10+ legjobb YouTube WordPress plugins a felhasználói elkötelezettség javítása érdekében

A WordPress legjobb YouTube-bővítményei a felhasználói elkötelezettség javítása érdekében

Ha olyan vagy, mint én, akkor valószínűleg a webhelye költségvetésének jelentős részét elkülönítette promóciós tevékenységekre. Végül is a 80-20-os szabály azt mondja, hogy időnk és erőfeszítéseink 80% -át a tartalmaink népszerűsítésére kell fordítani (tipp: itt segíthetnek a YouTube WordPress pluginok).


Tegyük fel, hogy 50 dollárt költött a Facebook hirdetésekre annak érdekében, hogy az emberek meglátogassák a nyitóoldalt vagy a blogbejegyzést. De valahogy a visszafordulási arány túl magas! Úgy tűnik, hogy az emberek még azelőtt, hogy félúton vannak az oldalról, távoznak!

Nem vagyunk egyedül. Egy olyan világban, ahol a digitális tartalom robbanásszerűen készül, nehéz felhívni az emberek figyelmét. De van egy Szent Grál, amely látszólag felhívja a mai emberek figyelmét – és ez a videó tartalma.

A megfelelő videotartalommal csökken a visszafordulási arány, és az emberek hajlamosak több időt tölteni a webhelyen a videó megtekintésével, és végül növelni a konverziókat. Amikor a videókat belefoglaljuk a blog tartalmába, az olvasóink nagyobb valószínűséggel lépnek át és nézik a videót. Ha a videó megoldja a problémát, akkor sokkal hajlamosabbak megosztani azt. Tekintettel erre, nézzük meg a YouTube YouTube WordPress legjobb pluginjeit.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. YouTube Embed Plus Freemium WordPress bővítmény

YouTube Embed Plus Freemium Youtube WordPress plugins

A YouTube Embed Plus az egyik legnépszerűbb YouTube plugin, több mint 200 000 aktív telepítéssel. Ezzel a bővítménnyel létrehozhat YouTube-csatorna vagy lejátszási lista galériákat több testreszabási lehetőséggel. Add hozzá az automatikus lejátszást, az automatikus stream beágyazását, a videó indítási beállításainak testreszabását, a funkcionális akadálymentesség-értékelésre (FAE) kész tartalom létrehozását és még sok minden mást.

Főbb jellemzők:

 • Készítsen érzékeny YouTube-csatornákat és lejátszási listák galériákat
 • Adja hozzá a csatorna előfizetési gombját a galéria miniatűrjei fölé
 • Lokalizációs támogatás
 • A Pro verzió támogatja a YouTube videók lusta betöltését

2. Essential Grid Premium WordPress bővítmény

Alapvető rács WordPress beépülő modul

Információ és letöltésView a Demo

Ha integrálni szeretné YouTube-videóinak rácsát, az egyik legjobb YouTube WordPress-bővítmény az Essential Grid feladatához. Ez a minden egyben rácsépítési megoldás a WordPress webhelyéhez megkönnyíti a YouTube-videók bármilyen üzenetre vagy oldalra történő integrálását stílusos rácsként (más tartalmi formátumokkal, például blog, árazás, portfólió, csúszkák stb.). A plugin tartalmaz egy élő bőr-szerkesztőt is, így gyorsan szerkesztheti a YouTube média rács összetételét, elrendezését, színeit és egyebeket.

Főbb jellemzők:

 • Támogatja a Youtube, a Vimeo, az ön által üzemeltetett videókat, iFrameket, képeket, hozzászólásokat, oldalakat, egyedi üzenettípusokat, WooCommerce és galériákat
 • Visual skin editor
 • Beépített animációs típusok és előrakodók
 • Érzékeny és mobilra optimalizált
 • Prémium támogatás

3. Vizuális zeneszerző YouTube-csatornája a Carousel Premium bővítménnyel

Vizuális zeneszerző YouTube-csatornája a körhinta WordPress bővítménnyel

Információ és letöltésView a Demo

Ezzel a pluginnel könnyedén felveheti Youtube-csatornáját bármelyik üzenetbe vagy oldalba a népszerű WPBakery oldalkészítő segítségével. A Visual Composer YouTube-csatorna és a Carousel új modulokkal bővíti az Ön számára a testreszabható csatornát. Adjon hozzá egy legújabb videókat, hozzon létre egy listát a legfontosabb tartalmakról, vagy akár hozzáadjon egy video-körhintát, hogy a webhely látogatói megkönnyítsék a tartalom böngészését..

