Paranna verkkosivustojen luotettavuutta WordPress-ohjelmalla McAfee SECURE

Paranna verkkosivustojen luotettavuutta WordPress-ohjelmalla McAfee SECURE

Verkkosivun uskottavuus on tärkeä tekijä, jonka lukijat huomioivat käydessään WordPress-blogissa, verkkosivustossa tai verkkokaupassa. Lukijalla ei ole mukavaa ladata ilmaisia ​​resursseja, tilata uutiskirjeesi tai antaa henkilökohtaisia ​​tietoja ostoksen tekemistä varten, jos verkkosivustosi ei vaikuta luotettavalta. Yksi helpoimmista tavoista saada kävijöiden mielesi helposti on McAfee SECURE -merkintä.


Mikä on McAfee SECURE?

Mikä on McAfee SECURE?

McAfee on tunnettu verkkoturvatuotteistaan, joita kuluttajat ympäri maailmaa pitävät web-selailussaan turvallisena. Tähän sisältyy virustorjuntaohjelmisto, palomuuri, salaus, sähköpostiturvallisuus ja paljon muuta. Käyttäjien verkkoturvallisuutta ajatellen McAfee laajensi heidän kaikkia ja kehitti McAfee SECURE -brändin. Tämä kattaa useita verkkoturvatyökaluja, jotka ovat kaikkien käyttäjien käytettävissä.

Tämä työkalusarja sisältää kolme pääsegmenttiä. McAfee SECURE -merkintä joiden avulla verkkosivustot voivat varmistaa, että heidän sivuillaan ei ole viruksia, haittaohjelmia ja muita vaarallisia koodeja. McAfee SECURE Chrome -selainlaajennus joka lisää McAfee-suojan selaimeesi ilmoittaaksesi, että selaat Internetiä turvallisesti, ja varoittaa sinua kaikista vierailemista verkkosivustoista, jotka saattavat olla vaarassa. Ja viimeiseksi McAfee SECURE henkilöllisyyssuoja kattavuus, joka tarjoaa ostajille jopa 100 000 dollarin suojan henkilöllisyyden varastamisella, kun he tekevät ostoksia McAfee SECURE -sertifioidulla verkkosivustolla (käyttäjien on yksinkertaisesti noudatettava vaiheessa aktivointisähköpostiviestejä, jotka saadaan oston valmistuttua).

Vaikka nämä kaikki ovat suuria hyödykkeitä verkkokäyttäjille, McAfee SECURE -luottamusmerkki tarjoaa lisäarvoa verkkosivustojen omistajille etenkin koska se on työkalu, jota voidaan käyttää verkkosivustojen luotettavuuden ja uskottavuuden lisäämiseen.

Pitäisikö sinun lisätä McAfee SECURE WordPress-verkkosivustoosi?

Nyt kun tiedät mitä McAfee SECURE on, tarvitsetko sitä verkkosivustollesi? Yksinkertaisesti sanottuna useimmille verkkosivustoille voisi olla hyötyä lisäämällä luottamusmerkki, joka näyttää lukijoille, että verkkosivusto on todella turvallinen.

Jos ylläpidät blogia tai yritystyyppistä verkkosivustoa, jossa et kerää käyttäjän tietoja, sinun kannattaa punnita etuja ja haittoja ennen kuin lisäät mitään ylimääräistä verkkosivustoosi. Mutta jos sinulla on verkkokauppasivusto tai jos kerät käyttäjätietoja, McAfee SECURE -sovelluksen lisääminen on todennäköisesti hyvä idea. Luotettavuusmerkin lisääminen verkkosivustoosi helpottaa käyttäjän epäröintiä ennen henkilökohtaisten tietojen toimittamista rekisteröintiin. Ja ylläpidätkö verkkokauppaa, lisätty McAfee SECURE Identity Protection on bonusominaisuus, jota voit käyttää mainostamaan asiakkaille, jotta he voivat olla varmoja tarjota sinulle taloudellisia tietoja..

Kuinka asentaa McAfee SECURE WordPressiin

Jos McAfee SECURE kuulostaa sinulle oikealta, asennuksen pitäisi olla suhteellisen helppoa, koska kaikki alkaa ilmainen McAfee SECURE WordPress -laajennus. Asentaaksesi laajennuslokin WordPress-hallintapaneeliin, siirry kohtaan Laajennukset> Lisää uusi ja etsi sitten ”McAfee”.

McAfee SECURE -laajennuksen asennus

McAfee SECURE -sovelluksen pitäisi olla ensimmäinen tulos. Napsauta -painiketta ”Asenna nyt” ja sitten “Aktivoi” laajennus.

