15 najboljih BESPLATNIH Proizvođača i generatora logotipa

Najbolje bez-Logo-Makers-i-GeneratoriDizajn logotipa za vašu poslovnu web stranicu može biti skupo (od 500 do 5000 dolara).


I ne samo to – tim s malim proračunom možda neće imati softverske programe ili vještine da sami dizajniraju logotip. Jedno je sigurno: dizajn logotipa je važan. Utvrđuje vizualni identitet vaše marke i stoji kao nezaboravan simbol tko ste.

Kamo se obratiti kada nemate resurse za profesionalni dizajn logotipa? Srećom na 9 najboljih platformi za e-trgovinu – postoje mnoštvo besplatnih proizvođača i generatora logotipa na mreži.

Neki nude softver besplatno, dok drugi nude i besplatna preuzimanja logotipa. Nakon istraživanja boja i stila logotipa koji želite predstavljati svoju tvrtku, obratite se jednom od ovih 15 besplatnih proizvođača i generatora logotipa, koji su navedeni bez posebnog redoslijeda.

Zašto biste koristili proizvođače logotipa i generatore?

 1. Počinjete novu web stranicu, ali nemate proračun za zaposliti profesionalnog dizajnera logotipa.
 2. Nemate vještine ili softver da sami dizajnirate logotip.
 3. Tražite inspiraciju i ideje za dizajn logotipa.

Ispod je 15 BESPLATNIH Proizvođača logotipa

Potpuno otkrivanje: WebsiteSetup zarađuje proviziju ako završite kupnju putem naših preporučnih veza na ovom popisu. To nam pomaže da sve budemo ažurni. hvala na podršci.

# 1. Proizvođač logotipa Wix

Početna stranica proizvođača Wigo logotipa
www.Wix.com

Proizvođač logotipa Wix pruža najbolje iz oba svijeta: odgovorite na nekoliko jednostavnih pitanja i automatski će stvoriti predložak logotipa za vas. Tada možete slobodno prilagoditi gotovo svaki aspekt na temelju osobnih preferencija – od boje do fonta, teksta i veličine.

Najbolji dio? Ne samo da besplatno dobijate logotip prilagođenog izgleda, već ćete i za njega dobiti puna komercijalna prava (što znači da ga možete koristiti i za posao i za profit bez brige o tome tko će imati licencu). Možete čak i preuzeti izvorne datoteke (u SVG formatu) vašeg logotipa kako biste ih mogli staviti na sve, od posjetnica do majica.

Morat ćete stvoriti račun s Wix-om da biste pristupili proizvođaču logotipa. Ali srebrna obloga je da će vam također pružiti pristup generatoru njihovih tvrtki i kompletnom alatu za izradu web stranica. Tako da je savršena trgovina na jednom mjestu za potpuno novi posao.

# 2. Marke za krojenje

Proizvođač logotipa TailorBrands
www.TailorBrands.com

Tailor Brands moćan je svestrani alat za grafički dizajn koji će vam pomoći u dizajniranju prilagođenog i jedinstvenog logotipa za vaše poslovanje. Postupak stvaranja logotipa temelji se na kvizu u kojem morate odgovoriti na pitanja o svojoj robnoj marki, industriji i preferencijama. Kada dovršite kviz, dobit ćete vaš logo u kratkom vremenu. Brandovi krojača pružit će vam neke alternativne mogućnosti kako biste mogli odabrati što vam se najviše sviđa ili prilagoditi logotip dok niste zadovoljni s njim.

Više od toga, dobit ćete grafiku spremnu za upotrebu za društvene medije i oglase. Konačno, nakon što završite, možete preuzeti visokokvalitetne, vektorske, SVG ili EPS datoteke koje možete koristiti za svoju web stranicu, posjetnice ili robu sa uključenim potpunim komercijalnim pravima..

# 3. Canva

Canva proizvođač logotipa
www.Canva.com

Canva je već neko vrijeme na tržištu besplatnog dizajna, nudeći besplatne i plaćene predloške za slike na društvenim mrežama, letake, pozivnice, posjetnice i još mnogo toga. U njihovoj impresivnoj liniji predložaka dolazi veliki izbor besplatnih i plaćenih logotipa. Započnite s jednim od njihovih besplatnih predložaka, a zatim promijenite tekst, boje, fontove i drugo da odgovaraju vašoj robnoj marki.

Ne sviđa vam se ono što vidite? Prenesite vlastitu grafiku ili odaberite iz Canvine ogromne biblioteke besplatnih elemenata za dodavanje u predložak logotipa pomoću jednostavne značajke za povlačenje i ispuštanje. Preuzmite svoj dizajn u obliku PNG, JPG ili PDF. Upotrijebite web mjesto za izradu slova, vizitki i više korištenja besplatnog logotipa.

