10 ingyenes MailChimp WordPress beépülő modul az optinok számának növeléséhez

Ingyenes WordPress beépülő modulok a MailChimp lista bővítéséhez

Sok blogger az e-mail listáikat tartja a saját tulajdonuk legfontosabb eszközeinek. Még ha nem is menne ilyen mértékben, mint hozzáértő blogger, akkor tudod, hogy a pénz szerepel a listán. Más szavakkal: minél több kiváló minőségű e-mail előfizetővel rendelkezik, annál nagyobb jövedelmet generálhat online üzleti tevékenysége révén – és ezek az ingyenes MailChimp WordPress bővítmények remek alkalom a kezdéshez..


Számos nagyszerű e-mail előfizetési szolgáltató érhető el online, de ez a bejegyzés a MailChimp-re összpontosít – egy széles körben használt e-mail marketing eszköz, amely szilárd funkciókkal segíti a blogod levelezőlistájának felépítését, bővítését és karbantartását. Ingyenes, ha 2000 előfizető listát és havi 12 000 e-mailt kínál ingyenesen; ezen túlmenően a MailChimp előfizetési terveket kínál, amelyek növekednek a vállalkozással.

A telepítés egyszerű, és egy WordPress webhelyen a MailChimp pluginek aktiválása növelheti a naponta érkező e-mail engedélyeket. Ezt szem előtt tartva, ebben a cikkben felsoroltuk a legjobb ingyenes WordPress MailChimp pluginokat, amelyek lehetővé teszik az e-mail lista bővítését. Nézzük megrepedni!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. MailOptin előugró ablak a MailChimp integrációval

MailOptin - Előugró ablakok, E-mail Optin űrlapok és hírlevelek

Először is, a MailOptin egy vezető generációs plugin, amely tökéletesen integrálódik a MailChimp-hez. A plugin ingyenes Lite verziója rengeteg lehetőséget kínál, hogy meggyőzze az olvasókat a MailChimp-alapú hírlevelének feliratkozásáról. Adjon hozzá egy felugró ablakot, oldalsáv-widgetet vagy egy post / stílus utáni űrlapot. Vagy megcélozhat bizonyos bejegyzéseket és oldalakat is az oldalszintű célzás segítségével.

MailOptin kampánykészítő

A MailOptin segítségével van egy beépített kampánykészítő, amely megkönnyíti az optin űrlapok létrehozását. Válassza ki a dizájnt, testreszabhatja a címsort, adjon hozzá mezőket, és természetesen válassza ki az e-mail szolgáltatót és a listát. Választhat egy űrlap kitöltési műveletet is, például az űrlap bezárását és az oldal újratöltését, vagy átirányítást egyéni URL-re

Vagy frissítheti a MailOptin prémium tervre, és hozzáadhat ólomgenerációs funkciókat, e-mail automatizálást és akár hírleveleket. Ezekkel a prémium lehetőségekkel A / B megosztott teszttel végezhet regisztrációs űrlapokat, hozzáadhat értesítési sávot vagy csúszhat az elrendezésekben, észlelheti a blokkolókat, választhat a 30+ CSS3 animációk közül, létrehozhat automatikus válaszadót az új regisztrációkhoz és még sok másat. Erős befektetés, ha hírlevele nagy része marketing stratégiájának.

2. MailChimp a WordPress számára

MailChimp a WordPress számára

A MailChimp for WordPress egy ingyenes plugin, amelyet az ibericode készített. Miután aktiválta a beépülő modult, és megragadta az API-kulcsot a MailChimpből, a MailChimp-adatok elérhetők lesznek a beépülő modul beállításainak képernyőjén. Ez azért kényelmesnek tartom, mert minden e-mail listához tartozik egy táblázat, amely tartalmazza az összes mezőt, sőt az egyes csoportok előfizetőinek számát. Ezzel az információval meghatározhatja, hogy hány mezőt kíván belefoglalni az opt-in formába.

A MailChimp a WordPress felső sávjának beállításaihoz

Ez a bővítmény több megjelenítési lehetőséget kínál. Például a felső sáv bejelentkezési formájával kiválaszthatja az e-mail listát a legördülő menüből, majd testreszabhatja. A sáv, a gomb és az e-mail helyőrző szövege mind kitölthető az Ön példányával. A sávot az oldal tetejére vagy aljára is elhelyezheti, megváltoztathatja annak színét, megadhatja a gomb és a szöveg színét – ez minden csodálatos eszköz, amely segít Önnek ragaszkodni a blog színsémájához. A prémium verzióval tovább változtassa meg a feliratkozási doboz kinézetét.