McAfee SECURE -laajennuksen asennus

Asenna nyt laajennus. McAfee on tehnyt tämän erittäin helpoksi lisäämällä ilmoituksen kojelautaan aktivoidaksesi laajennuksen. Jos jostain syystä et näe ilmoitusta, siirry vain laajennuksen aktivointisivulle napsauttamalla WordPressin päähallintapaneelin uutta McAfee SECURE -valikkokohtaa. Napsauta painiketta aktivoidaksesi nyt.

McAfee SECURE ilmainen tili

Pysäyttämällä helppo asennustrendi, ponnahdusikkunan pitäisi avautua, jotta voit luoda ilmaisen McAfee SECURE -tilisi. Lomake täyttää automaattisesti verkkosivustosi URL-osoitteen ja WordPress-käyttäjätilisi luomiseen käytetyn sähköpostin. Vahvista vain tietosi ja napsauta sitten ”Aktivoi nyt”.

McAfee SECURE -vahvistus

Tämä avaa vahvistuksen sivustosi lisäämisestä ja päivittää WordPress-hallintapaneelin näyttääksesi McAfee SECURE -asetuksesi. Jos haluat muokata McAfee SECURE -profiilisi, napsauta punaista painiketta, muuten sulje vain ponnahdusikkuna palataksesi WordPress-kojelautaan..

McAfee SECURE ilmainen hallintapaneeli

Olettaen, että verkkosivustosi on turvallinen, sinun pitäisi nähdä vihreä vahvistus turvallisuudelle, että olet läpäissyt kaikki testit (huoraa!) Ja että sertifikaatin luottamusmerkki on hyvä. Nyt kun vierailet verkkosivustosi etuosassa, sinun pitäisi olla McAfee SECURE -merkkijono selaimesi oikeassa alakulmassa. Se oli helppoa oikein?

McAfee SECURE Trustmark

McAfeen TURVALLISUUS vapaa Suunnittele luottamusmerkki näkyvän 500 ensimmäiselle vierailijallesi kuukaudessa. Voit kerätä jopa 100 TrustedSite-arviota (jotka käyttäjät voivat kassalla trustedsite.com hakemistoon tai Chrome SafeBrowsing -vahvistusikkunaan) ja verkkosivustoasi seurataan säännöllisesti haittaohjelmien varalta. Tämä on paljon pienemmille tai upouusille verkkosivustoille, mutta jos sinulla on vakiintunut verkkosivusto, jolla on huomattavaa liikennettä, tai suuri verkkokauppasivusto, joka päivittää ammattilainen suunnitelma on pakollinen.

McAfee SECURE Pro

McAfee SECURE Pro tarjoaa rajoittamaton luotettavuuskäyttö ja rajoittamaton TrustedSite-arvostelu verkkosivustollesi sekä muita ominaisuuksia, kuten hakukoneiden lähettäminen, verkkosivustojen diagnostiikka ja enemmän. Suuret brändit, kuten PartyCity, Tory Burch, FootLocker, Jelly Belly, Armani Exchange, LegalZoom, National Geographic, GameStop ja monet muut, luottavat McAfee SECURE: iin. Miksi? Koska se tarjoaa yksinkertaisesti joitain parhaista työkaluista webissä, jotta heidän verkkosivustot voidaan pitää turvassa ja asiakkaiden turvallisuus.

McAfee SECURE Search Highlighting

Huomattava ominaisuusmerkki, jota rakastaa, on se, että kun päivität Pro: ksi, McAfee SECURE -suojaus ei näy vain verkkosivustollasi, vaan myös korostettu haku tulokset SiteAdvisor-käyttäjille. Tämä tarkoittaa, että kun SiteAdvisoria käyttävä henkilö (ja heitä on yli 50 miljoonaa) näkee verkkosivustosi Google-, Yahoo- tai Bing-hakutuloksissa, he näkevät sen vieressä myös McAfee SECURE -merkinnän..

Pro-jäsenillä on myös mahdollisuus lisätä McAfee SECURE Engagement Trustmark missä tahansa, ei vain selaimen alaosassa. Tästä on apua verkkokaupoissa, jotka haluavat näyttää luottamusmerkin Lisää ostoskoriin -painikkeen vieressä tuotesivuilla, tai verkkosivustoille, jotka haluavat kiinnittää merkinnän alatunnisteeseen sen sijaan, että se kohdistuu selainikkunaan..

