Kuinka puhdistaa ja palauttaa hakkeroitu WordPress-sivusto

Muutama päivä sitten tein jotain, mitä yleensä yritän välttää; Otin sosiaaliseen mediaan rant. Tämä tapahtui sen jälkeen, kun sain sähköpostitse häpeällisen viestin, joka kehotti minua ottamaan yhteyttä verkko-isäntääni, mutta tekninen tuki teki kaiken, mutta auttoi asioita, joten likaiset liinavaatteet oli tuuletettava Twitterissä.


Olen kuka olen, olisin päättänyt antaa tämän asian liukua, mutta sellainen tuki, jonka sain verkkoisäntältäni, kun tarvitsin apua kaikkein imettyyn isoin aikaan. Se oli sekä järkyttävä että silmien avaaja. Nyt olen tyytymätön asiakas, joka ostaa uutta verkkoisäntää.

Tarkoitan, mitä he odottivat niin heikon asiakastuen jälkeen? Yhdessä edustajassa oli rohkeutta pyytää minua siirtämään sivustoni muualle, jos olisin tyytymätön. Hermo. Ole hyvä ja suosittele suurta isäntää kommenteissa ja laita hymy kasvoilleni �� Mutta mikä on surkean asiakaspalvelun lisäksi syy suruilleni? Tämän häpeällisen sähköpostin takana on tarina:

miten-to-takaisin-a-hakata-WordPress-site-ahdistavia-ilmoitus-sähköposti

Äskettäin jouduin todella määrätietoisen hakkeri uhriin, joka sai pääsyn WordPress-sivustooni, lopulta ottaen haltuun koko public_html-hakemistoni. Tai päinvastoin – en todellakaan tiedä kuinka minut hakkeroitiin, koska web-isäntäni ei toimittanut näitä tietoja, vaikka kysyin muutaman kerran.

Nyt minulla oli tällä tilillä kuusi WordPress-sivustoa. Hakkeroinnin seurauksena kaikki heidät vähennettiin turvatoimenpiteenä, mikä on täysin ymmärrettävää. Mutta kun tilanne meni täysin hallitsemattomaksi, liikenne heikentyi, enkä koskaan saanut yhtäkään kyselyä yli 72 tunnin aikana, kun olin suljettuna yrityksistäni.

Joten menin Twitteriin ja tein paljon melua, jonka jälkeen näennäisesti mukava kaveri nimeltä Matthew (kiitos, jos luet) tuli auttamaan. Kun Matt puuttui asiaan, pystyin palauttamaan pääsivustoni, vaikka se oli kärsinyt isoja iskuja ydintoimintojen suhteen. Muut viisi verkkosivustoa eivät olleet niin onnekkaita, että heidän piti puremaan pölyä ja jättää minulle huono maku suussa.

Se oli turhauttavaa ja stressaavaa kokemusta etenkin sillä pienellä autolla, jota sain Bluehostin tukiedustajilta. Kyllä, löysin juuri sinut Bluehost. Riittää, kun sanon, että tämä on toinen kerta, kun olen hakkeroitu heidän jaettuun hosting-pakettiin. Minun pitäisi aloittaa oppiminen.

Vastuuvapauslauseke: Kokemukseni ei vähennä sitä, että saatat pitää hauskaa isännän kanssa – tämä on vain erillinen kokemukseni.

Mitä Matt teki toisin? Hän teki minulle malware.txt-tiedoston, joka sisälsi tietoja vioittuneista tiedostoista. Suurimman osan näistä tiedostoista puhdistaminen oli helppoa, mutta se tarkoitti tärkeiden laajennusten poistamista ja tärkeimmistä sivuista poistuneiden ydintiedostojen korvaamista vakavalla toimintakyvyttömyydellä. Se nousi, vaikka ei hetkessä, mikä oli parempi kuin ei mitään.