A nagyobb belépési űrlapokat bárhová el lehet helyezni rövid kódok segítségével. Elérhetők az átirányítás URL-beállításai, amelyek lehetővé teszik az új előfizetőknek a választott „Sikeres bejelentkezés” oldalra mutatását.

Végül a MailChimp for WordPress jelölőnégyzet-beállításokat is kínál. Azok a látogatók, akik megjegyzéseket fűznek hozzá, vagy regisztrálódnak az Ön webhelyére, választhatják az e-mail listádat a négyzet bejelölésével.

3. A MailMunch által készített MailChimp űrlapok

MailChimp Forms by MailMunch

Amit szeretek a MailMunch MailChimp Forms iránt, az az, hogy kicsit nagyobb szabadsággal rendelkezik az opt-in űrlapok testreszabása nélkül, a prémium tervre való frissítés nélkül. Ez a bővítmény könnyen szinkronizálható a MailChimp-fiókjával, és annyi űrlapot hozhat létre, amennyit csak akar. Tehát ha minden blogbejegyzéshez tartalomfrissítést kínál, akkor külön űrlapot hozhat létre mindegyikhez, ha szeretné. Ez a plugin öt űrlaptípust kínál: felugró, beágyazott, felső sáv, görgetődoboz és oldalsáv.

mailmunch-plugin-popup-forma

A fenti képernyőkép egy példa a popover átvételi formára. Animált lehetőségei a következők: gumiszalag, lepattanás, lengés, repülés, tada és hullámzás. Ez meglehetősen jó választás egy ingyenes MailChimp WordPress plugin számára. Kiválaszthatja azt is, hogy az űrlap megjelenik-e az oldal betöltésekor és / vagy a kilépéskor. Ha nem akarja, hogy a gyakori látogatókat bosszantja a felugró űrlapok, egyszerűen módosítsa az űrlap ugyanazon látogató megjelenítésének gyakoriságát.

Függetlenül attól, hogy melyik űrlaptípust választja, szelektív módon közzéteheti a megjelenítési szabályok segítségével. A MailMunch lehetővé teszi az űrlapok megjelenítését a webhely meghatározott URL-jein. Ez a bővítmény számos lehetőséget kínál; az egyetlen figyelmeztetés az, hogy ha A / B teszteket akar végezni, akkor frissítenie kell valamelyik fizetett tervüket.

4. MailChimp Forms: Optin Cat

MailChimp Forms: Optin Cat

Egy másik ingyenes WordPress MailChimp plugin az Optin Cat által készített MailChimp Forms. Ezzel a pluginnel beágyazott űrlapokat, felbukkanó ablakokat és oldalsáv-kütyüket is beilleszthet weblapjaiba. Az előugró ablakok láthatóságának gyakoriságát is beállíthatja, és az új előfizetőket a regisztráció után a webhely bármely oldalára átirányíthatja..

MailChimp Forms: Optin Cat Analytics

Elemzői funkciójuk alapkivitelük a plugin ingyenes verziója, de a testreszabási lehetőségek kissé korlátozottak, kivéve, ha frissíti a fiókját. A gomb, a szegély és a szöveg színének megváltoztatása mindhárom űrlaptípus esetén. Az Optin Cat által készített MailChimp Forms segítségével korlátlan számú űrlapot hozhat létre promóciók, tartalomfrissítések, e-tanfolyamok vagy más kreatív igények miatt, ezáltal az egyik kedvenc ingyenes MailChimp WordPress pluginunk.

5. Egyszerű űrlapok a MailChimp számára

Egyszerű űrlapok a MailChimp számára

Több időbe telt, mire hozzászoktam a Yikes által készített Easy Forms for MailChimp programhoz, ám videofelvételt készítettek, hogy segítsenek az első beállításban.

A MailChimp API csatlakoztatása után társítsa az e-mail listáit egy új regisztrációs űrlaphoz. Beilleszthetők oldalakba, hozzászólásokba vagy widget-területekbe rövid kód használatával. Alternatív megközelítés az, ha új vagy meglévő bejegyzést vagy oldalt lép, kattintson a Egyszerű űrlapok ikonra, majd válassza ki a megjeleníteni kívánt bejelentkezési űrlapot. Lásd az alábbi példát:

egyszerű formák-MailChimp oldalas embed

A webhely látogatói választhatnak az e-mail listájához, amikor megjegyzést hagynak, vagy regisztrálnak webhelyére ezzel a bővítménnyel. A fiókbeállítások megjelenítik az új előfizetők számát, a leiratkozást és az átlagos előfizetési arányt.