Jedina je mana što drugi ljudi mogu koristiti iste predloške, tako da možete primijetiti slične dizajne kako lebde mrežama. Uz malo kreativnosti, nije potrebno puno da biste ovom besplatnom dizajnu logotipa dali svoj jedinstveni dodir i dobili logotip profesionalnog izgleda bez ikakvih troškova.

# 4. Besplatno dizajn logotipa

Izrada logotipa FreeLogoDesing.com
www.FreeLogoDesign.com

Besplatni dizajn logotipa olakšava izradu vašeg besplatnog logotipa. Jednostavno upišite naziv svoje tvrtke, odaberite između 20 različitih kategorija, aplikacija će pregledati tisuće besplatnih predložaka logotipa. Napravite vlastite promjene boje, oblika i fonta i preuzmite svoj dizajn besplatno. Ako kasnije odlučite malo investirati u svoj logotip, možete preuzeti verziju vašeg logotipa visoke rezolucije za 59 dolara.

# 5. Grafičke opruge

Proizvođač logotipa za grafičke opruge
www.GraphicSprings.com

Kao i drugi proizvođači logotipa na popisu, Graphic Springs sadrži mnoštvo predložaka za izbor u više kategorija. Unesite naziv i oznaku svoje tvrtke, odaberite kategoriju slike, odaberite svoj logotip i uredite ga s lakoćom. Filtrirajte svoje opcije pomoću novih ili popularnih logotipa.

Ako želite malo više kreativne slobode sa svojim dizajnom logotipa, počnite s oblicima i simbolima ili ih upotrijebite kako biste vašem logotipu dali malo ukrasnog dodira. Iako je softver besplatan za korištenje, košta vam 19,99 dolara za preuzimanje vašeg konačnog dizajna u obliku PNG, SVG ili JPG. Međutim, to dolazi s neograničenim uređivanjima i preuzimanjima ako se odlučite ubuduće mijenjati.

# 6. LogoMakr

LogoMakr
www.LogoMakr.com

LogoMakr nudi softverski program koji se lako koristi i koji omogućuje jednostavno povlačenje oblika i teksta točno tamo gdje ih želite. Započnite pretraživanjem oblika i ikona, a zatim uredite svoje boje, veličine i još mnogo toga. Dodajte tekst i složite ga na način na koji želite, svo vrijeme dok prilagodite vrsti, veličini i boji fonta. Pametni gumb za obrezivanje lako savršeno obrezuje vaš logotip.

Kad ste spremni, jednostavno spremite dizajn na računalo. Dostupna je opcija besplatnog preuzimanja, ali dolazi s ograničenjima, npr. Datoteke loše kvalitete i sporazum o davanju web mjesta za vaš logo. Za samo 19 dolara možete skinuti visokokvalitetnu verziju za svoje web mjesto, posjetnice, majice i drugo bez kredita.

# 7. UCraft

Ucraft proizvođač logotipa
www.uCraft.com/free-logo-maker

Ako ste ga napravili tako daleko na popisu, a još uvijek niste pronašli web mjesto koje odgovara vašim dizajnom logotipa, pokušajte s UCraftom. UCraft je graditelj web stranica koji nudi web predloške, besplatan hosting u oblaku i još mnogo toga. Kao bonus nude i besplatan proizvođač logotipa. Kao i drugi besplatni alati na popisu, UCraftov besplatni proizvođač logotipa jednostavan je kao odabir ikone, dodavanje imena vaše tvrtke i prilagođavanje fontova i boja.

UCraft dolazi s preko 220 000 ikona koje možete koristiti u svom dizajnu. Izvozite prozirnu datoteku PNG visoke rezolucije potpuno besplatno!

# 8. Internetski proizvođač logotipa

Internetski proizvođač logotipa
www.OnlineLogoMaker.com

Online stvoritelj logotipa ima slično sučelje kao besplatni generator grafičkog proljeća. Brzo je i lako započeti putovanje vašeg logotipa s mnoštvom predložaka i odabirom slova. Izaberite njihove unaprijed dizajnirane simbole u stotinama kategorija ili prenesite svoju sliku.

Uz besplatan račun, možete spremiti svoj dizajn i vratiti mu se kasnije. Uživajte u neograničenim preuzimanjima kako biste mogli ugađati svoj logotip kad god želite. Online Logo Maker nudi i besplatnu i premium uslugu. Premium paket nudi preuzimanja veće rezolucije i omogućuje vam da svoj dizajn izvezite kao transparentan (.PNG) ili kao vektor (.SVG) kako biste olakšali upotrebu svog logotipa bilo gdje.

# 9. Designmantic

Proizvođač logotipa DesignMatic
www.DesignMatic.com

Započnite s besplatnim generatorom logotipa Designmantic odabirom željenog stila logotipa, vrste fonta i boja. Zatim unesite naziv svoje tvrtke i odaberite između 30 kategorija industrije. Kad pronađete logotip koji vam se sviđa, možete prilagoditi boje i font.

