10+ legjobb WordPress Author Box plugins

A WordPress Author Box bővítmények legjobbjai (ingyenes és prémium)

Az egyik általános, de gyakran figyelmen kívül hagyott szolgáltatás sok WordPress webhelyen a szerző bioüzenete. Általában a blogbejegyzés végén található, a szerzői doboz növeli a kedveltséget, ezáltal a webhely hitelességét és legitimitását.


Az olvasók egy pillanat alatt többet tudhatnak meg rólad vagy a szerzőkről. Emellett növeli a közösségi média befolyását és megmutathatja a társadalmi bizonyítékokat azáltal, hogy fiókja linkjét a szerző mezőbe helyezi. És ez csak két felhasználási eset.

Más szavakkal, a szerző bioképernyős mezője, akárcsak a megjegyzés mező, egy újabb fantasztikus módja a látogatók felkeltésének. Ezért szomorú, hogy sok ember elhanyagolja a szerző dobozát, még inkább, ha sok WordPress szerző doboz plugin van, így a munka rendkívül egyszerű.

A mai bejegyzésben a WordPress ingyenes és prémium szerzői dobozának plug-ineit is lefedjük. Reméljük, hogy megtalálja a tökéletes megoldást az Ön egyedi igényeihez. Kérjük, ossza meg kedvenc WordPress szerző doboz-bővítményét a megjegyzésekben.

További beszéd nélkül menjünk dolgozni.

Függetlenül attól, hogy egy ingyenes vagy prémium szerzői kiegészítőt választ, az itt található bővítmények elvégzik a munkát. Az Ön választása tehát személyes preferenciáinak és egyedi igényeinek megfelelően alakul ki. Ezenkívül ne felejtse el kipróbálni a szerzői dobozt a mobil eszközökön, hogy ellenőrizze, hogy minden jól néz ki és jól működik-e.

Ennek ellenére nézzük meg a legjobb WordPress szerzői kiegészítőket.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Egyszerű szerző doboz

egyszerű szerző doboz

A sor elsőként az Simple Author Box, a WebFactory Ltd. által készített ragyogó és könnyen használható WordPress szerzői doboz plugin. A plugin hozzászólások végére reagáló szerző mezőt ad hozzá. Ez lehetővé teszi a szerző nevének, avatárjának, leírásának és a közösségi média profiljának megjelenítését.

A plugin stílusait teljesen testreszabhatja, hogy azok megfeleljenek a témának, hogy stílusos és egységes megjelenés legyen. Az Egyszerű szerző mező automatikusan beszúrja a szerző mezőt a hozzászólásokba. Alternatív megoldásként manuálisan is hozzáadhatja a szerző mezőt a sablonfájlokhoz. Támogatja az RTL-t és az AMP-t.

2. Ultimate Author Box Lite

végső szerző doboz lite

Az Ultimate Author Box Lite egy fantasztikus plugin, amely lehetővé teszi további részleteket a szerzőkről, akár automatikusan, akár rövid kódok segítségével. Támogatja a hozzászólásokat, az oldalakat és az egyéni üzenettípusokat, széles választékot kínálva a szerzők megjelenítéséhez.

Először is öt gyönyörűen kialakított sablonnal rendelkezik. A további irányítás érdekében korlátlan egyedi színek állnak rendelkezésére. Ezenkívül megmutathatja a szerzői avatárokat a Facebook-on, a Twitter-en, a Instagram-on, vagy használhat egyedi képeket. Ezenkívül dönthet úgy is, hogy a szerző mezőt konkrét bejegyzéseken vagy oldalakon jeleníti meg. Tíz társadalmi ikon és további szolgáltatások zárják le az üzletet.

3. Ultimate Author Box Pro

végső szerző doboz

Információ és letöltésView a Demo

Az Ultimate Author Box az Ultimate Author Box Lite bővítmény fizetett változata, amelyet korábban tárgyaltunk. A bővítményt nemrégiben frissítették, további funkciókkal bővítve egy már erőteljes WordPress szerző-bővítményt. Ez az egyik legjobb módja a WordPress webhelyen szereplő szerzők bemutatásának és elismerésének.

