10+ Legjobb játéktechnikai WordPress-témák 2020-ig

A legjobb játék WordPress témák a Gamer Blogokhoz és magazinokhoz

Jó WordPress témát keres új gamer blogjához vagy magazinához? Ne keressen tovább, mert átfogó cikket állítottunk össze, amely kiválasztja a rendelkezésre álló legjobb játék WordPress témákat minőség és szolgáltatások szerint, a jótól a jobbig a legjobbig.


A jó játékmagazin megszervezése nem könnyű feladat, ha naponta több cikket kell írni, akkor elengedhetetlen ahhoz, hogy megfelelő rangsorolást kapjon a Google-on, és naprakész legyen az összes hírről, de mi lenne, ha saját véleményt szeretne írni vagy alkosson rangot. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a piac legjobb témáit, a könnyen hozzáférhető, kevesebb funkcióval rendelkezőtől a legjobb, teljes funkciókkal rendelkező témákig. A cikk a rendelkezésre álló jó, nagyon jó és legjobban elérhető WordPress témákat, megrendelőt jellemzi és rangsorolja..

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

Jó játék WordPress témák

Ezt a WP témát azoknak tervezték, akik elindítják saját játékmagazinjaikat, tisztességes blog-hírcsatornákkal és szép megjelenésű moduláris felépítéssel rendelkeznek. Ezeket a témákat azoknak ajánljuk, akik kiindulópontként szeretnének valamit, és a közeljövőben tervezik a bővítést.

1. STK Magazine (Ingyenes)

Az SKT Magazine egy reagáló ingyenes hír- és magazin WordPress téma, amelyet újságok, kiadványok, személyes és vállalati blogok, valamint szerkesztői stílusú webhelyek számára lehet használni..

A honlap és a blogbejegyzések szerkezete jó, tiszta és könnyen olvasható. Az erőforrásokra világít, többnyelvűen kompatibilis és készen áll a fordításra. A fejlesztő azt is kijelenti, hogy a Woocommerce és a Nextgen Galéria kompatibilis, ami hasznosnak bizonyulhat, ha rengeteg olyan véleményt készít, amely galériát igényel.

Természetesen ez egy alapvető téma, így nem számíthat áttekintési / pontozási modulra vagy rangsorolására, mindezt önmagának kell elvégeznie, vagy egy jobb témát kell kiválasztania ebből a cikkből. Ez viszont egy jó kiindulási pont, mivel alapvetően ingyenes és a legtöbb ingyenes magazin témája nem rendelkezik ilyen jellegű bemutatással és funkciókkal.

2. ELRT

Információ és letöltésTekintse meg a bemutatót

A Gametime egy meglehetősen jó téma egy olyan webhely számára, amely egyedi áttekintéseket tartalmaz, lehetővé téve a stílusos bemutatást a legutóbbi játékról vagy a médiaről, beleértve a minősítési rendszert. A téma egyéni legfrissebb híreket is tartalmaz, mint kütyü kategóriaválasztással, és támogatja a kiemelt képeket is.

A bemutató nagyon lenyűgöző, és ha jól teljesítesz az előadó osztályon, nagyjából elkészíthetsz egy teljes játékhelyet ezen a témán alapulva. A vélemények pontszáma és rangsorolása a honlapon az egyik legjobb, amit látunk.

A Gametime be van építve, a fejlesztő szerint hibakeresési módban, amely érvényessé teszi a rock-solid HTML5-et, és a Bootstrap-ban is található, így szinte garantálhatja, hogy bármilyen eszközön jól néz ki. Ez egy nagyon jó megjelenésű téma, amelynek kiemelkedő színe van, ami ízlésétől függően szeretet / gyűlölet reakciót válthat ki.

A téma 45 dollárba kerül, és megvásárolható a CreativeMarket oldalon.

3. Játékportál

A Game Portal remek témája egy játék site-nek, rendkívül jó kiemelt üzenettel rendelkezik a honlapon, nagyon jól strukturált blokkokat tartalmaz a blogbejegyzésekhez, kiváló színválaszték, szép betűtípusok, nagyon tiszta kialakítás és ajax betöltő. A rossz oldalról a téma nagyon drága, 75 dollárba kerül, és nem tartalmaz értékelési / pontozási rendszert.

