10+ szórakoztató WordPress-bővítmény a webhely feltöltéséhez

Szórakoztató WordPress-bővítmények webhelyének feltöltéséhez

Úgy gondolom, hogy egyetért azzal, amikor azt mondom: kezdőként egy vonzó weboldal létrehozása egy fene feladat. Hol kezdsz még? És mivel nem ismersz szórakoztató WordPress-bővítményeket, melyiket választja? Tudjuk, hogy zavaró lehet, de pihenjen.


Valószínűleg olyan kérdésekkel foglalkozik, mint például:

 • Hogyan tehetem weboldalamat izgalmasabbá vagy interaktívabbá?
 • Javíthatom az átváltási árfolyamokat anélkül, hogy betörnék a bankba?
 • Miért van ilyen magas a visszafordulási arány a WordPress webhelyen? Úgy értem, miért látogatnak sokan a webhelyére, és szinte azonnal elhagyják őket?
 • Jó-e a weboldal tartalma vagy mit csinálok rosszul?
 • Nagyon sok erőfeszítést (és időt) vesz igénybe, hogy minél több embert vonzzon be az Ön webhelyére?

Vigyázzon az összes kérdésre. Kiderült, hogy néhány szórakoztató WordPress-bővítménynek köszönhetően gyorsan javíthatja webhelye interaktivitását! Ennek eredményeként a webes látogatók több időt töltenek az Ön webhelyén, ami jobb konverziós arányokat és jobb WordPress SEO szolgáltatást jelent.

Ma szórakoztató WordPress-bővítményeket kap, amelyek fokozzák a webhely elkötelezettségét. Olvassa tovább, és fedezze fel a 10+ beépülő modulokat, amelyek véleményünk szerint megpróbálják kipróbálni, szem előtt tartva a szórakoztató / furcsa / interaktív pluginek piacát. Ezért kérjük, ossza meg kedvenc szórakoztató / furcsa WordPress-bővítményeit a megjegyzésekben. De anélkül, hogy újabb pillanatot pazarolnánk, szórakozzunk!

Az itt található összes plugin elegendő szórakozást ad a WordPress webhelyéhez. És bár ez csodálatos, ők is közművek, amelyek funkcionális célt szolgálnak. Ezenkívül a legtöbb ingyenes, de vannak prémium lehetőségek az energiafelhasználó számára. Függetlenül attól, hogy egy ingyenes ajándékot választ, vagy pénzt keres, az itt található szórakoztató WordPress-bővítmények minden bizonnyal növelik a WordPress-webhely elkötelezettségét..

Ilyen módon tegyük lehetővé, hogy WordPress-webhelyünk vonzóbbá váljon.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

Csúszó hős

szórakoztató wordpress plugins csúszka hős

A WordPress-szel töltött időmben számos kiváló WordPress-csúszó pluginnel találkoztam (Slider Revolution bárki?), De a Slider Hero valami más. Közöttünk több mint 45 perc alatt lelkesedten töltöttem a demókkal játszani. Miért? Nagyon izgalmasak! Évek óta próbáltam sok csúszkát, de még soha nem találkoztam vele egy.

Nagyon élvezi a Slider Hero játékot, és nem viccelek, srácok. Ez kétségtelenül egy szórakoztató WordPress-bővítmény, de egyben a funkcionális igényeket kielégítő pluginek egyike is.

A Slider Hero nem a tipikus csúszó plugin, nem az. Az új, innovatív hatásoknak és szolgáltatásoknak köszönhetően a Slider Hero segít kettős módon növelni az átváltási arányokat. A plugin fantasztikusan vonzza a WordPress-webhely látogatóit anélkül, hogy keményen próbálkozna. Az üzenetre összpontosít, nem pedig a képbemutatóra, mint sok más csúszó pluginre.

Még akkor is, ha egy látogató először utálja az Ön webhelyét, elkezdheti élvezni vagy kattintani a csúszkáin. Ki tudja? Lehet, hogy a látogató 45 perc alatt kevésbé szeret. Nézd, mit tettem ott?