Poistin muut viisi kokonaan, koska ne olivat vioittuneet ja myös tukitoimenpiteiden mukaan varmuuskopiot olivat vioittuneet. Tiedät, kuten korjaamaton. Harmi. Nyt minun on aloitettava työskentely viidellä eri sivustolla, mikä on todella pettymys suurelle yritykselle, kuten Bluehost. Joko niin, annoin Mattille suuren arvion, mutta muut edustajat eivät olleet yhtä onnekkaita. Mutta olen edelleen huolissani siitä, että minua saatetaan hakkeroida uudelleen, eikä se ole sellaista ajattelutapaa, jota tarvitset yritystä johtaessasi.

Kääntäminen syrjään ja hakkeroituminen ei ole jotain mitä sinun pitäisi koskaan toivoa kenellekään, edes pahimmalle vihollisellesi. Vaikka päätätkin palauttaa sivustosi, se aiheuttaa sinulle kohtuuttoman stressiä ja maksaa arvokasta aikaa ja rahaa. Jos verkkoisäntäsi imee minun kaltaiseni, riski saada hakkeroitua toisen kerran. Menetät liikennettä ja myyntiä, ja katkera muisti kestää kauan. Sinun uskottavuutesi on myös linjalla, joten hakkerointi ei ole hauskaa.

Joten mitä teet, kun joku jerk kaappaa WordPress-sivustosi ja tuhoaa kaikki ponnistelut; aikaa, rahaa ja kunnianhimoa, jonka olet pannut projektiisi? Onko numero, johon voit soittaa? Ehkä Internet-poliisi? Onko siellä nopea korjata -painike, jota voit napsauttaa, ja palauttaa sivustosi minuuteissa, eikä päivissä?

Pitääkö sinun käydä läpi tuskallinen kokemus, kuten minäkin, vai ymmärtääkö valitsemasi isäntä, että olet jo stressissä digitaalisen omaisuuden menettämisestä? Mitä WordPress-käyttäjä tekee? Onko pelättäjiä hakkereita vai voitko suojautua? Tässä on vinkkejä, joita voit käyttää, jotta toivottavasti ei koskaan olisi kokemusta kuin minä.

WordPress-tietoturva

He sanovat, että ehkäisy on parempi kuin parannus, ja olen samaa mieltä. WordPress-tietoturva on avain. Samanaikaisesti pahat pojat näyttävät aina tietävän tarkalleen mihin osua ja murtautua vahvistettuun verkkosivustoosi riippumatta siitä, kuinka kovaa yrität. Sanon tämän, koska käytin verkkosivustollani huippuluokan tietoturvalaajennuksia, mutta minua kuitenkin hakkeroitiin.

Olitpa WordPress-neofyytti tai kokenut verkkovastaava, sinun on aina tutkittava WordPress-tietoturvan vahvistamista sen sijaan, että yritettäisiin palauttaa sivustosi, kun se jo on palanen. Ennen kuin keskustelemme siitä, kuinka voit palauttaa hakkeroitu WordPress-verkkosivusto, katsotaan, mitä siellä on ennaltaehkäisevien toimenpiteiden suhteen käytettävissä. Kuinka voit parantaa mahdollisuuksiasi pysyä horjumattomana, vaikka / kun hakkerit heittäisivät kaiken, mitä he saivat WP-pohjaiseen online-liiketoimintaasi? Tässä on mehu.

Sijoita upeaan Web-isäntään

Valitessaan-a-Webhost

Mikä tekee loistavasta WordPress-isännästä? Olemme keskustelleet siitä, miten valita paras WordPress-isäntä aiemmin, joten en puhu yksityiskohtiin. Mainitaan kuitenkin muutama tärkeä näkökohta, jotka tulee pitää mielessä valittaessa täydellistä verkkoisäntää.

Hinta vs. arvo

Ensinnäkin, sinun ei pitäisi tutkia “penniä pennejä” isäntäratkaisusi kanssa. Alhaiset isännöintikustannukset johtuvat pääasiassa siitä, että valitsin Bluehostin ja pysyin siinä. Minulla ei ollut aavistustakaan, että tämä kääntyisi ympäri ja puree minua **.

Minulla on yksinkertainen kysymys sinulle, mi amigo. Maksatko mieluummin 4 dollaria kuukaudessa ja riskiä saada hakkerointia (+ huono palvelu) vai 29 dollaria kuukaudessa ja saada tähtitieteellistä ja henkilökohtaista palvelua, joka on räätälöity yrityksellesi? Kuinka paljon mielenrauhanne on arvoinen?

