Najbolji WordPress hosting

Najbolji WordPress hosting
U ovoj usporedbi hostinga uspoređujemo performanse hostinga WordPress-a sa značajkama u odnosu na cijenu.

Odabir pravog hostinga za svoju web stranicu WordPress je vrlo važno. Zdravlje vaše web lokacije oslanjat će se na pružatelja usluga hostinga koji koristite.


Ali kako znati koji je najbolji WordPress domaćin?

Postoji toliko mnogo izbora za: BluehostSiteGroundHostgator… Itd.

Koji god domaćin odaberete, imajte na umu 3 najvažnija faktora WordPress hostinga:

 • Ubrzati – također poznato kao “vrijeme učitavanja”
 • Uptime – treba biti najmanje 99,94%
 • Korisnička podrška – trebali bi vam pomoći oko pitanja vezanih uz WordPress.

Ne možemo jamčiti da ćete imati slične rezultate produženja ili brzine na vašoj web lokaciji jer se to razlikuje od nekoliko različitih čimbenika, kao što su odabrani plan hostinga, veličina vaše web stranice i broj posjetitelja koje vaša web stranica dobije..

Potpuno otkrivanje: Proviziju zarađujemo ako na kraju kupite bilo koju od web hosting usluga navedenih na ovoj stranici putem naših preporučnih veza. Ovo nam pomaže da ažuriramo svoje recenzije. Hvala na podršci.

10 najboljih WordPress hosting usluga

Prijeđite na najbolje davatelje hostinga, a zatim prijeđite na popis da biste vidjeli koje biste trebali izbjegavati. Bez dodatnih aduta, evo 10 najboljih web-hostinga za WordPress:

1. Bluehost (www.Bluehost.com)


Bluehost WordPress hosting
 • Neprekidno vrijeme rada: 99,99%
 • Vrijeme učitavanja: 390 ms
 • Podrška: 24/7 chat uživo
 • Značajke: Instalacija jednim klikom za WordPress, https (SSL), besplatnu domenu u trajanju od 1 godine
 • Web stranica: www.Bluehost.com

Bluehost je popularna usluga hostinga među mnogim vlasnicima malih tvrtki i blogerima koji koriste WordPress. Razlog je jednostavan – imaju jeftine uvodne cijene (2,75 USD / mjesečno), jednostavno ih je koristiti (instalirati jednim klikom za WordPress), a obično nemaju problema s izvedbom.

Zapravo smo ustanovili da Bluehost ima najbolji omjer troškova i vrijednosti. Naš alat za nadgledanje rada i brzine Pingdom pokazao nam je prosječno vrijeme produženja 99,99% sa samo 24 prekida rada (svi manje od sat vremena) i prosječnom brzinom učitavanja stranice od 390 ms u posljednjih 12 mjeseci.

12-mjesečna statistika Bluehosta

Oni su ujedno i jedan od rijetkih web domaćina koje službeno preporučuje zajednica WordPress.org. Svi njihovi planovi dolaze s besplatnim SSL-om (https: //), WordPress scenskim okruženjem i jednostavnom značajkom instaliranja WordPress-a. Također imaju veliku bazu podataka WordPress udžbenika i svi planovi dolaze s 24/7 live korisničkom podrškom.

Nisu jeftini. Cijene kreću od 2,75 dolara mjesečno, ali u slobodnu domenu s SSL-om iznose godinu dana.

 • Pros: Snažno produženje i vrijeme učitavanja, besplatni prijenos web mjesta, besplatni naziv domene, preporučuje WordPress.org
 • Cons: Nema mogućnosti plaćanja mjesečno.

Kliknite da biste vidjeli je li popust od 2,75 dolara na mjesec još uvijek važeći

2. WordPress kojim upravlja HostGator (www.HostGator.com)


WordPress hosting sa upravljanim HostGator-om
 • Neprekidno vrijeme rada: 99,99%
 • Vrijeme učitavanja: 369 ms
 • Podrška: 24/7 chat uživo
 • Značajke: Besplatan prijenos web mjesta i sigurnosnih kopija. Poslužitelji optimizirani za WordPress
 • Web stranica: www.HostGator.com

HostGator domaćin je više od 10 milijuna domena, što ih čini jednim od najpopularnijih pružatelja usluga web hostinga na tržištu.

