10+ WordPress plugins a képteljesítmény optimalizálása érdekében

A képek nélküli weboldal rendben van. Tudod, unalmas. Egy weboldal a nem optimalizált a képek teljes húzással járnak, és elfogyasztják az értékes sávszélességet, majdnem mindent lelassítanak, és tönkreteszik a felhasználói élményt (UX).


Minden webhelytulajdonosnak törekednie kell arra, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa a látogatói számára. Az olyan nehéz képek használata, amelyek betöltése korosztályt igényel, nem jelenti az egyszerűsített felhasználói élményt. És ha nehéz képek vannak a webhelyén, akkor valószínűleg nem optimalizálta ugyanazt a keresőmotorok számára. Elveszíti az UX és a SEO pontokat balra, jobbra és középpontjában, és az online vállalkozása mindenekelõtt hordozza.

A mai bejegyzés megmutatja, hogyan optimalizálhatja képeit a webhely legjobb teljesítménye és SEO szempontból. Úgy értem, mi értelme van egy olyan szupergyors weboldalnak, amelynek rekedt SEO képe van? Ezen felül hasznos képoptimalizáló bővítményeket fog felfedezni, amelyek javítják a szeretett WordPress-webhely teljesítményét. Élvezze a hozzászólást, és ossza meg gondolatait (vagy bármi mást) a hozzászólásokban. Mindig várjuk ezt ��

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

Hogyan optimalizálhatjuk a képeket a WordPress számára (feltöltés előtt)

Mielőtt megnéznénk a WordPress képoptimalizáló beépülő moduljait, vegyünk néhány dolgot az útból. A WordPress képeinek optimalizálása a legjobb teljesítmény és a SEO érdekében a pluginokon túlmutat. Például biztosítania kell:

 • A képeket megfelelő módon nevezték el (nagyszerű a SEO számára)
 • A képek mérete megfelelő (Miért töltsön fel egy hatalmas fájlt, ha egy kisebb meg tudja csinálni a trükköt?)
 • Ön elrontja a képeit (Csökkenti a képfájlok méretét)
 • Ön hozzáadja alt és cím a képeinek attribútumai (nagyszerű a SEO számára)

Képek megfelelő elnevezése

Meg kell neveznie a képeit, mint egy marketingszakember – vagy a SEO szem előtt tartásával. Az érvelés itt meglehetősen egyszerű: A helyesen elnevezett képek megjelennek a Google Képek keresési eredményeiben, ami hatalmas lendületet ad a forgalomnak. Sőt, a megfelelően megnevezett képeket könnyebb nyomon követni és megtalálni. SEO-hoz: Ha kulcsszavakkal dolgozik, nagyszerű lenne egy kulcsszót belefoglalni a kép címébe.

Ne töltsön fel képeket, mint például a PHOTO101.jpg vagy valami hasonló, nevezze meg az összes képet megfelelő módon. Technikai szempontból a képek megfelelő elnevezése semmilyen hatást nem gyakorol a webhely teljesítményére, de jó a SEO számára.

Képek használata megfelelő méretben

Ha feltölti őrült nagy képeket, és később HTML-formátumban méretezi őket újra, akkor azt hiszem, pazarolja az időt és lelassítja a WordPress webhelyét ugyanabban az átkozott időben. Ha például 300 x 300 képet szeretne megjeleníteni, feltöltés előtt győződjön meg arról, hogy a kép mérete 300 x 300.

Ha jobb, ha a képet kisebbre tudja állítani, és HTML formátumban átméretezheti 300×300-ra, anélkül, hogy a minőséget rontaná, annál jobb. Csak ne tegye nagyobbra a képeit, mint amire valójában szüksége van.

Smushing Images

A hangzás jelentősen csökkenti a képek méretét. A folyamat magában foglalja a képek adatainak – például a gps-koordináták, a használt kamera típusa és a létrehozás dátuma – eltávolítását a kiegészítő adatokról.

Sprites használata

A Sprites, egy meglehetősen ismert CSS technika lehetővé teszi, hogy egyetlen képet használjon a weboldal különböző mintáinak eléréséhez. Több kép betöltésével (ami időbe telik) a Sprites egyetlen képet tölt be, sok másodpercet takarít meg az oldal betöltési idejében.

