10 WordPress beépülő modul mindenkinek

az összes kifejezetten kezdőknek szóló beépülő modulok segítségével teljes mértékben átalakíthatja és javíthatja a WordPress telepítését. Ezek az édes kóddarabok valóban hozzájárulhatnak webhelyének gazdagításához és a korábban lehetetlen feladatok elvégzéséhez. Sőt, sok új internetes kezdőnek segít bizonyos könnyű feladatok elvégzésében anélkül, hogy bármilyen kódot meg kellene érintenie.


Személy szerint nem hiszek abban, hogy rengeteg beépülő modul létezik, mivel ezek valóban lelassíthatják webhelyét és növelik a feltörés veszélyét, azonban vannak olyan igazán fantasztikus beépülő modulok (amelyek közül néhányat személyesen használok), amelyek valóban nagyszerűek gyakorlatilag bármilyen blog. Íme tíz kedvencem, és melyeket a tíz legjobb WordPress beépülőnek tartom. Élvezd!

1. Minden egy SEO csomag

Az All in One SEO Pack a WordPress legújabb Search Engine Optimization pluginja. Ez a bővítmény lehetővé teszi, hogy módosítsa az összes metaleírást és kulcsszócímkét a bejegyzésein, oldalain és akár a kezdőlapon is. Ezenkívül lehetővé teszi néhány kiigazítást, hogy elkerülje az ismétlődő tartalmat a blogjában. Van még néhány igazán nagyszerű SEO beépülő modul, de mindig is használtam és imádtam az All in One SEO csomagot.

Szerezz minden egy SEO-t

2. Akismet

Nincs olyan spam-tároló, mint Akisment. Ez a bővítmény automatikusan beilleszti a spam mappákba, amire véleménye szerint a Spam megjegyzéseket fűzi, így nem kell velük foglalkoznia. Néhány blogomban naponta több száz automatikus spam-megjegyzést kapok, ez a bővítmény sokkal könnyebbé teszi az életem, amikor átnézem és jóváhagyom a megjegyzéseket..

Szerezd meg Akismet

3. Google XML webhelytérképek

Próbálta már valaha a saját xml webhelytérképét kódolni? Ha igen, akkor tudja, mennyit szar. Ez örökké tart, és rendkívül ismétlődő. A Google XML Sitemaps beépülő modul automatikusan frissíti webhelytérképét, amikor tartalmat ad hozzá a webhelyhez, valamint ping top keresőmotoroknak is értesíti őket a frissítésekről. Erre elengedhetetlen a blogod SEO fejlesztése.

Szerezze be a Google XML webhelytérképeket

4. Meta robotok

Ez egy plugin, amelyet a közelmúltban fedeztem fel, de gyorsan beleszerettem. A Robot Meta lehetővé teszi a megfelelő robotok metacímkéinek hozzáfűzését az összes oldalhoz és hírcsatornához, valamint a nem használt archívumok letiltását és a blog egyes linkeinek a követését. Ez a bővítmény a háttérben fog működni, hogy elősegítse webhelyének indexelését és megfelelő rangsorolását.

Szerezd meg a Meta robotokat

5. Hiper gyorsítótár

A WordPress témák úgy működnek, hogy bizonyos hívásokat kezdeményeznek az adatbázisba, és visszaadják ezeket a hívásokat a böngészőbe, hogy HTML formátumban megjeleníthesse azokat. Ez nagyszerű, mivel lehetővé teszi egy adminisztrációs panelt és a háttér struktúrát, azonban minden alkalommal, amikor valaki betölti az oldalt a blogodból, a webhelyének meg kell tennie mindazokat a PHP hívásokat, és meg kell szereznie a megfelelő tartalmat, ezáltal lelassítva a webhelyét. A Hyper Cache elkészíti webhelyének gyorsítótárban tárolt HTML verzióit, és ezeket megjeleníti, amikor a látogatók megtekinti a webhelyet, ami sokkal gyorsabbá teszi a webhely betöltését. És amint tudod, a big-G most a webhely sebességét veszi figyelembe a rangsorban.

Get Hyper Cache

6. jQuery Image Lazy Load

Lehet, hogy észrevetted, hogy manapság a legtöbb blog mindenféle képekkel tele van. A „Mindenki” miniatűr képeket tartalmaz a hozzászólásokon, és a „mindenki” óriási listákat készít a „tetszőleges tetejéről” (mint én) ezekről a hatalmas és gyönyörű képekről. A probléma az, hogy ezek a csodálatos képek lelassíthatják a webhelyet a lyukak betöltésében, és senki sem szereti örökre várni egy webhely betöltésére. A jQuery Image Lazy Load plugin a jQuery programmal tölti be a képeket a blogodba, amikor a látogatók az oldalon görgetenek. Fantasztikus!

Szerezz jQuery Image Lazy Load-t

7. WP125

Mindenki blogol, hogy pénzt keressen, nem igaz? Oké, nem mindenki, de határozottan a legtöbb ember. A WP125 nagyszerű fegyver a pénz kereséséhez a blogodban. Ez a wp-bővítmény lehetővé teszi, hogy webhelyén egyszerűen felvehesse és nyomon tudja követni a 125 × 125 képpontos hirdetési pontokat. Tehát, ha affiliate programban vesz részt vagy hirdetési helyeket értékesít webhelyén anélkül, hogy egy harmadik féllel járna, akkor ez a plugin az Ön számára.

Szerezd meg a WP125-et

8. Hozzászólás a Twitterbe

A Twitterbe küldés egy nagyon egyszerű plugin, csak annyit tesz, hogy automatikusan csipogó hangot küld a legújabb blogbejegyzéséhez. Amint közzétesz valamit a blogodban, a beépülő modul automatikusan tweetelt a bejegyzésről. Ha olyan vagy, mint én, és nem igazán érdekel túlságosan a Twitter, de mint a SEO előnyei és az extra forgalom, akkor ez egy nagyon praktikus eszköz. A Post to Twitter szolgáltatás használatával soha nem kell bejelentkeznie a twitterbe, hogy tudatja az emberekkel, mire készül … csak frissítse a blogját.

Hozzászólás küldése a Twitter-hez

9. Feliratkozás a megjegyzésekre

Nincs jobb módja annak, hogy további látogatásokat szerezzen a webhelyén, és ösztönözze a beszélgetést, mint hogy lehetővé tegye az emberek számára, hogy feliratkozzanak a hozzászólásodhoz fűzött megjegyzésekre. Személy szerint nem feliratkoznék sok üzenetre, de időnként találsz egy nagyon heves vitát vagy egy fantasztikus blogot, és ellenállhatatlan. Feliratkozás a megjegyzésekre hozzáad egy kis jelölőnégyzetet a megjegyzés űrlapjának alján, és ha be van jelölve, amikor a felhasználó megjegyzést nyújt be, akkor e-mailben értesítik, amikor az új hozzászólások az adott bejegyzésbe kerülnek..

Feliratkozás a megjegyzésekre

10. reCaptcha űrlap

A reCaptcha űrlap valószínűleg a legegyszerűbb és legalapvetőbb wordpress kapcsolatfelvételi űrlap-bővítmény, amely legitim spamszűrővel rendelkezik. Egyszerűen aktiválja a beépülő modult, tegye be a reCaptcha-kulcsokat a beállítási panelen, mint egy rövid kód használatával megjelenítse az alapvető kapcsolatfelvételi űrlapot a webhelyen. Nagyszerű kapcsolattartó oldal létrehozására a blogjában.

Szerezzen be reCaptcha űrlapot

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map