Slično kao i Bluehost, HostGator nudi i specijalizirana WordPress rješenja za hosting, poput „WordPress hostinga“.

Najbolja su opcija za web stranice s velikim prometom koja trebaju brže vrijeme učitavanja. HostGator WordPress plan bi trebao učiniti vašu web stranicu bržom u različitim regijama, posebno za mobilne korisnike.

Zadnje prosječno vrijeme učitavanja od 12 mjeseci je 369 ms i produženje rada >99,99%. Njihov ukupni godišnji odmor bio je samo 22 minute, što je prilično izvanredno.

12-mjesečna statistika HostGator-a

Oni također nude besplatne migracije web mjesta sa svim svojim planovima. Svi njihovi planovi dolaze s neograničenim širinama pojasa, pohrane i e-pošte.

Iako su njihove uvodne cijene jeftine, počevši od 5,95 USD mjesečno, naknade za njihovo obnavljanje veće su od 9,95 USD mjesečno. Međutim, ako primijenite naš kod kupona (WEBSITESETUP), moći ćete ga dobiti za 3,99 USD / mjesečno.

 • Pros: Vrijeme za dobro učitavanje, pouzdano, instaliranje jednim klikom za WordPress, 1 besplatni prijenos web mjesta
 • Cons: Viša naknada za obnovu.

Kliknite da biste vidjeli je li njihov popust od 3,99 USD / mjesečno još uvijek vrijedan kupona

3. Hostinger (www.Hostinger.com)


Hostinger WordPress hosting
 • Neprekidno vrijeme rada: 99,93%
 • Vrijeme učitavanja: 339 ms
 • Podrška: 24/7 chat uživo
 • Značajke: Besplatni račun e-pošte, korisnička podrška 24 sata dnevno, besplatni SSL (https)
 • Web stranica: www.Hostinger.com

Hostinger je izvorno iz Europe, ali ima centre podataka u SAD-u, Aziji i Europi. Ne nude mogućnost odabira podatkovnog centra odmah, ali nakon što se prijavite, možete zatražiti njihovu podršku da promijene lokacije vašeg poslužitelja iz SAD-a u Aziju ili Europu. Vrlo lijepa značajka koju mnoge druge web hosting tvrtke ne nude.

Uključuju i WordPress web lokaciju za izradu web stranica, koja nije idealna, ali početnicima može mnogo pomoći. Hostinger također nudi chat uživo 24 sata dnevno i ima veliku knjižnicu vodiča i tutorijala za WordPress.

Iako su na najjeftinijim WordPress domaćinima, njihov učinak je zapravo na dobroj strani. U pogledu vremena učitavanja (339 ms), samo su ih tukli A2 hosting. Uptime je u redu – unosimo 99,93% u posljednjih 12 mjeseci.

12-mjesečna statistika hostinga

Njihov najjeftiniji WordPress hosting hosting program počinje od 2,15 / mjesečno i obnavlja 3,49 USD. Ovaj plan uključuje propusnost od 100 GB što je optimalno za manje WordPress web stranice. Nadalje, 1 račun e-pošte uključen je u sve njihove planove, kao i SSL certifikat. Ako niste zadovoljni njihovom uslugom, možete dobiti puni povrat do 30 dana od prijave.

 • Pros: Jeftine cijene, instaliranje Word-a jednim klikom, velika brzina
 • Cons: Prosječno produženje rada.

Kliknite da biste provjerili vrijedi li 2,15 USD / mjesečno popust

4. SiteGround (www.SiteGround.com)


SiteGround WordPress hosting
 • Neprekidno vrijeme rada: 99,98%
 • Vrijeme učitavanja: 629 ms
 • Podrška: 24/7 chat uživo
 • Značajke: Google poslužitelji u oblaku, besplatni https (SSL), besplatna pošta
 • Web stranica: www.SiteGround.com

SiteGround je još jedna popularna i zakonita WordPress hosting usluga, koju preporučuje zajednica WordPress.org. Od 2004. godine, SiteGround je prerastao u veliku mrežu od preko 800 000 imena domena širom svijeta.

