10 legjobb WordPress Pagination plugin

Legjobb WordPress Pagination Plugins

Hatalmas terheléssel rendelkezik a blogod? Ha egyetértésben bólint, akkor komolyan meg kell fontolnia a blogoldalak számozását, hogy az olvasók könnyebben böngészhessenek. Valójában a paginálás a WordPress alapvető funkcióinak része – a WordPress automatikusan hozzáadja „Következő üzenetVagy a „Előző poszt”Minden bejegyzés végén, így az olvasók könnyen áthelyezhetnek egyik bejegyzésről a másikra. Ebben a bejegyzésben néhány WordPress paginációs plugin-ot vizsgálunk meg, amelyek segítenek az oldalak és a hozzászólások számozásában.


A lapozás hozzáadásakor az olvasóknak nem kell tonna tartalommal keresniük. Ehelyett közvetlenül kattinthatnak a kívánt oldalra.

Miért érdemes használni a WordPress Pagination Plugins-t?

Több oka van annak, hogy miért adjon oldalt a blogoldalaihoz

 • Ez teszi a blog felhasználóbarát, segítve az olvasókat könnyen megtalálja az oldalakat
 • Előfordulhat, hogy az összes oldal nem töltődik be egyszerre, ezáltal a webhelye gyorsabb lesz
 • A lapozás is felhasználható egy hosszú üzenet sok részre bontására. Ez segíthet, ha több hirdetést jelenít meg egy hozzászólásonként

Számos WordPress-téma szintén tartalmaz lapozásra alkalmas funkciót. De ha ellenőrizni szeretné a hozzászólások számozását, stílusolni szeretné a számozást anélkül, hogy kódot kellene használnia, a WordPress pagination plugins lehet jobb megoldás.

A WordPress beépülő modul-tároló számos ingyenes beépülő modult tartalmaz, amelyek segítenek a WordPress befejezésében. Néhányan még segítik a linkek formázását vagy az oldalszámok csúszkán történő megjelenítését. De mielőtt belemerülnénk a beépülő modulokba, tudnunk kell, hogy az oldalaira is megadhatja a kódot a témafájlokba..

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. WP-PageNavi

WP-PageNavi plugin

Közel egymillió aktív telepítéssel természetes, hogy a WP-PageNavi megjelenik a WordPress oldallap-bővítmények ezen listájának tetején. Generálja a sabloncímkét wp_pagenavi () amivel helyettesítheti az alapértelmezett WordPress navigációt. Segít létrehozni divatos paginációs hivatkozásokat a blogjához.

A plugin új lapot hoz létre a Beállítások alatt. A fülre kattintva rögzítheti a megjelenítendő oldalak számát, és kiválaszthatja a jelenlegi, az első és az utolsó oldal szövegét. A legördülő menü feltárja a rendelkezésre álló lehetőségeket az alapértelmezett lapozási stílus megváltoztatásához. Testreszabhatja a mutatókat a Következő és Előző oldalakat, és állítsa be a megjelenítendő oldalak számát.

És ha a blogod valóban hatalmas, az olvasók örülnek, hogy beállíthatja a sorszámokat többszöröseként, például 5, 10, 15 20…. Sőt, ha azt akarja, hogy a lapozás összehangolódjon a blog témájával, akkor az is lehetséges.

A lapozási stílus megváltoztatásához a CSS fájlokat át kell másolnia a plugin könyvtárból, beillesztania a témájába, és elvégeznie a kívánt változtatásokat. Ilyen módon nem veszítik el a módosításokat a plugin frissítésekor.

2. WP-Paginate

WP-Paginate plugin

A WP-Paginate egy másik bővítmény, amely népszerű a WordPress felhasználók körében. Azt állítja, hogy javítja a SEO-t azáltal, hogy több linket biztosít a tartalmához. Ezen felül lehetővé teszi néhány remek navigációs funkció hozzáadását a webhelyére.

A pluginbeállítások oldalán van egy CSS lap, ahonnan testreszabhatja a paginációs hivatkozásokat. Ön testreszabhatja a lapozási címkéket, valamint a Előző és Következő linkek közzététele. A plugin aktiválásakor ki kell cserélnie néhány kódot a témafájlokba.

