10+ legjobb A / B osztott tesztelő eszköz a WordPress-hez a konverziós arány javítása érdekében

A legjobb A / B osztott tesztelő eszközök a WordPresshez

Ha a WordPress webhelyén termékeket árusít, szolgáltatásokat reklámoz, vagy bármilyen választ vagy tevékenységet felhív az olvasóitól, akkor az A / B osztott tesztelési eszközök és beépülő modulok, amelyeket ma vizsgálunk, nagy valószínűséggel tehetik az Ön webhelyét hatékonyabb célkonverziós eszköz.


Ha tartalma variációit hoz létre, és szétválasztja vagy A / B teszteli őket egymással szemben, megnövelheti a kívánt műveletet végrehajtó látogatók arányát. Ezek a tartalmi variációk lehetnek olyan kicsik, mint a link szövegének megváltoztatása egy üzenet végén, egészen a két különböző céloldal mintázatának összehasonlításához..

Tehát függetlenül attól, hogy több pénzt szeretne keresni a webhelyéről, vagy csak több megbeszélést és interakciót szeretne létrehozni a tartalma körül, elengedhetetlen, hogy időt töltsön a tartalom tesztelésén és optimalizálásán, hogy megtudja, mi működik, és mi nem.

Szerencsére számos beépülő modul biztosítja az eszközöket ehhez a WordPress adminisztrációs felületén. Szóval, a megfelelő eszközt keresi webhelyéhez? Nos, szerencséd van. Itt állnak a WordPress legjobb tesztelési eszközei és beépülő moduljai (vagy legalább úgy gondoljuk, hogy elég fantasztikusak).

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Nelio A / B osztott teszt

Nelio AB Split tesztelő eszköz a WordPresshez

A Nelio AB Testing egy plugin, amely lehetővé teszi A / B tesztek futtatását a WordPress webhelyén az átalakítási arány javítása, valamint a tartalom és a formatervezés optimalizálása érdekében.

Az elvégzendő tesztek vagy kísérletek típusa magában foglalja a bejegyzés két verziójának összehasonlítását – a kis szöveges csíkoktól a teljes kialakításig és elrendezésig, a címsor teszteléséig, a témák összehasonlításához, a kütyü teszteléséhez és a menüelrendezések összehasonlításához. Nagyon sok a weboldal bármely aspektusát ki lehet vizsgálni. Az üzenet felszólításáig a teljes elrendezésig az új A / B CSS teszt segítségével. Ön is kap egy nagy teljesítményű térképező eszközt, hogy pontosan megnézze, ahova a látogatók kattintanak a hozzászólásokra és az oldalakra.

Nelio A / B tesztelés a WordPresshez

A tesztek beállításának és kezelésének vezérlőelemei zökkenőmentesen integrálódnak a WordPress adminisztrációs területébe. Ez azt jelenti, hogy nem kell új rendszert elsajátítania vagy másik fiókot kezelnie ahhoz, hogy elindítson A / B teszteket a WordPress webhelyén. Mivel azonban a szolgáltatás felhőalapú, a számítás a Nelio szerverekre történik. Ez megakadályozza, hogy webhelye lelassuljon, amíg a tesztek futnak, és a számok összenyomódnak.

Míg a bővítmény a szolgáltatás és a webhely integrálásához ingyenes, valamint hozzáférést biztosít a 14 napos ingyenes próbaverzióhoz, regisztrálnia kell valamelyik fizetős előfizetési tervét, hogy hosszabb ideig használja a szolgáltatást..

A 14 napos ingyenes próbaverzió segítségével jól megértheti, mit kínál a Nelio A / B tesztelés. Ha webhelye elegendő forgalmat bonyolít, akkor még javíthatja az átváltási arányokat, és még több eladást generálhat, mielőtt a próbaidőszak lejár..

2. Címkísérletek

Címkísérletek A / B osztott tesztelő eszköz a WordPresshez

A Title Experiments egy A / B megosztott tesztelési plugin a WordPress számára. Miután telepítette a Címkísérleteket a saját webhelyére, elkezdheti kipróbálni a blogbejegyzéseinek címeit, hogy megtudja, melyik kapja az olvasók legnagyobb figyelmét.