Oni su jedan od manje domaćina, gdje također možete promijeniti lokacije svog podatkovnog centra, od Europe do SAD-a. Dakle, ako su vam posjetitelji uglavnom iz Europe, to je vjerojatno dobra opcija za vas.

Također nude besplatne prijenose web mjesta WordPress, uključuju besplatni CDN (za predmemoriranje) i optimizacije slike koje bi sve u kombinaciji trebale učiniti vašu WP web stranicu bržom nego prije.

Također smo isprobali korisničku podršku povezivanjem s njihovim live chatom i postavili nekoliko pitanja kako bismo procijenili njihov tim za podršku. Bili su ljubazni i korisni, brzo su odgovarali na pitanja.

U smislu produženja, SiteGround je održavao prosječno vrijeme produženja 99,98% (s 34 prekida), a slijedi veliko vrijeme opterećenja 629 ms. Prema našem testu, nije tako brz kao Bluehost ili HostGator i zato slete na treće mesto.

SiteGround statistika za 12 mjeseci

SiteGround planovi počinju od 3,95 USD mjesečno, ali obnovite s većom stopom (slično kao kod mnogih pružatelja usluga hostinga). Svi njihovi upravljani WordPress planovi obnavljaju se na 9,95 USD / mjesečno (nakon završetka početnog plana). Domena nije uključena, ali nude besplatne račune e-pošte.

 • Pros: Dobra nadogradnja, stabilna brzina, najbolja podrška za WordPress, besplatni prijenos web mjesta, službeno preporučuje WordPress, besplatni SSL.
 • Cons: Veće naknade za obnovu

Kliknite ovdje da biste vidjeli trenutačne cijene SiteGround-a

5. A2 hosting (www.A2Hosting.com)


A2Hosting WordPress hosting
 • Neprekidno vrijeme rada: 99,93%
 • Vrijeme učitavanja: 295 ms
 • Podrška: 24/7 chat uživo
 • Značajke: Brzi serveri, besplatni SSL, besplatni CDN, 24/7 live podrška
 • Web stranica: www.A2Hosting.com

A2 Hosting je još jedan jeftin hosting WordPress. Na svojoj početnoj stranici postavljaju smjelu tvrdnju da su 20 puta brži od vašeg trenutnog hostinga. Ali je li to istina??

Svi njihovi planovi dolaze sa SSL (Let’s Encrypt), besplatnim Cloudflare CDN-om i neograničenim SSD-om za pohranu i propusnost. Baš kao na SiteGroundu, također možete promijeniti lokacije poslužitelja na A2 hostingu. Trenutačno nude matične dijelove u SAD-u, Nizozemskoj i Singapuru.

Iako njihov razgovor za korisničku podršku nije idealan (trebalo nam je oko 8 minuta da stupimo u kontakt s njima), dostupan je 24 sata dnevno. Osim toga, možete ih kontaktirati i telefonom.

Prema testovima performansi, A2 hosting zaista je bio najbrži dijeljeni WordPress hosting hosting na 295 ms. Iako je bilo puno dobrih aspekata s A2 hostingom, njihov zadnji 12-mjesečni nastavak nije bio idealan za nas. Dolazim u 99,94% s ukupno 5 sati stanke godišnje.

A2 Hosting statistika za 12 mjeseci

Njihov najjeftiniji WordPress plan počinje od 3,92 USD mjesečno minimalno 36 mjeseci, a zatim se obnavlja na 7,99 USD mjesečno. Dobivate i 25 računa e-pošte i neograničeni prijenos web stranica. A2 bi mogao biti prikladan domaćin za nekoga tko je vlasnik mnogih WordPress web stranica. Napokon, A2 hosting nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

 • Pros: Najbrži WordPress hosting, poslužitelji optimizirani za WordPress
 • Cons: Prosječno produženje rada – samo 99,94%.

Kliknite ovdje da biste vidjeli A2Hosting trenutne cijene

6. GreenGeeks (www.GreenGeeks.com)


GreenGeeks WordPress hosting
 • Neprekidno vrijeme rada: 99,99%
 • Vrijeme učitavanja: 375 ms
 • Podrška: 24/7 chat uživo
 • Značajke: Neograničena pohrana i propusnost, automatska ažuriranja, besplatni SSL
 • Web stranica: www.GreenGeeks.com

GreenGeeks je brz, siguran i skalabilan hosting za WordPress korisnike. Njihovo ime potiče iz činjenice da su implementirali ekološki prihvatljiv pristup hosting web lokacijama.