A legjobb csúszkás hős funkciók

 • 85+ lenyűgöző effektus,
 • mozifilmes intro építő,
 • 173+ háttér színátmenetek,
 • video támogatás,
 • egyedi szöveges animációk,
 • határ dekorációk,
 • őrült CSS3 és JS animációk, melyeket máshol nem fogsz találni,
 • Gutenberg-ready,
 • teljesen reagáló,
 • és ha lefedjük az összes szolgáltatást, akkor a lista elolvasása hosszú.

A lényeg a Slider Hero. Ez egy szuper szórakoztató és izgalmas WordPress plugin, amely fokozza a WordPress webhelyén való elkötelezettséget..

Van egy Slider Hero ingyenes verzió a WordPress.org webhelyen, amelyet fent összekapcsoltunk, de ha én lennék ön, akkor a prémium verzió fenntartások nélkül.

Miért van ez így? A prémium verzió további effektusokat és funkciókat kínál, valamint prémium támogatást nyújt arra az esetre, ha segítségre van szüksége. És mindannyian tudjuk, hogy a prémium támogatás hasznos, főleg ha van nincs idő műszaki dolgokkal foglalkozni.

Igen, egyetértek veled; az idő pénz. A Slider Hero prémium időt és pénzt takarít meg, tehát igen, a prémium verzióért fizetett 30 dollár méltó befektetés.

myCRED

szórakoztató WordPress plugins mycred

Hogyan fokozhatja az elkötelezettséget és az értékesítést a WordPress webhelyén kevesebb marketing erőfeszítéssel? Ez egyszerű: hűségprogramot hoz létre vagy webhelyét játékossá teszi.

A hűségprogram lehetővé teszi, hogy jutalmakat jutalmazzon a látogatók számára, amikor konkrét tevékenységeket elvégeznek. Olyan tevékenységekről beszélünk, mint például a belépés, egy üzenet olvasása, a boltból történő vásárlás stb. Később a felhasználók felhasznált pontokat használhatnak a vásárlások befejezéséhez, a tagság frissítéséhez, a prémium tartalom eléréséhez és számos egyéb kívánt művelet végrehajtásához.

A szerencsejáték viszont fokozza az elkötelezettséget és szórakoztatóvá teszi webhelyét azáltal, hogy játékszerű funkciókat kínál. Általában a szerencsejáték magában foglalja a tapasztalati pontok odaítélését, a felhasználók rangsorolását, tárgyak megtalálását, vetélkedéseket, versenyt és így tovább.

A lényeg az, hogy a hűségprogramok és a szerencsejáték segítenek abban, hogy hozzáadj egy szórakoztató elemet webhelyéhez. És ha a jutalomrendszer piacán van, örömmel mutatjuk Önt a myCRED WordPress bővítmény felé.

A myCRED egy kiemelkedő pontkezelő rendszer, amely fokozza a WordPress rendszer bevonását. Más szavakkal, segít létrehozni egy hűségprogramot, és kattintással játékossá teheti WordPress webhelyét.

Ez a szórakoztató WordPress plugin könnyen konfigurálható és használható, és lenyűgöző funkciókkal rendelkezik.

A legjobb az, hogy a myCRED ingyenes, de ha több energiára van szüksége, a fejlesztő rengeteg olcsó prémium kiegészítőt kínál Önnek. A prémium kiegészítők többek között a lottójátékok, a kaparós sorsjegyek és a szerencsekerék.

A myCRED tökéletesen integrálódik kedvenc eszközeivel, például a WooCommerce, PayPal, BuddyPress, Contact Form 7, AffiliateWP stb. Mint ilyen, létrehozhat egy teljesen integrált jutalmazási rendszert, és úgy kezelheti, mint egy profi.