A hozzászólás létrehozása képernyőn megadhatja a címvariációkat. Ezután minden alkalommal, amikor bejegyzéseit felsorolja a webhelyén, például a legutóbbi hozzászólások widgetben vagy az archívum oldalain, ezeket a címváltozásokat egymással szemben tesztelik..

Ennek a bővítménynek nemcsak hozzá kell járulnia az egyes látogatók által a blogodban megtekintett hozzászólások számának növeléséhez, hanem az is, hogy jobban tudjon megírni az általános címeket – ez egy olyan készség, amelyet feltétlenül érdemes ápolni..

3. Egyszerű oldalteszter

Egyszerű oldaltesztelő WordPress bővítmény

Az Simple Page Tester segítségével kiválaszthat egy olyan bejegyzést vagy oldalt a webhelyén, amelyet optimalizálni szeretne. Az oldal kipróbálható módosított másolat, a webhely egy másik kilépő oldala alapján, vagy dönthet úgy, hogy létrehoz egy új oldalt a.

Egyszerű oldaltesztelő

Miután megadta a megosztott tesztkísérletek nevét, leülhet, és várhatja meg, hogy az eredmények megjelenjenek. Miközben rendelkezésre áll ennek a pluginnek egy ingyenes verziója, csak azt láthatja, hogy hány látogatást kapott az egyes variációk. Ha tudni szeretne a célkonverziós arányokról és egyéb hasznosabb adatokról, akkor frissítenie kell a prémium verzióra.

Annak ellenére, hogy az Simple Page Tester ingyenes verziója nem rendelkezik hasznos funkciókkal, a prémium verzió viszonylag megfizethető egyszeri díjért kapható..

4. A WordPress felszólítja a cselekvésre

A WordPress felszólítja a cselekvésre osztott tesztelési bővítményt

Az ingyenes WordPress cselekvésre hívó bővítmény lehetővé teszi cselekvési felhívások létrehozását a webhelyén. Ezeket a CTA-kat egymás ellen vizsgálják, hogy megtalálják azt, amelyikkel a látogatók a legkedvezőbb módon működnek együtt .

Ezek a cselekvési felhívások az egyszerű linkektől egészen a közösségi média gombjain, a fájlok letöltéséig és még sok mindenig terjedhetnek. A beépülő modul sablonválasztékot tartalmaz a cselekvésre ösztönzés létrehozásához, bár lehetősége van egy üres vászonról indítani. A sablonok testreszabását megkönnyítik a megjelenési beállítások és az egyedi üzenet hozzáadása a WordPress szerkesztő segítségével.

A cselekvésre ösztönzõk beilleszthetõk a WordPress hozzászólásaiba, oldalain és más területein, ahol megjeleníteni szeretné. Ezenkívül, miután létrehozta a cselekvésre ösztönzést, létrehozhat egy változatot, és hagyhatja, hogy a tesztelés megkezdődjön.

A WordPress felszólítja a cselekvésre

Ha olyan eszközre van szüksége, amellyel felépítheti saját újrafelhasználható cselekvésre ösztönző gombjait, azzal a képességgel, hogy szétpróbálhassa őket egymással szemben, akkor ez az ingyenes plugin jó lehetőség.

5. WordPress céloldalak

A WordPress Landing Pages osztott tesztelési pluginja

Növelje az átalakítást a WordPress Landing Pages plugin segítségével. Ez az ingyenes plugin az ACF keretrendszert használja alapul a céloldal-sablonok létrehozásához. Egyszerűen készítsen variációkat, és kezdje el a tesztelést, hogy megnézze, mit reagálnak az olvasók vagy az ügyfelek.

A WordPress Landing Pages bővítmény beépített képességeket tartalmaz a konverziók figyelésére és A / B vagy többváltozós tesztek létrehozására. Ezekkel az adatokkal hatékonyan és célzottan megcsinálhatja a nyitóoldal kialakítását a konverziós arány optimalizálása érdekében. Egyéb szolgáltatások a meglévő oldalak klónozására, az előzetesen kitöltött űrlapokra, a nyomvonalak nyomon követésére és még sok másra vonatkoznak.

