10+ Hasznos WordPress plugins az e-mail listájának bővítéséhez

“Ha üzleti vállalkozását szeretné bővíteni, akkor a legfontosabb prioritás a hatékony e-mail lista összeállítása.” – Ezt a tanácsot kaptam néhány évvel ezelőtt, amikor először elkezdtem blogolni. És ez továbbra is értékes a mai napig.


Talán sokan megértik, hogy miért értékes tanács. Ha egyre növekszik a megbízható előfizetők listája, könnyebb a forgalom növelése és a közösségi megosztás megszerzése a legújabb blogbejegyzésein. Nemcsak hogy pénzt kereshet, ha különleges ajánlatokat küld a listájára.

Ebben a cikkben megosztom a WordPress legjobb, ingyenes és prémium listájú építési pluginjait, amelyek segítenek több előfizető generálásában kevesebb forgalommal. Beépítettem egy pár ingyenes bővítményt a listába, azok számára, akik csak most kezdik el a blogolást, vagy akiknek nincs külön pénze költeni.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Getsitecontrol

Getsitecontrol - WordPress előugró ablakok, optinok, felmérések és így tovább

Nagyszerű kezdőknek és tapasztalt profiknak egyaránt. A Getsitecontrol egy átfogó felugró, optin űrlap, felmérés és cselekvésre ösztönző plugin, amelynek célja az e-mail lista gyors növekedése. Az összes beépített funkcióval tökéletes felugró lehetőséget vagy űrlapot alakíthat ki az Ön egyedi igényeihez (még egy süti-értesítést is)..

A Getsitecontrol könnyen használható widget-sablonokat kínál, így gyorsan létrehozhat optin űrlapokat. Csak válassza ki a használni kívánt sablont, és módosítsa a színeket, a szöveget, az animációkat és akár az elemek helyzetét is. Vagy az egyedi CSS segítségével megtervezheti saját űrlapját. Importálhat képeket az Instagram-ból, felmérési elemeket (jelölőnégyzetek, rádiógombok, értékelési skálák) hozzáadhat, vagy az API-val speciális funkcionalitást adhat az űrlapokhoz – például személyre szabott üzenetek megjelenítéséhez a látogatók számára. Ha elkészült a widgettel, egyszerűen illessze be a WordPress webhelyére a plugin segítségével!

De mi teszi a Getsitecontrol-t kiemelkedő eszközévé az Ön listájának bővítéséhez, az a tény, hogy 29 különböző marketingplatformmal van integrálva. Ide tartoznak a Google Analytics, a Convertkit, a Drip, a Hubspot, a MailCHimp, a Sendinblue, a VerticalResponse és egyebek. A fejlesztők számára van még néhány webhook is, amelyek segítségével valós idejű adatokat tekinthet meg a Getsitecontrol kütyü számára.

Jellemzők:

 • Lépésről lépésre az űrlapkészítő
 • Testreszabási lehetőségek
 • Sablon galéria előre elkészített elrendezésekkel
 • Hagyja el a szándékmegfigyelést, hogy a vezetékeket elhagyásuk előtt rögzítse
 • A / B osztott tesztelés akár 5 változathoz
 • Valós idejű statisztikák és a Google Analytics integrációja
 • Képes megosztani az előfizetési űrlapokat közvetlen kapcsolaton keresztül

Ár: A tervek havi 9 USD-tól kezdődnek

2. MailOptin

MailOptin - Előugró ablakok, E-mail Optin űrlapok és hírlevelek

Információ és letöltésView a Demo

Az e-mail listájának bővítéséhez a vezető generációra kell összpontosítania – és ezt a MailOptin teszi. Ez a bővítmény tartalmaz egy nagyszerű űrlapkészítőt, amelyet felhasználhat különféle optinok létrehozására a webhelyén. Testreszabhatja az optin űrlap kialakítását, a szöveget, a mezőket, az animációkat, és még a megjelenítési szabályokat is meghatározhatja (például a kilépési szándék eseményindítója vagy egy meghatározott idő eltelte után a webhelyen). Világosdobozok opcióival, értesítési sávokkal, tartalommal (előtte / után vagy beágyazva), és még sok más segítségével könnyű létrehozni a közönség számára megfelelő optin űrlapot. És mivel van beépített elemzés és támogatás az A / B split teszthez, akkor valóban optimalizálhatja stratégiáját az e-mail lista gyorsabb bővítéséhez.