Ha webhelyét rengeteg megjegyzés veszi fel, akkor különösen örülhet annak, hogy a plugin megjegyzésképes oldalakkal is elküldheti oldalát. Azt is meg kell választania, hogy hány linket jelenít meg az aktuális oldal előtt és után. A pro verzió támogatja a multisiteket, tizenegy elkészített elrendezést és egy testreszabót tartalmaz, hogy a szöveg és a gombok a kívánt módon nézzenek ki.

3. A BestWebSoft oldalai

BestWebSoft Pagination bővítmény

A BestWebSoft Pagination használatával az egyéni lapozás nemcsak a hozzászólásokhoz adható hozzá, hanem a címkéihez, kategóriáihoz, a keresési eredményekhez és a szerzőoldalakhoz is. A plugin kompatibilis a BestWebSoft Portfolio és Galéria bővítményeivel is, így könnyedén engedélyezheti a galériák és portfóliók lapozását is. Megjelenítheti azt is Következő és Előző nyilakat és testreszabhatja őket. És ha ki akarja hagyni a kiválasztott oldalak oldalát, akkor az is lehetséges.

A beállításokból megváltoztathatja és testreszabhatja a lapozás típusát. A számozás megjelenhet a tartalom tetején vagy alatt, és igazítható balra, jobbra vagy középpontba. Kétféle megjelenítési típus lehetséges – a hosszú megjelenítésű verzió, amely sorrendben sorolja az összes oldalszámot, és a rövid megjelenítésű változat, amely többszörösként mutatja az oldalszámokat. Az Pro verzió hozzáteszi Több betöltése gombok és a Végtelen görgetés.

4. Speciális utómunka

Speciális tartalom utáni paginálás beépülő modul

Az Advanced Post Pagination segítségével a hosszú hozzászólásokat fel lehet osztani több kisebb oldalra. Ez nem csupán a lapozás hozzáadása, lehetővé teszi a gombok hozzáadását, majd a szöveg és képek beillesztését. Öt különböző gomb-elrendezés és különböző tartalombetöltési típus érhető el, és ezeket oldalanként vagy postánként is felhasználhatja. A gombokat elhelyezheti az üzenet tetején vagy alján, vagy mindkét helyen. A gombokat testreszabhatja a WordPress irányítópulton keresztül.

A plugin támogatja a rövid kódok használatát, és segít a hosszú hozzászólások tartalmának több oldalra bontására. Választhat az egyszerű és az Ajax lapozás között. (Az Ajax gyorsabb, mivel az oldalnak nem kell újratöltenie minden alkalommal, amikor a felhasználó frissíti az oldalt). Ez hozzáad egy speciális gomb ikont a TinyMCE szerkesztő utáni szerkesztőjéhez, hogy a tartalmat sok oldalra bontja.

A plugin teljes mértékben integrálódik, és kompatibilis a Visual Composer programmal. Ha szeretné, megjelenítheti a lapozás gombjait egy csúszkán.

Gomb elrendezések

Lehetőség van az alapértelmezett automatikus váltására is Következő oldal egy gombba. De ehhez meg kell vásárolnia a prémium verziót. Ez a verzió az oldal címét és leírását is beilleszti a lapozógombokba.

5. Kihúzható termékleírás

Kirakattermékek

Amint azt már kitalálhatja, a Storefront termékleírás célja, hogy megjelenítse a paginációt a termékoldalakon. Szüksége van azonban a Storefront témára, valamint a WooCommerce bővítményre.

Hozzáteszi a Következő és Előző link az egyes termékek oldalain. De ez még nem minden, lehetővé teszi egy termékbélyegkép felvételét a linkekhez. A cím megjelenik a miniatűr fölött lebegve. Az egyéni testreszabás segít a kijelző tetszés szerinti módosításában.

30000+ aktív telepítéssel, ez a bővítmény meglehetősen népszerű a WooCommerce üzlettulajdonosok körében.

6. Következő post Fly Box

Következő üzenet Fly Box

Információ és letöltésView a Demo

A Next Post Fly Box kissé különbözik a listán szereplő többi WordPress pagination plugin-tól. Ez lehetővé teszi az olvasók számára a Következő vagy Előző feladás a lebegő dobozra kattintással. Felhívja az olvasó figyelmét azáltal, hogy lebegő dobozként felbukkan, még akkor is, amikor az olvasó gördül le. A doboz az ablak bal vagy jobb oldalán jelenhet meg, attól függően, hogy melyik opciót választotta a plugin opcióinak panelen.

