10+ legjobb professzionális niche WordPress témák

10+ legjobb professzionális niche WordPress témák

A WordPress a világ legnépszerűbb tartalomkezelő rendszere, a jelenben nem kétséges. A mai internetes weblapok több mint 30% -a az adott internetes platformon működik. A WordPress fejlesztői közösség növekszik és erősebbé válik. Ha úgy dönt, hogy egy weboldalt készít egy témával, akkor tucatnyi téma-szolgáltató és piac közül választhat. Bármelyik niche-hez tartozik, a készleten van egy kész WordPress téma, amely alkalmas speciális célokra. Ebben a kirakatban 10 vagy annál több a webhely legjobb WordPress témája.


Amikor elkezdi keresni a szűk keresztmetszetű WordPress témákat, megtalálja a többcélú és a rés-specifikus témákat is a legkiválóbb fejlesztőkktől. Általános szabály, hogy a többcélú tervek számos rés-specifikus megoldást tartalmaznak, amelyek magukban foglalják a funkcionalitást, amely alkalmas egy adott típusú projekt elindítására az interneten. A rés-specifikus sablonok egyedi gyártású és prémium minőségű bővítményeket tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik, hogy bármilyen személyes, üzleti vagy vállalati projektet építsen az interneten. Például a kripto pénznem témája, amely a kirakatban szerepel, rendelkezik a beépített számológéppel, adományozási pluginnal, az árak widgettel és más intelligens eszközökkel..

Az összes válogatás a WordPress leghatékonyabb témáiról, amelyek szerkeszthetők, érvényes kóddal vannak felépítve, és hibátlan teljesítményre optimalizálva vannak minden eszközön és minden webes környezetben. A témák teljesen adaptívak. Legtöbbjük magában foglalja a drag and drop Visual Composer alkalmazást, vagy a saját egyedi oldalsablonjaikat, amelyek megkönnyítik a weboldal létrehozását. Beásnunk!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

Összesen (többcélú)

Teljes reagáló többcélú WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Ez a WordPress sablon számos olyan egyedi opcióval rendelkezik, amelyek a témát többfunkciós megoldássá teszik, amely több célra is megfelel. Ez a téma az ügyesen szervezett tartalomrészekkel pontosan az, amire szüksége van a termékek és szolgáltatások bemutatásához. Ha sikeres online erőforrást szeretne létrehozni a WordPress használatával, akkor egy erőteljes és teljes értékű webhelysablont kell használnia, amely támogatja az űrlapokat és a bővítményeket. A teljesen reagáló elrendezés révén a téma minden eszközön kiválóan fut, akár asztali, táblagép, akár okostelefon.

Crypton (Cryptocurrency)

Crypton - Többcélú Cryptocurrency WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Crypton egy kész Cryptocurrency WordPress téma, amely a ThemeRex keretén fut. Teljes mértékben reagál, és magában foglalja a funkcionalitást, amely különösen alkalmas a kriptovállalati webhelyek számára. A mellékelt tartalomblokkok, a widgetált elemek világossá teszik a sablon kialakítását. A sablont olvashatóság és a legjobb felhasználói élmény figyelembevételével fejlesztették ki. A részletes dokumentációs mappa csomagban van.

Vitorlázás (szálloda)

Vitorlás Hotel WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A vitorlázás tökéletes megoldás, amelyet a szálloda webhelyén talál. Az 5+ weboldalakkal, a drag and drop építővel, a WooCommerce, a postai formátumokkal, a közösségi és egyéb elemekkel a vendégek minden bizonnyal nem fognak bánni, ha hosszabb ideig maradnak a webhely felfedezésében.

A legkiemelkedőbb szolgáltatás, amelyet a Vitorlás szolgálhat a szálloda számára, az aláírás-foglalási plugin. Ez a foglalási rendszer segít a szoba, az ügyfelek és így tovább állapotának kezelésében. Az ügyfelek csak az érkezési dátumot választják a naptárból, számos felnőtt és gyermek. Ezután a rendszer részletes áron ellenőrzi, hogy rendelkezésre áll-e a követelménynek megfelelő szoba. A plugin az árképzési terveket, a kuponkezelést, a jelentési rendszert is kezeli.