Ez a legkevésbé testreszabható beépülő modul, amelyet eddig tárgyaltunk, de ha megfelel az Ön igényeinek, érdemes kipróbálni. Több mint 20 000 aktív telepítéssel és gyakori frissítésekkel ez a bővítmény sokak számára működött, és valószínűleg jó illeszkedést jelenthet az Ön webhelyéhez.

6. MailChimp felhasználói szinkronizálás

MailChimp felhasználói szinkronizálás

Ha engedélyezi a felhasználóknak, hogy regisztráljanak magukat a WordPress webhelyén, akkor érdemes lehet rögzíteni e-mail címeiket és egyéb kulcsinformációikat egyidejűleg. Ez lehetővé teszi, hogy felvegyék őket egy e-mail listába, és tartalommal és promóciókkal célozzák meg őket. Ha a felhasználói e-mail címeket ilyen módon kívánja forgalmazni, akkor a MailChimp User Sync plugin lehet, amire szüksége van.

Ez a beépülő modul szinkronizálja a regisztrált WordPress-felhasználók listáját a MailChimpben kiválasztott bármely e-mail listával. Ilyen módon nem kell manuálisan másolnia az egyes új felhasználók adatait az egyik platformon a másikra. Ez tökéletes az A / B teszteléshez, valamint a meghatározott közönség célzásához.

A MailChimp felhasználói szinkronizálás beállításai

A MailChimp User Sync lehetővé teszi az új felhasználók automatikus feliratkozását, szinkronizálhatja a profiljukban végrehajtott változtatásokat (ideértve az e-mail címeket), és még a névjegyeket eltávolíthatja az e-mail listáról, ha a WordPress-fiókjaikat valamilyen okból törlik. Ez sok időt és energiát takarít meg, és az előfizetési listát mindig naprakészen tartja. A plugin ingyenes, bár telepítenie kell a MailChimp WordPress plugin számára első. Szerencsére ez a bővítmény semmit sem fog neked fizetni (már említettem az ingyenes MailChimp WordPress bővítmények listáján), bár prémium verziót kínál.

7. MailChimp felső sáv

MailChimp felső sáv-bővítmény

A lefedett néhány lehetőséggel szemben, amelyek természetük átfogóbb, a MailChimp Top Bar bővítménynek nagyon konkrét célja van. A testreszabható regisztrációs sávot fog hozzáadni a webhely tetejére vagy aljára, így az előfizetési CTA láthatóbb és kiemelkedőbb a felhasználók számára. Ahelyett, hogy elrejti a regisztrációs űrlapot egy oldalsávban vagy kapcsolattartó oldalon, ez az eszköz a lehető leghamarabb a látogatók elé kerül..

Sőt, a regisztrációs sáv számos lehetőséget tartalmaz, és könnyen testreszabható. Szerkesztheti a szöveget, a színeket és a helyeket, és akár kódot is használhat további mezőkbe való hozzáadáshoz. Sőt, előzetesen kiválaszthatja, hogy mely listára feliratkoznak az emberek, akik a sávval lépnek kapcsolatba, ha egynél több van..

Az opt-in bar könnyen telepíthető és beállítható. Egyszerűen kiválaszt egy listát, és máris jó is lehet. Alternatív megoldásként szerkesztheti a szöveget és a színeket, hogy azok megfeleljenek a márkának, vagy kontrasztos színeket használjon, így ez a kritikus CTA kiemelkedik. Az előlapon a bár egyszerű és zavaró, és a látogatók elhagyhatják azt, ha szeretnék. Végül érdemes megjegyezni, hogy a MailChimp User Sync-hez hasonlóan, a plugin hozzáadása előtt telepítenie kell a MailChimp for WordPress alkalmazást..

8. Lépjen kapcsolatba a 7. űrlappal

Vegye fel a kapcsolatot a 7. űrlap MailChimp kiterjesztésével

Ha még nem próbálta meg a 7. kapcsolatfelvételi űrlapot, akkor érdemes megnézni egy WordPress bővítményt. Ez a népszerű eszköz megkönnyíti mindenféle forma létrehozását és testreszabását, majd hozzáadását a webhelyéhez. Ha te vannak ha ezt a bővítményt használja a MailChimp mellett, akkor érdemes lehet felvennie a Contact Form 7 MailChimp kiterjesztést a listára..

Ez a bővítmény lehetővé teszi e-mail címek rögzítését a Contact 7 űrlapokban, és automatikusan hozzáadhatja azokat a választott MailChimp listához. Ez a technika lehetővé teszi nagymértékben testreszabott űrlapok létrehozását, hozzáadását a webhelyéhez, majd az e-mail marketing kampányaiba történő integrálását. Mivel támogatja a több levelezőlistát, zökkenőmentesen külön-külön is használhat mindegyik űrlapot, azaz célzott CTA-kat hozhat létre és szegmentált listákat készíthet.