A kiváló lehetőségeknek, például a legújabb hozzászólások lapnak, a közösségi média lapoknak, az ikonoknak, avatároknak, a profiloknak, az e-maileknek, a telefonnak és a szerzőneveknek köszönhetően semmi sem akadályozza meg a szerzőket a félreértéstől. A bővítményt nemrégiben még erősebb funkciókkal frissítették, így számíthat arra, hogy nagyszerű időtöltést kínál az Ultimate Author Box segítségével.

4. (Egyszerűen) Vendég szerző neve

(Egyszerűen) Vendég szerző neve

Ha sok vendég hozzászólással dolgozik, akkor a Guest Author Name beépülő modul nagyon hasznos lesz. Amikor a vendég szerzők beküldik a hozzászólásokat, ezeket általában felülvizsgálják, amíg Ön közzé nem teszi őket. Bármelyik vendég szerzői fiókot használhatja, de ha sok közreműködője van, fárasztó lehet.

A fenti beépülő modulnak köszönhetően pedig gyorsan hozzáadhat vendég szerzőt egy hozzászóláshoz, és egy kattintással linket hozhat a blogjukba. Nem kell aggódnia, hogy a szerző mezője hogyan jelenik meg az olvasók számára; egyszerűen adjon hozzá minden vendég szerző nevet és linket, amelyet szeretne, és ennyi. Ha hajlamos vagy, akkor még hozzá is fűzheti a szerző avatárját.

5. Starbox – a szerző doboz az emberek számára

starbox wordpress szerző doboz plugin

Olyan gyönyörű szerzői biokereteket szeretne létrehozni, amelyek rábeszélik az olvasókat, hogy átkattintsanak és többet megtudjanak rólad vagy a szerzőkről? Ha igen, akkor szeretni fogja a Starboxot a nagyszerű srácok körében a Squirrly UK-n. A plugin szép funkciókkal rendelkezik, amelyekkel gyönyörű, működő szerzői dobozokat hozhat létre.

A Starbox gyorsan elindítja és futtatja az előre elkészített témákat, amelyek megkönnyítik a szerzői dobozok létrehozását. Ezen felül elhelyezheti a szerző mezőt a hozzászólások tetején vagy alján. Ezenkívül a plugin szociális profilokkal, Google és Facebook szerzőséggel, gazdag kivonatokkal a Google keresési eredményeihez, linkekhez a szerző üzenetéhez, a szerző munkacíméhez és még sok minden máshoz.

6. Egy fantasztikus WordPress szerzőlista

divatos szerzők listája

Információ és letöltésView a Demo

Ha nemcsak szerzői mezőt keres, az A Fancy WordPress Author List plugin új megoldást kínál. A plugin lehetővé teszi a szerzők listájának megjelenítését egy gyönyörű rácsban, amelyhez az olvasók könnyen hozzáférhetnek. De ez még nem minden, a plugin számos más funkcióval is rendelkezik.

Könnyedén megjelenítheti a szerzők listáját az oldalsávban, az oldalon vagy bármely más widget-területen. A plugin az egészséges versenyt serkenti a szerzők között, ami nagyszerű dolgokat jelent a blogod számára. Továbbá feltölthet egyedi képeket, közösségi média ikonokat, és dinamikus effektusokat adhat hozzá az új látogatók vonzására.

7. Szerző Bio Box

szerző bio doboz

A Author Bio Box egy egyszerű WordPress szerzői fiók plugin, amely elég finoman működik. Segít a szerzői bioszekciók, avatarok és a közösségi média ikonjainak könnyű hozzáadásában. Rengeteg funkcióval a gyönyörű avatár biodoboz létrehozása még soha nem volt ilyen egyszerű.

A Author Bio Box könnyen kezelhető adminisztrációs felülettel rendelkezik, amely egyszerűvé teszi a webhely tökéletes szerzői mezőinek létrehozását. A megfelelő beállításoknak köszönhetően mindent megváltoztathat a színektől kezdve, ahol a szerző dobozok láthatók, és még sok minden mást.

