Ilmaiset työkalut WordPress-sivustosi skannaamiseen haavoittuvuuksien löytämiseksi

Ilmaiset työkalut WordPress-verkkosivustosi skannaamiseen haavoittuvuuksien löytämiseksi

Internetin pahoinpitelyn tekijöille on onnea, jos he löytävät tavan vahingoittaa WordPress-verkkosivustoja. Vain yhdellä tempulla hihassaan he voivat ottaa kuvan melkein 30 prosentilla Internetin verkkosivustoista. Se on WordPressin haittapuoli suosituin CMS. Sivustojen omistajina meidän puolestamme on oltava proaktiivisia ja tarkistettava / päivitettävä turvatoimenpiteitä säännöllisesti, jotta olemme turvassa hakkereilta. Yksi tärkeä ja helppo toteuttaa vaihe suojaustarkistusluettelossa on tarkistaa WordPress haavoittuvuuksien varalta.


Miksi sinun pitäisi tarkistaa WordPress haavoittuvuuksien varalta

 • WordPress-verkkosivustosi voi olla käyttäjien lähettämien arkaluontoisten henkilökohtaisten tietojen arkisto. He luottavat sinuun estämään näiden tietojen joutumisen ei-toivottuihin käsiin.
 • Toiset voivat sijoittaa takaisinlinkkejä, uudelleenohjauksia, ilmoituksia tai bannereita verkkosivustoille, joita he haluavat mainostaa sivustossasi.
 • Käyttäjät, joilla on luvaton pääsy verkkosivustollesi, voivat syödä kaistanleveydesi, vaikka et tietäisi sitä.
 • Niin kauan kuin haittaohjelmia ei havaita, ne voivat vietellä verkkosivustoasi ja kerätä tietoja. Se voi lähettää roskapostia muille tartuttaen heitä myös prosessissa. Tämä voi johtaa Googleen ja muihin tietoturvapalveluihin, kuten AVG tai Norton mustalle listalle sivustollesi. Et voi edes tietää siitä.
 • Säännölliset skannaukset voivat saada tietyt tietoturvauhat varhaisessa vaiheessa ja estää sivustosi hakkeroinnin.

Tapoja skannata WordPressiä

Perustarkistuksen tekeminen WordPress-verkkosivustosi haavoittuvuuksista ei ole vaikeaa eikä kallista. Saatavana on monia ilmaisia ​​etälukijaa ja ilmaisia ​​lisäosia, jotka voivat tarkistaa verkkosivustoltasi roistoohjelmia.

Tärkeä ero näiden kahden – etäskannerien ja laajennusten – välillä on se, että etäskanneri tarkastelee vain verkkosivustosi lopullista renderoitua versiota sellaisena kuin se ilmestyy selaimeesi. Se vierailee verkkosivustollasi samalla tavalla kuin hakukoneiden robotti. Se ei katso palvelimeen, joten palvelimesi kaikki haitalliset elementit jäävät huomaamatta. Päinvastoin, kun asennat laajennuksen, se käyttää palvelinta ylläpidämässään ympäristössä ja suorittaa paljon syvemmän skannauksen.

Ilmaiset etätyökalut WordPressin skannaamiseen

Etäskannerit ovat työkaluja, jotka voivat tehdä alustavan tarkistuksen ja paljastaa useita tietoturvavirheitä. Ne ovat eräänlainen nopea tarkistus turvaohjelmassasi. Useimmat skannerit toimivat yleensä samalla tavalla – kirjoita vain verkkosivustosi URL-osoite heidän verkkosivulle. Selaimessa näkyvä sivustosi skannataan hetken kuluttua ja raportti luodaan. Monet haavoittuvuudet voivat näkyä raportissa. Jotkut työkalut ehdottavat myös korjaavia toimia, jotka voit suorittaa.

Jotkut etäskannerit on suunniteltu erityisesti skannaamaan WordPress-sivustoja, kun taas toiset sisällyttävät WordPress-skannauksen ominaisuusluetteloonsa.

Sucuri SiteCheck

Sucuri on verkkosivustojen suojauksessa tunnettu nimi ja kokoaa säännöllisiä ja kattavia haavoittuvuusraportteja. SiteCheck tarkistaa kaikki sivustot, mukaan lukien WordPress-sivustot, ja paljastaa tunnetut haittaohjelmat, vanhentuneet ohjelmistot ja verkkosivustovirheet. Tunnet mustan listan tilan myös palveluissa, kuten Google, AVG Antivirus, McAfee ja Norton.

Sucuri SiteCheck

Skanneri vertaa kaikkia sivujasi Sucuri-tietokantaan ja ilmoittaa mahdollisista poikkeavuuksista. Raportissa suositellaan myös, miten näiden väärinkäytösten tulisi toimia.

WP Sec

Jos etsit WordPress-erityistä skanneria, WP Sec sopii laskuun. Hänen verkkosivullaan sinulla on valinta – lähetä verkkosivustosi URL-osoite tarkistettavaksi tai rekisteröidy heidän ilmaiseksi / premium-tilinsä.

WPScans

Ilmainen tili antaa sinulle automaattisen viikkotarkistuksen. Jos hallinnoit useita WordPress-verkkosivustoja, voit seurata kaikkien sivustojen turvallisuutta yhdellä hallintapaneelilla. Saat myös hälytyksiä sähköpostitse, jos vikaa löytyy tai jos WordPress-asennuksen on määrä päivittää.

Perusraportti voi sisältää joitain tietoturvavirheitä sekä kertoa, miten sen oikein säädetään. Voit käyttää myös skannausraporttien kirjaa tulevaa käyttöä varten. WPScans ylläpitää laajaa tietokantaa uusimmista virheistä ja tietoturvauhista, mikä tarkoittaa, että tämän skannerin avulla voidaan havaita yleisimmät uhat.

WordPress-turvatarkistus

WordPress-turvatarkistus tarjoaa myös kaksi vaihtoehtoa – ilmaisen perus- ja premium-version. Se suorittaa tarkastukset kutsumalla useita sivuja säännöllisten verkkopyyntöjen avulla ja analysoi vastaavan HTML-lähteen. Skannaus paljastaa ilmeiset WordPress-tietoturvavirheet ja suosittelee tietoturvaan liittyviä parannuksia kokoonpanossa, jotka voivat tehostaa suojaa tulevilta hyökkäyksiltä.

WordPress-turvatarkistus

Ilmainen tarkistus tarkistaa WordPress-version, isännän maineen, maantieteellisen sijainnin ja sivuston maineen Googlelta. Se tarkistaa myös ulkoiset linkit, laajennusluettelon ja laajennusten hakemistoindeksin. Siinä luetellaan läsnä olevat iframe-kehykset ja linkitetty Javascript, joita molempia voidaan käyttää haittakoodin toimittamiseen. Voit sitten tutkia mitä tahansa komentosarjaa, joka ei tunnu sinulle tutulta.

Ensimmäinen käyttöopas

Ensimmäinen sivusto-opas skanneri toimii samalla tavalla kuin muut skannerit – kirjoita sivustosi URL-osoite ja paina Skannaa-painiketta. Se testaa, ovatko WordPress-versiosta, käyttäjänimistä tai epäonnistuneista kirjautumisyrityksistä havaittavissa olevat tiedot.

Ensimmäinen sivusto-opaskanneri

Se tarkistaa myös, onko readme.html tiedosto, install.php ja upgrade.php tiedostoihin pääsee HTTP: n kautta ja jos latauskansio on selattavissa. Mutta todella mielekästä skannausta varten, joka kattaa yli 40 testiä, he suosittelevat sinua asentamaan Turvallisuus Ninja.

Virus yhteensä

Sen sijaan, että käyttäisit sivustosi URL-osoitetta useiden skannerien kautta, voit lähettää sen Virus yhteensä, Googlen tytäryhtiö. Se suorittaa skannauksen tulosten yhdistämisen useista skannerista, kuten Avira, Comodo, Sucuri ja Qettera.

Virus yhteensä

Tällaisen menetelmän etuna on, että skannerien väärä positiivisuus voidaan havaita helpommin. Tiedät, onko jokin vaaraton resurssi luokiteltu väärin haittaohjelmaksi, kun URL-osoitetta käytetään useiden skannerien läpi. Tämä työkalu ei ole WordPress-erityinen, ja skanneria voivat käyttää kaikenlaiset verkkosivustot. Virus Total ei ole kattava virustestaustyökalu, mutta eri skannerien skannaustulosten aggregaattori.

Virus Totalilla lähetetyt tiedostot ja URL-osoitteet jaetaan tietoturvayritysten kanssa niiden käytön parantamiseksi yleisessä verkkoturvassa.

Ilmaiset WordPress-laajennukset turvatarkistuksilla

Kuten aiemmin mainittiin, verkkosivustosi syvällisempää tarkistamista varten on otettava apua laajennuksista. Useimmat tietoturvalaajennukset – kuten Wordfence, Sucuri tai Hyödynnä skanneri, sisällyttää haittaohjelmien tarkistus funktiona.

Quttera

Vaikka Quttera tarjoaa yhden napsautuksen online-skannauksen, se pakkaa myös WordPress-erityinen skanneri, joka vaatii sinua lataa heidän laajennus WordPress-verkkosivustollesi.

Quttera WordPress -skanneri

Laajennus etsii sivustosi epäilyttäviä skriptejä, haittaohjelmia ja piilotettuja uhkia varten ja ilmoittaa, jos olet mustalla listalla. Qutteran etäpalvelimet skannaavat tiedot. Kun tarkistus on suoritettu, saat yksityiskohtaisen tutkimusraportin, joka suosittelee korjaavia toimia. Nämä raportit luokitellaan puhtaiksi, mahdollisesti epäilyttäviksi, epäilyttäviksi ja haitallisiksi, ja ne ovat yleisön saatavilla tarkastelua varten.

Wordfence

Wordfence on kattava tietoturvalaajennus, joka skannaa kaiken WordPressiin liittyvän verkkosivustosi, mukaan lukien lähdekoodit ja kuvatiedostot. Jos otat vaihtoehdon käyttöön, se skannaa myös muut kuin WordPressiin liittyvät tiedostot. Heidän uhansyötteiden syötettä päivitetään jatkuvasti, ja skannerit käyttävät syötettä epäilyttävien ohjelmistojen tunnistamiseen.

Wordfence

Skannaus etsii 44 000+ tunnettua haittaohjelmaa ja takaovia, samoin kuin tietojenkalastelu-URL-osoitteita kaikissa kommentteissasi, viesteissäsi ja tiedostoissasi. Sen lisäksi, että se skannaa ydintiedostot, teemat ja laajennukset ja vertaa sitä WordPress-arkiston tiedostoihin.


Nämä ilmaiset verkkoskannerit ja laajennukset paljastavat haittaohjelmat ja haavoittuvuudet. Tarkempi analyysi ja tarkennettavia suosituksia haavoittuvuuksien vähentämiseksi on tutkittava heidän palkkio-suunnitelmissa. Nämä suunnitelmat yhdistävät palvelut, kuten seurannan, puhdistuksen ja käytännön tuen uhkien kohdatessa.

Ja kuten mainitsin alussa, verkkosivustosi skannaaminen on vasta ensimmäinen askel WordPress-tietoturvassa. Katso vinkkejä siitä, kuinka WordPress-verkkosivustosi suojataan, tutustu Johnin tarjoamiin vinkkeihin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map