Vegye fel a kapcsolatot a 7. űrlap beállításaival

Eltekintve attól, hogy könnyen használható, ez a kiterjesztés rendkívül testreszabható. Kiválaszthatja, hogy küldjön-e visszaigazoló e-mailt az előfizetőknek, beillesztési jelölőnégyzetet tartalmaz, és hozzáadja az egyéni mezőkhöz. Ráadásul a plugin folyamatosan frissül, és magában foglalja az e-mail támogatást a MailChimp Extension fejlesztőn keresztül. Ennek használatához először telepítenie kell a 7. űrlapot.

9. WooCommerce MailChimp

WooCommerce MailChimp integráció

Következő lépésként van még egy integrációs eszköz. Ha sok időt töltött a WordPress közösségben, akkor kétségtelenül hallottál a WooCommerce-ról. Ez a legnépszerűbb eszköz az e-kereskedelem hozzáadásához, amely tárolja Ön webhelyét. Természetesen, ha üzletet működtet, valószínűleg fel szeretné venni az ügyfeleit egy e-mail listába a termékek marketingje céljából.

A WooCommerce MailChimp lehetővé teszi, hogy a WooCommerce ügyfelei közvetlenül az Ön webhelyéről feliratkozzanak a marketing listára. Lehetősége van arra, hogy ezt az információt háromféle módon elfogja: a megrendelés létrehozása után, a feldolgozás után, vagy a teljesítés után. Ez egy nagyszerű módszer e-mailek gyűjtésére egy már elkötelezett közönségtől, és felhasználhatja azokat kampányaiba. A bővítmény számos jóváhagyási lehetőséget is kínál, hogy megfeleljen a nemzetközi belépési törvényeknek.

WooCommerce MailChimp beállítások

Van egy figyelmeztetés ezzel a bővítménnyel, amelyet érdemes megemlíteni. Noha az általános értékelés magas, és több mint húszezer aktív telepítéssel büszkélkedhet, a legfrissebb értékelések kissé vegyesek. Sok felhasználó imádja, de néhányan problémákat fejeztek ki a megfelelő működés érdekében. Javasoljuk, hogy tesztelje ezt a bővítményt teljesen egy átmeneti webhelyen, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelel-e az Ön igényeinek, mielőtt elkötelezi magát a használatával.

10. N-Media MailChimp előfizetés

N-Media MailChimp előfizetés

Végül az N-Media MailChimp Subscription plugin az, hogy lehetővé tegye az előfizetési listák testreszabását a maximális hatás elérése érdekében. Eltávolítja az összes MailChimp-listát a fiókjából, és lehetővé teszi célzott űrlapok létrehozását listaváltozók és érdekcsoportok alapján.

Ami ez a bővítmény valóban kiemelkedik, az, hogy testreszabható. Nemcsak vizuális formatervezőt foglal magában, hanem a stílusát a CSS segítségével is létrehozhatja, ha erre hajlamos. Az N-Media MailChimp előfizetés lehetővé teszi korlátlan űrlapok készítését a praktikus varázsló eszköz segítségével, és felbukkanó ablakokat hozhat létre az opt-inokhoz.

N-Media MailChimp űrlaptervező

Ennek a bővítménynek nincs annyi aktív felhasználója, mint a listán tárgyalt többi felhasználónak, ám pozitív véleményekkel büszkélkedhet, és érdemes megnézni. Mint minden plugin esetében, ellenőrizze, hogy az megfelel-e az Ön igényeinek, mielőtt az élő webhelyre telepíti. Míg az alap plugin ingyenes, érdekelhet az is, hogy a fejlesztők prémium verziót kínálnak.


Az ingyenes MailChimp WordPress beépülő modulok nagyszerű módja annak, hogy növeljék a webhelyen elérhető e-mail engedélyeket. A hasznos tartalom mellett ezeknek a plugineknek a bármelyikével támogathatja az a küldetést, hogy a blogod vállalkozássá váljék.

Ha még nem tette meg, iratkozzon fel a MailChimp fiókra, hozzon létre egy listát, majd töltse le és aktiválja a fenti pluginek egyikét, amely legjobban megfelel az Ön igényeinek. Időbe telhet, hogy meghatározzuk az Ön webhelyén működő legmegfelelőbb űrlaptípust, elhelyezést és kialakítást, de ez a folyamat része. Idővel megismerheti a webhely látogatói preferenciáit.

Tehát aktiválta-e a WordPress webhelyén minden ingyenes MailChimp WordPress plugin-t? Észrevetted, hogy különbözik az e-mail engedélyezések száma? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map