Viime aikoina olin varma säästää rahaa maksamalla 4 dollaria kuukaudessa hosting-palvelusta. Nyt tiedän paremmin ja harkitsen siirtymistä hallittuun WordPress-isännöintiin. Ellei tietenkään Bluehost ole halukas hieromaan egoani valtavalla syntymäpäiväkakulla tai jollain muulla. Olen tosissani tosissani, mutta heidän tulisi tutkia asiakaspalveluaan. Sinun tulisi harkita myös hallittua WordPress-isännöintia, jos et halua menettää yritystäsi myöhemmin.

Kuukauden jaetun isännöintisuunnitelman 4 dollarin suuruinen ongelma on se, että sivustosi elää miljoonan muun sivuston kanssa samalla palvelimella, mikä tarkoittaa, että jos jokin muista sivustoista vaarantuu, pääset onneksi pahoinpitelystä. Jos keräät / tallennat asiakastietoja sivustossasi, et halua, että tällaiset tiedot joutuvat väärään käsiin. Jos olet sijoittanut aikaa ja rahaa loistavan sisällön luomiseen, sinun ei tarvitse jotakin hakkeeria vähentääksesi sitä kaikkea Viagra-peddling-kotisivulle tai mikä pahempaa – mitään.

Meidän on siirryttävä WordPressin hallituille isännöiville ihmisille. Monet edullisemmista isännistä tarjoavat jo hallittuja isännöintisuunnitelmia, ja jos lisäämme kysyntää, hinnat saattavat laskea sen seurauksena. Kuulostaa suunnitelmalta, eikö niin? Siirtyminen eteenpäin …

Laaduntuki

Onko meidän edes puhuttava siitä, miksi Web-isäntäsi pitäisi tarjota suurta tukea? Oleminen saatavilla hetkessä ilmoituksella on hienoa, mutta minun on joutunut odottamaan yli 20 minuuttia live chat-istunnon kanssa Bluehost-tukipalvelun edustajan kanssa. Ja kun he ilmestyvät, he kertovat osuvasti sinulle, että he ovat useissa keskusteluissa samanaikaisesti, ikään kuin sinun pitäisi korvata heidän vajaakuntoisuus. Ei viileä kaverit, ei viileä.

Joten lopulta tuhlaat vielä enemmän aikaa trivialiteeteihin, koska ne siirtävät aiheita muista keskusteluista. Voisiko tämä olla syy siihen, miksi heillä on toisinaan kauheita asenteita? Mutta sormien osoittamisen sijaan odotan liikaa 4 dollaria kuukaudessa? Ehkä olen. Valitse verkkoisäntäsi huolellisesti, tai muuten voit maksaa liikenteen menetyksellä (tai mahdollisesti yrityksesi).

Sitä paitsi, onko heillä suojattuja palvelimia? Mitä muita turvatoimenpiteitä heillä on käytössä? Pystytkö palauttamaan WordPress-sivustosi, jos se on hakkeroitu, vai sanovatko he myös, että varmuuskopiot ovat vioittuneet? Huomaavatko he tunkeutumisen kauan ennen hyökkääjän aiheuttamaa vakavaa vahinkoa, vai sulkevatko sivustosi ja ilmoittavat sinulle, kun on jo liian myöhäistä?

Onko sinun todella pysyttävä siinä jaetussa hosting-paketissa? Onko verkkoisäntäsi suojattu vai jättävätkö he alttiiksi kaikenlaisille hyökkäyksille? Ainoa tapa löytää vastauksia näihin kysymyksiin ja joihinkin muihin mahdollisiin kysymyksiisi on lukea arvosteluja (ja tämä viesti lasketaan yhdeksi) ja tee tarvittavat toimenpiteet tutkimus. Tarkoitan sitä, tee vain, ja sinut yllättyi siitä, kuinka paljon voit oppia yrityksestä isossa WWW: ssä..