Iako je alat besplatan, preuzimanje vašeg dizajna dolazi s naknadom. To znači da ćete dobiti datoteku visoke rezolucije i vektorsku datoteku za ispis velikih razmjera. Nažalost, ova web lokacija ne nudi neograničena preuzimanja. Ako ne želite platiti naknadu za preuzimanje, to može biti sjajan alat za prikupljanje nadahnuća.

# 10. Shopify

shopify proizvođač logotipa
www.Shopify.com/tools/logo-maker

Shopify nudi čitav niz alata za internetske tvrtke, uključujući alate potrebne za pokretanje vlastite internetske trgovine. Iako neke od ovih usluga dolaze s mjesečnom naknadom, Shopify također nudi širok spektar besplatnih alata poput generatora naziva tvrtke, generatora QR koda i, naravno, besplatnog proizvođača logotipa.

Upišite naziv svoje tvrtke, a zatim odaberite ikonu i uredite za boje i veličine. Odaberite jedan od četiri različita izgleda teksta i ikona, a zatim pošaljite logotip izravno na vašu e-poštu.

# 11. Logotip Maker

Proizvođač logotipa LogoTypeMaker
www.LogoTypeMaker.com

Logotip Maker vrste ima preko 200 fontova, više od 1.000 profesionalnih predložaka i više od 600.000 vektorskih oblika kako bi vaš dizajn logotipa bio lagan, čak i ako niste profesionalni dizajner. Sadrže SVG temeljene SVG datoteke i neograničene izmjene tako da u bilo kojem trenutku možete promijeniti svoje boje i fontove. Pod besplatnim modelom moći ćete stvoriti besplatni moderni logotip koji nije prilagodljiv. Za razliku od drugih proizvođača besplatnih logotipa, svoj dizajn moći ćete izvesti u 300DPI u obliku JPG ili PNG datoteke. Jednokratno plaćanje u iznosu od 24,99 USD ili 39,99 USD pruža više mogućnosti i izbora logotipa.

# 12. Zyro

Proizvođač logoa tvrtke Zyro
zyro.com/logo-maker

Zyro je besplatni proizvođač logotipa koji jednostavnost shvata ozbiljno. Nećete trebati stvarati račun niti poduzimati dodatne korake da biste započeli.

Prvo upišite naziv marke i liniju. Drugo, odaberite oblik koji želite da čini osnovu vašeg logotipa. Možete birati između tisuća opcija; jednostavno upišite ključnu riječ i krenite. Na kraju, možete prilagoditi svoj logotip. Postavite svoje ime i oznaku koliko želite u odnosu na oblik, promijenite font, boju i veličinu riječi. Kad završite, preuzmite PNG i koristite ga bilo gdje, sa svoje web stranice do vaše posjetnice.

# 13. Design Hill

Dizajn logotipa tvrtke Hill
www.DesignHill.com/tools/logo-maker

Design Hill nudi brojne usluge, od kojih je jedna besplatni generator logotipa. Pregledajte tisuće ikona, prilagodite tekst i boje i preuzmite svoj besplatni dizajn. Obavezno pogledajte i ostale njihove besplatne alate, uključujući proizvođače fotografija za Facebook sa fotografijama naslovnica, Twittera, generator QR koda i još mnogo toga.

# 14. Proizvođač logotipa

LogoMaker.com
www.LogoMaker.com

Logo Maker je u industriji više od jednog desetljeća i preko besplatnog generatora logotipa opskrbio je više od 3 milijuna poduzetnika i vlasnika malih poduzeća. Odaberite između više od 10 000 ikona, a zatim sastavite i spremite neograničeno logotipe na svom računu besplatno.

Naknada dolazi kada dovršite dizajn i preuzmete datoteku visoke rezolucije. U međuvremenu možete koristiti alat za eksperimentiranje i crtanje inspiracije. Ako tražite opciju bez troškova, za svoje web mjesto možete generirati isječak HTML koda umjesto da preuzmete datoteku s potpunom slikom..

# 15. SquareSpace

Proizvođač logotipa SquareSpace
www.logo.squarespace.com

Squarespace nudi razne usluge za internetske tvrtke, uključujući sve što je potrebno za pokretanje vlastite web stranice. Sa svojim besplatnim internetskim proizvođačem logotipa možete pregledavati ikone i prilagoditi svoj dizajn bez obzira tražite li inspiraciju ili potpuno prilagođeni logotip. Preuzmite svoj dizajn u niskoj rezoluciji besplatno ili kupite verziju visoke rezolucije za 10 USD. Korisnici kvadrata mogu besplatno preuzeti svoju datoteku visoke rezolucije.


S ovim širokim rasponom alata koji su vam na dohvat ruke, možete eksperimentirati s dizajnom logotipa bez obzira na proračun.

Što smo propustili? Ostavite komentar u nastavku.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map