Mindig adja hozzá az ALT attribútumot a Képekhez

Hozzáadása alt a képeihez való hozzárendelés nem gyorsítja a WordPress webhelyet, de határozottan jó a SEO kampányához. A keresőmotorok pókjai nem látják a képeket ugyanúgy, mint az emberi olvasók. A képre csatolt információkra támaszkodnak (pl. A kép címe és a alt attribútum) a kép osztályozására és végső sorrendjére.

Amíg a alt attribútumot kell használni egy kép alternatív szövegének tárolásához (ha a kép valamely ok miatt nem töltődik be, az alternatív szöveg a helyén van), ezt az attribútumot SEO célokra használhatja. Beilleszthet egy kulcsszót vagy kulcsmondatot az alternatív szövegbe, és figyelheti, amint SEO kereskedése felszáll.

Tíz (10) Image Optimization plugin a WordPress-hez

Az első rész útján talán abba kellene hagynom a SEO kereskedelem titkainak feltárását, és tovább kellene lépnem ennek a posztnak a fiatalabb részeire; WordPress képoptimalizáló plugins!

EWWW Image Optimizer WordPress bővítmény

EWWW Image Optimizer Képoptimalizálás WordPress bővítmény

Több mint háromszázezer (300 ezer) letöltéssel és kiváló 4,8 / 5,0 csillagos besorolással az EWWW Image Optimizer a képoptimalizáló plugin, amely elmenti a WordPress webhelyet. Az automatikus futtatáshoz programozott EWWW Image Optimizer segítségével optimalizálhatja a képeket, amikor a webhelyre feltölti őket, valamint a korábban feltöltött képeket

Ettől eltekintve könnyedén konvertálhatja a képeket kisebb méretű fájlformátumba. A plugin a gifsicle, jpegtran, pngquant, pngout és optipng eszközöket használja a képek optimalizálása érdekében, a minőség elvesztése nélkül. Az EWWW Image Optimizer használatának előnyei a következők:

 • Gyorsabb biztonsági mentések
 • A weboldalak gyorsabban töltődnek be
 • Kevesebb sávszélesség-használat
 • A plugin szupergyors és könnyen telepíthető és használható (magam is kipróbáltam)
 • Jobb PNG-optimalizálás
 • Stb

CW Image Optimizer WordPress bővítmény

CW Image Optimizer Képoptimalizálás WordPress bővítmény

Hatékony és biztonságos képoptimalizáló plugint keres? A CW Image Optimizer a válasz. A CW Image Optimizer a Linux littleutils képszerkesztő eszközzel csökkenti a képfájlok méretét, ezzel javítva a WordPress webhely teljesítményét.

Ezenkívül Jacob Allred – a szerző – azt akarja, hogy tudjon róla, miközben a plugin a WP Smush.it-en alapul, nem kell zavarnia magát a Smush.it adatvédelmi politikájával és a TOS (szolgáltatási feltételekkel), mivel a képei soha nem hagyják el a szervert . A Linux kislemezek telepítése kissé kihívást jelenthet a WordPress kezdők számára, ám lenyűgöző 4,4 / 5,0 osztályozással és több mint húsz ezer (20 ezer) letöltéssel a CW Image Optimizer-t érdemes megnézni..

WP Smush.it WordPress bővítmény

WP Smush.it Image Optimization WordPress bővítmény

A WPMU DEV által kezelt és karbantartott WP Smush.it lehetővé teszi a képek optimalizálását úgy, hogy külön-külön tömörítik őket a Médiakönyvtár vagy ömlesztve a Média menüben WordPress rendszergazda (irányítópult). A WP Smush.it integrálja a WordPress-t az Smush.it API-val, amely lehetővé teszi ezt a képoptimalizáló plugin-t:

 • Távolítson el további adatokat a JPEG fájlokból
 • Optimalizálja a JPEG tömörítést
 • GIF-ek konvertálása PNG-kké
 • Szüntesse meg a nem használt színeket az indexált képekből

A WP Smush.it automatikusan optimalizálja a képeket a színfalak mögött. A plugin optimalizálja a képeket, amikor hozzáadja őket a blogjához, és néhány kattintással optimalizálhatja a meglévő képeket. A WP Smush.it letöltését több mint 800 ezer alkalommal végezték, 4,1 / 5,0-os besorolással rendelkezik, és nagy támogatásra és további szolgáltatásokra számíthat a WPMU DEV profi csapatától.