H5P interaktív tartalom

interaktív tartalom h5p szórakoztató wordpress plugin

Az interaktív tartalom növeli a webhely elkötelezettségét azáltal, hogy felhívja a látogatókat arra, hogy csatlakozzanak az Ön webhelyéhez. Minél hosszabb ideig maradnak webhelyén, annál jobb esélye van arra, hogy a puszta látogatókat ügyfelekké alakítsa.

Végül is van valami szórakoztató teendőjük az Ön webhelyén, ami jó érzelmeket vált ki az Ön webhelyével szemben. És ha összekapcsolják a jó érzelmeket az Ön webhelyével, akkor a munkád félig kész.

Most, a H5P szórakoztató WordPress beépülő moduljának köszönhetően csak ki kell kitalálnia, hogyan fogja a felhasználókat beilleszteni a CTA-kba. Ha hosszabb ideig tartja őket a webhelyén, akkor már nem lesz probléma a H5P-vel.

A H5P számos interaktív HTML5 elemmel rendelkezik, például:

 • interaktív videók
 • személyiség vagy számtani kvíz
 • memóriajáték
 • táblázatok
 • kép hotspotok
 • kollázs
 • rács szó játék
 • 360 fokos virtuális környezetek
 • kártyákat
 • és még sok más

A H5P beállítása a WordPress webhelyen ugyanolyan egyszerű, mint a pite. A plugin teljesen ingyenes és nyílt technológia. Ez is teljes mértékben reagál, azaz a tartalma több eszközön is jól néz ki.

Magas megjegyzések

fokozott megjegyzések

Korábban már lefedtük a WordPress legjobb bejegyzés-bővítményeit, de ez a lista olyan beépülőket tartalmazott, amelyek csak javítják a megjegyzés területet. Nem egy olyan bővítményt fedtünk le, amely hozzászólások segítségével életre kelti üzenetét.

Most az Elevated Comments az a plugin. A gépi tanulásnak és a nyelvi elemzésnek köszönhetően automatikusan hozzáadhatja a legrelevánsabb és legfontosabb megjegyzéseket a bejegyzés tetejéhez.

Ezenkívül egy egyszerű rövid kóddal ellenőrizheti, hol jelenik meg a megjegyzés az üzenetében. Mindkét esetben a megjegyzés gyönyörű pull idézet formájában jelenik meg. Szükség esetén testreszabhatja a stílusokat a webhelyéhez.

A megjegyzések az összes hozzászólás jelentős részét képezik, és főleg azokban az esetekben, amikor a felhasználók kölcsönhatásba lépnek. Ha fokozni szeretné az interaktivitást a WordPress webhelyén, akkor a kiemelt megjegyzések bővítmény valódi nyertes.

A plugin elősegíti a beszélgetést azáltal, hogy megmutatja a legjobb megjegyzését, miközben kapcsolódik a megjegyzés szakaszához. Gyorsan felidézi a beszélgetést, miközben minden jóindulatúnak tűnik. Olyan, mintha egy kiemelt megjegyzés lenne a bejegyzésében, nem pedig a bejegyzés után.

Vagy a fejlesztő szavaival:

A [legjobb] megjegyzés már nem marad az oldal alján. A tetejére sípolták, ahol valószínűbb, hogy látják, átgondolják és válaszolnak rá. Fantasztikus! – Postmatic

Szórakoztató és funkcionális �� Ja, igen, teljesen ingyenes.

WP indítók

wp indítók

A feltételes logika sok energiát kínál a WordPress webhely interaktivitásának fokozására. A technológia így működik: ha igen ez, akkor hogy történik. Más szavakkal: egy adott eseményindító aktiválja egy adott műveletet.

A feltételes logikát felhasználhatja a webhely látogatói becsukására, hogy aktiválja a meghatározott műveleteket, ami további elkötelezettséget eredményez. Ha jól elvégzi a munkáját, akkor gyorsan felhívhatja a látogatókat a CTA-ra.