De ez még nem minden – a MailOptin szinte minden e-mail szolgáltatáshoz és CRM-hez integrációt kínál. Könnyen összekapcsolhatja optin űrlapjait a MailChimp, a Campaign Monitor, az aWeber, a GetResponse, a SendinBlue, a MailPoet és a többi elemmel. A MailOptin zökkenőmentesen működik együtt a Google Analytics és a népszerű fordítási bővítmények, a Polylang és a Weglot szolgáltatással is. Amíg van egy ingyenes MailOptin Lite a WordPress.org oldalon elérhető verzióra szükség van a prémium verzióra, hogy feltárja a plugin összes fantasztikus funkcióját.

Jellemzők:

 • Optin stílusok: lightbox, értesítési sáv, oldalsáv-widget, becsúsztatás, előtte / utána, beillesztés
 • Triggerek: kilépés, a webhelyen töltött idő, oldalmegtekintések, görgetés, kattintás indítása, eszközcélzás
 • Konverziós műveletek a felhasználók egy adott URL-re való átirányításának lehetőségeivel
 • Optinok A / B megosztott tesztelése
 • Hirdetésblokk észlelés
 • Intelligens Honeypot spam védelem
 • Integráció a népszerű e-mail szolgáltatókkal, a CRMS, a fordítási bővítmények és a Google Analytics szolgáltatással
 • Hírlevélkezelés (beleértve az automatizálást, az ütemezést és egyebet)

Ár: Kezdve: évi 79 dollár

3. Virágos vezetések

Virág vezet

Információ és letöltésView a Demo

A Thrive Leads a Thrive Themes fejlesztői által létrehozott listaépítő plugin. Ez a bővítmény lyukasztócsomagot tartalmaz, és szinte minden típusú opt-in formátummal rendelkezik, amelyekre gondolhat: létrehozhat pop-upokat, dia-formákat, szalag stílusú űrlapokat, amelyek a képernyő tetején vagy alján jelennek meg, kétlépcsős opt-in linkek vagy gombok, képernyő kitöltő űrlapok, a „Scroll Mat” forma, amely hasonló a SumoMe üdvözlőlapjához, beillesztési opciókat helyezhet be a hozzászólások aljára, a widget-területekre vagy a tartalom bárhol.

Az űrlapok széles választéka és a mellékelt drag-and-drop szerkesztő sok rugalmasságot jelent a webhelyen történő opt-in formák létrehozásához és megjelenítéséhez. A Thrive Leads által hirdetett főbb funkciók mindazonáltal a konverzió optimalizálásával kapcsolatosak. A fejlett A / B tesztelés és a részletes jelentések beépülnek a beépülő modulba. További kiemelés az a tény, hogy automatikusan elrejtheti a bejelentkezési űrlapokat azon látogatók számára, akik már feliratkoztak a listájára, és a szokásos bejelentkezési űrlapok helyett alternatív tartalmat is megmutathat a meglévő előfizetők számára..

Jellemzők:

 • Több tucat előre megtervezett sablon + + drag and drop sablonkészítő
 • Minden választható űrlaptípus, amelyre gondolhat
 • Az előfizetők listájának biztonsági mentése és exportálása
 • A / B tesztelje a különféle bejelentkezési űrlapokat, különböző ajánlatokat, különféle űrlaptípusokat, és hagyja, hogy a plugin automatikusan kiválassza a nyertest
 • Különböző tartalom megjelenítése a meglévő előfizetők számára
 • Kilépési szándék, SmartExit, görgető triggerek, kattintási triggerek, időzített triggerek stb.
 • Sok, sok animációs lehetőség

Ár: Kezdve: évi 59 dollár

4. Sumo

SumoMe hírlevél

Az Sumo by AppSumo egy praktikus plugin az egyszerű felbukkanó ablakok megjelenítéséhez, amelyek egyetlen dollárba kerülnek. Ez egy csomó nagyszerű funkció, amelyeket általában olyan prémium pluginben talál, mint például az OptinMonster vagy a Ninja Popups..

