10 új beépülő modul kezdő bloggereknek és tapasztalt WordPress felhasználóknak

Ez a gyűjtemény 10 új és figyelemre méltó bővítményt tartalmaz, amelyek mind a kezdő bloggerek, mind a tapasztalt WordPress felhasználók számára hasznosak lesznek. Noha az új bloggerek javíthatják webhelyüket az ilyen ingyenes bővítmények telepítésével, még a tapasztalt WordPress felhasználóknak itt is megtalálniuk kell egy vagy két új plugint, amelyek segítségével frissíthetik blogjukat..


Ez a gyűjtemény többek között emlékeztető beépülő modulokat tartalmaz, amelyek segítenek nyomon követni azokat a témákat, amelyekről blogolni tervez, valamint a közösségi média beépülő modulokat, amelyek ösztönzik az olvasókat a tartalom megosztására, e-mail marketing eszközöket az előfizetői lista kezelésére és bővítésére, valamint néhány más eszközöket, amelyek megkönnyítik a látogatók számára a nagyszerű tartalom megtalálását és elolvasását.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

OneNote Publisher for WordPress

A Bloggerek beépülő moduljai OneNote

Minden bloggernek szüksége van egy jó jegyzetelő alkalmazásra. Soha nem tudhatod, mikor merül fel új üzenet témája, ezért a blogger eszköztárának elengedhetetlen eleme az, hogy gyorsan elmentse ezeket az ötleteket..

A Microsoft OneNote egy platformon átívelő jegyzetek készítő alkalmazás, amely ingyenesen használható. Ez lehetővé teszi a későbbi offline eléréshez az internetről történő klipeket, hasznos linkek fogadását e-mailben, és a telefon kamerájával készített fényképek tárolását a virtuális jegyzetfüzetben.

A legjobb, hogy a WordPress felhasználók számára már elérhető egy hivatalos plugin. Ez a plugin hozzáad egy közzétételt a OneNote gombbal a WordPress szerkesztőbe, lehetővé téve ezzel a jegyzetek gyors keresését és a mentett tartalom beillesztését a postába. Ez lehetőséget ad arra, hogy megírja a OneNote-ban lévő hozzászólásainak körvonalait, mielőtt importálnák őket a WordPress blogjába a teljes befejezéshez.

Jobb kattintás a Tweet-re

Kattintson a Tweet beépülő modulra

Szereted vagy gyűlöled őket, azok, akikre tweetre kattintanak, minden bizonnyal egyre népszerűbbé válnak. Noha kissé bosszantóak lehetnek, ha a tweetelhető idézet nem túl inspiráló, helyes használata esetén kiváló módszer lehet arra, hogy ösztönözzön több közösségi megosztást blogodra, és remélhetőleg több látogatót vonzzon vissza webhelyére..

Ez az újonnan kiadott bővítmény akkor kerül felvételre, ahol a Todaymade Click to Tweet beépülő modulja elhagyta, és magában foglalja a jobb karakterszámlálást és a fordítási készséget..

ChimpMate: WordPress MailChimp Assistant

ChimpMate WordPress bővítmény

Az e-mail hírlevél előfizetői listájának elindítása a blogjához az egyik legfontosabb elvégzendő feladat. Mivel a MailChimp ingyenes fiókokat kínál 2000-nél kevesebb előfizetővel rendelkezők számára, az ingyenes ChimpMate plugin jó választás az újonnan induló új bloggerek számára..

Ez az ingyenes bővítmény jó választékban tartalmaz különféle e-mail bejelentkezési űrlapokat, amelyek segítenek bővíteni előfizetői listáját. Lehet, hogy a felhasználói felület kissé nehézkes oldalon van, de nincs sok ingyenes plugin, amelyek lehetővé teszik, hogy egy csomagban könnyűdobozt, csúsztatható és widget-bejelentkezési űrlapokat hozzon létre..

Megjegyzés: Egyéni tartalom oldalsáv-widget

Megjegyzés: Az Egyedi Widget beépülő modul

A Note egy egyszerű, de hatékony plugin, amely lehetővé teszi különféle típusú tartalmak megadását a blog oldalsávjába. A plugin aktiválása után hozzáadhatja az új modult az oldalsávhoz, majd a WordPress Live Customizer eszköz segítségével megkezdi a tartalom hozzáadását ehhez..

Ez egy élő, előnézeti képet kap, amikor hozzáadja az egyedi widget-tartalmat. A Note eredetileg a Conductor plugin számára készült, amelyet egy ideje áttekintettünk. Ennek azonban minden WordPress témával együtt kell működnie.

Postai: Bejegyzések és megjegyzések e-mailben

Postai küldemény e-mailbe beépülő modulra

Ha növeli a felhasználói elkötelezettséget a blogján, akkor az ingyenes Postmatic plugin segíthet Önnek. Miután ezt a bővítményt telepítette a webhelyére, az olvasók úgy dönthetnek, hogy automatikusan új e-maileket küldenek nekik, ahelyett, hogy folyamatosan ellenőriznék a blogodban, hogy van-e új tartalom.

Hogy ösztönözze a tartalommal kapcsolatos megbeszéléseket, feliratkozók akkor kommentálhatnak, egyszerűen válaszolva az új postai e-mailre. Ez megszünteti számos akadályt, amelyek egyébként megakadályozhatják az olvasót hozzászólás elhagyásában, például az űrlap kitöltése vagy a fiók létrehozása. A Postmatic a MailChimp és a Rackspace használatával kezeli az e-mail levelezést, biztosítva, hogy képesek legyenek megbízható szolgáltatást nyújtani..

