10 ingyenes WordPress beépülő modul szerkesztői munkafolyamat kezeléséhez

10 nagyszerű WordPress-bővítmény szerkesztői munkafolyamat kezeléséhez

Mindannyian tudjuk, hogy a WordPress több szerzőből álló webhely vagy blog munkafolyamatainak kezelése nehéz és időigényes lehet. Óriási munkát igényel a tartalom következetes megtervezése, kezelése és hatékony terjesztése. Az egész folyamat felügyelete okozhatja a haj nagy elszakadását és az álmatlan éjszakákat. Szerencsére ez már nem így van.


A csodálatos WordPress-bővítmények világa várja a kezét, mindegyik megoldja a szerkesztői munkafolyamat egy adott részét. Tíz alapvető eszközt választottunk ki, amelyek segítenek munkád strukturálásában a tartalom létrehozásának három alapvető alkotóelemén keresztül: tervezés, menedzsment és terjesztés.

Tekerjük fel az ujjainkat, búcsút mondjunk a végtelen e-mail mellékletek és rendezetlen fájlok rémálmától, és kezdjük el a WordPress-t működni!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Előzetes közzétételi ellenőrzőlista

Előzetes közzététel utáni ellenőrzőlista plugin

Ellenőrző listákat használ a következetes legjobb tartalom előállításához? Remélhetőleg a válasz igen. Nos, mostantól könnyedén megoszthatja ezeket a csapat többi írójával a Pre-Publish Checklist plugin segítségével.

Ez a beépülő modul lehetővé teszi ellenőrző listák létrehozását és kezelését a hozzászólások, oldalak és az egyéni hozzászólástípusok számára. A lista létrehozása egyszerű. Csak nyissa meg a Beállítások> Előzetes közzétételi ellenőrzőlista elemet, és használja a listájához az „Új elem hozzáadása” mezőt. Még a munkafolyamat kötelező részévé is teheti, hogy az ellenőrző lista kitöltésre kerüljön (vagy ehelyett engedélyezheti a figyelmeztetést). Használja ki az ellenőrző listák erejét, hogy kielégítse az olvasói igényt a lehető legmagasabb minőségű tartalom iránt.

2. Élesztő SEO

Yoast SEO plugin

Nincs értelme nagyszerű tartalmat kiosztani, ha senki sem fogja elolvasni. Optimalizálnia kell a keresőmotorok tartalmát, hogy rangsorolhassa a megfelelő kulcsszavakat, és irányítsa a releváns forgalmat az oldalaihoz. Ne tévesszen be – a SEO valóban létrehozhat vagy megtörhet egy webhelyet.

A Yoast SEO segítségével optimalizálhatja az oldalon megjelenő SEO összes releváns szempontját, hogy webhelyét rangsorolja és gyakrabban látogassa meg. Ugyanilyen fontos, hogy a jobb tartalom megírásának elősegítésére összpontosítson azzal, hogy biztosítja, hogy a kiemelt kulcsszót minden cikkben vagy bejegyzésben felhasználják. Még egy könnyen használható Yoast SEO útmutatóval is segítünk Önnek az indulásban.

A Yoast SEO-t dicsérettel tekintik a legjobb SEO pluginnak, amelyet mind a SEO szakértők, mind a kezdők egyaránt bocsátanak ki, és több mint egymillió aktív telepítéssel rendelkezik, így jó társaságban vagy ezzel!

3. Felhasználói szerep-szerkesztő

Felhasználói szerepszerkesztő

Ha több felhasználói blogot vagy webhelyet működtet, akkor kritikus fontosságú, hogy ellenőrzése alatt tartsa a felhasználói képességeket, és hogy képes-e hozzárendelni konkrét szerepeket. A WordPress természetesen lehetővé teszi a szerepek általános szintű korlátozását az adminisztrátor, a szerkesztő, a szerző, a közreműködő és a követő / néző lehetőségek mellett. Mi lenne, ha mégis konkrétabb vagy egyedi szerepeket szeretne kinevezni?