A hihetetlenül jó megjelenésű üzenet, a tiszta kialakítás és a blogbejegyzések számos blokkja erősebb pontja, bár ennek ára és a felülvizsgálati / pontozási rendszer hiánya nehéz figyelmen kívül hagyni. Ha azt tervezi, hogy korszerűsített játékhelyet hoz létre anélkül, hogy túl sok figyelmet fordítana a különböző részekre és az értékelésekre / pontszámokra, ez nagyon jó alternatíva lehet. Ha sokoldalú megoldást keres több kategóriának és pontszámrendszernek, érdemes kihagyni azt.

4. Gamezone

Információ és letöltésView a Demo

A GameZone egy rendkívül ügyes téma és az egyik legjobb WordPress játéktéma, amely webhelyét hozza létre, ha klánba / csapatba kerül. A téma szintén alkalmas a rángatózó streamekre, a játékos statisztikákra, áttekintésekre, a közösségre, a játékra és a blogbejegyzésekre.

A téma a WP Bakery Page Builderre épül, és őszintén szólva, kissé megnöveli az erőforrásokat, ráadásul rengeteg hatást gyakorol a betűtípusokra és a képekre, így a legtöbb böngészőben lassan megjeleníti, a téma kompatibilis a tonna beépülő modulok, mint például:

 • Forradalom csúszka
 • Kapcsolatfelvételi űrlap 7
 • Alapvető rács
 • MailChimp for WP
 • WooCommerce
 • YITH WooCommerce kívánságlista
 • WooCommerce Social Media megosztási gombok
 • YITH WooCommerce összehasonlítás
 • ThemeREX kiegészítések

Hihetetlenül jó tulajdonságú bemutatóval és kiemelt cikkekkel, elegendő blokkkal a blogbejegyzésekhez, különféle részekkel és akár egy digitális áruház támogatásával is ez a téma nagyon jól illeszkedik a legtöbb játékhelyhez, ha túl tudod tartani a kissé lassú megjelenítést, a áttekintési / pontozási rendszer és az 56 dolláros árcímke. Jelenleg a 23. helyen áll a ThemeForest.

5. Avantura

Információ és letöltésView a Demo

Az Avantura nem egy játékra jellemző téma, inkább egy általános magazin témája, de félelem nem azért, mert minél magasabb rangot kapunk, annál „általánosabban orientáltak” válnak. A véleményekkel ellentétben az általános magazin-témák, amelyek a tetején találhatók, több okból is leginkább a játékmagazinok.

Az Avantura az elsők között, akik általános témát jelentettek, többféle demo célra alkalmasak. Miért olyan fantasztikus témája egy játékmagazinnak, amelyet feltehet? Örülök, hogy megkérdezted.

Az Avantura az egyik legjobb építőköve, amelyet látott egy játékhely építésénél, támogatja az egyedi színkategóriákat (minden komoly játékmagazin számára kötelező), kombinálható népszerű kütyükkel, oldalanként színre szabható, számos lehetőséggel rendelkezik a fejléchez és a lábléchez, és hihetetlenül jó megjelenésű blogbejegyzés-kialakítással rendelkezik. Ezenkívül nagyon jó a szerző modulról, valamint néhány szép következő és előző cikkhorogról. Mindemellett támogat egy szép mega menüt, képekkel.

A rossz oldalról a témában nincs beépített áttekintési / pontozási rendszer, ezt be kell építenie a pluginekkel. Az Avantura 49 dollárba kerül, és a ThemeForest jelenleg a 18. helyen van.

6. GeekMag

Információ és letöltésView a Demo

A Geekmag magazin, hír- és blogmagazin általános témája, kiválóan alkalmas tech, televízió, kultúra, film és játék magazin számára. Esetünkben a GeekMag-nak egy jó formája van, széleskörű szolgáltatásokkal, a bbPress támogatásával, amely lehetővé teszi egy közösség felépítését a WordPress játékmagazinban és a BuddyPress-ben. Támogatja az Ajax betöltését is az oldal sokkal finomabb bemutatása érdekében.

A GeekMag egy Site Builder téma, amelyet a SiteOrigin oldal készítőjén alapoztak, ami azt jelenti, hogy sokkal jobb választási lehetősége van a webhely blokkjainak felépítéséhez. A témának van az egyik legjobb áttekintési / pontozási rendszer, amelyet látunk, ami igazán jó egy ismertető webhely számára. A rossz oldalon a témának van néhány rossz színválasztása egy játékmagazin számára, és ezt kissé meg kell változtatnia, és nincs színkóddal a szakaszok számára.