A legjobb az, ha nem kell szerkesztenie a PHP-fájlokat a feltételes logika erejének kiaknázása érdekében. Ehelyett kihasználhatja a WP Triggers prémium plugin előnyeit, és kattintások alatt működhet a feltételes logikával..

A WP Triggerekkel elvégezhető dolgok:

 • Vegyen a látogatókat egy titkos oldalra
 • Csak meghatározott termékeket reklámozzon
 • Készítsen kaland történeteket
 • Hozzon létre virtuális vadászvadászatot
 • Adjon meg irányítószám-kereséseket a webhelyén
 • És a legtöbb dolog, amely feltételes logikával jár egy weboldalon

A fenti lista azonban homályos lenne, ha nem dobnánk bele néhány funkciót. Íme néhány olyan szolgáltatás, amelyre számíthat a WP Triggertől:

 • Több helyettesítő karakter, ami azt jelenti, hogy szabadon hozhat létre korlátlan eseményindítókat
 • Gutenberg-ready
 • Helyőrző szöveg
 • Végtelen stílusok
 • Képek, videók és szöveg támogatása
 • shortcodes
 • E-mail marketing
 • Reszponzív dizájn
 • Rázza az animációt
 • És még sok más

A lényeg az, hogy a WP Triggers segítséget nyújt az interaktivitás azonnali hozzáadásához a WordPress webhelyéhez. A plugin működéséhez nem kell kódolnia. Intuitív felületet kap, amellyel kiváltott műveleteket hozhat létre webhelyén rekordidő alatt.

SVG avatárok generátor

svg avatar generátor

Szeretne szórakoztató lehetőséget nyújtani a látogatóknak, miközben az Ön weboldala kiemelkedik a versenyből? Kiváló módja annak, hogy a látogatók számára lehetővé tegyék egyéni avatárok létrehozását, hogy hosszabb ideig tartsák őket WordPress-webhelyén. Ezen felül a látogatók imádni fogják az Ön webhelyét, mivel letölthető avatarokat hoznak létre. Ez nem minden; feltölthetik az avatárokat a Gravatar.com webhelyre, hogy bárhol felhasználhassák őket, például a webhelyet.

Tehát szeretné vonzza a látogatókat, és indokot kínál számukra a webhely szerelmeseinek? Ha ez hangos igen, akkor a javítás a Dee Themes által készített SVG Avatars Generator plugin. A bővítmény lehetővé teszi a látogatók számára, hogy SVG vagy PNG formátumban avatárokat készítsenek.

Az avatárok csodálatosan néznek ki több böngészőben és eszközön, amely tökéletesen reagál a felhasználói élményre. Ráadásul a felhasználók az intuitív felületnek köszönhetően széles körben testreszabhatják az avatárokat.

Az SVG Avatárok Generátor beállítása rendkívül egyszerű, nincs szüksége fejlesztőre. Csak annyit kell tennie, hogy telepítenie kell a plugint. Következő, helyezze el a generátort bárhol a webhelyen egy egyszerű rövid kóddal. Csak kNe feledje, az SVG Avatars Generator egy prémium WordPress plugin.

imgMCE

szórakoztató WordPress plugins imgmce

És amikor úgy gondolja, hogy látta az utolsó szórakoztató WordPress-bővítményeket, az imgMCE nagyszerű megjelenést hoz! Srácok, a plugin nagyobb, mint egy képszerkesztő; ez egy nagy teljesítményű HTML5 tartalom-készítő, amely kibomlik. A ti. Ész.

Csodálatos eszköze lesz olyan elemek létrehozásához, mint például GIF, interaktív képek, animált űrlapok és még sok más. Ezenkívül a közzététel előtt nem kell szerkesztenie a képeket a Photoshopban. Az imgMCE-nek köszönhetően szerkesztheti a képeket menet közben, amikor ír.