Svi njihovi WordPress planovi dolaze s besplatnim SSL-om, internim / besplatnim CDN-om, neograničenim računima e-pošte, neograničenom propusnošću i neograničenim SSD-om za pohranu. Jednom kada se prijavite, imate mogućnost izbora između različitih lokacija poslužitelja između SAD-a, Kanade i Europe. Prijenosi web mjesta WordPress besplatni su.

Sa strane podrške imaju chat 24 sata dnevno, podršku putem e-pošte i telefona, kao i mnoge udžbenike i vodiče koji se odnose na WordPress. Njihova podrška je obično brza i točna.

Performanse GreenGeeka, posebno brzina (375 ms) je dobro, a produženje rada izgleda vrlo pouzdano (99,99%) također – samo 36 kvarova, s ukupno samo 1 sat stanke godišnje.

GreenGeeks statistika za 12 mjeseci

Jedina mana im je veća naknada za obnovu. Najjeftiniji plan od 2,95 dolara / mjesečno obnavlja se s 9,95 dolara mjesečno. Njihova garancija povrata novca je 30 dana, ali ako ste uzeli njihovu ‘besplatnu’ ponudu domene, povrat će vam se oduzeti 13,95 USD za naknadu za registraciju imena domene..

 • Pros: Snažno produženje rada, zeleni hosting hosting, besplatni prijenos web mjesta
 • Cons: Veće naknade za obnovu

Kliknite da biste vidjeli je li popust 2,95 USD / mjesečno još uvijek važeći

7. DreamHost (www.DreamHost.com)


DreamHost WordPress hosting
 • Neprekidno vrijeme rada: 99,92%
 • Vrijeme učitavanja: 569 ms
 • Podrška: 24/7 chat uživo
 • Značajke: WordPress je unaprijed instaliran, graditelj povuci i ispusti, neograničena propusnost / pohrana
 • Web stranica: www.DreamHost.com

DreamHost je popularna, dobro uspostavljena usluga hostinga iz SAD-a s preko 340.000 kupaca. Kao i Bluehost i SiteGround, također su navedeni kao preporučeni WordPress domaćin na web mjestu WordPress.org.

Cilj DreamHosta je jednostavan – biti brz, pouzdan i optimiziran za WordPress korisnike.

Svi njihovi WordPress planovi (Shared, Managed i VPS) nude WordPress web stranicu za izradu web stranica, besplatan SSL i SSD prostor za neograničenu propusnost..

Prijenosi web mjesta nisu besplatni (koštaju 99 USD, ali su besplatni s njihovim DreamPress planom koji iznosi 16,95 USD / mjesečno) i ne postoji opcija podrške 24/7. Imaju live chat podršku, ali dostupan je samo u 5:30 ujutro do 9:30 poslije podne u pacifičko vrijeme, ali barem je 7 dana u tjednu.

Čini se da nisu idealan domaćin za web mjesto koje poslužuje posjetitelje izvan SAD-a ili Azije, ali sigurno pruža stabilnu brzinu stranice (569 ms) i “u redu” produženje rada 99,92%. Također nema mogućnosti odabira lokacija poslužitelja izvan SAD-a.

DreamHost statistika za 12 mjeseci

Njihov najjeftiniji plan započinje s 2,59 USD mjesečno ili 4,95 USD mjesečno. DreamHost ima WordPress planove s “visokim performansama” koji su skuplji i koštaju 16,95 USD mjesečno. Za razliku od drugih, DreamHost daje garanciju povrata novca u 97 dana. Računi za e-poštu koštaju 19,99 USD godišnje, a besplatna domena za godinu dana obnavlja 15,99 dolara godišnje.