Hanki puhtaat WordPress-teemat + laajennukset

Valitessaan-WordPress-plugins

Hakkerin suosikki pelikenttä, teemat ja laajennukset (erityisesti huonosti koodatut tyypit) tarjoavat helpon pääsyn sivustosi järjestelmänvalvojaan. Juuri tällä hetkellä jotkut hakkerit yrittävät todennäköisesti päästä WordPress-sivustoosi / blogiisi huonosti koodatulla teemalla tai laajennuksella. Jos hakkeri käyttää takaporttia (piilotettu teemaan tai laajennukseen) päästäkseen järjestelmänvalvojan alueelle, olet paahtava hanhi. He voivat hylätä tuhoa haluamallaan tavalla.

Sinänsä on tärkeää ladata teemoja ja laajennuksia luotettavilta sivustoilta. Etsitkö puhdasta teemaa? Suosittelemme WPExplorer ammattiteemoja, tyylikkäitä teemoja, Genesis ja Themeforest. Tarvitsetko puhtaita lisäosia? Katso WordPress Repo ja CodeCanyon. Tiedätkö muita luotettavia sivustoja, joista voimme hankkia teemoja ja laajennuksia? Ole hyvä ja jaa kommentit.

Päivitä teemat + laajennukset + WordPress

WordPress-päivitykset

Toisinaan mahtava teema tai laajennus saattaa sisältää tietoturvavirheen. Yleensä kehittäjät julkaisevat päivityksiä näiden tietoturva-aukkojen sulkemiseksi. Jos et päivitä teemaasi tai laajennuksia, sinusta tulee helppo kohde hakkereille, jotka – useimmissa tapauksissa – tietävät tietoturvavirheistä. Loppujen lopuksi tietoturvavirheestä on saatavilla julkisessa tilassa, joten paina, paina jo tätä päivityspainiketta.

Pidä ne teemat ja laajennukset ajan tasalla. Muista päivittää myös WordPress-asennus tai muuten itket virheestä, kun helvetti irtoaa.

Varmuuskopio WordPress-sivustostasi

Älä ole ainoa, joka rakentaa WordPress-sivustosi uudelleen tyhjästä kuin sinun oikeasti. Täydellisillä ja säännöllisillä varmuuskopioilla voit palauttaa WordPress-sivustosi helposti, vaikka hakkeri repesi sen saranoista ja heitti sen koko Atlantin valtameren yli..

Ja älä tee virhettä olettamalla, että Web-isäntä pitää sivustosi turvallisia varmuuskopioita, vaikka he ilmoittaisivat sen ylpeänä markkinointiesitteissään. Ainoa (ja paras) tapa suojautua on sijoittaminen ammattitaitoiseen ja hyvämaineiseen varmuuskopiointiratkaisuun VaultPress. Muita vaihtoehtoja ovat BackWPup, blogVault, Sucuri.net ja monet hallitut isännät, kuten WPEngine, jopa tarjoavat omat varmuuskopiovaihtoehdot eri suunnitelmilla.

Jos tiedät tiensä Web-palvelimellasi, voit jopa luoda manuaalisia varmuuskopioita säännöllisin väliajoin (ja turvallisuuden lisäämiseksi suosittelemme ottamaan omat manuaaliset varmuuskopiot yllä mainittujen lisäosien lisäksi). Kahden viikon välein on hyvä aloittaa aikataulu. Pakkaa vain WordPress-verkkosivustosi ja lataa se paikalliselle koneellesi. Lataa myös WordPress-tietokanta ja tallenna molemmat tietokoneesi suojattuun kansioon. Varmista, että tietokoneesi on puhdas.

On myös monia WordPress-varmuuskopiolaajennuksia, jotka tekevät hintatarjouksesi, joten älä murehdi, jos et löydä tietäsi Web-palvelimen ympärillä. Voit lukea lisää WordPress-verkkosivustosi suojaamisesta ja jakaa myös vinkkejä. Siirrytään eteenpäin ja katsotaan, kuinka voimme palauttaa hakkeroidun WordPress-sivustosi.