Ez tökéletes plugin egy kezdő blogger számára, vagy valaki nem akar pénzt költeni, mivel könnyen integrálható egy ingyenes automatikus válaszadó (Mailchimp) szolgáltatással (akár 2000 előfizető számára). Bár az e-mailek havi 12 000-re korlátozódnak. A Mailchimp olyan régen volt a piacon, és jó hírnevet szerzett a minőségi szolgáltatásról.

Megjegyzés: Ehhez szükséges, hogy regisztráljon egy fiókot a Sumo webhelyen.

Jellemzők:

 • Aszinkron betöltés, amely nem befolyásolja az oldal betöltése sebességét
 • Intelligens e-mail felugró időzítés (például az Exit Monitor)
 • Állítsa be a saját előugró időzítését
 • A popover tartalom teljes HTML-vezérlése
 • Tekintse meg az e-mail előfizetési statisztikákat minden időben

Ár: Ingyenes

5. WP e-mail rögzítés

wp-emailcapture-wordpress-plugins

A WP Email Capture-t jó barátom, Rhys Wynne hozta létre. A plugin kiváló megoldás azok számára, akik nem akarnak automatikus válasz szolgáltatásokat használni e-mailek gyűjtésére. Hozzáad egy 2 mezős űrlapot (név és e-mail) az e-mailek rögzítéséhez.

A nagy különbség a bővítménynél az, hogy nem kell pénzt költenie harmadik fél szolgáltatásaira (Aweber vagy GetResponse), mindent közvetlenül a WordPress Beállítások oldalán hajtanak végre. Az ingyenes verzió korlátozott funkcionalitással rendelkezik, ami hasznos lehet, ha a beépülő modult megvásárlás előtt meg akarja próbálni.

Jellemzők:

 • Könnyedén exportálhatja listáját a fő automatikus válaszadási szolgáltatásokba
 • E-mailek küldésére a WordPress belső wp_mail funkciót használja.
 • Dupla optin az ellenőrzéshez
 • Készítsen több listát a webhelye számára
 • Kövesse nyomon a webhely látogatóit, és honnan származik a feliratkozás.
 • Támogatás az egyedi üzenettípusokhoz

Ár: Ingyenes (korlátozott funkciókkal)

6. OptinMonster

OptinMonster WordPress Optin űrlapok

Információ és letöltésView a Demo

Az OptinMonster egy másik nagyteljesítményű bővítmény, amely nagyon egyszerűvé teszi az elegáns felbukkanó űrlapok hozzáadását. Ezenkívül az egyedi űrlapokat hozzá is adhatja a hozzászólások, oldalsáv-kütyü, oldalak, a weboldal alja és a becsúsztatható űrlapok alá. Könnyen leírható a WordPress összes-egy listát kibővítő beépülő moduljaként, de ez nem mindenki számára elérhető (legalábbis nem azok számára, akik csak most indulnak), mivel meglehetősen drága a szegmens többi pluginjéhez képest..

Például – a piacon elérhető felbukkanó bővítmények többsége nem haladja meg az 50 dollárt, az egyik ilyen bővítmény a Ninja Popups, 6 hónapja használtam a saját webhelyem, és soha nem ütköztem bajba. De az ár nem az egyetlen dolog, amely megkülönbözteti az OptinMonster-t a többi plugin-től, és egy Exit-Intent technológiával is rendelkezik, amely felismeri a látogatók viselkedését és célzott kampányt késztet arra, hogy távozzanak a pillanatban. Azt hiszem, a fő ok, amiért a plugin annyira drága, az az, hogy kilépési szándékú technológiával érkezik, amit korábban csak a Bounce Exchange-en találhatott meg..

Jellemzők:

 • Gyönyörű Optin formatervezési minták
 • Könnyen tesztelhet különféle tartalmakat, címsorokat, elrendezéseket és stílusokat az A / B tesztelő modul segítségével
 • Lépjen ki a szándékos technológiából
 • Elemezze a kattintásokat, a nézeteket és az átváltási arányokat a beépített elemzés segítségével.