 • Pros: Možete plaćati mjesečno, dobru podršku, mogućnost skaliranja
 • Cons: Uptime bi mogao biti bolji

Kliknite da biste vidjeli je li 2,59 USD / mjesečno još uvijek valjano

8. InMotion (www.InMotionHosting.com)


InMotion WordPress hosting
 • Neprekidno vrijeme rada: 99,95%
 • Vrijeme učitavanja: 767 ms
 • Podrška: 24/7 chat uživo
 • Značajke: WordPress je unaprijed instaliran, neograničena propusnost / pohrana, neograničeni računi e-pošte
 • Web stranica: www.InMotionHosting.com

InMotion je drugi WordPress domaćin sa sjedištem u SAD-u s više od 350.000 imena domena.

Mnogo razloga čini InMotion dobrom pogodnošću za korisnike WordPressa. Svaki plan dolazi s besplatnim SSL, CDN (besplatnim), neograničenim računima e-pošte i 200 besplatnih WordPress tema. Jedino što oni ograničavaju je broj mjesta koje možete imati, prostor na disku i propusnost.

Imaju 24/7 chat i podršku u SAD-u. Uz to su prijenosi na web lokaciji besplatni (lijep pogodak), a možete isprobati njihov BoldGrid unaprijed instalirani graditelj web mjesta.

Jedan od nedostataka InMotion hostinga je taj što nema trenutnog pristupa računu. To znači da ako ste, na primjer, međunarodni kupac, izvan Sjeverne Amerike, može doći do kašnjenja i gnjavaže prilikom pokušaja ovjere vašeg novog računa.

Njihove brojke za produženje i brzinu su prosječne, ali dovoljno pouzdane. Dolazim u 99,95% produženje i prosječna brzina od 767 ms tijekom posljednjih 12 mjeseci.

InMotion statistika za 12 mjeseci

InMotion ima više WordPress, WordPress VPS i namjenskih WordPress planova od 4,99 USD (obnavlja 8,99 USD) do 248,99 USD koji variraju od max web stranica, veličine pohrane i propusnosti (maks. Posjetitelja). Oni su i jedan od rijetkih domaćina koji nude posvećena WordPress rješenja.

 • Pros: Pouzdano, brzo, dobra korisnička podrška
 • Cons: Bez trenutne aktivacije za ljude izvan SAD-a. Brzina bi mogla biti bolja

9. Site5 (www.Site5.com)

Site5 WordPress hosting

 • Neprekidno vrijeme rada: 99,99%
 • Vrijeme učitavanja: 575 ms
 • Podrška: 24/7 chat uživo
 • Značajke: besplatni web pretvarač, Instalacija jednim klikom za WordPress, stručna podrška za WordPress
 • Web stranica: www.Site5.com

Site5 nije najjeftiniji davatelj usluga WordPress hostinga. Kako se navodi, tvrde da su najbolja opcija za dizajnere i programere jer imaju fleksibilnu upravljačku ploču, dobru korisničku uslugu i stabilan hosting.

Slično kao i drugi pružatelji usluga hostinga, Site5 nudi besplatni Cloudflare CDN, 24/7 chat uživo i prijenos web lokacije. Oni također pružaju i produženu garanciju od 99,9%. Također je vrijedno napomenuti da najjeftiniji WP hosting hosting plan nema mogućnost izbora između podatkovnih centara. Zadana lokacija postavljena je na SAD (središnja).

Njihovo „stvarno“ prosječno produženje tijekom prošle godine bilo je 99,99% i prosječnu brzinu od 575 ms. To nije tako brzo kao Bluehost ili A2 hosting, ali pobijeđuje mnoge druge u produžetku.

Site5 statistika za 12 mjeseci

Site5 je skupa. Njihov najjeftiniji plan košta 6,95 dolara mjesečno u roku od 24 mjeseca; obnavlja se kasnije uz malo veće troškove od 8,95 USD / mjesečno. Ono što se kod njihova naplate ne sviđa je da, iako nude povrat novca u roku od 30 dana, vaš hosting automatski će se obnoviti petnaest (15) dana prije kraja vašeg trenutnog mandata.