Popslide: Egyéni tartalom-beépített Windows

Popslide Slide-In tartalom plugin

Ha nem akarja felbukkanó ablakokat felhívni a látogatókra, de továbbra is szeretne hozzáférni az általuk előállított eredmények némelyikéhez, az új és ingyenes Popslide plugin jó kompromisszum lehet..

A popslide ahelyett, hogy a felbukkanó ablakokat égetné a látogatókra, a Popslide enyhén kevésbé bosszantó beillesztési ablakot jelenít meg. A korábban bemutatott ChimpMate bővítménnyel ellentétben ez az opció nem korlátozza az ön e-mailen történő bejelentkezési űrlapok megjelenítését..

Ehelyett a Popslide felületen bármilyen egyedi tartalmat hozzáadhat a beillesztési területhez, mindezt a WYSIWYG szerkesztőn keresztül. Nagyon sok ellenőrzést gyakorol a beillesztési terület megjelenéséről és működéséről, és jelenleg ingyenesen frissíthető a profi verzióra, cserébe az oldal linkjének megosztásáért a Facebookon..

Automatikus kiemelt kép a címből

Automatikus kiemelt kép

Szinte minden blogbejegyzés javítható egy jó kiemelt képpel. Ha azonban elfelejti ezeket a képeket hozzáadni blogbejegyzéseihez, akkor érdekes lehet az ön ingyenes címe a Automatikus kiemelt kép a Cím beépülő modulban..

Ez a plugin képes létrehozni egy egyedi kiemelt képet a webhely minden egyes hozzászólására, ha elfelejti hozzáadni egy saját mappát. A plugin a bejegyzés címét használja, majd ezt a szöveget a mellékelt hét kép egyikére alkalmazza. Három betűtípus közül választhat.

Vagy annyira szeretni fogja ezeket az automatikusan generált kiemelt képeket, soha nem kell aggódnia, hogy újból hozzáadja a sajátját; vagy ezek használatának fenyegetése arra készteti Önt, hogy megfelelőbb miniatűröket töltsön fel blogjába.

TimeSpan: Ideje elolvasni a beépülő modult

A TimeSpan beolvasási idő

Ha szeretné tudni az olvasóknak, hogy milyen időbefektetést kell végrehajtaniuk ahhoz, hogy a blogbejegyzéseik végére kerüljenek, akkor az ingyenes TimeSpan plugin csak az Ön számára készült.

A webhelyen való megjelenés után ez a nemrégiben kiadott bővítmény időt ad az információk olvasására az összes hozzászólás elejére. Míg a plugin a kipróbált és bevált észak-amerikai 250 szót percenként átlagot használja, ezt felülbírálhatja a saját értékével.

WP kanapé üzemmód: Zavarásmentes olvasási mód

Zaklatás-mentes olvasó plugin

Ha hosszú formájú tartalmat tesz közzé, akkor az egyik fő prioritásának meg kell könnyítenie a látogatókat az ilyen hozzászólások olvasása nélkül. Miközben átválthat egy ultraminimalista WordPress témára, a zavarások eltávolításának másik módja a WP Couch Mode plugin telepítése..

Ez az ingyenes bővítmény lehetővé teszi az olvasók számára, hogy figyelmen kívül hagyják a hozzászólásaikat. Az Olvasás mód gombra kattintva egy új figyelmeztetés-felugró ablakban nyílik meg a figyelmeztetés. Ez lehetővé teszi a látogatók számára, hogy a lehető legkisebbre koncentrálhassanak azokra a tartalmakra, amelyeket megpróbálnak elnyelni.

Automatikus betöltése a következő üzenethez

Automatikus betöltése a következő üzenethez

Végül, de nem utolsósorban, a frissen kiadott Auto Load Next Post bővítmény lehetővé teszi egy olyan szolgáltatás hozzáadását a webhelyéhez, amelyet még sok WordPress blog nem látott..

Ha ez a bővítmény aktív a webhelyén, amikor az olvasók eljutnak egy üzenet végéhez, akkor a következő cikk automatikusan betöltődik. Ez remélhetőleg növeli a webhelymegtekintés minden látogatójának bejegyzését, anélkül hogy ténylegesen megkövetelné őket, hogy manuálisan keressék ezeket a cikkeket.

Sajnos ez a plugin nem működik minden témával, ezért a megfelelő beállításhoz egy kis erőfeszítésre lehet szükség. Ha azonban időt vesz igénybe, vehet fel egy kedves funkciót a webhelyére, amely megkönnyíti a látogatók számára, hogy többet olvassanak az Ön tartalmáról..

Következtetés

Akár új blogger vagy, akár régi, remélhetőleg legalább egy új bővítményt megtalál, amelyet felhasználhat webhelyén. Az e-mailek listájának bővítésétől kezdve, hogy az olvasók segítsenek megtalálni az Ön nagyszerű tartalmát, mindenkinek megtalálnia kell valamit.

Nemrégiben fedez fel új érdekes WordPress-bővítményeket? Ön szerint mely funkciók szerint minden új bloggernek plugint kell használnia webhelyéhez történő hozzáadáshoz? Ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map