Ez a jQuery-alapú beépülő modul támogatja az egyedi üzenettípusokat és postai kategóriákat. A beépülő modul beállításai lehetővé teszik a postai beállítások rendezését és a doboz méretének beállítását.

7. Könnyű paginálás

Egyszerű Pagination WordPress bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

Ha az oldalai és a hozzászólásai gyönyörű diavetítéseket szeretnének megjeleníteni, kipróbálhatja az Easy Pagination alkalmazást. Csak annyit kell tennie, hogy beilleszt néhány címkét, és kattint néhány elemre. Az Easy Pagination támogatja az automatikus játékot, és mobilbarát.

Három animációs stílus lehetséges, miközben az egyik diáról a másikra mozog – függőleges, vízszintes és elhalványul. De ez még nem minden, az első kettő kombinálható 32 jQuery enyhítő hatással. Hat navigációs sablon segít az indulásban, és mindegyiket testreszabhatja. Ha szeretne, hozhat létre egy láblécet, amely megismétlődik az összes dián. A navigációs nyilak négyféleképpen alakíthatók ki. A miniatűr navigációs lehetőségei elérhetők felül és alul is.

Az oldal elválasztó címkével fel lehet osztani az oldalt vagy a feladást sok részre, és létrehozhat egy fejlécet, amely minden dián megjeleníthető. A beépülő modul eléri az egyes szakaszok első címsorát és az első képet, hogy elkészítse a diákat.

És nem kell aggódnia, ha a diák a látható területen túlmutatnak. A bővítmény automatikusan kiszámítja a nézetablak magasságát és szélességét. A Scroll to top opció hasznos lesz.

Néhány további WordPress Pagination plugin

Ha bármilyen speciális szolgáltatást keres, akkor ezek a WordPress oldalsó beépülő modulok lehetnek megfelelőek:

 1. Alfabetikus pagináció segít szűrni az oldalakat, hozzászólásokat, a WooCommerce termékeket, a médiát, a szerzőket vagy a tartalomban szereplő elemeket, és a keresési eredményeket egyetlen oldalon jeleníti meg, vagy ábécé sorrendben jeleníti meg. Ez a plugin jól működik zenei weboldalakban, könyvesboltokban vagy e-kereskedelem webhelyein, valamint a felhasználók felsorolására vagy a tagprofilok kezelésére.
 2. Ajax oldal és végtelen görgetés három választási típust kínál Önnek – normál lapozás, végtelen görgetés és Több betöltése (az Ajax használatával). Használhatja hozzászólásokon, oldalakon, keresésben, egyéni üzenettípusokban és a WooCommerce-ban.
 3. Page-Links Plus egyoldalas lehetőséget kínál a webtartalomhoz, lehetővé téve az olvasók számára, hogy a cikk egyetlen oldalon jelenjenek meg. Az Pro verzió az Ajax használatával javítja a felhasználói élményt és a SEO-t.

Csomagolás fel

A nem túl sok tartalommal rendelkező webhelyen történő egyszerű navigáláshoz a WordPress alapvető szolgáltatásaira támaszkodhat. De ha olyan vonzó navigációs funkciókat keres, amelyek javítják a felhasználói élményt, akkor a listán szereplő WordPress pagination plugins hasznosnak bizonyulhatnak. Az oldalkezelés könnyebb, és van lehetőség a megnövekedett hirdetési bevételekre. SERP-jei javulhatnak, mivel az oldalmegtekintések száma növekedhet, minimalizálva ezzel a visszafordulási arányt. Blogunkból megismerheti a felhasználói élmény javításának további lehetőségeit.

Figyelem azonban egy óvatos szó – a túlzott lappangás miatt a keresőmotorok úgy tekintik az Ön oldalait, hogy azok vékonyak, vagy akár többszörösek. Tehát használd ezeket a WordPress paginációs pluginokat okosan a jobb UX-hez, és örülj, ha a SEO tovább javul.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map