10 friss és hasznos WordPress közösségi beépülő modul

Mint mindannyian tudjuk, a közösségi média rendkívül fontos mindenkinek, aki weboldalt vagy blogot üzemeltet. Nemcsak a közösségi hálózatok és a könyvjelzők fontosak marketing célokból, de most a SEO szempontjából is. Szerencsére sok nagyszerű WordPress plugin létezik, amelyek segítenek a társadalmi kapcsolatok fejlesztésében.


Az alábbiakban egy 10 különféle lista található közösségi média WordPress plugins amit már használtam vagy jelenleg is használom, amely szerintem fantasztikus. Beépítettem 5 ingyenes és 5 prémium plugint, így további lehetőségek közül választhat. Tehát, ha társadalmilag szeretne jobban szerepelni a blogjában, akkor nézd meg ezeket a plugineket, tesztelj néhányat és élvezd!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

5 ingyenes WordPress közösségi bővítmény

Az alábbiakban 5 ingyenes WordPress közösségi beépülő modul található, amelyek hozzájárulhatnak a blog szocialistabbá tételéhez, és arra ösztönözhetik az embereket, hogy tegye meg könyvjelzőidet az Ön üzenetén. Kipróbáltam sok beépülő modult, és ezek közül néhány nagyon szeretem, és hasznosnak gondolom.

1. Wickett Twitter widget

Nehéz olyan bloggert találni, amely nem jeleníti meg legújabb tweeteiket a blogjukban. Megmutatom neked, hogyan lehet manuálisan ezt megtenni, de időközben a Wickett Twitter-widget egy nagyszerű plugin, amely a Twitter-fiókok legújabb tweetjeinek megjelenítésére szolgál a widgetált területeken. Ez lehetővé teszi a megjelenített tweettek számának testreszabását, a @ válaszok kiszűrését, az retweeteket, a tweettekben említett felhasználónevek, listák és hashtagek automatikus összekapcsolását..

Kicsit sápadtnak tűnik a dobozból, de egy kis CSS szeretettel ez a plugin fantasztikus!

2. Szexi könyvjelzők – Közösségi könyvjelző ikonok

A Szexi Könyvjelzők már jó ideje fennállnak, és közel állnak az egymillió letöltéshez. Ezt a bővítményt szoktam használni az összes webhelyemre az elmúlt évben, és nagyon imádtam. Úgy látom, hogy javításokat végeztek és új társadalmi könyvjelzőket tartalmazó webhelyeket hoztak létre, ami fantasztikus. A háttérrel rendkívül könnyű együtt dolgozni, kiválaszthatja, hogy mely közösségi könyvjelzőkkel szeretné megjelenni a webhelyén, és automatikusan hozzáadja azokat a hozzászólásokhoz. Ráadásul nagyszerűen néz ki, és hűvös, lebegő animációval rendelkezik az ikonok számára, ami szórakoztatóvá teszi a használatát.

3. Sharebar

A WordPress sharebar plugin egy másik szuper népszerű közösségi plugin. Hozzátesz egy dinamikus és teljesen testreszabható mezőt, amely linkeket / gombokat tartalmaz a népszerű közösségi oldalakhoz, mint például a retweet gomb, a facebook megosztás, a zümmögés és a digg.

A megosztási sáv beépülő moduljával beállíthatja azt a bal oldali függőleges sávra, amely a nagy gombokat használja, vagy kiválaszthatja a vízszintes beállítást, amely a kis gombok segítségével megjelenik a bejegyzésed alatt. Az automatikus módot ki is kapcsolhatja, és a kódot kézzel is beillesztheti a témájába, bárhová is szeretné.

A statikus függőleges társadalmi könyvjelző megjelenés nagyon népszerű, és a legtöbb top blog ezt csinálja. A szociális gombok mindenkori láthatósága valóban javíthatja annak valószínűségét, hogy az emberek megosztják az Ön üzenetét. Én nem csinálom … de a tartalmam annyira remek, hogy meg akarja osztani, bármi is legyen ��

4. Tweet régi üzenet

A Tweet Old Post az összes spamküldő, piaci rést kereskedő és lusta blogger kedvenc pluginja. Ez a plugin csatlakozik a twitter fiókjához, és beállíthat egy intervallumot, amelyen belül automatikusan tweettel egy véletlenszerű hozzászólást az Ön webhelyén. Ha niche-webhelyek hálózatát működteti, akkor ez a tökéletes módja annak, hogy óránként tweetjeket küldjön a webhely másik üzenetére. Mindannyian tudjuk, hogy a Google mennyire szereti a Twitter-et, így segíthet webhelyének gyakrabban feltérképezésében.

A bloggerek számára ez egy hasznos módszer a régi blogbejegyzések visszahozására. Állítsa be a beépülő modult, hogy néhány óránként csipogjon, hogy ne okozzon követőit. Csak győződjön meg róla, hogy sok hozzászólása van, különben ugyanazokat a cuccokat fogja újra és újra tweetelni, és ez béna.

5. Facebook, mint a bélyegkép

Nemrégiben elkezdtem használni ezt a bővítményt a WPExplorer.com webhelyen. Hozzáad egy metacímkét (meta tulajdonság = ”og: kép”), amely meghatározza a képet, amely akkor jelenik meg a Facebookon, ha valaki “szereti” az Ön üzenetét. Persze, hogy manuálisan is megteheti, de a plugin megkönnyíti a dolgokat, és kevés erőforrást igényel.