A Felhasználói szerep-szerkesztő beépülő modul lehetővé teszi (rendszergazdaként), hogy minden egyes felhasználóhoz rendeljen konkrét szerepeket, akik hozzáférnek az Ön webhelyéhez. Válasszon olyan lehetőségeket, amelyekhez a felhasználók hozzáférhetnek egy adott oldalhoz vagy bejegyzéshez, ki tölthetnek le plugineket, ki tudják változtatni az Ön webhelyén, és számos más egyéni szerepet és képességet. A plugin telepítése révén szigorúan ellenőrizheti a felhasználók szervezését és a munkafolyamat pontosabb testreszabását.

4. A Flow szerkesztése

A Flow WordPress bővítmény szerkesztése

A Szerkesztési folyamat a végső bővítmény a szerkesztői munkafolyamat kezeléséhez. Mindent tartalmaz, amire szükség van a szerkesztői csoport megszervezéséhez és együttműködéséhez. A legkorszerűbb vizuális naptár mellett az Edit Flow egy egyedülálló funkcióval, az Egyéni állapotok néven is elérhető – állapotcímkék, amelyek segítségével könnyebben követhetők a munkafolyamat kulcsfontosságú szakaszai..

Az olyan kiegészítő szolgáltatások, mint a megjegyzések és a metaadatok, megkönnyítik a jobb kommunikációt és a szinkronizálást a fantasztikusan elfoglalt szerkesztői csapaton belül.

5. Oázis munkafolyamat

Oasis munkafolyamat-bővítmény

Szeretne az Edit Flow egyszerűsített verzióját? Az Oasis Workflow a válasz. Ez magában foglalja az összes kulcsfontosságú komponenst, amelyre szükség van az egyszerű felhasználói felület segítségével az automatizáláshoz és az összetett munkafolyamat létrehozásához.

Három egyéni állapotot, hozzárendelési és újbóli hozzárendelési képességeket, esedékesség dátuma és e-mail emlékeztetőket kínál, és még sok más. A plugin prémium verziója lehetővé teszi több munkafolyamat létrehozását 49 USD-tól kezdve. De ne tévesszen meg az ingyenes verzió egyszerűsége miatt. Segít a szétzúzódásban is a leginkább hektikus munkafolyamatokhoz.

6. Szerkesztői naptár

Szerkesztői naptár WordPress bővítmény

A legtöbb optimalizált szerkesztői munkafolyamatnak közös kulcsfontosságú eleme van: a részletes és jól karbantartott szerkesztési naptár. A szerkesztői naptár létrehozása a nagy tartalomstratégiának könnyen emészthető vizuális áttekintése, tartalmi ötletekkel, feladatokkal és ütemtervekkel, egyértelműen megjelölve..

A Szerkesztői naptár beépülő modul egy egyszerű vizuális naptár, amely még a legszélesebb szétszórtokat is elrendezhet és a munkafolyamat tetején teheti meg. Ez a bővítmény áttekintést nyújt az összes (több szerzőtől származó) bejegyzéséről, státusáról és közzétételének időpontjáról. Minden postai típushoz használható. Telepítse még ma, és úton van a tartalmi stratégia jelentős finomításához.

7. CoSchedule

CoSchedule Free WordPress plugin

Végül pedig a sokoldalú közösségi szerkesztői naptár a WordPress-hez! A CoSchedule plugin egy vizuális közösségi média szerkesztői naptár, amely ütemezheti a közösségi médiát és a blogbejegyzéseket egyidejűleg, felgyorsítva a munkafolyamatot. Ez lehetővé teszi, hogy sorba állítsa a közösségi média üzeneteit, hogy automatikusan elküldésre kerüljenek a közzétett hozzászólásokkal. A plugin intuitív drag-and-drop-felülete megkönnyíti és szórakoztatóvá teszi a közösségi szerkesztői munkafolyamat megjelenítését és automatizálását.