A GeekMag 49 dollárba kerül, és jelenleg a 19. helyen áll a ThemeForest.

Jobb játék WordPress témák

Ezeket a témákat azoknak ajánljuk, akik vagy már működtetnek egy játékhelyet és szeretnének egy kicsit tovább fejleszteni, vagy komolyan gondolkodnak egy nagyon jó játékhely létrehozásáról, amelyet idővel kibővíthetnek. Ezeknek a témáknak tartalmazniuk kell egy pontozási / áttekintési rendszert, ők is nagyon gyorsan betöltődnek.

7. Kappa

Információ és letöltésView a Demo

A Kappa egy nagyon szigorúan orientált játék WordPress téma, amelynek középpontjában a bemutatás és egy jó áttekintési / pontozási rendszer áll. A témának van a legjobb csúszka, amelyet eddig láttunk a honlapon. Nagyon jó blogbejegyzés, de kissé korlátozott és az első három legjobb pontozási rendszer bemutatása.

A jó dolog ebben a témában az, hogy nagyon szerencsés játékérzettel van beépítve, tiszta és rendszerszerű kialakítású, amely komplexitást és több funkciót kínál egy játék-orientáltabb webhely számára, összpontosítva a jobb megjelenésre. A rossz dolog az, hogy nem rendelkezik színkóddal ellátott rendszerrel, és nincs szélesebb választéka az építőelemekkel az Ön honlapjának felépítéséhez. Ha azt tervezi, hogy egy szép játékhelyet épít túl sok cucc nélkül, ez csak egy tökéletes téma. Az ára nem a legjobb, összehasonlítva a meglévő funkciókkal, és 49 dolláron ül, jelenleg a 10. helyen van a ThemeForest.

8. Kolyoum! Újság WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Kolyoum! egy elegáns többcélú magazin téma, amely rengeteg extra funkcióval rendelkezik. Honlap-elrendezéssel rendelkezik, több mint 10 előre definiált demo, rendkívül optimalizált a sebességre és a teljesítményre, és a WP Bakery Builder-en alapszik, így sok egyedi modul áll készen a játékhoz.

A téma funkciói nem érnek véget ezzel, több mint 10 előre definiált fejléccel, 60 blokk tartalommal, 20 csúszkával és ráccsal integrálva vannak a Visual Composerbe, és még a teljes AMP kompatibilis is. Szerinted elég? Ez egy oka annak, hogy ez a téma szerepel a nagyon jó témák listájában. Tartalmazza a rétegcsúsztatható bővítményt, készen áll a WooCommerce-ra, így akár egy üzletet is integrálhat benne, ragacsos oldalsávval és még sötét bőrgel is rendelkezik. De ez a téma nem lesz teljes pontozási / áttekintési rendszer nélkül, amelyikkel is rendelkezik.

A rossz oldalon a témához nem tartozik egy előre meghatározott demó egy játékszerverhez, meg kell csinálnod egyet azzal, ami van, de csak annyit tehetnél ezzel a témával, hogy nem hagyhatod el ezért. A téma is nagyon olcsó, csak 29 dollárba kerül, olcsóbb, mint az összes többi itt közzétett téma, sokkal több funkcióval. Ha komolyan veszi egy nagyon jó játékhely felépítését, akkor egyszerűen nem tévedhet el ezzel. Jelenleg a 8. helyezett a ThemeForest-en.

A legjobban használható WordPress témák

Ezek a témák azoknak szólnak, akik abszolút legjobbat akarnak. Professzionális játékírók, bloggerek és játék rajongók, akik már rendelkeznek játékoldallal, tudnak egy vagy két dolgot a dizájnról, és még tovább fejleszteni akarják azt. Ennek a témának a széles lehetőségei vannak beépítve, és több tudást igényel azoktól, akik felhasználni akarják őket, ha a lehető legjobbat akarják kihozni. Ezek a témák az abszolút legjobbat jelentik, és ezeket a nagy szerencsejáték-oldalakon használni kell. Az utolsó három a legjobban értékelt és a legjobban bemutatott csomagolás mindegyikéből.