Haluatko tietää enemmän siitä, kuinka voit parantaa WordPress-tietoturvaa? Tutustu Sucuri WordPress -turvallisuusoppaaseen, joka kattaa välttämättömät vaiheet, jotka sinun tulee suorittaa verkkosivustosi turvaamiseksi.

Kuinka palauttaa hakkeroitu WordPress-sivusto

Nuori hakkeri

Sinä vain heräsi, etkä sivustosi ole siellä. Poof, mennyt tuulen kanssa juuri niin. Olet todennäköisesti juuri saanut sähköpostiviestin tai tekstiviestin, jossa kerrot sananlaskun sadepäivä on täällä olet menettänyt hallinnan hallinnan joillekin naamioituneelle korille. Mitä tehdä?

Ensimmäinen reaktio olisi paniikkia, mikä on hienoa, koska tarkoittaa, että olet vielä elossa ja voit tehdä jotain hakkereista – tai jos olet todella onnekas – hakkereita. Mutta sinun ei pitäisi murehtia itseäsi henkiseen romahdukseen, tarvitsemme silti sinua. Loppujen lopuksi vaurioita voidaan usein korjata nopeasti.

Voit silti kirjautua sisään

Joillakin hakkeroilla sinulla saattaa edelleen olla pääsy WordPress-järjestelmänvalvojan alueelle. Jos tämä olet sinä, voit palauttaa sivustosi helposti poistamalla vioittuneet tiedostot ja sulkemalla tulopisteen. Yleensä Google ja verkkoisäntäsi ilmoittavat sinulle, kun sinut on hakkeroitu. Ne saattavat jopa näyttää hakkeroituja tiedostoja ja URL-osoitteita.

Ainoa mitä sinun on kirjauduttava sisään WordPress-sivustoon, poistettava tiedostot tai muutettava kirjautumistiedot ja päivitettävä koko WordPress-asennus. Asenna WordPress vain uudelleen järjestelmänvalvojan alueelta. Saatat joutua korvaamaan tartunnan saaneet teemat ja laajennukset myös uusilla tuoreilla kopioilla.

Voi, olet lukittu

Muutoin hakkeri voi lukita sinut kokonaan tai olet lukittu pois WordPress-sivustoilta. Näin tapahtui minun tapauksessani – en voinut kirjautua mihinkään sivustooni. Kuinka palautin sivustoni? Haluaisin mielelläni kertoa sinulle, että se on helppoa, mutta valehtelen hampaiden läpi.

Ensimmäinen, ota yhteyttä verkkoisäntääsi, ja vaikka he eivät tulekaan tietoihin, painosta heitä toimittamaan hakkeroinnin yksityiskohdat, mukaan lukien luettelo tartunnan saaneista tiedostoista. Jos live-tukikaverit antavat sinulle vaikeaa aikaa, anna heille soittoääni, ja jos se ei riitä, ota taistelu heidän kanssaan sosiaalisessa mediassa. Monet yritykset, ei vain web-hosting-yritykset, ajattelevat kahdesti brändin maineen vahingoittamisesta sosiaalisessa mediassa yhden tyytymättömän asiakkaan tilillä.. Olla kohtelias kuitenkin; älä rynnä tulostamattomia esimerkkejä. Tämän tein, ja riittävän varmasti, Matthew tallensi malware.txt-tiedoston palvelimelleni.

plugin-siivous

Kun tällainen tiedosto on paikallaan, WordPress-sivustosi puhdistaminen ja lopulta palauttaminen on kyse tiedostojen poistaminen ja korvaaminen. Siitä huolimatta, se voi olla pitkä prosessi, varsinkin jos vahinko on laaja, koska jokaisesta asiaan liittyvästä tiedostosta on löydettävä yksi kerrallaan.

Tiedostossa, joka osoittaa tartunnan saaneiden tiedostojen sijainnin, sinun on kuitenkin kirjauduttava sisään cPanel -> File Manager -sovellukseen ja poistettava / korvattava uhritut tiedostot. Huomaa, että tämä voi pakottaa sinua poistamaan kokonaiset laajennukset ja jopa teemoja. Jos et käytä lastenteemaa ja vanhempiateema on saanut tartunnan, menetät mukautetun suunnittelusi, mutta hei, ainakin sivustosi on valmis! Voit aina korvata laajennukset, joten sen ei pitäisi olla ongelma.

