesztve. A téma a MyThemeShop csapat terméke, amely megmutatja, hogy kiváló termék lenne. A téma egyik legfontosabb szempontja a gyors betöltési teljesítmény, amely végül magasabb konverziós arányt és jobb keresést eredményez a keresőmotorokban.

Sőt, a SteadyIncome használatával olyan szolgáltatást kap, amelyek megkönnyítik az online pénzt keresést társult programokon keresztül. Például kaphat egy e-mail listát készítő eszközt, kiemelt termékmegjelenítéseket, szociális média ikonokat a mobilra reagáló kimenettel. A granulált beállítási rendszer segítségével kiválaszthatja a kezdőlap elrendezését az Ön igényei szerint. Ha bármelyik terméket megvásárolja, miután belépett a SteadyIncome klubba, akkor több hozzáférést kapna az alacsony árú termékekhez.

10. MoneyFlow

MoneyFlow WordPress téma

A MoneyFlow egy modern és professzionális blog téma, amelyet affiliate marketinghez lehet felhasználni. Ez a téma a fejlett funkciók gyűjteményét kínálja biztonságos bevételszerzési lehetőséggel. Ez a téma a MyThemeShop terméke, amely választható elrendezési készletet biztosít. A tiszta, felhasználóbarát kialakítás és funkciók hozzájárulhatnak a társult vállalkozás jövedelmezőségének javításához.

Ha affiliate marketingszakértő vagy, és a blogolás a fő jövedelemforrása, a MoneyFlow a pénzszerzés tökéletes módja. Olyan webhelyek számára hozták létre, amelyek sok tartalommal bírnak, gyakran szem előtt tartva. Ha kijelentkezik a téma demonstrációs verziójáról, akkor megragadja a felajánlott funkciókat és funkciókat. A téma egyik legfontosabb tulajdonsága a WooCommerce-vel való integráció, amely lehetővé teszi egy teljes kapcsolt üzlet hozzáadását a webhelyhez. Hozzáadhat testreszabható e-mail engedélyezési űrlapokat, csillagbesorolást a termékértékelésekhez és mega menüt a továbbfejlesztett navigációhoz. Sőt, a téma SEO-barát is, amely segít az oldal rangsorolásában a keresőmotorban.

11. Electro

Electro Electronics Store WooCommerce téma

Információ és letöltésView a Demo

Ön tagja néhány olyan híres e-kereskedelmi weboldalnak, mint az Amazon, a Walmart, az Aliexpress, a SnapDeal, a flipkart stb.? Szeretné, ha a saját társult webhelyének ugyanolyan tömeges vonzereje lenne, mint a kapcsolódó webhelyekhez? Üdvözöljük az Electro, a WooCommerce elektronikai üzlet témájában.

Az Electro fejlesztői ezt a témát kifejezetten a leányvállalatok és üzlettulajdonosok számára építették ki, akik felkeresik az Amazon, a Walmart, az Aliexpress és más hasonló webhelyeket. A téma tartalmaz egy hasznos függőleges és vízszintes megamenüt, termék-körhintát, kategórialistákat, egyes termékek stílusait, kiegészítőit és egyéb jellemzőit..

Az Electro integrálódik a több gyártó beépülő moduljaihoz, mint például a Dokan vagy a WC Vendors, így beállíthatja a több gyártó üzletét is. Az Electro teljes mértékben kompatibilis a Visual Composer oldal készítőjével, a Slider Revolution prémium WordPress csúszkával, a YITH WooCommerce kívánságlistával és a YITH WooCompare ár-összehasonlító bővítménnyel..

12. Intelligens Passzív Jövedelem Pro (Genesis Child téma)

Intelligens passzív jövedelem Pro - Genesis gyermek téma

Információ és letöltésView a Demo

És az utolsó téma, amelyet fel kell venni a listába, a Genesis gyermek témája. Noha a Genesis önmagában nagyszerű, csak gyerek témával javul. És mi lenne jobb egy társult marketingszakemberek számára, mint egy marketingszakértő által kidolgozott téma?

Az Intelligens Passzív Jövedelem Pro készüléket Pat Flynn hozta létre és tervezte meg – extrém világítástechnikával foglalkozó marketing szakember. Ez a csomag tartalmazza a Genesis keretet, valamint a Pat saját, személyre szabott témáját, hogy segítsen jobb társult marketing webhely létrehozásában. A merész tervezés és a tartalomterületek létrehozása nagyszerű indulást jelent a blogjához vagy a marketing webhelyhez. Töltsön fel egyéni logót, válassza ki a kiemelkedő márkaneveket, hogy kiemelkedjen, és még egy WooCommerce üzletet is felvegyen.

Záró szavak a legjobb affiliate marketing WordPress témákról

Az affiliate marketing az online promóció egyik legfontosabb módja. De ha sikeres társult marketingszakember akar lenni, akkor a megfelelő eszközöket kell a megfelelő helyen használni. A kiváló minőségű WordPress téma az egyik alapvető eszköz a minőségi kapcsolt weboldal létrehozásához. Ezek a fent említett leghatékonyabb témák kiváló lehetőség lehetnek az affiliate utazás elindításához.

Sok kapcsolódó téma van a piacon, és a lehetőségek zavaróak lehetnek. Ez a cikk célja, hogy megalapozott ötletet nyújtson a következő társprojekt számára a megfelelő téma kiválasztásához. Tehát válassza ki a legmegfelelőbb affiliate marketing WordPress témát a saját céljára. Ezután a lehető leghamarabb hajtsa végre a marketing terveit.

Remélem, hogy ez a cikk sokat segített neked a webhely megfelelő témájának kiválasztásában. Ha olyan témát használ, amely megfelel az affiliate marketingnek, amelyről hiányoztam a listában, tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map