Ár: 199 $

7. Hello Bar

HelloBar

A Hello Bar lehetővé teszi gyönyörű értesítési sávok létrehozását, amelyeket a képernyő tetején kiemelnek a webhely látogatói. A sáv segítségével új leadokat generálhat értékesítési csatornán vagy egyéni optin űrlapon keresztül.

Olyan egyedi kódot generál, amelyet hozzáadhat egy WordPress beépülő modulon keresztül, vagy ha nem akarja használni a beépülő modult, manuálisan beillesztheti a kódot a témájába. Jelenleg 4 fő automatikus válaszadó szolgáltatásra korlátozódik – Aweber, Mailchimp, Campaign Monitor és Constant Contact.

Jellemzők:

 • Beépített Analytics
 • Jól megtervezett Optin űrlapok
 • Saját generált WordPress plugin

Ár: Ingyenes akár 10 kattintás

Van egy prémium verzió is, amely havi 4,95 dollárért elérhető, további funkciókkal – SSL támogatás, márkanév nélküli, RSS és Twitter hírcsatornák és akár 100 kattintás.

8. OptimizePress

OptimizePress WordPress tagsági bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

Az OptimizePress a kedvenc WordPress-bővítményem, amikor professzionális megjelenésű céloldalakat készítek. Nem csak a céloldalak és az értékesítési csatornák létrehozására szolgál; Az OptimizePress felhasználható tagsági portálok létrehozására is.

Van drag and drop szerkesztővel, amelyet rendkívül könnyű használni, de céloldalakat is létrehozhat anélkül, hogy bele kellene merülnie az összes opcióba.

Az OP egyik nagy előnye – két lehetőséggel, plug-ingel és témával jár. A plugin verzióját akkor is használhatja, ha meg akarja tartani a jelenlegi blogtervét.

Jellemzők:

 • Húzza és vidd szerkesztőt
 • Rövid kódok támogatása
 • Egyszerű automatikus válaszadás
 • Könnyen követhető oktatóanyagok és képzés
 • Integrált SEO szolgáltatások
 • Több mint 30 sablon közül lehet választani

Ár: $ 197

9. E-mail előfizetők és hírlevelek

E-mail feliratkozók és hírlevelek beépülő képe.

Az E-mail feliratkozók és hírlevelek egy ingyenes e-mail, hírlevél és vezető generációs plugin. Habár nem testreszabható, ez egy nagyszerű, egyszerű lehetőség hírlevelek küldésére a WordPress segítségével (bár javasoljuk, hogy nézzen meg további cikket a hírlevél WordPress bővítményeiről). Ezzel a bővítménnyel cikkes értesítéseket küldhet, elkészíthet előfizetői listát, és hozzáadhat egyszeri és kettős csatlakozási módszereket.

Bár ez a legjobban nem testreszabható, ez a bővítmény kiváló lehetőség az induláshoz, ha nem akarja használni egy olyan platformot, mint a MailChimp vagy a MadMimi.

Jellemzők:

 • Tartsa adatait a szerveren
 • Készítsen korlátlan űrlapokat, e-mail sablonokat és értesítéseket
 • A GDPR kész
 • Automatikus üdvözlő e-mail
 • Könnyen használható HTML szerkesztő

Ár: Ingyenes

10. Ninja űrlapok

A Ninja Forms bővítmény képernyőképe.

A Ninja Forms Lite szigorúan formaépítő, de magában foglalja a saját prémium előfizetői listájának integrációját MailChimp, egy kiegészítő, amely 29 dollárral kezdődik.

Egyszer már állítsa be a MailChimp programot Ninja űrlapokkal, ez a kiterjesztés lehetővé teszi űrlapok létrehozását a MailChimp-fiókhoz, a Ninja Forms által biztosított erő és rugalmasság felhasználásával.

Szüksége van a kiegészítőre az előfizetői lista e plugin használatával történő létrehozásához, de az általa nyújtott szolgáltatások megéri az ésszerű költségeket. Ráadásul a Ninja Forms saját funkcionalitása lehetővé teszi, hogy figyelemre méltó előfizetési űrlapokat készítsen az erőteljes drag-and-drop formátum készítője révén.