WordPress-ydintiedostojen poistaminen tekee sivustostasi toimintakyvyttömän tavoilla, joita et ehdottomasti halua. Paras tapa toimia tässä tapauksessa on korvata asianomaiset tiedostot uusilla. Varmista vain, että korvaavat tiedostot ovat samasta WordPress-versiosta, jota käytät. Muuten rikot sivustosi. Katso, miksi on tärkeää pitää WordPress-asennuksesi ajan tasalla jatkuvasti?

Jos sinulla on luotettava varmuuskopioratkaisu, mahdollisuutesi palauttaa hakkeroitu WordPress -sivusto kasvaa kymmenkertaiseksi. Ainoa mitä sinun on palauttaa takaisin edelliseen sivuston versioon ja rentoutua.

Huomaa, että sivustosi palauttamisen jälkeen se saattaa tarvita hieman uudelleenrakennusta. Kun olet palauttanut WordPress-sivustosi (mikä tarkoittaa, että voit kirjautua järjestelmänvalvojan alueelle), tarkista, että kaikki ydintoiminnot toimivat. Etsittäviä asioita ovat widgetit, yhteystiedot, sosiaalisen median laajennukset ja kaikki muu, joka on sidottu mihin tahansa kyseiseen laajennukseen tai teemaan.

Esimerkiksi sivustoni palauttamisen jälkeen mikään lomakkeistani ei toiminut, koska minun piti poistaa Yhteyslomake 7, laajennus, joka ohjaa kaikki lomakkeeni. Jouduin poistamaan myös Jetpackin, joten menetin sosiaalisen jakamisen, kommentit ja RSS-syötteet muun muassa. Poistin myös All in One Faviconin ja hävisin mukautetun faviconi. Palautin kaikki nämä ominaisuudet yksinkertaisesti asentamalla kyseiset laajennukset uudelleen.

Huomaa, että niiden omat pluginsit eivät olleet ongelma, mutta koska hakkereilla oli pääsy palvelimelleni ja järjestelmänvalvojan oikeudet WordPress-sivustoihini, ne voivat lisätä haitallisen koodin missä tahansa. Poistin myös Yoastin WordPress SEO: n, mikä tarkoittaa, että SEO-pyrkimyksesi ovat tankereita. Otin osuman kuten ihmisen oletetaan, ja olen edelleen toipumassa.

Onneksi hakkeri ei tuntunut häiritsevän sisältöäni. He / hän / se ei lisännyt pörröisyyttä ja linkkejä joihinkin väärennössivustoihin, kuten aiemmin tapahtui. Uudistan edelleen sivustoni ja harkitsen sivuston / sisällön uudelleensuunnittelua. Katso? Hakkerointi ei ollut loppujen lopuksi niin pahaa. Se avasi silmäni asioille, joita tein väärin, ja antoi minulle vauhdin, jota tarvitsin ryhtyä toimiin parempaan suuntaan. Itse asiassa, jos Bluehost-tuki-edustajat eivät olisi tuhlanneet niin paljon aikaa, olisin palauttanut sivustoni hetkessä ja säästänyt heille tämän yksityiskohtaisen arvion..

Palaa hakkerointiin, kun olet puhdistanut sivustosi, ota yhteyttä verkkoisäntääsi poistaaksesi sinut mustasta listasta. Samalla hakkeroidun WordPress-sivuston palauttaminen ei tarkoita jackia, jos hakkeroidaan toisen kerran. Jos turvareikät jätetään sulkematta, kaikki palautustyöt ovat turhia. Ota yhteyttä verkko-isäntään, ja anna heidän neuvoa sinulle miten sulje rikkomus. Joskus ongelma voi olla toinen sivusto jaetussa isännöintisuunnitelmassa. Vaikka tämä saattaa antaa sinulle mielenrauhaa, sinun tulisi päivittää turvallisempaan suunnitelmaan tai investoida yllä mainittuihin turvavaihtoehtoihin.

