Kuinka korjata WordPress-suojausreiät turvallisemman ostoskokemuksen saamiseksi

Kun asetat verkkokauppasivustoa WordPressissä, turvallisuuden on oltava etusijalla prioriteettisi. Aina kun käsittelet ihmisten henkilökohtaisia ​​tietoja tai taloudellisia tietoja, sinun on oltava tuplasti varovainen. Ellei osoita, että olet luotettava toimittaja tunnistettavien suojauslogojen kautta, saattavat menettää asiakkaasi. Mutta tietoturvan huomioimatta jättäminen voi johtaa paljon huonompaan lopputulokseen: varkauksiin ja tietojen menetykseen.


Tämä on verkkokauppasivuston omistajan pahin painajainen. Onneksi sinun ei tarvitse antaa tämän tapahtua sinulle. Täällä keskustelen yleisimmistä WordPress-pohjaisten verkkokauppasivustojen tietoturvaongelmista ja opastamme läpi vaiheet, jotka sinun on suoritettava, jotta nämä tietoturva-aukot voidaan kerätä lopullisesti..

Vaihe 1: SSL

Verkkokaupassa työskenteleessä SSL on yksi asia, johon et ehdi kompromisseja. Se on suojattu Sockets -kerros aloittamattomalle ja suojaa arkaluontoisia tietoja (sekä sinun että asiakkaidesi) sen siirron aikana prosessointia varten. Hyvä tapa varmistaa maksujen suojaaminen sivustollasi on käyttää suosittua järjestelmää, kuten PayPal. Tämä pitää kaiken taloudellisen tiedon poissa sivustoltasi ja yrityksen, joka on erikoistunut suojaamaan tällaisia ​​liiketoimia, käsissä.

Vaikka jokerimerkkijärjestelmän SSL voi olla hieno, monet parhaista WordPress-isännöintivaihtoehdoista tarjoavat ilmaisen SSL: n Let’s Encrypt -sovelluksen kautta. Se on nopea, helppo ja täysin ilmainen.

Vaihe 2: Käytä valmista alustaa

Yksi tapa parantaa sivuston turvallisuutta on käyttää valmiiksi rakennettua verkkokauppaalustaa. Tämä eliminoi arvaukset siitä, mitä sinun tulisi ja ei pitäisi sisällyttää, ja tekee aloittamisesta paljon helpompaa. Siellä on useita alustoja, kuten WooCommerce, Shopify ja muut. Joten tee tutkimustasi löytääksesi verkkokaupan alusta, joka sopii tarpeisiisi.

Jos päätät käyttää vain WordPress-teemaa sen sijaan, on parasta käyttää vain niitä, jotka löydät WordPress-hakemistosta tai hyvämaineisista teema-verkkosivustoilta. Heikkolaatuisista teemoista puuttuu usein asianmukaisia ​​turvatoimenpiteitä, jotka vaarantavat sivustosi ja asiakkaidesi tiedot.

Vaihe 3: Muokkaa .htaccess-tiedostoa

koodi

Toinen tapa korjata mahdollisia WordPress-tietoturvaongelmia on muokata .htaccess-tiedostoa. Tietokantaan, joka tukee alustaa, suoritetaan paljon sivustohyökkäyksiä. Jos tietokantaan hyökätään, se ei pysty suorittamaan PHP-skriptejä, jotka saavat sivustosi toimimaan.

SQL-injektio on yksi tapa hakkerit tunkeutua sivustoosi. He tekevät tämän asettamalla omat komennot tietokannan URL-osoitteeseen. Nämä komennot voivat pakottaa tietokannan tuottamaan tietoja sivustostasi, mukaan lukien kirjautumistiedot. Tämän hakkerointimenetelmän variaatiot voivat aiheuttaa tiettyjen PHP-skriptien suorittamisen, jotka asentavat haittaohjelmia sivustoosi. Pohjimmiltaan tämä on huono uutinen jollekin, joka yrittää ylläpitää turvallista sivustoa, jota heidän asiakkaansa voivat käyttää luottavaisena.

Onneksi voit korjata tämän muuttamalla .htaccess-tiedostoa WordPress-sivustosi tiedostoissa. On erinomainen kokoelma .htaccess-koodinpätkiä, jotka voit lisätä tiedostoon sivuston turvallisuuden lisäämiseksi. Kun nämä säännöt ovat voimassa, voit estää tiettyjä ihmisiä pääsemästä sivustoosi, mukaan lukien tietyt IP-osoitteet ja tietyt URL-pyynnöt.

Voit myös rajoittaa mitä tiedostoja ihmiset voivat nähdä. Nämä komennot voidaan lisätä myös .htaccess-tiedostoon ja antaa sinun estää vanhoja käyttämästä palvelimen yksityisiä tiedostoja. Voit tyypillisesti suorittaa tämän estämällä hakemistoluetteloiden käytön. Sivuston kävijöiden ei tarvitse nähdä luetteloa kaikista sivustollemme tiedostoista, joten pääsyn estäminen estää pahanlaatuisia käyttäjiä toteuttamasta hyökkäystä kyseisten tietojen avulla.