A plugin fantasztikus funkciókkal büszkélkedhet, beleértve:

 • drag and drop szerkesztő (ami azt jelenti, hogy nincs szüksége kódolási ismeretekre a meglepő HTML5 elemek összeállításához),
 • képesség lenyűgöző animációk készítésére,
 • színátmenet színválasztó,
 • Legalább 600 Google betűtípus,
 • integráció a kedvenc eszközeivel, mint például a WooCommerce, a bbPress, a BuddyPress, a WPBakery Page Builder, a TinyMCE, az Elementor és még sok más,
 • teljesen érzékeny kialakítás,
 • API-integráció az Unsplash, Giphy, Flaticon és Font Félelmetes alkalmazásokkal,
 • Képesség animált HTML5 hirdetések létrehozására,
 • rétegek
 • és még sok más

Az imgMCE megváltoztatja a WordPress képeivel való munkavégzés módját. A beépülő modul hozzáteszi az interaktivitást és fokozza az elkötelezettséget a WordPress 10X webhelyén. Az egyetlen korlátozás csak a képzelet.

Image Hotspotter

image hotspotter szórakoztató wordpress plugin

Van egy fényképező webhelye? Ha igen, akkor az Image Hotspotter segít „… javítani a WordPress üzenetét egy elegáns, képközpontú, érzékeny felhasználói felülettel.”

Hogyan? A plugin lehetővé teszi egy gyönyörű, felhasználóbarát és interaktív képtérkép létrehozását, amely hihetetlenül egyszerűen és szórakoztatóvá teszi a fényképek és képek megosztását..

A legjobb az, ha nem kell egyetlen sornyi kódot írni; létrehozhat a képtérkép-drag-and-drop stílust. Kattintással elkészíthet kattintható pontokat a grafikáján, ami sok lehetőséget kínál nemcsak a fotósoknak, hanem más weboldaltulajdonosoknak is..

A helyén található kattintható hotspotokkal testreszabhatja a képtérképeit, amíg el nem esik. Például hozzáadhat egyéni HTML-t a képtérképéhez, lehetővé téve a képek összekapcsolását a webhely bármelyik oldalán.

Ezenkívül széles körben testreszabhatja a képtérképet a grafika stílusos bemutatására. Az Ön rendelkezésére álló ilyen lehetőségekkel (és többek között) az Image Hotspotter segítségével olyan történeteket hozhat létre, amelyek ösztönzik a WordPress webhelyét. A plugin konfigurálása egyszerű, nem számíthatunk arra, hogy bármilyen problémával felmerülne.

A fejlesztő három áras csomagot kínál: egy helyszíni licenc 29,95 dolláron, három hely engedély 59,95 dolláron és korlátlan hely használat 129,95 dollárért. Válassza ki, mi működik az Ön számára.

Számláló szám bemutatása

szórakoztató wordpress témák számlálója

Szeretne egy gyönyörű módszert a lényeges statisztikák bemutatására a WordPress webhelyén? Ha igen, akkor tetszeni fog a Counter Number Showcase bővítmény, a WPShopmart jóvoltából.

Kiváló statisztikák feltöltése a fő oldalra ösztönzi a látogatókat cselekedetekre. Még ennél is jobb, ha szórakoztató statisztikákat mutathatsz; tudod, például az irodában lévő háziállatok száma, ivott kávéscsészék és így tovább.

Mivel kreatív vagy, a Counter Number Showcase beépülő modul egy szórakoztató beépülő modul, amellyel a látogatókat ügyfelekké alakíthatja és átalakíthatja. Ez a figyelemre méltó módszer a befolyás bemutatására. Könnyen megjelenítheti az öv alatt lévő projektek számát. Ezenkívül megmutathatja csapata méretét, díjakat, letöltéseket stb.

A Counter plugin olyan funkciókkal érkezik, mint a teljesen érzékeny és tiszta kialakítás, testreszabható stílusok, korlátlan számlálók, drag-and-drop, rövid kódok, sima felhasználói felület – nevezze el mindet.