mukautetun kirjautumisen käyttö WordPress-laajennus pressapps codecanyon avulla

Tärkein tehtävä, kun olet palauttanut sivustosi muuta kaikki kirjautumistiedot, järjestelmänvalvojan sähköposti mukana. Tämä varmistaa, että hakkeri ei pääse takaisin verkkosivustollesi tai edes muille online-tileillesi. Varovaisuuden sana: Vaikka muutat kirjautumistietojasi, hakkeri saattaa silti olla kirjautuneena sivustoosi, mikä epäonnistuu koko tarkoitus saada uusia kirjautumistietoja. Mitä tehdä? Ensinnäkin, jos sivustossasi on useita käyttäjiä, varmista, että kukaan ei ollut tulopiste. Voit luoda uusia käyttäjillesi; kirjailijat, web-suunnittelijat, toimittaja jne.

Toiseksi sinun täytyy vaihda suojausavaimet wp-config.php-tiedostossa, jotta kaikki kirjautumattomat käyttäjät, mukaan lukien hakkeri, kirjautuvat automaattisesti ulos. Uusien suojausavainten luominen on helppoa helppoa työtä. Mene vain luomalla uusia suojausavaimia, luo uusia avaimia, kirjaudu palvelimellesi ja päivitä wp-config.php uusilla yksityiskohdilla. Prosessi on melko suoraviivainen. Emme odota, että joudut vaikeuksiin.

pinnoitta-

Mitä muuta unohdan? Annas kun katson; Lyhyesti sanottuna kuinka suojautua ja palauttaa WordPress-sivustosi, jos ajattelematonta tapahtuu:

  • Ensinnäkin, hanki parempi Web-isäntä, mieluiten hallittu WordPress-isäntä esimerkiksi WPEngine
  • Sijoita WordPress-tietoturvaratkaisuihin – palomuurit, varmuuskopiot – toimii. Suosittelemme Sucuri.net-sivustoa, VaultPress, blogVault jne
  • Luo vahvat kirjautumistiedot ja pidä ne yksityisinä
  • Puhdista tietokone ja pidä sen ohjelmisto päivitettynä
  • Päivitä WordPress, teemat ja laajennukset
  • Hanki teemoja ja laajennuksia hyvämaineisista lähteistä

Ja pitäisikö pahin tapahtua:

  • Älä menetä mieltäsi, ratkaisu löytyy aina. Myös uusiminen tyhjästä on mahdollisuus parantaa
  • Ota yhteyttä verkko-isäntään ja aja heidät hulluksi
  • Korjaa ongelma tai palkkaa ammattilainen (ne ovat helposti saatavissa)
  • Nouse tuhkasta ja nouse jälleen taivaalle
  • Ole mahtava ja dokumentoi kokemuksesi auttamaan toista

voimavarat

Ehkä jätin tietyt alueet viattomasti pois tai et yksinkertaisesti pystynyt palauttamaan sivustoasi tässä jaettavien vinkkien avulla. Ehkä haluat vain oppia lisää. Kuka minä seison sinun tielläsi? Loppujen lopuksi haluamme todella sinun palauttavan hakkeroitu WordPress-sivustosi. Joten tässä on loistava luettelo resursseista, jotka tekevät työstäsi helpompaa:

Päivän päätteeksi…

Hakkerointi ei ole koskaan miellyttävä kokemus, ja maailma olisi ehdottomasti parempi paikka ilman epäeettisiä hakkereita, jotka nauttivat pahuudesta. Minulla ei ole ongelmaa eettisiin hakkereihin, jotka tekevät työnsä suojelemaan meitä.

Kaikkien silloin sinun ei pitäisi mennä paniikkitilaan tai kärsiä ahdistuskohtauksia, kun joku kiitoton sodi ajaa rautamangin WordPress-sivustosi sydämen läpi. Oikealla valmistelulla ja tekemällä oikeat vaiheet voit palauttaa hakkeroidun WordPress-sivuston nopeasti.

Oletko kuullut ikävää tunkeutumista Internetin saastuttamiseen? Kuinka toiputit? Jaa kanssamme ja auta meitä eroon uhkista, jotka hakkerit ovat yksi kommentti kerrallaan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map