9. Newsmag Mews

Információ és letöltésView a Demo

A Newsmag témát TagDIV építte, a ThemeForest egyik elitfejlesztője. A téma a játékmagazinok tökéletes építési felépítését támogatja, támogatja a Youtube-t és a felülvizsgálati / pontozási rendszert. Legjobb gyakorlatokat alkalmaz a SEO számára, és rendkívül gyors. A TagDIV-t újra és újra elismerték a témák egyik legjobb fejlesztõjeként. Jó hírnevük van, és folyamatosan fejlesztik a témájukat. A Visual Composer használatával kezdték, majd később kicserélték saját TagDIV zeneszerzőjére, amely őszintén szólva a legjobb blokk-készítő egy magazin számára, amit valaha láttunk..

Hihetetlen könnyű megvalósítani egy teljes játékmagazin létrehozását a TagDIV zeneszerzővel, és ez az egyik oka annak, hogy ezt a témát megkapja. A Newsmag kevesebb modult támogat, mint az 1. számú téma, az Újság, de hihetetlenül nagy teljesítményű, és megérdemli a helyet a játékmagazinok legjobb témáinak között. Ezenkívül widgetteket kínál Instagramra, időjárásra, közösségi számlálóra, népszerű kategóriára, szerzői dobozra, hirdetési dobozra, te nevezi.

Nem vagy benne meggyőződve? Van egy egyedi fényképes doboz a képekhez, egy intelligens oldalsáv, egyéni összeépítésű drag and drop galéria, intelligens listák, youtube / vimeo blokkok, ragadós menük és támogatja a Google Fonts, az Adobe TypeKits és a Font Stacks fájlokat. Végül, de nem utolsósorban, tartalmaz egy Ajax Bejelentkezés / Regisztráció modult és a Speed ​​Booster optimalizálást is.

Mit tudna még? A Newsmag természetesen minden idők egyik legfontosabb témája a játékmagazinban, 49 dollár áron nem igazán tévedhet el ennek megszerzésével. Csak hátrányai vannak a játékhoz előre definiált sablon és a kissé még mindig szűk tartalomkép hiányában, emellett ez az egyik legjobb. Ennek oka van annak, hogy jelenleg a 1. helyet foglalja el a ThemeForest.

10. News Gamer

Információ és letöltésView a Demo

Valószínűleg a létező legjobb téma előre meghatározott játéksablonnal, a News Gamer okból a top 3-ban van. A NewsGamer egy professzionálisan reagáló WordPress-sablon, amely alkalmas magazinokra, újságkiadókra, magazinokra vagy haladó blogokra. Miért gondoljuk, hogy ez lehet a legjobb egy játékmagazin számára? Néhány ok.

A News Gamer rendelkezik egy speciális sablonnal egy játék site-hez, amely a legjobb sablon az itt tárgyalt összes téma közül, hogy őszinte legyek. Ez nem lenne elégséges indok az ajánláshoz, ha nem az olyan sokféle szolgáltatás miatt, amely magában foglalja a következőket: Visual Composer blokkok, felső grid elrendezések, kategória elrendezések, posta elrendezések, fejléc elrendezések, ajax oldal, korlátlan oldalsávok és természetesen egy pontozási / áttekintési rendszer.

A téma a boostrapra épül, amely garantálja a jó megjelenésű témát minden eszközön. Építőelemeit a Visual Composer kezeli, és többek között:

 • Speciális kategória beállítások – állítsa be a globális lehetőségeket kategóriákhoz vagy minden kategóriához:
  • Kategóriaelrendezés (12 különböző elrendezés)
  • Oldalsáv elhelyezése (3 különböző elrendezés)
  • Bejegyzések oldalanként
  • Oldalasablon (2 különböző elrendezés)
  • Hirdetési rendszer (felső szalaghirdetés-pozíció, háttérkép-szalaghirdetés vagy szalaghirdetés az elrendezésben)
 • Speciális Feladás / oldal beállítások – állítsa be a globális beállításokat kategóriákhoz vagy minden kategóriához:
  • Feladás elrendezése (7 különböző elrendezés)
  • Oldalsáv elhelyezése (3 különböző elrendezés)
  • Kapcsolódó postaládák (csak hozzászólások)
  • Bejegyzés áttekintése (csak hozzászólások)
  • Audio post opciók
  • Videóbejegyzés lehetőségei
  • Bővített társadalmi megosztás
  • Hirdetési rendszer (felső szalaghirdetés-pozíció, háttérkép-szalaghirdetés vagy szalaghirdetés az elrendezésben)

Mindemellett a téma, egyetlen kétség nélkül, a legjobb sablon egy játék-áttekintő oldalhoz a listán szereplő összes többi téma közül.