6. ConverThis

ConverThis A / B osztott tesztelő eszköz a WordPresshez

A ConverThis bővítmény korlátlan kampányok és széles körű konverziókövetés elősegítését segíti annak érdekében, hogy pontosan megnézze, mely összetevőktől szabaduljon meg és tárolja webhelyein. Az automatizált megosztott tesztelési platform közvetlenül integrálódik a WordPress irányítópultjába, így a jelentések ellenőrzésekor már nem kell egy teljesen új szoftverre ugrani..

A fő ok, amiért a ConverThis kiemelkedik a tömeg többi tagjától, az az, hogy a kattintásokat is nyomon követi, míg más eszközök úgy tűnik, hogy inkább az átalakításra és a megosztott tesztelésre összpontosítanak..

7. Marketing optimalizáló

Marketingoptimalizáló osztott tesztelése WordPress beépülő modul

A Marketing Optimizer for WordPress bővítmény mindent megad, amire szüksége van egy tesztelő eszközben, mivel automatikusan nyomon követi a webhely minden egyes oldalát.

A plugin szállít egy oldallistát, amelyet szűrhet és tesztelhet a kiválasztott oldalak között. Az oldal részletei felületet használhat variációk létrehozására is meglévő oldalak számára. Minden könnyen kezelhető egy helyen, és ennek a rendszernek a megvalósításához nem kell sokat tudnia a technológiáról. A közelmúltban a bővítményt frissítették, hogy tartalmazzon ingyenes cselekvésre ösztönző (CTA) sablonokat, felbukkanó sablonokat és tesztelési eszközöket.

8. Optimálisan

Optimizely X Split Testing WordPress plugin

Az Optimizely X bővítmény az egyik megosztott tesztelési lehetőség, amely könnyebben teszteli az oldalak és a hozzászólások címsorát. A plugin meglehetősen egyszerűen telepíthető az Ön webhelyén, és rendelkezik egy kód nélküli vizuális szerkesztővel is, így bárki felhasználhatja azt tesztek létrehozására. Az Optimizely X valósidejű ROI-eredményeket generál, így tudja, mi működik, és mi nem.

A többcsatornás optimalizálás azért is hasznos, hogy elérje az embereket, függetlenül attól, hol vannak, és készüléktől függetlenül. Ha azt jelenti, hogy számítógépet vagy mobil eszközt használnak, akkor képesnek kell lennie arra, hogy osztottan tesztelt tartalmat szolgáltasson.

A plugin aktiválásához regisztrálnia kell egy Optimizely fiókot (bár az összes tesztelést és az eredményeket a WordPress irányítópultján kezeljük).

9. Elementor osztott tesztje

Elementor WordPress beépülő modul osztott tesztje

Használja a népszerű Elementor oldalkészítőt egyéni webhelyek vagy céloldalak létrehozásához? Érdemes lehet kipróbálni az Split Test for Elementor tesztet. Ezzel a pluginnel különféle egyedi Elementor alapú terveket tesztelhet, hogy megnézze, melyik konvertálja jobban. Tesztelje a címsorokat, próbáljon ki különböző feliratozási mintákat, kitalálja, mely gombokra kattinthatóbb és még sok más.

A megosztott teszt funkció használatához egyszerűen állítsa be a megosztott teszt variációs beállításait az „Speciális” szakaszban, amikor modulot hoz létre vagy szerkeszt. Ezután nyomon követheti a variációk teljesítményét a WordPress irányítópultjának Splittest lapon létrehozott jelentések segítségével.

Az Elementor osztott tesztje a saját szerveren lévő adatokat használ – ez biztonságos választást jelent azok számára, akik a GDPR-előírások betartásával foglalkoznak, mivel nem gyűjt további látogatói információkat, vagy nem osztják meg azokat harmadik féllel..

10. V / C Splitter Pro (prémium)

V / C Spitter Pro WordPress Split tesztelő bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

Használja a WPBakery eredeti Visual Composer pluginját az Elementor helyett? Nincs mit. A V / C Splitter Pro beépülő modul A / B megosztási tesztelési lehetőségeket ad hozzá, amelyek mindenki számára hasznosak, akik a nagyteljesítményű oldalkészítőt használják.

A VC Splitter tesztelési modul a Visual Composer elrendezéseinek összeállításakor érhető el. Egyszerűen hozza létre a variációkat a modulon belül, és adja meg a split teszt nevét. A teljesítmény ellenőrzéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy menjen az oldalszerkesztőbe, és kattintson a VC Splitter modulra – az új statisztikákkal frissül minden egyes megnyitáskor / megtekintéskor..