 • Pros: Dobro produženje rada, OK brzina
 • Cons: Visoka cijena

10. iPage (www.iPage.com)


iPage WordPress hosting
 • Neprekidno vrijeme rada: 99,94%
 • Vrijeme učitavanja: 709 ms
 • Podrška: 24/7 chat uživo
 • Značajke: Besplatna domena, neograničena pohrana i propusnost
 • Web stranica: www.iPage.com

iPage također nudi “WordPress” hosting. Oni imaju 2 WordPress plana koji koštaju 3,75 USD mjesečno i 6,95 USD mjesečno (obnavljaju se na 7,49 USD i 10,49 USD / mjesečno), a oba plana dolaze sa besplatnim nazivom domene u trajanju od 1 godine. Glavni cilj iPagea je osigurati najbolje moguće iskustvo, od registracije do korisničke podrške.

iPage nudi podršku putem 24/7 live chat i telefona. Oba plana dolaze s instaliranjem jednim klikom za WordPress, kao i besplatnim SSL certifikatom. Oba širina pojasa i pohrane su neograničeni.

S loše strane, iPage ne nudi mrežu za dostavu sadržaja (CDN), ne možete mijenjati centre podataka (samo u SAD-u) i nema besplatnih prijenosa web mjesta (dodatnih 150 USD). Dok je produženo (99,94%) i vrijeme učitavanja (709 ms) nisu loši, izvedba općenito nije dobra kao ostali web poslužitelji usmjereni na WordPress.

iPage statistika za 12 mjeseci

Najjeftiniji plan košta 3,75 dolara za 1212/24/36 mjeseci. Mjesečni i godišnji paketi se obnavljaju na 9,49 USD / mjesečno, 24-mjesečni plan se obnavlja na 8,49 USD, a 36-mjesečni plan se obnavlja na 7,49 USD. 30-dnevna garancija povrata novca uključena je u sve planove. Izrada sigurnosnih kopija košta 1,00 USD mjesečno, a adrese e-pošte vrše se putem Google paketa 6 USD mjesečno.

 • Pros: Dobre osobine
 • Cons: Ne baš poznata korisnička podrška, visoki troškovi obnove.

Sažetak WordPress hostinga:

Detaljan pregled 10 najboljih pružatelja usluga WordPress hostinga.

Svaka recenzija temeljila se na brzini, vremenu rada i troškovima naše testne stranice. Izvori treće strane, poput Pingdoma, korišteni su za praćenje i analiziranje performansi.

Ukratko, preporučujemo upotrebu pružatelja usluga web hostinga koji pružaju pristojno vrijeme od 99,94% i više, a pritom zadržavaju vrijeme učitavanja manje od 700 ms.

 WEB HOSTING POČETNI TROŠKOVI POVRAT NOVCA VREME UČITANJA Uptime NAŠE OCJENA
 1. Bluehost WordPress 2,75 $ / mj30 dana390 ms >99,99%★★★★★
2. WordPress kojim upravlja HostGator 3,99 $ / mj45 dana369 ms > 99,99%★★★★★
3. Hostinger WordPress hosting 2,15 $ / mj30 dana339 ms > 99,93%★★★★★
 4. SiteGround WordPress hosting 3,95 $ / mj30 dana629 ms > 99,98% ★★★★
 5. A2 hosting WordPress hosting 3,92 $ / mjBilo kada295 ms > 99,94%★★★★
 6. GreenGeeks WordPress hosting 2,95 $ / mj30 dana375 ms > 99,99%★★★★
 7. DreamHost WordPress hosting 2,59 $ / mj97 dana569 ms > 99,92%★★★★
 8. InMotion WordPress hosting 4,99 $ / mj90 dana767 ms > 99,95%★★★
 9. Site5 WordPress hosting 6,95 $ / mj45 dana575 ms > 99,99%★★★
 10. iPage WordPress hosting 3,75 $ / mj30 dana709 ms > 99,94%★★★

Zaključili smo da ne možete pogriješiti s HostGator WP Managed, Hostinger ili Bluehost. Svi oni nude snažno produženje rada, brzo vrijeme učitavanja stranica, odličnu korisničku podršku i niske uvodne cijene.

Ako već imate web host, ali želite prebaciti domaćine nakon što pročitate ovaj post, pogledajte ovaj vodič ovdje. Međutim, budite sigurni da neki od navedenih web domaćina nude besplatne migracije web mjesta.

Ako želite usporediti upravljani WordPress hosting, pogledajte HostingFacts.com.

Povratne informacije i osvrti na različite (WordPress) pružatelje usluga hostinga više su nego dobrodošli u odjeljku komentara u nastavku.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map