Ön határozottan nem akarja, hogy az oldalsáv hirdetései megjelenjenek a facebook kedveiben, hanem a bemutatott kép helyett, ezért szerezze be ezt a bővítményt, és használja azt!

5 prémium WordPress közösségi bővítmény

Mindannyian tudják, hogy szeretem a prémium dolgokat, mivel nagyon hiszek a mondásban: „megkapod azt, amit fizetett”. Az alábbiakban öt igazán nagyszerű WordPress közösségi plugin található a Codecayonon, amelyekről valószínűleg még nem hallottál, így hiányozhat!

6. A WordPress, mint a Locker – szerezz több kedvet

Mint a Locker WordPress bővítményA WordPress Like Locker bővítmény segít megismerni a Facebook 620 millió felhasználóját. A WP Locker lehetővé teszi további rajongók felvételét a webhelyére szinte munka nélkül, és mindannyian tudjuk, hogy több kedvelés = több forgalom, ami végül több pénzt jelent!

A beépülő modul lehetővé teszi, hogy a hozzászólás tartalmát egy „hasonló szekrénybe” tekercselje, amely megköveteli a felhasználótól, hogy kedveli a hozzászólását, mielőtt megnézheti annak tartalmát. Ha már tisztességes forgalommal rendelkezik, de kevés kedvelője van, ez a bővítmény elősegítheti a szociális média szuper jelenlétének felépítését egy éjszakán keresztül az összes üzenet vagy egy rész lezárásával.

Gondolkodtam azon, hogy ezt a bővítményt hozzáadjam a Ingyenes téma szakasz letöltési szakaszához… még mindig fontolóra veszem. Meglátjuk.

7. Egyszerű megosztás

Egyszerű WordPress beépülő modulA Simple Share plugin-ot barátom és munkatársam hozta létre a PippinsPages.com. Hasonló a Sharebar-bővítményhez, de csak körülbelül egymilliószor hűvösebb. Az Egyszerű megosztás statikus közösségi megosztási mezőt hirdet minden egyes üzenethez, lehetővé téve az olvasók számára, hogy könnyedén megoszthassák üzenetét a legnépszerűbb közösségi hálózatokban..

A beépülő modul 8 integrált megosztási protokollt, egy egyszerűen használható admin felületet, teljes helyzetvezérlést, stílusbeállítási lehetőségeket, a megjeleníthető protokollok kiválasztásának lehetőségét és természetesen gyönyörű szerszámtípusokat tartalmaz. Mindössze 18 dollárért kaphat egy szuper kedves könyvjelzőt, és növeli a közösségi média expozícióját.

8. SocialPop

WordPress Social Pop A társadalmi pop alapvetően Luv komment a crackről. Ez a beépülő modul lehetővé teszi a fantasztikus társadalmi könyvjelző ikonok / a hozzászólásokra mutató linkek integrálását hűvös „pop” js animációval, lebegve. De ez a plugin annyira hűvös, hogy az opcionálisan tele van. Beállíthatja az ikonok irányát, választhat négyzet alakú vagy kör alakú ikonok közül, választhat monokróm színhatást lebegve, bit.ly integrációt, kiválaszthatja az ikonok és tartóstílusok tartóit, meghatározhatja a háttér színét, válasszon a sok közösségi könyvjelzővel foglalkozó webhely közül. használni és még sok más!

Tavaly vásároltam meg ezt a bővítményt, és nagyon szórakoztató volt a használata. Mindent szerettem, és nagyon könnyen használható. Ráadásul némileg összezavartam a legfontosabb plugin fájlokat, és ezzel meglehetősen könnyű volt dolgozni.

Az alábbiakban bemutatjuk a SocialPop WordPress beépülő modul számos lehetőségének gyors előnézeti képét.

Szociális boommarking a WordPress számára

9. A WordPress szociológiája

Szociológia WordPress beépülő modulA WordPress szociológiája egy prémium plugin, amely közvetlenül a postaszerkesztőből közvetíti a hozzászólásokat a Twitterbe és a Facebookba, így minden egyes új üzenet közzétételekor automatikusan mindkét közösségi hálózaton megjelenik. Ez egy nagyon egyszerű bővítmény, de nagyon hasznos bizonyos emberek számára. Még nem próbáltam ki ezt, de 93 eladást kapott és 4 csillagos minősítést kapott, ami nagyon jó.

10. Twitter Widget Pro

Twitter Widget Pro plugin Végül, de nem utolsósorban a Twitter Widget Pro plugin, amely lehetővé teszi az oldalsáv legújabb hozzászólásainak megjelenítését egy nagyon testreszabható és felhasználóbarát plugin segítségével. Ha saját twitter pluginja van, ennek kell lennie. A plugin készen áll a használatra, magában foglalja avatárokat, neveket, időpontokat, automatikus linkek hashtagokat, twitter felhasználókat és linkeket, gyorsítótárazási támogatást és még sok minden mást! A Twitter widget pro egy legújabb tweet-bővítmény, és „nevetségesen könnyű használni”.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map