Vaihe 4: Ohita järjestelmänvalvoja

Toinen asia, jonka haluat ehdottomasti tehdä perustaessasi verkkokauppaa WordPress -sivustoa, on varmistaa, että käyttäjänimesi ja salasanasi koostuvat kirjaimista, numeroista ja merkistä. Älä koskaan pidä käyttäjänimeäsi oletusarvoisena järjestelmänvalvojana. Tätä hakkerit “arvaavat” käyttäjätunnuksena useimmiten silloin, kun ryhdytään raa’isiin voimahyökkäyksiin (katso alla). Ja et todellakaan halua tehdä hakkereiden elämää helpommaksi. Joten tee käyttäjänimesi ja salasana monimutkainen.

Keyy-laajennus

Voit myös asentaa kaksivaiheisen todennuksen sivustoosi. Vähän niin kuin Keyy kaksi tekijää saattaa tehdä tempun.

Vaihe 5: Rajoita kirjautumisyrityksiä

Kuten edellä mainitsin, ihmiset pääsevät sivustoosi raa’an voiman hyökkäyksillä. Nämä hyökkäykset suoritetaan automatisoiduilla skripteillä, jotka yrittävät toistuvasti kirjautua sivustollesi uudestaan ​​ja uudestaan. Koska komentosarjat suoritetaan tuhansia kertoja, kertoimet ovat hyviä, että ne lopulta onnistuvat.

Eli ellet ota käyttöön turvavarmuutta. Yksi tällainen vikasuojattu on sisäänkirjautumisen rajoitin. Sisäänkirjautumisen rajoitin on työkalu, joka estää tiettyjä IP-osoitteita tai käyttäjänimiä kirjautumasta sisään tietyn määrän kertoja määrätyn ajan kuluessa. Tyypillinen raja 10 kertaa muutamassa minuutissa aiheuttaa käyttäjän tai IP: n aikakatkaisun tunnissa. Brute force -hyökkääjät eivät ole tehokkaita, kun he joutuvat sisäänkirjautumisen rajoittimeen, koska he eivät voi tehdä tuhansia tai miljoonia kirjautumisyrityksiä onnistumisen välttämiseksi. He siirtyvät usein sivustoltasi sitten ja etsivät helpompaa aluetta.

iThemes-suojaus

Sisäänkirjautumisen rajoittimen laajennuksia on saatavana paljon, mutta haluan kertoa teille muutamista, joista pidän henkilökohtaisesti. Ensinnäkin, siellä on iThemes-suojaus, joka on vankka laajennus, joka on suunniteltu suojaamaan sivustoasi monenlaisilta hyökkäyksiltä. Itse asiassa in sisältää yli 30 tapaa estää sivustohyökkäykset, mukaan lukien hämärtymistaktiikat, sisäänkirjautumisen rajoittaminen, robottipalvelun havaitseminen ja muut.

Ja sitten siellä on Rajoita kirjautumisyrityksiä, joka estää raa’at voimahyökkäykset sallimalla sinun rajoittaa kuinka monta kertaa ihminen voi yrittää kirjautua sisään. Se on myös täysin muokattavissa ja tarjoaa valinnaisia ​​lokitiedostoja ja sähköposti-ilmoituksia sivuston sulkemisen yhteydessä.

Tietenkin on myös muita vaihtoehtoja, mutta nämä ovat vain kaksi, joiden olen todennut olevan luotettavia.


Riippumatta siitä, millaista sivustoa käytät, on tärkeää pitää tietoturva mielessä. Mutta se on entistä tärkeämpää niille, jotka ylläpitävät verkkokauppasivustoja. Kun olet vastuussa muiden ihmisten tiedoista, on elintärkeää, että teet kaiken voitavasi suojelemaan sitä. Tämä saattaa tarkoittaa valmiiden verkkokauppaalustojen käyttöä tai mahdollisuutta kaikkien tapahtumien käsittelyä ulkopuolella suojatun palvelun kautta. Tai voi edellyttää, että siirryt WordPress-sivustosi tiedostoihin manuaalisesti ja lisäät jonkinlaista koodia suojaamaan sitä haitallisilta hyökkääjiltä. Ja kun varmistat, että käyttäjänimesi ja salasanasi ovat nuuskaksi riittäviä, voit jopa rajoittaa sisäänkirjautumisyrityksiä estääksesi raa’an väkivallan hyökkäykset.

Kaikki nämä menetelmät yhdessä käytettäessä voivat auttaa lisäämään sivustosi turvallisuutta ja tarjoamaan asiakkaillesi turvallisemman ostoskokemuksen. Mikä on sellainen koko asia, et usko?

Nyt sinulle. Millä menetelmillä parannat WordPress-sivuston suojausta verkkokaupoissa? Mitkä työkalut tai laajennukset ovat pakollisia sinulle? Haluaisin kuulla kaiken siitä kommentteissa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map