Lazy Load WordPress plugin

Lazy Load Image Optimization WordPress bővítmény

Elég neve egy pluginnek, amely nagyszerű optimalizálást biztosít a webhely jobb működése érdekében. A legjobb az, ha a Lazy Load a dobozból működik, azaz nincs szükség az időigényes lehetőségek konfigurálására. A több mint nyolcvan ezer (80 ezer) letöltéssel és 4.5 / 5.0 besorolással rendelkező plugin automatikusan működik, és a jQuery.sonar programot használja a képek betöltésére, csak akkor, ha a felhasználók számára láthatóak. A képek egymás után megjelennek, ahogy a felhasználó görgeti az oldalt.

A Lazy Load a 10up LLC, az Automattic és a TechCrunch Jake Goldman együttes erőfeszítéseinek fantasztikus eredménye. A Lazy Load remekül tükrözi a jQuery.sonar erejét, és nagyszerű képoptimalizáló plugin a WordPress számára.

SEO-barát képek WordPress bővítmény

SEO-barát képek optimalizálása WordPress plugin

Ha elmarad a SEO imázsától, akkor felfedezi, miért van a SEO Friendly Images a WordPress képoptimalizáló pluginja, amelyre szüksége van. Szintén besorolva a WordPress SEO plugin, SEO barát képek automatikusan hozzáadja a alt és cím a képeinek attribútumai. Csak állítsa be alt és cím az opciók könnyen elérhetők, és a munka elvégzett!

Mint korábban láttuk, a alt az attribútum rendkívül fontos a keresőmotor optimalizálásában. Az cím Az attribútum azt a szöveget (eszköztipp) tartalmazza, amely akkor jelenik meg, amikor az egérmutatót egy kép fölé viszi. A SEO Barátságos képeket Vladimir Prelovac fejlesztette ki (a WordPress plugin elismert szerzője más népszerű plugineknek, mint például a Intelligens YouTube Pro és Téma tesztvezetés) 4.0 / 5.0 besorolással és több mint egymillió (1 millió) letöltéssel rendelkezik.

Hammy WordPress bővítmény

Hammy Image Optimization WordPress bővítmény

Szeretne optimalizált képélményt biztosítani több eszközön, különösen a mobiltelefonokon? Ha igen, akkor Hammy érdekli Önt. Ahelyett, hogy a képek méretét csökkentené, Hammy megragadja a képeket a hozzászólásaidból és az oldalairól, és létrehoz egy pár kisebb képet. Amikor egy olvasó eljut az Ön webhelyére, Hammy automatikusan megjeleníti a legmegfelelőbb képet. Ez jobb élményt nyújt a mobil felhasználói számára.

A plugin a jQuery-re támaszkodik, de ha ez utóbbi nem érhető el, Hammy visszatér az eredeti képhez. Ez problémát jelenthet, és valószínűleg ez az egyetlen ok, amiért a bővítmény 3,8 / 5,0-os besorolással rendelkezik, és csak körülbelül tizenhét ezer (16,9 ezer) letöltést kínál. Hammy megragadja a metaadatokat is alt és cím attribútumok az eredeti képből, ami nagy plusz. Sajnos a plugin nem támogatja az egyedi üzenettípusokat, és sok konfiguráció működik.

Imsanity WordPress bővítmény

Imsanity Image Optimization WordPress bővítmény

Unod már a közreműködők (vagy a felhasználók) feltöltését imsanely hatalmas fotók? Nos, már nem kell manuálisan méreteznie a képeket, mert most már Imsanity vagy. Könnyedén beállíthatja a max értéket, a magasságot és a képminőséget, amelyek segítenek az Imsanity számára az összes feltöltött kép ellenőrzésében. A plugin a nagy képeket az előre beállított méretre csökkenti, majd az eredeti példányokat cseréli le. A plugin tömeges átméretezési opcióval érkezik, amely gondoskodik a korábban feltöltött képekről. Imsanity hajók, amelyek más, fent nem említett tulajdonságokkal rendelkeznek, és 4,9 / 5,0-os besorolással rendelkeznek.

Prizm Image WordPress plugin

Prizm Image Optimization WordPress bővítmény

Az író, az Accusoft szerint ez a WordPress képoptimalizáló plugin lehetővé teszi, hogy „… akár 70% -kal csökkentse a képek fájlméretet…” anélkül, hogy elveszítené a felbontást és a vizuális minőséget. Mindössze négy ezer (4 ezer) letöltéssel és 3.5 / 5.0 besorolással azt állíthatjuk, hogy a Prizm Image optimalizáló plugin lépésről lépésre, vagy inkább kép szerint.