8. WP Post szerző

wp post szerző

Ha sokoldalú WordPress szerző doboz-bővítményt keres, akkor nem hibázhat a WP Post Author-rel. Az AF témák ötletgyűjtője, a WP Post Author széles választékot kínál, beleértve a szerző életrajzát, szociális ikonjait, rövid kódjait és így tovább.

Más szóval, a beépülő modul segít a szerző nevének, avatárjának, szerepének, e-mail címének, társadalmi profiljainak és egy rövid életrajznak a bejegyzés alatt történő megjelenítésében. Az Ön igényeitől függően választhat bizonyos szerzői tartalmak megjelenítésére / elrejtésére. Ráadásul a plugin widget-ekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a szerzői mezők hozzáadását az oldalsávokhoz és más widget-területekhez.

9. Fantasztikus szerző doboz

legszebb szerző doboz

Információ és letöltésView a Demo

A Fanciest Author Box egy prémium WordPress szerzői bővítmény, amely néhány lépésben segít azonosítani blogját. A kiemelt termék a CodeCanyonban, a Fanciest Author Box, amelyet a Slobodan Manic, Dragan Nikolic és a ThematoSoup csapata fejlesztett és karbantartott..

A Fanciest Author Box közvetlenül a dobozból működik. Egy tucat funkcióval szállít, beleértve a közösségi profilokat, a rövid kódokat, a kütyüket, a Google Authorship-t, az egyedi színeket, a fordításra kész, reagáló kialakítást, a lusta betöltést és így tovább. Ez egy fantasztikus írógép-bővítmény minden felhasználónak, kezdőnek és profnek egyaránt.

10. Molongui Szerzőség

molongui szerzőség

Amitzy, egy szenvedélyes és tiszteletreméltó WordPress plugin fejlesztő, a Molongui Authorship egy teljes sorozat a szerzők számára. Új és izgalmas módon bővíti az alapértelmezett WordPress szerző mezőt. A beépülő modul feltétlenül szükséges, különösen akkor, ha két szerzőt szeretne jóváírni egy bejegyzésben.

A Molongui Authorship hosszú tulajdonságokkal rendelkezik, ideértve többek között több szerzőt, vendég szerzőt, egy teljes funkcionalitású szerzőt a normál szerzők számára, kapcsolódó hozzászólásokat, szerzői avatárokat, reagáló tervezést, rugalmas tervezési lehetőségeket és 70+ közösségi hálózatokat, többek között.

11. Booster kiterjesztés

emlékeztető kiterjesztés

A ThemeInWP kitűnő csapata által létrehozott Booster Extension nem csupán egy WordPress szerző doboz-bővítmény. Ez egy nagy teljesítményű szolgáltatáscsomag, amely tökéletes minden WordPress bloghoz és magazinhoz. Ha szerzői bio box plugint keres, a Booster Extension éppen ezt kínálja, majd néhányat.

További információkért a Booster Extension plugin szociális megosztási gombokkal rendelkezik, amelyek megosztják a számlálást, kiszámolják és megjelenítik az olvasási időt, visszacsatolású hangulatjeleket, reakciógombokat, írói fiókot szociális profilokkal és hasonló / nem tetszik üzenet gombot. A plugin-t széles körben testreszabhatja, amíg le nem esik.


Van néhány ingyenes WordPress szerzői bővítmény és még kevesebb prémium plugin. A piac nem olyan telített, mint amire számíthattál, mert a szerző mezője ilyen kicsi. Mint ilyen, számos bővítményt nem frissítettek az évek során, ami automatikusan kizárta őket listánk számára.

Mindent egybevetve, a szerzői mező lehetővé teszi, hogy javítsa a WordPress webhelyének elkötelezettségét az automatikus pilóta mellett. Ez lehetőséget kínál az olvasók számára, hogy találkozzanak és kapcsolatba lépjenek a szerzőikkel és általában a bloggal. A fenti lista elegendő lehetőséget kínál a kívánt szerzői mezők hozzáadásához.

Melyik a kedvenc szerzői doboz-bővítmény a WordPress számára? Tudassa velünk a megjegyzésekben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map