McAfee SECURE henkilöllisyyssuoja

Kuten aiemmin mainitsimme, myös McAfee SECURE tarjoaa Henkilöllisyyssuoja jopa 100 000 dollaria. Tämä on Pro-suunnitelman ominaisuus, jonka jokaisen verkkokaupan tai premium-jäsenyyteen perustuvan verkkosivuston pitäisi innostua. Tämän ansiosta asiakas ja asiakkaasi saavat täydellisen henkilöllisyyssuojauksen. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on lisätä vähän koodia ostoksesi vahvistussivulle, jotta asiakkaasi saavat suojausviestin maksun käsittelyn jälkeen. Jos myymäläsi käyttää WooCommercea, tämä on vielä helpompaa – koodi lisätään automaattisesti sinulle. Ota vain vaihtoehto käyttöön McAfee-tilin hallintapaneelissa.

Olen varma, että nähtyään kaiken sen, mitä sillä on tarjota, täytyy miettiä, kuinka paljon tekee McAfee SECURE Pro maksaa? Tällä hetkellä Pro-sertifiointisuunnitelma alkaa 19 dollarilla kuukaudessa (ja skaalautuu liikenteesi perusteella), mutta jos päätät maksaa vuosittain, saat 2 kuukautta ilmaiseksi, ja jos olet 501 (c) 3 hyväntekeväisyysjärjestö, voit ottaa yhteyttä myynti myös erikoisalennuksella. Pelkästään henkilöllisyyden suojausominaisuudet ovat hintansa arvoisia, joten se on ehdottomasti kannattava sijoitus verkkosivustollesi.

Lopullinen arvio

Tähtiluokitus

Kaiken kaikkiaan me todella pidämme McAfee SECURE -ohjelmasta WordPressille. Aivan helppo asentaa (se on kirjaimellisesti valmis menemään suoraan laatikosta), samoin kuin meillä on vaikuttunut Pro-jäsenten kattavaan ominaisuusluetteloon.. Annamme tälle liitännälle viisi tähteä viidestä. Plugin ja McAfee SECURE -työkalut ovat itsessään täydellisiä ja juuri niin helpoita käyttää. Se etsii haittaohjelmia. Se kertoo lukijoillesi, että sivustosi on suojattu. Ja se sisältyy jopa henkilöllisyyden suojaamiseen. Nyt se on hyödyllinen laajennus!

Yksinkertaiset verkkosivustojen luotettavuusvinkit

Sen lisäksi, että McAfee SECURE -luotemerkki näkyy verkkosivustollasi sivuston turvallisuuden varmistamiseksi, on olemassa myös muita yksinkertaisia ​​toimenpiteitä, joiden avulla voit lisätä uskottavuutta lukijoidesi kanssa ja lisätä heidän luottamusta verkkosivustoosi.

Ihan aluksi tarjota todellista ja hyödyllistä sisältöä lukijoillesi ja lähetä se säännöllisesti. Sen lisäksi, että omalla ainutlaatuisella sisällölläsi on hyötyä hakukoneille, myös lähettämiselle varattu aikataulu on loistava perusta lukijakunnan perustamiseen, joka palaa sivustoosi, koska he luottavat siihen, että julkaiset uutta sisältöä.

Varmista, että sinulla on käyttöehdot -sivu. Tämä on tärkeää juridisista syistä, kuten tavaramerkin omistajuudesta, yksityisyyden ehdoista, sisältöpäivityksistä, tarjottujen palveluiden kuvauksesta ja muusta. Lisäksi se osoittaa lukijoille, että olet todellinen yritys (tai yksityinen omistaja), joka noudattaa sääntöjä (+1 luotettavuus).

Lisäksi, jos verkkosivustosi tai tuotteesi on esitelty missä tahansa jaa saavutuksesi. Voidaksesi sanoa, että olit “esiintynyt Forbesin kärjessä” tai osana ”BusinessWeekin kärkituotetta”, on pitkä matka brändisi uskottavuuden osoittamiseksi. Sama koskee kaikkia palkintoja, joita olet voittanut. Luo sivu tai lisää huomautus alatunnisteeseen jakamalla saavutuksesi lukijoidesi kanssa.

Sinulle

Toivottavasti olet löytänyt tämän arvion ja oppaan hyödylliseksi! Respektiivin mukaan McAfee SECURE on loistava tapa lisätä verkkosivustosi uskottavuutta lisäämällä luotettavuusmerkintä viesteihisi, sivuillesi ja tuotteisiisi. Ilmainen versio on hieno pienille sivustoille, kun taas Pro-versio on riittävän vankka vakiintuneille tuotemerkeille. Kaiken kaikkiaan me todella rakastamme laajennusta ja toivomme, että kokeilet sitä. Jos sinulla on kysyttävää McAfee SECURE ilmaisesta WordPress-laajennuksesta tai jotain lisättävää oppaamme, jätä vain kommentti alla. Kiitos käsittelystä!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map