A plugin prémium ízvilágot kínál, amely stílusos háttérrel, több mint 20 tervezősablonnal, widget opcióval, parallaxismal stb. Érkezik..

CommentPress Core

commentpress-core

A CommentPress Core ideális megoldás online tanulásra, tanfolyamokra, projekt-együttműködésre és oktatási webhelyekre. Az összes eszközt megadja, amire szükség van a beszélgetés elindításához a tananyagán anélkül, hogy pénzt költene a fejlesztõkre vagy az egyedi kód írására.

Hogyan működik a plugin? Christian Wach, a fejlesztő, a CommentPress Core szerint „… lehetővé teszi az olvasóknak, hogy kommentálhassanak egy szöveget. Az olvasók kommentálhatják bekezdést bekezdéssel, soronként, blokkonként vagy a szöveg kiválasztásával. ” Valami ilyesmi:

commentpress-core-példa

A CommentPress Core tökéletes plugin elkötelezett közösségek létrehozására a blogbejegyzései vagy dokumentumai körül. Egyébként, amikor a plugin-t párosítja a BuddyPress-rel, ez nagyon hasznos. Ezenkívül a CommentPress Core lehetővé teszi, hogy…

… Feljegyzés, fényes műhely, vita: a CommentPress Core segítségével mindezeket finomabb szinten is megteheti, és egy dokumentumot beszélgetéssé alakíthat. – Christian Wach

A CommentPress Core egy fantasztikus bővítmény, amellyel folytathatja a beszélgetést a WordPress webhelyén. A plugin azonban működik egy témával.

De ne aggódjon; a plugin három alapértelmezett témával rendelkezik, arra az esetre, ha váltani szeretne az elrendezésen. A szükséges kódolás mellett testreszabhatja a kialakítást.

Kvíz Cat

wordpress-kvíz-cat

Bizonyára azt akarja, hogy a kvízmacska szerepeljen a webhelyén, ha azt akarja, hogy a kvíz szerelmesei rendszeres látogatói legyenek az Ön webhelyén. Tetszőleges számú vetélkedőt és választ adhat meg több választási lehetőségként.

A kérdések felvázolása kissé kreativitást igényel a webhely adminisztrátorának részéről. De szinte mindent a plugin gondoskodik. Készítsen egyedi üzeneteket, amelyek villognak a kvíz befejezése után. Különböző üzenetek villoghatnak, ha a látogató nem tudja meghozni a helyes választ.

kvíz-cat

A plugin prémium verziója segít a kvízek jobb felépítésében. A személyiségi vetélkedéseket és a kép alapú vetélkedéseket a prémium verzió támogatja. Ezenkívül gondoskodik az e-mailek rögzítéséről, és feljogosítja az elsőbbségi támogatásra e-mailben.

Totó

wordpress-futball-medence

A labdarúgó-medence jutalmazza a bejelentkezett felhasználókat az Ön webhelyére, hogy fantasy-focimeccsen játsszon más felhasználókkal. Megjósolják az eredményeket és pontokat szereznek. Extra pontokat kapnak a bónuszkérdésekért. Fokozódik az interakció szintje, mivel minden játékos megnézheti a pályázók eredményeit és táblázatait.

Az adatbázis a franciaországi UEFA bajnoksággal kapcsolatos információkat tartalmaz, de minden más mérkőzéshez nagyon változtatható.

futball-medence

Csapatok létrehozása, bónuszkérdések felvétele, a pool-rangsor és a csapathelyzet automatikus kiszámítása, konfigurálható pontozási lehetőségek, további oldalak a csapatokra vonatkozó információkért szórakoztató időtöltést tesznek lehetővé a játékhoz.


Reméljük, hogy ma itt talált egy szórakoztató és hasznos WordPress bővítményt. Kis kreativitással sikeresen fokozhatja az interaktivitást a WordPress webhelyén.

Melyik a kedvenc szórakoztató WordPress-bővítmény? Kérjük, ossza meg alább.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map