És a pontszám legjobb áttekintő sablonja!

A News Gamer egyértelmű nyertes, rengeteg oldalsablonnal, kategóriasablonnal, pontozási rendszerrel és egyéni oldalakkal az értékeléshez, ez a téma az egyik legjobb. Ha nem minden idők legjobbja.

11. Újság

Információ és letöltésView a Demo

Az újságot a TagDIV építette, ugyanazok a fiúk a Newsmag mögött. Az újság ugyanolyan összetevőket tartalmaz, mint a Newsmag (további információt a Newsmag leírásában talál), kivéve az Újság több modult, több fejlécet és mindent. A NewsPaper kétségkívül a TagDIV legjobb témája. Az újságot a Visual Composer környékén tervezték, de később a modulszerkesztőt a TagDIV zeneszerzõ váltotta fel, az építési élmény lényege, amely annyi jó minõsítést ad a ThemeForest-en. Az újság olyan, mintha a Newsmag újra lett töltve, mindent tartalmaz, amely a Newsmagban létezik, hozzáadott modulokkal, további konfigurációs lehetőségekkel és nagyobb rugalmassággal. Ez továbbra is egy általános hírmagazin-téma, amely tökéletesen illeszkedik egy játékmagazinhoz. Az újság jelenleg a ThemeForest 1. helyén van, láthatja, hogy mennyire szereti ezt a témát. A fejlesztők folyamatosan fejlesztik azt, és ez már elérte az eddig ismeretlen érettségi szintet bármely más eladó témában. Az újság a legrugalmasabb téma, amellyel előállhatott egy magazin számára, és feltétlenül szükséges.

Az ára magasabb, mint a Newsmag, természetesen, 59 dollár, de feltétlenül ajánlott. Nemrégiben frissítették a 8.8-as verzióra azzal a további bónusszal, hogy képes a TagDIV komponátorban teljes egyedi oldalra építeni, hozzáadott funkciókkal, hatékonyan lehetővé téve a céloldalak létrehozását a saját játékhelyén, jelentősen megnövelve az erőt és a rugalmasságot. Az újság arról szól, hogy mi a legjobb dolog a játékmagazinokhoz, és a közelmúltban még egy teljes fekete preset-et is hozzáadott. A beépített opciók száma felülmúlhatatlan, és ez a legmegfelelőbb javaslatunkban rejlik.

Végül, de nem utolsósorban, az itt felsorolt ​​összes téma közül az Újság az egyetlen, amely több mint 55 előre definiált sablonnal rendelkezik! Egy kattintással elindul egy előre definiált sablonnal, amely készen áll a kisebb finomításra. A kellő tapasztalattal rendelkezők számára az Újság lehetővé teszi a teljes webhely létrehozását, kevés gombnyomással és rengeteg időmegtakarítással.

Vágott a közepébe…

Tehát elolvasta az összes cikket. Szeretné tudni, hogy mi a valódi gyöngyszeme ennek a listának? Összegezzük neked. Ha tapasztalatlan blogger vagy, és el szeretné indítani az új játékhelyet, akkor javasoljuk a Gametime alkalmazást. Ha kissé tapasztalt és szeretne valami finom témát az új játékhelyére, akkor mindenképpen ajánljuk a Kappot. Ha tapasztalt szakember vagy csak azt akarja, hogy a legjobb téma legyen, akkor ezt a legjobb helyet két témának kell fenntartani: újság és a News Gamer.

Ha a következő lépéseket szeretné megnézni, akkor lépjen be blogunk elkészítéséhez című útmutatónkba, amelyben megismerheti a téma telepítését és a tartalom hozzáadását, vagy a közösségi média marketing útmutatójáról, hogy megtudja, hogyan használhatja a közösségi médiát az olvasók közönségének növelésére..

Remélem, hogy ez a cikk hasznos és informatív volt az Ön számára. Ha bármilyen észrevétele van a témákkal kapcsolatban, kérjük, ne habozzon megosztani azokat az alábbi megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map