A vitorlás érzékeny kialakítás. A szálloda összes ragyogó képe továbbra is teljes mértékben megjelenik bármilyen eszközön, a mobiltelefon kis képernyőjén a HD asztali képernyőn. Ráadásul az egyoldalas webhelybemutató egyszerűvé teszi az internetet, de intelligens. A Revolution Slider a vitorlázásba is be van építve, lenyűgöző effektusokkal és animációkkal, amelyek bárkit érdekelhetnek. Együttműködve a Drag & Drop Page Builderrel, a webhely ellenőrzése soha nem lehet ilyen egyszerű!

Bazinga (Magazin)

Bazinga - Magazin és vírusos Blog WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Könnyen módosíthatja ezt a WordPress témát bármilyen típusú üzleti projektre, és elkészítheti egy saját webes erőforrást. Számos elrendezési lehetőség van integrálva, hogy eldönthesse, mi a legoptimálisabb módszer a projekt webes bemutatására. Hozzon létre még online erőforrást még ennek a testreszabott WordPress-tervezésnek köszönhetően. A témát a lehető legegyszerűbben fejlesztették ki, így webhelye minden bizonnyal gyorsan betölthető. Nézze meg az élő bemutatót, hogy láthassa.

Lifeline2 (Charity)

Lifeline2 jótékonysági és civil szervezetek témája

Információ és letöltésView a Demo

A Lifeline 2 nyolc online fizetési lehetőséget kínál az adományok gyűjtésére az egész világon. Ez egy egyablakos, mindenre kiterjedő csomag a jótékonysági, adománygyűjtési, nem kormányzati szervezetek és nonprofit szervezetek összes projektjéhez. Az ismétlődő online adományozási rendszer egy igazán nagyszerű lehetőség arra, hogy hetente, hetente, havonta, félévenként és évente adományokat gyűjtsön anélkül, hogy bármilyen megszakítás vagy az emlékeztetők szüksége lenne az adományozóknak..

Indítsa el a telepítést egy kattintással, néhány másodperces demonstrációs telepítési folyamattal, és gyorsan testre szabhatja az elrendezést és a funkciókat az drag and drop oldalkészítő plugin, a Visual Composer segítségével. A Redux Options Framework támogatásával a háttérkép korlátlan lehetőségeket biztosít az elrendezés és a funkciók minden aspektusának kezelésére és módosítására az előlapon. És a 7 vagy annál több egyedi demó dinamikus és frissítő megjelenést, zökkenőmentes teljesítményt és kibővített testreszabhatóságot eredményez.

Azt is szeretni fogja, ha hatalmas önkéntes menedzsment hálózattal rendelkezik a jótékonysági webhelyen – a világ legjobb önkéntes menedzsment rendszere az Ön ügyének szolgálására szolgál. Még egy online boltot is felépíthet, amely az összes csúcsfunkcióval rendelkezik, beleértve a kosár és a pénztár kezelését.

LeGrand (többcélú)

LeGrand - Többcélú üzleti WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Ezt a kiváló minőségű WordPress-sablont választva számos célra alkalmas webhelyeket hozhat létre. Ez az érzékeny WordPress sablon megfelelő megoldás bármilyen üzleti vagy vállalati webprojekthez. A téma szintén teljesen érzékeny, így webhelye helyesen jelenik meg minden eszközön. Ha ezt a témát választja, akkor sikerül létrehoznia egy szilárd online jelenlétét, amely professzionálisabban és elegánsabb módon teheti ki vállalkozását az internetes közönség számára. SEO-barát, a potenciális ügyfelek könnyen megtalálják, függetlenül attól, hogy melyik keresőmotort használják.

Jelölt (politikai)

Jelölt - Politikai WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A jelölt a WordPress jelölt / politikai vezető témája, amelyet kifejezetten a politikai és közszereplők számára készítettek. A témát bármilyen nonprofit szervezetnél is felhasználhatja, például jótékonysági, rendezvényi, kampányi stb.

