WordPress-tietoturva: Voiko Security Ninja pitää sivustosi turvassa?

Ei ole paljon WordPress-käyttäjiä älä ymmärtää turvallisuuden merkitys.


Tämä ymmärtäminen ei kuitenkaan aina johda toimintaan. Aivan liian usein, ihmiset vain lisäävät WordPress-sivustonsa turvallisuutta jälkeen he ovat joutuneet rikkomisen uhreiksi – missä vaiheessa vahinko on jo tehty.

Tätä silmällä pitäen olen tyytyväinen kaikkiin laajennuksiin, jotka voivat tehdä WordPress-verkkosivustosi suojausprosessista entistä selkeämmän. Turvallisuus Ninja on yksi tällainen laajennus, ja haluan tässä artikkelissa osoittaa, kuinka voit käyttää sitä sivustosi parantamiseksi paljon turvallisempana kuin useimmat.

Mitä WordPress-tietoturva tarkoittaa sinulle

WordPress on todella mahtava sisällönhallintajärjestelmä. kuitenkin, sen valtava suosio tekee siitä ensisijaisen kohteen hakkereille. Kaikkia heikkouksia, jotka he paljastavat ydintiedostoissa, voidaan käyttää hämmästyttävän määrän sivustoja. Tämä osoitti kenties kaikkein surullisimmin TimThumb häiriö viime vuonna.

Nykyään voit silti löytää paljon WordPress-sivustoja, jotka ovat alttiita hyväksikäytölle vanhentuneiden teemojen kautta, jotka sisältävät edelleen TimThumb-tietoturvavirheen. Se itsessään korostaa yhtä tärkeimmistä syistä WordPress-sivustojen tietoturvaloukkauksiin – vanhentunutta koodia.

Tosiasia on, että WordPress-kehitysryhmä tekee hienoa työtä pitääkseen ytinkoodin joustavana. Jos pidät WordPress-ydintä, teemoja ja laajennuksia ajan tasalla ja käytät vain hyvämaineisten kehittäjien kehittämiä tuotteita, olet tehnyt enemmän kuin useimmat pitääksesi sivustosi turvallisena..

Lisäksi, jos käytät suhteellisen vähän aikaa tehdäksesi sivustosi turvallisemmaksi kuin valtaosa, hakkerit eivät enää luokittele heidät heikosti hedelmiin. Kuitenkin, miksi heidän pitäisi vaivautua hakkeroimaan sivustoasi, kun käytettävissä on niin paljon haavoittuvampia uhreja?

Ja sinne Security Ninja tulee. Se korostaa tärkeimmät vaiheet, jotka sinun tulisi suorittaa WordPress-sivustosi suojaamiseksi, ja selittää tarkalleen, mitä sinun on tehtävä. Joku, joka haluaa tehdä WordPress-sivustostaan ​​turvallisemman, se on täydellinen ratkaisu.

Tietoturva-ninjan käyttö

Kun olet asentanut laajennuksen, voit käyttää sitä sivupalkin Työkalut-linkin kautta:

Turvallisuus Ninja

Kun käytät laajennusta ensimmäistä kertaa, sinun on suoritettava suojaustesti, jotta laajennus voi analysoida sivustosi vahvuuksia ja heikkouksia:

Turvallisuus Ninja

Tämän prosessin ei pitäisi kestää yli minuuttia. Kun testit on suoritettu, sinulle esitetään havainnot – perustuen 27 erilaista turvallisuusnäkökohtaa.

Tässä on esimerkki muutamista testituloksista, jotka suoritettiin blogissani:

Turvallisuus Ninja

Kuten näette, kunkin testin tila on merkitty. Asiat alkavat ehdottomasti perusasioista (pidä teemat ja laajennukset ajan tasalla) edistyneempiin (tarkista, onko päivitys.php-tiedosto käytettävissä HTTP: n kautta oletuspaikassa).

Jokaisesta “huonosta” tuloksesta sinun tulee napsauttaa oikealla olevaa “Tiedot, vinkit ja ohje” -painiketta. Tämä ohjaa sinut erityiskysymykseen liittyviin neuvoihin:

Turva-ninja-analyysi

Muutosten toteuttaminen vaatii rajallista teknistä tietämystä – Suurimmaksi osaksi sinun on vain lisättävä koodinpätkät function.php-tiedostoihin, muokata teetiedostoja (jotka sinun pitäisi tehdä alateeman kautta) tai tehdä muutoksia FTP: n kautta. WordPress-bloggaajana nämä ovat yksinkertaisia ​​tehtäviä, jotka sinun pitäisi voida suorittaa muutenkin.

Rakastan Security Ninjassa sitä, että se ei yritä tehdä liian paljon. Sen painopiste on haavoittuvuuksien etsinnässä ja ratkaisujen esittämisessä – se ei sisällä turvonneiden ominaisuuksien turmeltumista. Se antaa sinun valita, mitkä turvaominaisuudet otat käyttöön. Ja koska teet niin pienten koodinpätkien ja muiden vastaavasti hienovaraisten muutosten avulla, tekemilläsi tietoturvaparannuksilla ei todennäköisesti ole havaittavissa olevaa vaikutusta sivustosi latausaikaan..

Lyhyesti sanottuna, Security Ninja on kuin sinulla joukko korvaamattomia WordPress-tietoturvaohjeita, jotka liittyvät sivustosi ainutlaatuisiin heikkouksiin, hyppysissäsi..

Mikä turva-ninja ei voi Tehdä

Kaikkien tietoturvalaajennusten käsittelyssä on huomioitava yksi tärkeä seikka – Suojaus Ninja ei voi taata sivustosi turvallisuutta. Se voida tee sivustosi hakkerointi paljon vaikeammaksi, mutta kyllästyttävää verkkosivustoa ei ole. Teoriassa kaikki koodit, jotka ovat laillisesti saatavissa etäpaikasta, voidaan hakkeroida myös etäpaikoista. Oikeudenmukaisesti Security Ninjan kehittäjien kanssa he menevät pois tieltään tekemällä tämän ehdottomasti selkeäksi testinäytön vastuuvapauslausekkeessa.

Tämän sanonut, skannaa sivustosi Security Ninja -sovelluksella ja suorittaa suositellut parannukset tahtoa lisätä sivustosi turvallisuutta valtavalla marginaalilla. Sinänsä todennäköisyys joutua haitallisen hyökkäyksen kohteeksi on vähentynyt huomattavasti.

Osto Security Ninja

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map