8. Jetpack

JetPack beépülő modul

Nem lenne elképesztő, ha megoszthatnánk nagyszerű tartalmakat közösségi csatornákon, és közvetlenül a WordPress-en keresztül kapcsolatba léphet a közösségi felhasználókkal? A WordPress Jetpack beépülő modulja segít abban, hogy éppen ezt tegye – és még sok minden mást – a WordPress háttérrendszerének kényelme alapján..

A Jetpack tele van olyan eszközökkel és funkciókkal, amelyek a forgalom generálására és a társadalmi teljesítményre összpontosítanak. A nyilvánosságra hozatal eszköz például lehetővé teszi az új hozzászólások automatikus elosztását a választott közösségi média hálózatokba. A platformon belül a postai teljesítményét is mérheti. Telepítse a Jetpack-et, és kezdje el megosztani a megosztását még ma.

9. Google Site Kit

Google Site Kit a WordPresshez

Bármely tartalomstratégia egyik legfontosabb része az elemzés, különös tekintettel az időre és a pénzre, amelyet befektet a fantasztikus tartalom marketingjére.

A Google Analytics ingyenes, és gyakorlati betekintést nyújt a közönségbe, a webhely fő mutatóihoz és az általános marketingteljesítményhez. Ezt az információt felhasználhatja az általános tartalom marketingstratégiájának tájékoztatására és irányítására.

Az ingyenes Google Site Kit bővítmény részletes forgalmi, demográfiai és kulcsfontosságú teljesítménymutatókat biztosít, amelyek mind könnyen elérhetők a WordPress műszerfalán. Többé nem veszítheti el magát a Google Analytics mélységéből. Az összes szükséges információval rendelkezik (más Google-szolgáltatásokkal, például Adsense, PageSpeed ​​Insights és egyéb) ahhoz, hogy ott hozhasson döntéseket, ahol szüksége van rá.

10. UpdraftPlus

UpdraftPlus WordPress biztonsági mentési bővítmény

Képzelje el, hogy felébred annak érdekében, hogy évek óta nagyszerű tartalmat keressen egyszer. Ez egy gondolat, amely rettegéssel töltötte meg a szerkesztőket. Győződjön meg arról, hogy biztonsági másolatot készített a WordPressről a webhelyén, és rendszeresen olvassa el az értékes tartalmat az UpdraftPlus (vagy egy másik bővítmény) segítségével, a munkafolyamat részeként. Ezt az ingyenes bővítményt kifejezetten a webhely-összeomlások elleni védelemre és az adatáttelepítés megkönnyítésére fejlesztették ki. További információ a plugin szolgáltatásairól az UpdraftPlus áttekintésünkben.

Elbúcsúzni kell attól, hogy aggódik amiatt, hogy webhelye lángba kerül, és használja ezt a lelki nyugalmat, hogy a nagyszerű tartalomra összpontosítson, amelyet holnap meg fog osztani, a listán szereplő összes nagyszerű WordPress plugin segítségével..


A szerkesztői munkafolyamat őszinte kezelésének nem kellene küzdelemnek lennie. Érdemes időt szentelni a fentiekben felvázolt lehetőségek kutatására. Helyezze el a folyamatait, és biztosak legyenek, és izgatottan érzi magát a teljes webhelyén, és alig várja a nagyszerű tartalmat, amellyel kapcsolatban most biztos vagy, hogy csökken..

A listánkba tartozó plug-inek egy részének vagy egészének telepítésével messze megy a szerkesztői munkafolyamat automatizálása, optimalizálása és ésszerűsítése felé. Ez megszabadítja Önt arról, hogy a lehető legjobb tartalom következetes létrehozására összpontosítson egy boldog, produktív írócsoport segítségével.

Szeretnénk hallani, mit gondol a listánkról, és ha van olyan javaslata, amelyet elmulasztottunk. Ossza meg tippeit és gondolatait a megjegyzésekben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map