A Prizm Image segít a JPEG tömörítés optimalizálásában, a PNG és GIF fájlok optimalizálásában, a metaadatok eltávolításában a JPEG fájlokból és még sok más. A plugin használatához regisztrálnia kell egy ingyenes Prizm Image fiókot. Ha kérdezel tőlem, ez a képoptimalizáló plugin jól néz ki, de a néhány letöltés és a négynél kevesebb csillagbesorolás rossz hangulatot ad.

PB reagáló képek WordPress beépülő modul

PB reagáló képek optimalizálása WordPress bővítmény

Szerettem volna mondani, hogy a reagáló webdizájn a jövő, de itt van velünk, a jelenben. Ha még nem ismeri, a reagáló kialakítás lehetővé teszi olyan webhelyek létrehozását, amelyek minden eszközön jól néznek ki, a képernyő szélességétől függetlenül.

A legjobb eredmény elérése érdekében a szöveges tartalomnak és a képeknek érzékenynek kell lenniük. A PB Responsive Images itt jön be. A plugin a szabványos CSS médialekérdezésekkel formázza meg képeit, nagy rugalmasságot biztosítva. Testreszabhatja a médialekérdezéseket képenként, postánként vagy elrendezésenként. A PB Responsive Image-t Jacob Dunn és Phenomblue fejlesztették ki, és 4.5 / 5.0 besorolással rendelkeznek.

Médiafájl átnevező WordPress beépülő modul

Media File Renamer Image Optimization WordPress bővítmény

A múltban valószínűleg legalább egyszer megjegyezte a WordPress webhelyén egy helytelenül címkézett képfájlt. A fájl manuális átnevezése azt jelenti, hogy a képre vonatkozó összes hivatkozást is szerkesztenie kell. Ha kérdezel tőlem, nehézkesnek tűnik, főleg ha nagy webhelyet üzemeltet.

Mi lenne, ha kapna egy WordPress képoptimalizáló plugin-t, amely gondoskodik a nehéz emelő feladatokról? Nos, hiszem mi, a Media File Renamer éppen ez a bővítmény. Ez a plugin segít a képek átnevezésében, izzadás nélkül. Ráadásul a Media File Renamer automatikusan frissíti az összes hivatkozást (hozzászólások és oldalak linkjei, src stb.), Ami megkönnyíti a munkát. Még az összes fájlt is egyszerre tömegesen átnevezheti. Gondolj csak arra, hogy ez mit jelent az imázs SEO erőfeszítéseihez.

ShortPixel

ShotPixel Image Optimizer

A ShortPixel egy olyan tömörítési plugin, amely csak működik: telepítse, majd felejtsd el. A WordPress szerint több mint 20 000 aktív telepítéssel népszerű választás azok számára, akik tisztában vannak a webhelyükön optimalizált képek fontosságával..

A SEO szempontjából fontos tényező, hogy legyen olyan webhely, amely gyorsan betöltődik, és a képek általában az adott webhely legnagyobb forrása. A ShortPixel hatékony algoritmusai biztosítják, hogy a képek (JPEG, PNG és GIF) és a PDF-ek méretezése és optimalizálása megfelelő legyen. Ez gyorsabb webhelyekhez vezet, amelyeket a Google szeret! Nem is beszélve arról, hogy a felhasználói élmény jobb.

A ShortPixel nemcsak átméretezi és tömöríti a webhely régebbi képeit / PDF-jét, hanem automatikusan ugyanazt teszi minden új képhez, amelyet a webhelyén ad hozzá. Ezért csak telepítenie kell a plugint, konfigurálnia kell, majd el kell felejtenie. A varázslatot csak a háttérben fogja csinálni, miközben a webhelyén más dolgokkal dolgozik.

Rajtad a sor…

Most már rengeteg választás van, amennyire csak a WordPress képoptimalizáló plug-inek megy keresztül. Válasszon egyet, amely tökéletesen megfelel az Ön igényeinek. Ha hajlandó kísérletezni, kipróbálhat egyszerre két plugint, de nincs értelme – egy képoptimalizáló pluginnak elegendőnek kell lennie.

Melyik képoptimalizáló beépülő modult használja a WordPress webhelyének teljesítményének javításához? Kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzés szakaszban. Adios amigo!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map