Függetlenül attól, hogy teszteli-e a feliratokat, a céloldalakat, a regisztrációs űrlapokat, a fejléceket vagy az elrendezéseket, a VC Splitter plugin egy biztos módszer arra, hogy javítsa az értékesítési csatornát és a konverziókat, ha már használja az eredeti WPBakery Page Builder alkalmazást .

11. A WooCommerce AB osztott tesztelése (prémium)

WooCommerce AB Split tesztelési WordPress plugin

Információ és letöltésView a Demo

Rengeteg A / B megosztott tesztelési eszközt fedeztünk fel a különféle WordPress tartalmi elemekre, azonban hiányzott az e-kereskedelem, amely kissé trükkös lehet. Itt jön be a WooCommerce Simple Split Testing plugin.

Ezt a speciális plugint a termékváltozás tesztelésére hozták létre. Ahelyett, hogy ugyanazt a terméket többször felveszi a webhelyére, és megzavarja az ügyfeleket, egyszerűen futtasson egy split tesztet. A termékváltozási nézetek, a megrendelések és az eladási arány nyomon követése. Ezen felül megtekintheti egy jelentést, amely felsorolja az egyes termékváltozások összes rendelését. Ez egy nagyszerű módszer az új termékleírások, termékmegjelenítések és még sok más tesztelésére.

12. Google Optimize

A Google osztott teszt eszközének optimalizálása

Bár nem plugin, akkor azt meg kell adnia a Google-nak, hogy elkészítse az egyik legjobban osztott tesztelési eszközt, amely bármely weboldalon elérhető (WordPress vagy sem). A Google Optimalizálja a linkeket közvetlenül a Google Analytics-fiókjához. Ez azt jelenti, hogy nagyjából azonnal hozzáférhet a nagyon pontos adatokhoz, a megosztott tesztek tényleges teljesítménye alapján. Ráadásul már telepítve van az asztali és a mobil variációk tesztelésére.

Szerencsére a telepítés rendkívül egyszerű, még non-dev típusok esetén is. Csak annyit kell tennie, hogy szinkronizálja az Analytics-fiókját, majd hozzáadja az Optimalizálási kódrészletet az Ön webhelyén már található Analytics követőkódhoz (csak kövesse a A telepítési útmutató optimalizálása). Ezután készen áll a tesztelés megkezdésére! Optimalizálja a „Kísérletek” címkéit, és elsősorban az oldalváltozatok tesztelésére vannak beállítva. Csak add hozzá a különféle URL-eket, amelyeket át kell próbálni / összehasonlítani, és módosítsa a beállításokat a változó súlyokhoz (milyen gyakran jelenik meg az egyes), a célok és a célzás. A kísérlet során az optimalizálás és a Google Analytics szolgáltatásban is hasznos jelentésekhez férhet hozzá.

Mivel a legtöbb webhelytulajdonos már az Analytics szolgáltatást használja a forgalom és a konverziók nyomon követésére, a Google Optimize kiváló választás a megosztott teszteléshez. Ez egy megfizethető (ingyenes), pontos és meglehetősen alacsony erőfeszítésű lehetőség a megvalósításához.

Záró gondolatok a WordPress A / B osztott tesztelő eszközeiről

Mint az imént láttuk, a legjobb (véleményünk szerint), jól megtervezett és hasznos bővítmények a WordPress webhelyén lévő A / B megosztott tesztelés elvégzéséhez..

Függetlenül attól, hogy lassan elindul egy bővítménnyel, például a Címkísérletekkel, és összehasonlítani szeretné a beküldött címeket, vagy mélyen belemerül a webhely minden szempontjának tesztelésébe és optimalizálásához egy olyan szolgáltatással, mint a Nelio A / B tesztelés vagy a Google Optimize, van egy lehetőség, amely megfelel az Ön igényei és költségvetése.

Ha bármilyen kérdése vagy megjegyzése van az A / B megosztott tesztelési eszközökkel és a webhely optimalizálásával a magasabb konverziós arány érdekében, kérjük, hagyjon üzenetet az alábbiakban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector