Paranna WordPress-sivustosi suojausta

Kuinka parantaa WordPress-verkkosivustosi tietoturvaa

Kaikki tietävät, että WordPress-verkkosivustosi suojaamisen tulisi olla ensisijainen tavoite. Mutta 9 kertaa 10: stä se ei ole. WordPress-verkkosivustosi tietoturvaa voidaan parantaa lukuisilla tavoilla, ja monet niistä ovat nopeaa ja helppoa asentaa. Ehkä on aika kiinnittää huomiota verkkosivustosi tietoturvaan.


Tässä artikkelissa tarkastellaan verkkosivustojen turvallisuuden merkitystä ja mitä voi mennä pieleen, jos sivuutat sen. Keskustelemme sitten toteutettavissa olevista tehtävistä, joita voit toteuttaa, käyttämistäsi suojauslaajennuksista ja WordPress-verkkosivuston varmuuskopioinnin tärkeydestä..

Turvallisuuden merkitys

Turvallisuus on erittäin tärkeä asia kaikille verkkosivustojen omistajille. Haittaohjelmat, jotka heikkouksien ja haavoittuvuuksien löytäneet hakkerit usein asentavat verkkosivustoille, voivat levittää viruksia ja virheitä. Ne voivat aiheuttaa sanomatonta vahinkoa sivustollesi ja tietokoneellesi, mikä vaikuttaa suuresti yritykseesi.

Suojausrikkomukset voivat hidastaa sivustoasi ja luoda negatiivisen käyttökokemuksen. Tämä voi vahingoittaa tuotemerkkisi mainetta ja lopulta menettää kävijöitä, myyntiä ja asiakkaita. Ja se voi muuttua paljon pahemmaksi. Haittaohjelmat voivat varastaa asiakastietoja, henkilökohtaisia ​​ja taloudellisia tietoja ja tuhota sivustosi. Tämä voi johtaa tulojen menetykseen pitkällä aikavälillä, samoin kuin maksaa sinulle aikaa, vaivaa ja emotionaalista hyvinvointia.

Suojaustoimenpiteiden toteuttamisen tulisi olla kaikkien verkkosivustojen ylläpitäjien ensisijainen tavoite. Joten mitä voit tehdä parantaaksesi WordPress-verkkosivustosi turvallisuutta ja pitää sen turvallisena?

Onko sivustosi jo vaarannettu?

WordPress Seurity Scan

Monien ihmisten sivustot ovat jo vaarantuneet, eivätkä he edes tiedä, että se on tapahtunut. Upea tapa varmistaa sivustosi turvallisuus on käyttää suojaustarkistusta.

WordPress-turvatarkistus on online-turvatarkistin, joka testaa sivustosi haavoittuvuuksien varalta. Perusskannaus on ilmainen, mutta edistyneelle palvelulle sinun on päivitettävä johonkin heidän jäsensuunnitelmista. Tarkastuksia suoritetaan sovelluksen tietoturvalle, WordPress-tietoturvalle, isäntäympäristölle ja Web-palvelimelle. Tämä antaa sinulle selkeän kuvan sivustosi turvallisuudesta ja antaa sinulle tietoisuuden mahdollisista rikkomuksista. Sucuri tarjoaa myös ilmainen sivustotarkistus joka etsii haittaohjelmia, virheitä ja ohjelmistopäivityksiä.

Päivitä sivustosi aina

Paranna WordPress-verkkosivustosi tietoturvaa

Se kuulostaa yksinkertaiselta, mutta yksi helpoimmista tavoista parantaa sivustosi turvallisuutta on varmistaa, että päivität sitä. WordPressin päivitetyt versiot, teemat ja laajennukset auttavat korjaamaan ja välttämään mahdollisia tietoturvaloukkauksia.

Käytä uusinta WordPress-versiota

Joka kerta kun uusi WordPress-versio julkaistaan, tietoturvaa parannetaan ja haavoittuvuudet korjataan. Uusin versio on turvallisin, joten päivitä heti, kun se tulee saataville.

Parhaat käytännöt teemat ja laajennukset

Pitämällä teemaasi ja laajennuksiasi ajan tasalla, sivustosi todennäköisemmin kokee haitallista toimintaa. Teeman ja laajennuksen päivitysilmoitukset näkyvät usein kojelaudassa. Jos olet joku, joka sivuuttaa nämä, on aika muuttaa tapojasi.

Pidä mahdollisuuksien mukaan sivustossasi käyttämäsi laajennusten määrä mahdollisimman pienenä. Mitä vähemmän laajennuksia, sitä vähemmän mahdollisia ongelmia. Asenna laajennukset aina hyvämaineisesta lähteestä, äläkä lataa premium-laajennuksia ilmaiseksi, luvattomista lähteistä. Käyttämättömien teemojen ja laajennusten poistaminen voi myös parantaa sivustosi nopeutta ja turvallisuutta.

Suojaa kirjautumissivusi

Paranna sivustosi turvallisuutta

Kirjautumissivusi voi olla erittäin haavoittuvainen haitallisille hyökkäyksille, ellei sitä suojata kunnolla. Paranna WordPress-verkkosivustosi turvallisuutta käyttämällä aina epäselvää käyttäjänimeä. Järjestelmänvalvoja tai oma nimesi ei ole turvallinen valinta. Salasanasi tulisi sisältää myös satunnainen valikoima kirjaimia, numeroita ja erikoismerkkejä. Salasanan vaihtaminen 90 päivän välein on erittäin suositeltavaa.

Aloita LastPassin käyttö

LastPass

LastPass muistaa kaikki käyttäjänimesi ja salasanasi ja pitää ne turvassa, joten sinun ei tarvitse. Se voi luoda sinulle vahvoja salasanoja ja säästää aikaa ajattelemalla niitä itse. Sen avulla voit myös määrittää kaksikerroksisen valtuutuksen, joka antaa tilillesi lisätietoja puolustuksesta.

Käytä kirjautumisen lukitusta

Sisäänkirjautumisen lukitus

Sisäänkirjautumisen lukitus on ilmainen WordPress-laajennus, joka rajoittaa sisäänkirjautumisyritysten määrää. Jos tietyn ajan kuluessa tehdään useampi kuin tietty määrä sisäänkirjautumisyrityksiä samalta IP-alueelta, laajennus estää kaikki muut yritykset siitä alueesta. Tämä auttaa estämään raa’an voiman salasanan löytämisen ja antaa sivustollesi uuden tason turvallisuuden.

Asenna WordPress-suojauslaajennus

Yksi tärkeimmistä tavoista parantaa WordPress-verkkosivustosi turvallisuutta on asentaa suojauslaajennus. Valittavissa on paljon, joten katsotaanpa paria parhaista.

Kaikki yhdessä tietoturva ja palomuuri

Kaikki yhdessä WP-suojaus

Kaikki yhdessä tietoturva ja palomuuri on ilmainen ja helppokäyttöinen WordPress-laajennus, joka pitää sivustosi turvallisena. Se vähentää hyökkäysten riskiä ottamalla käyttöön uusimmat WordPress-tietoturvakäytännöt ja -tekniikat.

Plugin valvoo käyttäjätilin, kirjautumisen ja rekisteröinnin suojausta. Siinä on palomuuritoiminnot, turvaskanneri ja se suojaa raa’ilta voimilta hyökkäyksiltä, ​​monien muiden ominaisuuksien lisäksi. Se käyttää myös luokittelujärjestelmää, joka näyttää kuinka hyvin sivustosi on suojattu aktivoitujen turvaominaisuuksien perusteella. Suosittu ja kykenevä laajennus, Kaikki yhdessä -suojaus ja palomuuri on loistava valinta, jos etsit ilmaista laajennusta sivustosi suojaamiseksi..

Sucuri-turvallisuus

arvopa

Sucuri Security on tehokas premium-ratkaisu, joka voi puhdistaa hakkeroidun sivuston ja tarjota jatkuvaa suojausta. Tarjolla on edistyneitä ominaisuuksia, mukaan lukien jatkuvat haittaohjelmien ja hakkerointien tarkistukset, haittaohjelmien poisto ja puhdistus, verkkosivustojen sovelluspalomuuri ja paljon muuta. Sucuri Security tarjoaa myös ympäri vuorokauden tapahtuvaa online-tukea, joten riippumatta turvallisuustilanteesta ammattitaitoinen reagointitiimi on valmiina auttamaan.

Tämä ratkaisu ei ole halpaa, ja sen peruspaketti alkaa 199,99 dollaria vuodessa. Tämä ennakoiva ja reaktiivinen lähestymistapa verkkosivustojen turvallisuuteen pitää sivustosi kuitenkin turvassa ja antaa sinulle mielenrauhan. Joten kiistanalainen rahaa. On kuitenkin myös a suosittu ilmainen Sucuri-laajennus saatavana WordPress.org-laajennushakemistosta.

Asenna tietokoneesi virustorjunta

norton

Jos tietokoneesi on vaarantunut, hakkerit voivat päästä käyttämään WordPress-sivustoasi tai löytää kirjautumistietosi tallennetuista selaimen salasanoista. Siksi tietokoneesi virustorjunta on välttämätöntä.

Norton Antivirus Security ohjelmisto suojaa tietokonetta haittaohjelmilta, vakoiluohjelmilta, viruksilta ja paljon muulta. Asennettuaan se suorittaa säännölliset automaattiset skannaukset, joten voit siirtyä verkkoon luottavaisesti. Mikä tärkeintä, se tarkoittaa, että WordPress-verkkosivustoasi ei voi vioittaa tietokoneen kautta.

Varmuuskopioi aina

VaultPress

Vaikka oletkin toteuttanut monia tietoturvastrategioita, mikään ei ole 100% luotettavaa. Jos tietoturvaa rikotaan ja menetät sivustosi ja sen tiedot ja sisällön, varmuuskopio säästää aikaa, rahaa ja mahdollisesti jopa yritystäsi ja mainetta.

VaultPress on tehokas työkalu, joka tarjoaa kehittyneen varmuuskopion ja tietoturvan WordPress-sivustoille. Tämä monipuolinen palvelu tarjoaa päivittäisiä varmuuskopioita ja haittaohjelmien tarkistusta muun muassa. Tärkeintä on, että se tarjoaa automaattiset palautukset, joten jos sivustoosi hakkeroidaan, se voidaan palauttaa nopeasti ja helposti.

Jos tarvitset apua, lue ehdottomasti opas, joka sisältää WordPress-webisteen varmuuskopioinnin.

Viimeiset ajatukset WordPress-verkkosivustosi turvallisuuden parantamiseksi

Kaikkien yllä olevien neuvojen lisäksi hyvämaineisen isännöintipalvelun käyttö on aina tärkeää. Vaikka WP Engine on suhteellisen kallis, se on turvallinen WordPress-keskittyvä hosting-yritys, joka tarjoaa ennakoivan tietoturvan verkkosivustosi turvaamiseksi. WordPress-verkkosivustosi siirtäminen uuteen Web-isäntään on todennäköisesti helpompaa kuin luulet.

Huippuluokan verkkopalvelupalvelun ja tämän artikkelin laajennusten, vinkkien ja vinkkien avulla sivustosi on paremmat mahdollisuudet kuin suurin osa pysyäksesi turvassa..

Mitä turvallisuusohjeita WordPress-verkkosivuston suojaamiseksi tarvitaan? Ole hyvä ja jaa alla oleviin kommentteihin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map