Főbb jellemzők:

 • WPBakery Visual Page Builder kiterjesztés
 • Rács vagy körhinta elrendezések
 • 7 Előre meghatározott stílusok
 • Teljesen testreszabható stílus
 • Kőműves és illeszkedő sor beállítások
 • 132 elem animációk
 • Végtelen görgetés, több betöltés vagy hagyományos lapozás
 • Kompatibilis a teljes WordPress témával

4. YouTube bemutató – Videogaléria ingyenes WordPress plugin

YouTube bemutató videogaléria ingyenes plugin

A YouTube Showcase lehetővé teszi, hogy érzékeny galériaoldalakat készítsen YouTube-videókkal. Felépíthet egy videógaléria oldalt, ahol a következő videók az eredeti videó alatt jelennek meg, paginációval. Felépíthet egy videó rácsos galériát is, ahol a videók négy oszlopos rácsos elrendezésben jelennek meg. Ez a plugin kiválóan alkalmas több kapcsolódó videó bemutatására, például egy online tanfolyamra, útmutató video sorozatokra és termékdemo- és alkalmazásvideókra..

Főbb jellemzők:

 • Képesség két különálló videó galéria felépítéséhez – alapvető videó galéria és videó rács galéria
 • Állítsa be a videók egyedi indexkép-méretarányát – válassza a 16: 9 vagy a 4: 3 lehetőséget
 • Sidebar widgetek a legújabb és kiemelt videók bemutatására
 • A hosszabb videósorokhoz a pagination opció érhető el

5. Yottie YouTube WordPress galéria a YouTube-ra

Yottie YouTube WordPress galéria a YouTube-ra

Információ és letöltésView a Demo

A Yottie egy prémium plugin, amely a YouTube-csatornát integrálja a WordPress blogjába. Több mint 100 állítható paraméterrel az Ön YouTube-hírcsatornájának beállításához, több előre beállított színséma és 16 nyelv, amelyek jelenleg támogatják a Yottie plugin-ot, kiválóan alkalmas szinte minden vloggerhez. Ráadásul kompatibilis a népszerű Visual Composer oldalkészítővel, így könnyedén megtervezheti az egyedi elrendezést a mellékelt videócsatornával együtt.

Főbb jellemzők:

 • Támogatja a YouTube, a Vimeo és a Dailymotion szolgáltatást
 • Készítsen testreszabható videó galériákat
 • Innovatív kiegészítők, például a privát Vimeo videók lejátszása
 • Válasszon a saját vagy felhő által üzemeltetett megoldások közül. Az utóbbi több platformot támogat, és hozzáférést biztosít minden kiegészítőhöz és szolgáltatáshoz

6. Flow Flow Social Stream prémium WordPress bővítmény

Flow-Flow Youtube közösségi patak

Információ és letöltésView a Demo

A Flow-Flow az egyik legnépszerűbb közösségi adatfolyam-bővítmény a WordPress számára, és ami a legjobb, többféle videóforrást – Youtube, Vimeo és még az Instagram is – támogat. Ez a bővítmény gyors és egyszerű módja annak, hogy a legújabb videókat felvegye a hangyaba vagy oldalra. Csak szinkronizálja a fiókját, majd adja hozzá a YouTube-csatornádat a mellékelt rövid kódokhoz (vagy a Visual Composer oldalkészítő eleméhez). Ez az! Az összes új videód automatikusan hozzáadódik a WordPress webhelyéhez, amikor elküldi őket.

Főbb jellemzők:

 • Integrálja a YouTube, a Vimeo és az Instagram videóit
 • Támogatja az összes főbb közösségi hálózatot (YouTube, Facebook, Twitter stb.)
 • Kompatibilis a Visual Composer oldalkészítő beépülő modullal
 • CSS3 átalakítások és lightbox galériák
 • Reszponzív dizájn
 • A fordítás kész

7. Youtube videó galéria a Visual Composer Premium WordPress bővítményhez

Youtube videó galéria a Visual Composer prémium WordPress bővítményhez

Információ és letöltésView a Demo

A YouTube Video Galéria plugin-ját kifejezetten kiegészítőként hozták létre a hte WPBakery Visual Composer oldal készítőjéhez (ami azt jelenti, hogy nagy bók minden Visual Composer kompatibilis témához, például a Totalhoz). Ezzel a pluginnel gyorsan és egyszerűen beszúrhat egyes videókat, csatornahírcsatornákat vagy akár lejátszási listákat. Beépített lehetőségek vannak az oszlopokhoz, a lapozáshoz, a rács stílusához, a listákhoz, körhintakhoz, képkivágáshoz, tetszik számlálókhoz és még sok máshoz.

Főbb jellemzők:

 • Kiegészítő a WPBakery Visual Composerhez
 • Beépített hirdetési lehetőségek
 • Reagáló és retina kész
 • Rács és lapozás testreszabási lehetőségek

8. A YouTube-hoz kapcsolódó videók elrejtése Ingyenes WordPress plugin

A YouTube kapcsolódó videóinak elrejtése Ingyenes WordPress plugin

A legtöbb esetben azt akarjuk, hogy a látogatóink megtekinthessék a termékvideót, majd görgessenek lefelé a tényleges tartalom elolvasásához – amely lehet a blogbejegyzés vagy a céloldal másolata. Helyes?

A WordPressben azonban a YouTube-videókat az alapértelmezett oEmbed-megoldás használja. Ebben az esetben a YouTube végül megjeleníti a kapcsolódó videókat, miután az eredeti videó lejátszása befejeződött. Ez hajlamos elvonni a felhasználókat azáltal, hogy vicces macskás videókat mutatnak nekik, közvetlenül miután megtekintették a Long Tail SEO termékkel kapcsolatos videódat. (Személyes tapasztalatból beszélek, haha!)

Most nem igazán akarjuk, ugye? A YouTube-hoz kapcsolódó videók elrejtése megakadályozza, hogy ez megtörténjen, mivel megakadályozza a YouTube eEmbed-et a kapcsolódó videók megjelenítésében.

Főbb jellemzők:

 • Megakadályozza a kapcsolódó YouTube-videók megjelenését az eredeti videó lejátszása után

Jegyzet: A plugin frissítésekor előfordulhat, hogy egyes gyorsítótárazási problémák miatt nem működik. Egy egyszerű javítás a plugin manuális deaktiválása és újraaktiválása. Ez törli a gyorsítótárat, és újra működni kezd.

9. A YouTube Embed Freemium WordPress plugin

A YouTube Embed Freemium WordPress bővítmény

A YouTube Embed WordPress rengeteg fejlesztést és testreszabási lehetőséget kínál Önnek, amikor a YouTube-videókat beágyazza a WordPressbe.

Először is videókat ágyazhat be postalapokba, oldalakba és egyedi postai típusokba. Kreatív videókat is beágyazhat, és beágyazhatja a YouTube videókat olyan modulokba, például a weboldal fejlécébe, az egyedi oldalsávokba és a láblécbe (bár nem gondolok olyan webhelyet, amely videót használna a láblécében! Tudod?)

A plugin prémium verziója olyan funkciókat tartalmaz, mint például a kapcsolódó videók elrejtése a videó végén való megjelenéshez, az egyes videók beállítási lehetőségei stb..

A szolgáltatás kiemelése

 • A videók megjelenítése hozzászólásokban, oldalakon, egyéni üzenettípusokon és widgetált területeken
 • Konfigurálja az alapértelmezett beállításokat, például a lejátszó méreteit, a teljes képernyőt, a kommentárokat és a feliratok beállításait
 • Testreszabhatja a lejátszó folyamatjelző színét a márka következetessége érdekében

10. Youtube Widget érzékeny ingyenes WordPress bővítmény

Youtube Widget érzékeny ingyenes WordPress bővítmény

Eddig a legjobb YouTube WordPress pluginok ebben a bejegyzésében olyan pluginokat osztunk meg, amelyek lehetővé teszik a YouTube-videók beágyazását a WordPress-webhelyen. Ha csak a YouTube-csatornát vagy videókat szeretné megjeleníteni az oldalsávban, akkor ez az ingyenes YouTube-modul a plugin az Ön számára.

A plugin hozzáad egy egyedi YouTube-modult webhelyéhez, így pár kattintással könnyen beillesztheti videóit az oldalsávokba vagy a láblécbe. Ezenkívül van egy egyszerű rövid kód, amellyel videóit beillesztheti üzenetbe vagy oldalra, ha úgy dönt.

Főbb jellemzők:

 • Modulok és rövid kód beillesztési lehetőségek
 • A vezérlősáv témája és az előrehaladási sáv színbeállításai
 • Engedélyezze a videókövetést az elemzéshez
 • Adjon hozzá egyéni leírásokat

11. Youtube videók a WordPress hozzászólásaihoz Prémium WordPress bővítmény

Youtube videók a WordPress-hez Prémium WordPress-bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

Elsődlegesen YouTuber vagy, de a videóidat a saját blogodon szeretnéd népszerűsíteni? Nincs mit! A YouTube videók a WordPress-bejegyzésbe beépülő modul automatikusan postákon importálja a legújabb YouTube-videókat a WordPress-webhelyre. Importáljon videókat felhasználó, csatorna, azonosító vagy egyéni lekérdezés szerint. A WordPress hozzászólásainak naprakészen tartása érdekében a tömeges importálást, paginate-ütemezést vagy ütemezést végezheti.

Főbb jellemzők:

 • Automatikusan hozzon létre WordPress-hozzászólásokat YouTube-videóidból
 • Tömeges behozatal vagy ütemezés
 • Támogatja az összes WordPress videobeágyazást (YT, Jw stb.)
 • Ellenőrizze a törött vagy eltávolított videókat
 • Támogatja a videóban gazdag kivonatot

12. YourChannel: YouTube Channel Free WordPress plugin

YourChannel: YouTube Video Gallery ingyenes WordPress bővítmény

A YourChannel segít a YouTube-csatorna testreszabott verziójának megjelenítésében a WordPress alkalmazásban. Az induláshoz be kell szereznie a másolatát YouTube API kulcs, felhasználónevet és csatorna azonosítót, és mentse őket a plugin beállításaiba. Ezután konfigurálhat több konfigurációs beállítást, például egy lightbox videolejátszó használatával, vagy engedélyezheti / letilthatja olyan funkciókat, mint például a szalaghirdetés kép, a lejátszási listák, az összes videó, a nézetek és még sok más.

Főbb jellemzők:

 • Képesség több elem szelektív megjelenítésére, például csatornainformáció, előfizetői / videó szám, lejátszási listák, csatornaszalag képe stb..
 • Rövid kóddal működő vizuális építő
 • A videó miniatűrjeit hét különböző stílusban jelenítheti meg, amelyek mind reagálnak

A legjobb YouTube WordPress plugins csomagolása

Mi teszi a jó YouTube WordPress bővítményeket? Nos, ahhoz, hogy megválaszolja ezt a kérdést, fel kell tennie – Mi az, amire szükségem van? A különböző emberek eltérő követelményeket támasztanak az adott terméktípushoz képest. Ezért van több, mint 10+ YouTube WordPress plugin, amelyet aktívan fejlesztettek ki a „YouTube for WordPress” kategóriában.

Remélhetőleg hasznosnak találta a 10 vagy annál jobb YouTube WordPress bővítmények listáját. Csak szánjon egy percet a megfelelő plugin kiválasztására. Erősen ajánlom, hogy ne válasszon egy olyan plugint, amely tíz funkcióval rendelkezik, amelyek közül csak egyet fog használni. Írja le, hogy mit akar elérni a pluginnal. Miután kielégítette a követelményeit, lépjen át a listán, és válassza ki a kritériumoknak megfelelő plugint.

Kimaradtunk egy fontos bővítményről? Ön fejlesztő, és szeretné, ha bővítményét felveszi ebbe a listába? Tudassa velünk a megjegyzésekben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map