Jellemzők:

 • Testreszabható előfizetési űrlapok
 • Előre elkészített sablonok
 • Húzza és dobja az űrlapkészítőt
 • Előfizetők csoportosítása
 • Több MailChimp előfizetés űrlaponként
 • Lehetőség az előfizetői lista importálására / exportálására

Ár: 29 USD (a MailChimp kiegészítő számára – a Ninja Forms ingyenes)

11. Jetpack

Jetpack WordPress bővítmény

Utoljára listánk a Jetpack, amelyet az Automattic fejlesztett ki, a WordPress mögött ugyanaz a cég. a Előfizetési modul lehetővé teszi a látogatók számára, hogy közvetlenül a blogodból feliratkozzanak az e-mail frissítésekre. Előfizetőidet frissítik, amikor új blogbejegyzések jelennek meg, és ha új megjegyzéseket fűznek hozzá egy hozzászóláshoz, amelyet követnek.

A Jetpack használatával nem exportálhatja az összes előfizetői listát, de exportálhatja azon felhasználók adatait, akik a WordPress-fiók helyett az e-mail címükkel regisztráltak. Ha tetszik, hogy az előfizetéseiteket kezeli az Ön számára, a Jetpack ideális lehet. Ráadásul a könnyű használat és az előfizetési lehetőségek szélessége önmagában is értékes plugint jelent, és van egy prémium verzió, amely még több funkcióval rendelkezik.

Jellemzők:

 • Gyors beállítás (különösen, ha a Jetpack-et már használja a webhelyén)
 • Könnyű „feliratkozás a webhelyre” és „feliratkozás a megjegyzésekre” opciók
 • Előfizetési űrlap-widget
 • Rövid kód az űrlap hozzáadásához a hozzászólásokhoz és az oldalakhoz

Ár: Ingyenes

Miért elengedhetetlen egy e-mail lista létrehozása?

WPExplorer hírlevél regisztrációs űrlap

Szeretnénk, ha itt egyszerűen megtartjuk a WPExplorer alkalmazást, és úgy döntünk, hogy az oldalsáv feliratkozási űrlapját használja előfizetők generálására.

Az e-mailek (vagy hírlevelek) feliratkozási listája pontosan így hangzik – azon ügyfelek listája, akik úgy döntöttek, hogy marketing e-maileket kapnak tőled. Kapott már e-mailen hírleveleket vagy különleges ajánlatokat kedvenc üzletéből? Ha van, akkor valószínűleg azért van, mert része vagy az előfizetési listájuknak.

Noha ezek az e-mailek kellemetlennek tűnhetnek, ha túl sok érkezik belőlük, üzleti szempontból ezek praktikus eszközök. Az előfizetői listával a következőket teheti:

 • Több konverziót és eladást generálhat. Minél több ember látja ajánlatait és felhívásait a cselekvésre, annál több vásárlást és feliratkozást kell vonzania. Vegyük például az Amazonot: az egyik módja annak, hogy a termékek vásárlását folyamatosan elküldje, ha rendszeresen e-maileket küld e-mailben.
 • Növelje a forgalmat. Ha új bejegyzést tesz közzé, vagy frissíti webhelyét fontos információkkal, azonnal értesítheti előfizetőit. Ez elősegítheti az ismétlődő forgalom növekedését és a közönség érdeklődését a tartalom iránt.

Az előfizetők listáján az a jó dolog, hogy közvetlen kapcsolatba hozza Önt a közönséggel. Nincs közreműködő, és nem kell ellenőriznie, hogy betartja-e a közösségi média platformjainak különféle szabályait és irányelveit. Ön ellenőrzi a listáját, és bármilyen módon felhasználhatja azt, amely a legjobb az Ön és előfizetői számára.

Szerencsére egy vagy két pf plugin segítségével biztosan növeli e-mail listájának előfizetőit. Ha valamelyik ilyen plugint használta, tudassa velünk gondolatait a megjegyzés szakaszban. Vagy ha van plug-in-ajánlása, amelyet hozzá kell adnunk, tudassa velünk, mi ez és miért!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector