Johdanto WordPressin HTTP / 2: een

Johdanto WordPressin HTTP / 2: een

HTTP / 2 on yksi merkittävimmistä virstanpylväistä, joka otetaan käyttöön nykyaikaisessa verkossa. Tämä artikkeli tuo esiin HTTP: n nykytilan ja esittelee HTTP / 2: n ydinajat (ja eräät muut kuin tekniset käsitteet). Opimme myös, kuinka HTTP / 2 WordPressille otetaan käyttöön vuonna 2018.


Lyhyt historia HTTP: stä

HTTP tarkoittaa hypertekstin siirtoprotokollaa, jonka Tim Berners Lee loi vuonna 1991. Tim on mies, jota meidän on kiitettävä Internetistä. HTTP on yksi yleisimmistä ja yleisimmin käytetyistä sovellusprotokollat internetissä. Mutta se ei ole ainoa.

Pidä hetki. Olen korostanut lauseen sovellusprotokollat. Miksi niin? Internet on oikeastaan ​​koostumus neljästä hierarkkisesta protokollikerroksesta. Jokainen kerros koostuu useista protokollista ja vastaa a ydintoiminto.

Hieman hyväksi katsottuna Internet Protocol (IP) -sarjassa on neljä kerrosta:

 1. Sovelluskerros
 2. Kuljetuskerros
 3. Internet-kerros
 4. Link-kerros
Internet-sovelluskerrosprotokollat

Internet-protokollakerrokset. Lähde: wikipedia

Laskematta liikaa yksityiskohtiin, kolme viimeistä kerrosta (ts. Liikenne-, Internet- ja linkkikerrokset) vastaa luotettavan yhteyden luomisesta vaihdettavalle tiedolle.

Ylin kerros kutsutaan Sovelluskerros, joka palvelee kaikkia sovellukset internetissä.

 • Verkkosivujen katseleminen on sovellus Internetissä – jonka mahdollistaa HTTP-protokolla.
 • Sähköposti on toinen Internet-sovellus, jonka POP- tai IMAP-protokolla mahdollistaa.

Siellä on useita protokollia sovelluskerroksessa Internetissä, joka tekee esimerkiksi YouTube Live -videoista ja Klaanien yhteenotto mahdollinen.

HTTP / 2: n synty

HTTP / 2 WordPress Beginningsille

HTTP on yleinen kieli asiakkaiden ja palvelimien välillä, mikä mahdollistaa nykyaikaisen webin. Yksinkertaisista alkuistaan ​​yhtenä avainsana- ja asiakirjapoluna on siitä tullut valittu protokolla paitsi selaimille myös käytännöllisesti katsoen jokaiselle Internet-yhteyteen kytketylle ohjelmistoon ja laitteistoon.

Tämä herättää kysymyksen – kuinka usein päivitämme tätä tärkeätä ohjelmistoa? No, kuten käy ilmi – ei kovin usein

Itse asiassa viimeksi, kun HTTP-protokolla päivitettiin, oli vuosi 1997 – kymmenen vuotta ennen kuin ensimmäinen iPhone julkaistiin! Se oli HTTP-versio 1.1 ja 20 vuotta myöhemmin, se on edelleen nykyään eniten käytetty HTTP-versio!

Kaikki mitä tapahtuu Internetissä – kissan videoiden suoratoistosta, kansainvälisestä avaruusasemalta toimitettuihin live-videokeskusteluihin ja biljooniin online-tapahtumiin – tapahtuu tekniikan avulla, jota ei ole päivitetty kokonaan. kaksi vuosikymmentä. Olemme vuosien mittaan edistyneet valtavasti uusien Internet-sovellusten luomisessa. Teimme kaiken tämän kuitenkin luomalla kiertotavat HTTP / 1.1: n rajoituksista

En tarkoita sanoa, että HTTP / 1.1 on kaikki huono. Mutta se voi käytä päivitystä. Ja siksi vuonna 2015 Internet-tekniikan työryhmä kaksinkertainen luomalla parempaa protokollaa HTTP: lle.

Tuloksena oli uusi protokolla, joka toimi saumattomasti kaikkien HTTP / 1.1-versiossa toimivien asioiden kanssa, samalla kun tehtiin joitain vakavia parannuksia taustalla olevaan tekniikkaan. Tätä uutta protokollaa kutsuttiin HTTP / 2.

Mikä muuttui HTTP / 2: ssa?

Paljon asioita oikeasti. Mutta emme aio kattaa niitä kaikkia täällä. Melko varma, että sinä kyllästyt siihen mennessä ja vieläkin varmemmin, etten pysty selittämään tavaroita ei-geekyllä ​​tavalla. Mutta kun kyse on WordPressin HTTP / 2: sta, tässä on muutama avain.

multiplexing

HTTP / 1.1: ssä palvelimen ja asiakkaan piti luoda erilliset yhteydet resurssien pyytämiseksi. Saanen selittää tällä UpWorkin kauniilla kuvalla:

HTTP / 2 WordPressille: multipleksointi

Kuva multipleksoinnista oDesk

Verkkosivusto koostuu HTML-, CSS-, JavaScript-, kuva- ja muista tiedostoista. Näitä tiedostoja kutsutaan yhdessä resursseiksi. Tässä esimerkissä on verkkosivusto, joka koostuu kolmesta resurssista – JavaScript-tiedostosta, CSS-tiedostosta ja kuvatiedostosta.

Näemme, että HTTP / 1.1: ssä selain vaatii kolme TCP-yhteyttä palvelimen kanssa näiden resurssien pyytämiseksi. Miksi? Koska HTTP / 1.1: ssä, kukin yhteys voi pyytää vain yhtä pyyntöä. Suurempi määrä yhteyksiä johtaa yleensä siihen, mitä voidaan parhaiten kuvata resurssien ‘liikenneruuhiksi’ – mikä lopulta johtaa hitaaseen verkkosivustokokemukseen.

HTTP / 2 tukee multipleksointia

Multipleksointi on tekniikka, jonka avulla palvelimet voivat lähettää useita tiedostoja yhdellä yhteydellä. Seurauksena on, että kun sama verkkosivusto käyttää HTTP / 2: ta, kaikki kolme resurssia voidaan lähettää yhdellä yhteydellä. Näin ollen latausajat ja verkkoresurssien kulutus väheneisivät merkittävästi. Yksinkertaisesti sanottuna, voit tehdä enemmän vähemmällä. Joten HTTP / 2 WordPressille on hieno tapa (mahdollisesti) nopeuttaa WordPress-sivustoasi.

Verkkotunnusten varjostus ja muut parannukset

Muista, kuinka uudemmat sovellukset vaativat kiertotapoja tiettyjen HTTP / 1.1-rajoitusten voittamiseksi? Verkkotunnusten varjostus on yksi tällainen kiertotapa. Katsotaanpa, miksi verkkotunnuksen varjostus tarvitaan.

Tyypillisesti HTTP / 1.1 rajoittaa avoimien yhteyksien enimmäismäärää palvelimen (verkkotunnuksen) ja asiakkaan välillä. Useimmissa verkkosivustoissa on useita resursseja, jotka voidaan ladata samanaikaisesti. Pyrkiessään sivustojen latautumaan nopeammin verkkosivustot alkoivat palvella resurssejaan useista aliverkkotunnuksista. Tätä kutsutaan verkkotunnuksen shardingiksi.

HTTP / 2 WordPressille: Domain Sharding

Esimerkki UpWorkin verkkotunnuksen varjostamisesta

Nyt HTTP / 2: lla ei tarvita verkkotunnuksen jakamista. Ei siksi, että HTTP / 2 ei aseta rajoitusta avoimien yhteyksien enimmäismäärälle. Mutta koska HTTP / 2 tukee multipleksointia. Kaikki resurssit voidaan lähettää suoraan yhdessä yhteydessä!

HTTP / 2-kanavoinnin ansiosta näitä “kiertotapoja” ei enää tarvita. Nämä sisältävät CSS sprites, integroidut kuvat CSS: ssä käyttämällä data-URI: t, ja CSS: n ja JavaScriptin liittäminen toisiinsa. Laittaa se sisään Smashing MagazineSanat:

HTTP-pyynnöt ovat halpoja HTTP / 2-maailmassa. Omaisuuden organisointi kehityksen aikana niiden sivujen mukaan, joilla niitä käytetään, on paljon parempi. Voit sitten palvella vain koodin, jota vierailija tarvitsee. Paljon pienten tyylisivujen lataaminen ei ole väliä. Voit myös organisoida sen perusteella, kuinka usein asiat muuttuvat; pitkäikäisiä omaisuuksia voitaisiin sitten hoitaa pidempään.

Binaariprotokollien tuki

Tiedämme, että tietokoneet puhuvat 0 ja 1 sekunnissa, eikö niin? No, niin HTTP / 1.x ei puhunut niin. HTTP1.x, jota käytetään tekstikomentojen käsittelemiseen pyyntö-vastaus-syklien suorittamiseksi.

HTTP / 2 tukee muuntamista tekstiprotokollasta binaariprotokolliksi. Tämä antaa palvelimelle ja asiakkaalle mahdollisuuden puhua 0 ja 1 sekunnissa varsinaisen tekstin sijasta – vähentäen siten huomattavasti aikaa ja energiaa, joka tarvitaan samojen pyyntö-vastaus-syklien suorittamiseen.

HTTP / 2-palvelimen työntö

Tämän ominaisuuden selitys voi olla hieman monimutkainen, mutta yritän pitää sen yksinkertaisena. Klassisessa HTTP / 1.1 -käytännössä palvelin (tai verkkosivusto) lähettää resursseja asiakkaalle (selaimelle) vain, kun asiakas pyytää resursseja. Tämä on tyypillinen pyyntö-vastaus-skenaario.

HTTP / 2 esittelee kuitenkin palvelinohjauksen käsitteen, jossa palvelin voi ensimmäistä kertaa lähettää resursseja (tai tietoja) asiakkaalle ilman, että asiakkaan tarvitsee nimenomaisesti pyytää resursseja. Tämä mekanismi säästää pyyntö-vastaus-kiertomatkan ja vähentää verkon viivettä.

Web-kehittäjät voivat rakentaa sovelluksia, jotka hyödyntävät Server Push -toimintoa ja lähettävät asiakkaalle lisäresursseja / tietoja ennakoimalla pyyntöjä. Lopputulos? Nopeammat ja sujuvammat sovellukset.

Otsikon pakkaus

HTTP / 2 käyttää jotain, jota kutsutaan HPACK-otsikkopakkaukseksi, kun vaihdetaan tietoja asiakkaan ja palvelimen välillä. Ennen kuin selvitämme miksi tämä on tärkeää, on aika oppia lisää protokolloista.

Missä tahansa protokollassa (mukaan lukien HTTP) oleva tietoyksikkö koostuu kolmesta ydinkomponentista – otsikosta, hyötykuormasta ja alatunnisteesta.

 1. Otsikko: Otsikko sisältää tietoja tietoyksiköstä
 2. Hyötykuorma: Nämä ovat todellisia tietoja, joita kuljetetaan palvelimelta asiakkaalle
 3. Alatunniste: Tämä on eräänlainen tarkistuslista, joka varmistaa, että tietoyksikkö toimitettiin onnistuneesti ilman virheitä.

Otsikon pakkaaminen toimii melko yksinkertaisella tavalla – palvelin pakkaa otsikon tiedot ennen siirtämällä sen asiakkaalle. Vastaanotettuaan tietoyksikön (tai paketin) asiakas purkaa otsikon ja näyttää (tai käyttää) sitä käyttäjälle (tai käyttäjälle).

Kun mediarikkaista verkkosivustoista (kuten Netflix tai New York Times) tulee nykyään normi, HTTP / 2: n HPACK-otsikkopakkaus voi säästää paljon kaistanleveyttä siirtäessäsi tietoja palvelimelta asiakkaalle.

Parannettu TLS

TLS tarkoittaa lyhennettä Transport Layer Security, joka on vähän tekniikkaa, joka salaa yhteydet palvelimen ja asiakkaiden välillä. Tiedämme, että siinä on HTTPS. Se on tekniikka, joka auttaa estämään hakkereita varastamasta luottokorttitietojamme ja muita henkilökohtaisia ​​tietojamme verkkotapahtumien aikana.

HTTP / 2 toimii moitteettomasti nykyisen TLS-tekniikan kanssa ja tuo mukanaan paljon edistyneitä ominaisuuksia, kuten vähemmän TLS-kättelyjä, alhainen resurssien kulutus sekä asiakkaan että palvelimen puolella ja parannetut ominaisuudet olemassa olevien Web-istuntojen uudelleenkäyttöön poistaen samalla tietyt HTTP / 1: een liittyvät haavoittuvuudet. .x.

Onko maailma valmis HTTP / 2: lle?

No, se riippuu. Useimmat nykyaikaiset selaimet, kuten Chrome ja Firefox, tukevat HTTP / 2-protokollaa. Jos sinulla on resursseja HTTP / 2-protokollan toteuttamiseen – sinun pitäisi mennä eteenpäin ja tehdä se.

Yhteensopivuustarkistus HTTP / 2: n suhteen suurimmissa selaimissa.

CanIUse.com tarjoaa päivitetyn HTTP / 2-yhteensopivuustarkistuksen tärkeimmissä selaimissa

Kuinka aloittaa WordPressin HTTP / 2-sovellus?

HTTP / 2 WordPressille

HTTP / 2: n käyttöönotto WordPress-isännässä vaatii paljon teknistä tietotaitoa. Jos olet kehittäjä tai verkostot ja palvelimien hallinta on sinun asia – jatka.

Hyvä uutinen on, että HTTP / 2: n toteuttaminen WordPressille on helppoa hyvien WordPress-isännöintipalveluntarjoajien ansiosta. Havaintoesimerkki, sekä WPEngine että Kinsta tukevat HTTP / 2: ta, ja niillä on kaikki tarvittavat varaukset varmistaakseen, että sivuston vierailijat, jotka eivät tue uutta protokollaa, saavat luotettavan, täysin optimoidun version HTTP / 1.1-kokemuksesta.

Internet-käyttäjän kannalta sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ladata selaimesi uusin versio. Jos verkkosivusto on yhteensopiva HTTP / 2: n kanssa, selaimesi kommunikoi sen kanssa automaattisesti uuden protokollan avulla. HTTP / 2 on kuitenkin täysin taaksepäin yhteensopiva, joten se ei vaikuta verkkosivustoihin, jotka edelleen käyttävät vanhaa HTTP: tä. Tämä tarkoittaa, että voit vain rentoutua ja nauttia verkkosivustojen nopeammasta lataamisesta.

Kääritään HTTP / 2 WordPressiin

WordPressin HTTP / 2 on kaivattu, mullistava päivitys yhdelle maailman tärkeimmistä tekniikoista. Se kuitenkin vaatii erä aikaa HTTP / 2: n siirtymiseen valtavirtaan – kuten HTTPS-verkkosivustot. Tämän artikkelin tarkoituksena on kuitenkin esitellä lukijoillemme tätä upeaa tekniikkaa, joka voi mahdollisesti muuttaa Internetin kasvot..

Ajatuksia WordPressin HTTP / 2: sta? Kysymyksiä? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map