A téma 100% -ban érzékeny, és a legnépszerűbb drag and drop WordPress oldalkészítő beépülő modullal, a Visual Composer programmal rendelkezik, amely bármilyen elemét könnyedén kezelheti és szerkesztheti a vizuális zeneszerző használatával. A téma magában foglalja a prémium Revolution Slider plugin-ot is, így a felhasználó könnyen létrehozhat gyönyörű diákat a felhasználói drag and drop funkcióval.

A nominált téma néhány hasznos funkcióval rendelkezik, például: eseménykezelés, a felhasználó nagyon könnyen kezelheti és létrehozhat egy eseményt a vizuális zeneszerző drag and drop oldal készítőjével. A felhasználó beállíthat visszaszámlálót a kampány dátumának számlálására is. Rendezvény-ütemezési funkcióval rendelkezik, a felhasználó a vizuális zeneszerző segítségével könnyen létrehozhat egy adott esemény eseményidejét. PayPal adományozási rendszerrel rendelkezik, így a felhasználó összegyűjtheti egy kampányt és még sok minden mást.

Fényképészet (portfólió)

Fényképészet WordPress fotózáshoz

Információ és letöltésView a Demo

Itt egy reagáló WordPress-sablon, tiszta elrendezéssel és fejlett funkciókkal. A Photography téma egy könnyen használható sablon, amelyet kifejezetten fotósok és online portfólióprojektek számára készítettek. A reagáló kialakítás révén webhelyének elrendezése különféle méretű monitorokhoz illeszkedik, és a mellékelt színbőr (sötét és világos) opciók, a különféle galériastílusok, a fénydoboz stílusok és az oldalsablonok megkönnyítik a téma gyors finomítását a munka bemutatására..

Tanácsadó (tanácsadás)

Tanácsadó - üzleti tanácsadás WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Tanácsadó egy sablon, amelynek célja a tanácsadó vállalkozások bemutatása az interneten. Ez egy foltos, lakonikus és könnyen testreszabható sablon, amelyet kifejezetten egy sor üzleti projekthez készítettek. A téma teljesen szerkeszthető. Különböző egyéb üzleti vagy személyes projektekhez is felhasználható. Ez az elrendezés teljes mértékben reagál, és úgy fejlesztették ki, hogy javítsa webhelye pozícióit a SERP-ben. A témabeállítások túlnyomó része azonnal módosítható a WordPress testreszabó segítségével.

Drone Media (fényképészet és videográfia)

Drone Media - Légi fényképezés és videográfia WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Gondoljon erre a fotósportfólióra, a WordPress sablonra, amely minden szükséges tulajdonságot kínál a webmester igényeinek kielégítéséhez. A divatfotós, szabadúszó fotós vagy fotóportfólió reklámozásához az itt bemutatott téma hasznos lehet. Mivel a szépen kiegyensúlyozott elrendezési struktúrára összpontosít, a Drone Media minden szükséges szekcióval rendelkezik az Ön bejelentéseinek és termékeinek bemutatására. Ha virágzó webhelyet szeretne létrehozni a WordPress segítségével, akkor erős és teljes értékű webhelysablonnal kell működnie, amely támogatja a meghatározott funkciókat. SEO-barát, a potenciális ügyfelek könnyen megtalálják, függetlenül attól, hogy melyik keresőmotort használják. A sablon böngészőkön keresztül kompatibilis, érzékeny és minden olyan lehetőséget kínál, amelyre szüksége lehet egy megfizethető online projekt létrehozásához.

Revirta (virtuális asszisztens)

Revirta - Virtuális asszisztens WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Ha professzionális megjelenésű webhelyet szeretne létrehozni, ez az érzékeny WordPress sablon lehetővé teszi, hogy ezt a feladatot nagyon gyorsan végre tudja hajtani. A kifejezetten vállalati és üzleti weboldalakra tervezett profi sablon alapvető lehetőségei az elegáns megjelenés és a nagy teljesítmény. Könnyű a szem oldal elrendezése, hangsúlyt helyezve a látványtervekre, elég könnyen felhívja az ügyfelek figyelmét, ráhívva őket. Ez a speciális weboldal-kialakítás szintén jól dokumentált és maroknyi prémium minőségű bővítményt tartalmaz.

Ingatlan 7 (ingatlan)

Ingatlan 7 - WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Amikor ingatlanfejlesztési webhelyet készít az ingatlan üzleti vállalkozás számára, az egyik legjobb választás a Real Estate Pro 7. Kezdje el néhány perc alatt a beépített demo-importőrrel, használja a mellékelt drag and drop építőt egyedi hirdetési oldalak vagy ügynökprofilok létrehozásához, hirdetések eladásához. helyek vagy szolgáltatások listája integrált fizetési lehetőségekkel, és még sok más. A fejlécek, a leképezés, a szín testreszabása, a közös listázás, a foglalások, a walkscore, az IDX és az egyéb ingatlanspecifikus beállítások rengeteg opcióval nagyon szeretik ezt a réstéma.

HotLock (Lakatos és Biztonság)

HotLock - Lakatos és biztonsági rendszerek WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Ez a különleges WordPress biztonsági kialakítás különféle hatásokkal és lehetőségekkel büszkélkedhet, amelyek alig láthatók más sablonokban. Kiválóan használható kis és nagy méretű üzleti projektek bemutatására. A témabeállítások túlnyomó része azonnal módosítható a WordPress testreszabó segítségével. Az integrált népszerû szociális hálózati platformokkal integrálva az itt bemutatott sablon ideális eszköz lehet az ügyfelekkel való kapcsolatfelvételhez. Ezenkívül teljes mértékben reagáló elrendezése megfelelő módon megjelenik minden eszközön. Weblap létrehozása az itt megadott téma alapján hasznosnak tűnik webes céljainak eléréséhez.

Csatlakozás (túra)

Csatlakozz a túrafoglaláshoz és utazási témához

Információ és letöltésView a Demo

Az Embark egy nagy teljesítményű és lenyűgöző WordPress téma, amelyet kifejezetten túrákhoz és utazásokhoz terveztek. A témában egy élő weboldalon található drag and drop oldal készítő, valamint egy végponttól kezdődő foglalási motor működik, amely az online fizetések zökkenőmentes integrációját tartalmazza. A 3 perces, egy kattintással történő telepítés lehetővé teszi a gyors és gyors működést!

Erőteljes foglalási motorja segít a többszörös foglalás egyszerű kezelésében és az ütemezés szervezésében a WordPress segítségével. Készítsen egyszerre több naptárt, időréseket (korlátozott elérhetőséggel vagy anélkül), egyedi űrlapmezőket és ügyfélprofilokat. A foglalás, a fizetések és az ütemezés egy gyönyörű foglalási megoldásba csomagolva van.

Az Embark élő előlapjainak drag and drop oldal készítőjével egyszerűen létrehozhat weboldalt egy utazási vagy utazási társaság számára. Készítsen saját gyönyörű elrendezéseket, vagy használjon professzionálisan megtervezett preset-eket, például a River Rafting for Adventure Tours, NYC a Walking Tours, vagy a Hop & Vine bor- és sörkirándulásokhoz. Az új mintákat rendszeresen bővítik. Hozzáfér több mint 40 kütyühez és több mint 20 moduláris oldalsablonhoz, amelyek lehetővé teszik a tökéletes túra- és utazási oldal létrehozását, korlátlan lehetőségekkel..

Csomagolás fel

Bármely, a webhely létrehozására szolgáló rést illetően, mindig van egy kész WordPress téma, amely alkalmas arra, hogy a legkedvezőbb fényben bemutassa személyes vagy üzleti projektjét. Ezeket a szűk keresztmetszetű WordPress témákat felhasználva bármilyen internetes projektet elindíthat néhány kisebb kiigazítással. Mivel a legtöbb WordPress-téma az intuitív oldalkészítőket is magában foglalja (vagy kompatibilisek egy CSS élő szerkesztő pluginnel), még a nem-technikusok képesek lesznek létrehozni egy egyedi megjelenésű webdesign nélküli kódot.

Mit gondolsz a témák lekerekítéséről? Vannak olyan egyéb rést jelentő WordPress témák, amelyek véleménye szerint szerepelniük kell a listán? Hagy egy megjegyzést az alábbiakhoz!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map